Cei mai buni 10 creatori de site-uri web gratuiti (aprilie 2023)

Cei mai buni 10 creatori de site-uri web gratuiti (aprilie 2023)

Cei mai buni 10 creatori de site-uri web gratuiti (aprilie 2023)

„Gratuit” este un cuvânt puternic, mai ales când apare la începutul unei expresii precum „creatori de site-uri gratuite”. Este firesc să cauți online opțiunile mai ieftine sau fără costuri, așa cum este natura umană să fii sceptic atunci când afacerea pare prea bună pentru a fi adevărată. A fi cumpătat, totuși, nu înseamnă că trebuie să suferi cu produse necorespunzătoare.

Creatorii de site-uri web oferă bloggerilor, antreprenorilor, dezvoltatorilor și pasionaților șansa de a crea un site web uimitor și profesionist în câteva minute, fără nicio investiție. Cele mai bune 10 programe gratuite pentru crearea de site-uri web stabilesc ștacheta ridicată când vine vorba de caracteristici precum uzabilitate, magazine online și design prietenos cu dispozitivele mobile.

1. Wix: Cel mai bun software gratuit pentru crearea de site-uri web

Pe lângă multitudinea de teme de site-uri web prefabricate pe Wix, ne place că generatorul bazat pe browser oferă și utilizatorilor șansa de a începe cu un aspect wireframe redus sau o tablă complet goală. Wix oferă sute de șabloane moderne, flexibile, care sunt surprinzător de specifice și adaptate pentru diverse utilizări, dar împuternicirea utilizatorilor să se oprească singuri arată încrederea supremă pe care compania o are în constructorul lor de site-uri web.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cauți ceva simplu și ușor? Înregistrarea nu necesită altceva decât un e-mail, un cont Google sau un cont Facebook.

Peste 90 de milioane de oameni din 180 de țări își încredințează site-urile web Wix, care oferă utilizatorilor 500 MB de spațiu de stocare, pagini nelimitate, găzduire securizată și un site mobil ca parte a planului lor gratuit. Considerăm că această combinație de gazdă și constructor de site-uri web este ideală pentru începători, fotografi și bloggeri și este chiar recomandarea noastră numărul 1 pentru muzicieni!

2. Weebly: Cel mai bun creator de site-uri web pentru afaceri mici

Urmând aproape de Wix, Weebly este o altă soluție all-in-one de creare de site-uri care atrage proprietarii de site-uri începători. Creată în 2006, platforma alimentează acum site-urile web pentru mai mult de 45 de milioane de clienți din întreaga lume. Weebly se evidențiază ca un constructor de site-uri drag-and-drop care a fost creat în principal pentru cumpărături online și comerț electronic.

Dispunând de o platformă de marketing integrată numită Weebly Promote, constructorul de site-uri optimizat colaborează cu compania sa-mamă, Square (famă de procesare a plăților mobile), pentru a oferi servicii de top pentru întreprinderile mici:

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Weebly oferă un plan gratuit pe viață care vine cu securitate SSL automată, 500 MB de spațiu de stocare și un subdomeniu gratuit. În plus, nu uitați de optimizarea pentru motoarele de căutare și instrumentele de captare a clienților potențiali, cum ar fi formularele de contact. Utilizatorii pot avea acces la forumurile comunității pentru asistență, împreună cu opțiuni de chat și e-mail.

3. Jimdo: Cel mai bun generator gratuit de site-uri web drag-and-drop

Cu funcții puternice care vor atrage atât utilizatorii începători, cât și cei experimentați, Jimdo este alegerea noastră pentru cel mai bun constructor de site-uri. Platforma drag-and-drop pune tot ce aveți nevoie la îndemână, fără expertiză tehnică necesară. De asemenea, utilizatorii mai avansați pot intra sub capotă și își pot personaliza HTML, CSS și JavaScript.

Fondatorii Christian, Fridtjof și Matthias și-au propus să creeze un instrument care să facă distractiv crearea propriului site!

Cu peste 20 de milioane de utilizatori din întreaga lume, platforma Jimdo Site Builder este o opțiune de încredere pentru cei care doresc să intre online rapid și ușor. Creați și publicați site-ul dvs. web fără anunțuri, prietenos cu SEO în mai puțin de 30 de minute, profitând de aspectele și widget-urile drag-and-drop, cum ar fi formulare de contact, hărți, blog, videoclipuri și galerii foto.

4. WebStarts: Cel mai bun generator de site interactiv gratuit (cu aplicații!)

Fondată cu scopul de a eficientiza designul web, găzduirea și înregistrarea domeniilor într-un singur serviciu – în același timp atenuând costurile – WebStarts servește ca un punct de intrare cu bariere reduse în lumea minunată a construirii site-urilor web. Indiferent dacă doriți să construiți un site de bază, un blog sau un magazin online, interfața WebStarts este echipată pentru a vă transforma viziunile de design în realitate, oferind o experiență „cu adevărat ceea ce vedeți este ceea ce obțineți”.

Editorul WebStarts este ușor de împrietenit. Mi-am redactat prima postare pe blog, am adăugat câteva produse inventate și mi-am personalizat opțiunile de expediere și afișare în câteva minute. Este demn de remarcat că niciunul din acest timp nu a fost petrecut încercând să găsească o caracteristică sau să descopere cum funcționează. WebStarts.com întruchipează intuitivitatea și ușurința în utilizare, motiv pentru care ne place să-l recomandăm proprietarilor de site-uri pentru prima dată și începătorilor în design web.

Faceți clic pe una dintre cele 23 de aplicații disponibile în backend-ul WebStarts.com și bucurați-vă de funcționalitatea extinsă de creare a site-urilor.

Ceea ce înclină cu adevărat balanța în favoarea acestui constructor: există o multitudine de aplicații disponibile pentru a extinde funcționalitatea noului tău site web. Încorporați videoclipuri, adăugați o carte de oaspeți sau setări de membru sau încărcați blogul dvs. WordPress pur și simplu făcând clic pe unul dintre butoanele aplicației și urmând instrucțiunile de pe ecran. Aceste aplicații diferențiază WebStarts ca o resursă gratuită excelentă pentru construirea de site-uri interactive, făcându-l un candidat puternic pentru constructorii gratuiti cei mai recomandați.

5. Moonfruit: Cel mai bun generator de site-uri web de afaceri gratuit

Peste 5 milioane de site-uri web au fost create folosind Moonfruit, cu sediul în Londra, cel mai popular constructor de site-uri din Marea Britanie. Generatorul de tip drag-and-drop se simte familiar și confortabil, ceea ce face ușor să sari direct în interior. Interfața cu aspect tradițional se simte un pic ca un procesor de text și primește frecvent actualizări și liftinguri pentru a menține lucrurile să arate proaspăt. Cu fiecare nouă ediție care este lansată, constructorul modern va continua să se concentreze pe uzabilitate și să adauge funcționalități precum instrumente de editare a paginilor receptive.

Oferind companiilor timp să își facă site-ul corect, Moonfruit este gratuit până când sunteți gata să publicați.

Creatorul Moonfruit este gratuit și oferă proprietarilor de afaceri tot timpul de care au nevoie pentru a crea un site web pentru compania lor. Va trebui să faceți o investiție ușoară în găzduire când sunteți gata să publicați, dar planul de bază al Moonfruit costă mai puțin de 7 USD pe lună și vă permite să vindeți până la 20 de produse simultan.

6. Duda: Cel mai bun generator de site-uri mobile gratuit

Mai mulți creatori de site-uri web vă permit să creați site-uri web receptive care se adaptează la orice dispozitiv pe care se afișează – dar ce se întâmplă dacă doriți mai mult control asupra modului în care arată și funcționează site-ul dvs. pe telefoanele vizitatorilor? Duda este una dintre puținele platforme care oferă un instrument separat pentru site-urile mobile. Veți obține aceeași simplitate prin glisare și plasare ca și creatorul lor de site-uri receptive, dar cu funcții speciale adăugate, cum ar fi butoanele de clic pentru a apela și integrarea cu Google Maps.

Duda va converti un site web preexistent într-un design prietenos cu dispozitivele mobile sau va importa conținut de pe rețelele sociale.

Cu atât de mult accent pe design-uri și funcționalități mobile puternice, platforma completă de creare de site-uri web a lui Duda excelează prin design-uri receptive. Utilizatorii își pot personaliza și mai mult site-ul valorificând funcțiile de personalizare care declanșează anumite evenimente, cum ar fi afișarea unui cupon sau a unei bare de notificare, în anumite situații.

7. Webnode: Cel mai bun (ușor!) Creator de site-uri web gratuit

Cu peste 27 de milioane de utilizatori, Webnode excelează prin oferirea de funcții premium, ambalate într-o interfață gratuită și ușor de utilizat. Unul dintre puținele programe de creare de site-uri care include găzduire și asistență pentru clienți, împreună cu un număr nelimitat de pagini și o experiență fără anunțuri în planul lor gratuit, Webnode vă poate ajuta să vă puneți site-ul online în doar cinci minute.

Interfața elegantă și minimalistă a Webnode permite utilizatorilor să se concentreze pe personalizarea site-ului lor.

Site-urile Webnode pot accepta mai mult de 20 de limbi și mai multe niveluri de navigare pe site. Generatorul de glisare și plasare va crea versiuni adaptate pentru dispozitive mobile ale site-ului dvs. sau veți putea găsi câteva șabloane receptive în galeria lor. Unele dintre cele mai puternice caracteristici ale Webnode includ analiza vizitatorilor, formulare de contact și instrumente SEO puternice.

8. Magento: Cel mai bun generator de site-uri web de comerț electronic gratuit

Responsabil pentru facilitarea tranzacțiilor anuale de peste 101 miliarde USD, Magento se numără printre cele mai populare și puternice platforme de comerț electronic din jur. Pe lângă opțiunile comerciale bazate pe cloud, Magento Community Edition este perfectă pentru întreprinderile mici emergente care doresc să-și construiască primul site web sau magazin online.

Dincolo de o vitrină online, Magento oferă urmărirea inventarului, gestionarea comenzilor și informații valoroase despre clienți.

La fel ca WordPress și alte programe open-source, Magento oferă teme interschimbabile care afectează aspectul și funcționalitatea magazinului dvs. Utilizatorii pot adăuga extensii și alte instrumente găsite pe o piață online pentru a adăuga funcții și personalizări. Magento, însă, are nevoie și de un cont de găzduire separat. Indiferent ce vindeți, cele mai bune gazde Magento oferă performanța și fiabilitatea de care afacerea dvs. are nevoie la prețuri minime. Alternativ, clienții întreprinderilor pot găsi oferta cloud a Magento, care nu necesită o gazdă externă, potrivită nevoilor lor de afaceri.

Top 2 pachete gratuite de găzduire „Constructor de site-uri web și domeniu”.

Pe lângă opțiunile pe care le-am enumerat mai sus, câțiva dintre furnizorii noștri de găzduire web preferați și-au creat cu grijă propriii lor constructori de site-uri web pentru a-și ajuta clienții să aibă succes online. Instrumentul este gratuit și vine de obicei preinstalat, iar clienții pot profita de un coș de avantaje de găzduire, cum ar fi domenii gratuite, mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă și asistență mai fiabilă.

9. BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Baze de date de imagini Fotolia și Flickr
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme receptive cu editare pe tabletă și mobil
 • Generează HTML curat, eficient și compatibil
 • Pluginuri SEO, galerie și formulare
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

După ce am luat suita de pluginuri BoldGrid pentru un test drive, am experimentat cum compania face WordPress mai accesibil pentru începători și mult mai eficient pentru dezvoltatorii profesioniști. Deoarece BoldGrid necesită un cont separat de găzduire și instalarea WordPress, este puțin mai dificil să înceapă pentru începătorii cu ochii mari decât pentru alți creatori de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 90 GB – SD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

10. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde de top pentru crearea de site-uri web »

Soluțiile simple vă arată cum să construiți un site web gratuit

Sunt cu siguranță dispus să fac plăcere pe un produs bun, dar sunt un nebun pentru aproape orice cumpărături, obțineți o ofertă pe care o întâlnesc. Probabil că nu am nevoie de a doua pereche de pantofi sau de o cutie suplimentară de cereale – dar este gratuit. La fel ca ofertele BOGO, totuși, uneori lucrurile gratuite vin la un preț mic.

Lecția aici: Nu te feri de gazdele ultra-accesibile, care includ în planurile lor excelenți constructori de site-uri web. Investiția ta foarte modestă va plăti tone de dividende cu toate caracteristicile suplimentare, performanța, securitatea și stabilitatea pe care le vei descoperi. Gratuitul nu este întotdeauna cel mai bun – alegeți în schimb găzduire de mare valoare și la costuri reduse.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,6/5,0 față de altele
 • Wix: 16,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 16,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company