3 pași simpli: cum să configurați un cont de e-mail de afaceri (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 3 pași simpli: cum să configurați un cont de e-mail de afaceri (aprilie 2023)
3 pași simpli: cum să configurați un cont de e-mail de afaceri (aprilie 2023)

3 pași simpli: cum să configurați un cont de e-mail de afaceri (aprilie 2023)

Indiferent dacă declanșați o nouă afacere sau rebrandenizați organizația dvs., să învățați cum să configurați o adresă de e-mail de afaceri este unul dintre pașii timpurii cei mai critici pe care organizația dvs. va face în construirea unei platforme de comunicații profesionale.

Va trebui să răspundeți la solicitările clienților, să comunicați cu furnizorii și să prezentați mesaje de marketing impresionante pentru a vă împărtăși în mod eficient marca și produsele cu publicul dvs. Pe lângă profesionalismul asociat unui nume de domeniu personalizat, conturile de e-mail de afaceri trebuie să poată trece cu succes prin filtrele de spam și să transmită informații în siguranță.

Din fericire, găzduirea de e-mail este adesea integrată cu contul dvs. de găzduire web, ceea ce face configurarea și mai ușoară. Suntem aici pentru a distila procesul în doar trei pași – indiferent dacă doriți să utilizați funcțiile de e-mail gratuite ale gazdei sau să vă integrați cu Gmail sau Outlook – și să vă recomandăm produsele și furnizorii care se vor asigura că mesajele dvs. vor ajunge.

Pasul 1 — Obțineți un domeniu profesional și o găzduire

Primele impresii contează. Nu ai intra la un interviu de angajare îmbrăcat în pijama, nu? Aceeași teorie este valabilă pentru adresa ta de e-mail. Un nume de domeniu memorabil creează credibilitate și sprijină brandingul site-ului dvs. Și mai bine, un domeniu gratuit și găzduire de e-mail sunt adesea incluse în majoritatea planurilor de găzduire web.

Dacă aveți deja un site web, consultați furnizorul dvs. de găzduire despre opțiunile de e-mail. Sunt șanse să aveți mai multe căsuțe de e-mail neutilizate gata să fie configurate cu doar câteva clicuri. Alternativ, luați în considerare actualizarea la pachete G Suite sau Office 365 de mare putere care combină puterea de trimitere a e-mailurilor cu alte instrumente de productivitate și colaborare, cum ar fi calendare, foi de calcul și prezentări. Dacă porniți de la zero, fie aruncați o privire la lista noastră cu cei mai buni registratori de domenii, fie continuați să citiți pentru mai multe opțiuni.

A2 Hosting — Cel mai bun pentru e-mail gratuit de afaceri

Găsirea gazdelor care oferă spațiu de stocare, lățime de bandă și e-mail nelimitat nu este atât de dificilă ca înainte. Găsirea unui furnizor nelimitat de găzduire care oferă resurse masive cu cea mai mare grijă și calitate, cu toate acestea, poate fi mult mai dificilă. Și aici intervine A2 Hosting.

Compania nu numai că explodează ușile cu servicii de găzduire web extrem de rapide și inovatoare, dar A2 Hosting include adrese de e-mail nelimitate și alte funcții gratuite . Pe lângă protecția împotriva spamului robustă și fără costuri, apreciem și modul în care clienții pot alege dintre trei clienți populari de webmail preinstalați.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de afaceri de top »

Gazduire InMotion — Cel mai bun pentru Gmail

Deși câteva gazde vor oferi G Suite direct ca parte a unui supliment premium (de exemplu, iPage vinde serviciul cu încă 6 USD pe lună), de fapt acordăm capul pentru această categorie unui alt furnizor popular, InMotion. Gazduire.

Pe lângă faptul că economisesc clienții puțini bani, apreciem în mod special suportul și îndrumarea pe care compania le oferă atunci când utilizatorii Gmail își conectează contul de e-mail la numele de domeniu. InMotion Hosting oferă un expert de configurare Gmail care ajută oamenii să schimbe înregistrările MX și alte configurații tehnice.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului sau transfer fără întreruperi
 • E-mail nelimitat SPAM Safe™ cu IMAP
 • Instalator de aplicații cu 1 clic și instrumente de marketing GRATUITE
 • Hardware de clasă business și gata pentru comerțul electronic
 • Stocare SSD plus backup GRATUIT și securitate SSL
 • Începeți acum cu InMotion.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduire de e-mail de clasă business, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, o unitate SSD și e-mail IMAP securizat, plus integrarea aplicației Google cu un expert în trei pași. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de afaceri de top »

Bluehost – Cel mai bun pentru Outlook

Dacă webmail sau G Suite nu este exact ceea ce căutați, suita de programe software Microsoft Office, mereu de încredere, este disponibilă prin livrare în cloud, la fel ca Gmail. Și mai bine, nu trebuie să căutați cei mai buni furnizori de găzduire Windows sau să vă faceți griji cu privire la compatibilitate.

Când comparați Gmail și Outlook, veți descoperi că serviciile sunt strâns potrivite în ceea ce privește prețul și funcționalitatea. Outlook, totuși, este util în special pentru companiile mai mari care au nevoie de mai multe căsuțe de intrare și de funcționalitate de sortare a e-mailurilor, precum și de instalări desktop ale instrumentelor de productivitate populare precum Word, PowerPoint și Excel.

Favoritul nostru aici, Bluehost, este, de asemenea, unul dintre cei mai buni furnizori completi pe care îi veți găsi oriunde. Deși compania este cunoscută în special pentru WordPress și găzduirea prietenoasă pentru începători, îi ajută și pe clienți să trimită mesaje de e-mail profesionale de marcă prin Office 365. Bluehost oferă o probă gratuită de 30 de zile a unei căsuțe poștale Office 365 , oferindu-vă suficient timp pentru a vă asigura că Outlook este varianta potrivita pentru tine.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de afaceri de top »

Pasul 2 — Configurați adresele de e-mail și căsuțele primite

Odată ce ai adunat toate ingredientele, acum este timpul să începi să gătești. Majoritatea gazdelor vor ghida clienții prin procesul de configurare a e-mailului din portalul de gestionare a contului, cu instrumente incredibil de ușor de utilizat, susținute de asistență pentru clienți 24/7 și articole din baza de cunoștințe.

Interfața cPanel oferă modalități grafice de a crea și de a gestiona adresele de e-mail ale organizației dvs.

Apreciem în special furnizorii care oferă găzduire cu o interfață cPanel gratuită, considerată de multă vreme standardul de aur al gestionării serverului care economisește timp și este prietenos pentru începători. Vom ilustra configurarea e-mailului prin cPanel, deoarece oglindește procesul pentru toată lumea.

Făcând clic pe butoanele Creare, Gestionare sau Conectare dispozitive din dreapta, utilizatorii pot supraveghea mai multe adrese de e-mail.

Odată ce sunteți în cPanel, derulați până când găsiți zona rezervată pentru sarcinile legate de e-mail. Faceți clic pe pictograma pentru conturile de e-mail, apoi pe butonul pentru a crea o nouă adresă de e-mail. Aici, veți crea un nume de utilizator și o parolă, veți distribui spațiu de stocare și veți cere cPanel să trimită contului un e-mail de bun venit cu instrucțiuni despre cum să configurați adresa pentru clienții de e-mail (adică software-ul pe care îl veți folosi pentru a citi, scrie și Trimite mesaje).

Pasul 3 — Conectați-vă la clienții și dispozitivele de e-mail

Acum aveți o căsuță de e-mail – ce zici de a vedea într-un mod convenabil mesajele pe care le primești? Dacă ați ales să primiți mesajul de bun venit care explică cum să configurați clienții și dispozitivele de e-mail asortate, ar trebui să mergeți doar urmând acele instrucțiuni clare.

În caz contrar, zona de gestionare a conturilor de e-mail din cPanel vă va direcționa către informațiile relevante de care aveți nevoie pentru a obține browserul web, iPhone, laptopul Windows sau orice alt dispozitiv capabil să vă recupereze și să afișeze e-mailurile. Pur și simplu faceți clic pe butonul Conectați dispozitive de lângă adresa pe care doriți să o configurați și selectați dispozitivul sau sistemul de operare de care aveți nevoie. (Presupunând că opțiunea este disponibilă pentru dvs., alegeți întotdeauna opțiunea SSL/TLS mai sigură.) Script-ul de e-mail va configura automat clienții cu informațiile adecvate, cum ar fi numele de utilizator, parola și numărul portului și adresa IP ale serverului.

Ce este mai eficient decât scripturile de configurare cu un singur clic care se ocupă de toată munca murdară.

În cPanel sau portalul de gestionare a contului gazdei dvs., puteți naviga adesea la o serie de clienți de webmail care sunt, de asemenea, furnizați gratuit. Gândiți-vă la programele de webmail cu sursă deschisă, cum ar fi Roundcube, Zimbra și Rainloop, ca alternative la Gmail sau Hotmail – pur și simplu vă permit să vă accesați e-mailul printr-un browser web. Vom intra în mai multe detalii despre cum să configurați înregistrările MX pentru a vă primi e-mailul pe platforme comerciale precum Gmail și Outlook în următoarele câteva secțiuni.

Cum configurezi un cont Gmail de afaceri?

În primul rând, verificați dacă furnizorul dvs. de găzduire a domeniului are un upgrade hands-free pentru a începe să utilizați G Suite sau ghiduri utile în baza de cunoștințe; backend-ul fiecărei gazde este ușor diferit. În caz contrar, Google are propriul asistent de configurare pentru a ajuta proprietarii de afaceri să verifice numele de domeniu pe care doresc să-l folosească.

Verificarea domeniului dvs. îi poate intimida pe începători, dar există numeroase documente de asistență disponibile.

Înscrieți-vă pentru contul dvs. G Suite și configurați câte conturi doriți. Google va furniza un fragment unic de cod HTML pe care va trebui să îl copiați și să îl inserați în antetul site-ului dvs. (adică accesați codul în generatorul de site-uri, sistemul de management al conținutului sau managerul de fișiere alese). Dacă site-ul dvs. web nu este încă gata, puteți obține și o înregistrare CNAME sau TXT. Puteți copia și inserați acest lucru accesând cPanel sau portalul de gestionare a contului și găsind Editorul zonei DNS în zona de domenii.

Înregistrările MX pot fi accesate și actualizate prin editarea zonei DNS a unui domeniu pentru e-mail.

După ce anunțați Google că pasul a fost îndeplinit, veți reveni la Editorul zonei DNS pentru a adăuga o înregistrare MX sau o înregistrare de schimb de e-mail, pentru a-i anunța pe atotputernicul domeniu și pe zeii e-mail-ului care server are plăcerea de a primi și stoca mesajele dvs. . Din nou, veți confirma pasul cu Google, poate așteptați câteva ore și veți fi gata!

Cum configurezi un e-mail de afaceri în Outlook?

Configurarea Office 365 urmează în mare parte aceeași cale ca și G Suite, iar platforma vine și cu un expert de configurare extraordinar de util. Din centrul de administrare Office 365, urmați linkul de configurare către zona de domeniu. Office 365 vă va furniza înregistrări TXT sau MX pe care să le adăugați la informațiile dvs. DNS cu furnizorul dvs. de găzduire – platforma nu vă oferă un fragment de cod de inserat în site-ul dvs.

Înapoi în zona de administrare Office 365, faceți clic pe butonul pentru a verifica dacă înregistrările DNS au fost actualizate. Odată ce modificările sunt confirmate, vi se va cere să vă configurați serviciile online făcând modificări suplimentare. Dacă nu găzduiți cu GoDaddy, va trebui să vă gestionați manual înregistrările DNS.

După ce ați ales Exchange pentru servicii de e-mail, veți primi încă trei înregistrări DNS. Reveniți la editorul zonei DNS și creați-le pe toate trei; dacă aveți deja o înregistrare MX, înlocuiți-o cu noile informații din Office 365. După ce acestea sunt actualizate, sunteți gata să adăugați adresa de e-mail personalizată; puteți face acest lucru accesând zona Utilizatori a tabloului de bord și introducând informațiile dvs. Acum ești gata! Vă puteți accesa căsuța de e-mail în Outlook folosind datele de conectare pe care le-ați furnizat.

Care este cea mai bună adresă de e-mail de folosit pentru afaceri?

În ciuda invadărilor și progreselor legate de chat, conferințe video și alte metode de comunicare electronică, e-mailul rămâne cel mai larg acceptat și utilizat modalități de coordonare cu colegii și clienții într-un cadru de afaceri. E-mailurile de afaceri reprezintă 139,4 miliarde de e-mailuri trimise și primite în fiecare zi, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare a pieței tehnologice Radicati Group, oamenii interacționând individual cu 121 de mesaje pe zi, în medie.

Având în vedere că e-mailul servește ca un mediu atât de important pentru organizația dvs., veți dori să vă asigurați că utilizați un ton profesionist atunci când configurați conturile și convențiile de denumire. La fel cum ați face atunci când găsiți un nume de domeniu sau o marcă, veți dori să acordați prioritate adreselor de e-mail care sunt scurte și să vă informați publicul despre cine scrie.

E-mailul este cea mai răspândită formă de comunicare în afaceri, aglomerand căsuțele de e-mail din întreaga lume.

Pentru dumneavoastră sau pentru angajați, specificați ce combinație de nume sau inițiale vor fi utilizate și asigurați consecvența — nu [email protected] De asemenea, nu uitați de conturile care pot fi accesate de mai multe persoane sau de un întreg departament; chiar dacă nu sunt, crearea unui [email protected] , [email protected] sau [email protected] înseamnă că organizația dvs. are personal bine și prosperă.

Care sunt cele mai bune conturi de e-mail?

A cere cea mai bună platformă de e-mail de afaceri este un pic ca a întreba care este cel mai bun tip de pantofi – toată lumea are un anumit stil sau nevoie de sprijin. În general, măsurăm găzduirea e-mailului pe trei criterii: securitate, protocoale și instrumente de productivitate.

Securitate: Contul dvs. de e-mail vine cu un serviciu robust de filtrare a spam-ului? Dar scanările automate de viruși sau malware? Căutați aceeași garanție de funcționare de 99,9% (sau mai bună) la care vă așteptați pentru găzduire web de încredere, împreună cu funcții de securitate adăugate pentru e-mail, cum ar fi controlul conținutului sau imaginilor și criptarea datelor.

Protocoale: SMTP, IMAP, POP3… V-ați întrebat vreodată ce înseamnă acele litere? Practic, fiecare set de litere sunt protocoale computerizate pentru transmiterea datelor mesajelor. SMTP înseamnă Simple Mail Transfer Protocol și direcționează modul în care mesajul dvs. se deplasează în rețele. Celelalte două se ocupă de modul în care accesați acele e-mailuri primite: POP3, sau Post Office Protocol 3, șterge mesajele de pe server odată ce sunt descărcate pe dispozitivul unui destinatar, în timp ce Internet Message Access Protocol, IMAP, păstrează datele pe serverul de e-mail și permite utilizatorilor să acceseze mesajele de pe mai multe dispozitive. Majoritatea gazdelor de e-mail de afaceri reputate ar trebui să accepte ambele metode de livrare, dar cu siguranță doriți să vă asigurați înainte de a vă înscrie.

Instrumente de productivitate: Cu platforme comerciale precum G Suite și Office 365, e-mailul este doar o parte din imagine. În special pentru companii, aceste programe sunt utile în special pentru a ține evidența contactelor, calendarelor și colaborării pe diverse documente, foi de calcul și publicații.

Ce urmează: construiește-ți afacerea explorând marketingul prin e-mail

Acum că partea de e-mail a platformei de comunicații online a companiei dvs. este în sfârșit configurată, căutați modalități de a folosi noua funcție. Sigur, e-mailul vă ajută să coordonați diverse sarcini la nivel intern, dar de ce nu găsiți și atrageți noi clienți?

Marketingul prin e-mail este una dintre cele mai rentabile strategii pe care compania ta le poate folosi. Canalul arată o rentabilitate medie a investiției de 38 USD pentru fiecare dolar cheltuit, 20% dintre companii raportând un ROI de 70:1. Organizația dvs. poate folosi e-mailul pentru a rezolva problemele actuale ale clienților, pentru a contacta cei care au abandonat un coș de pe site-ul dvs. sau pentru a informa consumatorii fideli despre vânzările viitoare sau lansările de produse.

Ai nevoie de ajutor pentru a începe? Consultați câteva dintre aceste platforme de marketing prin e-mail ușor de utilizat, care vă pot ajuta să proiectați, să testați și să trimiteți loturi mari de e-mailuri:

 • MailChimp
 • Contact constant
 • Picatură
 • ConvertKit
 • AWeber
 • SendinBlue
 • GetResponse
 • MailerLite
 • ActiveCampaign
 • Monitor campanie

Asigurați-vă că cunoașteți ce trebuie și ce nu face marketingul prin e-mail, astfel încât să nu aveți efecte negative asupra mărcii dvs. Liniile de subiect și îndemnurile sunt esențiale, dar asigurați-vă că oferiți o cale clară pentru a le permite destinatarilor să se dezaboneze dacă doresc. Cel mai bine, marketingul prin e-mail le oferă antreprenorilor șansa de a experimenta și de a modifica pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru brand – e-mailul este totul despre a obține informațiile potrivite către oamenii potriviți, cât mai rapid și cât mai fiabil posibil.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,7 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.7/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company