5 lucruri de știut despre cloud computing hibrid (aprilie 2023)

5 lucruri de știut despre cloud computing hibrid (aprilie 2023)

5 lucruri de știut despre cloud computing hibrid (aprilie 2023)

Găzduirea hibridă în cloud este destinată proprietarilor de site-uri web și de afaceri care au nevoie de viteză și securitate sporită a datelor fără a pierde banca.

Nu este pentru toată lumea, dar combinația de medii cloud publice și private are cu siguranță beneficiile sale pentru cei cu nevoi specifice de securitate, stocare și/sau calcul. Aici acoperim cinci detalii necesare despre mediile hibride de cloud computing.

1. Ce este un cloud hibrid?

Găzduirea hibridă este o combinație de servicii cloud private și publice , care comunică prin tehnologie criptată care permite portabilitatea datelor și/sau a aplicațiilor.

Componentele cloud public și privat ale unui aranjament hibrid sunt elemente independente – astfel încât să puteți proteja și stoca datele în cloudul dumneavoastră privat, valorificând în același timp resursele de calcul ale cloudului public.

2. Cei mai buni furnizori: Liquid Web & Joyent

O concepție greșită comună este că un mediu de găzduire hibrid poate fi configurat prin conectarea oricărui server la un furnizor de cloud public. Realitatea este că componentele cloud publice și private trebuie să poată rula printr-un serviciu cloud – tehnologia magică care permite sectorului public și privat să comunice.

Adunarea serviciilor necesare poate fi costisitoare și/sau complicată. Pentru a vă asigura că nevoile dvs. de infrastructură sunt îndeplinite cu performanță eficientă la un preț economic, alegeți furnizori de încredere în industrie. Mai jos acoperim recomandările noastre de top: Joyent și Liquid Web.

De ce Liquid Web?

Liquid Web va crea personalizat un plan de găzduire hibrid pentru dvs. Gestionați serviciile dedicate, aplicațiile bazate pe cloud, rețelele de stocare, echilibrarea încărcăturii și operațiunile de infrastructură, toate într-un singur loc – declanșând instanțe dintr-un portal de management intuitiv.

Profitați de serverele dedicate Liquid Web cu instanțe de server cloud Storm® pentru găzduirea aplicațiilor complet personalizate.

Serverele lor Storm® oferă un avantaj competitiv în scalarea aplicațiilor dvs., iar echipa Heroic Support® este extrem de utilă, rapidă și prietenoasă.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Asigurați-vă instantaneu VPS-ul cu spațiu de stocare SSD
 • Dovedit mai rapid decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Monitorizare în timp real a serverului și backup-uri încorporate
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Opțiuni Windows sau Linux cu cPanel sau Plesk
 • Începeți acum pe Liquid Web.

SSD VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web este specializat în găzduirea serverelor virtuale cu viteză SSD, furnizare instantanee și lățime de bandă largă oferită în fiecare plan VPS. Susținută de echipa Heroic Support™ mereu activă, găzduirea SSD VPS cu Liquid Web este ultra fiabilă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Utilizați Joyent sau Liquid Web singur sau împreună pentru a crea hibridul suprem – creat pentru securitate și scalabilitate, având în vedere simplitatea.

De ce Joyent?

Joyent este unul dintre cele mai importante nume din sectorul cloud public, cu AWS și Google Cloud ca vecini. Această echipă a fost practic pionier în crearea de cloud hibrid, remarcandu-se în special față de concurență cu partea crucială a treia a arhitecturii hibride: resurse cloud public și o platformă de management cloud pentru implementările dvs. hibride, Triton.

Infrastructura containerelor Joyent oferă performanțe bare-metal cu scalabilitatea cloud-ului public.

Triton DataCenter, fost SmartDataCenter, este un model unic de Containers-as-a-Service care face gestionarea, securizarea și scalarea hibridului dvs. simplă. Este compatibil cu toate programatoarele de containere populare, oferind portabilitate maximă a aplicațiilor .

Alte soluții CaaS stratificați orchestrarea containerelor deasupra clusterelor de mașini virtuale. Acest lucru are ca rezultat un management inutil de complex al clusterelor VM și servicii costisitoare preluate de la diverși furnizori. Triton eficientizează procesul de management și implementare , îmbinând containerele și orchestrațiile cloud într-o singură soluție end-to-end.

Triton DataCenter combină gestionarea containerelor cu orchestrarea în cloud.

Triton elimină nevoia de gestionare a VM bazată pe gazdă, oferindu-vă flexibilitatea de a vă gestiona mașinile și containerele într-un singur loc. În plus, numai Triton permite containerelor dvs. să funcționeze pe metal pentru performanță de pique .

Începeți să vă construiți hibridul cu Joyent

Joyent recunoaște cererea crescută pentru aplicații scalabile în cloud hosting. Prin urmare, tehnologia Triton este disponibilă și ca soluție CaaS open-source pentru a fi implementată în centrul dvs. de date sau instalația colo.

3. Alternative de găzduire în cloud

Dacă găzduirea hibridă în cloud sună ca mai mult decât puteți mesteca, nu vă temeți niciodată. O mare parte din aceeași popularitate și energie se învârte în jurul găzduirii cloud de calitate pentru consumatori, care oferă costuri mai mici, configurare mai rapidă și operațiuni mai ușoare.

Aceste trei gazde de mai jos excelează în a face disponibile sisteme avansate de găzduire în pachete extrem de ușor de utilizat. Aflați despre scalabilitatea, fiabilitatea și accesibilitatea disponibile citind recenziile noastre:

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalare automată cu procesoare Intel premium
 • Sisteme de operare personalizabile (Linux sau Windows)
 • Implementați instanțe Linux în mai puțin de 1 minut
 • Infrastructură SSD optimizată pentru aplicațiile dvs. software
 • Costuri transparente și facturare pe minut
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Cu o disponibilitate de platformă de 99, 998%, popularele servicii de găzduire în cloud de la 1&1 IONOS implementează peste 2.500 de mașini virtuale în fiecare săptămână. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 24 de nuclee 512 MB.- 48 GB

3. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

3. Beneficiile norilor hibridi

Un profesionist clar în favoarea hibridului este posibilitatea de a vă păstra datele private private într-o infrastructură privată locală, ușor accesibilă, adică, să nu trebuiască să vă împinge toate informațiile prin internetul public, putând în același timp să utilizați resursele economice. a cloudului public .

Găzduirea hibridă vă permite să profitați de flexibilitatea cloud-ului, profitând de resursele de calcul numai atunci când aveți nevoie de ele, fără a descărca TOATE datele într-un centru de date terță parte. Puteți menține o infrastructură care să vă susțină sarcina medie de lucru la nivel local, dar atunci când această sarcină de lucru depășește capacitățile de calcul ale cloud-ului dvs. privat, mențineți în continuare rețeaua de siguranță pentru failover a cloud-ului public.

Utilizarea unui cloud hibrid poate fi deosebit de benefică la birou, deoarece poate menține conectate mașinile esențiale. Spre deosebire de cloud-ul public, cloud-urile hibride pot conecta sistemele companiei, cum ar fi CRM-urile, instrumentele de programare și portalurile de mesagerie cu hardware-ul local, cum ar fi faxuri, camere de securitate și chiar detectoare de monoxid de carbon.

4. Dezavantajele norilor hibrizi

Deși norii hibridi sunt printre cele mai stabile și mai scalabile medii de găzduire, ele pot ridica totuși câteva provocări. Printre dezavantajele cloud-urilor hibride se numără costurile inițiale prohibitive de configurare asociate cu achiziționarea și configurarea programelor complexe de hardware și software administrativ.

De asemenea, poate fi dificil să faceți împreună sisteme cloud disparate. Asigurați-vă că alegeți noruri publice și private care sunt compatibile pentru a evita problemele de latență sau de fiabilitate. Fiți pregătiți să petreceți mult timp întreținând o astfel de infrastructură masivă și costisitoare. De asemenea, găzduirea hibridă nu este grozavă în cazurile în care transportul de date la ambele capete este sensibil la latență, unde descărcarea în cloud nu este practică.

5. Cine folosește soluții de cloud hibrid?

Afacerile care pun accent pe securitate, precum și cele cu cerințe fizice grele sau unice, sunt uneori candidate pentru utilizarea unui mediu de găzduire hibrid.

 1. Sectorul financiar: pentru scăderea stocării și a latenței (de exemplu, firmele de investiții care fac tranzacții prin cloud public și privat pentru o latență redusă și este necesară stocarea fizică)
 2. Industria de asistență medicală: pentru a depăși obstacolul de reglementare al conformității HIPAA
 3. Firme de avocatură: pentru protecție împotriva pierderii datelor și a încălcărilor de securitate
 4. Piața de vânzare cu amănuntul: pentru gestionarea sarcinilor de date de analiză grele de calcul
 5. Oricine este interesat în securizarea datelor private

Ceea ce au în comun aceste domenii este că deseori se ocupă de informații sensibile ale clienților, iar în cazul nișei de retail, este ceva de spus pentru construirea infrastructurii lor hibride într-un mod astfel încât să nu partajeze informații cu AWS (un concurent principal). ).

Du-te la creșterea hibridului tău

Ei bine, iată-l, oameni buni. La fel cum Prius de la Toyota a făcut furori pe piața auto cu eficiența sa de combustibil, tendința cloud hibrid face progrese în găzduirea web datorită amestecului benefic de securitate a datelor și resurse de calcul.

Dacă vă aflați într-o industrie în care găzduirea hibridă are sens – dacă aveți nevoi unice de securitate, stocare sau computere – folosirea unui ecosistem hibrid poate fi potrivită. Îți doresc succes când începi să-ți construiești hibridul și, ca întotdeauna, dă-ne un strigăt dacă ai întrebări.

Vedeți recenzia noastră completă despre Liquid Web

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Liquid Web este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Liquid Web pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Liquid Web:

Painea și untul de la Liquid Web este găzduire gestionată de mare atingere pentru servere virtuale, cloud și dedicate. Deși compania nu este cu siguranță cea mai ieftină, veți obține ceea ce plătiți în performanță și întotdeauna acolo Heroic Support®. Dacă doriți inovații puternice cu experți de prim rang în colțul dvs., ar trebui să luați în considerare Liquid Web.

Înainte de a vă înscrie la Liquid Web, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Liquid Web. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Liquid Web
 • Liquid Web: 4,8/5,0 față de altele
 • Liquid Web: 15,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Liquid Web este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Liquid Web. Și la 15,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Liquid Web.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company