13 cele mai bune opțiuni pentru crearea de site-uri web WordPress (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 13 cele mai bune opțiuni pentru crearea de site-uri web WordPress (aprilie 2023)
13 cele mai bune opțiuni pentru crearea de site-uri web WordPress (aprilie 2023)

13 cele mai bune opțiuni pentru crearea de site-uri web WordPress (aprilie 2023)

Un constructor de site-uri WordPress sună ca cel mai bun din ambele lumi, combinând cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume cu un design web ultra-simplu, drag-and-drop.

Deși WordPress poate fi minunat, platforma poate fi, de asemenea, dificil să învețe și să funcționeze eficient. Odată ce instalați software-ul gratuit, trebuie să vă construiți site-ul, ceea ce nu este ușor pentru cei cărora le lipsește abilitățile de programare. WordPress nu este un constructor de site-uri web, dar cele mai bune găzduire web, teme și pluginuri pentru crearea de pagini ajută la reducerea decalajului.

Din fericire, aceste instrumente vor face construirea noului site cât se poate de simplă – chiar dacă sunteți începător. Să aruncăm o privire la cele mai bune dintre aceste opțiuni de creare de site-uri WordPress, împreună cu alte considerații pe care ar trebui să le aveți pe parcurs:

Mai întâi, configurați găzduirea WordPress

Înainte de a aborda teme și pluginuri pentru a vă ușura experiența WordPress, rețineți că nu puteți crea un site fără a configura mai întâi găzduirea web. Găzduirea web costă doar câțiva dolari pe lună, iar cele mai bune gazde vă vor permite să descărcați și să instalați WordPress cu un singur clic. Unii chiar au WordPress preinstalat pentru tine.

După ce ați configurat un cont de găzduire web și ați instalat cu succes WordPress, sunteți gata să începeți proiectarea. În secțiunea următoare, vom acoperi tema principală și opțiunile de plugin pentru construirea site-ului dvs. WordPress. Am testat toate gazdele web populare, evaluându-le pe toate, de la cost până la suport până la funcții de comerț electronic și le recomandăm cu căldură pe acestea trei ca fiind cele mai bune gazde pentru WordPress:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire WordPress »

Opțiunea de proiectare 1: alegeți un plugin pentru generatorul de pagini

După cum vă pot spune cei care sunt familiarizați cu WordPress, există două modalități simple de a construi singur un site WordPress fără a fi nevoie să scrieți cod: teme și pluginuri.

Temele sunt pur și simplu șabloane prefabricate pe care le puteți manipula pentru a face un site să arate și să funcționeze așa cum doriți, în timp ce pluginurile sunt o formă comună de software pe care o puteți instala pe backend-ul WordPress pentru a obține un anumit tip de funcționalitate – în acest caz, funcționalitatea de construire a site-ului.

Creatorii de pagini se apropie cel mai mult de experiența tradițională de creare a site-urilor web cu drag-and-drop. Pluginurile, pe care le puteți instala din tabloul de bord WordPress, convertesc interfața de editare WordPress pentru a include blocuri de conținut pe care le puteți aranja după cum doriți.

Pentru a vă ajuta să vă perfecționați aspectul și conținutul, pluginurile funcționează cu tema dvs. WordPress – facilitând tragerea, plasarea și manipularea elementelor designului site-ului dvs. Aceste pluginuri gratuite pentru crearea de site-uri web WordPress vin și cu opțiunea de a face upgrade la o licență premium, care vă oferă acces la asistență de specialitate și mai multe funcții de personalizare decât versiunile fără licență.

1. BoldGrid

Creat de experții WordPress de la InMotion Hosting, BoldGrid le arată rapid începătorilor și profesioniștilor experimentați calea către inspirația pentru site-uri web, cu un plugin care vă direcționează către designul, caracteristicile și conținutul potrivite de care ați putea avea nevoie. Platforma oferă mai multe teme și variante adaptate unor industrii specifice și chiar completează text și imagini relevante pentru a vă ajuta să începeți.

BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri WordPress cu drag-and-drop GRATUIT
 • WordPress preinstalat de InMotion Hosting
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme WordPress GRATUITE cu editare pe mobil/tabletă
 • Integrare PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

InMotion Hosting conduce în găzduirea partajată, VPS, dedicată și WordPress, așa că se potrivește ca echipa să creeze una dintre primele interfețe de creare de site-uri drag-and-drop de pe web care să stea pe WordPress. BoldGrid este o platformă revoluționară care îi întâmpină pe începători și îi impresionează pe dezvoltatorii profesioniști. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire WordPress »

2. Constructor de castori

Beaver Builder este cu siguranță unul dintre cele mai populare pluginuri de generare de pagini pentru WordPress. Nu este nevoie să vă deranjați cu HTML sau stilul personalizat, deoarece Beaver Builder vă permite să editați vizual elementele site-ului dvs. chiar pe front-end. Dacă sunteți puțin cunoscător de tehnologie, veți fi bucuroși să auziți că vă puteți adăuga propriile clase și ID-uri CSS, plus widget-uri și coduri scurte.

Pluginul Beaver Builder vă permite să glisați și să plasați fotografii, clipuri audio și video și bare laterale direct pe site-ul dvs.

3. Compozitor live

Creatorul de pagini ales pentru peste 30.000 de proprietari de site-uri, Live Composer este un editor frontal cu drag-and-drop extrem de ușor de utilizat. Vă puteți edita conținutul în timp real, astfel încât să aveți o pagină de destinație gata de convertit sau un blog cu călătoriile dvs. recente pe Web în câteva minute.

Live Composer este un generator de pagini frontend, ceea ce înseamnă că puteți edita vizual elementele site-ului dvs. chiar pe pagină.

4.MotoPress

MotoPress este un constructor de front-end drag-and-drop care este compatibil cu aproape orice temă WordPress. Dispune de peste 30 de elemente de conținut, cu opțiunea de a obține opțiuni suplimentare de personalizare cu suplimentele MotoPress. Rezultatul final este un site web complet adaptabil la dispozitivele mobile.

MotoPress funcționează cu multe teme WordPress – permițându-vă să creați un site receptiv prin glisare și plasare.

Opțiunea de design 2: Alegeți o temă WordPress gratuită

Directorul de teme WordPress conține mii de teme gratuite, care vor funcționa excelent pentru proprietarii de site-uri care doresc pentru prima dată să creeze ceva mic, cum ar fi un blog sau un portofoliu profesional. Cu toate acestea, companiile și dezvoltatorii cu obiective mai înalte sunt probabil cel mai potrivite investind într-o temă premium. Temele plătite vin în general cu mai multe funcții și cod mai modern și mai sigur și pot costa între 50 și 100 USD.

Următoarele teme nu sunt doar frumoase și intuitive, dar oferă și instrumente ușoare de personalizare pentru utilizatorii de toate nivelurile de calificare. Pe lângă editarea prin glisare și plasare, veți obține, de asemenea, modele receptive (compatibile cu dispozitivele mobile) și o mulțime de opțiuni de personalizare.

1. Sydney

Sydney permite proprietarilor de site-uri acces la toate fonturile Google, cu control deplin asupra aspectului, colorării și opțiunilor de navigare. Profesioniștii pot încărca sigle, imagini de antet și conținut slider pe ecran complet pentru a crea design-uri atrăgătoare și receptive.

O temă receptivă ideală pentru profesioniști, Sydney oferă fonturi Google, încărcare de logo, glisoare pe ecran complet și multe altele.

2. Astrid

Astrid are un aspect elegant, perfect, care permite vizitatorilor site-ului să defileze cu ușurință prin fațetele afacerii dvs. Șablonul este dinamic, iar proiectarea este intuitivă. Veți primi opțiuni de culoare, posibilitatea de a adăuga o imagine de antet cu lățime completă, opțiuni pentru blogging și suport pentru widget-uri personalizate.

Doriți să blogați sau să adăugați widget-uri personalizate? Astrid este tema ideală pentru a construi rapid un site de afaceri frumos.

3. Llorix One Lite

Un vedetă în arena designului de 1 pagină, Llorix One Lite este ideal pentru paginile de destinație cu aspect profesional și pentru nevoile personale de bază de creare a site-urilor. Include un șablon cu lățime completă, o secțiune de blog receptivă cu capabilități de comentarii cu fire și o serie de opțiuni de temă de culoare din care să alegeți.

Dacă un site cu o singură pagină este tot ce aveți nevoie, Llorix One Lite include o secțiune de blog receptivă și funcționalitate de comerț electronic.

4. Pixova Lite

Pentru linii curate și o senzație modernă, Pixova Lite oferă o varietate de opțiuni de conținut pentru a face site-ul dvs. să arate ca și cum ar fi fost proiectat de profesioniști. Caracteristicile incluse sunt glisorul personalizat, animațiile, aspectul pe 2 coloane și pe lățime completă, capacitatea de răspuns și meniurile și anteturile personalizate.

Pentru un aspect mai modern, încercați Pixova Lite cu glisoarele și opțiunile de animație personalizabile.

5. Moesia

Dispunând de animații interesante, 11 elemente de site predefinite și două layout-uri de pagină de blog, Moesia face construirea de site-uri profesionale o ușoară. Această temă vine cu o echipă de asistență atentă, actualizări regulate și suport pentru toate browserele web populare (Chrome, Firefox, IE9+ și Opera).

Moesia simplifică crearea profesională a site-urilor. Alegeți dintre 11 blocuri de design prefabricate și începeți să construiți!

Temele WordPress sunt grozave, deoarece chiar și un non-tehnist poate avea un site web cu aspect profesional – complet cu glisoare foto frumoase, butoane atrăgătoare și bare laterale sau meniuri personalizate – fără a atinge o linie de cod. Cu toate acestea, nu vă puteți aștepta să obțineți tot ce doriți gratuit.

Dacă sunteți dispus să dedicați aproximativ 50 USD pentru efortul dvs. de creare a site-ului, puteți obține aceeași funcționalitate de glisare și plasare, cu mai multe opțiuni de personalizare, opțiuni de design dinamic care pot fi limitate în versiunea gratuită și funcții avansate complete. pentru construirea de șantier de calitate premium .

Următoarele sunt opțiunile noastre preferate de teme WordPress premium pentru construirea site-ului:

1. Avada (59 USD)

Preferatul nostru dintre constructorii premium de site-uri WordPress, Avada vine cu o cantitate incredibilă de machete de șabloane, opțiuni de antet, opțiuni de culoare și integrări suplimentare. Indiferent dacă doriți să scrieți pe blog, să vindeți sau să afișați fotografii, Avada este alegerea #1 în temele premium WordPress.

Având un panou de opțiuni temei nou-nouț, Avada este alegerea #1 în temele premium WordPress.

2. X (64 USD)

Cu X, obțineți și aproape două duzini de extensii, inclusiv integrarea MailChimp, galeria foto Envira și chatul Olark. În plus, utilizatorii X pot profita de extrem de popularul UberMenu, astfel încât site-ul dvs. are un meniu de navigare care se potrivește cu aspectul dorit.

Complet cu peste 20 de extensii incluse, X este singura temă care vine cu pluginuri separate pentru performanța optimizată a site-ului.

3. Închideți (59 USD)

Enfold este excelent pentru un început ușor în construirea site-ului WordPress. Creatorii săi oferă versiuni diferite pentru bloggeri, oameni de afaceri, postere de CV și pentru diferite nișe specifice industriei. Editorul drag-and-drop și tutorialele video narate își garantează reputația de configurare mega-rapidă de 2 minute.

Cu o listă din ce în ce mai mare de opțiuni de conținut prefabricate, Enfold se lăuda ca fiind cea mai „folositoare” temă WordPress.

4. BeTheme (59 USD)

BeTheme este de fapt un pachet bestial de peste 210 de șabloane fantastice de site prefabricate, așa că sunteți sigur că veți găsi designul care se potrivește stilului dvs. Este complet personalizabil și ușor de utilizat — începând cu instalarea cu un singur clic, până la încărcarea fonturilor personalizate.

Creatorii BeTheme oferă peste 200 de site-uri web frumoase prefabricate din care să alegi. Trebuie să spun mai multe?

5. Dinamic masiv (59 USD)

Massive Dynamic oferă un generator de site-uri web live care vă permite să personalizați culorile, machetele și codurile scurte și să previzualizați cu ușurință cum va arăta pe site-ul dvs. Proiectați antetul perfect pentru a vă îndeplini obiectivele – indiferent dacă doriți ca vizitatorii să ridice telefonul sau să vă verifice portofoliul – folosind meniurile personalizabile.

Creatorul de site-uri WordPress Massive Dynamic vă permite să personalizați, să editați și să gestionați mai multe site-uri WordPress.

Opțiunea de proiectare 4: Alternative pentru WordPress Website Builder

Întrebați-vă acest lucru: De ce site-ul dvs. trebuie să fie construit cu WordPress?

Dacă nu aveți un răspuns foarte tehnic la această întrebare, probabil că site-ul dvs. nu trebuie să folosească WordPress deloc. În timp ce WordPress este o platformă drăguță și populară, există o mulțime de opțiuni de creare de site-uri web care vor oferi site-ului tău același aspect și funcționalitate ca un site bazat pe WordPress.

Urmează gazdele care oferă un pachet combinat super-ușor: găzduire cu un generator de site-uri web gratuit . Pentru doar câțiva dolari pe lună, aceste gazde vă vor oferi găzduirea web excelentă pe care o meritați, plus creatori de site-uri web drag-and-drop și o mulțime de șabloane gratuite pentru a vă crea propriile.

Frumusețea acestor oferte combinate este că obțineți un editor drag-and-drop gratuit pentru a crea modele frumoase și receptive și tot ce trebuie să faceți este să plătiți pentru găzduire – de obicei, de la 3 la 10 USD pe lună.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale creatorilor de site-uri web »

Sunteți gata să începeți să vă construiți site-ul?

WordPress alimentează în prezent 36% din web – iar site-ul tău ar putea fi următorul. În timp ce platforma din ce în ce mai populară poate fi dificilă pentru cei care nu sunt tehnicieni, acum că sunteți echipat cu cele mai bune opțiuni pentru găzduirea și construirea site-ului dvs. WordPress, nu există niciun motiv să nu începeți astăzi.

Spune-mi în comentariile de mai jos cum te descurci — mi-ar plăcea să aud povestea ta de succes!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company