17 cele mai ieftine gazde de servere dedicate (aprilie 2023)

17 cele mai ieftine gazde de servere dedicate (aprilie 2023)

17 cele mai ieftine gazde de servere dedicate (aprilie 2023)

Cele mai ieftine gazde de server dedicate vă permit să evitați șocul cu autocolante prin blocarea celor mai mici tarife pentru contractele pe termen lung pentru hardware cu un singur chiriaș. Serverele dedicate sunt disponibile pe platforme gestionate sau neadministrate, unde clienților le este alocată o unitate montată în rack într-un centru de date.

Aici, vom trece în revistă cele mai importante caracteristici de căutat atunci când achiziționați planuri de server dedicat. Vă recomandăm cele mai ieftine gazde de server dedicate pentru a obține cea mai bună valoare pentru banii dvs. atunci când cumpărați planuri pe termen lung.

Cele mai ieftine gazde de servere dedicate

Hardware-ul pentru centrele de date este acum la prețuri la prețuri de mărfuri, deoarece furnizorii de servicii de găzduire în cloud concurează pentru a câștiga cotă de piață și a-și distinge mărcile. Acest lucru face ușoară evaluarea între furnizorii de servicii pe baza numărului de nuclee CPU, RAM, stocare SSD/HDD și alocarea lunară a lățimii de bandă pe serverele bare metal.

Alți factori de luat în considerare sunt benchmark-urile pentru modelul de procesor de server Intel sau AMD oferit și beneficiile hardware-ului administrat vs. neadministrat. Pe baza acestor factori, alegerile noastre de top pentru cele mai ieftine planuri de server dedicat sunt:

1. InterServer.net

Preț lunar de pornire 44,00 USD

 • Monitorizare 24/7 timp de funcționare și centru de date privat
 • Până la 24 de nuclee și lățime de bandă de 100 TB
 • 12 sisteme de operare și 3 panouri de control
 • Configurații personalizate construite și întreținute intern
 • Garanție de blocare a prețului fără contracte
 • Începeți acum pe InterServer.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Știi că o companie de găzduire înseamnă afaceri atunci când deține și operează propriile sale centre de date. Deoarece angajații InterServer construiesc și gestionează servere în aceeași clădire cu sediul companiei, clienții de găzduire dedicată beneficiază de cea mai mare flexibilitate, asistență și monitorizare non-stop. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 250 GB – HDD de 80 TB 4 – 52 de nuclee 32 GB – 128 GB

InterServer are unul dintre cele mai ieftine planuri de server dedicate din industrie, începând de la 49 USD pe lună. Acest plan include un singur procesor Xeon E3-1230 quad-core cu 2 TB de stocare HDD. Serverul rulează pe CentOS 7 cu un mediu gestionat furnizat de inginerii tehnici InterServer, care include actualizări regulate de securitate.

Aveți la dispoziție o varietate de licențe pentru panoul de control care includ Webuzo gratuit. Planul facturează lunar fără un contract pe mai mulți ani.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 49,99 USD pe lună (plan de o lună)
 • Configurație: 4 nuclee CPU, 32 GB RAM, 2 TB HDD, + 150 TB lățime de bandă
 • Platformă: Gestionată cu CentOS 7, Consola IPMI și Protecție DDOS

Cu resurse de server dedicate, puteți obține 6 până la 12 nuclee CPU pe hardware dedicat la prețuri de aproximativ 99 USD pe lună, în funcție de costul suplimentar al opțiunilor de stocare SSD.

InterServer oferă posibilitatea de a alege între serverele Intel Xeon și AMD Ryzen sau EPYC cu specificațiile exacte garantate, astfel încât să puteți face referire la specificațiile de referință pe hardware în avans.

În plus față de panoul de control Webuzo gratuit și fără cerința de a vă înscrie pentru o afacere pe termen lung, serverele dedicate InterServer sunt ușor de gestionat și ieftin de furnizat pentru software cloud în producție. Luați în considerare InterServer recomandarea noastră de top pentru un plan de găzduire dedicat ieftin.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 79,99 USD

 • Aprovizionare instantanee pentru toate planurile de server Bluehost
 • Minim 3 adrese IP dedicate
 • Feronerie modernă, construită și întreținută în casă
 • Asistență rapidă 24/7 din partea unei echipe dedicate
 • Înscrieți-vă pentru a economisi 37% la primul mandat
 • Începeți acum Bluehost.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Construit pe tehnologie modernă, cu minim patru nuclee CPU per server dedicat, Bluehost oferă opțiuni de găzduire dedicată fiabile și flexibile la un preț extrem de rezonabil. Lăudăm continuu opțiunile de găzduire partajată ale companiei pentru că au hardware fantastic și o consolă de management excelentă, iar ofertele de servere dedicate ale mărcii nu sunt diferite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 500 GB – 1 TB (RAID-1) 4 miezuri, 4 – 8 fire 4 GB – 16 GB

La Bluehost, trebuie să vă angajați într-un contract de 36 de luni pentru a obține cele mai ieftine prețuri la găzduirea serverului dedicat.

Planul Standard include un procesor quad-core cu viteză de 2,3 GHz, 4 GB RAM și 1 TB de stocare HDD pe două hard disk-uri de 500 GB pentru 79,99 USD pe lună.

Costurile includ cPanel, WHM și un mediu de servicii complet gestionat în timp. Primiți un domeniu gratuit pentru primul an și certificate SSL emise pentru fiecare domeniu.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 79,99 USD pe lună (plan de 36 de luni)
 • Configurație: 4 nuclee CPU, 4 GB RAM, 1 TB HDD, + 5 TB lățime de bandă
 • Platformă: optimizată pentru WordPress și WooCommerce; licențiat cPanel/WHM

Cu Bluehost, hardware-ul serverului dedicat este complet gestionat și funcționează cu cPanel pentru a suporta nume de domenii nelimitate. Puteți folosi instrumente familiare precum MySQL Wizard și Softaculous pentru a implementa scripturi LAMP pe server cu instrumente gratuite pentru WordPress.

Planurile de server dedicat Bluehost sunt perfecte pentru cerințele magazinului WooCommerce și puteți scala cu ușurință la configurații superioare pe platformă dacă aveți nevoie de mai multă procesare, RAM sau spațiu de stocare.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 89,98 USD

 • Servere Linux sau Windows disponibile
 • Stocare HDD sau SSD plus lățime de bandă nemăsurată
 • Rețea și centru de date complet redundante
 • Acces SSH și suport pentru mai multe limbi
 • Soluții gestionate sau semiadministrate
 • Începeți acum pe HostGator.

DEDICAT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Fondată în 2002, HostGator este una dintre cele mai mari gazde web cu o lungă generație de găzduire de servere dedicate. Cu hardware actualizat, inclusiv procesoare Intel Xeon Quad-core și o mulțime de memorie RAM, HostGator echilibrează performanța, serviciul de găzduire web de calitate și prețurile competitive. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 512 GB – HDD de 2 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 8 GB – 30 GB

Planul Value Server la HostGator include un procesor Intel Xeon quad-core cu 8 fire, 8 GB RAM, 1 TB stocare HDD și lățime de bandă nelimitată pentru 89,98 USD pe lună, pe un contract de 36 de luni. Costul comparabil pentru același hardware pe un plan de server dedicat pe o lună este de 159,99 USD.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 89,98 USD pe lună (plan pe 36 de luni)
 • Configurație: 4 CPU, 8 GB RAM, I TB HDD, + Lățime de bandă nemăsurată

Există opțiuni de a alege fie CentOS cu cPanel licențiat, fie Windows cu Plesk pentru sistemul de operare și panoul de control la HostGator, pe un plan care este plin de oferte bonus.

4. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 105,99 USD

 • Acces rădăcină și 3 niveluri de gestionare a serverului
 • Servere gestionate de experți implementate instantaneu
 • Alegeți dintre 4 centre de date de pe 3 continente
 • Stocare SSD redundantă GRATUITĂ în matrice RAID-1
 • Alegere dintre 13 sisteme de operare Linux
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

DEDICAT
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei găzduiri gestionate sau autogestionate, A2 Hosting vă oferă trei planuri de server dedicat extrem de fiabile pentru a vă satisface nevoile, în funcție de nivelul de confort și experiență. Cu planul A2 Hosting Unmanaged Flex Dedicated Server, utilizatorii obțin control la nivel de administrator cu acces root și alegerea lor pentru sistemul de operare Linux. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB (oglindă) 4 – 10 miezuri, 4-20 fire 16 GB – 128 GB

A2 Hosting are atât planuri de servere dedicate gestionate, cât și negestionate, disponibile la prețuri începând de la 99,99 USD pe lună, pe un plan de doi ani.

Hardware-ul de pe cel mai ieftin plan negestionat include un procesor quad-core Intel Xeon E-224 4,6 GHz Turbo, unde există și opțiuni pentru procesoarele AMD Roma 2nd Gen EPYC 7232 3,2 GHz Turbo la prețuri de până la 219,99 USD pe lună.

Aceste servere au 8 nuclee cu 16 fire și 64 GB de RAM față de 4 fire și 16 GB RAM pe planul quad-core Hyper 1. Serviciile gestionate încep de la 60 USD în plus pe lună.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 99,99 USD pe lună (plan pe 24 de luni)
 • Configurație: 4 nuclee CPU, 16 GB RAM, 2 TB HDD, + 6 TB lățime de bandă
 • Platformă: Opțiuni gestionate și negestionate cu centre de date internaționale

Deși majoritatea utilizatorilor vor prefera să folosească platforma gestionată cu cPanel pentru cerințele lor de server dedicat, cele mai ieftine prețuri pentru servere dedicate se găsesc pe planurile neadministrate oferite de A2 Hosting.

Acestea includ utilizarea gratuită a panoului de administrare Webuzo, care acceptă mai multe instalări de sisteme de operare, precum și opțiuni pentru Apache și NGINX. Webuzo vă permite să instalați actualizări de securitate pentru software-ul dvs. web sau versiuni noi de platformă.

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară mare. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Cel mai accesibil plan de server dedicat de la InMotion Hosting este planul Essential care include un procesor quad-core Intel Xeon E3-1246 v3.

Cu configurația de bază, primiți 16 GB de RAM, 1 TB de stocare SSD și 15 TB de lățime de bandă lunară pentru 99,99 USD pe lună.

Opțiunile de performanță mai înaltă includ procesoare Intel Dual Xeon Silver 4214 cu până la 1 TB RAM la 539,99 USD pe lună.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 99,99 USD pe lună (plan pe 12 luni)
 • Configurație: 4 nuclee CPU, 16 GB RAM, 1 TB SSD, + 15 TB lățime de bandă
 • Platformă: Gestionată complet cu licență cPanel/WHM pentru domenii nelimitate

Principalul avantaj al serverelor dedicate InMotion Hosting sunt serviciile de centru de date complet gestionate, care includ upgrade de securitate ale platformei la sistemul de operare, baza de date și instalarea cPanel.

Disponibilitatea cPanel facilitează gestionarea domeniilor nelimitate pentru clienți sau comerțul electronic la InMotion Hosting pe LAMP. Primești un certificat SSL gratuit pentru fiecare domeniu, precum și o opțiune pentru Softaculous la 5 USD în plus, Asistență de lansare și copii de rezervă automate pentru codul găzduit.

Alte pachete de găzduire pentru servere dedicate la preț redus

Există întotdeauna o concurență majoră în industria de găzduire web pentru găzduirea serverului dedicat, iar mărcile enumerate mai jos se compară favorabil cu cele mai bune cinci opțiuni enumerate mai sus.

Principala diferență este prețurile mai mari la ofertele introductive. Alți factori includ alegerea serverelor neadministrate sau gestionate furnizate în pachetul complet pentru planul de server dedicat.

Am acordat prioritate performanței înalte și a costurilor reduse atunci când analizăm cei mai buni furnizori de găzduire de servere dedicate „cel mai bun din rest”.

Nu veți găsi lipsă de calitate sau de resurse la majoritatea mărcilor majore de găzduire web, dar fiți precaut atunci când vă angajați la un plan pe termen lung dacă nu ați folosit anterior serviciile platformei de găzduire ale companiei.

Alegeți o ofertă de 1 lună pentru testarea unui server dedicat administrat sau neadministrat fără un pachet plătit în avans.

6. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 122,00 USD

 • Servere extrem de configurabile, cu posibilitatea de a alege între Windows sau Linux
 • Asistență complet gestionată și backup-uri pe noapte
 • Centre de date SAS de tip II și Tier 4
 • Garanție de funcționare de 99,999% și protecție DDoS
 • Înlocuire hardware de 1 oră
 • Începeți acum pe Hostwinds.

DEDICAT
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

La cel mai înalt nivel al spectrului de găzduire, poate fi uneori dificil să discerneți care servere domnesc suprem. Furnizorii pun în mod natural cel mai bun hardware și cele mai luxoase caracteristici pe primul plan atunci când vine vorba de atragerea clienților pentru găzduire dedicată la prețuri mari. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 120 GB – HDD de 12 TB 4 – 16 miezuri, 8 – 20 fire 8 GB – 32 GB

Cel mai ieftin plan de server dedicat de la Hostwinds rulează pe un procesor quad-core Intel Xeon E3-1270 v3 cu 8 GB RAM, 1 TB stocare HDD și 10 TB lățime de bandă lunară pentru 106 USD pe lună.

Serverul rulează pe o versiune licențiată a CentOS 7 cu un mediu complet gestionat care include backup-uri pe noapte. Clienții Hostwinds au opțiuni pentru mai multe centre de date la nivel internațional. Hostwinds oferă un panou de control al alimentării în zona clientului care este utilizat pentru administrare.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 106 USD pe lună (plan de o lună)
 • Configurație: 4 nuclee CPU, 8 GB RAM, 1 TB HDD, + 10 TB lățime de bandă
 • Platformă: CentOS 7, acces IPMI, controale VNC KVM și montare ISO

Serverele de performanță mai înaltă de la Hostwinds rulează 2 procesoare Intel Xeon E5-2620 v3 cu configurații personalizate pentru HDD/SDD, RAM și lățime de bandă la un preț accesibil. Puteți comanda 1 TB de SSD pe orice plan de server dedicat pentru 30 USD pe lună la Hostwinds.

Adresele IP dedicate pentru editorii cu mai multe domenii sunt disponibile la un cost de 1 USD fiecare pe lună. Există, de asemenea, opțiuni pentru Fedora, Debian, Ubuntu și Windows pentru sistemul de operare.

Hostwinds oferă o configurare rapidă pentru configurații personalizate cu sistemul de operare ales la prețuri mici pentru performanță ridicată.

7. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

Liquid Web are o ofertă introductivă specială pe serverele sale dedicate quad-core Intel Xeon 1230v6 cu 16 GB RAM și două discuri SSD de 240 GB.

Prețul este de 149 USD pe lună, cu o lățime de bandă de 5 TB și o licență cPanel. Un upgrade complet gestionat costă 20 USD în plus pe lună.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 149 USD pe lună (plan pe 12 luni)
 • Configurație: 4 CPU, 16 GB RAM, 480 GB SSD, 1 TB HDD, + 5 TB lățime de bandă

Cel mai ieftin server dedicat Liquid Web vine, de asemenea, cu un plus de 1 TB de stocare pe HDD și 250 GB de capacitate de rezervă, plus Monitorizare Sonar Proactivă și Hardening ServerSecure.

8. DreamHost.com

Preț lunar de pornire 149,00 USD

 • Până la 12 nuclee disponibile
 • Acces complet rădăcină și shell
 • Protecție DDoS și monitorizare server 24/7
 • Opțiuni hardware complet gestionate și personalizabile
 • Stocare HDD sau SSD RAID-1
 • Începeți acum pe DreamHost.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Când site-ul dvs. cu trafic ridicat depășește VPS, apelați la DreamHost pentru găzduire dedicată premium la un tarif rezonabil. Furnizorul de hosting în vârstă de 20 de ani oferă servere cu de trei ori mai multe nuclee și de patru ori mai multă RAM în comparație cu concurenții cunoscuți. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A SSD de 240 GB – HDD de 2 TB Nou sau Transfer 8 minute

Găzduirea de servere dedicate complet gestionată începe de la 149 USD pe lună la DreamHost pe planul său Standard, cu un procesor Intel Xeon quad-core cu suport pentru 8 fire, 4 GB RAM, 1 TB stocare HDD și garanții de funcționare a rețelei 100%. Serverele rulează pe LAMP cu Ubuntu.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 149 USD pe lună (plan pe o lună)
 • Configurație: 4 CPU, 4 GB RAM, 1 TB HDD, + Lățime de bandă nemăsurată

DreamHost a făcut ca suportul pentru dezvoltatori să fie o prioritate pentru planurile sale dedicate de server, cu PHP, MySQL, Node.js, Ruby și alte extensii preinstalate cu securitatea platformei gestionate.

9. Hivelocity.net

Preț lunar de pornire 109,00 USD

 • Întărirea serverului la implementare
 • Lățime de bandă de intrare GRATUITĂ
 • 10 GB de stocare în cloud GRATUIT
 • Asistență la sediu 24/7
 • Garanție de funcționare de 99,999% cu monitorizare și alerte
 • Începeți acum cu Hivelocity.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hivelocity: evaluarea expertului nostru

Reprezentând cea mai mare flexibilitate în ceea ce privește găzduirea serverelor dedicate, Hivelocity oferă peste 1.000 de configurații hardware pe care clienții le pot adapta nevoilor și obiectivelor lor specifice de afaceri. Compania implementează sute de servere în fiecare lună, multe în mai puțin de 10 minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A SSD de 240 GB – SSD de 6,4 TB N / A 7 minute

Hivelocity oferă un pachet unic de server dedicat și oferă numeroase pachete preconfigurate care pot fi adaptate nevoilor unei afaceri. Propunerea de valoare este clară: implementare instantanee.

Serverele dedicate Hivelocity durează doar câteva minute pentru a fi conectate și sunt complete cu stocare, lățime de bandă și memorie robuste.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 109 USD pe lună
 • Configurație: 6 nuclee CPU, 240 GB SSD, implementare instantanee

Sunt disponibile servere Windows sau Linux, iar utilizatorilor li se acordă acces complet root pentru a-și controla și personaliza serverele după cum este necesar.

10. MediaTemple.net

Preț lunar de pornire 110,00 USD

 • Alegerea dvs. de serviciu complet, semi-sau autogestionat
 • Procesoare cu mai multe nuclee, 128 GB RAM și SSD-uri de 1 TB
 • Creșteți instantaneu de la găzduirea VPS
 • 99,99% garanție de funcționare a rețelei, a hardware-ului și a infrastructurii
 • Alegerea sistemului de operare Linux cu cPanel sau Plesk opțional
 • Începeți acum pe Media Temple.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Templul media: recenzia expertului nostru

Sunt resurse nelimitate de server și un cartier curat de neprețuit pentru afacerea dvs. Dacă ați răspuns „da”, nu căutați mai departe decât găzduirea dedicată Media Temple. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 1 TB Nou sau Transfer 8 minute

Media Temple este o altă companie care a condus tranziția de la hardware-ul tradițional de server dedicat la platformele bazate pe virtualizare. Principalele opțiuni ale Media Temple pentru servere dedicate cu un mediu garantat cu un singur chiriaș sunt planurile DV Developer și DV Managed.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 110 USD pe lună (plan pe o lună)
 • Configurație: 8 vCPU, 16 GB RAM, 400 GB SSD, + lățime de bandă nelimitată

Ambele opțiuni DV funcționează ca un plan VPS în cloud cu garanții pentru utilizarea hardware-ului de către un singur chiriaș. Aceste planuri trebuie comandate prin intermediul asistenței pentru clienți, iar prețurile pot varia.

11. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 139,99 USD

 • Resurse dedicate furnizate în minute
 • Performanță maximă și protecție a datelor cu oglindirea discurilor RAID-1
 • Control administrativ prin acces root, cPanel sau Plesk
 • Alegeți dintre servicii semi-administrate sau integral
 • Obțineți o reducere de 22% din primul mandat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DEDICAT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Planurile de găzduire pentru servere dedicate GoDaddy oferă opțiuni de asistență gestionate, resurse la cerere și controlul intuitiv al utilizatorului asupra cPanel și Plesk. Compania oferă planuri pentru utilizatorii Linux și Windows, cu o varietate de opțiuni pentru sisteme de operare, RAM, putere de procesare, spațiu pe disc și opțiuni hardware. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 500 GB – HDD de 16 TB (RAID-1) 4 – 16 miezuri, 8 – 32 fire 32 – 256 GB

GoDaddy a menținut o linie tradițională de servere dedicate, care încep de la 129,99 USD pe lună. Configurația de bază include un server dedicat quad-core Intel Xeon-D 2123IT 3,0 GHz Turbo cu 32 GB RAM și două unități de stocare HDD de 4 TB pentru un total de stocare RAID-1 de 8 TB.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 129,99 USD pe lună (plan pe 24 de luni)
 • Configurație: 4 CPU, 32 GB RAM, 8 TB HDD, + Lățime de bandă nemăsurată

Platforma de server dedicat GoDaddy este complet cu administrare rădăcină la nivel de kernel și opțiuni pentru sistemul de operare Linux sau Windows. Plesk și cPanel sunt disponibile pentru ușurință în utilizare.

12. NameCheap

NameCheap oferă în prezent una dintre cele mai bune oferte din industrie cu planul său Entry Level de 56,88 USD care se bazează pe un server quad-core Intel Xeon E-2234 3,4 GHz cu 16 GB RAM și 480 GB SSD de stocare.

Pachetul NameCheap include 100 TB pe lună în alocare de lățime de bandă.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 56,88 USD pe lună (plan pe 24 de luni)
 • Configurație: 4 CPU, 16 GB RAM, 480 GB SSD, + 100 TB lățime de bandă

Serverele dedicate NameCheap sunt gestionate cu opțiuni de sistem de operare pentru Debian, Ubuntu și CentOS. cPanel nu este acceptat pe CentOS 8, deși este disponibil și pentru instalare dacă este necesar.

13. FatCow.com

Preț lunar de pornire 119,99 USD

 • Servere complet gestionate
 • Stocare în oglindă RAID 1 pentru protecția datelor
 • Flexibilitate și scalabilitate bazate pe cloud
 • Costuri lunare previzibile, fără taxe suplimentare
 • 3 adrese IP dedicate per plan
 • Începeți acum pe FatCow.

DEDICAT
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

FatCow: recenzia expertului nostru

Dacă doriți performanță și securitate maximă pentru site-ul dvs. și o gazdă cu o companie prietenoasă cu clienții și cu mediul, FatCow ar trebui să fie în fruntea listei dvs. de gazde web potențiale. Când vine vorba de funcții de găzduire dedicate, FatCow are ceea ce ar trebui să cauți: două până la patru nuclee CPU, 4 GB până la 16 GB RAM, tone de lățime de bandă și tone de stocare în oglindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 GB – 1 TB GRATUIT (1 an) 6 minute

FatCow este o gazdă cu buget redus cu planuri de server dedicate ieftine, potrivite pentru întreprinderile mici și editorii de nișă. Un server dedicat cu 2 nuclee CPU, 4 GB RAM, 500 GB stocare și 5 TB lățime de bandă lunară costă 119,99 USD pe lună pe planul de pornire, care include un certificat SSL gratuit.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 103,99 USD pe lună (plan pe 24 de luni)
 • Configurație: 2 CPU, 4 GB RAM, 500 GB HDD, + 5 TB lățime de bandă

Benchmark-urile pentru serverele FatCow se bazează pe procesorul Intel Xeon E3 1220LV2 3,5 GHz. Costul total poate fi redus la 103,99 USD pe lună cu un plan de 24 de luni care include o licență cPanel.

14. OVHcloud

OVHcloud adoptă o abordare inovatoare a găzduirii serverelor dedicate, cu planuri Rise începând de la 60 USD pe lună.

Hardware-ul include un Intel Xeon E3-1230v6 quad-core (3,5-3,9 GHz), 32 GB RAM și două unități de stocare HDD de 2 TB pentru un total de 4 TB cu lățime de bandă lunară de 500 MB.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 60 USD pe lună (plan pe 12 luni)
 • Configurație: 4 CPU, 32 GB RAM, 4 TB HDD, + 500 MB lățime de bandă

OVHcloud este una dintre cele mai bune soluții pentru configurații de elită de RAM și stocare la prețuri bugetare pe un plan de server dedicat, deși serviciile gestionate au prețuri mai mari decât Rise-1.

15. Leaseweb

Leaseweb este o platformă de schimb în cloud, unde puteți obține unele dintre cele mai ieftine prețuri din lume pentru hardware-ul de server dedicat în mai multe centre de date.

Cel mai mic preț este în prezent de 37,34 USD pe lună pentru un server Intel Quad-Core Xeon E3-1230 3,20 GHz care este livrat instantaneu.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 38,49 USD pe lună (plan pe 12 luni)
 • Configurație: 4 CPU, 8 GB RAM, 2 TB HDD, + 1 TB lățime de bandă

Cel mai ieftin server dedicat Leaseweb include 8 GB RAM cu două unități de stocare HDD de 1 TB. Puteți configura servere dedicate cu cele mai mici prețuri pe hardware la Leaseweb.

16. Servere FDC

Serverele FDC au un plan bugetar care are un preț de 199 USD pe lună și include o configurație a unui procesor Xeon 3450 quad-core cu 16 GB RAM, patru hard disk de 3 TB (stocare totală de 12 TB) și opțiuni pentru viteze de lățime de bandă.

Puteți instala Windows, Linux sau FreeBSD.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 199 USD pe lună (plan pe o lună)
 • Configurație: 4 CPU, 16 GB RAM, 12 TB HDD, + Lățime de bandă nemăsurată

Serverele FDC le permit clienților să aleagă între lățime de bandă nemăsurată la 1 Gbps, lățime de bandă dedicată de 10 Gbps sau un plan de lățime de bandă de 10 Gbps care se limitează la 3 Gbps în orele de lucru din SUA.

17. Arvixe

Arvixe oferă servere dedicate în gama de buget printr-un parteneriat cu HostGator.

Puteți comanda un procesor Intel Xeon-D quad-core cu 8 GB RAM, 1 TB spațiu de stocare HDD și lățime de bandă nemăsurată la prețuri începând de la 98,98 USD pe lună. Există opțiuni fie pentru Windows, fie pentru Linux.

 • Prețul celui mai ieftin plan de server dedicat: 98,98 USD pe lună (plan pe 36 de luni)
 • Configurație: 4 CPU, 8 GB RAM, I TB HDD, + Lățime de bandă nemăsurată

Arvixe este o gazdă reseller care este specializată în asistență pentru clienți. Platforma complet gestionată oferă cPanel (Linux) sau Plesk (Windows) ca opțiune de administrare pentru domenii.

Întrebări frecvente despre găzduirea serverului dedicat

Serverele dedicate au reprezentat o parte importantă a pieței de găzduire web încă din primele zile ale internetului. În 2000-2010, creșterea virtualizării a permis multor proprietari de afaceri mici să economisească bani pe găzduire folosind planuri VPS.

Între 2010-2020, apariția cadrelor elastice precum AWS EC2 și Kubernetes cu centre de date hiperscale a inaugurat era cloud-ului.

Aceste întrebări frecvente vor discuta găzduirea serverului dedicat în contextul alternativelor partajate, VPS, cloud și reseller. Piața de găzduire cu amănuntul se adresează întreprinderilor mici, editorilor web independenți, programatorilor, dezvoltatorilor și magazinelor de comerț electronic.

Serverele dedicate sunt produsele de servicii de vârf din industrie și gestionează cele mai solicitante sarcini de lucru în găzduire.

Ce este găzduirea serverului dedicat?

Principala cerință a găzduirii serverului dedicat este ca acesta să includă hardware de montare în rack autonom într-un centru de date care garantează un mediu cu un singur chiriaș. În găzduirea partajată, mii de utilizatori pot împărtăși același hardware.

Personalizarea este un factor major atunci când decideți asupra pachetului de server dedicat al unui furnizor de găzduire.

În planurile VPS, există mai mulți utilizatori care partajează un nucleu pentru suport pentru sistemul de operare pe hardware partajat. Găzduirea serverului dedicat este disponibilă în baza planurilor bare metal, neadministrate sau gestionate, în funcție de companie.

Principalele caracteristici de luat în considerare cu planurile de server dedicat:

 • Planul de găzduire include un server dedicat Linux sau opțiuni Windows?
 • Există suport optimizat pentru găzduirea WordPress pe platforma care este inclusă?
 • Câte conturi dedicate adresei IP sunt oferite cu cel mai ieftin server?
 • Găzduirea dedicată include un server bare metal sau un server dedicat gestionat?

Serverul dedicat ca o singură unitate va depinde de cerințele de procesare și lățime de bandă ale tuturor site-urilor web, software-ului, bazelor de date etc. care rulează pe hardware.

Serverele dedicate sunt disponibile în diferite configurații, de obicei cu o alegere între procesoare Intel Xeon sau AMD Ryzen/EPYC și opțiuni Windows vs. Linux.

Am favorizat capacitatea de a personaliza specificațiile pentru RAM, stocare (SSD/HDD), viteze de lățime de bandă și panoul de control ca elemente principale ale unui plan în revizuirea noastră a mărcilor majore de găzduire web enumerate mai sus.

Cât costă găzduirea serverului dedicat?

Cele mai ieftine prețuri pe care le-am găsit în sondajul nostru cu privire la companiile de găzduire web au fost între 35 USD și 40 USD. Toate acestea au fost bazate pe procesoare Intel Xeon quad-core cu opțiuni de stocare HDD.

Planurile diferă în principal în ceea ce privește cantitatea de RAM, stocare și lățime de bandă. Majoritatea companiilor prețuiesc aceleași servicii în intervalul de la 99 la 199 USD pe lună, cu reduceri disponibile prin înscrierea în avans pentru contracte pe termen lung. Alte companii percep lunar același preț.

Cum să estimați costurile cu planuri de server dedicat:

 • Prețul mediu pentru majoritatea planurilor de servere dedicate este de la 450 la 499 USD pe lună
 • Un server cu această configurație ar trebui să accepte peste 10.000 de utilizatori simultani
 • În funcție de scripturi, cache și CDN, așteptați-vă să accepte peste 10 milioane de vizualizări de pagină
 • Prețurile de gazdă bugetare concurează cu planurile VPS, dar oferă hardware pentru un singur chiriaș

Planurile de server dedicate care sunt mai mici de 50 USD pe lună concurează cu planurile VPS care pot avea configurații mai mari sau performanțe mai bune cu unitățile de stocare SSD.

Este important să plătiți doar pentru servere dedicate dacă aveți nevoie de ele, iar pentru majoritatea proprietarilor de afaceri criteriile de utilizare cu un singur chiriaș sunt principale.

Dacă prețuiți performanța costurilor prin teste de referință, puteți găsi cea mai bună valoare pe hardware din industrie comparând prețurile de găzduire.

Cum aleg cel mai bun plan de server dedicat ieftin?

Aflați ce căutați efectuând un audit IT asupra resurselor dumneavoastră înainte de a vă înscrie pentru un plan de server dedicat. Utilizați benchmark-uri de la terți pentru a obține informații despre performanța procesoarelor Intel Xeon și AMD EPYC oferite de companiile de gazdă web.

Cele mai bune planuri de server dedicate care oferă cele mai multe nuclee, fire de execuție, RAM și spațiu de stocare la un preț avantajos sunt cele mai bune.

Întrebări utile pentru alegerea celor mai bune planuri de server dedicat:

 • Cât trafic web va necesita software-ul cloud, site-urile web sau aplicațiile mobile?
 • Care este numărul curent lunar de vizualizări de pagină pentru resursele care urmează să fie găzduite?
 • Ce microservicii, baze de date și limbaje de programare au nevoie de suport din partea aplicațiilor?
 • Hardware-ul de înaltă performanță este cel mai important sau raportul calitate-preț este cel mai important pentru planuri?

O modalitate de a aborda utilizarea serverului bare metal într-o rețea de centre de date este prin abordarea mărfurilor. Așa cum cumpărați cupru sau zahăr la o liră, puteți compara procesorul, memoria RAM, stocarea (HDD vs. SSD) și opțiunile de lățime de bandă și apoi alegeți cele mai mici prețuri.

Există o diferență între serverele dedicate administrate și cele neadministrate, iar prețurile mai mici se găsesc de obicei pe planurile bare metal unde puteți instala orice stivă este necesară. Căutați servicii pentru clienți cu chat live și timpi de răspuns rapid la planurile gestionate.

Cum funcționează un server dedicat?

Un server dedicat va include fie o stivă LAMP, fie WAMP, cu sistemul de operare, baza de date, cadru de server și suport pentru limbajul de programare instalat în straturi pentru a construi funcționalitatea.

Unii oameni aleg Apache și Linux pentru licențiere open-source sau suport cPanel, în timp ce alte companii se bazează pe Windows Server și dezvoltă cu ASP.NET. Alegerea între Apache și NGINX este importantă și în găzduirea web cu planuri dedicate.

Straturi ale stivei de software pe hardware-ul serverului dedicat:

 • Sistemul de operare pe serverele dedicate poate fi Linux, Windows sau BSD
 • Cadrul de server este o alegere între Apache, NGINX, Windows, Caddy etc.
 • Cele mai populare baze de date sunt MySQL, MSSQL, MongoDB și PostgreSQL
 • Suport pentru PHP, Python, Perl, Ruby, ASP.NET, Java, JavaScript, Node.js etc.

De obicei, extensiile limbajului de programare sunt instalate și actualizate pe un server web dedicat prin acces root printr-o conexiune SSH și instrumente de linie de comandă.

Unele companii de gazdă web oferă cPanel, Plesk, DirectAdmin, Webuzo sau Webmin ca opțiuni pentru un panou de control. Dezvoltatorii pot instala suport pentru Java, Docker, ASP.NET și alte limbaje de programare, conform cerințelor aplicațiilor lor, pentru a rula cu suport pentru baze de date în cloud.

De ce ar trebui să aleg găzduirea serverului dedicat?

Serverele dedicate sunt importante pentru companii în multe capacități, deși acum concurează puternic cu cloud-ul public și platformele de virtualizare.

Majoritatea companiilor au ales în mod tradițional servere dedicate pentru securitatea unui singur chiriaș și pentru suportul site-urilor web cu trafic ridicat.

Când construiți sau acceptați cod personalizat pentru site-uri web și aplicații mobile, un server dedicat poate fi configurat cu opțiuni pentru limbaje de programare și baze de date pe care majoritatea găzduirii partajate nu le vor accepta.

Principalele motive pentru a alege planuri de găzduire pentru servere dedicate:

 • Serverele dedicate garantează un mediu cu un singur chiriaș pentru securitatea cibernetică.
 • Puteți configura un nivel mai ridicat de alocare a resurselor pentru runtime software.
 • Plătiți doar pentru cantitatea de procesoare, RAM, stocare SSD/HDD etc. necesară.
 • Suportă site-uri web cu trafic ridicat, site-uri de comerț electronic și aplicații mobile.

Utilizatorii puternici caută configurații de elită la cel mai mic preț pentru cerințele lor hardware în cloud. Unele companii oferă diferite niveluri de viteză de conexiune a lățimii de bandă, dar principalele diferențe pot fi evaluate, cum ar fi CPU, RAM și dispozitive de stocare.

Platformele de server gestionate preiau potențialul pentru erori de securitate și nevoia de administrare a sistemelor din cerințele pe care trebuie să le suporte afacerea dvs., ceea ce poate ajuta dezvoltatorii independenți.

Server partajat, VPS, server dedicat: care este diferența?

Un server dedicat este un server montat în rack cu o singură unitate într-un mediu de centru de date gestionat. Principalul aspect al unui server dedicat este că ar trebui să includă ocuparea unui singur chiriaș.

În schimb, atât platformele de găzduire partajată, cât și VPS se bazează pe medii multi-tenant. Ca și alte forme de găzduire, serverele dedicate sunt disponibile în planuri gestionate și neadministrate.

Diferențele majore între planurile de server partajat, VPS și dedicat:

 • Cu cele mai bune planuri de server dedicat, puteți alege locația serverului centrului de date.
 • Găzduirea VPS este mai ieftină, dar include un mediu multi-tenant pentru cod și bază de date.
 • Cele mai bune planuri de găzduire pentru servere dedicate acceptă zeci de milioane de vizualizări de pagini lunar.
 • Puteți rula un plan Windows VPS cu Windows Server folosind Hyper-V sau KVM.

Serverele bare metal oferă posibilitatea de a instala orice software este necesar pentru proiectul sau afacerea dvs. la cele mai mici prețuri. Platformele de server gestionate includ actualizări de securitate și preinstalarea software-ului de stivă de server pentru hardware-ul LAMP/WAMP.

Acest lucru poate economisi timp și bani pentru întreprinderile mici sau pentru echipele de dezvoltare independente. Utilizați servere dedicate pentru a susține site-urile web și aplicațiile mobile cu cele mai multe cerințe de procesare și trafic web.

Evitați șocul autocolantelor cu planuri pentru servere dedicate

Un furnizor de găzduire de server dedicat vă poate ajuta afacerea să evite șocul de stickere la gazdele cloud publice cu cadre elastice.

În cele din urmă, depinde atât de cât de multă capacitate de procesare necesită aplicațiile, site-urile web și domeniile dvs., cât și de cât trebuie alocată pentru creșterile de trafic la vârf de producție. Calculați acest lucru cu un audit IT înainte de a vă înscrie pentru planul dvs.

Cele mai ieftine servicii de hosting dedicate vor concura cu platformele de server virtuale în specificații și configurații. Poate fi mai ieftin să alegeți găzduirea VPS față de găzduirea web dedicată pentru proiecte mai mici.

Utilizarea unui server dedicat nu trebuie să spargă banca.

Serverele dedicate Linux oferă avantaje care nu pot fi comparate cu planurile Windows VPS. Cel mai important aspect este construirea unui mediu personalizat pentru runtime software și baze de date. Platformele de server administrate sunt mai scumpe decât opțiunile bare metal.

Un furnizor de găzduire dedicat concurează cu servicii partajate, VPS și alte servicii de găzduire gestionate. Căutați o gazdă dedicată cu cea mai ieftină găzduire dedicată pentru un server Windows sau alegeți servere dedicate Linux pentru mai multe opțiuni de publicare cu scripturi PHP gratuite.

Planurile ieftine de găzduire pentru servere dedicate reprezintă o modalitate importantă pentru companii de a publica site-uri web și aplicații mobile la scară largă. Profită de ofertele enumerate mai sus pentru a începe cu un plan de server dedicat.

Consultați recenzia noastră completă despre InterServer

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InterServer este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent InterServer pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,5 în categoria Gazduire Dedicată dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre InterServer:

Construit de specialiști de găzduire web pentru cei care găzduiesc web, InterServer este excelent pentru clienții de găzduire puțin mai experimentați, cărora nu le deranjează să plătească puțin mai mult pentru servicii și asistență premium. Compania deținută independent conduce propriul centru de date, oferă o mulțime de funcții nelimitate și adoptă o abordare practică a asistenței 24/7.

Înainte de a vă înscrie la InterServer, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de InterServer. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InterServer
 • InterServer: 4.5/5.0 vs. altele
 • InterServer: 44,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InterServer este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InterServer. Și la 44,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InterServer.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company