11 cele mai ieftine servicii de găzduire e-mail (aprilie 2023)

11 cele mai ieftine servicii de găzduire e-mail (aprilie 2023)

11 cele mai ieftine servicii de găzduire e-mail (aprilie 2023)

Cele mai ieftine servicii de găzduire de e-mail demne de a trimite și stoca mesajele dvs. pot fi greu de găsit – la urma urmei, prețurile mici nu înseamnă întotdeauna servicii de înaltă calitate.

Și având în vedere câte companii folosesc e-mailul pentru a promova produse și în alt mod să se conecteze cu clienții, găsirea uneia dintre cele mai bune gazde de e-mail fără a sparge banca este de două ori impresionantă. De fapt, aproximativ 80% dintre întreprinderile mici se bazează pe e-mailuri ca modalitate principală de a atrage și de a păstra clienții.

Este posibil să trebuiască să răsfoiți o mulțime de site-uri web pentru a obține exact ceea ce aveți nevoie, dar recenziile noastre de aici urmăresc să ofere o modalitate mai detaliată și mai convenabilă de a găsi un serviciu de găzduire de e-mail care este accesibil și puternic. Să ne uităm la unele dintre cele mai accesibile servicii de găzduire e-mail disponibile astăzi.

1. Bluehost (2,95 USD/lună) – Cel mai bun serviciu de găzduire e-mail în general

Bluehost există din 2003 și se mândrește cu peste 2 milioane de domenii gestionate. Pe lângă găzduirea web, această companie gigantică de găzduire oferă și servicii de găzduire de e-mail la prețuri accesibile.

Ca și în cazul multor alți furnizori pe care i-am acoperit până acum, scopul principal al Bluehost este de a oferi servicii de găzduire web care să se adapteze la fiecare aspect al nevoilor proprietarului site-ului. Opțiunea de găzduire a e-mailului vine ca parte a numeroaselor beneficii ale găzduirii site-ului dvs. pe serverele Bluehost.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: 10 GB SSD – 100 GB SSD
 • Alte avantaje: 30 de zile de e-mail găzduit gratuit prin Microsoft 365, protecție SpamAssassin și confidențialitate gratuită a domeniului pentru anumite planuri

Fiecare cont Bluehost vine cu trei platforme de webmail gratuite și o versiune de probă gratuită a Microsoft 365 – care vă oferă o oportunitate ample de a descoperi interfețele și caracteristicile care sunt cele mai importante pentru fluxurile dvs. de lucru prin e-mail.

Suntem nebuni pentru confidențialitatea domeniului, care vă protejează informațiile personale de avocați și potențiali criminali care ar putea încerca să vă înșele pentru domeniul dvs. Bluehost oferă acest avantaj gratuit cu cele două planuri de top.

În plus, managerul de domenii și instrumentele de gestionare a contului Bluehost facilitează actualizarea, transferul, achiziționarea și gestionarea numelor dvs. de domenii, astfel încât să vă puteți conecta fără probleme adresele de e-mail profesionale.

Aflați mai multe despre acest serviciu de găzduire web în recenzia noastră detaliată Bluehost.

2. HostGator (2,64 USD/lună) – Găzduire ieftină de e-mail cu Website Builder

HostGator face lista noastră ca fiind una dintre cele mai populare gazde web din lume. Pentru mai puțin de 3 USD pe lună, planul robust de găzduire a e-mailului HostGator vine cu un domeniu personalizat gratuit și o serie de alte caracteristici interesante – și anume un constructor de site-uri web personalizat.

Înainte să ne uităm măcar la serviciul de găzduire de e-mail al companiei, haideți să vedem câteva dintre caracteristicile cheie la care vă puteți aștepta de la acest plan.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Conturi de e-mail și stocare nelimitate
 • Migrare GRATUITĂ, domeniu și certificat SSL
 • Acces la e-mail prin Horde și Roundcube
 • SpamAssassin și backup-uri săptămânale GRATUITE
 • Upgrade fără întreruperi G Suite pentru mai multă productivitate
 • Începeți acum pe HostGator.

E-MAIL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Tot puterea de e-mail de care veți avea nevoie vreodată este împletită în planurile de găzduire web bine amenajate de la HostGator. Adresele și stocarea nelimitate, împreună cu clienții de webmail Horde și Roundcube gata de utilizare, se combină cu infrastructura de înaltă clasă a gazdei pentru a oferi medii de trimitere fiabile și sigure. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: nelimitat
 • Alte avantaje: suită de email marketing cu formulare și CRM, plus suport pentru integrarea cu Google Workspace

Pentru cei care au nevoie de ajutor suplimentar în ceea ce privește designul, generatorul proprietar de tragere și plasare al companiei, Gator, vă va ajuta să creați și să personalizați vizual aspectul și senzația site-ului.

Utilizați unul dintre cele 4.500 de șabloane HostGator pentru a inspira un design coeziv pentru marca dvs., unul care se traduce în platforma integrată de marketing prin e-mail.

Utilizatorii pot adăuga formulare de captare a clienților potențiali și pagini de destinație pe site-ul dvs., apoi pot configura e-mailuri tranzacționale automate pentru a atrage și a implica și mai mult publicul.

Puteți crea conturi de e-mail nelimitate pe HostGator, dar sunteți restricționat la un singur domeniu din planul de bază al companiei. Faceți upgrade pentru a debloca domenii nelimitate.

Dacă aveți nevoie de mai multă putere cu e-mailul dvs., HostGator vinde și abonamente Google Workspace – cu toate instrumentele de comunicare, colaborare, stocare și gestionare de care aveți nevoie.

HostGator, despre care am considerat că este de încredere pentru aproape orice, oferă o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile mai lungă decât media. Mai multe informații sunt disponibile în recenzia noastră despre serviciul de găzduire web Hostgator.

3. 1&1 IONOS (1,00 USD/lună) – Cea mai ieftină găzduire de e-mail în ansamblu

Serviciile de e-mail sunt în mod obișnuit grupate în pachete de bază de găzduire web, ceea ce reprezintă o afacere ucigașă. Unii dintre furnizorii veterani de găzduire, totuși, au planuri care vizează în mod special clienții de găzduire de e-mail. 1&1 IONOS pune ștacheta sus cu planuri de e-mail de afaceri care pornesc de la 1,00 USD pe lună.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: 500
 • Stocare de e-mail dedicată: 10 GB – Nelimitat
 • Alte avantaje: suport pentru clienți de e-mail multiple, agendă de adrese de e-mail, scanări antivirus și protecție împotriva spamului prin e-mail

Planurile de găzduire a e-mailurilor de afaceri ale companiei vă oferă spațiu suficient pentru a vă crește baza de clienți și includ o gamă largă de funcții pentru a vă menține afacerea să funcționeze fără probleme. De asemenea, obțineți un nume de domeniu gratuit pentru primul an de abonament – sau mai mult pentru deținătorii de planuri premium. În timp ce serviciul de e-mail IONOS este ideal pentru întreprinderile mici, compania oferă servicii pentru clienți de dimensiuni medii până la companii cu pachete Microsoft Exchange și Google Workspace.

4. Hostinger (1,99 USD/lună) – Pachet de găzduire de e-mail ieftină / Web Hosting

Pentru a obține cea mai bună valoare, avem tendința de a prefera planuri care combină e-mail și găzduire web. Puteți găsi cu ușurință planuri la prețuri accesibile pentru fiecare cutie poștală, dar nu trebuie să cheltuiți mai mult pentru a vă aduce găzduirea și gestionarea site-ului dvs. sub aceeași umbrelă. Acestea fiind spuse, Hostinger prețuiește la fel planul de găzduire all-inclusive și pachetul de e-mail entry-level, la doar 1,99 USD pe lună.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Importați cu ușurință contacte, mesaje și calendare
 • Nume de domeniu GRATUIT cu plan anual
 • Integrari cu un singur clic cu peste 50 de instrumente de productivitate
 • Colaborați cu sondaje, liste de activități partajate
 • Mai puțin de 1 USD pe cutie poștală pe lună!
 • Începeți acum pe Hostinger.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Afișând o valoare majoră, planurile de e-mail Hostinger sunt complete cu toate instrumentele de colaborare și productivitate la care te-ai aștepta de la gazde cu prețuri mai mari. Ne plac în special integrările ușoare cu platforme precum Twitter, Google Drive și altele. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: 100
 • Stocare de e-mail dedicată: 50 GB SSD – 200 GB SSD
 • Alte avantaje: scanări antivirus gratuite și protecție împotriva spamului prin e-mail

Serviciul de găzduire de e-mail de la Hostinger este incredibil de ieftin, având în vedere beneficiile pe care le aduce. Această gazdă de e-mail combină o suită puternică de opțiuni de găzduire de e-mail cu găzduire rapidă și de încredere pentru site-uri web.

Indiferent dacă alegeți serviciul de găzduire e-mail Titan al companiei (disponibil ca produs independent și inclus în planurile de găzduire web) sau optați pentru o licență Google Workspace, Hostinger vă permite să vă sporiți puterea de trimitere și productivitatea.

Și mai bine, instrumentul de migrare Hostinger înseamnă că nu vă veți pierde e-mailurile anterioare atunci când vă abonați la serviciul de găzduire a e-mailurilor Hostinger. Puteți gestiona toate e-mailurile anterioare, curente și viitoare în siguranță și rapid de pe platforma de webmail ușor de utilizat a gazdei.

Când vine vorba de securitate, Hostinger vă protejează conturile de e-mailuri spam, malware, ransomware și atacuri de phishing. Aflați mai multe în recenzia noastră.

5. iPage (1,99 USD/lună) – Cel mai ieftin furnizor nelimitat de găzduire de e-mail

Dacă dețineți o afacere mică, iPage are o platformă de găzduire a e-mailului special adaptată nevoilor dvs. de afaceri. Această gazdă web populară oferă trei opțiuni de găzduire de e-mail: o combinație de găzduire web și e-mail și pachete pentru Google Workspace sau Microsoft 365.

În timp ce cele patru planuri reprezintă oferte solide de găzduire profesională de e-mail, planul de găzduire web al iPage are capabilități și mai accesibile. Clienții primesc conturi de e-mail nelimitate, precum și autoresponders și forwarder.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: nelimitat
 • Alte avantaje: alegerea planurilor Microsoft 365 sau Google Workspace, scanări antivirus gratuite și asistență disponibilă pentru criptarea e-mailului

Primul lucru pe care iPage promite este o cale directă pentru a stabili cu ușurință adrese de e-mail care se potrivesc cu numele de domenii. Acest aspect este crucial dacă dețineți o afacere, fie ea mare sau mică, și doriți să trimiteți e-mailuri tranzacționale clienților fără a vă pierde identitatea.

Vă puteți atașa căsuțele de e-mail nelimitate la mai multe domenii – iar iPage va plăti chiar și factura pentru una dintre înregistrările dvs. Integrați-vă cu ușurință cu o platformă de marketing prin e-mail de vârf, verificați-vă mesajele pe orice dispozitiv și bazați-vă pe scanările antivirus ale iPage pentru a vă păstra căsuța de e-mail în siguranță.

Pe lângă caracteristicile menționate mai sus, iPage garantează un timp de funcționare de 99,9% pentru conturile de e-mail, inclusiv protecție împotriva programelor malware și a e-mailurilor spam. Această gazdă de e-mail vă permite, de asemenea, să vă accesați conturile de e-mail din orice browser web.

Consultați recenzia noastră completă iPage pentru mai multe detalii.

6. Găzduire InMotion (2,29 USD/lună) – Planuri ieftine de server de e-mail cu SSD-uri puternice

InMotion Hosting se descrie ca fiind „ultima gazdă de care veți avea nevoie”. Pentru mai puțin de 3 USD pe lună, ceea ce este ideal pentru începători și utilizatorii WordPress, puteți crea o adresă de e-mail gratuită pe această platformă.

Pentru acest preț scăzut, deblocați versiunea completă a planului de găzduire partajată al companiei – unul dintre cele mai avansate tehnologic din industrie. InMotion Hosting oferă, de asemenea, găzduire VPS și planuri de server dedicat.

Contul de e-mail gratuit, oferit în toate planurile, vine cu următoarele caracteristici:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului sau transfer fără întreruperi
 • E-mail nelimitat SPAM Safe™ cu IMAP
 • Instalator de aplicații cu 1 clic și instrumente de marketing GRATUITE
 • Hardware de clasă business și gata pentru comerțul electronic
 • Stocare SSD plus backup GRATUIT și securitate SSL
 • Începeți acum cu InMotion.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduire de e-mail de clasă business, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, o unitate SSD și e-mail IMAP securizat, plus integrarea aplicației Google cu un expert în trei pași. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: 10 până la nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: 100 GB SSD – Nelimitat
 • Alte avantaje: migrare gratuită a căsuței de e-mail, protecție împotriva hackurilor și a programelor malware și ghiduri de configurare pentru serverul de schimb găzduit de Google și Microsoft

În cadrul găzduirii partajate, planurile de găzduire InMotion sunt în patru categorii: Lite, Launch, Power și Pro. Toate cele patru planuri includ unități SSD de mare putere, lățime de bandă nelimitată și adrese de e-mail gratuite – toate perfecte pentru rularea unui site web WordPress de succes.

InMotion optimizează performanța WordPress prin serverul web NGINX, versiunile moderne de PHP și o rețea de livrare de conținut gratuită pentru a accelera timpul de încărcare. Cu corecții și actualizări automate de securitate, plus un certificat SSL gratuit, gazda vă eliberează să vă concentrați pe rularea site-ului dvs.

InMotion Security Suite vine cu backup automat, scanări de hack și malware, plus protecție DDoS. În limbajul profanului, protecția DDoS distinge un atac malware de traficul obișnuit.

Clasăm în mod regulat InMotion printre gazdele noastre web și e-mail preferate pentru hardware-ul puternic, suportul prietenos și portalul util de gestionare a contului, care vine cu vrăjitori pentru orice, de la schimbarea înregistrării MX până la conectarea unui cont Google Workspace.

Aflați mai multe despre InMotion Hosting în recenzia noastră.

7. Găzduire A2 (2,99 USD/lună) – Găzduire de e-mail ieftină pentru întreprinderile mici

A2 Hosting este cunoscut pentru serverele sale supraalimentate și pentru o listă lungă de tehnologii compatibile.

Gazda web oferă patru planuri principale de găzduire web, fiecare având conturi de e-mail și spațiu de stocare SSD amplu. Majoritatea planurilor vin cu stocare nelimitată și backup automat, cu planurile Turbo Boost și Turbo Max care promit viteze de până la 20 de ori mai rapide.

Pe lângă accesibilitatea, A2 Hosting vine și cu următoarele caracteristici:

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: 100 GB SSD – SSD nelimitat
 • Alte avantaje: instrumente gratuite pentru gestionarea buletinelor informative și a listelor de e-mail, protecție împotriva spamului, redirecționare de e-mail și răspunsuri automate, precum și clienții de webmail Horde, SquirrelMail și RoundCube sunt preinstalați

Un alt avantaj A2 Hosting este caracteristica avansată de filtrare a spamului Barracuda, care direcționează mesajele primite pentru a fi scanate pentru potențiali viruși și spam. Dacă serverul de e-mail detectează spam sau viruși în e-mail, redirecționează e-mailul către un spațiu de stocare separat pentru recuperare, dacă este necesar.

Pe de altă parte, dacă e-mailul trece testul de securitate, acesta este apoi livrat cu succes în căsuța dvs. de e-mail. Această caracteristică de securitate minimizează riscul de a primi și deschide e-mailuri care conțin atașamente, link-uri și alte amenințări obișnuite.

A2 Hosting oferă o listă exhaustivă de instalări software cu un singur clic care simplifică sarcinile pe care doriți să le îndepliniți. Compania acoperă toate nevoile dvs. de e-mail pentru gestionarea listei de abonați, marketing prin e-mail, interfețe de webmail și multe altele.

Revizuirea noastră A2 Hosting oferă mai multe detalii despre acest furnizor de servicii de găzduire.

8. Rackspace (2,99 USD/lună) – Găzduire e-mail pentru întreprinderi

Rackspace are unele dintre cele mai bune caracteristici pe care le-ați putea dori vreodată într-un serviciu de găzduire de e-mail. În mare parte de încredere de către companii pentru soluțiile sale de cloud de premiere și puternice, Rackspace oferă experienței sale dedicate de asistență pentru clienți găzduirii de e-mail.

Cu acest serviciu, vă puteți accesa e-mailurile de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv conectat la internet. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune funcții din planul lor de bază, care costă 2,99 USD pe lună.

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: niciuna
 • Stocare de e-mail dedicată: 25 GB per cutie poștală
 • Alte avantaje: încercare gratuită de 14 zile, plus protecție premium împotriva spamului și antivirus

La fel ca majoritatea celorlalte gazde de e-mail, Rackspace utilizează Internet Message Access Protocol sau IMAP, pentru mesagerie eficientă și instantanee pe mai multe platforme.

Spre deosebire de majoritatea serviciilor de găzduire de e-mail pe care le-am analizat până acum, e-mailul Rackspace vine cu o probă gratuită de 14 zile și nu are angajamente pe termen lung. Vă puteți anula abonamentul oricând și din orice motiv.

Planul de bază vine cu o cutie poștală mare și toate elementele de bază. Va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile de nivel superior dacă aveți nevoie de funcții precum mesagerie instantanee, calendare, contacte, compatibilitate cu Microsoft Office și mai mult spațiu de stocare.

Utilizatorii Windows vor aprecia în special ActiveSync inclus pe dispozitivele mobile și desktop, împreună cu aplicațiile de productivitate compatibile cu Microsoft. Urmați acest link pentru a afla mai multe despre Rackspace Email.

9. SiteGround (2,99 USD/lună) – Găzduire nelimitată de e-mail pentru utilizare în afaceri de dimensiuni medii

SiteGround a câștigat teren în ultimii ani, datorită reputației sale excelente în ceea ce privește viteza și serviciul pentru clienți. Această gazdă web deservește peste 2 milioane de clienți din întreaga lume.

Planul de găzduire partajată al companiei vine în trei categorii: StartUp, GrowBig și GoGeek – toate includ conturi de e-mail gratuite nelimitate.

Înainte de a aprofunda detaliile serviciului de e-mail SiteGround, haideți să aruncăm o privire la cât vă primesc 2,99 USD pe lună.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire nelimitată de e-mail pe domeniul dvs
 • Compatibil cu mai mulți clienți de webmail și e-mail
 • Protocoale de e-mail securizate și soluții anti-spam
 • Supraveghere ușoară prin cPanel și constructor de site GRATUIT
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri cu un timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe SiteGround.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround oferă servicii excelente de găzduire de e-mail – compatibile cu toți clienții importanți de webmail și e-mail, inclusiv RoundCube și Outlook. Clienții de găzduire de e-mail obțin conturi de e-mail nelimitate pe domeniul lor, protocoale de e-mail securizate și filtre SPAM. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: nelimitat
 • Stocare de e-mail dedicată: 10 GB SSD – 40 GB SSD
 • Alte avantaje: protecția SpamExperts și filtrarea e-mailurilor, potrivire 100% cu energie regenerabilă, backup-uri zilnice și restaurări gratuite și o mulțime de tutoriale pentru configurarea conturilor de e-mail

Platforma de găzduire SiteGround vă permite să creați nelimitate adrese de e-mail, expeditori și autoresponders fără costuri suplimentare. De asemenea, vă oferă acces la o interfață de webmail ușor de utilizat pentru a vă gestiona mesajele de pe o singură platformă.

Gazda web cel mai bine evaluată se asociază excelent cu WordPress, oferind chiar și servicii gestionate pentru sistemul de management al conținutului și magazinele online bazate pe WooCommerce.

Și mai bine, adorăm SiteGround pentru abordarea sa față de serviciul pentru clienți. Compania de găzduire web nu promite asistență 24/7 și nu oferă întârzieri mari în obținerea unui răspuns, spre deosebire de un număr nefericit de furnizori de găzduire.

În schimb, SiteGround promite un răspuns într-un minut sau mai puțin la întrebările telefonice și prin chat, biletele de e-mail primind un răspuns în 15 minute. Problemele sunt rezolvate la primul contact 90% din timp.

Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre SiteGround.

10. Microsoft Exchange (4,00 USD/utilizator/lună)

Nu este surprinzător că una dintre cele mai importante companii tehnologice din lume și-a găsit drumul pe această listă. Pentru doar 4,00 USD pe lună, Microsoft oferă un serviciu de e-mail sigur, de încredere, de clasă business prin Exchange, care vine cu până la 100 GB de spațiu de stocare per utilizator.

Cu Exchange Online, cea mai accesibilă opțiune, utilizatorii își pot conecta conturile la versiunile familiare acceptate ale aplicațiilor Microsoft Outlook sau se pot baza pe clientul web.

Mai jos sunt câteva caracteristici suplimentare de așteptat de la serviciul Microsoft de găzduire e-mail:

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: niciunul, plătiți per utilizator
 • Stocare de e-mail dedicată: 50 GB per cutie poștală
 • Alte avantaje: capacitate de e-mail foarte mare (până la 150 MB), filtre de e-mail avansate și organizare, calendare și liste de grup care pot fi partajate, protecție premium împotriva spamului și a programelor malware și politici încorporate de prevenire a pierderii datelor

Pentru a asigura acest preț scăzut, totuși, va trebui să vă faceți un angajament anual atunci când vă înscrieți pentru prima dată la Microsoft Exchange. Dacă sunteți în căutarea plăților lunare, este posibil ca serviciul de găzduire de e-mail de la Microsoft să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs.

Încă un lucru: planul de găzduire de e-mail nu vine în mod inerent cu alte produse Microsoft, cum ar fi aplicațiile Office, stocarea în cloud sau conferința video. Pentru asta, va trebui să vă înscrieți pentru un abonament complet (și mai scump) Microsoft 365.

Pentru a afla mai multe despre găzduirea cu Microsoft Exchange Email, vizitați această pagină.

11. Google Workspace (6,00 USD/utilizator/lună)

Un alt gigant tehnologic, Google, are unul dintre cele mai bune servicii de găzduire de e-mail oferite prin platforma sa Google Workspace, cunoscută anterior ca G Suite.

Serviciul de găzduire de e-mail al companiei este doar unul dintre numeroasele beneficii oferite de diferitele planuri de pe această platformă, care include toate aplicațiile de productivitate și colaborare din planurile sale: Business Starter, Business Standard, Business Plus și Enterprise.

Planul Business Starter costă 6,00 USD pe lună – ceva mai scump decât alții din această listă. Deci, ce are de oferit acest plan? Hai să aruncăm o privire.

Caracteristicile cheie de găzduire a e-mailurilor de reținut:

 • Limitele contului de e-mail: niciunul, plătiți per utilizator
 • Stocare de e-mail dedicată: 30 GB – stocare nelimitată per utilizator
 • Alte avantaje: calendare partajate cu invitații automate prin e-mail pentru evenimente, accesul utilizatorilor și controlul permisiunilor, sugestii inteligente pentru crearea mesajelor de e-mail, gestionarea conturilor de la distanță și instrumente de colaborare, cum ar fi conferința video și partajarea ecranului

Google nu are nevoie de prezentare când vine vorba de servicii de găzduire în cloud sau chiar de e-mail. Gmail a ocupat 28% din piața clienților de e-mail în 2020, devenind de departe cea mai populară opțiune bazată pe browser.

Serviciile de găzduire de e-mail de la Google pot fi costisitoare în comparație cu celelalte pe care le-am analizat până acum, dar pachetele vin cu beneficii suplimentare care sporesc valoarea generală.

Procesul lin de integrare Gmail a câștigat popularitate la nivel mondial. Este posibil ca utilizatorii să știe ceva despre Google Workspace și să fi interacționat deja cu interfețele super-simple ale platformei.

Nu ezităm niciodată să recomandăm o centrală puternică, cum ar fi Google, care îmbină perfect tehnologiile de ultimă oră cu experiențe incredibil de ușor de utilizat.

Ce este E-mail Hosting?

În termeni simpli, găzduirea de e-mail se referă la un serviciu în care un furnizor de găzduire închiriază clienților săi părți din serverele sale.

Fiecare e-mail pe care îl primiți sau îl trimiteți trebuie să treacă mai întâi printr-un server de e-mail. Când te gândești la un server de e-mail, practic funcționează ca poștașul tău din cartier. Poșta ta trebuie să treacă prin poștaș pentru a ajunge la destinație.

Este exact ceea ce fac serverele de e-mail, iar singura diferență este că acțiunile lor sunt mai rapide și invizibile. Serverul poate chiar scana e-mailul pentru elemente rău intenționate și apoi poate decide dacă e-mailul este primit sau ieșit.

Un server web primește solicitări de browser și livrează un site web vizitatorilor, în timp ce un server de e-mail primește, direcționează și livrează mesaje de e-mail.

SMTP, adică Simple Mail Transfer Protocol, este metoda prin care serverele de e-mail trimit și primesc e-mailuri. Clienții de e-mail la nivel de utilizator (cum ar fi Gmail, Yahoo sau Apple Mail) folosesc de obicei un serviciu SMTP pentru a vă trimite mesajul către un server pentru livrare.

E-mailurile primite, pe de altă parte, folosesc de obicei POP3 sau IMAP. Post Office Protocol 3 stochează un mesaj primit pe un server și apoi îl șterge atunci când un program de e-mail descarcă e-mailul, ceea ce înseamnă că vă puteți accesa comunicarea doar de pe un singur dispozitiv.

Internet Message Access Protocol, totuși, permite serverelor de e-mail să stocheze o copie a e-mailului dvs., astfel încât să poată fi accesat dintr-o varietate de surse. Majoritatea gazdelor acceptă toate cele trei protocoale: SMTP, POP3 și IMAP.

Ce face un furnizor de găzduire de e-mail?

Furnizorii de găzduire de e-mail gestionează serverele care conțin conturile de e-mail ale clienților lor. Astfel de companii oferă instrumente puternice create pentru a face transferul de e-mailuri de la o parte la alta și mai eficient.

E-mailurile ajută la marketing, la mobilizare și la declanșarea unei anumite reacții din partea destinatarilor. Dincolo de implementarea serverului de e-mail, diferitele caracteristici conexe oferite de un furnizor de servicii de găzduire web fac o diferență uriașă în lumea marketingului digital.

Câteva caracteristici de înaltă calitate de care să fii atent:

 • Clienții: Nu, nu clienții tăi. Un client de e-mail se referă la interfața prin care vă accesați căsuța de e-mail. Multe platforme de webmail, inclusiv Roundcube și Horde, sunt gratuite. Altele, cum ar fi Gmail și Microsoft Exchange de la Google Workspace, necesită de obicei o taxă.
 • Adresă IP dedicată: Cele mai multe găzduiri de e-mail cu costuri reduse se bazează pe adrese IP partajate, ceea ce înseamnă că sute sau mii de utilizatori trimit mesaje cu aceeași adresă de server. În general, este bine, cu excepția cazului în care cineva devine spammer și primește adresa pe lista neagră. O adresă IP dedicată este exact ceea ce sună – un identificator pe care numai traficul dvs. de e-mail îl poate folosi.
 • Suplimente de marketing: după ce ați configurat căsuța de e-mail, cui trimiteți e-mailuri? Căutați instalări și integrări software cu un singur clic pentru instrumente precum formulare, manageri de liste de abonați, automatizare de marketing, software CRM și alte programe conexe.
 • Productivitate și colaborare: doriți să vă conectați calendarul online la e-mail? Dar videoconferințe, documente partajate și altele asemenea? Google Workspace și Microsoft 365 sunt alegerile evidente aici, dar există multe altele acolo.

Prin urmare, un serviciu de găzduire de e-mail este bine echipat cu instrumentele și tehnologiile potrivite pentru a atinge astfel de obiective.

Acest tip de furnizor de găzduire este, de asemenea, responsabil pentru furnizarea de securitate și alte protecții pentru conturile de e-mail. După cum sa discutat mai devreme, o gazdă de e-mail protejează conturile clientului său de infracțiunile cibernetice, cum ar fi phishing, trimiterea de fișiere rău intenționate și spam.

Care este cel mai ieftin serviciu de găzduire e-mail?

Serviciile de găzduire e-mail vin cu pachete și caracteristici diferite. Prin urmare, nu este ușor să concluzionați că un anumit plan de găzduire web va fi întotdeauna cea mai ieftină sau cea mai bună opțiune pentru nevoile tuturor.

Acestea fiind spuse, iată câteva dintre cele mai accesibile opțiuni pe care le-am găsit și care vă permit să vă conectați adresa de e-mail la un nume de domeniu personalizat:

 • Cel mai ieftin în general: IONOS (1,00 USD pe lună)
 • Găzduire de e-mail ieftină pentru întreprinderi mici: Hostinger (1,99 USD pe lună)
 • E-mail nelimitat ieftin: iPage (1,99 USD pe lună)
 • Cel mai ieftin plan cu un constructor de site-uri web: HostGator (2,64 USD pe lună)
 • Cel mai ieftin pentru e-mail și WordPress: InMotion Hosting (2,29 USD pe lună)
 • Cel mai ieftin pentru e-mail și domenii: GoDaddy (2,99 USD pe lună)

Unele dintre aceste gazde de e-mail pot părea și mai ieftine datorită unei promoții. Veți dori întotdeauna să acordați atenție prețurilor de reînnoire, desigur, deoarece prețurile pot să nu fie aceleași odată ce se termină termenul inițial.

Cu toate acestea, prețurile fluctuante nu înseamnă neapărat că aceste servicii de găzduire de e-mail nu sunt accesibile; înseamnă pur și simplu că, având în vedere concurența de pe piață, ceea ce poate fi considerat cel mai ieftin astăzi ar putea coborî pe a doua poziție mâine.

De exemplu, în acest moment, Hostinger este cea mai ieftină gazdă web de acolo. Mâine, sau poate un an mai târziu, lucrurile ar putea fi altfel.

De ce am nevoie de un furnizor de găzduire de e-mail ieftin?

În primul rând, aveți nevoie de un furnizor de găzduire de e-mail ieftin pentru a economisi bani. La urma urmei, cine ar refuza șansa de a economisi bani fără a compromite calitatea serviciilor?

În al doilea rând, doar pentru că ați găsit un furnizor de găzduire de e-mail ieftin nu înseamnă că nu veți avea nevoie de alte servicii conexe. De exemplu, poate fi necesar să vă înregistrați domeniul sau chiar să cumpărați o temă pentru a construi un site web.

Dacă începeți cu un furnizor care pune accent pe e-mailuri accesibile, sunt șanse ca aceștia să aibă tarife favorabile și pentru celelalte lucruri.

Consultați lista noastră cu cei mai mari registratori de domenii din lume. Acest lucru ar trebui să vă ajute să începeți ori de câte ori aveți nevoie de un domeniu pentru a vă crea adresa de e-mail profesională.

Cum aleg cel mai bun plan de găzduire e-mail?

Cu peste 4 miliarde de utilizatori activi de e-mail în întreaga lume, comunicarea prin e-mail este chiar mai populară decât rețelele sociale, care însumează aproximativ 3,8 miliarde de utilizatori.

Cel mai bun pachet de găzduire de e-mail pentru tine depinde de mai mulți factori. Înainte de a alege un plan, pune-ți următoarele întrebări:

 • Care este bugetul tău?
 • Ce caracteristici considerați esențiale pentru nevoile dvs. de găzduire de e-mail?
 • Cât de des comunicați prin e-mail?
 • Câte conturi de e-mail doriți să creați?
 • Cât de mari sunt fișierele pe care doriți să le transferați prin e-mail?
 • Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ghida în găsirea celui mai bun plan de găzduire a e-mailurilor pentru nevoile dvs.

De exemplu, dacă doriți să creați mai multe conturi de e-mail și nu aveți un număr definit în minte, puteți lua în considerare un plan de găzduire de e-mail care oferă conturi de e-mail nelimitate.

Exemple de servicii de găzduire de e-mail care oferă pachete nelimitate de conturi de e-mail includ Hostgator, Bluehost și Rackspace, printre altele. Trebuie doar să le compari planurile și să alegi ce este cel mai bine pentru tine.

Cât costă găzduirea unui server de e-mail? Ce zici de o adresă de e-mail?

După cum sa discutat mai sus, costul găzduirii unei adrese de e-mail variază în funcție de diferiți factori. Caracteristicile planului de găzduire, de exemplu, ar putea influența drastic prețul.

Nu există un preț standard pentru găzduirea adreselor de e-mail. Ai putea găsi ceva la fel de ieftin ca 1,99 USD pe lună, cum ar fi Hostinger, în timp ce altele vor costa probabil mai mult.

Cu toate acestea, având în vedere cererea de găzduire de e-mail, orice sub 10 USD pe lună este relativ ieftin – presupunând că planul vine cu caracteristici pentru a justifica prețul mai mare.

Prin urmare, pentru mai puțin de 10 USD pe lună, puteți obține întotdeauna un serviciu de găzduire de e-mail ieftin, care nu se zgâriește cu calitatea. Pe de altă parte, configurarea unui server de e-mail privat poate costa sute de dolari, plus cifre duble în fiecare lună pentru supraveghere.

Care este cel mai bun furnizor de găzduire de e-mail pentru o afacere mică?

Când vine vorba de cea mai bună găzduire de e-mail pentru întreprinderile mici, Google Workspace ia coroana.

Furnizorul de găzduire de e-mail nu are nevoie de prezentare în această industrie. Dacă știi cum să folosești Gmail, nu ar trebui să ai probleme cu serviciul de găzduire de e-mail de calitate business.

Google Workspace vine cu patru planuri de preț: Business Starter, Business Standard, Business Plus și Enterprise.

Cel mai bun lucru despre toate aceste planuri este că includ suita completă de instrumente de productivitate de la Google, cum ar fi conferințe video și vocale, calendare partajate, foi de calcul și multe altele.

Așteptați-vă ca comunicațiile prin e-mail să joace un rol major în campaniile dvs. de marketing și succesul întreprinderilor mici.

Într-un fel sau altul, veți avea nevoie de produsele menționate mai sus atunci când vă conduceți mica afacere.

De asemenea, merită verificat și planul de e-mail de afaceri al Hostinger. Cu un spațiu de stocare de e-mail de 10 GB, o verificare gratuită a antivirusului și importuri cu un singur clic, acest plan este serviciul nostru de găzduire de e-mail ieftin, cel mai recomandat pentru întreprinderile mici.

Planul de bază de e-mail Hostinger costă 1,99 USD pe lună chiar și după reînnoire, ceea ce îl face cel mai accesibil plan de e-mail pe termen lung.

Am nevoie de găzduire web pentru e-mail?

Ei bine… un fel. Aveți nevoie de găzduire de e-mail, dar serviciul merge adesea mână în mână cu găzduirea web.

Rețineți: găzduirea web implică instrumentele necesare pentru a rula site-ul dvs., în timp ce găzduirea e-mailului se concentrează pe trimiterea, primirea și stocarea mesajelor.

Aproape 1,5 miliarde de e-mailuri sunt trimise în fiecare zi, aproape trei sferturi dintre mileniali preferând e-mailul ca modalitate preferată de a interacționa cu o afacere.

Găzduirea e-mailului este una dintre cele mai bune modalități de a obține scalabilitate pentru nevoile dvs. de e-mail. Când afacerea dvs. mică se extinde, la fel crește și planul de găzduire a e-mailului.

Cea mai bună parte a acestei expansiuni este că se poate face cu doar câteva clicuri pe buton!

Asociați un domeniu gratuit cu cele mai ieftine servicii de găzduire e-mail

Una dintre cele mai bune modalități de a găsi găzduire web ieftină este să căutați acea gazdă web care oferă tipul de servicii de care aveți nevoie, toate sub același acoperiș.

Găsirea celor mai ieftine servicii de găzduire e-mail nu este suficientă, mai ales dacă cheltuiți mai mulți bani pe alte produse de care aveți nevoie pentru a vă gestiona site-ul sau blogul.

De exemplu, după ce ai petrecut ore întregi sau chiar zile căutând un serviciu de găzduire de e-mail ieftin și, în sfârșit, ai găsit unul, este posibil să ai nevoie și de următoarele servicii:

 • Înregistrarea domeniului
 • Instalarea temei site-ului
 • Instrumente și pluginuri premium
 • Securitate gazduire web

Vestea bună este că puteți găsi întotdeauna oferte ieftine de găzduire web pe Gazduirweb. Recenziile noastre aprofundate explică exact ce trebuie să știți despre aceste companii de găzduire web, serviciile lor, avantajele și dezavantajele și compatibilitatea cu nevoile dvs. de găzduire.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company