Cum să devii un reseller de domeniu – Cu sfaturi de la experții în domeniu de la DomainNameAPI.com

 • Home
 • Uncategorized
 • Cum să devii un reseller de domeniu – Cu sfaturi de la experții în domeniu de la DomainNameAPI.com
Cum să devii un reseller de domeniu – Cu sfaturi de la experții în domeniu de la DomainNameAPI.com

Cum să devii un reseller de domeniu – Cu sfaturi de la experții în domeniu de la DomainNameAPI.com

Înțelegerea modului de a deveni un reseller de domenii poate duce la o carieră de succes cu tone de beneficii în industria de găzduire. Succesul afacerii astăzi depinde din ce în ce mai mult de cât de bine este reprezentată o companie online, iar mai mulți oameni vor avea nevoie de servicii de domeniu pentru a construi o prezență online robustă. Această creștere demonstrează de ce revânzarea de domenii poate fi o oportunitate solidă de afaceri mici. Din fericire, nu este nevoie de multă experiență pentru a construi o afacere cu nume de domeniu.

Ca în cazul oricărei afaceri, revânzarea domeniului necesită planificare și cercetare înainte de a putea începe. Unii oameni devin registratori de domenii cu drepturi depline, în timp ce alții oferă revânzarea de domenii ca o ofertă suplimentară pentru găzduirea web sau diverse afaceri legate de web.

Programele de reseller de domenii oferă proprietarilor de afaceri începători capacitatea de a învăța frânghiile și de a construi o afacere profitabilă de reseller fără prea multă complexitate. În timp ce revânzarea domeniului este o ieșire excelentă pentru a câștiga bani, de asemenea, vă promovează marca și oferă clienților o experiență de utilizare cuprinzătoare.

Mai jos, extindem ceea ce este nevoie pentru a deveni un reseller de domenii de succes și oferim o privire de ansamblu asupra procesului de înregistrare a numelui de domeniu.

Pasul 1: Aflați elementele de bază ale revânzării de domenii

Înainte de a trece la o carieră în revânzarea de domenii, trebuie să înveți mai întâi elementele de bază ale meșteșugului. Din fericire, revânzarea de domenii este o oportunitate de afaceri destul de simplă de spart. Să începem cu definiția lui.

Revânzarea de domenii este acțiunea de a cumpăra nume de domenii de la un registrator de domenii acreditat pentru a le vinde clienților ca serviciu. Revânzătorii de domenii servesc ca intermediari între registratorul și clienții de nume de domeniu. Metodele alternative de vânzare de domenii includ devenirea unui registrator acreditat sau vânzarea printr-o sursă terță parte, care este de obicei un program de reseller de domenii.

Cum funcționează programele de reseller de nume de domeniu

Programele de reseller de nume de domeniu sunt de obicei oferite de un registrator acreditat – sau uneori de o companie de găzduire web – care vinde nume de domenii furnizorilor de servicii. Organizația de înregistrare se ocupă de investițiile și gestionarea infrastructurii necesare pentru a menține înregistrarea domeniului, inclusiv trimiterea de informații către registrul de domenii.

Registrul este organizația care gestionează nume de domenii de nivel superior și lucrează cu registratorii pentru a vinde nume de domenii. Odată ce registrul completează cererile de nume de domeniu, va stoca informațiile despre domeniu în baza sa de date. Revânzătorul de domeniu primește o parte din vânzări după ce a ajutat la orchestrarea tranzacției dintre registrator și utilizatorul final.

Beneficiile revânzării de domenii

Antreprenorii în devenire pot folosi un program de reseller de nume de domeniu pentru a-și impulsiona operațiunile. Programele de reseller de domenii simplifică operațiunile, maximizând în cele din urmă rentabilitatea investiției dumneavoastră a oricărui timp, bani sau efort depus pentru a vă lansa afacerea. În timp ce funcțiile variază în funcție de program și partener, avantajele revânzării de domenii includ:

 • Cheltuieli reduse: revânzătorii de domenii nu sunt supuși investițiilor mari în infrastructură, cum ar fi închirierea unui server dedicat, deoarece furnizorul lor de programe se ocupă de toate aspectele tehnice.
 • Model de afaceri simplificat: lucrând cu un program de reseller, revânzătorii de domenii nu vor avea sarcina de a aduna toate resursele pentru a înființa un registrator. Aceștia se pot concentra pe aspectele de bază ale afacerii și lasă experților întreținerea sistemului backend.
 • Accesibilitate: revânzătorii de domenii obțin acces la nume de domenii de nivel superior prin intermediul registratorului lor. Acest beneficiu le permite, de asemenea, să ofere clienților lor o gamă largă de nume de domenii.

Nu aveți nevoie de un domeniu extins pentru a opera un model de afaceri de succes. Dar alegerea dvs. de furnizor de program de reseller face toată diferența în oferirea unei experiențe excepționale pentru clienți.

Pasul 2: Alegeți cel mai bun program de reseller de domenii pentru dvs

Fiecare program de reseller de domeniu este unic, așa că găsirea unuia care să corespundă bugetului dvs., să includă caracteristicile dorite și adaptat publicului dvs. țintă este esențială. Alegeți un furnizor cu integrări API, o bază de cunoștințe utilă de tutoriale și resurse și alte instrumente pentru a vă pregăti pentru succes (de exemplu, un program de afiliere pentru a recompensa prietenii și membrii familiei care recomandă să se alăture programului).

Vă recomandăm să încercați DomainNameAPI , a cărui calitate gratuită de membru și proces simplu de înscriere reduc barierele în calea intrării în afacerea de reseller de domenii.

Alți factori de luat în considerare atunci când alegeți un program de reseller de domeniu:

 • Serviciu cu etichetă albă: utilizarea unui serviciu cu etichetă albă poate ajuta proprietarii de afaceri să-și pună propria notă asupra mărcii și să ofere clienților o experiență diferită. Un serviciu cu etichetă albă permite companiilor să se deosebească de concurenți.
 • O selecție largă de TLD-uri: această caracteristică permite companiilor să ofere opțiuni mai bune de nume de domeniu. Deci, chiar dacă o extensie de domeniu preferată nu este disponibilă, utilizatorii pot găsi totuși alternative potrivite. Companiile ar trebui să ia în considerare și numele de domenii premium, mai ales dacă publicul lor țintă include utilizatori de mare valoare care caută nume care pot fi descoperite și foarte căutate.
 • Serviciu gratuit pentru clienți 24/7: Asistența pentru clienți este esențială în orice industrie, indiferent dacă este B2B sau B2C. În acest context, revânzătorii ar trebui să caute un furnizor care să-i ajute ori de câte ori apare o problemă cu contul lor de reseller. Problemele tehnice pot apărea oricând, iar fiabilitatea suportului de calitate 24/7 poate merge foarte mult.
 • Un panou de control eficient: programele de reseller care oferă panouri de control ușor de utilizat, integrate în API sunt foarte preferate. Această resursă este cheia pentru gestionarea unei afaceri de domeniu bine gestionate și pentru a avea punctul de acces pentru a lua decizii vitale, cum ar fi reînnoirea domeniului, actualizările și gestionarea inventarului.
 • Soluții cu valoare adăugată: antreprenorii care doresc să-și diversifice catalogul pot adăuga soluții, cum ar fi certificate SSL sau găzduire de e-mail, la afacerea lor de domeniu. Acest lucru îi ajută să-și dezvolte operațiunile și să ofere clienților lor un set complet de oferte dintr-un singur loc.

Diferiții furnizori de programe au avantajele lor și caracteristicile care îi diferențiază de concurență. DomainNameAPI câștigă popularitate prin calitatea de membru gratuit și lista variată de nume de domenii, inclusiv peste 800 de extensii de domenii.

O altă modalitate de a vinde nume de domenii este de a deveni un registrator acreditat ICANN. Pentru a începe o afacere ca registrator de nume de domeniu, trebuie mai întâi să vă înregistrați și să solicitați o acreditare ICANN, ceea ce poate fi costisitor. Această rută poate fi mai dificilă pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece trebuie să înregistrați direct nume de domenii și să lucrați cu mai multe registre pentru a obține o varietate de TLD-uri. Rețineți că, în esență, sunteți în competiție cu unii dintre cei mai mari registratori de domenii – GoDaddy, Google și altele asemenea – dacă mergeți pe această cale.

Pasul 3: Creați un cont de reseller de domeniu și planificați un model de afaceri

După ce vă aflați furnizorul programului de domeniu, puteți trece la crearea unui cont de reseller de domeniu. În primul rând, trebuie să aplicați și să obțineți aprobarea de către registratorul sau gazda web. Unii furnizori de programe fac acest lucru mai ușor decât alții.

Furnizorii de programe cu servicii marca albă vă permit să vă personalizați afacerea așa cum doriți. Această caracteristică vă oferă, de asemenea, mai multă libertate în timp ce planificați un model de afaceri. Puteți alege cum să comunicați cu publicul și să construiți un brand memorabil.

Revânzătorii de domenii își pot spori prezența online prin construirea unei mărci unice și a unei prezentări pe site.

Puteți accesa backend-ul pentru a încărca sigle, a actualiza șabloanele de mesaje și a utiliza alte funcții pentru a crea o voce coerentă pentru afaceri prin intermediul panoului de control. De asemenea, puteți lua în considerare dacă doriți să adăugați și alte servicii, cum ar fi e-mailul sau găzduirea web, în catalogul dvs.

Crearea unui model de preț competitiv este extrem de importantă pentru succesul afacerii tale, iar decizia de stabilire a prețurilor începe cu programul de domeniu. Vrei să te asiguri că prețurile pe care le-ai configurat te pot ajuta să scapi de echilibru atunci când împarte vânzările cu furnizorul de programe.

De asemenea, luați în considerare tipurile și câte TLD-uri doriți să vindeți. Această decizie se rezumă la publicul țintă și la scalabilitatea afacerii tale. Dacă obiectivul tău este creșterea, adăugarea TLD-urilor pe măsură ce mergi poate fi un plan de acțiune eficient.

Pasul 4: Includeți integrarea API pentru o asistență mai bună pentru clienți

Dacă o companie oferă opțiunea de integrare API, revânzătorii de domenii ar trebui să o folosească. Un API simplifică multe lucruri pentru revânzător și client, de la automatizarea ciclului de viață al domeniului până la îmbunătățirea managementului self-service pentru clienți.

Integrarea API permite clienților să gestioneze diverse aspecte ale domeniilor lor, inclusiv reînnoirea automată, înregistrările și actualizările informațiilor de contact. Companiile pot folosi aceste beneficii pentru a economisi timp din punct de vedere operațional și pentru a oferi un acces îmbunătățit clienților. Utilizatorii finali vor câștiga mai multă autonomie și flexibilitate cu API.

Companiile cu oferte mai stratificate, cum ar fi crearea de site-uri web sau găzduirea partajată, pot folosi integrarea API pentru a adăuga înregistrarea domeniului la ecranele de finalizare a plății sau la fluxul de aplicații. De asemenea, puteți să monitorizați inventarul domeniului, să gestionați datele relevante și să trimiteți alerte clienților utilizând API.

În general, integrarea API poate stimula o afacere de revânzare de domenii în mai multe moduri, în timp ce tot ceea ce vine cu înregistrarea domeniului mai simplificat pentru clienți și managementul backend.

Ce este un reseller de nume de domeniu?

Similar cu găzduirea pentru reseller, revânzătorii de nume de domenii lucrează cu furnizorii de servicii pentru a furniza servicii de înregistrare a domeniilor utilizatorilor finali. Ei parteneri cu registratorii prin programe de înregistrare pentru a oferi și vinde nume de domenii clienților, în timp ce își construiesc și își diversifică brandingul și operațiunile de afaceri pentru a rămâne competitivi.

Revânzătorii de înregistrare a domeniilor cumpără domenii de la un registrator acreditat care comunică cu registrele pentru a prelua nume de domenii din bazele lor de TLD-uri. Deoarece revânzătorii furnizează domenii utilizatorului final la valoarea nominală, ei sunt, de asemenea, responsabili pentru experiența utilizatorului. Operațiunile lor de afaceri sunt de obicei centrate pe crearea unei experiențe de înregistrare fără întreruperi, furnizarea de nume de domenii de nivel superior și furnizarea unui serviciu atent pentru clienți.

Cât de mult poți câștiga ca reseller de domeniu?

Revânzătorii de domenii nu trebuie să plătească investiții mari pentru a crea o afacere de succes. Deoarece furnizorii de programe suportă majoritatea costurilor de infrastructură, revânzătorii pot economisi cheltuielile de întreținere și pot administra o companie destul de profitabilă.

Când înființați o companie de revânzare de domenii, vă recomandăm să luați în considerare investiția într-un site web prezentabil, bine administrat, pentru a atrage clienți potențiali și a vă crește baza de clienți. De asemenea, ar trebui să alegeți un furnizor de programe care oferă funcții esențiale gratuite, cum ar fi integrarea API și asistența pentru clienți, cu o varietate de extensii de domeniu și servicii. Furnizorii de programe de nume de domeniu oferă reduceri exclusive pentru suplimente, inclusiv un certificat SSL și un panou de control.

Revânzarea domeniului este o afacere cu costuri reduse care poate duce la venituri constante cu brandingul, operațiunile cu clienții, experiența utilizatorului și strategia de prețuri potrivite. Cercetarea concurenților vă poate ajuta să descoperiți un model de afaceri eficient și să învățați piața ca începător.

În ceea ce privește prețul pe domeniu, acesta variază în funcție de tipurile de domenii pe care le vindeți. Numele de domenii obișnuite sau cu valoare mai mică pot costa câțiva dolari. Domeniile premium pot începe în intervalul de 100 USD și pot crește vertiginos la mii, mai ales dacă sunt foarte căutate sau captivante din punct de vedere al marketingului. Aceste domenii sunt de obicei mai dificile și mai costisitoare de utilizat din cauza popularității lor.

Înregistrările de domenii pot varia de la 10 USD pe an la sute de mii de dolari pentru a achiziționa un nume de domeniu premium.

Dacă vă puteți stoca inventarul cu diverse nume de domenii, inclusiv tipuri bogate în cuvinte cheie și premium, vă poate ajuta să vindeți mai repede.

Dar probabil că puteți câștiga cei mai mulți bani din vânzarea de domenii ca un serviciu suplimentar pentru găzduirea web, găzduirea WordPress sau alte servicii de comerț electronic. Înclinați-vă spre diversificare, oferind clienților toate necesitățile lor legate de Internet sub o singură capotă, deoarece concurența a crescut în industria domeniului. Un serviciu de înregistrare a numelor de domeniu poate completa mai multe soluții web sau de rețea.

Este legală revânzarea de domenii?

Revânzarea domeniului este o oportunitate de afaceri profitabilă și complet legală. Dacă vindeți nume de domenii sau mărci comerciale furate, atunci ați putea avea unele probleme. Numai solicitantul înregistrării poate finaliza transferurile de domenii, așa că asigurați-vă că verificați informațiile WHOIS pentru a vă asigura că sunteți adevăratul înregistrant al domeniului. De obicei, puteți evita problemele legale aderându-vă la un program de reseller de domenii de încredere, deoarece se ocupă de baza de date a domeniului și de comunicarea cu registrul pentru dvs.

Lansați o afacere profitabilă de reseller de domenii cu DomainNameAPI

DomainNameAPI este unul dintre cei mai noti și credibili furnizori de programe de reseller de domenii din industrie. Compania a conceput un program cu caracteristici de bază care fac revânzătorii să aibă succes chiar și pe fondul concurenței ridicate.

Modelul de preț al DomainNameAPI permite utilizatorilor să aibă un avantaj competitiv, deoarece este rentabil și include elemente esențiale gratuite, cum ar fi instrumente de înregistrare și un panou de management. De asemenea, compania vă oferă tot ce aveți nevoie într-un singur loc, inclusiv peste 800 de extensii de domeniu, un portal pentru clienți cu autoservire și înregistrări scalabile ale sistemului de nume de domeniu (DNS), printre altele. În acest fel, puteți crea o afacere de domeniu scalabilă și stratificată, având în vedere experiența utilizatorului.

Urmărește mai departe

Revânzătorii se pot alătura gratuit abonamentului DomainNameAPI și pot începe să creeze un serviciu unic și de brand cu o mică depunere inițială. De asemenea, utilizatorii pot folosi infrastructura DomainNameAPI pentru a înregistra, transfera și reînnoi instantaneu mai multe domenii. Integrarea sa API vine sub diferite forme, cu instrumente pentru cadrele .NET, PHP și WHMCS pentru a simplifica facturarea și alte elemente software.

DomainNameAPI oferă și utilizatorilor finali confidențialitatea domeniului, cunoscută sub numele de confidențialitate WHOIS. Această protecție gratuită permite informațiilor de contact ale utilizatorului să rămână anonime în baza de date online. Revânzătorii pot crea, de asemenea, liste de prețuri personalizate pentru a se potrivi cu strategiile lor de vânzare.

Una peste alta, DomainNameAPI este o resursă credibilă pentru a face o carieră profitabilă ca reseller de domenii.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company