4 pași simpli: cum să începi un magazin online (aprilie 2023)

4 pași simpli: cum să începi un magazin online (aprilie 2023)

4 pași simpli: cum să începi un magazin online (aprilie 2023)

Când învață cum să înființeze un butic online, aspiranții proprietari de magazine au aparent nenumărate decizii de luat – și asta chiar înainte de a ajunge să-și construiască site-ul web.

Construirea unui brand care întruchipează stilurile pe care le iubești depășește doar găsirea de îmbrăcăminte și bijuterii la modă sau aterizarea pe schema de culori și logo-ul perfect. Moda se schimbă în timp, iar moft-ul unui sezon poate fi eșecul următorului.

Magazinele de vânzare cu amănuntul online trebuie să folosească noile tehnologii pentru a rămâne competitive, pe măsură ce mai mulți clienți merg online pentru a-și face cumpărăturile în vitrine. Cu mai mult de jumătate dintre consumatori care preferă să facă cumpărături online în loc de într-un magazin, afacerile tip boutique pot avea rate ridicate de succes.

Dar cum poți tu, fashionista, să transformi toate acele lucruri tehnologice în realitate? Aruncă o privire la ghidul nostru, care oferă pași simpli pentru a-ți duce ideea de la schițe simple la un spectacol pe pistă.

Pasul 1: Alegeți un partener de găzduire de comerț electronic

Deja evaluați la 533 de miliarde de dolari în 2018, experții prevăd că industria mondială a modei online va crește la 872 de miliarde de dolari până în 2023. Presupunând că ați început deja planul de afaceri, licențele, brandingul și aprovizionarea cu produsele dvs., vă puteți revendica piesa. de plăcintă prin găsirea unui furnizor de găzduire care echilibrează perfect accesibilitatea, viteza, securitatea și instrumentele de comerț electronic necesare pentru a vă conduce afacerea.

Din start, antreprenorii se confruntă cu alegerea între a-și prezenta produsele pe piețe precum Etsy sau propriul lor magazin online. Vânzătorii serioși vor dori să se îndrepte direct către companii independente de găzduire web care îi pot ajuta să lanseze și să dezvolte un site web personalizat. De la design la SEO și marketing, proprietarii de afaceri vor avea mult mai multă flexibilitate și control pentru a crea exact magazinul la care au visat – începând cu o înregistrare gratuită a numelui de domeniu personalizat.

Calea noastră recomandată pentru a vă deschide propriul magazin online este să vă înscrieți pentru unul dintre cele mai bune planuri de găzduire pentru afaceri mici de la unul dintre următorii furnizori. De acolo, aveți opțiuni aparent nelimitate pentru a configura totul așa cum vă place – cu asistență non-stop și ghiduri bogate de cunoștințe în standby pentru a vă ajuta pe parcurs.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Comparați alte gazde de top pentru comerțul electronic »

Pentru acei proprietari de magazine care ar putea dori mai mult ajutor cu privire la configurația tehnică și sunt de acord cu sacrificarea flexibilității de proiectare, puteți încerca o soluție de comerț electronic găzduită sau un coș de cumpărături găzduit. Soluțiile găzduite tind să fie ceva mai scumpe și îi pot lăsa pe antreprenori să-și dorească personalizări suplimentare de design și conținut pentru a se integra mai perfect cu restul site-ului. Dar platformele all-in-one oferă o cale mai rapidă către piață în comparație cu a începe de la zero.

Acești furnizori de comerț electronic găzduiți oferă puțin mai multă putere în fața magazinului online, având grijă de detaliile esențiale ale gestionării inventarului, procesării plăților și urmăririi comenzilor. Proprietarii de afaceri ar trebui să poată petrece mai mult timp pe magazinul și produsele lor, în loc să-și configureze site-ul web, cu condiția să-ți petreci timp pentru a alege o platformă cu o interfață ușor de utilizat, care se potrivește cu obiectivele și nivelul tău de experiență.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 29,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

Volusion.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Tot ce ai nevoie pentru a dezvolta un magazin online
 • Creator de magazine glisați și plasați și teme GRATUITE
 • Procesarea plăților, livrarea și inventarul GRATUIT
 • Marketing cu reduceri, buletine informative și multe altele
 • Lățime de bandă nelimitată și instrumente pentru SEO
 • Încercați Volusion GRATUIT timp de 14 zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Volusion: evaluarea expertului nostru

Volusion împachetează tot ce aveți nevoie pentru a construi o prezență puternică în magazin online în pachete competitive. Începeți cu un editor drag-and-drop și creați categorii pentru produse nelimitate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Comparați alte gazde de top pentru comerțul electronic »

Pasul 2: Proiectați și construiți-vă magazinul online

Acum că ți-ai rezervat numele de domeniu și spațiul de găzduire web, să trecem la treabă! Probabil că aveți deja o idee despre cum doriți să vă construiți site-ul, dar mai întâi să trecem peste câțiva dintre cei mai populari constructori de site-uri de comerț electronic:

 • WooCommerce este cea mai populară opțiune pentru site-urile WordPress, având o interfață familiară și peste 86 de milioane de descărcări
 • PrestaShop este o platformă de comerț electronic open-source excelentă, prietenoasă pentru începători, disponibilă gratuit și ca instalare cu un singur clic pe majoritatea planurilor de găzduire.
 • Magento vine în arome open-source și comerciale și reprezintă o alegere puternică pentru companiile în creștere și utilizatorii mai avansați

Puteți găsi multe alte coșuri de cumpărături open-source și auto-găzduite cu câteva căutări rapide sau făcând clic în jurul bibliotecii de scripturi de instalare a planului dvs. de găzduire. Odată ce software-ul este instalat, căutați articolele de asistență ale platformei pentru îndrumări despre cum să începeți.

Veți dori să petreceți mult timp cultivând prezentarea magazinului dvs. online, astfel încât vizitatorii să nu experimenteze acel sentiment de dezamăgire pe care îl avem atunci când intră într-o operațiune aglomerată, dezorganizată și murdară. Din fericire, fiecare platformă de comerț electronic vine cu teme gratuite și premium care vor face o mare parte din munca grea pentru tine. Căutați modele minimaliste, adaptate pentru dispozitive mobile, care valorifică alte tendințe populare de design de comerț electronic și lasă produsele dvs. să strălucească.

Pe măsură ce adăugați produse, asigurați-vă că investiți în fotografii de înaltă calitate și descrieri detaliate. Luați în considerare modul în care cumpărătorii vor putea găsi ceea ce caută și să organizeze articolele în diferite categorii sau etichete (acest lucru poate implica crearea unor pagini de produse suplimentare). În cele din urmă, stabilește-ți prețurile: multe buticuri urmează de obicei un markup de 50%, ceea ce înseamnă în esență dublarea prețului de achiziție a bijuteriilor sau a articolului de îmbrăcăminte prin comerț cu ridicata.

Pasul 3: Configurați metodele de plată și livrare

În timp ce platformele găzduite precum Shopify și Wix vin cu modalități încorporate de a procesa numerele de carduri de credit ale clienților, probabil că veți dori să adăugați alte câteva opțiuni pentru a crește opțiunile clienților. Software-ul de comerț electronic auto-găzduit, cum ar fi WooCommerce, PrestaShop și Magento, au adesea piețe bogate de pluginuri sau extensii pline de gateway-uri de plată precum PayPal, Stripe și altele – puteți găsi chiar și integrări pentru plăți manuale prin numerar sau cecuri.

Când vine vorba de expediere, totuși, opțiunile tale sunt mult mai variate și mai confuze. Încărcați prea mult pentru transport și riscați să refuzați clienții; percepeți prea puțin și veți reduce profituri și nu veți sprijini un model de afaceri durabil. Aproximativ 65% dintre cumpărători au spus că costul este cel mai important atribut atunci când vine vorba de expediere, care se împarte în trei categorii principale: transport fix, costuri calculate sau transport gratuit.

Procesarea plăților și securizarea datelor financiare ale clienților sunt două dintre cele mai critice aspecte ale magazinului dvs. online.

Modul în care achiziționați produsele va avea un impact mare asupra modului în care le expediați. Trecerea prin angrosisti vă oferă cel mai mare control – și cea mai mare muncă. Dropshipping-ul, care implică parteneriatul cu un furnizor terț, este o modalitate de a vă îndeplini comenzile, dar sacrifică o parte din brandingul personalizat al ambalajului buticului dvs.

Majoritatea platformelor de comerț electronic vor veni cu o anumită formă de proceduri de expediere încorporate în interfață. De exemplu, WooCommerce le permite vânzătorilor să imprime etichete de expediere pentru Serviciul Poștal din SUA, în timp ce Shopify se integrează cu USPS, UPS și DHL. Continuați și configurați acele setări sau căutați alte plugin-uri și extensii pe care le preferați.

Pasul 4: Comercializați-vă produsele și creați-vă următorii

Gata pentru marea ta deschidere! E timpul să-ți deschizi ușile online și să lași publicul să vadă cum gusturile tale se potrivesc și le pot ridica pe ale lor. Rețelele de socializare sunt o modalitate gratuită și ușoară de a începe să construiți următori, mai ales dacă brandingul este consecvent în fiecare punct de vânzare. Rețelele de socializare care pun accent pe fotografie, cum ar fi Instagram și Pinterest, sunt cele mai bune pentru buticuri online care doresc să-și prezinte produsele de înaltă calitate.

Odată ce supraviețuiți primelor săptămâni sau luni ale afacerii dvs., luați în considerare crearea unui blog pentru a vă stabili marca ca lider de gândire și sursă creativă și inovatoare pentru produse unice. Adăugând acea componentă cheie a marketingului de conținut pentru comerțul electronic, rata medie de conversie ar putea crește până la aproape 3% (comparativ cu doar 0,5% dintre site-urile care nu folosesc marketingul de conținut).

Și mai bine, deținerea unei arhive de postări interesante și informate pe blog vă va ajuta să vă îmbunătățiți SEO-ul buticului sau performanța în rezultatele căutării – sporind și mai mult traficul și potențialele conversii. Combinați experiența și pasiunea dvs. în domeniu cu câteva elemente de bază ale cercetării cuvintelor cheie pentru a afla exact ce caută cumpărătorii dvs. online.

Pe măsură ce afacerea dvs. începe să crească, mențineți-vă clienții implicați prin construirea unei liste de abonați pentru canalele de marketing prin e-mail. Îi puteți notifica despre produse sau vânzări noi, puteți oferi reduceri și alte informații pentru a vă asigura că vă vor continua să examineze inventarul. De asemenea, poate doriți să investiți în software de gestionare a relațiilor cu clienții sau găzduire CRM, pentru a urmări acele interacțiuni și solicitări de asistență pe o bază mai personală.

Cât costă să începi un magazin online?

În funcție de traseul pe care îl parcurgeți, puteți lansa și gestiona magazinul dvs. online pentru doar câțiva dolari în fiecare lună . Înscrieți-vă pur și simplu pentru un plan de găzduire web ieftin și profitați de programe de comerț electronic sau de marketing gratuit și open-source pentru a vă menține costurile scăzute. Asociați asta cu o înregistrare gratuită a domeniului, adrese de e-mail și chiar credite de marketing gratuite pentru motoarele de căutare pentru cea mai accesibilă strategie.

Desigur, puteți cheltui cu ușurință ceva mai mult dacă bugetul vă permite. Probabil că veți suporta taxe de procesare a plăților de aproximativ 3% per tranzacție, plus, bineînțeles, costul de achiziție și eventual stocarea sau expedierea inventarului dvs.

Proprietarii de magazine mai pretențioși pot alege să cheltuiască între 20 USD și 100 USD pentru un șablon de magazin premium sau soluții de comerț electronic găzduite mai scumpe, cum ar fi Shopify și Volusion, care sunt în continuare mai accesibile decât angajarea unui dezvoltator profesionist pentru a configura și gestiona aspectele tehnice ale dvs. butic.

Deoarece nu trebuie să investești într-o locație fizică, comerțul electronic reprezintă o modalitate mai accesibilă de a vinde produse online.

Indiferent de acele cheltuieli online, veți ieși în continuare înainte în comparație cu deschiderea unui magazin fizic. Un oraș din mijlocul vestului precum Des Moines, Iowa, percepe în medie 87,55 USD pe metru pătrat pe an, rezultând aproape 90.000 USD în chirie anuală înainte de utilități precum electricitatea, apă, gaz și internet.

Cum pot vinde online gratuit?

Deși vă putem găsi zeci de oportunități gratuite de găzduire web, marea majoritate a acestora nu acceptă funcționalitatea comerțului electronic fără un upgrade plătit. Și, sincer, nici nu ai vrea să o facă. Găzduirea puternică a comerțului electronic necesită un nivel de performanță, securitate și suport pe care multe gazde ieftine pur și simplu nu le pot oferi la acel preț.

Chiar și cu multe platforme de comerț electronic, probabil că va trebui să plătiți taxe de tranzacție sau de expediere. Nu că îți vor reduce drastic veniturile, dar sunt o altă zbârcitură în visul de a vinde gratuit.

Dacă insistați să nu cheltuiți un ban vânzând nimic, singura voastră opțiune reală este Craigslist – nu chiar material de tip boutique. Etsy și alte piețe online au taxe de listare accesibile, dar software-ul open-source și găzduirea web ieftină reprezintă calea care va oferi boutique-ului tău cea mai mare șansă de succes la cele mai mici costuri de pornire.

Deschis pentru afaceri: Cum să reușiți cu magazinul dvs. de îmbrăcăminte și bijuterii

Odată ce vă lansați în sfârșit boutique-ul online, cum vă puteți asigura că marca și produsele dvs. rezonează cu cumpărătorii? Pe lângă sporurile de vânzări pe care le va experimenta site-ul dvs. datorită vitezei și securității oferite de compania dvs. de găzduire, veți dori să vă evaluați în mod continuu experiența utilizatorului, designul magazinului și canalele de conversie.

Vizualizați timpi de încărcare a site-ului de patru secunde sau mai puțin pentru cea mai bună șansă de succes – ratele de conversie scad cu mai mult de 4% cu fiecare secundă suplimentară pe care clientul dvs. trebuie să aștepte. Infrastructura și configurațiile rețelei gazdei dvs. vor avea o mare influență asupra vitezei de încărcare a paginii dvs., dar vă puteți accelera site-ul adăugând o rețea de livrare de conținut sau găzduire CDN, pentru a scurta distanța fizică pe care datele dvs. trebuie să o parcurgă.

Odată ce setările din culise au fost îngrijite, căutați să optimizați procesul de achiziție al magazinului dvs. Șapte sau opt din 10 cumpărători vor adăuga articole într-un coș, dar vor pleca fără să cumpere, potrivit firmei de consultanță pentru comerț electronic The Good. Adesea, utilizatorii sunt opriți de taxe surprinzătoare, cum ar fi taxele sau transportul, precum și de a fi forțați să creeze un cont sau să întâmpine un proces de plată împovărător și lung. Cercetați cele mai bune practici de achiziție pentru comerțul electronic și vedeți ce idei puteți implementa și asigurați-vă că studiați analizele pentru a vedea ce efect au acestea.

Vezi recenzia noastră completă despre 1&1 IONOS

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, 1&1 IONOS este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent 1&1 IONOS pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria ECommerce Gazduire dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre 1&1 IONOS:

1&1 IONOS, o gazdă web de top, oferă soluții pentru a satisface nevoile tuturor clienților. În urma unui rebrand din 2018, compania și-a concentrat prioritățile pe asistența clienților și pe prețuri transparente. Datorită consultanților personali dedicați, numeroaselor opțiuni de creare de site-uri și unei varietăți de oferte cloud, clienții pot avea încredere în 1&1 IONOS pe termen lung.

Înainte de a vă înscrie la 1&1 IONOS, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de 1&1 IONOS. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a 1&1 IONOS
 • 1&1 IONOS: 4.9/5.0 vs Alții
 • 1&1 IONOS: 1,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că 1&1 IONOS este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului 1&1 IONOS. Și la 1,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan 1&1 IONOS.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company