Cele mai bune 12 opțiuni gratuite de software pentru crearea de site-uri web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12 opțiuni gratuite de software pentru crearea de site-uri web (aprilie 2023)
Cele mai bune 12 opțiuni gratuite de software pentru crearea de site-uri web (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 opțiuni gratuite de software pentru crearea de site-uri web (aprilie 2023)

Construirea unei prezențe online este incredibil de descurajantă pentru mulți, dar zeci de programe de creare de site-uri web simplifică și simplifică procesul, indiferent de vârsta sau experiența ta tehnică.

De fapt, recent l-am întrebat pe fiul meu de 8 ani dacă este interesat de web design. Și-a ridicat privirea din jocul său video atât de mult încât să ridice din umeri și să-și dea ochii peste cap. M-am întors către fratele lui mai mare pentru a-și măsura entuziasmul față de subiect și am avut noroc.

Crearea unui site web complet pare a fi un efort lung și costisitor. Dar creatorii de site-uri gratuite ajută orice utilizator (de la copii la profesioniști) să abordeze orice proiect. Indiferent dacă doriți să lansați un magazin de comerț electronic sau un portofoliu personal, haideți să aruncăm o privire la cei mai buni 12 creatori de site-uri web gratuite pentru a vă demara proiectele.

Cea mai bună găzduire web cu creatori de site-uri web gratuite

Pentru cei care doresc mai multă flexibilitate și control alături de o interfață ușoară de editare, înscrierea la un furnizor de găzduire accesibil este o modalitate excelentă de a începe. Mulți dintre furnizorii de top includ unul – dacă nu mai mulți – instrumente de creare a site-urilor web drag-and-drop, pe lângă opțiunile practic nelimitate disponibile prin WordPress și alte sisteme de gestionare a conținutului open-source.

Aspiratorii proprietari de site-uri vor trebui să cântărească dacă doresc un generator de site-uri găzduite, în care nu aveți acces la funcționarea interioară a contului dvs. de găzduire, sau un creator de site-uri web găzduit de sine stătător pe care îl puteți instala ca parte a domeniului, e-mailului și web-ului dvs. pachet de gazduire. Există avantaje și dezavantaje pentru fiecare rută și enumeram diferitele opțiuni una lângă alta în recenziile noastre.

Iată o privire rapidă la câteva dintre cele mai bine cotate gazde care oferă servicii de creare web și domenii unice ca parte a planurilor lor cu preț redus.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde web de top cu creatori de site-uri »

Cel mai bun din rest: Creatori de site-uri web gratuit

Acum, să analizăm în detaliu doar platformele de creare a site-urilor web. Unele dintre acestea sunt disponibile printr-o varietate de canale, în timp ce altele sunt disponibile numai prin intermediul furnizorului specific. Toate, totuși, promit experiențe de top pentru utilizatori și șabloane concepute profesional. Să începem!

1. Weebly: Software-ul pentru crearea de site-uri web cel mai de încredere de către gazde

Lumea creatorilor de site-uri web are câțiva giganți, iar Weebly este unul dintre ei. Platforma are peste 40 de milioane de utilizatori care atrag lunar peste 325 de milioane de vizitatori pe site-urile lor.

Weebly oferă un plan gratuit pentru crearea de bază a site-ului, care include un generator de drag-and-drop, 500 MB de spațiu de stocare, funcții SEO, captare de clienți potențiali și asistență prin chat și e-mail. Dacă profitați de acest plan, va trebui să utilizați un subdomeniu Weebly.com, iar site-ul dvs. va afișa anunțuri Weebly.

Multe gazde oferă gratuit generatorul de site-uri web Weebly și șabloane frumoase, ca parte a pachetelor lor de găzduire.

Planurile premium ale Weebly variază de la 8 USD la 25 USD pe lună atunci când sunt plătite anual, iar caracteristicile se strâng pe măsură ce treceți prin diferitele niveluri de preț. Cel mai înalt nivel, Weebly Business, vine complet cu spațiu de stocare nelimitat, un nume de domeniu unic gratuit, video și audio HD și o suită cuprinzătoare de comerț electronic și marketing, printre alte caracteristici.

Poate că cea mai bună modalitate de a obține cea mai mare valoare de pe site-ul tău Weebly, totuși, este să treci printr-un furnizor de găzduire. Multe gazde oferă serviciile premium Weebly gratuit, ca parte a pachetelor lor de găzduire de bază.

Caracteristicile site-ului gratuit Weebly
Creator de glisare și plasare 500 MB de stocare SEO Captură de plumb
Forumul comunitatii Asistență prin chat și e-mail Subdomeniul Weebly.com Afișează reclame Weebly

Weebly for Hosts a devenit popular în industria de găzduire, deoarece permite furnizorilor să-și extindă ofertele către clienții care au nevoie de un constructor web de încredere. Chiar dacă Weebly oferă un plan gratuit, puteți obține o versiune mult mai bogată în funcții a constructorului web trecând printr-o gazdă. Și mulți furnizori oferă pachete de găzduire cu mult sub planul de bază Weebly de 8 USD pe lună.

Dacă doriți să aprofundați caracteristicile Weebly și opțiunile de plan complet găzduite, vedeți mai jos.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

2. WordPress: Software-ul pentru crearea de site-uri web cel mai ales de bloggeri

Weebly este mare, dar WordPress este probabil cea mai populară platformă pe care se bazează bloggerii pentru a-și construi site-urile. Cu ajutorul a mai mult de 27% din site-urile de pe web, WordPress permite crearea ușoară de site-uri web cu sute de teme din care să aleagă.

La WordPress.com, puteți găsi planuri de la gratuit la 24,92 USD pe lună. Planul gratuit oferă o gamă de teme personalizabile, 3 GB spațiu de stocare și asistență comunitară. Ca și în cazul nivelului gratuit al lui Weebly, dacă optați pentru opțiunea fără costuri a WordPress, va trebui să utilizați un subdomeniu WordPress.com.

WordPress este popular printre bloggeri și alimentează mai mult de 27% dintre site-urile de pe web.

Încă o dată, un avantaj mai bun pentru banii dvs. cu WordPress va fi să treceți printr-un furnizor de găzduire. Proprietarii de site-uri își pot construi site-urile gratuit cu software-ul de publicare de la WordPress.org și apoi pot găsi o gazdă pentru a-și pune site-urile live.

Funcții gratuite ale site-ului WordPress
Creator de glisare și plasare 3 GB de stocare Teme personalizabile Subdomeniul WordPress

Gazdele de top, cum ar fi InMotion, oferă pachete care includ nume de domenii unice, spațiu de stocare nelimitat, e-mail și securitate. Veți obține toate funcționalitățile unui cont WordPress premium la un preț foarte mic. WordPress este, fără îndoială, una dintre platformele preferate ale dezvoltatorilor noștri pentru gestionarea conținutului site-ului – atât de mult încât software-ul este cel care alimentează Gazduirweb. Citiți gândurile noastre în întregime în recenzia noastră cuprinzătoare de găzduire WordPress de mai jos.

WordPress.org

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • WordPress alimentează mai mult de 40% dintre site-uri web
 • Platforma #1 pentru blogging
 • GRATUIT pentru descărcare; instalați cu 1 clic
 • Cele mai bune gazde oferă avantaje specifice WP
 • Temele personalizate și elegante facilitează designul
 • Începeți să utilizați WordPress cu InMotion Hosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

WordPress: recenzia expertului nostru

Vești bune, proprietari de site-uri web: software-ul care alimentează mai mult de 40% dintre site-uri web este gratuit și deschis pentru public și personalizare. WordPress este gata pentru descărcare la WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Wix: Software pentru crearea de site-uri web pentru orice industrie sau tip de site

Oricare ar fi scopul site-ului tău, Wix te poate ajuta să-l atingi. Generatorul web oferă un mediu drag-and-drop pentru a vă construi site-ul și oferă 500 MB de spațiu de stocare, 1 GB lățime de bandă, securitate și receptivitate mobilă – totul fără costuri.

Cu planul gratuit Wix, proprietarii de site-uri folosesc o adresă URL cu un subdomeniu Wix.com și trebuie să afișeze reclame cu marca Wix. Valoarea reală pe care proprietarii de site-uri și companiile o găsesc în Wix este versatilitatea acestuia. Platforma oferă peste 100 de șabloane care acoperă mai multe industrii și scopuri.

Cu vitrine și galerii de produse, Wix oferă șabloane compatibile cu orice tip de afacere.

Pentru antreprenori, șabloanele de comerț electronic și de afaceri Wix oferă vitrine uimitoare pentru a vă prezenta produsele. Creativii își pot evidenția munca cu una dintre temele de fotografie, video sau muzică ale Wix. Iar temele restaurantelor Wix le oferă restauratorilor posibilitatea de a prezenta meniuri și mâncărurile lor vedete în centrul atenției.

Caracteristicile site-ului gratuit Wix
Creator de glisare și plasare 500 MB de stocare Peste 100 de teme personalizabile Subdomeniul Wix
1 GB lățime de bandă Mobil responsive Reclame cu marca Wix

Pentru a vă bucura de funcționalitatea completă a unui site Wix, este mai bine să mergeți cu unul dintre planurile premium ale platformei. Abonamentele rulează de la 5 USD pe lună pentru planul de bază la 25 USD pe lună pentru planul VIP. Cu cel mai înalt plan VIP, proprietarii de site-uri primesc 20 GB de spațiu de stocare, un domeniu unic gratuit, 300 USD în vouchere publicitare și o suită cuprinzătoare de comerț electronic, printre multe alte funcții.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. Joomla: Software pentru crearea de site-uri web pentru dezvoltatorii care doresc flexibilitate

Joomla! oferă un sistem de gestionare a conținutului (CMS) și un generator de site-uri web gratuit, pentru a pune site-uri în funcțiune cu ușurință în câteva secunde. Pentru a începe, utilizatorii aleg un subdomeniu Joomla.com, aleg un șablon care se corelează cu aspectul mărcii lor și încep să-și personalizeze conținutul.

Opțiunea de găzduire gratuită la Joomla.com este excelentă pentru persoanele care doresc o modalitate ușoară de a-și transmite rapid mesajul online. Pentru dezvoltatorii experimentați, totuși, pachetul de software open-source disponibil pe Joomla.org oferă o arhitectură scalabilă pentru a construi site-uri web personalizate găzduite de sine.

Dezvoltatorii consideră că crearea de conținut este ușor de realizat cu ajutorul CMS-ului intuitiv al instrumentului. Acest lucru oferă flexibilitate care le permite dezvoltatorilor să creeze rapid site-uri fără a petrece ore întregi la codificare, ceea ce este util atunci când gestionează mai multe proiecte client.

Joomla! Caracteristici gratuite ale site-ului
CMS intuitiv Protocoale de autentificare Suport PHP 7 Încorporarea microdatelor

Joomla! permite dezvoltatorilor să configureze un sistem de înregistrare cu nouă grupuri de utilizatori și să acorde diferite permisiuni și tipuri de acces. Protocoalele de autentificare, cum ar fi LDAP, OpenID și Gmail, sunt acceptate ca parte a gestionării utilizatorilor.

Microdatele pot fi, de asemenea, încorporate cu Joomla!, care poate funcționa pentru a stimula eforturile SEO. Și, cu suport PHP 7, dezvoltatorii au constatat că performanța site-ului crește semnificativ cu Joomla!. Răsfoiți cele mai bune planuri de găzduire pentru utilizatorii Joomla pentru a începe.

Vedeți cele mai bune gazde Joomla »

5. Magento: Top software gratuit pentru crearea site-urilor de comerț electronic

Peste 250.000 de comercianți își rulează site-urile pe platforma de comerț electronic Magento – și din motive întemeiate. Magento oferă servicii complete pentru companiile care vând produse online.

În funcție de dimensiunea și obiectivele afacerii dvs., soluțiile de comerț electronic Magento pot varia ca costuri de la gratuit pentru ediția sa pentru comunitate până la peste 250.000 USD pentru corporațiile gigantice la nivel de întreprindere. Shero Designs a oferit o privire cuprinzătoare asupra diferitelor niveluri de preț, dar, în scopurile noastre, vom arunca doar o privire asupra ofertei gratuite.

Magento’s Community Edition este o platformă de comerț electronic open-source perfectă pentru IMM-uri. Platforma gratuită oferă un șablon de magazin pentru companiile care doresc să obțină rapid site-uri online, fără a fi nevoie să codifice. Mai bine, mulți dintre cei mai buni furnizori de găzduire oferă planuri specifice Magento care includ instalări cu un singur clic pentru software-ul popular, ceea ce face foarte ușor să vă puneți în funcțiune magazinul online.

Caracteristicile site-ului gratuit Magento
Șabloane de comerț electronic Sursa deschisa Piața de extensii și teme Sprijin comunitar

Piața Magento oferă o gamă largă de extensii și plugin-uri pentru a îmbunătăți funcționalitățile magazinului dvs. – dintre care multe sunt oferite gratuit. Forumurile comunitare ale platformei oferă, de asemenea, o comunitate de dezvoltatori și comercianți de la care proprietarii de site-uri pot afla cele mai bune practici și cum să își îmbunătățească cel mai bine site-urile.

Vedeți cele mai bune gazde Magento »

6. Wix (din nou): noul „creator de site-uri pentru copii”

Dacă ești ca mine și încerci să-ți faci copiii interesați de dezvoltarea web, este posibil să fi auzit de kidswebsitecreator.com. Platforma a ajutat peste 2 milioane de utilizatori (mulți dintre ei copii) să obțină site-uri online. Kids Website Creator nu mai oferă servicii de creare de site-uri; cu toate acestea, site-ul a încheiat un parteneriat cu Wix pentru a susține platforma ca un mod ușor de creat pentru copii site-urile visurilor lor.

Datorită ușurinței sale de utilizare, Wix este platforma perfectă pentru ca copiii să își încerce mâna la design web.

Folosind planul gratuit de generare de site-uri Wix, copiii pot alege un șablon și pot glisa și plasa drumul lor pe web. Cu Wix, nu sunt necesare abilități tehnice. Mediul intuitiv facilitează personalizarea paginilor.

Caracteristicile site-ului gratuit Wix
Creator de glisare și plasare 500 MB de stocare Peste 100 de teme personalizabile Subdomeniul Wix
1 GB lățime de bandă Mobil responsive Reclame cu marca Wix

Wix este foarte recomandat de revista online Kids, Code, and Computer Science , care a publicat un tutorial complet pe care copiii îl pot urma pentru a-și pune site-urile live. Indiferent de subiectul pe care copiii tăi doresc să îl transmită, Wix are instrumentele care să le ajute.

7. Corel: Software de creare a site-urilor web pentru site-uri interactive

Corel oferă software de proiectare a site-urilor web fără cod, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a proiecta și dezvolta cu ușurință site-uri web interactive. Software-ul vă va plăti înapoi cu 199 USD; cu toate acestea, o versiune de încercare de 30 de zile a Corel Website Creator este disponibilă gratuit.

Versiunea de încercare oferă toate funcționalitățile versiunii complete, astfel încât utilizatorii să poată determina dacă software-ul este potrivit pentru scopurile lor. Software-ul permite proprietarilor de site-uri să adauge funcții interactive, cum ar fi aplicații audio, video și alte aplicații încorporate, pe paginile lor.

Software-ul Corel pentru crearea de site-uri web folosește widget-uri JavaScript și XML pentru a crea site-uri interactive.

Cu o grilă de design CSS3 intuitivă și șabloane proiectate profesional, utilizatorilor le este ușor să creeze site-urile pe care le-au imaginat. Totul se face într-un mediu drag-and-drop ușor de utilizat, de la text la imagini și videoclipuri Flash.

Caracteristicile site-ului gratuit Corel
Video HTML5 Audio HTML Grilă de proiectare CSS3 Carusel de imagini
Widgeturi JavaScript și XML Cloud Burst Editor cronologie Expert site

Creatorul Corel folosește o colecție de widget-uri JavaScript și XML pentru a facilita crearea simplă a elementelor dinamice ale paginii. Dacă doriți să oferiți vizitatorilor experiențe interactive, încercați Corel pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs.

8. Site-uri Google: un creator simplu de site-uri web, cu o interfață familiară

Ai auzit bine. Google oferă acum un constructor de site-uri web! Este gratuit și tot ce v-ați aștepta de la gigantul motoarelor de căutare.

Google Sites permite administratorilor G Suite să creeze atât site-uri publice, cât și private. Potrivit Google, acest lucru face crearea site-ului „la fel de ușoară precum editarea unui document”.

Cum funcționează: administratorii G Suite au capacitatea de a activa sau dezactiva Google Sites în consola de administrare. Utilizatorii cu site-uri activate pot crea și gestiona site-urile din domeniul administratorului. De acolo, administratorul poate decide cine primește ce permisiuni pentru a vizualiza și accesa site-uri și poate determina dacă un site este public sau vizibil numai pentru cei din grupul de utilizatori.

Funcții gratuite ale site-ului Google
Mediu de glisare și plasare Editor vizual intuitiv Șabloane personalizabile Administrare simplă

Configurarea site-ului propriu-zis nu ar putea fi mai ușoară. Când faceți clic pe butonul Creare din zona Site-uri noi a consolei, se încarcă un mediu de tip drag-and-drop. Odată ce sunteți acolo, este timpul să adăugați conținut. Paginile sunt ușor de personalizat, iar editorul vizual simplifică încorporarea diferitelor aplicații, cum ar fi conținut video și alt conținut dinamic.

9. Homestead: Software pentru crearea de site-uri care vizează atragerea clienților

Dacă doriți să vă difuzați marca și să atrageți o bază de clienți vizată, Homestead ar putea fi constructorul web pentru dvs. Homestead oferă sute de șabloane proiectate profesional în 100 de categorii de afaceri diferite. Șabloanele pot fi personalizate pentru a se potrivi mărcii dvs. cu editorul său vizual, iar utilizatorilor li se oferă acces la o bibliotecă care conține mai mult de 1 milion de fotografii.

Utilizatorii care își fac o casă pe platformă se bucură de nume de domenii personalizate pentru a facilita găsirea de site-uri, iar experții SEO de la Homestead pot recomanda chiar cel mai bun nume pentru a vă îmbunătăți clasamentul în căutare. Adresele de e-mail de marcă sunt, de asemenea, incluse în conturile Homestead.

Ceea ce face Homestead atât de valoros pentru afacerile online este suita de marketing all-inclusive a platformei. Instrumentele suitei au fost create pentru a îmbunătăți prezența afacerilor pe site-urile de căutare, inclusiv Google, Google Maps, Yahoo! Hărți locale și Bing.

Pot fi adăugate formulare pe site-uri pentru a colecta informații valoroase despre vizitatori care pot fi folosite în campanii promoționale. Scopul este de a converti clienții, iar Homestead oferă.

Caracteristici gratuite ale site-ului Homestead
Sute de șabloane 100 de categorii de afaceri Acces la Galeria de imagini cu peste 1 milion de fotografii 30 de zile de încercare gratuită

Planurile Homestead variază de la 7,99 USD pentru pachetul de bază la 62,99 USD pentru planul Business Plus. Platforma oferă teste gratuite de 30 de zile pentru toate planurile sale, așa că înscrieți-vă fără riscuri pentru a vedea dacă este potrivit pentru afacerea dvs.

10. Jimdo: un instrument ușor de creat site-uri pentru începători

Dacă ai o idee grozavă de afaceri online, dar nu știi nimic despre dezvoltarea web, Jimdo te sprijină. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți unul dintre șabloanele profesionale ale platformei, să-l personalizați cu imagini legate de marca dvs. și să adăugați mesajul dvs. Este chiar atât de simplu.

Șabloanele Jimdo sunt ușor de personalizat și construite pentru a funcționa pentru companii de orice fel. Creatorul web include teme pentru a prezenta portofolii, evidenția produse și bloguri, printre o serie de alte cazuri de utilizare.

Toate șabloanele Jimdo sunt responsive, astfel încât site-ul dvs. va arăta cel mai bine, indiferent de dispozitivul pe care este vizualizat. Proprietarii de site-uri își pot edita, de asemenea, site-urile web din orice locație și pe orice dispozitiv mobil folosind aplicația Jimdo.

Caracteristici gratuite ale site-ului Jimdo
Șabloane proiectate profesional Mobil responsive Aplicația de management 500 MB de stocare

Planul gratuit al platformei oferă începătorilor un subdomeniu Jimdo.com, 500 MB spațiu de stocare și 2 GB lățime de bandă. Planurile plătite variază de la 7,50 USD pe lună pentru JimdoPro la 20 USD pe lună pentru JimdoBusiness. Aceste planuri premium sunt bogate în funcții, așa că, în funcție de obiectivul site-ului dvs., trecerea la una dintre opțiunile plătite ar putea fi o alegere bună.

11. The Knot: Platforma nr. 1 pentru crearea site-urilor de nuntă

Nu cu mult timp în urmă, după ce se răspundea la marea întrebare cu un „Da”, cuplurile trimiteau anunțuri tipărite ale planurilor lor de căsătorie, complete cu informații de registru. Acum, este aproape o condiție prealabilă să ai un site web complet pentru nuntă înainte de ziua ta cea mare.

Cuplurile au găsit o modalitate ușoară de a trimite știrile despre logodna și planurile lor de nuntă cu The Knot. Platforma are peste 100 de teme din care să aleagă pentru a-și obține online site-urile de nuntă. Veștile bune? Este complet gratuit!

Cu The Knot, cuplurile pot difuza știri despre ziua lor cea mare și pot găzdui registre într-o singură locație centrală.

Mirii își pot păstra toate obiectele de registru într-o locație centrală. Așadar, mătușa Mary va cumpăra cu siguranță blenderul potrivit, iar unchiul Dave îți va face rost de cuptorul de pâine pe care te-ai chinuit.

Caracteristicile site-ului Knot Free
Șabloane proiectate profesional Editor glisare și plasare Liste de oaspeți și de registru Instrumente de bugetare

Listele de invitați pot fi formatate într-un editor drag-and-drop, ceea ce face simplă organizarea adreselor și a răspunsurilor. Și cu instrumentul The Knot’s Budgeter, cuplurile își pot planifica nunta în funcție de bugetele lor.

12. Duda: Cel mai bun software pentru crearea de site-uri web mobile

Nu este o știre că tot mai mulți oameni își folosesc telefoanele pentru a naviga pe web pentru a găsi produse, motiv pentru care este atât de important pentru companii să aibă site-uri mobile eficiente. De fapt, 57% dintre utilizatori vor părăsi un site dacă durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca.

Din fericire, Duda oferă o soluție. Duda oferă o bibliotecă vastă de șabloane de site-uri mobile pentru a le folosi ca bază pentru experiențe mobile optime.

Găzduirea fiabilă a platformei și utilizarea Google PageSpeed asigură disponibilitate ridicată și timpi de încărcare rapidi, care funcționează pentru a preveni abandonul clienților. Planul gratuit al lui Duda oferă analize și urmărire, găzduire web pe Amazon și asistență comunitară. Cu serviciul gratuit, proprietarii de site-uri pot alege o adresă URL cu un subdomeniu Duda (mobile.dudamobile.com/site/mysite) și trebuie să includă anunțuri cu marca Duda în paginile lor.

Caracteristici gratuite ale site-ului Duda
Șabloane proiectate profesional Viteza paginii Google Valabilitate ridicată Analytics
Gazduire web Amazon Sprijin comunitar Subdomeniul Duda Reclame cu marca Duda

Planurile premium variază de la 7,20 USD la 9,99 USD pe lună. Opțiunile plătite vin cu funcții suplimentare și includ un nume de domeniu personalizat.

Mai curg sucurile creative? Lasă-ți gazda să te ajute

În timp ce suntem încă în faza de inspirație a site-ului nostru, fiul meu de 10 ani și cu mine intenționăm să folosim una dintre aceste opțiuni ușor de utilizat pentru a-și dezvolta ideea.

Fiul meu, evident, nu este preocupat de costuri, dar știu că sunt. De aceea, voi trece printr-un furnizor de găzduire care oferă funcționalitățile premium ale unora dintre constructorii web acoperiți aici ca parte a unui pachet de găzduire.

Din fericire, am reușit să pun mâna pe zeci de platforme de top ca parte a recenziilor și articolelor Gazduirweb, dar cu siguranță ar trebui să îți iei timp și să te asiguri că programul tău de design este potrivit pentru ceea ce vrei să faci cu dvs. site-ul.

Suntem convinși că una dintre aceste opțiuni enumerate mai sus va fi la înălțimea testului pe care îl aveți în vedere!

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company