Cele mai bune 12: Domeniu gratuit cu găzduire de e-mail (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12: Domeniu gratuit cu găzduire de e-mail (aprilie 2023)
Cele mai bune 12: Domeniu gratuit cu găzduire de e-mail (aprilie 2023)

Cele mai bune 12: Domeniu gratuit cu găzduire de e-mail (aprilie 2023)

Găsirea acelui domeniu gratuit cu planuri de găzduire de e-mail este un avantaj pentru cei care doresc să facă o primă impresie puternică. Sigur, un cont Gmail este gratuit și ușor de configurat, dar 75% dintre consumatori cred că a avea o adresă de e-mail personalizată care se potrivește domeniului site-ului dvs. este un factor important pentru construirea încrederii.

O strângere de mână puternică oferă o impresie de încredere și competență, la fel ca un nume de domeniu și adrese de e-mail care se potrivesc.

Din fericire pentru întreprinderile mici, găsirea unui domeniu gratuit cu un plan de găzduire de e-mail este obișnuită. Aflați care gazde fac ca unirea căsuței dvs. de e-mail și site-ul dvs. să fie plăcută atât pentru dvs., cât și pentru destinatarii dvs. de e-mail.

Cel mai bun general pentru găzduire gratuită de domenii și e-mail

Mai simplu spus, clienții se așteaptă ca afacerea dvs. să aibă un nume de domeniu și un site web. Chiar dacă conduceți un magazin fizic, clienții vor apela la prezența dvs. online pentru a afla despre locația, orele, produsele și prețurile mărcii dvs.

Înregistrarea unui nume de domeniu costă de obicei între 10 și 15 USD pe an. Cu toate acestea, marea majoritate a gazdelor vor include primul an al domeniului personalizat ca beneficiu gratuit pentru înscrierea la un plan pe termen lung. Când cumpărați un nou furnizor de găzduire de e-mail, asigurați-vă că țineți cont de această funcție.

Compania noastră favorită, care oferă echilibrul perfect între serviciul de găzduire de e-mail și instrumentele gratuite de gestionare a domeniilor este Bluehost.

Citiți și faceți clic pe recenzia noastră despre compania de găzduire web de mai jos pentru mai multe informații:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Pe lângă creșterea credibilității dvs. cu un nume de domeniu personalizat și găzduire de e-mail profesională, Bluehost este un partener de încredere pentru a vă ajuta afacerea să se dezvolte online.

Cunoscutul furnizor și-a construit de multă vreme o reputație ca gazdă WordPress, dar orice companie care deține peste 2 milioane de site-uri web trebuie să știe ce face pe tot spectrul de găzduire.

Pentru un preț accesibil, Bluehost oferă clienților conturi nelimitate de redirecționare a e-mailului și a e-mailurilor și trei soluții de webmail, plus acceptă protocoale securizate POP3 și IMAP pentru preluarea și accesarea e-mailurilor primite.

Indiferent de clientul de e-mail pe care doriți să îl utilizați, Bluehost își va integra cu siguranță serviciile cu ușurință. Dacă aveți îndoieli, consultați personalul de asistență 24/7 al gazdei web.

Cea mai bună găzduire de e-mail „ieftine” cu domeniu gratuit

Desigur, pornirea unei noi afaceri înseamnă că vor exista niște perioade slabe, pe măsură ce stabiliți o bază de clienți și profituri constante. Însă doar pentru că trebuie să economisiți bani nu înseamnă că trebuie să acceptați produse proaste și nesigure.

Deoarece serviciile de e-mail rapide și sigure sunt atât de esențiale pentru afacerea dvs., nu sacrificați funcțiile sau performanța atunci când selectați o gazdă.

Indiferent dacă comunicați direct cu clienții despre comenzi individuale sau le folosiți pentru a promova campanii ambițioase de marketing prin e-mail, căutați o gazdă de e-mail profesionistă care să pună accent pe performanță, securitate și fiabilitate.

În plus, mulți furnizori de top și accesibili combină e-mail și găzduire web într-un singur plan, eficientizând și mai mult investiția în prezența dvs. online.

Pentru noi, nimeni nu bifează toate casetele pentru un preț mai accesibil decât iPage. Prin împerecherea perfectă a numelor de domenii personalizate și a funcțiilor robuste de găzduire de e-mail – împreună cu găzduirea web scalabilă și de înaltă performanță – iPage este o opțiune excelentă de servicii complete pentru cei cu buget redus.

2. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Veți dori să măsurați gazdele pe baza filtrelor lor de viruși și spam, numărul de conturi, spațiul de stocare pentru e-mail și capacitatea de a crea aliasuri și o adresă de redirecționare.

Migrațiile gratuite sunt întotdeauna utile, iar suportul IMAP înseamnă că îți vei putea accesa mesajele de pe orice dispozitiv. Ca bonus, căutați compatibilitatea cu programe familiare, cum ar fi Office 365, G Suite sau Zoho Workplace; Încorporarea domeniului de e-mail personalizat cu software familiar vă va ajuta să lucrați și să comunicați mai eficient.

Desigur, ultima cireșă de pe e-mailul care găzduiește sundae este sprijinul personal prietenos. Căutați o companie care oferă o bază de cunoștințe amănunțită și utilă, precum și asistență 24/7 prin chat live, telefon și bilete de e-mail.

Cea mai bună găzduire de e-mail „prietenoasă pentru începători” cu domeniu gratuit

Fiind relativ nou venit în industria de găzduire la prețuri accesibile, Hostinger a câștigat o tracțiune semnificativă de la lansarea sa în 2011. Furnizorul de servicii complete acoperă gama de soluții de găzduire, dar recomandăm în mod special Hostinger pentru începători. Prețul este competitiv, setul de caracteristici este cuprinzător, dar nu copleșitor, iar experiența clienților este excepțională.

Compania de găzduire adoptă o abordare revigorantă în construirea unei infrastructuri conduse de soluții open-source și de asistență pentru clienți prietenoasă și personală. Pe lângă cele până la 100 de conturi de e-mail și înregistrarea gratuită a domeniului incluse în pachetele actualizate ale companiei, clienții pot folosi tehnologii orientate spre performanță, inclusiv LiteSpeed și CloudFlare.

Comparați opțiunile de găzduire de e-mail și de domeniu ale Hostinger făcând clic pe recenzia noastră de mai jos:

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Importați cu ușurință contacte, mesaje și calendare
 • Nume de domeniu GRATUIT cu plan anual
 • Integrari cu un singur clic cu peste 50 de instrumente de productivitate
 • Colaborați cu sondaje, liste de activități partajate
 • Mai puțin de 1 USD pe cutie poștală pe lună!
 • Începeți acum pe Hostinger.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Afișând o valoare majoră, planurile de e-mail Hostinger sunt complete cu toate instrumentele de colaborare și productivitate la care te-ai aștepta de la gazde cu prețuri mai mari. Ne plac în special integrările ușoare cu platforme precum Twitter, Google Drive și altele. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Misiunea autodeclarată a Hostinger este de a face viața mai ușoară clienților săi. Din perspectiva noastră, această misiune este realizată printr-un panou de control intuitiv, dar puternic – o caracteristică de creare sau spargere a gestionării ușoare a e-mailurilor și a domeniilor. Dacă sunteți pentru prima dată client de găzduire, explorați suita de servicii disponibile cu Hostinger. Este posibil să găsiți un plan care se potrivește nevoilor dvs. personale sau profesionale unice.

Cea mai bună găzduire de e-mail „de afaceri” cu domeniu gratuit

Deși social media și mesajele text au depășit e-mailul în ceea ce privește popularitatea și menținerea în contact cu prietenii, e-mailul rămâne o alegere esențială de top pentru comunicarea despre afaceri și tranzacții. adresa de e-mail comercială

E-mailurile bine concepute sunt o modalitate excelentă de a comunica cu clienții sau potențialii clienți din întreaga lume. Apelurile telefonice pot fi descurajante, necesită multă muncă și greu de programat, în timp ce rețelele de socializare sunt adesea prea trecătoare și neprofesioniste.

Mesajele de e-mail introduc un nivel de sofisticare și importanță și permit destinatarilor timp să absoarbă și să acționeze asupra informațiilor atunci când le este convenabil.

Pe măsură ce marca dvs. devine mai consolidată și mesajele dvs. încep să rezoneze cu baza dvs. de clienți, veți avea nevoie de capacități de stocare mai mari, mai multe adrese de e-mail și mai multe instrumente pentru colaborare și productivitate.

Din fericire, mai multe gazde de e-mail de top elimină aceste restricții pentru clienți de la început. Indiferent de planul pe care îl alegeți cu furnizorul nostru de găzduire de e-mail de afaceri favorit, InMotion Hosting, veți primi conturi de e-mail și spațiu de stocare nelimitat – și, desigur, un nume de domeniu de e-mail gratuit.

Aflați mai multe despre InMotion în recenzia noastră:

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului sau transfer fără întreruperi
 • E-mail nelimitat SPAM Safe™ cu IMAP
 • Instalator de aplicații cu 1 clic și instrumente de marketing GRATUITE
 • Hardware de clasă business și gata pentru comerțul electronic
 • Stocare SSD plus backup GRATUIT și securitate SSL
 • Începeți acum cu InMotion.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduire de e-mail de clasă business, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, o unitate SSD și e-mail IMAP securizat, plus integrarea aplicației Google cu un expert în trei pași. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Echipele de asistență utile ale companiei vă vor transfera fără probleme contactele și mesajele către serverul său de e-mail gratuit, iar serviciul de filtrare SpamSafe proprietar al InMotion economisește timp și bani clienților prin eliminarea mesajelor nedorite.

Deși e-mailul poate părea învechit în comparație cu strategiile, tehnologiile și platformele de comunicare mai noi, antreprenorii pot acționa mai eficient și pot vedea un succes mult mai mare folosind un e-mail de afaceri gratuit.

Numeroase studii promovează eficacitatea canalului de marketing prin e-mail în construirea vânzărilor și a implicării clienților.

Potrivit Asociației de Marketing direct și Metricul cererii, e-mailul are o rentabilitate medie a investiției de 122% – de peste patru ori mai mare decât alte formate de marketing, inclusiv rețelele sociale, poșta directă, căutarea plătită și anunțurile grafice online.

Un alt studiu a descoperit că, în timp ce multe companii desemnează aproximativ 16% din bugetul lor de marketing pentru campanii de e-mail, mesajele au contribuit la 23% din vânzările totale.

Cel mai bun pentru „Domenii multiple” și găzduire de e-mail

Afacerea ta are un singur nume, așa că este complet firesc să înregistrezi un domeniu atunci când decizi să-ți muți marca online.

Cu toate acestea, această abordare miop poate afecta în mare măsură creșterea și eficacitatea viitoare a companiei dvs. pe măsură ce se extinde.

În loc de doar yourname.com, luați în considerare extensiile de domeniu .org, .net și alte domenii; veți putea redirecționa orice trafic web către site-ul dvs. principal și adresa de e-mail comercială, asigurându-vă că niciun client potențial nu va strecura prin fisuri.

Majoritatea furnizorilor de găzduire de e-mail oferă o singură înregistrare gratuită a domeniului cu serviciile lor. Acestea fiind spuse, numele de domenii sunt o investiție ușor de făcut: cu un cost de aproximativ 1 USD pe lună pe domeniu, veți proteja și vă veți spori prezența mărcii.

Cu toate acestea, unele gazde limitează clienții la numărul de domenii care pot fi găzduite într-un singur cont. În loc să aruncați prosopul, înscrieți-vă la un furnizor precum iPage, care vă oferă spațiu nelimitat pe disc, lățime de bandă scalabilă și libertatea de a găzdui câte domenii și adrese de e-mail doriți.

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Pe lângă webmail, servicii de redirecționare și răspunsuri automate, iPage oferă filtre de spam personalizabile și scanări de viruși la o rată surprinzător de scăzută. Compania eficientizează experiența de găzduire cu abordarea sa unică pentru e-mail, web și găzduire de domenii.

Un marketing online eficient înseamnă că consumatorii vă vor găsi site-ul sau se vor abona la listele dvs. de e-mail din toată lumea. Fiți gata să profitați de noile oportunități de venituri prin dezvoltarea unui portofoliu de domenii puternic, cu gândire de viitor.

Cu peste 1.000 de domenii de nivel superior pe piață, asigurați-vă că vă acoperiți toate bazele.

Poate că ați ales un nume de domeniu pe baza afacerii dvs. localizate – dar ce se întâmplă atunci când creșteți dincolo de orașul dvs. pentru a servi un public la nivel național sau chiar național?

De asemenea, căutați greșeli de ortografie comune sau nume de domenii similare cu marca dvs. pentru a vă asigura că concurenții nu vă dau bătăi de cap. Cu cât portofoliul dvs. de domenii este mai puternic, cu atât brandul general al afacerii dvs. este mai puternic.

Cel mai bun din rest: înregistrare gratuită a domeniului cu găzduire de e-mail

O adresă de e-mail personalizată care folosește numele dvs. de domeniu în loc de domeniul contului generic Hotmail, Yahoo sau — gaf — Gmail, reflectă brandingul dvs. și emană profesionalism.

Un domeniu personalizat arată că ești serios în ceea ce privește compania ta și că nu este doar un hobby cu jumătate de normă în care nu ești dispus să investești sume modeste de timp sau bani.

În același timp, nu excludeți automat o companie de găzduire web dacă furnizorul nu oferă un nume de domeniu gratuit. Multe gazde de top, inclusiv A2 Hosting, DreamHost, SiteGround și Rackspace, oferă găzduire de e-mail și web incredibil de modernă și accesibilă, fără un domeniu gratuit.

Am descris cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail care includ un nume de domeniu gratuit în patru categorii, acoperind preț, scară și funcționalitate, dar există nenumărate alte opțiuni de explorat. Care companie este cea mai bună pentru, să zicem, WordPress? Găzduire Windows? Scalabilitate?

Deoarece planul gratuit pentru înregistrarea domeniului tinde să fie primul avantaj inclus al înscrierii pentru un pachet anual de e-mail sau găzduire web, acoperim toate bazele de mai jos oferindu-vă încă nouă opțiuni de comparat.

Aceste gazde reprezintă crema de bază atunci când vine vorba de gestionarea domeniului, performanța e-mailului, instrumentele de marketing, suplimentele de productivitate și caracteristicile de securitate.

6. GoDaddy

Cu peste 77 de milioane de domenii gestionate, GoDaddy este o primă alegere clară pentru toate înregistrările de nume de domenii.

Gazda și registratorul de domenii, prietenos pentru începători, oferă un număr tot mai mare de funcții avansate pentru a prezenta clienților și mărcile acestora pe întregul spectru de nevoi de găzduire.

Accesibilitatea este un avantaj de top cu GoDaddy, care a fost de încredere din 1997 pentru a oferi servicii de găzduire, design și productivitate bine susținute.

În timp ce GoDaddy este o gazdă universală populară, opțiunile sale de servicii de e-mail sunt mai ușoare decât concurenții. Compania se concentrează mai mult pe creatorii de site-uri web și instrumentele de proiectare, optând pentru a oferi clienților de găzduire web un nume de domeniu gratuit și un an de găzduire gratuită de e-mail prin Microsoft Office 365, care este găzduit pe un server Microsoft Exchange.

Beneficiul le permite proprietarilor de site-uri să obțină o scurtă privire asupra unei experiențe de e-mail premium, cu siguranță, dar vor trebui să reînnoiască și să plătească pentru serviciu anual.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

7. HostGator

O gazdă de top, fondată în Florida în 2002, HostGator sa extins dincolo de sud-est pentru a deservi milioane de clienți din întreaga lume.

Echipele de asistență 24/7 ale companiei au răspuns la peste 5 milioane de mesaje de chat, sugerând că vă vor ajuta rapid să rezolvați orice probleme pe care reușiți să le descoperiți.

Pentru mai puțin de 5 USD pe lună, HostGator reprezintă un ghișeu unic pentru construirea unei prezențe web cuprinzătoare care încorporează un design puternic, e-mail de încredere și instrumente de domeniu securizate.

Creatorul de site-uri proprietar al companiei se potrivește bine cu sistemele de e-mail și calendar personalizate, profesionale. Clienții pot crea conturi nelimitate, toate cu filtre de spam și scanere de viruși încorporate.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

8. Vânturi gazdă

Perfect pentru proprietarii de site-uri sau dezvoltatori puțin mai cunoscători care caută un pic mai multă nuanță și performanță, Hostwinds este o companie mai nouă lansată în 2010 pentru a oferi infrastructură modernă și asistență pentru clienți de top.

Planul standard de găzduire web îmbină cele mai bune găzduiri de e-mail, web și domenii în pachete accesibile care subliniază utilizarea cu instalări de software cu un singur clic, panoul de control cPanel și generatorul de site-uri web Weebly.

Cu toate acestea, trecerea la planul de găzduire partajată la nivel de afaceri introduce SSD-uri de mare viteză și servere web LiteSpeed care încarcă paginile cu până la 500% mai rapid.

Hostwinds se mândrește cu o impresionantă garanție de funcționare de 99,999% la acest nivel, de asemenea, făcând din companie un partener puternic pentru succesul dvs. online.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD, baze de date și e-mail nelimitat
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare GRATUITĂ non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds are o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

9. Web Hosting Hub

În calitate de specialiști în găzduire partajată, Web Hosting Hub este specializat în deservirea proprietarilor de afaceri mici, dezvoltatorilor individuali și proprietarilor de site-uri pentru prima dată cu servicii scalabile și accesibile.

Planurile companiei au o ușoară înclinare față de funcționalitatea WordPress și eCommerce, deși Web Hosting Hub va satisface o gamă largă de nevoi.

Compania oferă clienților conturi de stocare, lățime de bandă și e-mail nelimitate și o garanție de rambursare a banilor peste medie de 90 de zile.

Alături de SSD-uri de 20 de ori mai rapide, Web Hosting Hub acceptă protocoalele de e-mail POP3 și IMAP și include atât instrumente de redirecționare a e-mailului, cât și protecție SpamSafe.

În ceea ce privește numele de domeniu, clienții se pot bucura de blocarea gratuită și sigură a domeniului și reînnoiri automate.

WebHostingHub.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu instrumente de comerț electronic
 • Transferuri GRATUITE de site și onboarding personalizat
 • 150 USD în credite publicitare Facebook, Google și Bing
 • Peste 400 de aplicații de instalare Softaculous cu un singur clic
 • Începeți pe Web Hosting Hub.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hub de găzduire web: evaluarea experților noștri

Pentru cei cu un buget care caută o gazdă pentru prima dată și pentru cei care ar dori câteva suplimente pentru a merge împreună cu acesta, Web Hosting Hub are un plan pentru tine. Cu o mulțime de funcții, compania este o valoare excelentă – atâta timp cât sunteți dispus să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

10. HostPapa

Oferind clienților o sesiune individuală de consultanță și instruire cu un expert în găzduire, HostPapa se asigură că noii clienți se vor simți confortabil cu diversele instrumente de găzduire de domenii și e-mail.

Utilizatorii mai avansați pot descoperi noi modalități de a lucra mai eficient și mai eficient cu un plan de găzduire de e-mail HostPapa.

Clienții pot găzdui un număr nelimitat de domenii și conturi de e-mail cu pachetele HostPapa Business și Business Pro, acestea din urmă incluzând și confidențialitatea domeniului pentru a proteja informațiile personale atașate la înregistrarea dvs.

Pentru o experiență de e-mail îmbunătățită, compania oferă integrări cu Microsoft Office 365 și G Suite, precum și pachete de e-mail de bază și avansate.

Apreciem în special 5 GB de stocare de e-mail de la HostPapa și limitele generoase de dimensiune a atașamentelor. Clienții avansați de e-mail au, de asemenea, acces la un sistem de partajare a fișierelor pentru a livra fișiere care depășesc limitele cu majoritatea celorlalte servicii.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

11. GreenGeeks

Pentru acei proprietari de site-uri web concentrați pe salvarea lumii, GreenGeeks este o rută excelentă de explorat.

Compania de găzduire revine în rețeaua electrică de mai mult de trei ori mai mult decât energia consumată de centrele sale de date în ceea ce privește creditele de energie regenerabilă.

GreenGeeks elimină aparent toate restricțiile privind resursele de calcul ale clienților, oferindu-le stocare SSD nelimitată, conturi de e-mail, lățime de bandă și nume de domenii și include gratuit un creator de site-uri web, înregistrarea domeniului și certificatul SSL gratuit.

GreenGeeks oferă scalabilitate și securitate completă la toate nivelurile de serviciu, făcând disponibilă conformitatea PCI notoriu de dificilă cu un simplu supliment. Compania aplică cotele de e-mail trimise, dar acestea sunt în conformitate cu standardele din industrie.

GreenGeeks.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Resurse de calcul nelimitate și scalabile cu stocare RAID-10
 • Monitorizare proactivă a serverului și securitate în timp real
 • Instalări cu un singur clic a peste 150 de aplicații
 • Domenii și conturi de e-mail nelimitate
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe GreenGeeks.

IEFTIN
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

GreenGeeks: evaluarea experților noștri

Perfect pentru proprietarii de afaceri mici, bloggeri sau dezvoltatori web, GreenGeeks oferă un amestec impresionant de funcții care atrag toate tipurile de proprietari de site-uri. Clienții mai experimentați vor aprecia numele de domenii nelimitate, stocarea SSD RAID-10 și transferurile de date necontorizate, împreună cu backup-urile nocturne și programele de cache încorporate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 50 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

12. AccuWebHosting

Servind în egală măsură planuri de găzduire Windows și Linux de înaltă performanță, ofertele AccuWebHosting vor rezona în special cu pasionații de Windows cu stocare SSD ultra-rapidă, cel mai recent nucleu ASP.NET, Windows Server 2016 și SQL Server 2017.

Clienții Linux vor aprecia sistemul de operare CloudLinux și serverele LiteSpeed; pe lângă panoul de control relevant cPanel sau Plesk, proprietarii de site-uri se pot bucura de backup-uri zilnice, migrări gratuite și alte câteva avantaje.

Compania limitează conturile de e-mail la 150, care ar trebui să fie în continuare suficiente pentru a servi marea majoritate a clienților. AccuWebHosting acceptă protocoalele POP3, SMTP și IMAP și oferă o interfață de webmail, calendar și listă de activități bazate pe AJAX.

Un supliment opțional SpamExperts, bazat pe cloud, vă protejează și mai mult căsuțele primite și timpul.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,52 USD

 • RVsitebuilder GRATUIT și 400 de șabloane
 • Domenii și baze de date nelimitate
 • Opțiune de server cloud partajat scalabil
 • Sistem de operare CloudLinux și server LiteSpeed
 • Protecții multiple DDoS
 • Începeți cu AccuWebHosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cuțitul armatei elvețiene a furnizorilor de găzduire partajată, AccuWebHosting prezintă diversitatea și flexibilitatea la nivelul de bază al găzduirii. Furnizorul oferă trei variante de servicii de găzduire Windows și Linux, plus configurații suplimentare pentru aplicații precum WordPress, Node. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Găzduire de domenii vs. găzduire de e-mail: Care este diferența?

Numele de domeniu al site-ului dvs. este adresa la care vizitatorii pot accesa site-ul dvs. De exemplu, tastarea domeniului nostru — „Gazduirweb” — în bara de adrese a browserului dvs. web preferat va direcționa în cele din urmă vizitatorii către https://www.Gazduirweb, adresa URL de acasă a site-ului nostru. Găzduirea domeniului este în esență hardware-ul, inclusiv stocarea fișierelor și conținutului site-ului web, precum și serviciile de întreținere necesare pentru a menține acel domeniu și tot conținutul URL-urilor sale online. Fără găzduire de domeniu, nimeni nu vă poate vizita și vizualiza site-ul.

Între timp, găzduirea e-mailului este serviciul necesar pentru a găzdui stocarea contului de e-mail și pentru a facilita comunicarea prin e-mail de la un domeniu de e-mail, de exemplu, *@Gazduirweb, la orice altă adresă. Fără găzduire de e-mail, nimeni nu poate trimite mesaje sau primi e-mailuri de la adresele de e-mail ale domeniului tău.

De cele mai multe ori, găzduirea de domenii și e-mail sunt incluse într-un singur pachet de găzduire partajată. Dar organizațiile mai mari pot avea nevoie de puterea și resursele suplimentare ale unui VPS sau server dedicat.

De ce sunt taxat pentru o reînnoire a domeniului?

Atenție la cumpărător: majoritatea serviciilor gratuite de găzduire de domenii oferă de fapt o înregistrare a numelui de domeniu pe o perioadă de un an. Acesta este un morcov de marketing agățat pentru a crește înscrierile inițiale, nu un angajament client pe viață.

Înainte de a vă înscrie pentru un serviciu de găzduire web care promite un avantaj gratuit al domeniului, rețineți costurile anuale ale domeniului pentru a vă asigura că reînnoirile anuale sunt în bugetul afacerii sau personal.

Avantajele împerecherii unui domeniu personalizat și găzduire cu Google sau Microsoft

După cum a scris Robert Frost odată: „Două drumuri s-au despărțit într-un pădure galben și îmi pare rău că nu le-am putut călători pe amândouă”. Acestea reprezintă cele două căi cu care vă confruntați domeniul și experiența de e-mail odată ce v-ați înscris pentru găzduire și ați înregistrat un nume.

Ești mulțumit de interfața de webmail a gazdei tale sau ai prefera să lucrezi cu ceva mai familiar? Gazda dvs. oferă toate instrumentele de calendar, colaborare și productivitate pe care le doriți?

Dacă gazda dvs. de e-mail bifează toate căsuțele cu serviciile sale interne, sunteți liber să vă începeți să vă configurați și să vă configurați conturile și căsuțele primite.

Găzduirea de e-mail ieftină și înregistrarea gratuită a domeniului de e-mail nu înseamnă că trebuie să scapi de funcții.

Mulți clienți, însă, preferă să folosească un cont Outlook sau Gmail din cauza reputației lor bine stabilite. În afară de programele de e-mail iOS și Mac, Gmail și Microsoft Outlook reprezintă cele mai populare opțiuni de client de e-mail.

Fiecare program face parte dintr-o platformă mai mare de software bazat pe cloud, cunoscută și sub numele de Software-as-a-Service, care include programe suplimentare pentru stocarea în cloud, calendare și chat, precum și crearea de documente text, foi de calcul sau prezentări.

Dacă acesta ați putea fi dvs., nu vă conectați încă găzduirea de e-mail prin gazda dvs. Ar trebui să explorați toate opțiunile clientului de e-mail pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere, mai ales dacă doriți o adresă de e-mail profesională pentru afacerea dvs.

Chiar dacă este oarecum frustrant, aceste platforme nu sunt, de obicei, incluse imediate cu majoritatea planurilor de găzduire. Va trebui să mai investiți câțiva dolari pe lună pentru aceste servicii, dar mulți sunt dispuși să facă acea investiție pentru instrumentele puternice.

Mulți furnizori includ G Suite sau Microsoft Office 365 ca opțiune de upgrade plătită, combinând-o cu un asistent de instalare sau configurare ușoară pentru a vă schimba înregistrarea MX.

Chiar dacă siglele Google sau Microsoft nu se găsesc nicăieri la gazda dvs., vă puteți înscrie separat și puteți găsi mai multe ghiduri care vă vor instrui cum să vă conectați domeniul la contul dvs. G Suite.

Rularea e-mailului prin G Suite sau Office 365 oferă mai multă fiabilitate și stabilitate prezenței dvs. online, evitând problemele legate de resursele serverului sau includerea pe lista neagră datorită unui proprietar de site spam care vă partajează infrastructura.

Vor exista și alte avertismente și programe terță parte care pot fi mai utile pentru e-mailuri în bloc, campanii de marketing și mesaje tranzacționale, dar apreciem profund această capacitate de a pune bazele unei platforme familiare, prietenoase cu dispozitivele mobile, cum ar fi G Suite și Office 365.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company