4 pași simpli: cum să revindeți găzduire web (aprilie 2023)

4 pași simpli: cum să revindeți găzduire web (aprilie 2023)

4 pași simpli: cum să revindeți găzduire web (aprilie 2023)

A învăța cum să revindeți găzduirea web nu este atât de descurajantă pe cât vă puteți teme. Indiferent dacă doriți să adăugați un flux de venituri și să găzduiți site-urile web ale clienților dvs. sau să vă construiți propria afacere de găzduire web, ne putem baza pe analogia încercată și adevărată a modului în care găzduirea web este ca imobiliare (gazduirea partajată este un apartament, un server dedicat este o casă unifamilială și așa mai departe).

O afacere de revânzător ar fi asemănător cu închirierea camerelor din casa dvs. sau poate conduce o pensiune cu mic dejun. Făcându-vă casa la dispoziția clienților, puteți genera venituri fără a fi nevoie să angajați contractori pentru a construi un hotel nou-nouț. Cele mai bune oportunități de găzduire web reseller vă permit să începeți o nouă afacere fără o investiție prohibitivă sau decenii de experiență.

Pentru a reuși cu adevărat, totuși, veți dori să petreceți timpul învățând despre instrumentele și tehnologiile care vă vor ajuta în călătoria dvs. și să dezvoltați un plan de afaceri care să prezinte pașii către o profitabilitate durabilă. Aruncă o privire la ghidul nostru de mai jos pentru a te ajuta să începi.

Cum să revindeți găzduire web | Cele mai bune gazde | Întrebări frecvente

Pasul 1: Alegeți un partener de găzduire web reseller

În loc să vă înscrieți orbește pentru mai mult spațiu pe server de la furnizorul dvs. de găzduire preferat, acordați-vă câteva minute pentru a vă gândi la afacerea pe care doriți să o creați și la cum arată viitorul imediat. Calea pe care o poate urma o agenție de design și dezvoltare web consacrată va fi probabil destul de diferită de calea urmată de un hobbyist solo care dorește să găzduiască site-urile câtorva prieteni sau cineva care dorește să înființeze o companie de găzduire complet nouă.

Dincolo de accesibilitate, caracteristicile importante de reținut includ sistemul de operare, hardware-ul, software-ul și alte avantaje care vor face experiențele dvs. și ale clienților mai eficiente și plăcute. Linux sau Windows? Doriți să căutați unități SSD mai rapide sau să rămâneți cu hard disk-uri tradiționale? Aveți nevoie de spațiu suplimentar și resurse scalabile ale unui server privat virtual sau preferați suportul hands-free al găzduirii partajate?

Câți clienți vă așteptați în mod realist să aduceți la bord la început? Ce tip de nevoi de găzduire au? Țineți cont de aceste cifre în timp ce comparați recenziile și evaluările furnizorilor de găzduire reseller pentru a găsi planul care se potrivește criteriilor și bugetului dvs. Am compilat mai jos o listă cu cele mai bune gazde generale pentru a vă oferi un bun punct de plecare. Fiecare serviciu de găzduire web are o gamă largă de planuri pentru a vă ajuta să începeți.

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 15,99 USD

 • Gazduire reseller SSD cu cPanel/WHM GRATUIT
 • Ține-ți afacerea de reseller organizată cu WHMCS
 • IP-ul dedicat și backup-ul site-ului GRATUIT
 • O mulțime de funcții de e-mail cu suport IMAP și POP3
 • Gestionați-vă domeniile cu o licență Enom GRATUITĂ
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire pentru reseller cPanel, care este accesibilă, ușor de gestionat și include SSD-uri gratuite. Deveniți un reseller de domeniu pentru gTLD-uri și TLD-uri populare cu o licență Enom gratuită și WHMCS pentru a vă gestiona conturile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 80 GB – SSD de 260 GB GRATUIT (1 an) 5 minute

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 24,99 USD

 • Planuri de reseller la prețuri accesibile cu caracteristici de lux
 • Cont Enom GRATUIT pentru a gestiona domenii nelimitate
 • Configurația Turbo Server încarcă paginile de 20 de ori mai repede
 • SSD-uri gratuite, CDN și alegerea locației serverului
 • Garanție de funcționare de 99,9% și monitorizare 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting oferă unele dintre cele mai atractive oferte de găzduire pentru reseller de pe piață. Bucurați-vă de conturile gratuite Enom, cPanel și WHMCS pentru a vă începe afacerea, apoi profitați de viteza impresionantă a A2 Hosting pentru a vă impresiona clienții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 60 GB – SSD de 270 GB Nou sau Transfer 4 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Înființați o companie cu găzduire reseller cPanel
 • Domenii, e-mailuri și baze de date MySQL nelimitate
 • Garanție de funcționare de 99,9% și peste 400 de tutoriale
 • Toate planurile de reseller de găzduire web includ WHMCS
 • Cont GRATUIT ResellerClub pentru domenii
 • Începeți acum pe HostGator.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator oferă unele dintre cele mai bune planuri de găzduire reseller din industrie, cu WHMCS inclus în scopuri de gestionare, precum și cPanel pentru clienții tăi. Specificați pachetele clienților care găzduiesc reseller-ul dvs., spațiul pe disc și lățimea de bandă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 60 GB – 140 GB Nou sau Transfer 4 minute

4. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Planuri reduse pentru diferite fluxuri de lucru
 • Infrastructură de găzduire cloud ultra-fiabilă
 • Transferuri GRATUITE de site și plugin WordPress migrator
 • Baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă
 • Gestionarea clienților cu etichetă albă și DNS privat
 • Începeți acum pe SiteGround.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Veți fi greu să găsiți un plan de reseller mai accesibil, care să vină cu hardware mai bun decât SiteGround. Gazda web are o reputație excelentă pentru serviciul pentru clienți și scalabilitatea bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

Pasul 2: Construiește-ți serviciile de găzduire

Probabil că ți-ai făcut o idee despre ceea ce caută clienții tăi, dar pune-te în locul lor și imaginează-ți cumpărături pentru un nou plan de găzduire: Care sunt serviciile și caracteristicile care te-ar atrage? Prețul va conta, evident, dar vom aborda asta mai târziu. Dar backup-urile automate sau certificatele SSL gratuite? Vor avea nevoie de nume de domenii suplimentare?

Mai ales dacă optați pentru un plan de găzduire pentru reseller Linux, probabil că veți folosi cPanel și WHM pentru a vă construi și a supraveghea serviciile de găzduire. Dacă ați mai avut un cont de găzduire web, probabil că sunteți deja familiarizat cu standardul de aur al panourilor de control. Cu toate acestea, în calitate de revânzător și administrator de găzduire, veți avea acum acces la produsul său soră, WHM. Prescurtare de la Web Host Manager, WHM vă permite să creați conturi cPanel pentru clienții dvs., să monitorizați și să vă protejați serverul și să transferați cu ușurință sau să faceți backup pentru datele clienților.

WHM, sau Web Host Manager, va fi resursa dvs. de preferat pentru gestionarea conturilor de găzduire ale serverului dvs. și ale clienților.

În primul rând, totuși, va trebui să vă ocupați de sarcinile organizaționale pentru a vă configura corect noua afacere. Dacă furnizorul dvs. de găzduire acceptă servere de nume private sau găzduire cu etichetă albă, veți dori să adăugați sigla și branding-ul dvs. la portalurile de management și să vă actualizați serverele de nume. WHM ar trebui să vă direcționeze exact unde trebuie să mergeți, în caz contrar, puteți face clic pe Basic Web Host Manager Setup din meniul din stânga. După ce ați adăugat informațiile de contact și serverul de nume, parcurgeți din nou meniul din stânga pentru a modifica opțiunile de personalizare pentru interfața cPanel.

În cele din urmă, sunteți gata să vă denumiți planurile de găzduire și să alocați resurse și limitări specifice. Puteți realiza acest lucru făcând clic pe Pachete din meniul WHM și urmând instrucțiunile.

Pasul 3: Setați prețurile și configurați sistemul de facturare

Aceasta nu este o organizație de caritate, nu? Prin natura cuvântului, revânzarea înseamnă că banii vor trebui să schimbe mâinile. Indiferent dacă oferiți discountul prietenilor și familiei… ei bine, prietenilor și familiei… sau vă așteptați să obțineți un profit, va trebui să determinați cât să percepeți și cum să notificați clienții că o plată este datorată.

Chiar și un simplu plan de afaceri include probabil o descriere a publicului țintă și o prognoză de bază a vânzărilor și a cheltuielilor. Atașarea numerelor la obiectivele dvs. de găzduire reseller vă ajută să preziceți veniturile și, eventual, profiturile. Aveți control complet asupra prețului pe care îl veți percepe clienții și să învățați cum să stabiliți prețurile adecvate pentru produsele dvs. poate fi extraordinar de dificil.

Prescurtare de la Soluția completă a Web Host Manager, WHMCS acoperă gestionarea clienților, automatizarea, facturarea și asistența.

Odată ce ați stabilit prețurile, un sistem automat de facturare va fi util. Majoritatea pachetelor de găzduire pentru reseller care includ cPanel și WHM includ, de asemenea, WHMCS, care este o soluție unică extraordinar de populară pentru gestionarea clienților, facturare și instrumente de servicii pentru clienți, toate integrate într-o platformă centralizată. ResellersPanel a creat un ghid amănunțit și detaliat pentru configurarea WHMCS pentru a funcționa cu produsele și serviciile dvs.

Pasul 4: Susține-ți clienții

În afara probabil garanției de funcționare de 99,9% găsită pe fiecare plan de găzduire aparent, oferirea de asistență non-stop este cealaltă componentă obligatorie a găzduirii web pe care ar trebui să împingeți să o furnizați. Nu numai că este lucrul corect de făcut, dar asistența utilă pentru clienți poate avea un impact extraordinar asupra profitului tău.

După ce s-au confruntat cu un serviciu slab o singură dată, 72% dintre clienți vor lua în considerare schimbarea de companie. În plus, în funcție de industrie, achiziționarea unui client nou este de cinci până la 25 de ori mai costisitoare decât păstrarea unui client actual; o creștere modestă de 5% a ratelor de retenție a clienților poate crește profiturile cu 25% până la 95%.

Acestea fiind spuse, nu vă resemnați să primiți un atac perpetuu de e-mailuri pentru tot restul vieții sau să plătiți pentru un sistem de asistență costisitor de nivel enterprise. Mai degrabă potrivit, WHMCS este prescurtarea pentru Web Host Manager’s Complete Solution. Platforma automatizează tone de pași plictisitori care ar cădea în mod normal în farfurie. WHMCS poate procesa instantaneu plata, pune la dispoziție un cont cPanel și poate trimite clientului un e-mail cu informațiile despre noul său cont – totul în timp ce dormiți.

Și mai bine, instrumentele de asistență WHMCS includ o platformă completă pentru bilete de e-mail și capacitatea de a crea o bază de cunoștințe de auto-ajutorare. Este posibil să doriți totuși să verificați alte instrumente de asistență pentru clienți pentru întreprinderile mici care oferă integrare cu chat live, mesaje telefonice sau partajare a ecranului, dar WHMCS aduce o valoare extraordinară organizațiilor mai mici care tocmai încep.

Cât costă să înființezi o companie de găzduire web?

Gestionarea costurilor unei noi afaceri este esențială, mai ales la început. Cât de mult cheltuiți pentru găzduirea web pentru reseller depinde de conturile dvs. inițiale de clienți și de publicul pe care doriți să îl serviți. La cel mai elementar nivel, veți avea nevoie de un nume de domeniu (aproximativ 10 USD pe an) și de găzduire web – nu o investiție majoră, dar probabil va trebui să adăugați mai multe. Iată o estimare foarte aproximativă a cheltuielilor cu care vă puteți confrunta:

 • Înregistrarea numelui de domeniu: 10 USD până la 15 USD pe an
 • Cont de găzduire web reseller: de la 15 USD la 400 USD sau mai mult
 • Șablon de proiectare a site-ului web: taxă unică de 100 USD
 • *Licență cPanel/WHM: 200 USD până la 425 USD anual
 • *Licență WHMCS: 16 USD-40 USD pe lună
 • *Cont de reseller de domeniu: taxă unică de 50 USD
 • Software de asistență pentru clienți: de la 0 la 300 USD pe lună

* — uneori, dar nu întotdeauna, inclus gratuit cu un cont de reseller

De acolo, însă, lucrurile pot deveni interesante. Planurile de reseller introductiv sunt de obicei configurate pe un mediu de server partajat, dar deseori puteți revândi resurse de găzduire pe VPS sau planuri de server dedicate mai scumpe. Puteți chiar să vindeți pachete de găzduire pentru reseller ca reseller principal. În plus, unele gazde vor folosi o strategie alternativă de găzduire pentru reseller, în care puteți achiziționa conturi individuale de găzduire partajată pentru revânzare (Hostwinds), puteți cumpăra credite care pot fi răscumpărate pentru diverse servicii (SiteGround) sau puteți lua o reducere procentuală dintr-un portofoliu de opțiuni (GoDaddy). ).

Dacă ești masochist – și extrem de experimentat în lumea găzduirii web – te poți opri aici, pentru o investiție teoretică de mai puțin de 30 USD pe lună. Cu toate acestea, probabil că doriți să lansați rapid un site web profesional; acea temă poate veni cu o etichetă de preț. Și cum rămâne cu acele instrumente despre care am vorbit mai devreme? Vă recomandăm insistent să selectați un plan de reseller care include cPanel și WHM gratuit și nelimitat, plus WHMCS. În caz contrar, acele licențe se pot scumpi rapid.

Cum faci bani revânzând găzduire web?

Indiferent dacă doriți să vă compensați costurile de găzduire, să începeți o agitație secundară sau să deveniți următorul brand global important de găzduire, puteți obține absolut profit cu o afacere de reseller de găzduire web. Spațiul de găzduire web are un cost de intrare incredibil de scăzut, mai ales în comparație cu a începe de la zero ca furnizor de găzduire. Chiar și cu un număr mic de clienți, planul corect de reseller și prețurile corecte se pot traduce rapid în venituri regulate și recurente.

Odată ce înțelegeți cum obiectivele dvs. de a câștiga bani se potrivesc cu alte priorități de afaceri, cum ar fi cota de piață sau calitatea serviciilor, veți dori să luați în considerare profilul dvs. de client, costurile, obiectivele de venit, concurența, tendințele pieței și alți factori pentru a stabili prețul planurilor dvs. de găzduire. o modalitate care maximizează profitul.

Costurile minime, planurile de găzduire bine cercetate și atenția acordată serviciului pentru clienți pot face găzduirea pentru reseller destul de profitabilă.

Da, probabil că va trebui să vă puneți obiectivul la început, dar să petreceți timpul pentru a face cercetări și a înțelege marjele de profit. Potrivit unui studiu de la NYU, organizațiile de servicii informatice se pot aștepta să obțină o marjă de profit de 6%. Veți dori să vă acoperiți costurile și să rămâneți competitiv, fără îndoială, dar nu vă fie teamă să faceți forță pentru mai multe profituri – unele articole sugerează să țintiți până la 20%.

Cum îmi pot promova și dezvolta afacerea de găzduire web?

Odată ce obțineți primul punct de sprijin, nu vă fie teamă să căutați mai mult. Poate credeți că se învârte doar în atragerea continuă de noi clienți, dar nu uitați de cei care v-au ajutat să ajungeți acolo unde vă aflați. Potrivit experților, clienții pe care îi aveți deja sunt cel mai bun pariu pentru creșterea vânzărilor. Faceți tot ce este necesar pentru a-i ajuta să-și dezvolte prezența online până la un punct în care trebuie să treacă la un plan mai scump, să caute suplimente suplimentare sau să vrea să înceapă un site complet nou. La rândul lor, ei vor susține afacerea dvs. în fața altora, aducându-vă și mai mulți clienți.

Promovarea afacerii dvs. nu trebuie să coste nici un braț, un picior sau un buget masiv de publicitate. Asigurați-vă că utilizați rețelele sociale într-un mod eficient de a comunica cu clienții existenți și de a ajunge la alții noi. Aproape 75% dintre marketerii chestionați cred că eforturile lor pe Facebook, Twitter și alte platforme au fost oarecum sau foarte eficiente pentru afacerea lor.

Deoarece afacerea dvs. de găzduire web de reseller nu este un magazin concret care câștigă clienți pe baza unei raze geografice, adăugarea companiei dvs. la directoarele online Google, Yahoo sau Bing poate să nu fie la fel de relevantă. Puteți, totuși, să apelați la motoarele de căutare și să obțineți o plasare mai mare în rezultatele căutării prin optimizarea cuvintelor cheie, a vitezei de încărcare a paginii și a altor valori ca parte a SEO. Aceste trei litere mici poartă multă mistică și putere, așa că vă recomandăm să consultați ghidurile pentru începători precum cel de la Moz pentru a înțelege cum să începeți.

De ce ar trebui să adăugați un reseller de găzduire web la profilul dvs. de afaceri

Sigur, revânzarea găzduirii web are avantajul evident de a adăuga o sursă recurentă de venituri în contul dvs. bancar, fără complexitățile și cheltuielile copleșitoare legate de conectarea unui server, rularea unei rețele și înființarea propriei companii de găzduire de la zero. Aproape toată lumea, de la designeri și dezvoltatori independenți până la agenții web și organizații de dezvoltare de software, poate găsi modalități eficiente de a valorifica resursele tehnologice existente în produse generatoare de venituri care întăresc portofoliul unei mărci. Unele dintre avantajele de bază includ:

 • Calea usoara spre intrare
 • Flux suplimentar de venituri
 • Extinderea pe noi piețe
 • Construirea încrederii clienților existente
 • Angajament de timp relativ redus
 • Control asupra marjelor dvs. de profit

Prietenii tăi abia înțeleg cum să își opereze CV-ul online și se tem de fiecare dată când trebuie să ceară ajutor furnizorului lor de găzduire? Clienții dvs. își doresc doar un site web frumos, funcțional, fără să le pese de piulițele și șuruburile tehnice? Acționați ca reprezentant sau agent intermediar al acestora și buzunați taxele.

Pentru a fi corect, găzduirea pentru reseller poate să nu fie cea mai bună afacere pentru cei care intră pentru prima dată în industria de găzduire web. Căutați serviciile pe care le puteți oferi în mod legitim clienților dvs. care fac din afacerea dvs. o opțiune mai bună decât ceea ce au în prezent. Veți debloca noi piețe, noi audiențe și noi perspective care pot deschide calea pentru și mai multe inovații.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire reseller dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.9/5.0 vs. altele
 • InMotion: 15,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 15,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company