13 Găzduire de comerț electronic ieftin (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 19,99 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • 13 Găzduire de comerț electronic ieftin (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 19,99 USD
13 Găzduire de comerț electronic ieftin (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 19,99 USD

13 Găzduire de comerț electronic ieftin (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 19,99 USD

Indiferent dacă marca dvs. face primii pași online sau deblochează un nou flux de venituri, găsirea celei mai bune găzduiri pentru comerț electronic ieftin reprezintă un pas mare pentru afacerea dvs.

Chiar dacă mulți antreprenori își pun adesea ochii pe cea mai bună calitate pe care o pot cumpăra banii, fiecare cheltuială suplimentară reduce profituri și afectează marjele. Aveți încredere în noi: puteți găsi găzduire web pentru comerț electronic la preț redus, care va face față cu ușurință cerințelor magazinului dvs. online.

Am revizuit și am clasat scoruri de gazde web ecommece, comparându-le pentru accesibilitate, performanță, securitate și, bineînțeles, toate instrumentele de vânzări de care veți avea nevoie pentru a dezvolta eficient o afacere online.

Cea mai bună găzduire de comerț electronic ieftin

Mai mult de jumătate dintre americani preferă să facă cumpărături online, aproape 70% dintre mileniali doresc să apeleze la internet atunci când fac cumpărături.

Când căutați o soluție de găzduire pentru comerț electronic, cele mai ieftine opțiuni vor fi probabil găsite cu un plan de găzduire partajată. Aceste planuri cu servicii complete sunt, de obicei, echipate cu instrumente care vă ajută să vă proiectați, să vă comercializați și să vă gestionați cu ușurință magazinul online – la un preț care nu vă va încălca bugetul.

1. Gazduire InMotion

InMotion Hosting oferă o mare varietate de opțiuni de găzduire web ieftine pentru afacerile online. Patru planuri de găzduire partajată urmăresc să ajute site-urile mai noi să își stabilească o prezență online, în timp ce mai multe planuri de găzduire VPS și dedicate sunt concepute pentru magazinele consacrate cu mai mult trafic și produse.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire rapida si sigura pentru magazinele WordPress si WooCommerce
 • Domeniu GRATUIT, copii de rezervă, SSD-uri și certificat SSL
 • Memorare în cache la nivel de server și stocare scalabilă
 • Peste 400 de extensii gratuite și plătite pentru a vă dezvolta magazinul
 • E-mail SPAM Safe™ cu suport IMAP
 • Începeți acum cu InMotion.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting se mândrește cu stocare SSD NVMe modernă, stocare în cache dedicată și resurse scalabile pentru a furniza încărcări de pagini extrem de rapide pe care clienții dvs. le vor aprecia. Vă recomandăm să profitați de ofertele WooCommerce gestionate ale gazdei web premium, dar noii proprietari de magazine nu ar trebui să ezite să verifice și opțiunile de găzduire partajată mai ieftine. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Iată ce aduce InMotion Hosting atunci când vine vorba de atributele importante ale celor mai bune planuri de găzduire de comerț electronic:

 • Îmbunătățitori de viteză: SSD-uri gratuite și mai multe centre de date și configurații UltraStack cu stocare în cache avansată în straturi
 • Securitate: certificat SSL gratuit, firewall-uri pe fiecare server, protecție Corero DDoS, securitate Mod_Sec și scanări shell
 • Backups: serviciu de backup la distanță. Când este activată, mai multe instanțe ale directorului dvs. de acasă și ale bazelor de date sunt stocate de la distanță la direcția dvs., care pot fi gestionate și restaurate folosind interfața din cPanel.

InMotion Hosting oferă o mulțime de avantaje pentru afacerile noi și în creștere, inclusiv un nume de domeniu gratuit și o garanție generoasă de rambursare a banilor de 90 de zile. Într-o varietate de moduri, face procesul de pornire a unui magazin online simplu, ieftin și eficient.

Instalatorul de software cu un singur clic al companiei face ușor să începeți cu astfel de soluții de comerț electronic populare precum PrestaShop, Magento, OpenCart și WooCommerce.

Serverele sale îndeplinesc standarde stricte pentru a proteja datele personale și financiare sensibile ale clienților dvs., asigurându-vă că site-ul dvs. este compatibil PCI.

2. Hostinger

Hostinger oferă cel mai ieftin plan de găzduire de comerț electronic pe care l-am găsit (și în care avem încredere). Campionii găzduirii partajate pe termen lung, la prețuri accesibile, combină hardware de top cu instrumente online ușor de utilizat și asistență pentru clienți mereu disponibilă.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Cel mai important, nu se zgâriește cu atributele cheie pe care probabil le veți căuta într-o gazdă de comerț electronic:

 • Îmbunătățitori de viteză: server web LiteSpeed, SSD-uri
 • Securitate: certificate SSL, servere de nume protejate de CloudFlare, acces SSH și instrumente de colaborare securizate, autentificare cu doi factori
 • Backup-uri: backup-uri săptămânale automate cu posibilitatea de a activa backup-uri zilnice sau de a crea copii de rezervă manual

Pe lângă serviciile optimizate pentru vânzare pe WooCommerce și PrestaShop, Hostinger le permite, de asemenea, noilor proprietari de magazine să înceapă cu planurile sale de găzduire partajată ultra-accesibile.

Majoritatea planurilor vin cu un nume de domeniu gratuit, certificat SSL, rețea de livrare a conținutului și copii de rezervă zilnice. Adăugați creditele de publicitate Google și veți fi gata să oferiți clienților dvs. o experiență de cumpărături rapidă și sigură.

Chiar și cu prețul scăzut, Hostinger face o treabă remarcabilă în a se asigura că tehnologiile care alimentează magazinul dvs. online sunt complet actualizate la standardele moderne de performanță și securitate.

3. HostGator

Fiind unul dintre cele mai recunoscute mărci de găzduire web, HostGator oferă, în mod previzibil, mai multe căi ușor de utilizat pentru lansarea unui magazin de comerț electronic.

Serviciile de încredere ale furnizorului de găzduire sunt susținute de instalări cu un singur clic ale mai multor platforme de vânzare populare. Alternativ, constructorul de site-uri web Gator introduce simplitatea prin glisare și plasare în designul magazinului online.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Să verificăm câteva dintre detaliile din spatele succeselor HostGator:

 • Îmbunătățitori de viteză: PHP 7.1 și un sistem integrat de compresie a conținutului bazat pe Apache
 • Securitate: firewall personalizat, mod_security cuprinzător, protecție DDoS, centre de date extrem de sigure, împreună cu SiteLock și alte upgrade-uri
 • Backup-uri: backup-uri săptămânale furnizate, servicii terță parte disponibile

HostGator oferă o mulțime de tipuri și opțiuni diferite de planuri. Compania oferă, de asemenea, mai multe funcții în planurile sale partajate decât majoritatea celorlalți furnizori de găzduire web.

Un avantaj serios pentru prietenii noștri de afaceri este productivitatea de top și instrumentele SEO. Cel mai bun plan de găzduire partajată de la HostGator promite o abordare personalizată pentru a crește vizibilitatea magazinului dvs. online, a genera mai mult trafic și a crește clasamentul în căutare.

Pe lângă creditele de marketing Google incluse, proprietarii de site-uri își pot actualiza serviciile prin integrarea cu Google Workspace – deblocând programe profesionale de comunicare, colaborare și management pentru a vă duce afacerea la următorul nivel.

4. Gazduire A2

Cunoscută pentru infrastructura de găzduire extrem de rapidă, A2 Hosting este o soluție excelentă pentru situații pline de presiune – cum ar fi comerțul electronic – unde viteza contează.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Desigur, viteza nu este singura caracteristică importantă, iată câteva altele pe care le puteți găsi cu A2 Hosting:

Furnizorul de găzduire combină mai multe locații de server, iar platforma proprietară Turbo Servers și SwiftServer de la A2 Hosting se mândrește cu o performanță CPU cu 40% mai rapidă, de două ori mai rapidă față de primul octet.

 • Îmbunătățitori de viteză: stocare NVMe și SSD, servere web LiteSpeed, configurații Turbo Server cu ocupare redusă care măresc performanța procesorului cu 40%
 • Securitate: Scanări gratuite de programe malware HackScan, protecție DDoS consolidată, actualizări ale kernelului fără repornire KernelCare, apărare cu forță brută, un firewall dual
 • Backup-uri: backup automat la fața locului și offsite cu restaurări cu un singur clic

A2 Hosting cu siguranță atinge o mulțime de note înalte. Dacă aveți deja un site de comerț electronic în devenire, nu vă temeți niciodată: echipele de asistență mereu utile ale companiei vă vor migra site-ul gratuit.

Aspiratorii proprietari de magazine vor avea zeci de opțiuni de software de comerț electronic disponibile cu doar câteva clicuri. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui coș de cumpărături, instrumente de marketing sau software de facturare, A2 Hosting pune la dispoziție o mare varietate de programe.

Se integrează cu ușurință cu standarde precum WooCommerce, PrestaShop, Magento și WHMCS. Sau explorați opțiuni mai rare, inclusiv AbanteCart, LoadedCommerce și InvoicePlane.

5. SiteGround

SiteGround oferă câteva funcții promițătoare de comerț electronic. Pachetele specifice WooCommerce ale companiei facilitează deschiderea și funcționarea afacerii dvs.

Aceste planuri de comerț electronic vin cu platforma de magazin alimentată de WordPress preinstalată, oferind antreprenorilor o platformă de comerț electronic la cheie imediat.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Magazine WooCommerce gestionate la costuri reduse
 • Procesare GRATUITĂ a plăților și transport reglabil
 • Testați modificările aduse magazinului dvs. online într-o zonă de pregătire
 • Securitate SSL preinstalată și backup-uri zilnice automate
 • Potrivire 100% energie regenerabilă
 • Începeți acum pe SiteGround.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Legendarii experți WordPress de la SiteGround și-au extins expertiza la magazinele online livrate prin WooCommerce. Bucurați-vă de actualizări gestionate și asistență de vârf în industrie cu infrastructura SiteGround bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Pe lângă vânzarea de produse digitale și fizice, veți putea să acceptați plăți imediat, să configurați cu ușurință opțiunile de expediere și să gestionați comenzile în mod convenabil.

 • Îmbunătățitori de viteză: CDN gratuit Cloudflare, stocare în cache statică și dinamică SuperCacher alimentată de NGINX
 • Securitate: certificat SSL gratuit, actualizări gestionate, firewall personalizat pentru aplicații web și sistem anti-bot alimentat de AI
 • Backup-uri: backup zilnic automat cu 30 de copii păstrate în permanență. Copiere de rezervă la cerere disponibile, plus restaurări simple.

Pentru cei care doresc planul GrowBig sau GoGeek, asigurați-vă că ați verificat instrumentul de organizare care creează o copie a site-ului dvs. de comerț electronic și împinge modificările site-ului dvs. live cu un singur clic. Instrumentul efectuează, de asemenea, backup-uri automate de fiecare dată când faceți o versiune de staging live.

Desigur, nu puteți menționa SiteGround fără a evidenția istoricul impresionant al companiei cu asistența pentru clienți. Nouăzeci la sută din toate problemele sunt rezolvate la primul contact, care este disponibil prin telefon, chat și bilete de e-mail.

6. Bluehost

Un furnizor de găzduire de preferat pentru pasionații de WordPress, Bluehost adoptă o abordare solidă a găzduirii comerțului electronic, unindu-și împreună cu WooCommerce și adaptându-și ofertele pentru a funcționa cu soluția populară de comerț electronic.

De fapt, WooCommerce numește Bluehost drept unul dintre cei mai recomandați parteneri de găzduire.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 15,95 USD

 • Coșuri de cumpărături sau WooCommerce gestionat
 • Recenzii de produse, coduri de reducere și comenzi manuale
 • Marketing prin e-mail WordPress prin Creative Mail
 • Aplicații GRATUITE pentru forumuri, liste de corespondență și sondaje
 • Spațiu de stocare nelimitat cu credite de marketing GRATUITE
 • Începeți acum Bluehost.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

În care milioane de oameni au încredere, Bluehost este o alegere excelentă pentru a vă găzdui site-ul web axat pe comerțul electronic – mai ales dacă sunteți fan WordPress și WooCommerce. Compania de găzduire oferă un domeniu gratuit în primul an, cu o mulțime de instalări ușoare pentru coșuri de cumpărături, aplicații web și alte funcții avansate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Să aruncăm o privire la ceea ce Bluehost are de oferit:

 • Îmbunătățitori de viteză: mai multe straturi de cache, lățime de bandă nemăsurată
 • Securitate: certificat SSL gratuit, design de server securizat, aplicații antivirus, confidențialitate a domeniului
 • Backup-uri: backup automat alimentat de CodeGuard

Ne place în special modul în care planurile Bluehost WooCommerce se ocupă de fiecare aspect al afacerii online a unui client: recenzii ale clienților, procesarea plăților, comenzi manuale, analize de trafic și coduri de reducere, împreună cu rezervarea online și programarea programării.

Desigur, Bluehost oferă tone mai multe opțiuni pentru a sprijini antreprenorii care doresc să folosească alte platforme și tehnologii. Pur și simplu verificați planurile de găzduire dedicate, VPS și partajate ale companiei.

Software-ul și integrările de comerț electronic Bluehost fac ca obținerea eficienței prezenței dvs. online să fie rapidă și ușoară.

7. Liquid Web

Nu vezi adesea Liquid Web pe liste care analizează cea mai bună găzduire web pentru accesibilitate. Gazda web premium este foarte apreciată pentru găzduirea gestionată la nivelurile superioare ale găzduirii cloud și VPS.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 19,00 USD

 • Găzduire WooCommerce gestionată de premier
 • Suportă până la 10.000 de comenzi pe oră
 • Monitorizarea automată a performanței platformei, pluginurilor și vânzărilor
 • Pluginuri GRATUITE pentru coșul abandonat și pentru generatorul de pagini
 • Cititorii pot beneficia de o reducere de 30% în primele trei luni
 • Începeți acum pe Liquid Web.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Îmbinând serviciile gestionate de lux ale platformei de găzduire în cloud Liquid Web și Nexcess cu accesibilitatea WordPress și WooCommerce, acest plan de găzduire le permite proprietarilor de magazine să construiască o afacere online puternică. Veți avea la dispoziție o mulțime de instrumente care economisesc timp, care vă vor spori profitul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 800 GB Nou sau Transfer 6 minute

Ofertele de găzduire partajată ale Liquid Web sunt destul de reduse în comparație cu cele ale altor furnizori, dar pachetul de găzduire WooCommerce gestionat de companie este o afacere fantastică.

 • Îmbunătățitori de viteză: monitorizarea performanței pluginurilor în fiecare zi, încărcări reduse de interogări, capacități crescute și un regim robust de testare
 • Securitate: teste automate nocturne pentru a asigura stabilitatea și securitatea WooCommerce și a altor plugin-uri
 • Backup-uri: backup zilnic automat și 30 de zile de stocare și backup manuale la cerere

Liquid Web direcționează clienții de găzduire de comerț electronic către marca sa Nexcess de specialiști în găzduire în cloud pentru o viteză crescută și monitorizare permanentă a performanței.

Parteneriatul cultivă tot ce aveți nevoie pentru o experiență WooCommerce cu mănușă albă: tema de comerț electronic Astra Pro WordPress, designerul de pagini Beaver Builder și suita de plugin-uri IconicWP.

Cei mai buni constructori de site-uri web low-cost pentru comerțul electronic

Pentru cei care caută ajutor de proiectare atunci când creează un magazin online, consultați acești furnizori de găzduire remarcabili cu constructori de site-uri web specializați.

Puteți alege un șablon gratuit și puteți personaliza magazinul dvs. online cu o interfață simplă de tip drag-and-drop – nu este necesară codarea.

Partea site-ului dvs. orientată către clienți este una dintre cele mai importante caracteristici ale afacerii dvs. Un design plăcut din punct de vedere vizual și un aspect ușor de utilizat pot face sau distruge o vânzare.

8. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Domeniu, e-mail și magazin online GRATUIT
 • Creator simplu de site-uri web cu aspecte personalizabile
 • Integrari pentru e-mail și marketing de căutare
 • PayPal, coșuri de cumpărături și valori ale site-ului
 • 75% REDUCERE pentru cititorii Gazduirweb
 • Începeți acum pe iPage.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Dacă doriți să vindeți online, iPage este una dintre cele mai bune gazde în care puteți avea încredere. Compania oferă toate elementele esențiale, plus ghiduri de marketing, instrumente SEO, credite de publicitate și multe altele. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage consideră că a face afaceri nu ar trebui să fie complicată.

Cu produse și servicii care includ software pentru coșul de cumpărături, procesare card de credit, certificat SSL gratuit și chiar aprovizionare cu produse, iPage este o alternativă viabilă la sugestiile noastre de top pentru gazde atunci când doriți să începeți site-ul dvs. rapid și ușor.

În ceea ce privește designul, iPage vă economisește o cantitate imensă de timp, selectând un aspect potrivit pentru dvs., pe baza unui sondaj pe care îl completați. Nu este nevoie să parcurgeți sute de teme, cea mai bună vă este înmânată pe un platou de argint.

iPage este, de asemenea, cu spatele la afaceri; Parteneriatele sale cu Ecwid și Duda elimină o mare parte din munca depusă pentru a pune în funcțiune un site de comerț electronic.

Veți plăti pentru aceste servicii a la carte, care uneori pot fi mai scumpe decât furnizorii care grupează servicii.

Dar economiile de timp pe care le obțineți cu configurația accesibilă a iPage și potențialul de creștere a veniturilor din conexiunile specifice ale iPage ar putea merita investiția.

9. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

De ce să nu ai încredere în afacerea ta cu cel mai mare furnizor de găzduire din lume? Peste 20 de milioane de oameni din întreaga lume apelează la GoDaddy pentru înregistrări de nume de domenii la prețuri accesibile, găzduire web și alte servicii esențiale pentru afaceri.

Creatorul de site-uri web integrat de la GoDaddy oferă șabloane pentru dispozitive mobile cu instrumente încorporate pentru SEO și marketing prin e-mail.

Cea mai bună veste dintre toate? Puteți începe gratuit. GoDaddy nu va taxa clienții pentru site-urile concepute și publicate pe unul dintre domeniile lor.

Odată ce sunteți gata să lansați operațiunile de comerț electronic pe un domeniu personalizat sau să profitați de alte funcții premium, puteți migra cu ușurință într-un plan plătit.

Veți avea chiar acces să vindeți produse pe piețele online, inclusiv Amazon, Walmart și Etsy, fără a fi nevoie să instalați niciun plugin.

Site-ul dvs. GoDaddy va oferi clienților dumneavoastră opțiuni flexibile de procesare a expedierii și plăților, ajutându-vă în același timp să urmăriți vânzările și inventarul.

10. Wix.com

Preț lunar de pornire 27,00 USD

 • Generatorul drag-and-drop înseamnă personalizări ușoare
 • Vinde bilete, abonamente și rezervări
 • Tabloul de bord cuprinzător pentru gestionarea tranzacțiilor
 • Produse nelimitate și vânzare pe rețelele sociale
 • Instrumente GRATUITE pentru recuperarea cărucioarelor abandonate
 • Începeți acum cu Wix.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de lider în designul de site-uri web drag-and-drop, Wix se află în mod surprinzător în topul listei noastre atunci când vine vorba de lansarea cu ușurință a magazinelor online vibrante. Interfața Wix ușor de utilizat include servicii avansate de comerț electronic pentru dropshipping, programe de loialitate și vânzare pe piețe. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Wix este bine cunoscut pentru ușurința sa de utilizare pentru dezvoltarea simplă a site-urilor și este o alegere foarte populară pentru site-urile web personale și magazinele de comerț electronic.

Wix oferă un generator de site-uri de comerț electronic lider în industrie, cu funcții concepute special pentru a ajuta antreprenorii să-și stabilească și să-și dezvolte afacerile online cu succes.

Platforma de comerț electronic găzduită oferă o mulțime de instrumente pentru a vă ajuta să creșteți vizibilitatea magazinului dvs. online. Un creator de logo-uri, un generator de nume de afaceri și instrumente automate de calcul a taxelor sunt exemple excelente ale modului în care Wix merge mai mult pentru a vă ajuta afacerea.

De asemenea, antreprenorii își pot extinde operațiunile online, oferind rezervări, produse digitale sau abonamente.

Wix se prezintă ca o soluție completă în scena comerțului electronic și credem că ține susținerea acestei afirmații.

11. BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Editor glisare și plasare cu teme gratuite
 • Stocare SSD și încărcare a paginilor de 20 ori mai rapidă
 • Conținut de marketing GRATUIT și fotografii de stoc pentru inspirație
 • Certificate SSL și backup automate incluse
 • Lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Începeți acum pe BoldGrid.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

Creatorul de site-uri BoldGrid și sistemul de gestionare a conținutului WordPress sunt ambele disponibile pentru toată lumea fără taxă. Dar există o captură: pentru a profita de o astfel de ofertă stelară, va trebui să creați un cont de găzduire începând de la 2,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Pentru a fi clar, BoldGrid nu este o găzduire web tradițională ca altele din această listă. Mai degrabă, constructorul de site-uri se integrează perfect cu un serviciu de găzduire WordPress pentru a aduce funcționalitate drag-and-drop celui mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume.

În cele din urmă, BoldGrid vă permite să construiți site-uri profesionale mai rapid și cu ușurință.

Vă recomandăm să asociați BoldGrid cu compania care a ajutat la crearea acestuia: InMotion Hosting. Fiind una dintre gazdele noastre WordPress preferate, InMotion Hosting caută în mod regulat inovații de performanță și îmbunătățiri de securitate pentru a se asigura că site-urile clienților săi sunt pregătite pentru succes.

Cu BoldGrid, vă puteți construi și organiza site-ul web gratuit. Odată ce ți-ai creat capodopera, tot ce trebuie să faci este să transferi site-ul creat pe o gazdă WordPress.

BoldGrid, care se mândrește cu peste 1 milion de instalări active, oferă, de asemenea, teme și plugin-uri premium care pot extinde acoperirea magazinului dvs. WooCommerce.

12. Weebly.com

Preț lunar de pornire 12,00 USD

 • Creați rapid magazine prin intermediul editorului drag-and-drop
 • Sunt disponibile sute de teme gata făcute
 • Coș de cumpărături complet integrat și comandă securizată
 • Urmărirea inventarului pentru dvs., căutare filtrată pentru clienți
 • Obțineți și un magazin mobil complet!
 • Începeți acum cu Weebly.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este unul dintre cei mai de încredere creatori de site-uri web de pe internet, inclus gratuit în multe dintre cele mai bune planuri de găzduire de comerț electronic. Începeți cu platforma robustă de creare a magazinelor de comerț electronic și afișați, vindeți și gestionați cu ușurință bunurile și serviciile digitale sau fizice… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Un parteneriat intern cu experții în plăți digitale de la Square alimentează soluția de comerț electronic de la Weebly. Veți obține un generator de site-uri web intuitiv și o mare varietate de funcții încorporate pentru care ar trebui să utilizați în mod normal pluginuri și widget-uri.

Câteva instrumente de marketing oferite vă vor ajuta să găsiți, să ajungeți și să obțineți clienți. SEO se asigură că sunteți afișat în mod vizibil acolo unde clienții vă pot găsi, iar Square Online facilitează procesarea plăților.

Configurați șabloane de e-mail personalizabile pentru a întâmpina clienții sau pentru a-i anunța când au lăsat ceva în coș.

Analiza site-ului web ajută la determinarea performanței site-ului dvs. și oferă date pentru a ghida deciziile pe măsură ce creșteți.

În ceea ce privește afacerile, veți putea crea cu ușurință cupoane și carduri cadou, veți putea afișa recenziile clienților și veți accepta plăți.

Odată ce achiziția este făcută, site-ul dvs. Weebly vă va ajuta, de asemenea, la calcularea taxelor, la gestionarea expedierilor și la urmărirea inventarului.

13. Volusion.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Tot ce ai nevoie pentru a dezvolta un magazin online
 • Creator de magazine glisați și plasați și teme GRATUITE
 • Procesarea plăților, livrarea și inventarul GRATUIT
 • Marketing cu reduceri, buletine informative și multe altele
 • Lățime de bandă nelimitată și instrumente pentru SEO
 • Încercați Volusion GRATUIT timp de 14 zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Volusion: evaluarea expertului nostru

Volusion împachetează tot ce aveți nevoie pentru a construi o prezență puternică în magazin online în pachete competitive. Începeți cu un editor drag-and-drop și creați categorii pentru produse nelimitate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Volusion va pune în funcțiune magazinul dvs. online în doar câteva minute. Nu va trebui să vă faceți griji dacă adăugați o mulțime de aplicații greoaie, deoarece platforma cuprinzătoare vă oferă acoperire.

Serviciul de găzduire web Volusion este mai scump decât alții din această listă, dar este posibil să descoperiți că simplitatea și caracteristicile merită costul suplimentar.

Obiectivul Volusion este de a vă asigura că aveți o afacere de succes, iar compania are grijă de toate nevoile dumneavoastră de bază.

În special, ne plac certificatele SSL gratuite pe viață și lățimea de bandă nelimitată pe care le oferă Volusion. Cine are nevoie de durerea de cap de a urmări aceste lucruri care sunt de o importanță capitală și universal benefice?

Volusion se va adapta automat pe măsură ce afacerea dvs. crește, astfel încât nu trebuie să vă așezați lunar pentru a calcula rentabilitatea investiției la upgrade.

Toate temele sunt create special pentru utilizarea comerțului electronic și concepute de profesioniști specializați în comerțul electronic.

Ce este E-commerce Hosting?

Găzduirea comerțului electronic este forța motrice pentru afacerea dvs. online. Aveți lucruri de vândut și oamenii vor să le cumpere, dar cum le aduceți?

Ai putea merge pe calea de modă veche cu o clădire din cărămidă și mortar – sau poți valorifica piața de 5 trilioane de dolari pentru vânzările de comerț electronic la nivel mondial.

Mai simplu spus, cea mai bună găzduire de comerț electronic oferă companiilor tot ce au nevoie pentru a vinde produse și servicii online. În general, aceasta implică funcții precum software-ul pentru coșul de cumpărături, servicii de gateway de plată, suport pentru baze de date și securitate suplimentară.

Chiar și cu serviciile specializate, o opțiune de găzduire pentru comerț electronic la preț redus, care se adresează întreprinderilor mai mici, nu costă mult mai mult decât găzduirea web partajată standard.

Simplu definit, o platformă de comerț electronic este un software care facilitează vânzările online de bunuri. O platformă de comerț electronic eficientă ar trebui:

 • Combinați o interfață ușor de utilizat pentru clienți, care afișează produse și canalizează conversiile
 • Furnizați servicii esențiale pentru afaceri, cum ar fi gestionarea stocurilor și a comenzilor, marketing și procesarea plăților
 • Ajungeți la clienții dvs. de pe orice dispozitiv pe care îl pot folosi
 • Scapă cu afacerea ta
 • Securizează și protejează datele clienților tăi

Cu toate acestea, odată ce magazinul dvs. online câștigă o anumită acțiune, probabil că va trebui să începeți să vă actualizați serverul pentru a continua să vă deserviți baza de clienți în creștere.

Când vine acel moment, avem câteva resurse grozave pentru a vă ajuta să găsiți un plan bun de găzduire VPS sau un server dedicat. Având în vedere creșterea, ați putea lua în considerare și găsirea unui serviciu scalabil bun.

Oricum ați alege să planificați viitorul afacerii dvs., găzduirea de comerț electronic ieftin va oferi o piatră de treabă grozavă.

De ce am nevoie de găzduire pentru comerț electronic ieftin?

Pentru a vinde bunuri sau servicii online, veți avea nevoie de un site web. Pentru a partaja site-ul dvs. de comerț electronic cu întreaga lume, va trebui să îl găzduiți pe un server care vă va stoca datele și le va afișa rapid și în siguranță vizitatorilor.

Folosirea unei gazde web cu un pachet ieftin de găzduire pentru comerțul electronic vă va ajuta să vă faceți mai puține griji pentru a ajunge la capăt și vă va permite să vă concentrați eforturile inițiale pe construirea afacerii.

Furnizorul dvs. de găzduire web de comerț electronic vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă construi marca, de la o temă elegantă de vitrină până la conformitatea PCI.

O gazdă de comerț electronic cu costuri reduse vă oferă șansa de a vă îndrepta atenția spre lumea afacerilor pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs. Dacă magazinul sau produsele dvs. online nu supraviețuiesc fazei inițiale de demonstrare a conceptului, puteți continua rapid și puteți reduce pierderile.

Cu unele companii care oferă chiar planuri de la lună la lună, aveți numeroase opțiuni care necesită un angajament minim și oferă o barieră scăzută la intrare.

Cât costă găzduirea unui site de comerț electronic?

În funcție de obiectivele dvs. de afaceri și de baza de clienți, plata pentru cea mai bună găzduire web pentru un site de comerț electronic poate varia de la aproape gratuit la 5.000 USD sau mai mult pentru un site personalizat.

Desigur, cele mai accesibile opțiuni sunt create pentru afaceri noi și antreprenori fără experiență.

Aici, vom detalia cât costă construirea unui site web:

 • Gratuit: câțiva creatori de site-uri web, și anume Weebly, vă permit să vă gestionați magazinul fără a plăti pentru găzduire. Dar veți sacrifica unele funcționalități și influență de branding.
 • De la 2 la 10 USD pe lună: Creatorii de site-uri premium și opțiunile standard de găzduire partajată își extind serviciile pentru a satisface nevoile proprietarilor de afaceri. Proprietarii de afaceri mici vor găsi cea mai mare valoare la acest nivel.
 • 10 USD până la 30 USD pe lună (și mai mult): Platforme specializate de comerț electronic și găzduire în cloud care oferă mai multă scalabilitate și putere de vânzare. Acest nivel este cel mai bun pentru companiile mai consacrate.

Indiferent dacă decideți că doriți să cheltuiți puțin sau mult pe cel mai bun furnizor de găzduire de comerț electronic, va exista întotdeauna o opțiune pentru a vă satisface nevoile.

Care este cea mai bună platformă de comerț electronic?

După cum vă puteți imagina, cea mai bună soluție de găzduire pentru comerț electronic va arăta diferit în funcție de nevoile, produsele și publicul companiei.

Pune-ți câteva întrebări: Cât de mari sunt operațiunile tale? Pe ce piețe sunt orientate produsele sau serviciile dvs.? Care este nivelul tău de pricepere tehnică? Care este bugetul tău? Ce caracteristici ai nevoie?

InMotion Hosting este alegerea noastră de top pentru majoritatea proprietarilor de afaceri online. Tehnologiile ultramoderne ale companiei și echipele de asistență receptive promit să ofere o experiență de găzduire de mare putere la prețuri rezonabile.

Când căutați o gazdă de comerț electronic, doriți să acordați o atenție deosebită câteva atribute cheie:

 • Performanță pentru a vă asigura că clienții dvs. vor avea o experiență bună în timp ce se ocupă de site-ul dvs.
 • Scalabilitate, astfel încât să nu trebuiască să depuneți mult timp pentru a crește dimensiunea planului dvs. de găzduire atunci când afacerea dvs. crește.
 • Asistență pentru a vă pune site-ul în funcțiune rapid și eficient pentru a rezolva orice probleme care apar odată cu lansarea acestuia.
 • Securitate pentru a păstra datele clienților în siguranță, mai ales atunci când procesați carduri de credit și alte informații personale.
 • Software-ul de comerț electronic poate include tot felul de accesorii suplimentare, cum ar fi plug-in-uri și suplimente, care vă vor ajuta la succesul afacerii dvs.
 • Backup-uri , astfel încât să nu vă faceți niciodată griji că vă pierdeți munca grea.

Lista noastră clasifică cea mai bună opțiune de găzduire pentru o varietate de utilizatori și puncte de preț – asigurați-vă că consultați recenziile noastre despre software-ul pentru coșul de cumpărături, creatorii de site-uri web și găzduirea VPS pentru a găsi o funcție specifică de care ați putea avea nevoie.

Cum încep un magazin online?

Înainte de a începe un magazin de comerț electronic, luați în considerare obiectivele și angajamentul dvs. Cât timp vrei să petreci? Care este bugetul tău?

Având această bază, vă poate ajuta să știți ce cale să urmați în timp ce lucrați prin pornirea magazinului dvs. de comerț electronic.

De acolo, cei mai de bază pași în dezvoltarea prezenței dvs. online vor fi următorii:

 1. Selectați un serviciu de găzduire de comerț electronic cu o companie de găzduire de încredere, care oferă setul complet de caracteristici de care afacerea dvs. are nevoie.
 2. Înregistrați-vă numele de domeniu. Multe gazde din această listă vă vor permite să obțineți un nume de domeniu gratuit cu planuri anuale.
 3. Configurați-vă certificatul SSL. Din nou, acest lucru este probabil gratuit cu planul dvs. de găzduire. Verificați panoul de control sau articolele de asistență ale gazdei pentru îndrumare.
 4. Instalați site-ul dvs. web și software-ul magazinului online. WordPress, WooCommerce și Magento sunt în general instalări cu un singur clic. Consultați furnizorul dvs. de găzduire despre cum să începeți cu un constructor de site-uri web.
 5. Configurați procesarea plăților. Gateway-urile vor fi probabil incluse în software-ul dvs. de comerț electronic, dar fiți atenți la pluginurile suplimentare pe care poate fi necesar să le instalați.
 6. Personalizați designul magazinului dvs. Alegeți tema sau șablonul dvs., apoi modificați culorile, fonturile și alte elemente de design pentru a le face proprii.
 7. Adăugați produsele și începeți să vindeți! Nu uitați să extindeți funcționalitatea magazinului dvs. adăugând pluginuri pentru rețelele sociale, generatori de formulare, cupoane, SEO și software de gestionare a relațiilor cu clienții.

Desigur, aceasta este o vedere foarte simplificată a procesului, iar traseul dumneavoastră specific poate arăta ușor diferit. Oricum ar fi, asigurați-vă că vă faceți timp și fiți metodici; este nevoie de dedicare pentru a dezvolta un site web eficient și o afacere de succes. Noroc!

Următorul: extinde-ți afacerea mică cu instrumente de marketing

Găsirea de găzduire pentru comerț electronic ieftin este doar începutul. Să ai un magazin online nu îți va fi de folos fără ca clienții să vină la cumpărături și să cheltuiască bani.

Pentru afacerile online, instrumentele și tehnicile de marketing digital aduc o rentabilitate imensă a investiției.

Marketingul eficient asigură că publicul țintă are oportunitatea de a vă vedea site-ul prin tehnici precum optimizarea pentru motoarele de căutare și e-mail sau comunicări sociale.

Mulți furnizori de găzduire includ aceste instrumente cu cele mai bune planuri de găzduire de comerț electronic. Fii atent la integrări sociale, parteneriate de marketing prin e-mail și credite de publicitate pentru motoarele de căutare.

Acea implicare inițială a clienților poate duce apoi la rate de conversie crescute după ce clientul interacționează cu îndemnuri și tehnici de marketing de conținut pe site-ul dvs.

Atrageți clienții potențiali înapoi pe site-ul dvs. sau pe coșul de cumpărături abandonat prin intermediul modulelor cookie și al eforturilor de redirecționare.

În cele din urmă, marketingul va oferi afacerii tale o identitate și o reputație care generează încredere care ar putea duce la creșterea vânzărilor.

Indiferent de strategiile de marketing pe care alegeți să le utilizați, asigurați-vă că ați scanat serviciile furnizorilor dvs. de găzduire web. Multe dintre cele mai bune pachete de găzduire web includ materiale de marketing prin suplimente, pluginuri etc. pentru a vă propulsa afacerea către noi culmi.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,4 în categoria Găzduire de comerț electronic dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.4/5.0 vs. altele
 • InMotion: 2,29 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 2,29 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company