16 cele mai bune site-uri de găzduire video pentru afaceri și portofolii (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 16 cele mai bune site-uri de găzduire video pentru afaceri și portofolii (aprilie 2023)
16 cele mai bune site-uri de găzduire video pentru afaceri și portofolii (aprilie 2023)

16 cele mai bune site-uri de găzduire video pentru afaceri și portofolii (aprilie 2023)

Videoclipurile sunt aparent peste tot online, cele mai bune site-uri de găzduire video strigând pentru prim-planuri și căutând să le facă mare.

Specialiștii de marketing online folosesc din ce în ce mai mult videoclipuri pentru a promova mărcile și a disemina informații, deoarece mediul este printre cele mai captivante metode de interacțiune cu consumatorii. De fapt, Cisco a prognozat că videoclipurile online vor reprezenta mai mult de 82% din tot traficul de internet al consumatorilor până în 2022. Cu toate acestea, dimensiunile mari ale fișierelor și cerințele de lățime de bandă fac livrarea conținutului video mai dificilă decât găzduirea web obișnuită.

Am analizat în profunzime diferiții furnizori de găzduire și platforme de publicare disponibile pentru a determina care sunt cele mai bune opțiuni pentru a îndeplini o varietate de obiective de conținut. Indiferent dacă doriți să completați câteva postări de blog cu un player video încorporat sau să transformați videoclipurile într-o parte semnificativă a afacerii dvs., aruncați o privire la companiile care sunt gata să vă transforme în vedetă. Lumini, camera, actiune!

Wix Video: Cea mai bună platformă de găzduire video pentru site-uri web (Câștigător general)

Potrivit Forrester, un minut de videoclip valorează 1,8 milioane de cuvinte când vine vorba de performanță în rețelele sociale și rezultatele căutării. Datorită valorii video prezentate mărcilor, împreună cu puterea de calcul adăugată necesară pentru a găzdui corect fișierele, au apărut multe servicii specializate. Opțiunile includ servicii de streaming dedicate, site-uri de partajare video, platforme de găzduire specifice videoclipurilor și gazde web tradiționale care oferă suport pentru videoclipuri.

Deoarece majoritatea editorilor de videoclipuri noi sunt profesioniști individuali și întreprinderi mici, ultima categorie este deosebit de atrăgătoare. În funcție de modul în care intenționați să utilizați videoclipul, mulți proprietari de site-uri web pot cere pur și simplu planului lor de găzduire să efectueze o sarcină dublă. Adoptarea unei abordări generaliste va fi calea cea mai rentabilă și mai ușor de utilizat pentru majoritatea obiectivelor de conținut video (ușor), deoarece nu va trebui să vă înscrieți, să învățați, să integrați și să plătiți pentru un alt serviciu.

Platforma populară de găzduire și creare de site-uri Wix.com oferă acum Wix Video, o aplicație care vă permite să încărcați un videoclip YouTube (sau Vimeo sau Facebook etc.), să vă creați propriile canale video, să vă implicați vizitatorii și să generați bani din conținutul dvs. video. Mai mult, puteți începe să utilizați Wix ca soluție de găzduire video pentru o rată de pornire lunară de 0,00 USD!

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Găzduire web ieftină: cele mai bune site-uri de găzduire video pentru portofolii

În funcție de calitatea videoclipurilor pe care doriți să le produceți, poate fi necesar să investiți o sumă destul de mare de bani în echipamente și software de editare – și asta este în regulă. Dacă sunteți în căutarea noului dvs. conținut video pentru a genera vânzări și conversii ale clienților, calitatea profesională este esențială. Totuși, identificând cei mai accesibili (dar încă calificați) furnizori de găzduire, editorii la scară mică pot economisi niște bani în timpul procesului de distribuție a procesului de producție video.

Cu gazdele cu buget redus pe care le recomandăm mai jos, veți putea folosi același spațiu pe server și aceeași putere de procesare atât pentru videoclipurile dvs., cât și pentru portofoliul dvs. Găzduirea videoclipurilor pe site-ul dvs. vă oferă mai mult control asupra playerului care vă afișează videoclipul, împreună cu alte elemente de formatare și afișare. Veți dori să fiți atenți la stocare și lățime de bandă nelimitate, iar unitățile SSD de înaltă performanță reprezintă un plus. Cele mai multe dintre aceste gazde vă vor ajuta să vă proiectați și să vă lansați site-ul, precum și să vă ofere servicii de creștere a vitezei, cum ar fi o rețea de livrare a conținutului sau instrumente de stocare în cache.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde ieftine recomandate »

Furnizori de cloud/VPS: cele mai bune site-uri de găzduire video pentru companii

Nu toate planurile de găzduire partajată vor fi potrivite pentru găzduirea video. Videoclipurile de lungă durată, filmele de lungă durată, fișierele video brute și cele filmate în înaltă definiție sau cu rezoluții mari vor rufe rapid prin resursele serverului dvs. alocate și vor afecta performanța site-ului dvs. – sau chiar vă vor pune în probleme cu furnizorul dvs. de găzduire.

Dacă există chiar și o fărâmă de îndoială dacă veți avea suficient spațiu sau putere pentru a vă găzdui videoclipurile, ar trebui să treceți direct la planurile cloud sau VPS. Mediile virtualizate acoperă o secțiune mult mai mare a unui server sau a unei rețele și se pot extinde mai ușor și fără probleme pentru a vă acoperi nevoile. Și mai bine, puteți găsi servicii îmbunătățite la prețuri foarte rezonabile doar cu puțină cercetare.

Serverele cloud reunesc resurse pentru a oferi clienților o experiență de găzduire mai fiabilă și mai performantă.

Cu toate acestea, atunci când cumpărați găzduire cloud sau VPS la prețuri accesibile, asigurați-vă că acordați atenție opțiunilor dvs. de administrare a serverului. De obicei, la capătul mai ieftin al spectrului, furnizorii înțeleg că este posibil să nu aveți experiența de a gestiona corecțiile de securitate și actualizările sistemului de operare din interfața de linie de comandă și vor include cPanel sau un alt panou de control vizual. Dar cu siguranță veți dori să vă asigurați că prețurile nu sunt mici, deoarece au eliminat toate caracteristicile, cu excepția celor mai esențiale.

Cu toate acestea, mai multe dintre gazdele noastre VPS preferate merg la cealaltă extremă. Pe lângă tarife accesibile, instrumente ușor de utilizat și servicii gestionate, gazdele enumerate mai jos implementează tehnologii bazate pe cloud în serverele sale private virtuale pentru a introduce și mai multă scalabilitate, performanță, securitate și redundanță.

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

7. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți alte gazde cloud și VPS recomandate »

Site-uri de găzduire video pentru adulți: cele mai bune pentru conținut pentru adulți

Vă place sau nu, o parte semnificativă a traficului de internet și online se concentrează pe conținutul pentru adulți. Cu toate acestea, contrar credinței populare, conținutul pentru adulți sau pentru adulți se extinde dincolo de cuvintele, imaginile și videoclipurile explicite din punct de vedere sexual, incluzând și tutunul, alcoolul, jocurile de noroc și armele de foc. Estimările pentru cât de multă pornografie este online variază de la aproximativ 4% la 35%, în funcție de cine face cercetarea. Potrivit serviciului de monitorizare și responsabilitate pe internet Covenant Eyes, 1 din 5 căutări mobile sunt pentru porno, iar telespectatorii din întreaga lume cheltuiesc mai mult de 3.000 USD pe secundă pentru a accesa conținutul pentru adulți online.

Cu toate acestea, multe companii evită găzduirea de conținut pentru adulți din cauza asociațiilor de mărci percepute sau a implicațiilor morale ale permiterii a ceea ce unii consideră mass-media neplăcute, precum și respectarea zecilor de legi care reglementează distribuția, cumpărarea și deținerea de pornografie. În loc să parcurgeți termenii și condițiile gazdelor și documentele de utilizare acceptabilă pentru a vedea ce companii permit videoclipuri pentru adulți, consultați mai jos câteva dintre aceste opțiuni recomandate:

8. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

9. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

10. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD nelimitată, baze de date și e-mail
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds obține o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

Găsiți mai multe resurse de găzduire web pentru adulți »

Alternative gratuite ale site-urilor de găzduire video: cele mai bune pentru streaming

Așa cum magazinele de comerț electronic au nevoi diferite de găzduire de la bloggeri, uneori, cea mai bună găzduire vine de la servicii specializate care servesc unui anumit scop. Deși preferăm opțiunile video auto-găzduite care le permit utilizatorilor să-și integreze fără probleme munca în site-urile lor web, mai multe site-uri se concentrează exclusiv pe livrarea videoclipurilor către mase.

Serviciile de streaming și site-urile web de partajare video se vor ocupa de toate aspectele tehnice și de optimizările găzduirii video, dar de obicei va trebui să respectați câteva restricții, cum ar fi subiectul, formatul sau codecurile. Toate aceste servicii oferă conturi gratuite, dar poate doriți să vă gândiți să plătiți pentru serviciile premium.

11. YouTube

Marele poobah al videoclipurilor online, YouTube este al doilea cel mai popular motor de căutare, după nimeni altul decât Google – compania sa-mamă. Videoclipurile YouTube sunt incredibil de ușor de încorporat în majoritatea site-urilor web, iar editorii de videoclipuri pot parcurge un drum lung fără a cheltui bani. De fapt, puteți obține venituri suplimentare afișând reclame împreună cu videoclipurile dvs. (dar aveți grijă să nu vă enervați spectatorii cu o abordare prea agresivă).

Fiind cea mai populară platformă video din lume, YouTube este o opțiune de preferat pentru proprietarii de site-uri care doresc să încorporeze videoclipuri.

Primii angajați ai PayPal au creat și lansat YouTube în 2005, trăgând influență și inspirație din dificultatea de a găsi clipuri online cu „defecțiunea garderobei” a lui Janet Jackson la Super Bowl din 2004 și un tsunami în Oceanul Indian în același an. Acum, YouTube atrage o cantitate nebună de trafic, în special în rândul publicului mai tânăr. În SUA, persoanele cu vârsta de 18 ani și peste petrec mai mult timp vizionarea YouTube într-o lună medie decât fac orice rețea de televiziune.

12. Vimeo

Dacă YouTube este platforma de alegere pentru începători, Vimeo reprezintă un pas mic către găzduirea video profesională, de nivel enterprise. Abonamentul de bază gratuit alocă 500 MB pe săptămână de spațiu de încărcare, până la 5 GB spațiu de stocare total al contului. Utilizatorii Vimeo se pot bucura de un player remarcabil de rapid, care poate fi încorporat, împreună cu analize simple și controale de confidențialitate.

Lansată cu un an înainte de YouTube, Vimeo a fost prima platformă care a susținut videoclipuri de înaltă definiție pentru consumatori.

Totuși, locul în care platforma strălucește cu adevărat este în pachetele plătite care introduc colaborare, suport 4K și HDR și o experiență fără anunțuri, precum și o personalizare sporită, streaming live, asistență și oportunități de marketing. Interesant este că Vimeo a fost fondat cu un an înainte de YouTube și a fost prima platformă care a susținut videoclipuri de înaltă definiție.

13. Wistia

Ajutând companii precum MailChimp, Squarespace și Zendesk să reușească cu videoclipuri online, Wistia este destinată întreprinderilor mici și mijlocii. Planurile premium sunt destul de scumpe, dar sunt încărcate cu funcții puternice. Pachetul gratuit limitează utilizatorii la doar trei videoclipuri care se afișează pe un player de marcă, dar editorii de videoclipuri rare vor aprecia controalele de confidențialitate, instrumentele de generare de clienți potențiali, integrările de marketing și analiza avansată aprofundată a platformei video.

Wistia este o platformă de găzduire video orientată spre afaceri, cu analize și integrări impresionant de aprofundate.

Wistia își arată dedicarea pentru producția video și experiențe de publicare ușor de utilizat cu Soapbox, o extensie Chrome care permite oricui să înregistreze, să editeze, să partajeze și să analizeze videoclipuri de prezentare folosind doar camera încorporată a computerului. (Distracția deoparte: vă provocăm să găsiți o companie cu o pagină mai distractivă care să-și arate angajații)

14. Brightcove

Apropiindu-se mai mult de găzduire de nivel enterprise, Brightcove este un veteran al industriei care s-a lansat chiar înainte de YouTube. Compania oferă o gamă largă de instrumente pentru a ajuta organizațiile să folosească videoclipuri pentru marketing, monetizare și chiar comunicare internă și instruire.

Brightcove, care a fost lansat în 2004, este o platformă completă de publicare și marketing video pentru organizații mari.

Serviciile variază de la găzduire în cloud orientată spre video, instrumente de marketing și publicare, analiză video bogată, un player HTML5, funcționalitate de streaming live, publicitate de direcționare, servicii media de vârf și transcodare. Mai multe companii din Fortune 500 au încredere în Brightcove, inclusiv Ford, Conde Nast, GoDaddy și GM. Prețurile nu sunt afișate pe site-ul Brightcove, dar potențialii clienți se pot bucura de o încercare gratuită de 30 de zile.

15. Flowplayer

După ce a lansat un player renovat, compania spune că este de 10 ori mai mic decât cel al concurenților și încă de 10 ori mai puternic, Flowplayer depășește în mod constant limitele a ceea ce se poate face cu tehnologia de găzduire video. Compania europeană (care are și birouri în New York City și Mexic) deservește companii precum IBM, Disney, Mercedes-Benz, Universal, MIT, NASA și HBO.

Flowplayer oferă instrumente și funcții ample în jurul publicării video, reclamei, streaming live și analize.

Prețurile variază de la 25 USD la 500 USD pe lună, iar utilizatorii pot încerca platforma gratuit timp de 14 zile. Alternativ, puteți descărca gratuit un player de marcă. Planurile vin cu cel puțin 50 GB de stocare, suport pentru înaltă definiție, acces API și analiză în timp real.

16. SproutVideo

După cum ar putea sugera și numele, SproutVideo este o platformă de găzduire și publicare video conștientă de mediu. Compania donează o parte din încasările anuale din contul nou către Fundația Națională a Pădurilor în fiecare Ziua Pământului pentru a salva și reconstrui pădurile afectate de incendii, dezastre naturale și boli.

Planurile SproutVideo încep de la 59,99 USD pe lună și se extind până la 500 USD pe lună pentru editorii de videoclipuri care au grijă de securitate.

Companiile, inclusiv GE, FedEx, WeWork și Fender, cresc cu Sprout Video, iar proba gratuită de 30 de zile a companiei nu necesită ca utilizatorii noi să introducă informații de plată. SproutVideo pune accent pe securitate, oferind mai multe setări de confidențialitate, cum ar fi protecția prin parolă, protecția autentificarii și restricțiile IP.

Care este cel mai popular site de găzduire video din lume?

Cele mai bune site-uri de găzduire video luptă pentru titlul de cele mai populare din lume. Cu toate acestea, YouTube este în prezent liderul clar, cu o medie de 1,9 miliarde de utilizatori activi lunar în februarie 2022. Acest lucru îi depășește cu mult pe cei mai apropiați concurenți, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime și Vimeo.

Unde pot găzdui un videoclip online gratuit?

Există o serie de site-uri gratuite de găzduire video disponibile, inclusiv YouTube, Vimeo și Dailymotion. Cu toate acestea, este important să rețineți că site-urile de găzduire video gratuite au, în general, funcții mai limitate decât site-urile plătite. De exemplu, este posibil să nu puteți încărca videoclipuri la înaltă definiție sau poate fi necesar să vizionați anunțuri înainte sau în timpul videoclipurilor dvs. Pentru o platformă video cu capacități de streaming neîntrerupt și analize detaliate pentru a evalua implicarea utilizatorilor, ridicați între 10 și 20 USD pe lună pentru un plan plătit.

De-a lungul anilor, au apărut alți furnizori de servicii de găzduire video și platforme pentru a satisface nevoile de instrumente de marketing pentru întreprinderile mijlocii până la întreprinderi. De exemplu, Hippo Video este un editor video gratuit care permite utilizatorilor clienți B2B să creeze și să partajeze rapid videoclipuri. Facebook Live este o platformă alternativă de streaming live care a câștigat o mare popularitate ca instrument de marketing rapid și gratuit al creatorilor de conținut. Și site-urile de marketing video, cum ar fi Biteable și Coursify, oferă specialiștilor de marketing să creeze rapid un curs online sau să partajeze videoclipuri de instruire cu personalul.

Găzduire video vs. Streaming video vs. Partajare video: Care este diferența?

Pe scurt, streaming video înseamnă vizualizarea conținutului video online. De obicei, când spunem „serviciu de streaming video”, ne referim la site-uri pentru consumul de conținut video, mai degrabă decât la publicarea și găzduirea unui fișier video. Serviciile de streaming populare includ Netflix, Hulu, Peacock și Amazon Prime Video, toate oferind planuri plătite. Mai puțin cunoscutul Facebook Watch este un serviciu gratuit de streaming video la cerere care a apărut în 2017.

În schimb, o platformă de găzduire video , denumită adesea are o platformă de partajare video , permite unui creator de conținut să încarce, să găzduiască și să partajeze videoclipuri. Platformele populare de găzduire video includ YouTube și Vimeo. În aceste cazuri, termenii „platformă de găzduire video” și „platformă de partajare video” sunt în esență sinonimi – și diferiți de o platformă de găzduire cu suport video. Capeesh?

Rețineți: majoritatea platformelor generale de găzduire web oferă planuri care răspund nevoilor de găzduire video, inclusiv creatorii de site-uri web cu un player video încorporabil, lățime de bandă nelimitată și alocații ample de stocare pentru a găzdui fișiere video și alte fișiere media mari. Cu toate acestea, nu toate planurile de găzduire web vor rezista nevoilor spectatorilor.

Asigurați-vă că planul dvs. de găzduire web are un spațiu suficient de stocare, memorie și lățime de bandă disponibile, împreună cu asistență utilă și opțiuni de scalare la un plan mai mare, dacă este necesar. Din fericire, HostGator excelează la toate cele de mai sus. Compania le permite clienților să înceapă rapid și ușor cu o varietate de instrumente și aplicații pentru construirea site-ului. Resursele sunt fie nelimitate, fie necontorizate, iar compania spune că este extrem de rar ca clienții care administrează un site web personal sau de afaceri mici să-și depășească politicile de utilizare.

Unde pot găzdui videoclipuri private?

Dacă doriți să găzduiți videoclipuri private, va trebui să vă înscrieți pentru un serviciu de găzduire video plătit. Serviciile plătite oferă o serie de funcții pe care serviciile gratuite nu le oferă, inclusiv capacitatea de a vă proteja videoclipurile prin parolă și de a alege cine le poate vizualiza. Unele servicii de găzduire video plătite populare includ Vimeo Pro și Wistia.

Priviți dincolo de YouTube pentru opțiuni superbe de găzduire video

YouTube a fost de multă vreme o opțiune populară pentru găzduirea video – dar nu trebuie să fie calea pe care o alegeți. Există o mulțime de alternative atât pentru scriitori individuali, cât și pentru videografi, precum și pentru companiile Fortune 500. Indiferent dacă plătiți pentru un serviciu premium terță parte, vă actualizați planul de găzduire web sau pur și simplu încercați să faceți ca videoclipurile auto-găzduite să funcționeze cu configurația dvs. actuală, asigurați-vă că optimizați experiența utilizatorilor.

Deși găzduirea videoclipurilor pe site-ul dvs. web poate fi oarecum provocatoare, este singura soluție care vă permite să mențineți proprietatea totală asupra creației dvs. Aveți control total asupra modului în care este afișat videoclipul și cine îl vede. Evitați un cost suplimentar și nu trebuie să vă supuneți munca acoperită de publicitate, deoarece nu vă puteți permite experiența fără anunțuri. În plus, videoclipurile auto-găzduite pot fi un impuls pentru SEO site-ului tău. În loc să contribui la clasamentul YouTube, de ce să nu-l ridici pe al tău?

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,8/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company