Cele mai bune 10 servicii de găzduire conforme cu HIPAA (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10 servicii de găzduire conforme cu HIPAA (aprilie 2023)
Cele mai bune 10 servicii de găzduire conforme cu HIPAA (aprilie 2023)

Cele mai bune 10 servicii de găzduire conforme cu HIPAA (aprilie 2023)

Având în vedere importanța protejării dosarelor medicale private ale oamenilor, găsirea de găzduire conformă HIPAA poate părea la fel de dificilă precum trecerea din nou la școala de medicină.

Dar, din fericire, medicii din viața reală nu trebuie să se îngrijoreze atât de mult atunci când aleg un serviciu de găzduire web care respectă reglementările privind confidențialitatea și securitatea datelor din industria de sănătate. Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate din 1996, cunoscută mai frecvent ca HIPAA, stabilește cerințe stricte pentru tranzacțiile electronice de asistență medicală și accesul la date.

Prescripțiile stricte pot face găzduirea de înaltă calitate și accesibilă dificil de găsit, dar am compilat o listă cu planurile de tratament de găzduire perfecte pentru o varietate de nevoi. Aruncă o privire la recomandările noastre de mai jos – ordinele medicului.

nor | Dedicat | Email | Întrebări frecvente

Cea mai bună găzduire web conformă HIPAA

Pentru aceia dintre voi care au auzit de HIPAA și au o înțelegere de bază a ceea ce căutați (sau nu și doresc doar un răspuns rapid), permiteți-ne să vă prezentăm Liquid Web. Unul dintre furnizorii noștri preferați de găzduire WordPress, pachete de comerț electronic, servicii de găzduire gestionată și servere dedicate robuste, Liquid Web deține, de asemenea, recomandarea noastră stimată pentru cea mai bună găzduire conformă cu HIPAA.

1. Liquid Web (pentru servicii cloud)

Unul dintre furnizorii noștri favoriți din toate timpurile, Liquid Web este una dintre puținele gazde principale care își comercializează serviciile de găzduire HIPAA către profesioniștii din domeniul sănătății într-un mod care prezintă infrastructura complexă într-un pachet de lux frumos ambalat și gestionat.

Compania oferă găzduire cu mize mari prin opțiuni de servicii gestionate și servere dedicate cloud, precum și servere private virtuale bazate pe cloud. Clienții pot alege între două planuri pre-configurate, prietenoase cu HIPAA sau pot lucra cu specialiștii Liquid Web pentru a crea un plan personalizat.

Compania combină reputația de lungă durată a echipelor de asistență extrem de bine informate și receptive cu garanțiile administrative, fizice și tehnice extinse necesare pentru stocarea, transmiterea și protejarea datelor sensibile ale pacienților.

Aflați mai multe despre găzduirea Liquid Web conform HIPAA »

Pe lângă tehnologia cloud oarecum comună care alimentează platforma sa VPS, Liquid Web oferă, de asemenea, o infrastructură cloud privată gestionată și o versiune cloud interesantă a serverelor sale dedicate.

Acesta din urmă combină puterea de procesare și resursele de calcul ale serviciilor tradiționale bare-metal cu furnizarea instantanee și scalabilitatea rețelelor cloud. Clienții se pot bucura de transparență și securitate completă – care sunt atribute critice atunci când vine vorba de îndeplinirea cerințelor HIPAA.

Găzduirea în cloud se bazează pe mai multe servere, sporind stabilitatea și scalabilitatea rețelei.

Același lucru se poate spune și despre cloud-urile private Liquid Web, care oferă organizațiilor din domeniul sănătății capacitatea de a construi infrastructuri cloud întregi pentru a satisface nevoi specifice de afaceri, securitate și conformitate – fără provocările mai multor medii publice sau partajate.

2. Liquid Web (pentru servere dedicate)

Pe lângă serverele dedicate alimentate de cloud, Liquid Web poate, de asemenea, să-și facă ofertele obișnuite bare-metal conforme cu reglementările HIPAA. Suntem de multă vreme mari fani ai acestei game de produse, după ce am proclamat Liquid Web ca având cele mai bune servere dedicate timp de câțiva ani.

Serverele cu un singur locatar de la Liquid Web sunt găzduite în centrele de date pe care compania le deține și le operează, oferind clienților cel mai înalt nivel de performanță și securitate. Indiferent dacă preferați un server Linux sau Windows, fiecare mașină este personalizabilă și construită la comandă cu o gamă largă de sisteme de operare. Chiar și serverele de bază vin cu monitorizare proactivă și întărire ServerSecure, împreună cu suport de la ceea ce compania numește „cei mai folositori oameni în găzduire”.

Aflați mai multe despre găzduirea Liquid Web conform HIPAA »

Aruncați o privire la caracteristicile standard ale serverului dedicat Liquid Web pentru a obține o idee bună a caracteristicilor disponibile sau faceți clic pe butonul de mai sus pentru a afla mai multe despre găzduirea compatibilă cu HIPAA a furnizorului.

3. GoDaddy (pentru e-mailul compatibil HIPAA)

Poate în mod surprinzător, mesajele de e-mail sunt o metodă aprobată de trimitere și primire a informațiilor despre sănătatea pacientului. Potrivit Jurnalului HIPAA, totuși, subiectul a fost aprins dezbătut – mai ales după unele revizuiri făcute în 2013, care au introdus mai multe cerințe pentru a lua în considerare trimiterea și primirea mesajelor de e-mail în siguranță.

Organizațiile trebuie să controleze accesul, auditurile și integritatea datelor, împreună cu autentificarea identităților și securitatea transmisiei. Regulile sunt în vigoare pentru a limita accesibilitatea informațiilor sensibile, pentru a monitoriza modul în care sunt comunicate datele pacientului și pentru a proteja mesajele de accesul neautorizat în timpul transmiterii.

E-mailul compatibil HIPAA pune accentul pe criptare, audituri și controale de integritate pentru a proteja informațiile sensibile în timpul tranzitului.

GoDaddy, marele poobah al înregistrărilor de domenii și al găzduirii web pentru începători, oferă servicii de găzduire de e-mail impresionant de robuste și sigure. Primele două planuri ale companiei pentru Microsoft Office 365, Business Premium și Premium Security, sunt eligibile pentru conformitatea HIPAA. Odată achiziționat un plan, clienții trebuie pur și simplu să-și activeze căsuța poștală, să fie de acord cu Acordul Office 365 Business Associate și să furnizeze informațiile de contact.

Apreciem modul în care GoDaddy simplifică ceva atât de complex și complicat. La suprafață, serviciile de e-mail compatibile cu HIPAA nu funcționează altfel decât e-mailul obișnuit – toate funcțiile de securitate și confidențialitate rulează în fundal, iar echipa de experți HIPAA special instruită a GoDaddy este în așteptare pentru a răspunde la orice întrebări.

Aflați mai multe despre găzduirea conformă GoDaddy HIPAA »

Pentru mai multe informații despre serviciile de găzduire și e-mail GoDaddy, asigurați-vă că citiți recenzia experților noștri.

Cele mai bune din restul pentru găzduirea site-urilor conforme cu HIPAA

Dacă Liquid Web și GoDaddy nu vă surprind, nu vă temeți niciodată. O mână de alți furnizori de găzduire pot avea serviciile conforme cu HIPAA pe care le cauți la un preț pe care ți-l poți permite. Fie că sunteți în căutarea scalabilității supreme a Amazon Web Services la servicii gestionate premium prin Rackspace sau a concentrației laser asupra conformității de la un furnizor specializat, cum ar fi HOSTING, vă avem acoperit.

4. Paubox

Deținând cel mai mare punctaj de evaluare a clienților G2 în rândul furnizorilor, Paubox’s Email Suite se remarcă în pachetul de servicii de e-mail compatibile cu HIPAA. Soluția sa all-in-one marchează fiecare categorie pentru securitatea e-mailului, inclusiv ușurința în utilizare, asistență și implementare. Paubox face integrarea serviciilor conforme cu HIPAA simplă și eficientă, permițând utilizatorilor să oprească amenințările cu criptare automată pentru fiecare e-mail trimis.

Software-ul certificat HITRUST CSF de la Paubox funcționează bine cu Google Workspace, Microsoft 365 și Microsoft Exchange. Compania de software este dedicată securității e-mailului și are misiunea de a deveni lider de piață în comunicarea conformă HIPAA. Platforma Paubox este definiția all-in-one, deoarece oferă utilizatorilor servicii care includ marketing, integrare API pentru aplicațiile lor și protecție end-to-end.

Succesul și fiabilitatea lui Paubox sunt evidente în realizările sale. Compania se mândrește cu o bază de clienți mulțumiți de peste 4.000 de organizații din domeniul sănătății. Echipa Paubox ne-a mai spus că suita sa de e-mail economisește companiilor între 20 și 40 de ore/săptămână în timp IT, deoarece personalul IT nu trebuie să gestioneze criptarea complexă care necesită acțiuni speciale ale utilizatorului și instruire continuă. Utilizatorii pot aprecia liniștea oferită de conformitatea garantată cu HIPAA de la Paubox, care îi ajută să evite amenzile costisitoare pentru încălcarea HIPAA.
Dezvoltatorii pot folosi, de asemenea, serviciile Paubox. Soluția sa API permite echipelor de dezvoltare să integreze e-mailul compatibil HIPAA în aplicațiile lor personalizate sau de la terți pentru comunicare securizată. Cu soluții construite exclusiv pentru asistența medicală, companiile își pot lua rămas bun de la portaluri și pot oferi marketing prin e-mail personalizat clienților lor. Deși Paubox se mândrește cu configurarea sa ușoară și cu experiența de utilizare excelentă, echipa sa este întotdeauna gata să asiste ori de câte ori apare o problemă.

5. Amazon Web Services

Printre cele mai mari companii de găzduire web din lume, Amazon Web Services ajută furnizorii de servicii medicale, plătitorii și profesioniștii IT să îndeplinească standardele HIPAA și HITECH utilizând cadrul comun de securitate HITRUST. Platforma consolidează reglementările și standardele relevante într-un cadru global unic care poate fi adaptat în funcție de dimensiunea organizației, sistemele existente și alte cerințe.

Cel mai important furnizor de cloud din lume, Amazon Web Services este o opțiune robustă care oferă scalabilitate și fiabilitate maxime.

AWS nu este cea mai ușoară platformă de învățat și de arhitect, dar rețeaua cloud bazată pe utilități se mândrește cu resurse de calcul, scalabilitate și fiabilitate care nu sunt pe măsură. Deoarece costurile lunare se bazează pe resursele utilizate și nu includ mult în ceea ce privește asistența clienților, vă recomandăm să colaborați cu un furnizor AWS gestionat pentru a construi și implementa instanțe cloud care să vă satisfacă nevoile în mod eficient și eficient.

6. Rackspace

Un alt nume de încredere în industria de găzduire web, Rackspace își are rădăcinile într-un garaj din Texas în 1996. Acum, mai mult de jumătate din Fortune 100 au încredere în furnizorul de servicii gestionate din San Antonio pentru a oferi infrastructură de înaltă clasă și suport de înaltă atingere. . Rackspace se concentrează pe cloud gestionat și pe servere dedicate de la o varietate de furnizori.

Experții de la Rackspace oferă întreaga gamă de servicii publice, private, hibride și multi-cloud de pe o varietate de platforme.

Conformitatea HIPAA de la capăt la capăt de la Rackspace implică designuri, construcție și implementări personalizate, împreună cu revizuiri regulate ale mediilor cloud și dedicate pentru a vă asigura că respectați reglementările în cel mai optimizat mod. Compania include semnătura Fanatical Support™ împreună cu monitorizarea non-stop, gestionarea cuprinzătoare a serverelor și bazelor de date și administrarea amănunțită a rețelei.

7. Atlantic.Net

Fondată de studenți de la Universitatea din Florida în 1994, Atlantic.Net este specializată în simplificarea tehnologiilor complexe. Compania combină tehnologiile de găzduire web și baze de date cu recuperare în caz de dezastru și oferte de servicii gestionate pentru a oferi clienților o cale fără stres către conformitate. Site-ul web, bazele de date și serverele de stocare sunt disponibile atât în medii dedicate, cât și în cloud, care au fost auditate și aprobate independent.

Atlantic.Net a început în Gainesville, Florida — la doar o stradă de sediul Gazduirweb.

Atlantic.Net include o garanție de funcționare de 100% cu serviciile sale, împreună cu funcții de securitate și confidențialitate, cum ar fi firewall-uri, VPN criptat, backup-uri offsite, autentificare cu mai mulți factori, certificate SSL și certificare SSAE 18. Compania conduce mai multe centre de date în New York, Londra, Toronto, San Francisco, Dallas și la sediul companiei din Orlando.

8. GAZDUIRE

Cu o mulțime de soluții cloud orientate spre conformitate – și cel mai direct nume de domeniu din lume – Healthcare Cloud de la HOSTING este o platformă cloud all-in-one, sigură și gestionată, care îndeplinește sau depășește reglementările HIPAA și PCI. Pe lângă faptul că face informațiile sensibile atât accesibile, cât și protejate, HOSTING oferă și software desktop pentru a îmbunătăți productivitatea personalului și îngrijirea pacienților și soluții avansate de securitate a datelor.

HOSTING își susține găzduirea conformă HIPAA cu o garanție de 100% că clienții își vor trece auditurile.

În timp ce majoritatea furnizorilor de găzduire se concentrează asupra garanțiilor de funcționare și a acordurilor de nivel de serviciu, HOSTING face un pas mai departe, promițând total că clienții săi își vor trece auditurile de conformitate. Echipa de conformitate a companiei conduce clienții prin mai mult de 400 de audituri în fiecare an și se mândrește cu o rată de succes de 100%. Dacă o problemă este descoperită vreodată, HOSTING va oferi serviciile și soluțiile suplimentare gratuit sau va emite o rambursare completă.

9. OVH

Singurul furnizor european de hosting care a spart lista noastră, OVH este o afacere de familie care operează peste 27 de centre de date în 19 țări, care conțin peste 300.000 de servere. Cu sediul central în Roubaix, Franța, OVH are resurse mai mult decât suficiente pentru a furniza calculatoare de înaltă performanță pentru site-uri web și aplicații cu trafic ridicat.

Furnizorul francez de hosting OVH oferă o prezență globală în cloud bazată pe maximizarea performanței, valorii și securității.

OVH oferă găzduire conformă HIPAA prin vCloud Air, un centru de date definit de software în cloud privat găzduit care ajută clienții să sporească flexibilitatea, securitatea și flexibilitatea. Gazduirea OVH este compatibila cu o gama larga de dispozitive mobile si statii de lucru clinice si scade potentialii vectori de atac prin micro-segmentarea sarcinilor de lucru.

10. Colocare America

Concentrat pe servere bare-metal și centre de date avansate, Colocation America oferă cadrul organizațiilor cu minte tehnologică pentru a crea și menține medii conforme cu HIPAA exact în conformitate cu nevoile lor specifice. Compania și-a renovat centrele de date pentru a îndeplini toate cele 19 cerințe HIPAA, inclusiv un firewall dedicat, monitorizare diligentă, criptare și un plan de recuperare în caz de dezastru complet documentat.

Colocation America operează 22 de centre de date în opt locații majore și garantează 100% funcționare a rețelei.

În calitate de furnizor de colocare compatibil cu HIPAA, compania se concentrează pe conectivitate, spațiu de stocare și servicii hardware care sprijină infrastructura critică pentru afaceri a fiecărui client. Clienții pot, de asemenea, să închirieze servere dedicate sau să se conecteze la soluțiile hibrid cloud ale Colocation America, care includ AWS, Microsoft Azure și Google Cloud Platform.

Care sunt cerințele de găzduire compatibile cu HIPAA?

Cu răspunsul rapid în afara drumului, haideți să ne aprofundăm în mai multe detalii despre ce înseamnă exact conformitatea HIPAA și cine are nevoie de el.

Pe lângă protejarea asigurării de sănătate pentru lucrători și familiile acestora și stabilirea liniilor directoare pentru diferite tipuri de planuri, legislația stabilește standarde naționale pentru tranzacțiile electronice de asistență medicală și înregistrările pacienților.

Orientările de securitate HIPAA, precum și regula de confidențialitate HIPAA, lasă o marjă mică de eroare. Legea federală acoperă o gamă largă de informații de identificare personală, variind de la întâlniri, planuri de tratament, înregistrări medicale, istorice medicale și alte date conexe.

Cele mai importante prevederi se găsesc în secțiunile de confidențialitate și securitate, unde cei responsabili cu stocarea, controlul, eliminarea și asigurarea accesului la dosarele medicale trebuie să respecte anumite precauții.

HIPAA solicită, de asemenea, furnizorilor de asistență medicală să obțină suficiente asigurări că orice întreprinderi legate de supravegherea datelor acționează în conformitate cu legile – oficializate într-un Acord de Asociat de afaceri. Aceasta înseamnă că furnizorii de găzduire trebuie să treacă în evidență, declarând că infrastructura lor este conformă, împărțind responsabilitatea cu organizația de asistență medicală.

Ce gazde nu oferă servicii conforme cu HIPAA?

Permite-ne să facem temele pentru tine. Am căutat pe web informații despre gazdele populare și standardele lor de conformitate cu HIPAA (sau lipsa acestora). Iată constatările noastre:

 • 1&1 IONOS nu respectă regulile HIPAA și nu furnizează servicii eligibile.
 • A2 Hosting nu acceptă conformitatea HIPAA în acest moment.
 • Bluehost nu este compatibil cu HIPAA și nu trebuie să utilizați serviciile Bluehost pentru informații electronice de sănătate protejate (ePHI) în conformitate cu legea federală HIPAA și reglementările conexe.**
 • Serviciile DreamHost nu sunt conforme cu HIPAA.
 • GoDaddy oferă găzduire de e-mail compatibilă cu HIPAA.
 • Hostinger nu este compatibil cu HIPAA, iar acordul său de găzduire prevede clar că serviciile Hostinger nu trebuie utilizate pentru a crea medii pentru informații despre carduri de plată sau informații de sănătate protejate.
 • Liquid Web oferă găzduire web conform HIPAA.
 • Namecheap nu pare să ofere servicii de găzduire sau de e-mail conforme cu HIPAA.
 • SiteGround nu oferă conformitate cu HIPAA și nici nu va semna un BAA.

**NOTĂ: am constatat că majoritatea furnizorilor sub umbrela de proprietate Endurance International Group (EIG) împărtășesc poziția Bluehost cu privire la conformitatea HIPAA. De exemplu, gazdele populare EIG iPage și HostGator au avut aceeași linie de petrecere.

3. Care sunt sancțiunile pentru încălcarea regulamentelor HIPAA?

Oficiul pentru Drepturi Civile (OCR) este însărcinat cu aplicarea reglementărilor HIPAA. OCR poate aplica amenzi celor care încalcă regulile de securitate și confidențialitate HIPAA, precum și îi poate urmări pe cei care încalcă actul în mod intenționat.

Sancțiunile pentru încălcarea regulilor de confidențialitate și securitate pot varia de la 100 USD la 50.000 USD per încălcare, cu o amendă maximă de 1,5 milioane USD pe an pentru încălcarea unei prevederi identice. Dacă OCR stabilește că încălcarea a fost comisă cu voință, amenda maximă crește la 50.000 USD per încălcare, cu un maxim de 1,5 milioane USD pe an.

Pedepsele penale pentru încălcarea cu bună știință a HIPAA pot duce la o amendă de până la 250.000 USD și până la 10 ani de închisoare. Dacă încălcarea are ca rezultat moartea din culpă, pedeapsa crește până la o amendă de până la 500.000 de dolari și până la 20 de ani de închisoare.

Am nevoie de un BAA?

Răspunsul scurt este da. Un Acord de Asociere a Afacerilor (BAA) este necesar ori de câte ori o entitate acoperită împărtășește ePHI cu un asociat de afaceri. O entitate acoperită este definită ca un furnizor de asistență medicală, un plan de sănătate sau o casă de compensare a asistenței medicale. Un asociat de afaceri este orice persoană sau entitate care desfășoară funcții sau activități în numele sau furnizează servicii unei entități acoperite care implică utilizarea sau dezvăluirea informațiilor de sănătate protejate (PHI).

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de un BAA, puneți-vă următoarele întrebări:

 1. Am acces la dosarele pacienților unei entități acoperite?
 2. Ofer unei entități acoperite servicii de facturare, gestionarea daunelor, juridice, actuariale, contabilitate, consultanță, analiză de date, management, administrare, acreditare sau financiare?
 3. Furnizez servicii de transmitere a datelor unei entități acoperite?
 4. Mențin sau transmit ePHI în numele unei entități acoperite?

Dacă ați răspuns da la oricare dintre cele de mai sus, aveți nevoie de un BAA.

Ce se întâmplă dacă gazda mea este încălcată?

Regula de securitate HIPAA impune entităților acoperite să aibă un plan scris de răspuns la incident (IRP). Planul trebuie să abordeze modul în care organizația va răspunde la o încălcare a datelor, precum și modul în care va preveni incidentele viitoare. Planul de răspuns la incident trebuie să includă următoarele:

 • Desemnarea unui oficial de securitate care este responsabil cu supravegherea programului de securitate al organizației
 • Politici și proceduri de răspuns la incidente de securitate
 • Un proces pentru efectuarea analizelor de risc
 • Un proces de implementare a măsurilor de securitate
 • Un proces de monitorizare a măsurilor de securitate
 • Un proces de evaluare și actualizare a măsurilor de securitate

Dacă gazda dvs. este încălcată, trebuie să raportați incidentul la OCR în termen de 60 de zile. Raportul trebuie să includă următoarele informații:

 • Numele și informațiile de contact ale entității acoperite
 • Numele și informațiile de contact ale persoanei sau persoanelor responsabile pentru programul de securitate al entității acoperite
 • O descriere a incidentului
 • Data sau datele incidentului
 • Tipul de ePHI implicat în incident
 • Data la care a fost descoperit incidentul
 • Numărul de persoane afectate de incident
 • O descriere a planului de răspuns la incident al entității acoperite
 • Numele și informațiile de contact ale persoanei sau persoanelor responsabile pentru realizarea planului de răspuns la incident

Dacă încălcarea afectează 500 sau mai multe persoane, entitatea vizată trebuie să notifice și mass-media.

Simțiți-vă mai bine cu managementul și securitatea puternică a serverului

De când Congresul a actualizat Regula de securitate a HIPAA în 2003, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a primit peste 281.000 de plângeri privind confidențialitatea. Mai mult de două treimi din timp, furnizorul de asistență medicală sau organizația trebuia să ia măsuri corective.

Amenzile pentru fiecare încălcare pot varia de la 100 la 50.000 USD, în funcție de natura și amploarea faptei greșite, precum și de numărul de persoane afectate și de prejudiciul cauzat.

Având în vedere natura de găzduire web compatibilă cu HIPAA, serviciul specializat poate veni adesea cu un preț destul de ridicat. Pacienții se bazează pe aceste sisteme de calcul de mare putere pentru a-și păstra înregistrările în siguranță și în siguranță, în timp ce le fac disponibile cu ușurință celor care prescriu tratamente și navighează în procedurile complicate de facturare.

În mod clar, parteneriatul cu un furnizor de găzduire puternic și respectat, compatibil cu HIPAA, este o investiție demnă. Din fericire pentru tine, totuși, s-ar putea să nu fie nevoie să rupă bugetul. Am asigurat tarife reduse pentru o varietate de servicii Liquid Web pentru a face din cheltuială o pastilă mai dulce de înghițit.

Vezi recenzia noastră completă despre

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim s-a învârtit recent și a evaluat populara gazdă cu 0,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre:

Înainte de a vă înscrie la , este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • : 0,0/5,0 față de altele
 • : /Lună. împotriva altora

Dacă decideți că este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe server. Și pe lună, este o afacere, având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company