3 pași simpli: cum îmi migrez site-ul web la ScalaHosting (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 3 pași simpli: cum îmi migrez site-ul web la ScalaHosting (aprilie 2023)
3 pași simpli: cum îmi migrez site-ul web la ScalaHosting (aprilie 2023)

3 pași simpli: cum îmi migrez site-ul web la ScalaHosting (aprilie 2023)

Dacă sunteți frustrat de furnizorul dvs. de găzduire existent – fie că este vorba de asistența slabă pentru clienți sau de costul vertiginos al serviciului sau de altceva – am fost cu toții acolo. Nicio companie nu dorește să faciliteze plecarea unui client plătitor, iar clienții de găzduire, în special, se pot simți prinși, incapabili să-și recupereze site-ul web din ghearele unei gazde care nu le mai satisface nevoile.

ScalaHosting (poreclit „Scala” pe scurt) este unul dintre cei mai recomandați furnizori de găzduire cloud VPS. În acest articol, vom parcurge pașii pentru a migra site-ul dvs. web și datele acestuia, inclusiv e-mailul, departe de orice alt furnizor de găzduire și îl vom muta în noua sa casă pe serverele cloud ScalaHosting.

Pasul 1: Selectați planul dvs. de găzduire Scala

Dacă nu ați făcut-o deja, va trebui să vă înscrieți pentru un plan de găzduire Scala. Revizuirea noastră ScalaHosting acoperă avantajele și dezavantajele fiecărei oferte de servicii. Am considerat că spațiul de stocare (50 GB SSD – 2 TB SSD), RAM (4 GB – 64 GB) și permisiunile de lățime de bandă (Necontorizate) sunt mai mult decât suficiente pentru a gestiona proiecte web de diferite scări. Prețurile încep de la 29,95 USD pe lună, așa că sunteți sigur că veți găsi un pachet care să corespundă nevoilor dvs. de resurse de calcul și cerințelor bugetare.

ScalaHosting.com

Preț lunar de pornire 29,95 USD

 • VPS complet gestionat cu performanță în cloud
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului executată de experți
 • Bucurați-vă de stocare SSD 100% și lățime de bandă nemăsurată
 • Portal personalizat de administrare SPanel cu servicii complete
 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 36% la primul termen
 • Începeți acum pe ScalaHosting.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

ScalaHosting: evaluarea expertului nostru

ScalaHosting se remarcă în special prin portofoliul său de soluții cloud VPS. Proprietarii de site-uri vor găsi în mod natural cele mai bune oferte cu furnizorii de găzduire care se adresează unui public de cumpărători de „gazduire ieftină”. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 50 GB – SSD de 2 TB 2 – 24 de nuclee 4 GB – 64 GB

Pasul 2: Transferați datele site-ului dvs. (4 opțiuni)

Cel mai bun mod de a migra site-ul dvs. la ScalaHosting depinde de nivelul de experiență al editorului, de preferințele personale și de cerințele echipei de dezvoltare. Vom parcurge cele patru opțiuni pentru migrarea datelor site-ului dvs., de la calea hands-free la cea mai practică.

Opțiunea 1: Permiteți inginerilor Scala să efectueze o migrare gratuită a site-ului web

Desigur, cea mai ușoară abordare ar fi să lăsați transferul pe seama profesioniștilor și să puneți echipa ScalaHosting să o facă pentru dvs.

Orice migrare a site-ului web implică o schimbare a adreselor serverului de nume de domeniu (DNS) pentru a indica noua gazdă web, precum și un transfer de fișiere și baze de date. Deși acest lucru nu este prea complicat, gestionarea multor fișiere sau configurații personalizate poate face ca migrarea să fie destul de riscantă. Profesioniștii de la Scala înțeleg pe deplin acest lucru și sunt mai mult decât pregătiți să dea o mână de ajutor.

„Specialiștii noștri în migrație vor transfera câte site-uri web doriți, în întregime gratuit, toate fără timpi de nefuncționare. Ne vom asigura că funcționează corect pe noul server pentru un transfer plăcut și fără întreruperi la soluția noastră VPS gestionată, oferindu-vă liniștea sufletească atât de necesară pentru a vă concentra pe afacerea dvs. online.”

– Angajamentul gratuit de migrare a site-ului ScalaHosting

Cu ScalaHosting, tot ce trebuie să faceți este să deschideți un bilet de asistență din noul dvs. cont și să furnizați detaliile de conectare gazdei dvs. anterioare. Dacă ați folosit anterior cPanel, platforma are un serviciu de backup și export pentru site-ul web care este 100% compatibil cu SPanel, panoul de control proprietar al Scala. Acest lucru permite site-urilor întregi să fie ușor arhivate și migrate.

Una dintre caracteristicile noastre preferate ale ScalaHosting este consultanța gratuită oferită de CTO al companiei.

Când fișierele și bazele de date sunt transferate pe noul server web la ScalaHosting, puteți modifica setările DNS la registratorul de domenii. Acest lucru va asigura zero timpi de nefuncționare.

Opțiunea 2: Utilizați instrumente automate pentru cPanel

Instrumentul de transfer al WHM permite administratorilor să mute site-uri web între servere folosind un utilitar de linie de comandă. Acest serviciu cPanel este 100% compatibil cu SPanel și ScalaHosting, dar inginerul dvs. de service va trebui să aibă detaliile de conectare în contul cPanel al vechii gazde. Cu acest serviciu, adresa IP și setările DNS trebuie de asemenea modificate.

„După ce ați creat o arhivă a site-ului dvs. web de acolo, pur și simplu încărcați-o pe serverul dvs. de destinație și deschideți un bilet cu echipa de asistență tehnică a noii gazde. Doar cereți-le să restabilească copia de rezervă și veți avea o copie în oglindă 100% a contului dvs. anterior. Aceasta include fișiere, e-mailuri, baze de date, comentarii, setări, lucrări.”

– Ghid ScalaHosting pentru migrarea unui site web WordPress

Atunci când migrați site-uri web folosind Instrumentul de transfer al WHM, orice certificat SSL existent va trebui să fie reinstalat pe serverele ScalaHosting. Acest lucru va fi automatizat atunci când vă adăugați domeniile la SPanel. Asigurați-vă că adăugați numele de domenii înainte de a modifica setările DNS, astfel încât serverul dvs. să fie compatibil HTTPS atunci când modificările se propagă. Din nou, cea mai ușoară metodă este de a lăsa inginerii ScalaHosting să se ocupe de migrare, deoarece aceștia pot configura simultan certificatele SSL pentru noul (noile domenii).

Opțiunea 3: Utilizați utilitarele de transfer CMS

WordPress, Joomla!, Drupal și alte scripturi CMS folosesc toate plugin-uri, extensii și module care sunt concepute pentru a facilita procesul de transfer al site-ului web între gazde.

Cu WordPress CMS, de exemplu, puteți utiliza pluginuri, cum ar fi JetPack, Duplicator Pro, Migrate Guru, BackupBuddy și All-In-One WP Migration, pentru a vă transfera baza de date și fișierele site-ului între gazde.

Extensiile Joomla Migration, Migration & Conversion și Migrate Me vor realiza același lucru pentru Joomla! site-uri web. Și Drupal are disponibile modulul Migrare, Migrate Plus, Instrumente de migrare și alte opțiuni similare. Aceste soluții funcționează pe aceleași principii de bază.

Cu utilitățile de transfer CMS, dezvoltatorii trebuie să instaleze o nouă copie a scriptului pe serverul web împreună cu o nouă bază de date MySQL. Puteți instala apoi suplimentul ales și urmați procesul specific care vă va ghida prin pașii necesari pentru a exporta și importa baza de date de pe site-ul vechi pe cel nou. Utilitarele de transfer vor mapa, de asemenea, modulele, pluginurile și extensiile de pe vechiul site web pentru a le instala pe cel nou.

Utilitarele de transfer CMS ajută la replicarea site-urilor web între furnizorii de găzduire fără a fi nevoie să implice un tehnician de service în acest proces. Acesta servește și ca pas de verificare, asigurându-se că noul site este identic în configurație cu cel al vechiului site.

Opțiunea 4: Transferați datele dvs. manual

Pentru a transfera manual fișierele site-ului web între gazde, pur și simplu:

 1. Conectați-vă la cPanel sau SPanel și deschideți utilitarul File Manager.
 2. Navigați la folderul în care se află fișierele site-ului dvs. web.
 3. Creați o arhivă .rar, .tar.gz sau .zip cu toate fișierele din acel folder.
 4. Încărcați fișierul de arhivă în noua gazdă web și despachetați-l.

Cu această metodă, ar trebui să aveți toate fișierele CMS pentru site-ul dvs. web transferate, cu excepția oricăror date de e-mail și a bazei de date MySQL. Pentru a transfera manual baza de date MySQL:

 1. Conectați-vă la cPanel sau SPanel și deschideți utilitarul phpMyAdmin.
 2. Selectați baza de date care este utilizată de site-ul web care urmează să fie transferată.
 3. Navigați la „Export” și utilizați instrumentele „Personalizat” pentru a crea o hartă a bazei de date.
 4. Deschideți phpMyAdmin în SPanel și reinstalați baza de date cu opțiunea „Import”.

Și voila! Folosind oricare dintre cele patru opțiuni de mai sus, ați relocat cu succes fișierele site-ului dvs. în mediul de servicii de găzduire Scala. Următorul pas este opțional, destinat celor care trebuiau să mute fișierele de e-mail pe lângă fișierele site-ului web și bazele de date. Notă: Dacă ați folosit opțiunea de migrare cPanel, aceasta include

Pasul 3 (Opțional): Transferați e-mailul pe serverele Cloud Scala

E-mailurile dvs. pot fi, de asemenea, migrate de către tehnicienii ScalaHosting, mutate folosind cPanel și instrumente aferente sau prin clienți de e-mail populari, cum ar fi Outlook și Thunderbird. Toate metodele de migrare a e-mailului vor necesita transferul înregistrărilor A pe registratorul de domenii pentru fiecare domeniu care urmează să fie transferat către ScalaHosting.

Avantajul utilizării metodei de export cPanel discutată mai sus este că toate datele asociate unui domeniu sunt împachetate împreună. Dacă decideți să transferați manual mesajele de e-mail stocate, va trebui să le exportați în fișiere EML sau PST pentru a muta datele salvate.

Pentru a migra datele de e-mail folosind clientul de e-mail preferat:

 1. Microsoft Outlook: Salvați e-mailurile într-un fișier EML și importați-l.
 2. Mozilla Thunderbird: Exportați într-un fișier .pst și importați datele.
 3. Google Gmail: Schimbați înregistrările A din contul dvs. pentru noul plan.

Găzduirea e-mailurilor de afaceri și informațiile individuale ale contului de e-mail sunt cel mai bine gestionate de tehnicienii cu experiență SclaHosting. Oferta de migrare gratuită a contului de e-mail este o opțiune excelentă pentru deținătorii de conturi de reseller de domenii, de exemplu.

Urmărește mai departe

Co-fondatorul Joomla!, Brian Teeman, a transferat recent toate site-urile clienților săi pe ScalaHosting, ceea ce a inclus mii de transferuri de conturi de e-mail asociate domeniilor. Rezultatele au fost un succes absolut.

De ce să alegeți planuri de găzduire Scala vs alternative de găzduire Scala?

ScalaHosting oferă o platformă VPS gestionată de înaltă performanță, cu costuri reduse, cu administrare SPanel și suport pentru nume de domenii nelimitate. SPanel are o funcționalitate similară cu cPanel, fără costul ridicat al licențelor software pentru utilizarea VPS. Clienții pot chiar sugera noi funcții ScalaHosting for SPanel, iar echipa de dezvoltare le implementează adesea în câteva luni, dacă este votată de comunitate.

ScalaHosting oferă planuri de găzduire VPS WordPress și WooCommerce cu SWordPress Manager disponibil pentru instalare automată și securitate îmbunătățită a site-ului. Compania este un sponsor major al Joomla! Proiect CMS și recunoscut de Asociația Drupal ca furnizor de top de găzduire. În plus, fiecare plan de găzduire Scala include o versiune preinstalată de Node.js pentru suport pentru aplicații.

SPanel vs. cPanel

SPanel a fost dezvoltat de ScalaHosting ca o alternativă cPanel, cu caracteristici foarte asemănătoare și costuri de licențiere zero. SPanel vine cu tot ce este necesar pentru a gestiona nume de domenii, adrese de e-mail, transferuri de fișiere și certificate SSL într-o interfață grafică ușor de utilizat. De asemenea, puteți configura setările pentru PHP, puteți accesa statisticile site-ului web și puteți utiliza un CDN gratuit.

„Spanelul ScalaHosting strălucește cu adevărat. Am găsit panoul de control cloud VPS a fi elegant și eficient, fără o parte din dezordinea pe care o puteți întâlni cu cPanel. Se pare că fiecare sarcină majoră poate fi îndeplinită în doar câteva clicuri printr-o interfață ușor de navigat.”

– Recenzia ScalaHosting de la Laura Bernheim

Pe lângă Softaculous, dezvoltatorii primesc și instrumente personalizate în SPanel pentru administrarea WordPress, Joomla și Node.js.

Ca și în cazul altor platforme de găzduire partajată, ScalaHosting include phpMyAdmin pentru acces la baza de date MySQL cu instrumente open-source. SPanel oferă, de asemenea, integrarea Cloudflare printr-o cheie API sau un token care poate fi folosit pentru a crea zone DNS personalizate.

Găzduire Cloud VPS gestionată

Planurile gestionate cloud VPS sunt specialitatea ScalaHosting, concepute pentru a oferi mai multe resurse hardware site-urilor web cu trafic ridicat, mărcilor de comerț electronic și cerințelor de publicare pe mai multe site-uri. Cu Scala, dezvoltatorii web nu trebuie să plătească furnizorul panoului de control sau să utilizeze Webuzo pentru a-și administra VPS-ul.

SPanel vine cu sistemul de operare, serverul web și extensiile de rulare a platformei necesare pentru publicarea web preinstalate, inclusiv actualizările de securitate în curs.

ScalaHosting.com

Preț lunar de pornire 14,95 USD

 • VPS complet gestionat cu performanță în cloud
 • Alegerea de centre de date Scala, AWS sau DigitalOcean
 • Bucurați-vă de stocare SSD 100% și lățime de bandă nemăsurată
 • Portal personalizat de administrare SPanel cu servicii complete
 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 53% la primul termen
 • Începeți acum pe ScalaHosting.

A REUȘIT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

ScalaHosting: evaluarea expertului nostru

ScalaHosting oferă alegerea dvs. de locații ale centrelor de date AWS, Digital Ocean sau Scala pentru configurarea VPS complet gestionată. Toate planurile de găzduire VPS oferă resurse garantate de server, panoul de control proprietar al companiei SPanel și o adresă IP dedicată la dispoziția dumneavoastră… Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 50 GB – SSD de 2 TB 2 – 24 de nuclee 4 GB – 64 GB

Costurile pentru fiecare configurație variază de la 14,95 USD la 152,95 USD pe lună. Fiecare plan de găzduire VPS gestionat de ScalaHosting include o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu, suport pentru site-uri web nelimitate, SPanel pentru o gestionare ușoară și SShield pentru securitatea platformei pe mai multe niveluri. Clienții primesc, de asemenea, un serviciu zilnic de instantanee și backup pentru toate site-urile web, precum și certificate SSL gratuite pentru fiecare domeniu. Platforma este ușor de utilizat atât pentru începători, cât și pentru experți.

Gazduire web partajata ieftina

Opțiunile de plan de găzduire partajată de la ScalaHosting rulează aceeași configurație ca și platforma VPS gestionată, dar cu mai puține resurse dedicate fiecărui cont. Puteți găzdui un singur site pentru doar 2,95 USD pe lună.

ScalaHosting.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Stocare 100% SSD pentru performanță premium
 • Migrații gratuite ale site-urilor cu suport personalizat
 • Backup-uri automate și la cerere GRATUITE
 • Securitatea SShield blochează 99,98% din atacurile online
 • 99% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe ScalaHosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

ScalaHosting: evaluarea expertului nostru

Este greu să argumentezi cu un serviciu de găzduire partajat care vine cu stocare integrală SSD și lățime de bandă, baze de date și conturi de e-mail nelimitate. ScalaHosting oferă toate cele de mai sus și alte câteva caracteristici premium la un preț foarte accesibil. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 10 GB – SSD de 2 TB GRATUIT (1 an) 6 minute

Fiecare cont primește un certificat SSL gratuit, Softaculous, integrare Cloudflare CDN și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, puteți crea atâtea baze de date, conturi FTP sau adrese de e-mail câte necesită proiectul dvs.

Suport pentru clienți și securitate

Un alt instrument unic pe care ScalaHosting l-a dezvoltat pentru platforma lor este SShield, care oferă întărirea securității pe mai multe straturi atât pentru găzduirea partajată, cât și pentru conturile VPS gestionate. S-a dovedit că soluția detectează 99,998% din toate atacurile de piraterie bazate pe scripturi și bot de pe site-uri web.

SShield este integrat cu echilibrarea încărcării rețelei în centrele de date ScalaHosting și utilizează tactici de învățare automată pentru a analiza cererile de trafic web pentru activități rău intenționate. SShield adaugă un strat suplimentar de protecție WordPress, Joomla!, Drupal, Magento și alte site-uri web CMS. Funcționalitatea de bază este echivalentă cu un firewall pentru aplicații web (WAF) pentru site-uri individuale și aplicații mobile, cu analize bazate pe ML aplicate la scară pe peste 700.000 de domenii.

Gânduri finale despre planurile de găzduire Scala

ScalaHosting a fost recunoscut de Forbes, PCmag, ZDNet și de multe alte instituții media tehnologice pentru calitatea serviciilor sale. Echipa Gazduirweb o plasează în mod constant pe Scala printre cei mai buni furnizori de găzduire web pentru cloud VPS, WordPress, precum și soluții tradiționale de găzduire partajată.

ScalaHosting operează centre de date independente în Dallas, New York și Sofia în Bulgaria. De asemenea, compania colaborează cu DigitalOcean pentru a oferi și mai multe opțiuni de găzduire gestionate și locații, inclusiv Bangalore, Londra, Singapore, Frankfurt, Amsterdam, San Francisco și Toronto. Gazda web a adăugat recent 10 noi locații de centre de date prin parteneriatul cu Amazon Web Services (AWS).

Dacă vă gândiți la un comutator de gazdă VPS, mutarea la Scala este una pe care probabil nu o veți regreta.

Vedeți recenzia noastră completă despre ScalaHosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, ScalaHosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent ScalaHosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre ScalaHosting:

Fondată cu misiunea de a face găzduirea cloud VPS accesibilă și accesibilă tuturor, ScalaHosting folosește infrastructura cloud de mare putere și echipe interne puternice de dezvoltare pentru a oferi performanță și securitate de top. Datorită parțial panoului de control personalizat, ScalaHosting este o opțiune solidă de care nu trebuie trecută cu vederea.

Înainte de a vă înscrie la ScalaHosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de ScalaHosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă ScalaHosting
 • ScalaHosting: 4.9/5.0 vs. altele
 • ScalaHosting: 29,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că ScalaHosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului ScalaHosting. Și la 29,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan ScalaHosting.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company