Găzduire în cloud vs. Găzduire VPS: 5 fapte cheie și 10 cele mai bune gazde (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Găzduire în cloud vs. Găzduire VPS: 5 fapte cheie și 10 cele mai bune gazde (aprilie 2023)
Găzduire în cloud vs. Găzduire VPS: 5 fapte cheie și 10 cele mai bune gazde (aprilie 2023)

Găzduire în cloud vs. Găzduire VPS: 5 fapte cheie și 10 cele mai bune gazde (aprilie 2023)

Diferențele dintre găzduirea în cloud și găzduirea VPS sunt subtile, dar înțelegerea lor poate face o diferență majoră în modul în care gestionați și interacționați cu site-ul dvs.

Pe măsură ce începi aventura de a-ți crea propriul site web, te confrunți cu un labirint de alegeri aparent fără sfârșit, fiecare având o diferență în performanța și succesul site-ului tău. Știind acest lucru, este ușor să stai la fiecare răscruce de drumuri, obsedând ce rută să urmezi și de ce.

Alegerea între găzduirea cloud și server privat virtual (VPS), de exemplu, nu este diferită. Pe măsură ce citiți acest articol, veți afla avantajele și caracteristicile acestor planuri, precum și orice dezavantaje și le veți putea aplica în situația dvs.

Cei mai buni 10 furnizori de găzduire cloud și VPS

Înainte de a ne aprofunda în detaliile tehnice esențiale, să luăm o privire de ansamblu asupra celor mai bune dintre ambele lumi. Recomandările noastre de găzduire de mai jos vă vor ajuta să alegeți un VPS sau o soluție de găzduire în cloud. Evidențiem caracteristici, cum ar fi fiabilitatea, securitatea, suportul și accesibilitatea, pe care le puteți găsi în fiecare plan pentru a vă ajuta să determinați care dintre ele se potrivește cerințelor dvs.

Top 3 gazde cloud

Modelul comun de prețuri în găzduirea în cloud este să plătiți pe măsură ce mergeți, fără costuri inițiale mari. Fiți atenți la orice plan sau companie de găzduire care pare să contracareze această tendință. Întrebați despre securitatea centrelor de date care găzduiesc serverele. Un studiu a constatat că o treime din încălcările de date au implicat un anumit compromis al securității fizice. Natura descentralizată a găzduirii în cloud face securitatea datelor mai complicată. Asigurați-vă că rețeaua pe care o veți utiliza este conformă cu reglementări precum PCI DSS și HIPAA. Căutați audituri terțe pentru a confirma acest lucru.

De asemenea, trebuie să fiți protejat împotriva pierderii de date din cauza erorilor sau a defecțiunii echipamentului. Examinați politicile de backup și restaurare ale oricărui plan de găzduire în cloud pe care îl luați în considerare. Furnizorul de găzduire va recupera fișierele șterse accidental? Asigurați-vă că știți înainte de a se întâmpla. Consultați mai jos planurile de server cloud cele mai recomandate de experții noștri.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

3. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți mai multe gazde cloud »

Top 3 gazde VPS

Un aspect important în alegerea unui plan VPS este dacă doriți ca serviciul să fie administrat sau neadministrat. Planurile negestionate sunt mai puțin costisitoare, dar pun pe umerii dumneavoastră povara gestionării serverului. Cu un plan gestionat, experții se ocupă de multe probleme de securitate și performanță. În plus, atunci când alegeți memoria, puterea procesorului și capacitatea hard disk-ului mașinii dvs. virtuale, întrebați și despre calitatea și specificul gazdei fizice pe care va rula pentru a vă asigura că gazda fizică are puterea de a satisface cerințele. a mașinii tale virtuale. În cele din urmă, verificați planul de rezervă și redundanța pentru recuperarea de la orice dezastre sau defecțiuni.

Căutați alte caracteristici care sunt esențiale pentru operarea unui site web, inclusiv cotele de e-mail și cotele de lățime de bandă. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de SSL dacă executați o operațiune de comerț electronic și, dacă rulați mai multe site-uri web, poate fi necesar să implementați IP-uri suplimentare. Asigurați-vă că aceste funcții sunt disponibile dacă aveți nevoie de ele.

4. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

5. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

6. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți mai multe gazde VPS »

Cea mai bună găzduire cloud VPS „ieftină”.

Multe planuri ieftine oferă servicii bune la un preț excelent (scăzut). Cu toate acestea, există și potențialul ca prețul scăzut să vină în detrimentul unor caracteristici și servicii importante. Verificați fiabilitatea și istoricul furnizorului: Va mai fi aici peste opt luni? Un plan de găzduire ar putea fi ieftin, deoarece nu este gestionat, fără monitorizare proactivă sau suport pentru serverul dvs. Examinați cu atenție opțiunile de funcționare, de rezervă și de asistență pentru a vă asigura că compania nu se zgâriește cu elementele esențiale pentru a vă oferi prețul scăzut.

Dacă planul arată bine, verificați experiența și receptivitatea personalului de asistență. Serverul ar putea fi ieftin, deoarece furnizorul nu angajează suficient personal de asistență sau nu plătește suficient de bine pentru a atrage talente de top. În cele din urmă, verificați pentru a vă asigura că planul este cu adevărat găzduire în cloud sau VPS și nu găzduire partajată deghizată de hype de marketing. Atributele pe care le-am descris mai sus ar trebui să vă ajute să detectați orice impostori. Gazda de mai jos oferă în mod constant valoare clienților de găzduire, iar planurile sale de cloud VPS nu fac excepție.

7. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Cea mai bună găzduire cloud VPS „gestionată”.

Ar trebui să alegeți găzduirea gestionată dacă nu aveți abilitățile tehnice sau timpul necesar pentru a administra un server. Când comparați planurile, asigurați-vă că comparați caracteristici egale. Serviciile sunt oferite într-un pachet complet sau fragmentate ca dintr-un meniu? Pachetele pot include servicii de care nu veți avea nevoie niciodată, în timp ce planurile à la carte pot omite funcții cheie fără de care nu puteți trăi. Faceți o listă cu sarcinile gestionate și asigurați-vă că tot ce aveți nevoie este pe ea.

După ce aveți lista de sarcini clară, analizați disponibilitatea și timpul de răspuns al asistenței, precum și timpul mediu de rezolvare a biletelor de probleme. Dacă în cele din urmă descoperiți că asistența nu corespunde nevoilor dvs., există penalități de reziliere și puteți lua cu dvs. aplicațiile personalizate când mergeți? Verificați acum pentru a nu avea surprize mai târziu. Pentru o gazdă de server administrată de top, faceți clic pe linkurile de mai jos.

8. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Cea mai bună găzduire cloud VPS „Linux”.

Deoarece Linux este un sistem de operare gratuit, majoritatea planurilor de găzduire Linux au un cost mai mic. Multe programe sunt, de asemenea, gratuite. WordPress, Joomla și alte programe open-source au fost dezvoltate folosind Linux și sunt foarte compatibile cu acest sistem de operare. Scripturile Perl sunt disponibile numai pe Linux. Sistemele Linux sunt renumite pentru stabilitatea lor și beneficiază de o mare atenție pentru securitate din partea comunității open-source.

Pe partea minus, Linux este mult mai geek de administrat. Interfața grafică nu este la fel de prietenoasă ca cea a Windows și multă administrare se face prin linia de comandă. Cu toate acestea, asocierea popularului sistem de operare cu un server performant de la o gazdă de renume este biletul tău spre succes.

9. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Găzduire VPS cloud accesibilă, creată pentru viteză
 • CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian și SUSE
 • Acces root complet cu o adresă IP dedicată
 • Stocare SSD și procesoare Intel Xeon
 • Utilizați mai multe nuclee de sistem de operare și instalați cu 1 clic
 • Începeți acum pe Hostinger.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger ar putea fi mai cunoscut pentru găzduirea partajată accesibilă bugetului, dar serviciul cloud VPS al companiei de găzduire este la fel de impresionant. Veți primi o mulțime de spațiu de stocare SSD și acces la o gamă largă de sisteme de operare – toate pentru mai puțin de 5 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Cea mai bună găzduire cloud VPS „Windows”.

Serverele Windows au o interfață ușor de utilizat, folosind acces la desktop la distanță. Veți avea nevoie de găzduire Windows dacă utilizați tehnologii Microsoft precum ASP, ASP.NET, FrontPage sau MSSQL. Este mai ușor să gestionați mai multe site-uri web folosind Windows. Cu toate acestea, deoarece Windows este un sistem proprietar cu taxe de licență, planurile de găzduire tind să fie mai scumpe. Se știe, de asemenea, că mașinile virtuale Windows impun o cerere mai mare asupra sistemului gazdă fizic.

10. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 23,00 USD

 • VPS SSD alimentat în cloud cu vCPU Intel Xeon
 • Rulați orice ediție a sistemului de operare Linux sau Windows
 • Rată de funcționare superbă de 99,95% și asistență 24/7
 • Până la licențe Plesk nelimitate disponibile
 • Probă GRATUITĂ de 30 de zile, fără taxe ascunse
 • Începeți acum cu Kamatera.

WINDOWS VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Dispunând de o mulțime de scalabilitate și opțiuni de sisteme de operare, Kamatera reprezintă un furnizor de găzduire VPS accesibil pentru utilizatorii de Windows. Prezența globală a gazdei web și serviciile opționale gestionate asigură ca site-ul dvs. să funcționeze optim. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Prezentare generală: Ce este găzduirea „Cloud / VPS”?

Gazduirea VPS este o partiție a unui server dedicat. Acționează ca un server autonom, dar, în realitate, este de fapt un folder autonom pe un sistem gazdă fizic puternic care găzduiește și alte servere virtuale pentru alți clienți. Deși partajați spațiu pe gazda fizică, serverul dvs. virtual este independent de celelalte.

Un VPS poate fi repornit fără a afecta celelalte VPS-uri de pe acea mașină. Aveți un sistem de operare pentru server (OS) cu acces root și puteți instala software-ul așa cum ați face dacă ați avea un plan de găzduire dedicat cu propriul dvs. server. O parte din procesorul și memoria gazdei fizice sunt dedicate VPS-ului dvs., dar partajați și resurse suplimentare cu celelalte servere virtuale.

Găzduirea în cloud se referă la un număr potențial nelimitat de mașini care sunt conectate într-o rețea și acționează ca una: Ele cuprind un nor. Mașinile virtuale folosesc toate aceleași date stocate pe servere separate în rețea, de asemenea conectate într-o rețea care acționează ca un singur centru de stocare a datelor. Obțineți o întreagă infrastructură de servere conectate și stocare de date.

1. Personalizare

Personalizarea cu hosting VPS este foarte asemănătoare cu cea a unui server dedicat. Aveți acces complet root cu control complet asupra sistemului de operare, precum și asupra site-ului web și a tuturor software-ului. Puteți personaliza și configura după cum doriți, ca și cum ați avea un server separat. Fiecare sistem gazdă fizic poate rula un singur sistem de operare, astfel încât alegerea dvs. de sistem de operare poate fi limitată dacă compania de găzduire rulează un singur tip de mașină de găzduire virtuală. Sistemele Linux sunt în general mai comune decât sistemele Windows pentru acest tip de găzduire.

Personalizarea cu găzduirea în cloud se extinde pentru a include posibilitatea de a modifica arhitectura rețelei, firewall-urile, echilibrarea încărcăturii și adresele IP. Cu toate acestea, necesitatea de a distribui funcționarea pe mai multe servere poate lăsa un control mai mic asupra anumitor setări de găzduire. Atât norii Windows, cât și Linux sunt ușor disponibile, așa că veți avea alegerea sistemului de operare. Deoarece un mediu cloud este mai complex, poate necesita mai multă expertiză tehnică pentru configurare, în special pentru a obține toate avantajele rețelei cloud.

2. Scalabilitate

Găzduirea VPS are o limită de scalare în funcție de mașina gazdă fizică. Aveți acces la o memorie suplimentară și o putere a procesorului peste și dincolo de cantitatea dedicată mașinii dvs. virtuale, dar gazda fizică are o cantitate fixă pe care o poate furniza. Dacă aveți nevoie de mai mult, va trebui să obțineți un nou plan și este posibil să aveți timpi de nefuncționare în timp ce migrați la o nouă soluție.

Găzduirea în cloud este mult mai scalabilă , cu capacitatea de a adăuga capacitate în timp real. Stocarea datelor este în esență nelimitată. O întreagă rețea de servere și servere de stocare a datelor este gata să fie accesată atunci când traficul site-ului dvs. web crește. Disponibilitatea fără întreruperi a puterii de procesare aproape nesfârșită este cel mai mare avantaj al planurilor de găzduire în cloud.

3. Performanță

Gazduirea VPS asigura un nivel fix de performanta deoarece un nivel garantat de resurse de sistem este dedicat serverului dumneavoastra virtual. Cu toate acestea, cererea mare de către serverul dvs. sau alt server virtual de pe aceeași gazdă fizică poate afecta performanța dacă amândoi aveți nevoie de resurse suplimentare în același timp sau dacă serverul dvs. are nevoie de mai mult decât vă poate oferi gazda fizică.

Un VPS este, de asemenea, potențial un singur punct de defecțiune, deoarece dacă serverul gazdă fizic eșuează, toate VPS-urile de pe acea mașină eșuează. Găzduirea VPS poate fi adaptată la o rețea cloud, iar unii furnizori oferă planuri care includ failover la servere alternative.

Găzduirea în cloud asigură disponibilitate ridicată și timp de funcționare datorită mai multor servere dintr-un sistem redundant. Dacă un server eșuează, fișierele și responsabilitățile sale funcționale sunt migrate instantaneu pe un alt server, fără timp de nefuncționare. Capacitatea de memorie și puterea procesorului se extind, de asemenea, la cerere, pentru a vă satisface nevoile sau pentru a compensa pe cele ale altui client, fără a afecta alți utilizatori din rețea. Este ideal pentru site-urile care pot experimenta fluctuații mari ale volumului de trafic.

4. Securitate

Securitatea găzduirii VPS este aproape la egalitate cu cea a unui server fizic dedicat. VPS-ul este independent de orice alt VPS-uri de pe aceeași gazdă fizică, ca și cum ar fi o mașină separată, dar măsurile de securitate slabe luate de proprietarul unui VPS le-ar putea afecta pe altele de pe același server fizic. Cu toate acestea, această posibilitate este mult mai puțin probabilă decât în cazul găzduirii partajate. Locația centralizată a gazdei fizice oferă un plus de securitate acelor operațiuni cu date critice a căror locație trebuie cunoscută și restricționată pentru a respecta reglementările de securitate a datelor.

Pe spectrul de securitate al găzduirii web, atât găzduirea în cloud, cât și găzduirea VPS se află între serverele partajate și cele dedicate.

Securitatea găzduirii în cloud este, de asemenea, destul de ridicată. Serverul dvs. este complet separat de alți clienți, ca și în cazul unui VPS. Cu toate acestea, natura bazată pe web a infrastructurii o poate face mai vulnerabilă la atacuri, deoarece este distribuită fizic și, prin urmare, este mai greu de securizat. În plus, deoarece datele sunt găzduite în multe locații, este posibil să nu fie posibilă respectarea unor reglementări privind securitatea datelor.

5. Cost

Găzduirea VPS oferă economii pe un server fizic dedicat și este de obicei mai puțin costisitoare decât un server cloud. Resursele de server garantate și scalabilitatea limitată au ca rezultat un cost lunar previzibil. Nivelul costurilor va depinde, parțial, de planurile de management și suport care însoțesc găzduirea.

Găzduirea în cloud costă mai mult decât un VPS, deoarece plătiți pentru mult hardware, rețele complexe și garanția de funcționare rezultată. Cu aceste planuri, plătiți pentru ceea ce utilizați, astfel încât costurile ar putea fi imprevizibile din cauza creșterilor de trafic necunoscute. Gândește-te la asta așa cum ai face cu factura de electricitate. Sigur, aveți o mulțime de energie disponibilă pentru a o folosi atunci când aveți nevoie, dar factura dvs. crește la sfârșitul lunii.

VPS sau găzduirea în cloud este pentru tine?

Până acum v-am oferit suficiente sfaturi pentru a naviga pe traseul labirintic al opțiunilor de găzduire. Înarmat cu aceste cunoștințe, la fiecare pas, poți să pui întrebările potrivite și să iei cu încredere virajul corect către obiectivele tale.

De câtă putere de foc de găzduire aveți nevoie? Și cât ești dispus să cheltuiești?

În general, găzduirea VPS reprezintă o rută mai scumpă, dar mai puternică pentru afacerile în creștere constantă. Găzduirea în cloud prezintă o opțiune mai accesibilă, cu grade foarte variate de scalabilitate pentru proprietarul site-ului mai tentativ, care nu este sigur de câte resurse vor avea nevoie pe termen lung.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 4,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 4,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company