Cele mai bune 10 recenzii de găzduire în cloud WordPress (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10 recenzii de găzduire în cloud WordPress (aprilie 2023)
Cele mai bune 10 recenzii de găzduire în cloud WordPress (aprilie 2023)

Cele mai bune 10 recenzii de găzduire în cloud WordPress (aprilie 2023)

Îmbinând viteza și scalabilitatea cu cea mai populară platformă din lume pentru crearea de site-uri web, înscrierea la cea mai bună găzduire în cloud WordPress vă va pune în companie bună. Mărcile notabile, inclusiv eBay, Sony și Disney, folosesc WordPress pentru site-urile lor web.

Proprietarii de site-uri se luptă adesea la început să stabilească ce serviciu este potrivit pentru ei să înceapă. Ar trebui să mergi cu cea mai ieftină variantă? Ce caracteristici sunt cele mai importante și ce furnizori le oferă?

Nevoia supremă pentru un serviciu de găzduire care poate oferi un timp de funcționare fiabil și o viteză fulgerătoare este motivul pentru care serviciile de găzduire în cloud WordPress sunt atât de atrăgătoare. Dacă sunteți utilizator WordPress, citiți mai departe pentru a descoperi cea mai bună gazdă cloud pentru site-ul dvs.

Cea mai bună găzduire în cloud pentru WordPress în general

Găzduirea în cloud poate fi o opțiune excelentă pentru proprietarii de site-uri WordPress care nu doresc să-și facă griji că site-ul lor se încarcă lent sau că este complet oprit. Cu găzduirea în cloud, mai multe site-uri partajează resurse pe mai multe servere, iar proprietarii de site-uri sunt taxați pentru resursele totale pe care le folosesc. Aceasta poate varia pe lună, deoarece depinde de dimensiunea site-ului și de volumul de trafic pe care îl primește. Dacă site-ul tău se confruntă brusc cu o creștere a traficului, ar putea ajunge să te coste mai mult. Cu toate acestea, găzduirea în cloud este un model rentabil, deoarece sunteți taxat doar pentru ceea ce utilizați de fapt și este mai puțin costisitor decât găzduirea pe server dedicat.

Durata de funcționare și performanța serverelor de găzduire în cloud sunt fiabile și impresionante. Dacă decideți să optați pentru WordPress auto-găzduit, va trebui să vă decideți asupra unui furnizor de găzduire. Găzduirea cloud WordPress este optimizată special pentru site-urile WordPress, iar acești furnizori sunt specializați în lucrul cu clienții WordPress. Există multe caracteristici de luat în considerare, inclusiv suport tehnic de încredere, securitate și backup-uri automate. Furnizorii pe care i-am ales în lista noastră cu cele mai bune planuri de găzduire WordPress acoperă toate bazele lor în ceea ce privește accesibilitatea și ofertele de calitate. Vedeți alegerea noastră numărul 1 mai jos:

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

3. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Vedeți toate gazdele cloud pentru WordPress »

Cea mai bună găzduire în cloud WordPress „gestionată”.

Găzduirea web gestionată este ideală pentru proprietarul site-ului web care nu are mult timp pentru a-și gestiona propriul server. Cu găzduire gestionată, furnizorul de găzduire oferă suport deplin pentru menținerea configurate și funcționare optime a serverelor pe care le utilizează site-ul dvs. Este ca și cum ai avea propria ta echipă IT personală în afara locației. Această opțiune vă permite să vă concentrați complet pe construirea și extinderea site-ului dvs., fără să vă faceți griji că țineți pasul cu detaliile minuscule ale hardware-ului care îl suportă.

Performanța ridicată și timpul de funcționare sunt calitățile esențiale ale unui serviciu de găzduire bine gestionat. Alte oferte de căutat includ lățime de bandă mare sau nelimitată, conturi de e-mail generoase și securitate de top. Beneficiul major al folosirii găzduirii gestionate este asigurarea că funcțiile de care se bazează succesul site-ului dvs., cum ar fi actualizările automate ale sistemului de operare și securitatea de neatins, sunt disponibile. De asemenea, plătiți pentru acel serviciu ca parte a pachetului dvs. de găzduire, deci nu trebuie să investiți în propriul personal IT pentru a vă gestiona nevoile de rețea și software. Alegerile noastre de top pentru găzduirea cloud gestionată WordPress sunt învestite cu analiza noastră profesională a celor mai importante considerente. Prima alegere a echipei noastre este mai jos:

4. Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Găzduire WordPress complet gestionată pentru 1 până la 100 de site-uri
 • Începeți rapid cu Qubely Pro pentru Gutenberg
 • Staging cu 1 clic și conturi de e-mail nelimitate
 • Comprimarea imaginii, stocarea în cache și CDN încorporate
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat live
 • Începeți acum Neexcess.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Deblocați liniștea care vine cu serviciile premium gestionate furnizate de experți WordPress. Echipa Nexcess reunește performanță, securitate și asistență mereu disponibilă în găzduire de mare valoare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 15 GB – 800 GB 6 minute

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Instalări WordPress cu 1 clic prin cPanel îmbunătățit
 • VPS cu arhitectură NGINX pentru viteză extremă
 • Protecție avansată CDN și WAF
 • Custom cPanel simplifică gestionarea site-ului WP
 • Aprovizionare instantanee și backup-uri regulate
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

De la o consolă de control WordPress personalizată până la actualizări de software de bază, Bluehost este o soluție ideală pentru serviciile de găzduire WordPress gestionate. Planurile companiei sunt ideale pentru proprietarul de site pentru prima dată, dar hardware-ul intern și tehnologiile de creștere a performanței Bluehost sunt potrivite și pentru profesioniștii experimentați de site-uri… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Servicii gestionate pentru toate planurile WordPress
 • Tehnologii interne pentru viteză și asistență
 • WordPress s-a ținut la curent cu backup-urile automate
 • Testați și implementați cu ușurință modificările prin zona de pregătire
 • 3 niveluri de cache pentru performanțe optime
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Echipa SiteGround oferă servicii complet gestionate în toate planurile de găzduire, inclusiv WordPress. Compania își oferă planurile WordPress gestionate clienților în căutare de viteză, performanță, scalabilitate și asistență. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți toate gazdele WordPress gestionate »

Cea mai bună găzduire în cloud „SSD” pentru WordPress

Clienții WordPress care caută un furnizor de găzduire cu unele dintre cele mai bune rate de transfer de date și cele mai robuste sisteme ar putea lua în considerare găzduirea în cloud pe unitate SSD (Solid State Drive) pentru WordPress. Un SSD este un hard disk cu performanțe mai bune decât unitățile de disc rotitoare standard sau unitățile de hard disk (HDD). Serverele cu un SSD pot face site-urile să se încarce mai rapid și să aibă timpi de funcționare mai buni. Cu găzduirea în cloud SSD, serverele multiple din cadrul rețelei cloud sunt echipate cu SSD-uri, ceea ce îmbunătățește performanța site-ului, indiferent de serverul utilizat sau de numărul de resurse pe care îl consumă.

Când un serviciu de găzduire în cloud SSD a fost optimizat pentru WordPress, serverele pot servi pagini web mult mai rapid decât pot face serviciile standard. Backup-urile gratuite ale datelor, migrațiile și certificatele SSL sunt doar câteva dintre avantajele suplimentare pe care le poate oferi o gazdă în cloud WordPress alimentată cu SSD. Singurul dezavantaj al găzduirii în cloud SSD pentru WordPress este că poate fi mai scumpă din cauza costului ridicat de cumpărare și întreținere a SSD-urilor. Căutați opțiunea de a plăti pe măsură ce mergeți, astfel încât să puteți gestiona mai bine costurile asociate cu găzduirea în cloud SSD. Lista planurilor noastre preferate de server cloud SSD începe cu gazda prietenoasă cu WordPress de mai jos:

7. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 USD/lună. fără contracte sau modificări de preț
 • Cele mai recente PHP, MySQL, Perl, Python, Ruby și multe altele
 • 14 sisteme de operare pentru Windows și Linux
 • Hardware-ul cu auto-vindecare crește timpul de funcționare al site-ului dvs
 • Începeți acum pe InterServer.

SSD VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

8. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • SSD-uri GRATUITE pentru găzduire VPS de 20 ori mai rapidă
 • CentOS de nivel enterprise și corecții de securitate
 • Acces root și SSH și opțiune de reseller cu WHM
 • Infrastructură cloud cu redundanță în timp real
 • Conturi FTP nelimitate și baze de date MySQL
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

SSD VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Găzduirea InMotion include o mulțime de performanțe în planurile VPS, oferind unități SSD (Solid-State) securizate pentru găzduire de până la 20 de ori mai rapidă. Infrastructura cloud la nivel de întreprindere alimentează serverele dvs. virtuale, iar echipa InMotion este disponibilă 24 de ore pe zi, vă monitorizează rețeaua și administrează corecțiile pentru server și sistemul de operare… Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

9. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Performanță maximă la un preț ultra-accesibil
 • Stocare SSD redundantă cu 2-8 GB RAM
 • Migrare fără probleme de la găzduirea partajată Bluehost
 • Asistență premium și rate de funcționare standard din industrie
 • Cumpărătorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 33% în prima lună
 • Începeți acum Bluehost.

SSD VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Odată ce ați depășit găzduirea partajată, Bluehost este gata să vă ajute să vă dezvoltați site-ul web la VPS și nu numai. Fiecare VPS Bluehost este echipat cu SSD-uri performante, tone de memorie RAM și două până la patru nuclee la alegere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Vedeți toate gazdele SSD VPS pentru WordPress »

Cel mai bun „WordPress Website Builder” pentru găzduire în cloud

Cu aceste recomandări pentru găzduirea web, Gazduirweb încearcă să facă din alegerea unui furnizor de găzduire în cloud WordPress o experiență fără stres. Construirea și creșterea site-ului dvs. WordPress ar trebui să fie la fel de nedureroasă. V-ați dorit vreodată să puteți face unele sarcini în WordPress mai simple și mai intuitive? BoldGrid poate fi produsul visurilor tale. Creatorul de site-uri web funcționează pe deasupra WordPress, punând o experiență de editare cu drag-and-drop, ceea ce vezi este ceea ce obții (WYSIWYG) pe platforma de gestionare a conținutului moștenită. BoldGrid face crearea unui site web cu WordPress o experiență mai bună pentru oricine, indiferent dacă este începător sau avansat.

Pentru cei cu puțină experiență în crearea de site-uri, BoldGrid face WordPress cât mai simplu posibil, fără a lăsa deoparte nicio caracteristică personalizabilă. Funcționalitatea drag-and-drop a software-ului permite proprietarilor de site-uri pentru prima dată să construiască o prezență web frumoasă și elegantă. Dezvoltatorii web profesioniști vor găsi, de asemenea, că economisește timp și pași plictisitori în timp ce construiesc site-uri complexe. BoldGrid poate fi aplicat oricărui tip de găzduire web – partajată, VPS sau dedicată – inclusiv găzduire în cloud pentru WordPress. Citiți mai multe despre cum vă poate îmbunătăți BoldGrid experiența generală de creare a site-ului făcând clic pe linkurile de mai jos.

10. BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 9,99 USD

 • Pluginul SEO optimizat mărește traficul
 • Infrastructură cloud și redundanță
 • Instantanee și copii de rezervă în stare reală
 • Acces rădăcină și instrumente de editare a codului
 • Licențe gratuite cPanel și WHM
 • Începeți acum pe BoldGrid.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

Cu servere optimizate și resurse dedicate, mediile de găzduire VPS sunt pregătite pentru performanța WordPress de mare viteză. Indiferent dacă gestionați mai multe site-uri web sau doriți să construiți și să scalați prima prezență online, BoldGrid este conceput pentru a face incursiunea dvs. de găzduire VPS atât de puternică, cât și de nedureroasă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
4 minute 90 GB SSD – 360 GB SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Cerul este limita atunci când Cloud și WordPress Hosting se combină

Dacă găzduirea cloud WordPress este potrivită pentru dvs., opțiunile abundă. Nu transpirați prea mult – oricare dintre furnizorii de mai sus este garantat a fi de înaltă calitate. Rețineți ce este cel mai important pentru afacerea dvs. și pentru site-ul dvs. în timp ce parcurgeți aceste listări.

Perioada de funcționare fiabilă și timpii de încărcare a paginilor de mare viteză sunt întotdeauna locuri excelente de început, dar este posibil să descoperiți că aveți alte cerințe pentru furnizorul dvs. de găzduire.

Prețurile moderate sunt întotdeauna esențiale, împreună cu suportul tehnic și securitatea strictă. Cu această listă a furnizorilor de top WordPress de găzduire în cloud, puteți găsi gazda care vă bifează toate casetele.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență mereu prezentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 4,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 4,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company