Cele mai bune 12 recenzii gratuite de găzduire de e-mail (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12 recenzii gratuite de găzduire de e-mail (aprilie 2023)
Cele mai bune 12 recenzii gratuite de găzduire de e-mail (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 recenzii gratuite de găzduire de e-mail (aprilie 2023)

Încă din zilele Hotmail, Juno și America Online, găzduirea gratuită de e-mail a fost foarte dorită și destul de ușor de găsit. Când Microsoft a achiziționat Hotmail în 1997, serviciul de e-mail gratuit avea peste 8,5 milioane de utilizatori după doar doi ani de activitate.

Douăzeci de ani mai târziu, peste 3,7 miliarde de oameni trimit peste 269 de miliarde de mesaje în fiecare zi. Cu un asemenea accent pe comunicațiile prin e-mail de afaceri și brandingul personal, totuși, multe dintre aceste platforme gratuite de găzduire a e-mailului nu vin cu stocarea, caracteristicile și securitatea necesare pentru a reuși.

Aici, vom acoperi opțiunile gratuite – și aproape gratuite – care vă permit să conectați un nume de domeniu personalizat, să filtrați spamul și să vă asigurați că mesajele dvs. ajung la clienți și colegi.

Cea mai bună gazdă de e-mail gratuită — 1&1 IONOS

Am susținut argumentul în repetate rânduri – găzduirea web gratuită de orice fel, de obicei, nu merită economiile percepute. Pentru a face ca oferta de găzduire gratuită să aibă sens în afaceri, furnizorii deseori fac limitări atunci când vine vorba de performanță și securitate.

Dar atunci când o marcă de încredere la nivel global, cum ar fi 1&1 IONOS, oferă clienților noi o probă fără riscuri de 30 de zile a serviciului său de găzduire de e-mail la preț accesibil, vom fi siguri că vom lua în considerare.

1. IONOS.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Creați conturi „ [email protected] ” pe propriul domeniu
 • Domeniu gratuit inclus, 100% fără reclame
 • Încercați GRATUIT folosind garanția de rambursare a banilor
 • Doar 1 USD/lună dacă nu utilizați garanția
 • Scalabil la conturi și utilizatori nelimitați
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS »

E-MAIL
EVALUAREA

4.7 ★★★★★

1&1 IONOS, care găzduiește peste 12 milioane de domenii personalizate, oferă o mare varietate de planuri de e-mail și productivitate. Toate cele trei planuri de webmail costă 5 USD sau mai puțin pe lună. Cu garanția de rambursare a banilor de 30 de zile a companiei, pur și simplu anulați în 30 de zile pentru a vă recupera mica investiție.

Fiecare plan vine cu un nume de domeniu gratuit și cel puțin 2 GB de spațiu de stocare pentru cutia poștală. (Aveți grijă, este posibil să fiți nevoit să plătiți taxele rămase de înregistrare a domeniului dacă vă anulați planurile)

1&1 IONOS dispune de criptare automată SSL și centre de date certificate ISO care respectă reglementările privind confidențialitatea datelor. Fiecare căsuță de e-mail vine, de asemenea, cu instrumente anti-spam și protecție antivirus de top.

5 cele mai bune planuri de găzduire e-mail „aproape gratuite”.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă stocați e-mailurile sau fișierele pentru site-ul dvs. WordPress, planurile fără costuri vin de obicei pe o infrastructură substandard, cu protecții de securitate învechite sau insuficiente.

Pentru o investiție slabă de mai puțin de 5 USD pe lună, puteți obține găzduire web impresionant de rapidă și stabilă și asistență tehnică non-stop, pentru a merge cu o înregistrare gratuită a domeniului și găzduire de e-mail.

Aruncă o privire la cel mai bun furnizor de găzduire de e-mail de mai jos, urmat de companii care se laudă cu rapoarte excelente preț-putere, instrumente robuste de e-mail și asistență prietenoasă pentru clienți.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Cunoscut pentru planurile sale de găzduire web all-inclusive, ușor de utilizat, Bluehost este de asemenea în frunte ca furnizor profesionist de găzduire de e-mail. Compania oferă toate instrumentele de care proprietarii de site-uri web au nevoie pentru o afacere mică, inclusiv instrumente profesionale de marketing prin e-mail și o selecție de clienți de e-mail.

Serviciul de găzduire de e-mail al Bluehost este inclus în pachetele sale de găzduire partajată și WordPress, care includ, de asemenea, protecție Spam Experts, căsuțe de e-mail nelimitate și trei clienți de webmail.

Clienții vor aprecia folosirea interfeței familiare cPanel pentru a configura fiecare cont de e-mail, iar majoritatea utilizatorilor pot folosi o versiune de probă gratuită Office 365 cu clientul de e-mail Microsoft Outlook.

4. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Datorită unei abordări moderne a găzduirii web și a e-mailurilor, A2 Hosting este întotdeauna în top când vine vorba de performanță, fiabilitate și suport pentru o gamă largă de tehnologii. Gazda de e-mail se mândrește cu conturi nelimitate, protecție robustă împotriva spamului și asistență pentru clienți întotdeauna prietenoasă.

Fiecare server de e-mail este echipat cu spațiu pe disc SSD și măsuri de securitate pentru a vă proteja căsuțele primite de spam, viruși și programe malware. Și mai bine, clienții de găzduire partajată beneficiază de aceleași avantaje de e-mail ca și cei care folosesc VPS și găzduire în cloud.

Fiind o gazdă puternică, A2 Hosting este o opțiune de top pentru găzduirea e-mailurilor personale sau de afaceri.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Conturi de e-mail și stocare nelimitate
 • Migrare, domeniu și certificat SSL GRATUIT
 • Acces la e-mail prin Horde și Roundcube
 • SpamAssassin și backup-uri săptămânale GRATUITE
 • Upgrade fără întreruperi G Suite pentru mai multă productivitate
 • Începeți acum pe HostGator.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Tot puterea de e-mail de care veți avea nevoie vreodată este împletită în planurile de găzduire web bine amenajate de la HostGator. Adresele și stocarea nelimitate, împreună cu clienții de webmail Horde și Roundcube gata de utilizare, se combină cu infrastructura de înaltă clasă a gazdei pentru a oferi medii de trimitere fiabile și sigure. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Ne place HostGator pentru planurile sale de găzduire nelimitate, inclusiv stocare, lățime de bandă, baze de date, domenii și – da, ați ghicit – adrese de e-mail. Gazda de e-mail oferă clienților o mulțime de spațiu pentru a crește și protejează fiecare căsuță de e-mail cu SpamAssassin și backup-uri săptămânale.

Folosind cPanel, HostGator oferă clientului de e-mail acces la Horde și Roundcube, împreună cu upgrade-uri la o soluție de e-mail găzduită precum Google Workspace sau Microsoft Office 365.

Și mai bine, HostGator oferă clienților o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile mai lungă decât media. Vă puteți face timp pentru a vă asigura că furnizorul de găzduire de încredere este potrivit pentru nevoile dvs. de găzduire de e-mail de afaceri.

5. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Soluții profesionale de e-mail pe domeniul dvs
 • Microsoft Outlook și Office 365 sunt disponibile
 • Securitate a datelor și filtrare de spam de clasă mondială
 • Caracteristici de conformitate cu HIPAA cu planuri premium
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Probabil cel mai remarcabil nume în domeniul găzduirii de domenii și e-mail, GoDaddy oferă soluții de e-mail și productivitate premium, accesibile, pentru uz personal și companii de toate dimensiunile. Indiferent dacă aveți nevoie doar de câteva concerte de spațiu de stocare pentru e-mail sau de un server de e-mail robust găzduit cu Office 365, GoDaddy vă găsește. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Având adrese de e-mail profesionale care încep cu un nume de domeniu personalizat, de ce să nu vă încredeți contul de e-mail cu cel mai mare registrator de domenii din lume?

GoDaddy și-a construit o reputație de gazdă web prietenoasă pentru începători, care se adresează celor care își creează primul site web, dar compania și-a reconstruit multe dintre serviciile sale pentru a satisface și multe organizații de mare putere.

Planurile de găzduire partajată ale GoDaddy se integrează cu cutiile poștale Microsoft Office 365 și Exchange timp de un an. Alternativ, gazda de e-mail oferă planuri cu prețuri pe căsuța de e-mail, variind de la aproximativ 2 USD la 8 USD pe lună.

6. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

În calitate de gazdă web cu buget, iPage conectează fără probleme clienții de găzduire web la un serviciu de e-mail profesional cu o înregistrare gratuită și personalizată a numelui de domeniu.

Pe lângă un creator gratuit de site-uri web și un magazin de comerț electronic, iPage furnizează instrumente de marketing prin e-mail pentru a vă spori în continuare acoperirea online.

Poate surprinzător, clienții care caută găzduire de e-mail de afaceri pot face upgrade la soluții găzduite precum Google Workspace sau un server de e-mail Microsoft Exchange.

6 Cele mai bune servicii de găzduire e-mail „gratuite”.

Având în vedere că marketingul prin e-mail vine cu o rentabilitate masivă a investiției de 38 la 1, beneficiile suplimentare de performanță ale planurilor de găzduire la preț rezonabil sunt de augur extrem de bine pentru comunicările personale și de afaceri.

Simplitatea absolută reprezintă avantajul major al operațiunii dvs. de găzduire web și contul de e-mail printr-o singură gazdă web – există o singură factură, o echipă de asistență, o interfață de cont.

Cel mai bun serviciu de găzduire a e-mailurilor va fi foarte dornic să vă ajute să vă conectați numele de domenii personalizate, serverul SMTP, înregistrarea MX și clienții webmail, scurtând drastic timpul de configurare și durerile de cap asociate în mod obișnuit cu configurarea căsuțelor de e-mail.

În afară de furnizorul dvs. de găzduire web, totuși, o mulțime de alte companii oferă planuri numai pentru e-mail centrate pe productivitate și comunicații de afaceri.

Acești specialiști în găzduire de e-mail oferă adesea un plus de putere caracteristicilor de stocare, securitate și combatere a spamului și, uneori, vin cu software adăugat pentru contacte, calendare și chat.

Cu toate acestea, prețurile pentru planurile de e-mail de afaceri pot depăși rapid ceea ce multe companii tinere își pot permite în mod realist.

Sigur, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit de găzduire de e-mail aproape oriunde. De fapt, ne place foarte mult funcționalitatea pe care liderii din industrie de la Google și Microsoft le oferă în Gmail și, respectiv, Outlook, dar niciun plan gratuit nu permite utilizatorilor să folosească un nume de domeniu personalizat.

Pentru aceasta, va trebui să vă înscrieți pentru Google Workspace sau Microsoft Office 365 – sau verificați una dintre aceste opțiuni gratuite pentru comunicațiile prin e-mail de afaceri.

7. Zoho Mail

Probabil cel mai apropiat concurent al Google Workspace de pe această listă, Zoho Mail se mândrește cu servicii de e-mail puternice ca nava de vârf a unei suite mai mari de instrumente de productivitate. Soluția de e-mail gratuită a companiei este redusă semnificativ de la platforma completă, dar ar trebui să răspundă perfect nevoilor majorității întreprinderilor mici.

Clienții se pot conecta în continuare la alte instrumente Zoho ușor de utilizat, cum ar fi mesageria instantanee și o interfață API, bazându-se în același timp pe protecții antivirus și un filtru de spam într-un mediu glorios fără reclame.

 • Număr de utilizatori: până la cinci căsuțe de intrare pe un domeniu
 • Stocare: 5 GB per utilizator
 • Alte informații : limită de atașamente de 25 MB, numai acces web și fără anunțuri
 • Costul planurilor plătite: între 1 USD și 4 USD pe utilizator pe lună

8. Yandex

Fiind cea mai mare companie de tehnologie din Rusia și operatori ai celui mai mare motor de căutare din țară, Yandex face din nou comparații cu giganții tehnologici precum Google. Compania elimină multe restricții pentru cei care se bazează pe serviciile sale de e-mail gratuite, permițând căsuțe de e-mail ample și stocare nelimitată în cloud.

Inbox-urilor implicite li se alocă 10 GB pentru a începe și pot crește de acolo. În plus, apreciem interfața elegantă și minimalistă a platformei, împreună cu funcțiile de trimitere mai târziu și de traducere.

 • Număr de utilizatori: până la 1.000 de utilizatori
 • Stocare: 10 GB per utilizator cu opțiunea de a cumpăra spațiu suplimentar pentru căsuțele de e-mail individuale
 • Alte informații : Acces prin webmail și o aplicație mobilă. Vine cu funcționalitate de căutare și calendar, dar afișează reclame.
 • Costul planurilor plătite: 3 USD pe utilizator pe lună, minim trei utilizatori

9. Migadu

Nu vă lăsați păcăliți de site-ul web simplu, greoi de text al Migadu – compania bootstrapped din Elveția oferă o abordare revigorantă a găzduirii gratuite de e-mailuri. Pentru început, Migadu oferă utilizatorilor o încercare gratuită fără expirare pentru a-și testa serviciile și nu va limita numărul de căsuțe de e-mail pe care le configurați.

Sunteți limitat la doar 1 GB de stocare de e-mail și 10 mesaje trimise pe zi (care include o semnătură Migadu), ceea ce cu siguranță nu este ideal, dar ar trebui să fie suficient pentru a vă uda picioarele. Cel puțin efortul lui Migadu de a reduce e-mailurile rău intenționate sau false ușurează sarcina serverului său de e-mail.

 • Număr de utilizatori: Conturi nelimitate pe un domeniu
 • Stocare: 1 GB per utilizator
 • Alte informații : utilizatorii gratuiti sunt restricționați la o limită de trimitere de 10 e-mailuri pe zi, fiecare dintre ele va include o semnătură „Trimis prin Migadu”.
 • Costul planurilor plătite: de la 4 USD la 49,50 USD pe lună – fără taxă per utilizator

10. Mail.com

Făcând lucrurile puțin diferit față de concurenți, Mail.com le permite clienților să aleagă dintre peste 200 de domenii de e-mail. Desigur, ar fi mult mai bine să folosiți propriul nume de domeniu, dar ne așteptăm ca majoritatea utilizatorilor să poată găsi o opțiune care se potrivește pe termen scurt.

Deținut de United Internet – compania-mamă a furnizorului global de găzduire 1&1 IONOS – Mail.com deschide ușa către infrastructura și suport premium fără a cheltui un ban.

 • Număr de utilizatori: Conturile sunt înregistrate pe rând
 • Stocare: 2 GB per utilizator
 • Alte informații : sunt disponibile instrumente pentru calendare, antivirus și protecție împotriva spamului, precum și Mail Collector, care colectează mesaje din diferite conturi. Limite de atașare de 50 MB
 • Costul planurilor plătite: 29,99 USD pe an

11. GMX Mail

O altă subsidiară a United Internet, GMX Mail oferă servicii și caracteristici diferite decât Mail.com. Compania le permite utilizatorilor să înregistreze până la 10 conturi de e-mail, fiecare dintre acestea incluzând Mail Collector, agenda de adrese, organizatorul și stocarea fișierelor.

Limitele generoase de stocare permit utilizatorilor să stocheze o jumătate de milion de e-mailuri, iar GMX oferă o mulțime de filtre personalizabile care vă permit să eliminați automat e-mailurile nedorite, să sortați mesajele după dată, subiect, expeditor și conținut.

 • Număr de utilizatori: până la 10 căsuțe de intrare
 • Stocare: 65 GB per cont
 • Alte informații : acces IMAP mobil, filtre de spam și protecție antivirus. Asistență gratuită prin e-mail, dar interfața afișează reclame pop-up.
 • Costul planurilor plătite: Nu este disponibil

12. ImprovMX

Pentru cei care încă doresc să păstreze interfața de încredere a contului Gmail și să folosească un nume de domeniu personalizat fără a plăti taxele Google Workspace, ImprovMX face posibil acest lucru – va trebui doar să vă confruntați cu un pic de dispută tehnologică. Acest articol vă arată cum să vă conectați numele de domeniu la Gmail prin planul actual de găzduire web prin redirecționarea e-mailului și aliasuri.

Dacă găzduirea domeniului dvs. nu acoperă o adresă de redirecționare e-mail, ImprovMX intervine pentru a furniza înregistrările DNS necesare. Gmail încă stochează mesajele dvs., dar serverele lui ImprovMX se ocupă de trimiterea și primirea.

 • Număr de utilizatori: nelimitat
 • Depozitare: Nu se aplică
 • Alte informații : 99,99% garanție de funcționare, plus ghiduri utile care simplifică configurarea cu cei mai buni registratori de domenii
 • Costul planurilor plătite: 9 USD pe lună

Care e-mail gratuit este cel mai bun?

Știm că este puțin dificil, dar cel mai bun serviciu de găzduire de e-mail este de departe cel care vine atașat planului dvs. de găzduire web.

Puteți configura orice număr de clienți de webmail și aplicații mobile pentru a vă accesa căsuța de e-mail și a trimite mesaje pentru a găsi doar interfața dorită, toate în timp ce vă păstrați facturile lunare la minimum.

Avantajul major este recunoașterea mărcii pe care o construiți prin combinarea numelui dvs. de domeniu cu comunicațiile dvs. online.

Indiferent dacă contactele dvs. sunt profesionale sau personale, trimiterea de e-mailuri de la un nume de domeniu personalizat arată un nivel de sofisticare și atenție la detalii care construiește încredere și încredere. Iată câteva alte caracteristici de care trebuie să te uiți:

 • Suport POP3, IMAP și SMTP
 • Spațiu de stocare și căsuțe primite nelimitat
 • Limite mari de dimensiune a fișierelor atașate
 • Redirecționare e-mail și autoresponders
 • Protecție robustă antivirus și malware
 • Reguli stricte de filtrare a spamului
 • Configurare ușoară a software-ului webmail
 • Buletine informative și alte instrumente de marketing

Produsele de e-mail gratuite enumerate în secțiunea de mai sus sunt de obicei fie susținute de anunțuri, restricționează numărul de conturi, limitează spațiul de stocare și împiedică viteza și securitatea cu care sunt livrate comunicațiile tale.

E-mailul asociat planurilor de găzduire web vă oferă spațiu nelimitat pentru a vă dezvolta în multe privințe, împreună cu avantajul suplimentar de a primi o singură factură pentru serviciile dvs. online.

De obicei, utilizatorii își pot gestiona căsuțele primite, clientul de webmail și alte configurații tehnice din același panou de control care conectează proprietarii site-ului la fișierele și operațiunile site-ului lor.

Care este cel mai bun serviciu de e-mail plătit?

Ei bine, poate că găzduirea noastră web și e-mail dublă scăpa de sub control. Deși serviciile de e-mail sunt incluse gratuit chiar și cu cele mai accesibile planuri, din punct de vedere tehnic încă plătiți ceva.

Cu toate acestea, parteneriatul cu platforme specializate doar în găzduirea și livrarea de e-mailuri poate fi un instrument important pentru întreprinderile mijlocii și mai mari care necesită un număr mare de căsuțe de e-mail, fiabilitate de top și tone de stocare.

Și mai bine, multe dintre aceste produse premium se laudă cu funcții suplimentare pentru productivitate și colaborare, de la analiză și automatizare la șabloane de marketing și integrări în rețelele sociale. Aruncă o privire la serviciile plătite pe care ar trebui să le iei în considerare:

 • Google Workspace
 • Microsoft Office 365
 • E-mail Rackspace
 • ProtonMail
 • Runbox
 • IceWarp

Pentru a fi corect, această listă nu este deloc cuprinzătoare – dar oferă o secțiune transversală solidă a opțiunilor noastre preferate pentru afaceri de toate formele și dimensiunile.

Indiferent dacă selectați Rackspace Email, Runbox sau orice alt furnizor adecvat, asigurați-vă că acordați prioritate echipelor de asistență pentru clienți care pot răspunde rapid la orice probleme pe care le puteți întâlni. Încă sprijinim cu fermitate soluțiile all-in-one, cum ar fi cele de la gazde web precum Dreamhost, Bluehost și altele.

Cum îmi creez propriul domeniu de e-mail gratuit?

Trebuie să faceți un pas înapoi și să vă dați seama cum să trimiteți mesaje de pe propriul nume de domeniu? Configurarea unei adrese de e-mail de afaceri poate părea puțin descurajantă, dar există o mulțime de resurse disponibile pentru a vă ajuta pe parcurs.

O adresă de e-mail personalizată nu trebuie să distrugă banca – de fapt, este de obicei gratuită cu un plan de găzduire.

Multe gazde de e-mail gratuite oferă e-mailuri non-personalizate, dar dacă intenționați să configurați o adresă de e-mail de afaceri, veți dori un nume de domeniu unic.

Pentru a începe, va trebui să înregistrați (sau să dețineți) un nume de domeniu. Cele mai bune gazde de domeniu includ una gratuit atunci când vă înscrieți pentru cel puțin un an de serviciu. Dacă sunteți o afacere mică, acesta este un avantaj grozav pentru a vă reduce costurile de pornire pentru construirea unei prezențe online.

De acolo, va trebui să vă configurați conturile de e-mail și căsuțele de e-mail – de obicei, se face prin cPanel sau alt panou de management web de top.

Pasul final este să vă actualizați înregistrările DNS pentru a permite serverelor din lume să știe unde să vă direcționeze e-mailurile primite. Interfața fiecărei gazde este ușor diferită, dar cu siguranță vor avea un articol din baza de cunoștințe sau un tutorial care să vă ajute. După ce configurați setările corespunzătoare, sunteți gata să utilizați adresa de e-mail a domeniului personalizat.

Care este cel mai sigur furnizor de e-mail?

În ciuda caracterului omniprezent și popularității comunicărilor prin e-mail, de fapt nu este o metodă teribil de sigură de a partaja informații importante sau sensibile.

Mesajele trebuie să treacă prin mai multe rețele și servere pentru a ajunge la destinatarul dorit, iar fiecare punct de referință nou expune e-mailurile la atac dacă nu sunt securizate corespunzător.

Pentru a proteja pe deplin un mesaj de e-mail, acesta trebuie să fie criptat pe toată durata călătoriei sale. Aceasta înseamnă, de asemenea, că destinatarul trebuie să folosească același sistem de criptare, care poate fi dificil de configurat și greu de gestionat.

Aceste companii excelează în gestionarea tehnologiei provocatoare, prezentând în același timp clienți de e-mail simplificați și aplicații mobile.

 • ProtonMail : Considerat pe scară largă drept unul dintre cei mai buni furnizori de e-mail securizat din industrie, serverele ProtonMail din Elveția vă protejează datele în timp ce interacționați cu interfața extrem de ușor de utilizat a platformei. Utilizatorii primesc un cont gratuit protonmail.com sau planuri premium de până la 34 USD pe lună pentru utilizatori nelimitați.
 • CounterMail : Folosind teoretic criptare OpenPGP, CounterMail este primul furnizor de e-mail securizat care oferă servere fără disc (care pornesc de pe un CD-ROM) și protejează împotriva atacurilor man-in-the-middle. Vă puteți înscrie pentru proba gratuită de o săptămână a CounterMail sau puteți cheltui între 3 și 5 USD pe lună pentru 4 GB de spațiu de stocare.
 • Tutanota: Pentru cei care iubesc software-ul open-source, Tutanota are misiunea de a proteja confidențialitatea și de a lupta pentru drepturile omului. Milioane s-au înscris pentru criptarea end-to-end a lui Tutanota, care acoperă întreaga căsuță poștală a unui utilizator. Cei care caută securitate bazată pe comunitate se pot înscrie gratuit la Tutanota pe domeniul lor sau pot cheltui până la 7 USD pe lună pentru domenii personalizate, spațiu de stocare suplimentar și o interfață cu etichetă albă.

E-mailurile, în general, nu sunt criptate dacă nu utilizați o platformă specializată, ceea ce înseamnă că atacatorii care se infiltrează într-o rețea sau într-un server pot citi cu ușurință textul integral al mesajelor sau pot vizualiza atașamentele.

Indiferent de nivelul de securitate pe care alegeți să îl implementați în comunicațiile dvs. online, vă puteți spori protecția cu autentificarea în doi factori, gestionarea puternică a parolelor și ținând cont de campaniile de phishing și atașamentele suspecte. Dacă aveți îndoieli, verificați recenzia unui utilizator pentru a afla despre experiențele la persoana întâi.

Îmbunătățiți-vă marca cu un domeniu personalizat și găzduire gratuită de e-mail

De când alerta omniprezentă „Aveți e-mail” care anunță un nou mesaj în căsuța dvs. de e-mail, e-mailul a fost folosit pentru a genera comunicarea în timp util între prieteni, familie, colegi și clienți.

În ciuda popularității tot mai mari a chatului și a conferințelor video, e-mailul este încă printre cele mai populare metode de comunicare electronică din jur.

Marketingul prin e-mail de succes poate crește veniturile și reputația unei companii, totul pentru o investiție foarte mică.

Potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare a pieței tehnologice Radicati Group, e-mailurile de afaceri reprezintă aproape 140 de miliarde de mesaje trimise și primite în fiecare zi, oamenii interacționând individual cu aproximativ 120 de e-mailuri în medie – iar aceste cifre sunt de așteptat să crească.

Corespunderea unui nume de domeniu personalizat reflectă branding-ul companiei dvs., câștigă încrederea clienților și construiește legitimitate profesională.

Odată ce căsuțele dvs. de e-mail sunt configurate și înfloresc, asigurați-vă că explorați platformele de marketing prin e-mail care vă permit să creați o listă de corespondență și să vedeți cine deschide și face clic pe mesajele dvs.

Vezi recenzia noastră completă despre

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim s-a învârtit recent și a evaluat gazda populară cu 0,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre:

Înainte de a vă înscrie la , este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • : 0,0/5,0 față de altele
 • : /Lună. împotriva altora

Dacă decideți că este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe server. Și pe lună, este o afacere, având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company