3 pași simpli: cum să configurați găzduirea web (aprilie 2023)

3 pași simpli: cum să configurați găzduirea web (aprilie 2023)

3 pași simpli: cum să configurați găzduirea web (aprilie 2023)

A învăța cum să configurați găzduirea web este mai ușor decât ați crede – chiar și pentru proprietarii de site-uri pentru prima dată. La început, tot stresul este pus pe găsirea serviciilor de dimensiuni potrivite pentru site-ul dvs., bazându-se adesea pe analogia imobiliară încercată și adevărată: găzduirea partajată este ca închirierea unui apartament, VPS este asemănător cu a deține un apartament și serverele dedicate sunt echivalente cu a deține propria casă. Este o comparație comună și una pe care am folosit-o chiar înainte pentru a explica serviciile gestionate.

În ciuda preferinței mele de a lega găzduirea cu pizza, modificări vestimentare și căutarea iubirii adevărate, site-ul tău are nevoie de un loc unde să locuiască. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o casă de găzduire fericită.

După ce am pus atât de mult accent pe găsirea furnizorului de găzduire potrivit, este firesc să te relaxezi puțin după ce te-ai înscris pentru un nou plan. Selectarea unei gazde, totuși, este doar primul pas pentru a vă conecta site-ul web. Indiferent dacă porniți de la zero sau doriți să mutați site-uri de la un furnizor de găzduire anterior, am subliniat mai jos pașii pentru găzduirea fericirii.

1. Alegeți o gazdă web

Mai simplu spus, nu poți configura ceva ce nu ai încă. Identificarea celei mai bune opțiuni de găzduire web poate fi dificilă, având în vedere varietatea mare de servicii, vânzări și companii de pe piață. Așa cum un proaspăt absolvent de facultate fără datorii probabil că nu ar trebui să se mute direct într-un conac, o familie înstărită de opt nu ar fi fericită într-o garsonieră înghesuită.

Considerați-ne agentul dvs. imobiliar și vedeți furnizorul dvs. de găzduire ca proprietăți care echilibrează bugetul dvs. cu locație, amenajări și funcții actualizate. În această etapă, identificăm doar cartierul sau subdiviziunea pe care doriți să o vizați. Majoritatea clienților noi vor fi destul de mulțumiți de găzduirea partajată, în timp ce alții ar putea depăși serviciile partajate și sunt gata să treacă la VPS, cloud sau planuri dedicate. Dacă dețineți deja un site web, fiți atenți la o gazdă care oferă transferuri gratuite sau migrare. Veți putea sări peste mulți dintre acești pași.

Gazduire partajata

Un loc minunat pentru a începe căutarea, găzduirea partajată este o modalitate accesibilă și ușor de utilizat de a obține online site-uri mici și mijlocii rapid. Gazdele partajate împart resursele serverului la sute, uneori mii de clienți, făcând din acestea cele mai ușor planuri de configurat și administrat. Clienții se pot concentra asupra contului lor fără a-și face griji cu privire la detaliile tehnice ale managementului serverului.

Restrângeți numărul de furnizori potențiali, țintind câteva funcții care sunt importante în mod special pentru dvs. sau pentru obiectivele proiectului dvs. online. Aceasta ar putea însemna unități SSD de înaltă performanță, lățime de bandă nelimitată sau filtre de spam pentru conturile dvs. de e-mail. Alți factori de diferențiere includ oferte de comerț electronic și opțiuni gratuite de domeniu, împreună cu avantaje precum credite publicitare, un constructor de site-uri web și hardware actualizat. Iată câteva dintre cele mai bune gazde partajate pe care le recomandăm:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie, cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire de inalta calitate, indiferent de format
 • Pachete de stocare SSD GRATUITE de 20 de ori mai mare
 • Certificat SSL GRATUIT și asistență 24/7
 • Instalări cu 1 clic pentru WordPress și CMS-uri populare
 • Începeți cu serviciul GRATUIT de transfer de site-uri web
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți toate cele mai bune gazde partajate »

Gazduire VPS

Un server privat virtual, sau VPS, este cel mai potrivit pentru site-urile și aplicațiile cu trafic mare care efectuează sarcini complexe. Serverele fizice sunt virtualizate și împărțite între mai puțini clienți, lăsând mai multă putere și performanță pentru fiecare site web. Clienții au acces direct la VPS-ul lor și sunt adesea responsabili pentru instalarea și întreținerea soluțiilor software și de securitate.

Planurile VPS pot fi mai complicate de configurat pentru începători, dar multe gazde oferă diferite niveluri de asistență extinsă – numite și servicii gestionate – care îi vor ajuta pe utilizatori să rămână la curent cu securitatea, backup-urile și actualizările sistemului de operare. Continuați să defilați pentru o listă cu gazdele noastre VPS preferate.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți toate cele mai bune gazde VPS »

Gazduire Server Dedicat

Clienții care optează pentru un server dedicat văd de obicei niveluri foarte ridicate de trafic, stochează cantități masive de date și au o nevoie critică de performanță, securitate și fiabilitate. Cea mai scumpă opțiune de găzduire, serverele dedicate sunt, de asemenea, cea mai rapidă și mai puternică configurație de găzduire. Utilizatorii au controlul suprem asupra modului de a-și configura găzduirea dedicată, dar cu o mare putere vine o mare responsabilitate.

Deoarece clienții obțin control total și complet asupra unui întreg server, planurile de găzduire dedicate nu sunt cu adevărat potrivite pentru începători. Din nou, proprietarii de site-uri mai puțin experimentați se pot (și ar trebui) să se bazeze foarte mult pe serviciile gestionate, dar prețul poate deveni astronomic pentru tratamentul premium cu mănuși albe. Cu toate acestea, cei mai buni furnizori de găzduire de servere dedicate ai noștri excelează cu toții în menținerea hardware-ului performant de marcă, cu echipe de asistență tehnică practică.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară mare. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Vezi toate cele mai bune servere dedicate »

2. Înregistrați un nume de domeniu

Odată ce găsiți locul sau proprietatea perfectă, veți avea nevoie de o modalitate prin care oamenii să vă găsească. Deoarece nu puteți selecta adresa casei dvs., vom compara această etapă cu găsirea unui apartament, apartament, casă sau plan specific din complexul, cartierul sau subdiviziunea pe care l-ați ales ca preferat. Numărul idilic al casei și numele străzii ar putea fi deja ocupate de altcineva, dar de obicei puteți găsi ceva aproape în apropiere, fără să vă aplecați pe străzi greu de pronunțat sau de reținut.

Majoritatea companiilor de găzduire – dar nu toate – vă permit să rezervați și să înregistrați un nume de domeniu, multe chiar incluzând serviciul gratuit. Gazdele, acționând ca registratori, lucrează cu managerii globali ai registrelor de domenii pentru a securiza numele site-ului dvs. Câteva gazde, totuși, evită acest pas și preferă pur și simplu să se concentreze pe stocarea fișierelor și să le facă disponibile vizitatorilor site-ului. Puteți înregistra un domeniu la orice registrator și puteți păstra informațiile separat. Deși vă recomandăm să păstrați totul sub același acoperiș pentru simplitate, puteți înregistra un domeniu și puteți găzdui fișierele separat.

Numele de domenii acționează ca substituenți ușor de înțeles pentru adresele IP, pe care DNS le conectează la fișierele de pe un server web.

Un nume de domeniu este ca și cum ați folosi adresa poștală a noii locuințe în loc de coordonatele de longitudine și latitudine. Calculatoarele nu pot comunica folosind nume de domenii și nu se pot găsi între ele folosind adrese IP. Sistemul de nume de domeniu, sau DNS, acționează ca serviciu de traducere care conectează adresele IP la numele de domenii. Gazdele folosesc servere DNS sau servere de nume pentru a vă conecta site-ul web la sistemul mondial.

Ca adresă a mărcii sau a site-ului dvs. web, numele de domeniu pe care îl alegeți este extrem de important. Experții SEO de la Moz conturează opt reguli pentru un nume de domeniu puternic. Pentru a avea cel mai mare efect, domeniile ar trebui să fie marcabile, pronunțabile, scurte, fără mărci comerciale și intuitive. Când este necesar, un nume de domeniu ar trebui să utilizeze cuvinte cheie ample sau să se bazeze pe modificări creative.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezamăgiți de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și constructor de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți toate cele mai bune gazde de domenii »

3. Alegeți o rută de proiectare a site-ului web

Acum, suntem în acea etapă de a avea în sfârșit un nou loc de locuit, dar toate lucrurile tale sunt încă în cutii. Pentru a face o casă o casă, s-ar putea să doriți să angajați un decorator de interior sau o echipă de peisagist. Bineînțeles, doriți ca spațiul dvs. să arate și să se simtă ca marca sau personalitatea dvs. și să profitați de fișierele, imaginile și bibelourile pe care le dețineți.

Creatorii de site-uri web și sistemele de gestionare a conținutului îmbină cunoștințele altora, permițându-vă totodată să emanați propriul fler personal. Cu toate acestea, proiectarea și codificarea unui site web de la zero va atrage probabil dezvoltatorii și cei care se vor face singuri. Dacă aveți deja un design de site de care sunteți mulțumit, treceți mai departe pentru a afla cum să-l migrați fără probleme către noul dvs. plan de găzduire.

A. Design by Website Builder

Piața aprinsă a platformelor de construire a site-urilor oferă o mulțime de opțiuni pentru proprietarii de site-uri care doresc un aspect personalizat, fără zilele lungi de a folosi un cod și o tastatură.

Creatorii de site-uri web oferă bloggerilor, antreprenorilor, dezvoltatorilor și pasionaților șansa de a crea un site web uimitor și profesionist în câteva minute, cu servicii axate în mod obișnuit pe uzabilitate și design prietenos cu dispozitivele mobile. Atenție la cumpărător: mai multe gazde includ o platformă de construcție gratuită cu planuri noi, dar altele pot fi obținute numai folosind serviciile de găzduire ale constructorului de site-uri.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe planuri de constructor de site-uri »

B. Proiectare prin sistemul de management al conținutului

V-ar fi greu să găsiți o gazdă web care să nu ofere o instalare WordPress cu un singur clic. Cel mai popular sistem de management al conținutului din lume poate fi greu de învățat pentru începători, dar WordPress este o soluție gratuită, open-source, aparent fără limite.

Pentru începătorii nervoși, încercați să vă înscrieți la furnizorul nostru de găzduire WordPress de top, InMotion Hosting, care îmbină tot ce este mai bun din ambele lumi cu constructorul său de site-uri WordPress unic, proprietar, numit BoldGrid.

WordPress.org

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT cu instalare cu 1 clic
 • De încredere de milioane de proprietari de site-uri
 • 1.000 de teme drag-and-drop
 • Platforma de blogging numărul 1
 • Comunitate online imensă
 • Începeți să utilizați WordPress cu InMotion Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

WordPress: recenzia expertului nostru

WordPress, cea mai bună platformă de blogging și sistem de management al conținutului din lume, stimulează prezența online a unor mărci precum Disney, Sony și Spotify. Proprietarii de site-uri începători se pot întoarce către WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

C. Proiectare de la zero

Cu instrumentele potrivite și cu multă răbdare, puteți crea un site web din aer. Codarea unui site web de la zero poate fi un efort util pentru cei care nu au nevoie de timp pentru a-și pune site-ul online. Învățarea limbajelor de web design și programare îi dă putere proprietarilor de site-uri să creeze exact aspectul și experiența de utilizator pe care și le doresc – și să modifice și să extindă site-ul pe măsură ce dobândești mai multe abilități.

Încă nu sunteți sigur ce traseu să luați? Indiferent dacă doriți să învățați cum să codificați sau încă vă verificați opțiunile de proiectare, ghidul nostru util pentru constructori de site-uri, CMS-uri și codificare oferă un nivel mai mare de detalii despre avantajele și dezavantajele fiecărei alegeri.

Pași suplimentari dacă migrați de la o altă gazdă

Dacă aceasta nu este prima dvs. casă de găzduire, veți avea opțiunea de a angaja persoane care se mută pentru a vă îmbogăți și a vă transfera bunurile din vechiul dvs. loc. Multe dintre gazdele noastre preferate oferă migrări gratuite de site-uri web și domenii. Bineînțeles, poți alege să muți singur lucrurile cu relativ puțină experiență, dar de ce să te deranjezi? Transferurile hands-free implică, de obicei, puțin sau deloc timp de nefuncționare – și exact zero dureri de cap pentru tine.

Transferați fișiere și baze de date utilizând FTP și phpMyAdmin

Încărcați camionul de mutare descărcând toate fișierele site-ului dvs. prin FTP sau prin protocolul de transfer de fișiere. Puteți fie să utilizați vechiul instrument de transfer de fișiere al gazdei care se găsește în instalările cPanel, fie să configurați un program FTP gratuit la alegerea dvs. Deloc surprinzător, te vei conecta apoi la noul tău server gazdă prin FTP și vei încărca toate fișierele în noul tău spațiu de stocare.

Deși puteți transfera manual fișierele site-ului web și bazele de date, multe gazde includ migrări fără probleme.

Pentru site-uri simple, statice, asta este tot pentru acest pas. Majoritatea site-urilor cu conținut dinamic, cum ar fi blogurile, au baze de date care vor trebui și ele migrate. Gestionarea bazei de date se poate face folosind phpMyAdmin, care se găsește în platforma cPanel a gazdei tale. Exportați bazele de date relevante de pe vechea dvs. gazdă și conectați-vă la phpMyAdmin pe noua dvs. gazdă. Va trebui să creați noi baze de date și nume de utilizator înainte de a importa informațiile.

Alternativ, puteți reduce timpul de nefuncționare prin descărcarea și restaurarea copiilor de rezervă folosind cPanel, atâta timp cât panoul de control bazat pe web este utilizat de ambii furnizori de găzduire. Veți dori să colectați fișiere de rezervă comprimate pentru site-ul dvs. web, subdomenii și baze de date. Odată ce fișierele au fost încărcate pe noul dvs. server, va trebui să introduceți informații despre numele de utilizator și parola asociate cu fiecare bază de date MySQL în instrumentul cPanel.

Îndreptați-vă domeniul către serverele de nume ale noii dvs. gazde

Odată ce fișierele și bazele de date au fost mutate, tot ce rămâne este să spui internetului că domeniul tău ar trebui să caute acum un alt server pentru a încărca și a afișa conținut. Acest lucru este asemănător cu alertarea oficiului poștal cu privire la noua ta adresă și înscrierea pentru redirecționarea e-mailului. Mutarea unui nume de domeniu în noul plan de găzduire este complet opțională. Gazdele vă vor oferi instrucțiuni despre cum să inițiați acest proces sau este perfect să găzduiți domenii separat de fișierele site-ului dvs.

Indiferent de locul unde se află domeniul dvs., conectați-vă la acea interfață de gestionare a contului și înlocuiți serverele de nume de domeniu cu informațiile actualizate de la noua dvs. gazdă. Modificările aduse înregistrărilor DNS vor dura până la 24 de ore pentru a intra în vigoare, dar atât site-urile web noi, cât și cele vechi vor funcționa corect între timp.

Odată ce site-ul dvs. este configurat, vă puteți concentra asupra conținutului și clienților

Chiar dacă ne face plăcere să comparăm două opțiuni de găzduire cu căutarea asistenței medicale, comparația imobiliară încercată și adevărată este cea mai bună cale pentru a explica cum să configurați serviciile de găzduire web. Indiferent de noul plan de găzduire sau de configurația serverului pe care o selectați în cele din urmă, prețul, suportul, stocarea și performanța sunt toate caracteristicile importante de luat în considerare atunci când cumpărați un plan de găzduire. Aceste componente nu se demodează niciodată, fie că sunteți în căutarea unui loc unde să găzduiți un blog sau magazinul dvs. online în creștere.

Desigur, odată ce ai terminat de mutat în casa de pornire a visurilor tale, tot ce rămâne este să organizezi petrecerea de inaugurare a casei. Profită de instrumentele SEO și de creditele de publicitate oferite de multe gazde pentru a-ți crește publicul și a-ți arăta noile descoperiri.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 5,0 în categoria Găzduire partajată dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 5.0/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company