9 cei mai buni creatori de site-uri web gratuite cu găzduire (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 9 cei mai buni creatori de site-uri web gratuite cu găzduire (aprilie 2023)
9 cei mai buni creatori de site-uri web gratuite cu găzduire (aprilie 2023)

9 cei mai buni creatori de site-uri web gratuite cu găzduire (aprilie 2023)

Găsirea de creatori de site-uri gratuite și servicii de găzduire este ca și cum ai da peste o oază bogată și luxuriantă în mijlocul unui deșert – viziunea perfectă, dar de multe ori doar un miraj.

Un constructor de site-uri web este un serviciu sau un software care vă permite să creați un site web fără a scrie cod sau a angaja un dezvoltator, ceea ce poate costa cu ușurință mii de dolari în cheltuieli ale contractorilor. Platformele populare de creare de site-uri web variază de la 0 USD la 15 USD pe lună, dar majoritatea furnizorilor de găzduire web includ un constructor de site-uri web gratuit ca parte a pachetelor lor lunare, care variază de la 1 USD la 7 USD pe lună pentru un plan de găzduire partajată.

Am clasificat cele mai bune soluții de creare de site-uri web și de găzduire, permițându-vă să luați cea mai bună decizie de cumpărare în funcție de obiectivele și bugetul specific al proiectului dumneavoastră.

Cel mai bun constructor de site-uri web și platformă de găzduire în general

Un constructor de site-uri web de calitate oferă simplitate și flexibilitate într-unul singur. Ne place să vedem alocații ample de stocare cu o experiență de glisare și plasare care vă permite să adăugați cu ușurință text, imagini și butoane. Majoritatea oamenilor accesează web-ul prin intermediul dispozitivelor mobile în loc de desktop-uri, așa că generatorul de site-uri ales ar trebui să ofere și un design receptiv pentru vizualizarea site-urilor mobile.

Wix este un element de bază din industrie care excelează în a ajuta chiar și pe cei mai neexperimentați utilizatori să intre online. Versiuni simplificate ale fiecărui instrument sunt disponibile gratuit, permițând utilizatorilor să-și dea seama ce platformă să utilizeze pe termen lung. Aruncă o privire la recenzia experților noștri pentru a înțelege tot ce are de oferit acest constructor de site-uri web gratuit:

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte planuri de creare de site și de găzduire »

Obțineți un Creator de site-uri web gratuit și un nume de domeniu gratuit cu găzduire ieftină

Pledăm întotdeauna pentru a obține maximum de la planul dvs. de găzduire. Investind doar câțiva dolari pe lună, proprietarii de site-uri web pot debloca o mulțime de avantaje și funcții suplimentare care pot impresiona cu adevărat utilizatorii lor și pot îmbunătăți funcționalitatea site-urilor lor. Gazdele din această categorie au cele mai bune oferte pentru suplimente care pot face o mare diferență în calitatea, aspectul și aspectul site-ului dvs.

Nu există nicio reducere la valoarea obținerii unui nume de domeniu gratuit aruncat într-un pachet deja dulce. Bucurați-vă de creatorii de site-uri web gratuit și de înregistrarea gratuită a numelor de domeniu personalizate cu unul dintre cei mai ieftini furnizori de găzduire web:

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cel mai bun generator de site-uri web gratuit pentru găzduire WordPress

Fiind cea mai bună platformă de blogging și unul dintre cele mai mari nume în design web, WordPress alimentează aproximativ 30% din site-urile web din lume. Nu este de mirare că multe gazde oferă WordPress încorporat cu instalare ușoară cu un singur clic, funcționalitate plugin și suport integrat.

Proprietarii de site-uri iubesc CMS-ul pentru instrumentele sale simple de proiectare a site-urilor web, care le permit să creeze un site complet personalizabil pe baza unei teme WordPress. Deși funcționalitatea sa este impresionantă, WordPress are o curbă de învățare abruptă în comparație cu alți constructori de site-uri populari, cum ar fi Wix sau Squarespace (fost Square Online).

InMotion Hosting a văzut acest strigăt de ajutor la nivel de industrie și a creat BoldGrid, un constructor de site-uri web intuitiv care se află în vârful mediului WordPress. BoldGrid oferă elemente de tip drag-and-drop care simplifică editorul WordPress pentru o experiență perfectă de creare a site-ului web. Chiar dacă aveți ani de codare sub centură, BoldGrid vă poate ajuta să profitați la maximum de WordPress.

5. BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri WordPress cu drag-and-drop GRATUIT
 • WordPress preinstalat de InMotion Hosting
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme WordPress GRATUITE cu editare pe mobil/tabletă
 • Integrare PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

InMotion Hosting conduce în găzduirea partajată, VPS, dedicată și WordPress, așa că se potrivește ca echipa să creeze una dintre primele interfețe de creare de site-uri drag-and-drop de pe web care să stea pe WordPress. BoldGrid este o platformă revoluționară care îi întâmpină pe începători și îi impresionează pe dezvoltatorii profesioniști. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alte gazde WordPress »

Dacă nu sunteți încă vândut să plătiți pentru un plan de găzduire ieftin, puteți în continuare să configurați un site web WordPress gratuit. WordPress.com este o platformă online gratuită care folosește software-ul creat de dezvoltatorii WordPress.org.

WordPress.com nu oferă aceleași beneficii ca și alți creatori de site-uri web gratuite menționați în această postare; șabloanele de site-uri web sunt limitate, iar platforma poate afișa reclame pe site-uri web care utilizează planul gratuit. Cu toate acestea, WordPress.com este o opțiune bună pentru configurarea rapidă a unui site web static simplu.

Începeți pe WordPress.com

Prin parteneriatul cu o gazdă WordPress reputată, cum ar fi Bluehost, deblocați accesul la asistență pentru pluginuri WordPress terță parte și asistență pentru clienți infinit mai bună. Vă recomandăm această cale pentru crearea de site-uri profesionale.

Cel mai bun generator de site-uri web gratuit pentru comerțul electronic

Dacă aveți de gând să găzduiți un magazin online, funcționalitatea de comerț electronic pe site-ul dvs. este o necesitate. Comercianții cu amănuntul online ar trebui să aleagă un constructor de site-uri web cu o varietate de modele de șabloane și mai multe opțiuni de procesare a plăților (adică să accepte plăți prin cărți de credit majore, conturi curente și sisteme de plată online, cum ar fi PayPal și Google Pay). Cei mai buni creatori de site-uri de comerț electronic realizează acest lucru.

Volusion oferă un mediu gratuit de găzduire partajată pentru oamenii din spațiul comercial. Este alegerea noastră de top pentru comerțul electronic din cauza numărului mare de funcții pentru afișarea, publicitatea și vânzarea produselor. În plus, Volusion oferă integrări cu platforme de social media și cu retaileri majori, cum ar fi Amazon.

Consultați mai întâi recenzia completă a expertului nostru sau accesați direct proba gratuită de 14 zile a Volusion.

6. Volusion.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Instrumente pentru inventar, comenzi, plăți și expediere
 • Integrările permit proprietarilor de magazine să vândă pe Amazon, Facebook și eBay
 • Conformitate PCI și certificat SSL pentru toate planurile
 • Colectați cu ușurință plăți fără taxe
 • SEO încorporat vă păstrează magazinul în rezultatele căutării
 • Încercați Volusion GRATUIT timp de 14 zile.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Volusion: evaluarea expertului nostru

Când oamenii caută de obicei găzduire web ieftină, au adesea nevoie de un furnizor de server partajat care să ofere un generator de site de bază sau o integrare ușoară cu aplicații de blogging sau instrumente de conținut. Cu toate acestea, pentru cei care doresc să lanseze un magazin online, costurile pot crește odată cu adăugarea de funcții prietenoase pentru comerțul electronic. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Dacă Volusion nu corespunde nevoilor dvs., Shopify nu are nevoie de nicio introducere în spațiul de comerț electronic. Creatorul de magazine online și platforma de gestionare a comerțului cu amănuntul are încredere de milioane de mărci din întreaga lume.

Ne place Shopify pentru șabloanele de site-uri web specifice comerțului electronic, instrumentele solide pentru urmărirea transporturilor și plăților (chiar și la nivel internațional) și migrarea fără probleme de la magazinele concurenți sau creatorii de site-uri web. Încercați Shopify gratuit timp de 14 zile (nu este necesar un card de credit) sau consultați recenzia noastră pentru mai multe informații:

7. Shopify.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

Vedeți alți creatori de site-uri de comerț electronic »

Cel mai bun generator de site-uri web și găzduire gratuită pentru afaceri mici

Într-o lume ideală, ți-ai muta magazinul online, fără să angajezi personal nou, să înveți o nouă abilitate sau să aștepți prea mult pentru a-ți deschide site-ul. Indiferent dacă dețineți un restaurant, o pensiune cu mic dejun, un atelier de reparații sau un magazin de bijuterii, menținerea costurilor este numele jocului. Alegând un generator de site-uri web gratuit pentru afacerea dvs. mică, vă reduceți foarte mult costurile generale de conectare.

Puteți configura un site Wix în doar patru minute cu ajutorul editorului WYSIWYG drag-and-drop, care vă oferă control deplin asupra aspectului site-ului dvs. Interacțiunile cu clienții, cum ar fi rezervarea de întâlniri și efectuarea rezervărilor, sunt cât mai simple posibil și pot fi personalizate pentru a se potrivi mărcii dvs. Pătrundeți-vă în recenzia noastră de experți, apoi bucurați-vă de o gustare gratuită de 14 zile de Wix:

8. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ cu e-mail sau Facebook
 • Proiectarea prin glisare și plasare este foarte ușoară
 • 1 an de domeniu gratuit cu majoritatea planurilor
 • Credite publicitare în valoare de până la 300 USD
 • Acces la 1.000 de șabloane și instrumente suplimentare în App Market
 • Începeți acum cu Wix.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de constructor web, Wix este lider în industrie în ceea ce privește ușurința în utilizare, timpul de configurare și funcțiile disponibile. Serviciul de creare de site-uri WYSIWYG (What You See Is What You Get) bazat pe browser este, fără îndoială, una dintre cele mai importante mărci din această nișă a industriei și asta nu este fără o justă cauză. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte planuri de creare de site și de găzduire »

Cel mai bun generator de site-uri web gratuit fără anunțuri

Publicitatea își are locul pe piața online, iar creatorii de site-uri gratuite compensează adesea costurile de întreținere prin plasarea de mici anunțuri pe site-ul dvs. Din ce în ce mai multe dovezi au arătat că utilizatorilor site-urilor web nu prea le place să se uite la reclame.

Pentru a oferi vizitatorilor o experiență fără anunțuri, luați în considerare Weebly. Planul gratuit al Weebly afișează doar un mic link către Weebly, iar planul premium elimină acest lucru cu totul. Interfața simplă de editare a platformei de proiectare a site-urilor web înseamnă că instrumentul este ideal pentru începători. Include, de asemenea, seturi de caracteristici avansate, cum ar fi instrumente de marketing, seturi de instrumente SEO, elemente de design web personalizabile și asistență pentru clienți de top.

9. Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vedeți alte planuri de creare de site și de găzduire »

Există un astfel de lucru precum găzduirea web gratuită?

O versiune gratuită a platformei preferate de design și găzduire nu este întotdeauna mai bună. Găzduirea web de calitate implică hardware (adică, serverele fizice care găzduiesc conținutul dvs. web), software de sprijin pentru securitate și sistemul dvs. de management al conținutului și resurse de inginerie pentru întreținerea infrastructurii. Dacă economisiți cu aceste costuri, veți obține ceea ce plătiți.

Wix.com este cel mai apropiat candidat pentru o versiune cu adevărat gratuită a unei platforme de găzduire web și design de site-uri web. La celălalt capăt al spectrului de găzduire se află Kamatera, un furnizor de găzduire în cloud din ce în ce mai popular, care atrage noi clienți cu o probă gratuită de 14 zile.

Pentru o descriere completă a poziției noastre în această chestiune, consultați ghidul nostru pentru găzduirea web gratuită și avantajele și dezavantajele sale.

Site-urile Google găzduiește site-uri web gratuit?

Da, Google Sites este un generator de site-uri web gratuit, care găzduiește construirea de site-uri web de bază – cu limitări de stocare. Alte dezavantaje remarcabile ale utilizării Site-urilor Google includ:

 • Fără nume de domenii personalizate: utilizatorii de Site-uri Google sunt restricționați la domeniul atribuit de Google; de asemenea, trebuie să aveți un cont Google pentru a vă înscrie.
 • Teme limitate și învechite: Biblioteca de teme Google Site-uri este în mod deosebit limitată, iar opțiunile șablonului site-ului web sunt în cel mai bun caz slabe.
 • Fără opțiuni de instrumente SEO: resursele SEO sunt de obicei incluse într-o anumită formă, chiar și cu platformele gratuite de creare de site-uri. Google Sites a ratat oportunitatea evidentă (în opinia noastră) de a se integra cu Google Analytics.
 • O interfață greoaie: în comparație cu alte platforme de creare de site-uri web, experiența utilizatorului Google Sites lipsește.

De asemenea, am fost dezamăgiți să descoperim că Google Sites oferă o compatibilitate foarte limitată cu alte aplicații Google. Acest lucru se va schimba probabil în viitor, dar starea actuală a lucrurilor este sumbră.

Merită platformele de creare de site-uri web?

Nu ar trebui să aveți impresia că folosirea unui generator de site-uri web este o cale de ieșire ușoară. Într-o fracțiune de timp, creatorii de site-uri web pot crea site-uri care sunt la fel de bune ca și cele codificate manual. Ca și în cazul tuturor deciziilor de cumpărare a găzduirii, fă-ți temele și lasă reputația furnizorului să vorbească de la sine.

Dacă petreci ceva timp examinând recomandările noastre, cu siguranță vei alege un constructor de site-uri web gratuit sau ieftin și un plan de găzduire care funcționează bine pentru tine.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix este lider în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company