Opinie GoDaddy Website Builder (aprilie 2023): 10 argumente pro și contra de către experți

 • Home
 • Uncategorized
 • Opinie GoDaddy Website Builder (aprilie 2023): 10 argumente pro și contra de către experți
Opinie GoDaddy Website Builder (aprilie 2023): 10 argumente pro și contra de către experți

Opinie GoDaddy Website Builder (aprilie 2023): 10 argumente pro și contra de către experți

Probabil că te-ai bazat deja pe companie pentru înregistrarea numelui tău de domeniu, de ce să nu ai încredere și în generatorul de site-uri GoDaddy?

Fiind cel mai mare registrator de nume de domeniu din lume, GoDaddy este extrem de popular. Compania se laudă cu un preț ridicol de scăzut pentru găzduire și cu o lună de încercare gratuită pentru generatorul de site-uri personalizate, ceea ce face designul web mai ușor decât v-ați imaginat vreodată.

Totuși, este potrivit pentru tine? Să aruncăm o privire asupra rezultatelor testării echipei noastre pentru constructorul de site-uri web GoDaddy, precum și la lista noastră de alternative potențiale și la cele mai mari avantaje și dezavantaje pe care le puteți întâlni ca utilizator.

Evaluare generală a GoDaddy Website Builder: 4.8 / 5.0

Construirea unui site web astăzi se referă la cine cunoașteți – nu neapărat cel mai experimentat și mai scump dezvoltator care poate face treaba pentru dvs., ci mai degrabă gazda web de încredere și accesibilă, care vă va ajuta să o faceți singur.

Am luat găzduirea GoDaddy pentru un test drive și am încercat popularul constructor de site-uri web al gazdei. Platforma a fost renovată în ultimii ani și acum reușește mult mai bine la integrarea design-urilor moderne și a unei interfețe intuitive alături de caracteristicile de comerț electronic, SEO și marketing la care ne așteptăm cu toții. Citiți recenzia noastră aprofundată mai jos:

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți GRATUIT, nu este nevoie de card de credit
 • Interfață ușor de utilizat, cu o mulțime de personalizări
 • GoDaddy InSight™ oferă planuri de acțiune personalizate
 • 99,9% timp de funcționare cu o echipă de asistență premiată
 • Instrumente și expertiză de marketing încorporate
 • Începeți acum pe GoDaddy.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

GoDaddy folosește un generator de site-uri personalizat și acces ușor la zeci de sisteme de gestionare a conținutului pentru a oferi clienților o soluție de creare a site-ului ușor de utilizat. Majoritatea planurilor de găzduire GoDaddy includ aceste opțiuni fără costuri suplimentare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Vedeți cei mai bine cotați creatorii noștri de site-uri »

3 alternative la GoDaddy Website Builder

Deși GoDaddy are punctele sale forte și are încredere de peste 16 milioane de clienți din întreaga lume, constructorul de site-uri web nu este la fel de robust sau bogat în funcții ca unele platforme concurente. Lipsa funcționalității snap-to-grid face ca perfecționarea designului să fie un proces plictisitor, în special pentru non-dezvoltatori sau designeri (cea mai mare parte a bazei de clienți GoDaddy). Preferăm să recomandăm o gazdă cu un constructor de site-uri web mai nuanțat și veți găsi mai jos câteva dintre favoritele noastre.

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte opțiuni pentru crearea de site-uri web »

Top 5 avantaje ale constructorului de site-uri web GoDaddy

Toate acestea fiind spuse, există o mulțime de lucruri pe care constructorul de site-uri web GoDaddy le face corect. Integrarea cu rețelele sociale, magazinele online, marketingul și alte funcționalități, cum ar fi gestionarea întâlnirilor și analizele aprofundate, sunt doar câteva motive pentru a lua în considerare generatorul de site-uri GoDaddy. Iată alții câteva:

1. Interfață intuitivă și instrumente utile

Portalul drag-and-drop al instrumentului este incredibil de ușor de utilizat și permite utilizatorilor celor două planuri de vârf să comute fără probleme între versiunile desktop și mobile ale site-ului lor. Planul Business Plus de cel mai înalt nivel include, de asemenea, un manager de rețele sociale cu un singur clic și instrumente SEO pentru a vă face remarcat site-ul nou construit.

De asemenea, ne iubim în special GoDaddy InSight, vrăjitorul de inteligență artificială al companiei, care oferă clienților sfaturi bazate pe date despre cum să-și îmbunătățească prezența online – chiar și luând în considerare rețelele sociale și marketingul prin e-mail.

2. Peste 300 de teme și șabloane

La fel ca multe dintre cele mai bune gazde pentru crearea de site-uri, GoDaddy oferă sute de opțiuni de teme cu planurile lor de creare de site-uri, toate adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Serios, există mai multe șabloane pentru instalatori. Sortați temele după categorii, cum ar fi educație, mâncare, personal, fotografie și călătorii, pentru a vă găsi preferatul.

După ce selectați o temă, GoDaddy va completa automat tema cu informațiile pe care le introduceți. Puteți edita text, schimba culorile și fonturile, puteți adăuga sau șterge pagini și puteți încărca propriile fotografii sau videoclipuri.

3. Tutoriale pas-cu-pas incluse

Creatorul de site-uri web pentru începători de la GoDaddy oferă explicații pas cu pas despre cum să configurați și să vă reglați site-ul. Fie că adaugi un buton sau faci o galerie foto, GoDaddy are un ghid pentru asta.

4. Obțineți ajutor de la asistență 24/7

Încă un alt avantaj de a merge cu o companie de găzduire la fel de cunoscută ca GoDaddy, echipa lor de asistență este una dintre cele mai reputate din industrie. Dacă rămâneți blocat în orice moment, puteți contacta experții lor 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână prin telefon, e-mail sau chat live.

5. Găzduirea costă doar 1 USD

Să presupunem că constructorul site-ului nu este ceașca ta de ceai. Dacă doriți să urmați ruta obișnuită de găzduire și să vă construiți site-ul cu o platformă, cum ar fi WordPress, Drupal sau Joomla, cu adevărat nu devine mai rentabil decât găzduirea web de la Go-Daddy de 1 USD. Cu un nume de domeniu inclus gratuit cu achiziționarea unui plan anual, puteți să vă creați site-ul pentru aproape nimic folosind o temă gratuită.

Începeți să găzduiți cu GoDaddy

Top 5 dezavantaje ale constructorului de site-uri web GoDaddy

Deși iubim GoDaddy pentru avantajele lor, nicio gazdă nu este perfectă în orice. Iată cinci posibile dezavantaje pe care am dori să le schimbăm:

1. Instrumente greoaie de comerț electronic

GoDaddy și-a petrecut mult timp actualizându-și platforma de creare de site-uri cu concurenții din acest domeniu, dar mai este puțin de făcut. Generatorul principal de site-uri nu include nimic pentru comerțul electronic, dar puteți utiliza un generator de magazine online separat – pentru de două ori mai mult decât planul de creare de site-uri premium. Dacă sunteți în căutarea unei gazde pentru crearea de site-uri care să fie puțin mai prietenoasă cu afacerile online, consultați creatorii noștri preferați de site-uri de comerț electronic.

2. Design foarte de bază

Chiar dacă aveți atât de multe teme din care să alegeți, toate se îmbină după un timp. Deși este foarte curată și modernă, interfața pentru crearea de site-uri web a GoDaddy este cea mai bună pentru modelele de bază. Acest lucru este bun pentru mulți, dar încercați unul dintre cele mai bune planuri de creare de site-uri web din 2023 dacă doriți ceva mai complicat.

3. Nu puteți comuta între teme

Un avertisment nefericit față de cele peste 300 de teme GoDaddy este că nu puteți comuta între ele fără a vă pierde conținutul. Acest lucru ar putea fi mai enervant decât un deal-breaker, așa că asigurați-vă că alegeți cu atenție tema înainte de a vă angaja pe deplin.

4. Garanția lor de funcționare nu este grozavă

GoDaddy conduce industria de găzduire web în multe lucruri: găzduire de domenii, accesibilitate și încărcare a paginilor, dar garanția lor de funcționare de 99,9% nu este la egalitate cu unele dintre gazdele noastre de top. Pentru mulți utilizatori, totuși, acea zecime suplimentară de procent nu va face o mare diferență.

5. Fără protecție prin parolă

Nu a putea proteja cu parolă anumite pagini ale site-ului dvs. este o greșeală majoră în lumea găzduirii web în aceste zile, așa că lipsa funcționalității GoDaddy a paginilor protejate cu parolă este singura altă funcție la care ne putem gândi – dar din nou, acest lucru nu va conta prea mult pentru mulți utilizatori.

Concluzie: ne place, dar nu ne place

După cum am spus la început, merită să cunoști o gazdă atât de proeminentă și respectată în industrie. Este greu să greșești dacă ai încredere în nevoile site-ului tău în interfața de găzduire și creare a site-ului GoDaddy.

Multe dintre defecțiunile pe care le-am găsit la instrumentul GoDaddy ar putea fi destul de nesemnificative pentru dvs., făcându-le o opțiune excelentă. Dacă doriți să continuați cumpărăturile, puteți compara GoDaddy cu cei mai buni 10 constructori ai noștri recomandați.

Vezi creatorii noștri preferați de site-uri web

Vedeți recenzia noastră completă despre GoDaddy

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, GoDaddy este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent GoDaddy pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre GoDaddy:

GoDaddy a fost de multă vreme o gazdă de încredere – renumit în lume ca registratorul de domenii numărul 1. Cu unele dintre cele mai bune longevitate din industrie, compania de găzduire este un furnizor de încredere pe care îl recomandăm cu încredere începătorilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor. Citiți recenziile noastre GoDaddy de mai jos pentru a vedea care pachet de găzduire se potrivește cel mai bine.

Înainte de a vă înscrie la GoDaddy, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de GoDaddy. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui GoDaddy
 • GoDaddy: 4,8/5,0 față de altele
 • GoDaddy: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că GoDaddy este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe serverul GoDaddy. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan GoDaddy.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company