5 pași simpli: cum să faci bani blogging (aprilie 2023)

5 pași simpli: cum să faci bani blogging (aprilie 2023)

5 pași simpli: cum să faci bani blogging (aprilie 2023)

A învăța cum să faci bani pe blogging este mai ușor decât ai putea crede – totuși, a face acest lucru să se întâmple, este un alt animal. Totul este despre execuție, răbdare și pasiune.

În ciuda entuziasmului tău inițial, succesul nu vine de obicei peste noapte. Cu timpul, o abordare nuanțată și tehnologiile potrivite, veți fi pe calea cea bună către profitabilitate.

Pornirea unei afaceri online necesită multă răbdare înainte de a începe să înregistreze bani semnificativi. Pentru majoritatea oamenilor care doresc să înceapă un blog, obiectivul final este să atragă cititori obișnuiți și să creeze un flux de numerar; a ajunge acolo este o chestiune de dăruire și strategie. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să începeți.

1. Găsiți o nișă profitabilă pe care o iubiți

Înainte de a vă începe blogul, este important să cercetați și să găsiți o nișă care este solicitată și profitabilă. Acest lucru vă va oferi un public țintă pe care să vă concentrați și să creați conținut pentru care vă va ajuta să identificați potențialele surse de venit.

Dacă te angajezi să scrii un blog, ar trebui să fii în el pe termen lung. Asta înseamnă că subiectele despre care blogezi ar trebui să fie cele la care îți pasă și le cunoști foarte bine – suficient pentru a ține pasul cu mulți ani de acum încolo. Postarea regulată, mai ales atunci când un blog este nou, ajută la dezvoltarea unui cititor fidel și continuu și la atragerea de noi cititori.

Asigurați-vă că aveți puterea și cunoștințele necesare pentru a scrie continuu și pasional despre subiectul ales și scrieți în mod regulat pentru a trece înaintea programului dvs. de publicare. În acest fel, veți avea material care este gata de plecare în cazul în care o urgență vă va îndepărta de computer.

2. Alegeți o gazdă web cu instrumente gratuite de blogging

Odată ce ați identificat un subiect, veți avea nevoie de o gazdă web pentru a vă publica ideile online.

Un avantaj al blogging-ului ca afacere este că nu trebuie să aibă multe investiții inițiale. Oricine poate începe un blog gratuit folosind o platformă precum Wix. Este la fel de simplu ca introducerea informațiilor de înscriere. Alte opțiuni gratuite de software pentru blog includ WordPress.com, Blogger și Medium. Aceste platforme sunt configurate pentru ca chiar și începătorii să înceapă rapid blogul, fără a-și face griji cu privire la hardware-ul sau software-ul din spatele funcționării lor web.

În mod ideal, totuși, ar trebui să investești mai puțin de 3 USD pe lună într -un plan de găzduire web accesibil, care vine cu zeci de opțiuni gratuite de software de blogging , de la Weebly la WordPress și nu numai. Aceste companii investesc mult mai mulți bani în tehnologii moderne și echipe de asistență mai mari care sunt disponibile 24/7 pentru a vă ajuta cu orice problemă. Probabil că îți vei pune blogul online la fel de repede și la fel de ușor, dar ai un plafon enorm mai mare.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 3,75 USD

 • Domeniu GRATUIT, plus spațiu de stocare și e-mail nelimitat
 • Domenii nelimitate și baze de date MySQL
 • Teme WordPress GRATUITE și W3 Total Cache
 • 200 USD de credite publicitare gratuite
 • Magazin online, PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe iPage.

BLOG
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Având în vedere găzduirea blogului și WordPress la prețuri accesibile, iPage este o gazdă excelentă de luat în considerare. Compania oferă teme și plugin-uri gratuite pentru WordPress, inclusiv W3 Total Cache, plugin preinstalat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress bogată în funcții pentru blogul tău
 • Funcționează pe LiteSpeed, Google Cloud și CloudFlare
 • Proiectați cu teme și pluginuri GRATUITE
 • Garanție de funcționare de 99,9%.
 • Beneficiați de o reducere de 75% când vă înscrieți astăzi
 • Începeți acum pe Hostinger.

BLOG
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Fiind un furnizor de găzduire prietenos pentru începători, Hostinger aduce la masă toate elementele de bază despre blogging. Începeți cu un nume de domeniu gratuit și bucurați-vă de funcțiile optimizate pentru WordPress și instrumentele de publicare pentru a vă ajuta cuvintele să ajungă la un public mai larg. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți cele mai bune gazde de blog din 2023 »

3. Creați conținut valoros

Aveți o nișă și un public țintă și sunteți susținut de unul dintre cei mai de încredere furnizori de găzduire. Următorul pas este să creați conținut de înaltă calitate, valoros, care să atragă și să păstreze un public loial. Acestea ar putea include postări pe blog, videoclipuri, podcasturi sau alte forme de conținut care oferă valoare cititorilor tăi și îi ajută să-și rezolve problemele sau să le satisfacă nevoile.

Google recomandă să creați conținut educațional, util și interesant. Motorul de căutare a inventat principiul EAT, care înseamnă Expertise, Authority, and Trustworthiness, un principiu de bază al procesului său de evaluare a calității conținutului. Aceasta înseamnă că conținutul tău ar trebui creat de un expert în domeniu, care este autoritar pe subiect și de încredere atunci când vine vorba de furnizarea de informații corecte. Așadar, deși este tentant să alegi un subiect bazat exclusiv pe potențialul său de profit, cele mai mari șanse tale de succes constă în a scrie ceea ce știi.

4. Construiți-vă audiența cu Social Media și/sau Email Marketing

Când vine vorba de marketingul blogului dvs., rețelele sociale au potențialul de a avea un impact mare. Folosirea Twitter, Facebook, Instagram și a altor rețele de socializare pentru a vă promova postările și a vă completa blogul vă va diversifica și extinde urmărirea.

Rețelele sociale funcționează pentru a câștiga noi adepți, dar este și un loc grozav pentru a adăuga valoare pentru cei care vă citesc deja blogul. Folosirea rețelelor sociale pentru marketing diferă de utilizarea lor pentru comunicarea personală. Multe resurse online gratuite sunt disponibile pentru a vă ajuta să începeți, inclusiv Ghidul pentru începători pentru rețelele sociale de la Moz și podcast-ul de marketing în rețelele sociale al lui Michael Stelzner.

Conectați-vă la comunitatea mai mare de bloggeri pentru a promova încrucișat conținutul blogului dvs.

Un blog nu este o insulă. Mulți oameni care încep o afacere se pot simți ca și cum ar fi singuri în eforturile lor. Cu toate acestea, bloggerii sunt o grupă diferită care sunt, în general, buni comunicatori și apreciază relațiile cu alți bloggeri, unde își pot uni forțele pentru a se sprijini reciproc.

Lucrați-vă rețeaua oferindu-vă să partajați conținut și să promovați încrucișat postări cu alți bloggeri din nișe similare și similare. Comunitatea de blogging este puternică; ai putea fi surprins cine te va ajuta.

5. Monetizați-vă blogul prin mai multe fluxuri

Numai conținutul nu face bani. Un blog are nevoie de un flux de venit pentru a genera profit. Sursele de venit de pe un blog pot fi sortate în trei categorii:

 1. Publicitate: bani din reclame plătite și clicuri din anunțurile de pe blog
 2. Marketing afiliat: comisioane primite pentru trimiterea vizitatorilor către anumite companii
 3. Produse și servicii: bani din produsele și serviciile oferite de blogger

Bloggerii care câștigă bani au cel puțin una dintre aceste surse de venit încorporate în site-ul lor, iar cei mai mari câștigători le încorporează pe toate trei. Rolul conținutului în a câștiga bani se referă la capacitatea acestuia de a aduce vizitatori pe site. Cu cât sunt mai mulți oameni care văd conținutul, cu atât mai mulți oameni dau clic pe reclame și cumpără produse și servicii comercializate pe site-ul dvs.

Cât câștigă bloggerii începători?

Suma de bani pe care o poate câștiga un blog variază de la zero la milioane de dolari (ceea ce este foarte rar, dar posibil!). Acest număr depinde de un spectru larg de factori, de la subiectul blogului și publicul până la eforturile de rețea și marketing până la surse de venit. Bloggerul mediu se poate aștepta să câștige aproximativ 45.000 USD anual odată ce site-ul lor este înființat.

Multe bloguri nu fac bani, dar asta nu ar trebui să te descurajeze dacă ești hotărât. Este posibil să vă câștigați bine cu un blog. Multe bloguri câștigă câteva sute până la câteva mii de dolari pe lună. Este rar să faci mai mult decât atât, dar s-a făcut și poate fi făcut din nou.

Cum sunt plătiți bloggerii?

Modul în care ești plătit depinde de parteneriatele sau produsele oferite de blogul tău. Bloggerii cu relații de afiliat sunt plătiți de partenerii care fac publicitate pe site-urile lor. Îți poți ajuta partenerii să-și promoveze produsele scriind recenzii sau creând conținut despre serviciile lor. Aceste tipuri de parteneriate plătesc de obicei lunar.

O altă modalitate obișnuită de a obține blogging plătit este să-ți vinzi propriul produs sau serviciu. Cursurile de învățare sau ghidurile online sunt perfecte pentru distribuția digitală. Desigur, produsul tău ar trebui să reflecte subiectul blogului tău. De exemplu, dacă scrieți despre sănătate și bunăstare, puteți crea și vinde un ghid de 30 de zile pentru transformarea obiceiurilor.

Pentru a vă vinde propriile produse online, va trebui să vă configurați blogul pentru comerțul electronic. Mulți furnizori de găzduire vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a înființa un magazin online. Dar dacă furnizorul dvs. nu o face, puteți utiliza cu ușurință WordPress și instala un plugin de plată, cum ar fi PayPal, pentru a începe să acceptați achiziții. Profiturile dvs. intră într-un cont și puteți decide cât de des doriți să fiți plătit.

Ce fel de bloguri fac bani?

Cei mai buni generatori de bani din lumea blogging-ului încep să-și crească câștigurile după mici începuturi. Unii dintre bloggerii cu cele mai mari câștiguri aduc acasă 40.000 USD pe lună scriind despre subiecte, de la antreprenoriat și finanțe personale până la productivitate, gătit și educație parentală.

Unele nișe profitabile includ:

 • Finante personale
 • Voiaj
 • Gătit sau coacere
 • Orice conținut de autoajutorare sau instrucțiuni specifice industriei dvs. (de exemplu, marketing prin e-mail sau dezvoltare frontend)

Alte subiecte legate de stilul de viață, cum ar fi decorul casei, moda și frumusețea și întâlnirile, sunt nișe distractive, dar foarte saturate. Începătorii pot avea dificultăți să pătrundă pe aceste piețe.

După cum puteți vedea, diverse nișe de conținut dețin potențialul de prosperitate pentru blogging. Pentru a face acest lucru să se întâmple pentru propriul dvs. site, veți avea nevoie de o gazdă de blog, de un subiect care vă pasionează și de conținut grozav. Du-te, blog, și prosperă!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire blog dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company