3 pași simpli: cum să creezi o adresă de e-mail profesională (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 3 pași simpli: cum să creezi o adresă de e-mail profesională (aprilie 2023)
3 pași simpli: cum să creezi o adresă de e-mail profesională (aprilie 2023)

3 pași simpli: cum să creezi o adresă de e-mail profesională (aprilie 2023)

A învăța cum să creezi o adresă de e-mail profesională este un pas esențial către construirea încrederii și credibilității afacerii sau brandului tău personal. De la comunicarea cu potențialii angajatori până la difuzarea celei mai recente campanii de marketing, crearea unui cont de e-mail de afaceri crește șansele de a ieși în evidență în căsuțele de e-mail aglomerate.

Când au ales ce e-mailuri să deschidă și pe care să le ignore, aproximativ 70% dintre abonați au indicat că ar putea deschide un mesaj pe baza numelui și adresei expeditorului. Pentru a detalia și mai mult, pur și simplu folosirea unei adrese de afaceri personalizate (în loc de genericul [email protected] , de exemplu) vă poate crește rata de deschidere cu 35%.

Din fericire, crearea unei identități de e-mail de calitate pentru afaceri nu este atât de complicată sau atât de costisitoare pe cât vă puteți teme. În acest articol, vom evidenția trei modalități ieftine și puternice de a crește eficiența comunicării dvs., precum și de a vă oferi idei, exemple și sfaturi profesionale pentru adrese de e-mail.

1. Crearea unei adrese de e-mail profesionale gratuit

Dacă doriți să vă îmbunătățiți jocul de e-mailuri, sunt șanse să aveți deja un portofoliu online sau un site web de afaceri. Știați că multe planuri de găzduire vă permit să creați gratuit conturi de e-mail nelimitate?

Sigur, există câțiva furnizori gratuiti de găzduire de e-mail care se concentrează exclusiv pe comunicările dvs., dar investiția într-un plan de găzduire web all-inclusive și ieftin vă oferă avantaje mult mai mari; o singură companie (și o factură slabă) vă poate acoperi toate site-urile, numele de domeniu, e-mailul, suportul tehnic și chiar nevoile de marketing.

Pentru a vă crea adresa de e-mail profesională gratuită, începeți prin a arunca o privire în baza de cunoștințe a gazdei pentru cel mai precis ghid sau tutorial despre cum să utilizați sistemele specifice companiei. Deoarece multe gazde populare se bazează pe interfața populară de gestionare cPanel, totuși, calea către noile conturi de e-mail este de obicei destul de similară: găsiți secțiunea de e-mail a panoului de control, adăugați un cont nou și introduceți pur și simplu numele de utilizator și parola dorite.

Acreditările vor fi utilizate automat pentru a configura o căsuță de e-mail și pentru a accesa webmail. Dar înainte de a compara cele mai bune servicii de webmail, aruncați o privire la recenziile noastre despre cele mai populare gazde cu cele mai generoase planuri de e-mail gratuite:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de top cu e-mail gratuit »

2. Crearea unei adrese de e-mail profesionale pe propriul domeniu

Când vine vorba de comunicarea cu clienții, colegii sau vânzătorii, mesajele trebuie să poată îndeplini toate standardele de securitate, să treacă prin filtrele de spam și să prezinte un aer de legitimitate. Trimiterea de e-mailuri de la numele dvs. personalizat de domeniu personal sau de afaceri – în loc de standardele comune gratuite precum Gmail, Outlook sau Yahoo – este primul pas în obținerea influenței prin e-mail.

Chiar dacă adresa ta inițială [protejată prin e-mail] poate invoca amintiri nostalgice ale talentelor tale atletice de vârf, managerii de angajare, clienții și colegii de muncă vor observa imediat necazul și probabil îți vor pune la îndoială abilitățile de luare a deciziilor. Îți place sau nu, adresele de e-mail te definesc cu mult înainte de primul interviu: dezvăluirea din neatenție a vârstei tale, evitarea tehnologiilor comune și moderne sau modul în care te tratezi cu angajatorul actual.

Din fericire, un nume de domeniu personalizat este surprinzător de ușor de găsit. Indiferent dacă sunt incluse gratuit ca parte a planului dvs. de găzduire actual sau la un preț mai mic de 15 USD pe an, domeniile site-urilor web nu costă deloc mult. Înregistrarea unui nume de domeniu nu vă obligă să construiți un site web, dar veți avea nevoie de spațiu pe server și acces la rețea pentru a stoca, trimite și primi e-mailuri.

Deși vă puteți combina numele de domeniu cu servicii terțe, cum ar fi G Suite (mai multe despre asta în secțiunea următoare) sau Microsoft Office 365, vă recomandăm insistent să aveți planul de găzduire web în standby. Iată cei mai buni registratori de domenii care oferă, de asemenea, planuri complete de găzduire pentru site-uri web și e-mail.

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-urilor
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

6. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de top cu domenii gratuite »

3. Crearea unei adrese de e-mail de afaceri pe G Suite

Mesajele profesionale reprezintă aproape 140 de miliarde de e-mailuri trimise și primite pe zi în întreaga lume, oamenii interacționând individual cu peste 120 de mesaje pe zi, în medie, potrivit companiei de cercetare a pieței tehnologice Radicati Group. Cu atât de multe e-mailuri care zboară în jurul lumii, ar trebui să doriți în mod natural să vă asociați cu platforma care conduce piața globală a clienților de e-mail.

Gmail a reprezentat aproape 28% din traficul de e-mail în 2019, pretinzând primul loc față de clientul Apple iPhone pentru prima dată. Deși mobilul deține încă un avantaj îngust față de clienții de webmail în ceea ce privește deschiderile de e-mail, Gmail este liderul clar când vine vorba de webmail, depășind concurenții cu peste 20%.

Deși G Suite este o actualizare plătită când vine vorba de servicii de e-mail, o mulțime de companii și persoane, inclusiv noi, jură pe asta. G Suite, care este disponibil pentru 6 USD pe utilizator pe lună, include și stocare în cloud, calendare partajate și alte instrumente de productivitate, cum ar fi foi de calcul și aplicații de mesagerie.

Pe lângă costul adăugat, G Suite este și cea mai complicată formă de servicii de e-mail profesionale de configurat. Sigur, veți putea folosi interfața extrem de populară și confortabilă, dar va trebui să vă confirmați proprietarul domeniului și să vă asigurați că registratorul dvs. și Google sunt pe aceeași pagină despre unde ar trebui să meargă e-mailurile dvs. Envato TutsPlus are un tutorial fantastic despre începerea utilizării Gmail for Business, alias G Suite, sau puteți găsi alte instrucțiuni relevante la registratorul dvs. specific.

Ce sunt adresele de e-mail profesionale?

Poate fi o simplificare excesivă, dar adresele de e-mail profesionale sunt de obicei cele mai puțin creative. Acesta este contul pe care ar trebui să-l utilizați pentru a comunica cu angajatorii actuali, foștii și potențiali, precum și cu clienții, angajații, colegii, furnizorii și clienții. Sigur, s-ar putea să nu te superi să folosești [email protected] sau [email protected] domain.com cu prietenii tăi, dar ce ar crede bunica ta?

Adresele de e-mail profesionale servesc ca prima impresie pentru potențialii clienți și angajatori – asigurați-vă că impresionați.

Cel mai frecvent, adresele de e-mail profesionale sunt construite în jurul elementelor numelui dvs. și a unui domeniu personalizat . Numele dvs. sau o combinație de nume, inițiale sau abreviere va apărea ca nume de utilizator înaintea simbolului @. Dacă se întâmplă ca numele dvs. de domeniu să fie numele dvs., puteți lua în considerare și să vă descrieți rolul sau pasiunea: [email protected] sau [email protected] , de exemplu.

Vorbind despre John Smith, nu vă faceți griji dacă aveți un nume comun sau descoperiți că numele de utilizator dorit este luat. Ideile pentru crearea unei adrese de e-mail profesionale variază de la evidențierea calificărilor sau locației dvs. până la o salutare sau o valoare de bază. Asigurați-vă că evitați prefixele sau sufixele neplăcute sau informațiile identificabile despre vârsta sau sănătatea dvs. În general, urmați reguli similare atunci când înregistrați un nume de domeniu personalizat: asigurați-vă că este pronunțat, evită semnele de punctuație, este relativ scurt și sună cu autoritate.

Este Gmail o adresă de e-mail profesională?

După cum am menționat mai devreme, serviciul de e-mail gratuit al Google, Gmail, este cel mai important client de e-mail din lume. Serviciul vechi de 15 ani se mândrește cu mai mult de 1,5 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună – da, miliarde cu un B. Folosirea unei adrese de e-mail Gmail sau Outlook nu este în mod inerent neprofesională, mai ales dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă individual sau dacă nu este de așteptat să mențineți. o afacere separată sau o identitate de marcă.

Cu toate acestea, aspirațiile și credibilitatea dvs. de afaceri pot fi afectate dacă utilizați Gmail pentru a vă reprezenta marca. De fapt, IE Domain Registry a constatat că 64% dintre consumatori au puțină sau deloc încredere în afacerile care folosesc o adresă de e-mail gratuită (cum ar fi Gmail), în timp ce 77% au încredere într-o afacere care folosește o adresă de domeniu specifică mărcii.

Utilizatorii Gmail pot obține tot ce este mai bun din ambele lumi înregistrându-se la G Suite, care include interfața Gmail ultra-populară – împreună cu instrumente bazate pe cloud pentru foi de calcul, partajare de fișiere, calendar, chat text și video, prezentări și alte câteva alte afaceri. -sarcini orientate. Și mai bine, puteți combina serviciile ușor de utilizat cu un nume de domeniu mai profesional.

Pentru a vă conecta domeniul la G Suite, va trebui să dovediți că sunteți proprietarul adresei. Puteți folosi G Suite cu orice registrator de domeniu sau furnizor de găzduire și, probabil, cel mai bine ar fi să verificați baza de cunoștințe a fiecărei companii pentru cele mai bune ghiduri de configurare. În caz contrar, consultați propriul expert de configurare al Google, care îi poate ajuta pe proprietarii de afaceri să verifice numele de domeniu pe care doresc să-l folosească.

Care este cea mai bună adresă de e-mail pentru o afacere?

Odată ce ați ales ce furnizor de e-mail va folosi afacerea dvs., următorul pas este configurarea conturilor individuale. Indiferent dacă marca dvs. este o trupă unică sau o companie cu zeci de angajați, veți dori să setați un anumit format pentru adresele dvs. de e-mail. Consecvența arată o atenție la detalii și se asigură că angajații tăi creează și adrese de e-mail profesionale.

În funcție de dimensiunea și domeniul de aplicare al companiei dvs., puteți descoperi că veți dori, de asemenea, să configurați conturi de e-mail mai generalizate menite să acopere întregi departamente. Indiferent dacă aceste birouri au personal sau nu, aceste adrese oferă un aer de legitimitate și profesionalism:

Când vine vorba de găsirea celei mai bune găzduiri pentru întreprinderile mici, veți dori să vă asigurați că furnizorul dvs. include funcții de e-mail utile, cum ar fi un filtru puternic de spam, integrări cu alte instrumente de productivitate, marketing sau colaborare, securitate strictă și spațiu de stocare amplu pentru cutiile poștale. , arhive și copii de rezervă.

Cum îmi configurez contul de e-mail?

Configurarea unui cont de e-mail, indiferent dacă este pentru uz personal sau profesional, presupune configurarea a două componente de bază: adresa și spațiul de server sau numele domeniului în care vor fi trimise și primite mesajele dvs. și software-ul sau dispozitivele pe care le veți folosi pentru a le accesa . Am vorbit pe larg despre ceea ce face o adresă de e-mail puternică și presupunem că aveți deja un nume de domeniu – iată instrucțiuni generale despre cum să le puneți pe toate împreună:

 • Creați-vă adresa de e-mail: alegeți ce platformă doriți să utilizați. Vă recomandăm să consultați furnizorul dvs. de găzduire web, registratorul de domenii sau serviciul plătit precum G Suite sau Office 365. Înregistrați-vă numele de utilizator cu ei (va trebui să vă conectați la portalul de gestionare al contului de găzduire sau să navigați la site-ul Google sau Microsoft corespunzător). ).
 • Conectați-vă căsuța de e-mail: OK, aveți o căsuță poștală; acum, haideți să ne asigurăm că îl puteți deschide și primiți efectiv mesajele dvs. Indiferent dacă doriți să utilizați webmail versus clienți de e-mail (interfața sau programul pe care îl utilizați pentru a scrie, trimite și citi e-mailuri), va trebui să descărcați sau să instalați o aplicație, să vă verificați calitatea de proprietar al domeniului și să furnizați datele de conectare sau accesați acreditările, astfel încât toate piesele și dispozitivele să funcționeze împreună.

Desigur, acele instrucțiuni sunt o simplificare majoră a pașilor specifici pe care va trebui să-i faceți. Cu siguranță veți dori să faceți propria cercetare pentru a configura conturile de e-mail pentru platformele dvs. specifice, deoarece sistemele fiecărei companii sunt ușor diferite.

Cum un cont de e-mail puternic vă poate stimula afacerea

Odată ce ați configurat toate detaliile tehnice enervante pentru conturile dvs. de e-mail, este în sfârșit timpul să folosiți această metodă de comunicare extrem de importantă. În mod uimitor, istoria comunicării prin e-mail își poate avea rădăcinile încă dinaintea internetului: utilizatorii mainframe de la mijlocul anilor 1960 puteau lăsa mesaje în directoarele altor utilizatori. Pe măsură ce rețelele de calculatoare emergente le-au permis utilizatorilor să comunice în diferite locații, e-mailul, așa cum îl cunoaștem în prezent, a luat forma aproximativ un deceniu mai târziu.

Așteptați-vă ca comunicările prin e-mail să joace un rol major în campaniile dvs. de marketing și succesul afacerii.

Acum, mai mult de o treime din populația lumii operează un cont de e-mail activ, adresele de afaceri reprezentând aproximativ 25% din toate căsuțele de e-mail. Profesioniștii și specialiștii în marketing consideră în mod constant e-mailul ca metodă de comunicare preferată pentru mesajele orientate spre afaceri, iar marketingul prin e-mail oferă o rentabilitate a investiției de 42:1.

Având în vedere că aproape 58% dintre adulți își verifică e-mailul la prima oră dimineața, marketingul prin e-mail și buletinele informative reprezintă o modalitate vitală pentru afacerea dvs. de a ajunge și de a intra în legătură cu potențialii clienți. Comunicarea regulată cu vizitatorii site-ului și clienții actuali vă permite să construiți încredere, să remediați orice problemă și să construiți loialitatea față de brand.

Desigur, am testat și clasat cele mai bune platforme de marketing prin e-mail, precum și alte aplicații de e-mail utile, cum ar fi găzduirea pentru managementul relațiilor cu clienții (CRM). Asigurați-vă că verificați cum conturile dvs. de e-mail de afaceri pot avea cel mai mare impact!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company