Cele mai bune 12 servicii de găzduire Ubuntu (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire Ubuntu (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii de găzduire Ubuntu (aprilie 2023)

Deși se pare că puteți găsi găzduire web Linux peste tot, cele mai bune servicii de găzduire Ubuntu pot fi puțin mai greu de găsit.

Sistemele de operare nu sunt de obicei o parte majoră a planurilor de marketing ale furnizorilor de găzduire web și mulți proprietari de site-uri nu le pasă în mod special ce program folosesc. Dar dezvoltatorii experimentați și cei cu proiecte complexe pot aprecia că au capacitatea de a profita de stabilitatea și fiabilitatea Ubuntu.

Alăturați-vă companiilor importante, inclusiv Slack, Instacart și Reddit, prin implementarea Ubuntu Server în stiva dvs. de tehnologie. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune servicii de găzduire web de acolo.

Cele mai bune servicii de găzduire Ubuntu

Ubuntu, un cuvânt antic african care înseamnă „umanitate pentru ceilalți”, a fost lansat în 2004, după ce o echipă mică de dezvoltatori Debian a fondat Canonical cu misiunea de a aduce software-ul gratuit celui mai larg public.

Popularitatea Ubuntu a crescut constant în ultimii 11 ani și a devenit una dintre cele mai utilizate distribuții de server Linux în 2016. Acum, aproape o treime din toate site-urile care folosesc Linux se bazează pe Ubuntu.

Utilizatorii exigenți cărora le pasă de sistemul lor de operare vor căuta probabil un server dedicat sau un serviciu de găzduire VPS. Aruncă o privire la companiile pe care echipa noastră le-a găsit pentru a oferi cele mai bune VPS Linux și opțiuni de găzduire dedicată.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Peste 40 de distribuții Linux, de la FreeBSD la CloudLinux
 • Creați și implementați servere în mai puțin de 60 de secunde
 • Scalabilitate nelimitată bazată pe cloud pe stocarea SSD
 • Consolă simplă de management și API
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Oferind cloud computing care este mai accesibil și mai bine suportat decât AWS, Azure și Google Cloud, Kamatera este o opțiune excelentă pentru dezvoltatorii care doresc să creeze medii personalizate. Adorăm această gazdă pentru că le oferă proprietarilor de site-uri controlul suprem pentru tarife incredibil de accesibile. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Kamatera oferă servicii de găzduire în cloud care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor tuturor utilizatorilor. Kamatera operează 13 centre de date pe patru continente, asigurându-vă că site-ul dvs. se va încărca rapid, indiferent unde se află vizitatorii dvs.

Începeți cu o probă gratuită de 30 de zile cu Kamatera și puteți construi un plan de găzduire web care să corespundă specificațiilor dvs. exacte. Fiecare configurație vine cu un număr uimitor de opțiuni de sistem de operare, inclusiv nouă de la Ubuntu.

Planurile încep de la doar 4,00 USD pe lună (sau o rată orară), ceea ce înseamnă că puteți construi ceea ce aveți nevoie și nu plătiți suplimentar pentru servicii și capacitate pe care nu le veți folosi.

 • Versiuni Ubuntu: versiuni pe 32 și 64 de biți ale 12.04, 14.04, 16.04, plus instalări pe 64 de biți ale 18.04 și 20.04
 • Tip de gazduire: Cloud
 • Timp de funcționare: 99,95%
 • Caracteristici cheie: acces root, planuri de servicii extrem de personalizabile, scalabilitate nelimitată echilibrată cu un portal de management simplu, procesoare Intel Xeon Platinum asociate cu SSD-uri și acces nelimitat la o rețea de 40 Gbit/s

Dacă sunteți în căutarea altor servicii cloud decât cele de calcul, veți fi, de asemenea, plăcut surprins de ofertele Kamatera de stocare în bloc și rețele private, împreună cu un echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate.

Pentru cei care doresc să folosească Ubuntu cu un buget mai mic pentru un site mai mic, Kamatera ar fi o opțiune excelentă de luat în considerare.

2. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 USD/lună. fără contracte, fără modificări de preț
 • Configurații flexibile pentru Linux cloud VPS
 • Alegeți dintre Debian, CentOS, Ubuntu și multe altele
 • Implementați în 15 minute sau mai puțin, cu un timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe InterServer.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Opțiunile cloud VPS ale InterServer se laudă cu cea mai mare flexibilitate. Alegeți sistemul de operare, selectați numărul potrivit de nuclee pentru proiectul dvs. și setați-vă permisiunile de memorie, stocare și transfer de date și sunteți gata. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Similar cu mulți furnizori, InterServer se mândrește cu asistența clienților multicanal, 24/7/365.

O mare parte din ceea ce oamenii consideră serviciu este de fapt interacțiune interpersonală. Ca exemplu al ingeniozității echipei, InterServer folosește inteligența artificială pentru a satisface nevoile clienților săi.

AI poate scana infrastructura, diagnostica probleme potențiale chiar înainte de a se materializa și poate face actualizări sau notifica echipa de tehnologie. Aceste progrese ajută la menținerea timpului de funcționare și oferă clienților beneficii considerabile de performanță și securitate.

Bineînțeles, InterServer-ul avansat este o opțiune ideală pentru a găzdui și a scala aplicația Ubuntu Linux. Aruncă o privire la prezentarea noastră de ansamblu:

 • Versiuni Ubuntu: 14.04, 16.04, 18.04 și 20.04
 • Tipuri de găzduire: găzduire în cloud, VPS și server dedicat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: acces rădăcină, instrument de migrare gratuit, protecție anti-spam de top, capacitate de server de 50% pentru mai puține probleme de performanță, serviciu de backup la distanță și virtualizare prin KVM, OpenVZ, Virtuozzo și Hyper-V

Doi dintre co-fondatorii companiei pot fi găsiți în mod regulat răspunzând la bilete și gestionând centrul de date, iar noi aplaudăm angajamentul InterServer față de eficiența și eficacitatea serviciilor sale de găzduire web.

Abordarea practică a InterServer este o gură de aer proaspăt în mijlocul unei piețe de găzduire extrem de saturată, în special cu o garanție rară de blocare a prețului, care vă oferă un cost fix pentru durata contului dvs.

3. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți Debian, Ubuntu, Fedora și CentOS
 • Găzduire cloud VPS cu facturare orară sau lunară
 • Garanție impresionantă de funcționare de 99,9999%.
 • Monitorizare în timp real și scalabilitate instantanee
 • Administrare simplă a serverului prin portalul de control personalizat
 • Începeți acum pe Hostwinds.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

În calitate de furnizor de găzduire VPS, Hostwinds oferă proprietarilor de site-uri o mulțime de opțiuni avansate fără a-i copleși. Imaginile personalizate de server includ configurații pentru mai multe sisteme de operare Linux, inclusiv Debian, CentOS, Ubuntu și Fedora. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Hostwinds oferă servicii de găzduire de top din 2010. Această experiență se arată în panoul de control ușor de utilizat, care vă permite să vă gestionați toate conturile și site-urile web dintr-o locație convenabilă. Planurile de găzduire VPS ale Hostwinds sunt printre cele mai flexibile de pe piață astăzi. Planurile încep de la doar 4,99 USD pe lună, iar clienții văd de obicei reduceri la contracte mai lungi.

Versiuni Ubuntu: 14.04, 16.04 și 18.04
Tipuri de găzduire: cloud, VPS și dedicat
Timp de funcționare: 99,99999%
Caracteristici cheie: Acces rădăcină disponibil cu suport pentru găzduire CentOS, Ubuntu, Debian și Fedora Server

Hostwinds oferă o gamă largă de produse de găzduire, inclusiv servicii gestionate pentru găzduire Linux sau Windows. Am descoperit că toate produsele Hostwinds sunt extrem de competitive din punct de vedere al costurilor.

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Sistem de operare CentOS 6 de clasă întreprindere
 • Patch-uri și actualizări GRATUITE de securitate pentru sistemul de operare pentru VPS
 • Acces root și SSH și opțiune de reseller cu WHM
 • cPanel, SSL și SSD-uri de creștere a vitezei GRATUITE
 • Conturi FTP nelimitate și baze de date MySQL
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion este un furnizor puternic de VPS, iar ofertele lor Linux confirmă doar acest fapt. Aceste soluții scalabile includ un sistem de operare Linux cu patch-uri și actualizări ale sistemului de operare complet gestionate, plus acces root și SSH prin linia de comandă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

InMotion Hosting ne impresionează în mod constant. Tehnologia de ultimă oră a gazdei web – și găzduirea Ubuntu – menține InMotion Hosting aproape de prima linie în aproape orice categorie.

Utilizatorii pot alege ce versiune Ubuntu să instaleze pe un mediu VPS neadministrat alimentat de cloud sau un server dedicat bare-metal. (Din păcate, serviciile gestionate sunt limitate la implementările CentOS.)

Cu toate acestea, InMotion Hosting investește mult în asistență pentru clienți non-stop din SUA, astfel încât să nu rămâneți în întuneric.

Pentru a-și susține angajamentul față de servicii, InMotion Hosting oferă o garanție de rambursare a banilor de 90 de zile, lider în industrie (chiar și pentru anumite pachete de servere private virtuale și de reseller). Serverele dedicate vin cu o politică de rambursare de 30 de zile, o altă caracteristică rară la acel nivel de găzduire web.

 • Versiuni Ubuntu: 16.04, 18.04, 20.04
 • Tipuri de găzduire: VPS cloud negestionat și servere dedicate
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: Garanție de rambursare a banilor de 90 de zile lider în industrie, acces root, adresă IP dedicată, protecție Codero DDoS și clustere hardware redundante cu monitorizare 24/7, plus imagini de server în timp real pentru restaurări ușoare

InMotion Hosting consideră că un serviciu bun se bazează pe o coloană vertebrală puternică, așa că investește mult în infrastructură pentru a vă oferi tot ce este mai bun pe care piața are de oferit.

Configurația proprietară UltraStack a companiei, un amestec fin reglat de compresie NGINX, Redis, PHP-FPM și Brotli, maximizează performanța și se ridică la nivelul facturării InMotion Hosting ca cea mai rapidă platformă cloud VPS.

Planurile VPS ale companiei ajung la punctul ideal de a fi remarcabil de accesibile și supraalimentate cu funcții premium deosebit de eficiente în spațiul de găzduire WordPress.

Oricare ar fi nevoile dvs., InMotion Hosting vă acoperă. Dacă doriți să începeți mic și să creșteți, InMotion Hosting se va scala cu ușurință cu dvs.

5. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Alegerea sistemului de operare Linux și a panoului de control
 • Aprovizionare instantanee și scalabilitate ușoară
 • Opțiuni SSD VPS cu protecție RAID
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Viteze extrem de rapide cuplate cu suport
 • Începeți acum pe Liquid Web.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Ofertele VPS de top de la Liquid Web vă oferă alegerea dvs. de sistem de operare Linux sau Windows, acces la cPanel/WHM sau Plesk și asistență eroică. Cu servicii gestionate și securitate de clasă mondială, Liquid Web oferă un pachet competitiv de găzduire VPS Linux. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Angajamentul Liquid Web față de performanță și excelență este evident în funcții precum garanția de funcționare 100% și echipa dedicată de monitorizare a sonarului – a cărei unică responsabilitate este să găsească și să rezolve problemele înainte ca acestea să apară pentru a întrerupe serviciul.

Liquid Web oferă în primul rând servicii avansate de găzduire web, astfel încât compania este mai puțin potrivită pentru cineva care caută opțiuni de găzduire partajată sau cu costuri reduse.

Cu toate acestea, planurile sale de găzduire VPS dedicate, cloud și Linux sunt pline de funcții și gata să vă ducă site-ul la noi niveluri.

Dacă banii nu sunt un obiect, Liquid Web este calea de urmat.

 • Versiuni Ubuntu: 16.04, 18.04 și 20.04
 • Tipuri de găzduire: cloud, VPS și servere dedicate
 • Timp de funcționare: 100%
 • Caracteristici cheie: măsuri de securitate conforme cu HIPAA, alegerea cPanel sau Plesk, acces complet root și răspunsuri de asistență prin telefon și chat garantate în mai puțin de un minut

Liquid Web oferă Ubuntu în opțiuni autogestionate și gestionate de bază. Cu autogestionare, Liquid Web oferă suport pentru straturile hardware, rețea și virtualizare. Managementul de bază acoperă sistemul de operare de bază, precum și Apache, MySQL și PHP.

Furnizorul de găzduire web de prim rang oferă clienților acces la o echipă de asistență informată, inovații de mare putere și rate de funcționare extrem de ridicate, iar noi avem deplină încredere că veți fi impresionați.

Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Scorul Net Promoter de la Liquid Web, care măsoară satisfacția clienților, s-a clasat constant în anii 60 și 70 – cu mult peste pragul de 50 de puncte pentru a fi considerat excelent.

Liquid Web a zdrobit acest reper an de an, ajungând-o printre mărcile cu cea mai mare fidelitate a clienților din lume.

6. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Găzduire VPS cloud accesibilă, creată pentru viteză
 • CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian și SUSE
 • Acces root complet cu o adresă IP dedicată
 • Stocare SSD și procesoare Intel Xeon
 • Utilizați mai multe nuclee de sistem de operare și instalați cu 1 clic
 • Începeți acum pe Hostinger.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger ar putea fi mai cunoscut pentru găzduirea partajată cu buget redus, dar serviciul cloud VPS al companiei de găzduire este la fel de impresionant. Veți primi o mulțime de spațiu de stocare SSD și acces la o gamă largă de sisteme de operare – toate pentru mai puțin de 5 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Cu numărul mare de opțiuni Ubuntu pe care Hostinger le oferă cu găzduirea sa Linux VPS, ar trebui să puteți găsi cu ușurință ceva care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Deși compania rulează CloudLinux pe serviciul său de găzduire partajată, clienții au 14 configurații Ubuntu din care să aleagă la nivel de VPS.

Cele mai multe versiuni includ opțiunea de panou de control, inclusiv Webmin, Virtualmin, Webuzo, VestaCP sau Plesk Onyx (dacă achiziționați licența).

Dacă sunteți în căutarea unei versiuni Ubuntu foarte specifice, acest furnizor de servicii de găzduire web este probabil cel mai bun pariu pentru a o găsi. Află mai multe mai jos:

 • Versiuni Ubuntu: 14.04, 16.04, 18.04 și 20.04
 • Tip de gazduire: VPS
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: acces rădăcină, tablou de bord personalizat ușor de utilizat, domenii accesibile, o adresă IP dedicată, backup și restaurări la cerere, protecție RAID cu paritate dublă și protecție DDoS avansată prin BitNinja

Serviciul de găzduire web VPS bazat pe cloud de la Hostinger promite viteze de până la 30 de ori mai rapide decât cele mai puternice servicii de găzduire partajată din industrie.

Instalarea automată intuitivă a companiei elimină multe dintre durerile de cap tehnice ale implementării unui server. Pe lângă scripturile web populare, Hostinger oferă o mulțime de șabloane de sistem de operare și mai multe servere optimizate pentru găzduirea WordPress, Minecraft și VPN-uri.

Hostinger vă asigură că veți avea întotdeauna acces la suportul de care aveți nevoie.

7. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Găzduire de mare viteză și scalabilitate în care poți avea încredere
 • CentOS, Debian, Ubuntu și Fedora sunt disponibile
 • Certificat SSL GRATUIT și migrare a site-ului web
 • Actualizarea serverului Turbo oferă o viteză de 20 ori mai mare
 • Stocare SSD de încredere în matrice RAID-10
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting este cunoscut pentru configurațiile de server de mare viteză pentru orice provocare. Înscrieți-vă pentru asistență gestionată sau negestionată și o platformă de găzduire VPS care vă pune la conducere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Unii proprietari de site-uri preferă să fie cei care adoptă timpuriu și să-și asume o șansă cu noile tehnologii, în timp ce alții preferă elementele de bază încercate și adevărate. Dacă sunteți cel din urmă, vă veți bucura de confortul de a ști că A2 Hosting este unul dintre cei mai vechi și de încredere furnizori de găzduire web.

Lansat în 2001, A2 Hosting a învățat cu siguranță câteva lucruri despre cum să ofere servicii și caracteristici excelente clienților săi.

Viteza, prin Turbo Server, este pretenția de faimă a A2 Hosting. Cu vitezele de încărcare a paginilor în medie de 278 ms în ultimele șase luni, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ratele mari de respingere și vizitatorii frustrați.

 • Versiunile Ubuntu: 14.04 și 16.04
 • Tipuri de găzduire: VPS negestionat și servere dedicate
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: Migrare gratuită a site-ului web, acces root, stocare SSD RAID-10, plus controale de pornire, repornire și oprire la cerere; suplimente opționale cPanel și Softaculous, precum și upgrade disponibil Turbo Server pentru performanță de 20 ori

Desigur, ne-am dori să vedem mai multe versiuni Ubuntu disponibile, dar A2 Hosting aduce o mulțime de alte avantaje clienților săi. Adăugați asistența prietenoasă și informată 24/7 și aveți o gazdă de încredere gata să se extindă cu dvs.

Una peste alta, A2 Hosting oferă un plan VPS negestionat extrem de ieftin, începând de la doar 4,99 USD pe lună. Și, spre deosebire de mulți alți furnizori, aveți o opțiune de la lună la lună dacă doriți să luați lucrurile încet.

8. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serverele CloudLinux vă mențin site-ul online
 • Resursele la cerere vă permit să vă scalați site-ul
 • Peste 125 de scripturi de instalare a software-ului prin cPanel
 • Protecție împotriva fraudei, virușilor și spamului
 • Utilizatorii Linux primesc baze de date MySQL nelimitate
 • Începeți acum pe GoDaddy.

LINUX
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Fiind primul nume în mintea fiecărui client de găzduire aparent, GoDaddy se ridică în prim-planul găzduirii Linux, ca de obicei. Cel mai important registrator de domenii din lume oferă planuri Linux flexibile pe CloudLinux. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cu peste 20 de milioane de clienți uimitoare, GoDaddy se bucură de un succes și o recunoaștere fără egal în industria de găzduire web. Statutul său de registrator de domenii de top nu este surprinzător, deoarece GoDaddy face cumpărăturile unice să fie o briză.

Începând cu un plan de găzduire Linux VPS de bază (care costă doar 4,99 USD pe lună), clienții pot alege între CentOS și Ubuntu și alte configurații după cum este necesar. Puteți adăuga oricâte clopoței și fluiere îți dorește inima, dar fii atent pentru că costul se poate adăuga rapid.

 • Versiuni Ubuntu: 16.04 (VPS) sau 20.04 (server dedicat Linux)
 • Tipuri de gazduire: VPS autogestionat sau orice server dedicat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Caracteristici cheie: protecție DDoS avansată, certificat SSL gratuit timp de un an, SSD-uri de înaltă performanță pe OpenStack cu trafic, monitorizare și alerte nelimitate, plus virtualizare Virtuozzo și KVM

GoDaddy este o opțiune excelentă pentru un dezvoltator bine versat, deoarece oferă Ubuntu doar pentru planuri VPS autogestionate; nu veți putea folosi un panou de control.

Cu toate acestea, ne place în special hardware-ul actualizat din serverele dedicate GoDaddy. Pe lângă stocarea HDD sau SSD-urile NVMe, puteți rula Ubuntu atât pe servere autogestionate, cât și pe serverele complet gestionate.

Deblocarea serviciilor complet gestionate permite, de asemenea, clienților să profite de până la cinci migrări gratuite de site-uri web, plus o reducere de 70% la transferurile suplimentare.

9. HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 75% la înscriere
 • Lățime de bandă, domenii și e-mail nemăsurate
 • Servicii auto-gestionate sau complet disponibile
 • Performanță alimentată de Intel și AMD
 • Backup-uri săptămânale, scripturi de instalare și alte instrumente de dezvoltare
 • Începeți acum pe HostGator.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Un furnizor solid de găzduire complet, HostGator oferă, fără a fi surprinzător, găzduire VPS de încredere pe servere alimentate de CentOS. Gazda web oferă o garanție de rețea și o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile mai lungă decât de obicei. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

HostGator este o companie de găzduire web binecunoscută pentru caracteristicile și accesibilitatea planurilor sale de găzduire partajată. Dacă doriți să utilizați Ubuntu, totuși, va trebui să vă concentrați pe găzduirea VPS semi-administrată și pe serverele dedicate.

În mod implicit, gazda web centrată pe client instalează CentOS și cPanel pe pachetele sale de găzduire VPS complet gestionate. Deoarece cPanel funcționează doar pe câteva sisteme de operare selectate (indiciu: Ubuntu nu este unul dintre ele), veți dori să comandați un HostGator VPS fără un panou de control.

Odată ce achiziția este finalizată, puteți solicita ca HostGator să adauge Ubuntu. Dar atenție, personalizările înseamnă că este posibil să nu primiți asistența completă oferită unui plan VPS gestionat. Practic, utilizați Ubuntu pe propriul risc.

 • Versiunea Ubuntu: 16.04
 • Tipuri de gazduire: VPS si servere dedicate
 • Timp de funcționare: 100% garanție de rețea
 • Caracteristici cheie: hardware Intel și AMD, backup săptămânal, acces complet root și transferuri gratuite de conținut cu orice upgrade de plan

Deoarece HostGator nu poate oferi asistență premium obișnuită cu mașini Ubuntu personalizate, VPS și serverele dedicate sunt acoperite de o garanție de rețea.

În timp ce timpul de funcționare garantează disponibilitatea serverului de acoperire, HostGator oferă încredere 100% în furnizarea unei rețele rapide și de încredere. Este o mică diferență, dar probabil că vrei să fii conștient.

10. HostPapa.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cont de reseller de domeniu GRATUIT
 • Domenii, site-uri web și găzduire de e-mail nelimitat
 • Stocare SSD îmbunătățită și procesoare Intel Xeon
 • Licență gratuită cPanel/WHMCS și instalări Softaculous
 • Furnizați instantaneu până la 32 GB de RAM
 • Începeți acum pe HostPapa.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată și sunteți gata să acceptați noi provocări și clienți, luați în considerare extinderea cu găzduirea VPS de înaltă performanță HostPapa. Planurile Linux ale companiei oferă simultan utilizatorilor niveluri ridicate de control și flexibilitate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 60 GB – SSD de 1 TB 4 – 12 miezuri 2 GB – 32 GB

HostPapa este o companie de găzduire web cu servicii complete, care se mândrește cu furnizarea de resurse de mare putere pentru proprietarii de site-uri, în special întreprinderile mici, pentru a-și crește prezența online.

Ca și în cazul câteva gazde de pe lista noastră, Ubuntu este disponibil pe planuri VPS autogestionate; Serviciile gestionate complet sunt disponibile numai cu CentOS și cPanel. Cu toate acestea, apreciem că HostPapa oferă două versiuni moderne de Ubuntu în 18.04 și 20.04.

 • Versiunile Ubuntu: 18.04 și 20.04
 • Tip de gazduire: VPS autogestionat
 • Timp de funcționare: 99,99%
 • Caracteristici cheie: Aprovizionare complet automatizată și scalare la cerere de la un portal de management proprietar; monitorizare proactivă și protecție DDoS, plus redundanță RAID, protecție împotriva forței brute și firewall-uri la nivel de server

Pe lângă planurile standard de găzduire web, HostPapa oferă și domenii, servicii de web design, e-mail și soluții de productivitate, precum și o gamă largă de upgrade-uri de securitate.

Pentru a-și spori și mai mult serviciile, HostPapa menține o varietate de instrumente de asistență, inclusiv o bază de cunoștințe, tutoriale video, serviciu pentru clienți 24/7 și un blog pentru a se asigura că clienții sunt pregătiți pentru succes.

Cele mai bune alternative de găzduire Ubuntu

Ca și Ubuntu, CentOS este o distribuție Linux cu sursă deschisă lansată în 2004. Având în vedere asemănările cu Red Hat Enterprise Linux, folosit pe scară largă, CentOS este un sistem de operare foarte popular – este foarte personalizabil, sigur și stabil.

S-ar putea să luați în considerare CentOS peste Ubuntu dacă doriți mai puțină întreținere, deoarece actualizările pachetelor CentOS sunt mai puțin frecvente. Acest lucru înseamnă, totuși, că, dacă doriți cea mai recentă versiune a unei anumite aplicații sau program, va trebui să o instalați singur.

De asemenea, s-ar putea să vă fiți mai interesat de CentOS pentru compatibilitatea cu panoul de control al găzduirii web. Ultra-popularul cPanel și alții se concentrează pe derivatele RHEL, cum ar fi CentOS. Dacă doriți un panou de control Ubuntu, va trebui să vă uitați la o alternativă cPanel precum Plesk, Webmin și DirectAdmin.

Dacă decideți să vă îndepărtați de Ubuntu, următoarele companii oferă găzduire Linux cu CentOS. Toate oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, în cazul în care ați fost pe gânduri să încercați un server Linux, altul decât Ubuntu.

11. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Treceți rapid de la serverul Linux partajat la VPS
 • Powered CentOS, Apache și OpenStack
 • PHP, Perl, Python, Ruby și MySQL sunt disponibile
 • Resurse garantate cu hypervisor KVM
 • CPanel îmbunătățit pentru o gestionare ușoară a găzduirii
 • Începeți acum Bluehost.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă un echilibru excelent între performanță și preț cu toate planurile sale de găzduire, inclusiv opțiunile VPS compatibile cu Linux. Furnizați instantaneu, bucurați-vă de intuitivitatea CentOS și programați în multe limbi acceptate de Linux. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Aveți nevoie să vă pregătiți rapid? Bluehost oferă aprovizionare instantanee pe planurile de server VPS, astfel încât să nu trebuie să așteptați ore sau zile pentru a vă activa găzduirea VPS. Serverele dedicate durează doar 24 până la 72 de ore pentru a se conecta.

Veți avea acces complet root la sistemul dvs. de operare CentOS, iar cPanelul îmbunătățit de la Bluehost vă va permite să vă ajustați resursele de calcul după cum este necesar.

Bucurați-vă de stocare SSD de mare viteză, virtualizare OpenStack și KVM și management multi-server cu planuri VPS sau redundanță RAID-1 și alte funcții avansate cu un server dedicat de la Bluehost.

12. iPage.com

Preț lunar de pornire

 • CentOS, cPanel și servicii gestionate
 • Implementare instantanee și asistență 24/7
 • PHP, Perl, Ruby on Rails și Python sunt preinstalate
 • Creați conturi FTP și baze de date nelimitate
 • Configurație personalizabilă a serverului
 • Începeți acum pe iPage.

LINUX VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Suport gestionat complet, scripturi preinstalate și intuitivitatea Linux și cPanel sunt doar câteva dintre avantajele oferite de găzduirea iPage VPS. Acești tipi oferă o ofertă accesibilă pentru Linux VPS, care include opțiuni de scalare în funcție de cerere și program în mai multe limbi. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare

iPage excelează la simplificarea găzduirii partajate, dar VPS-ul gazdei și planurile de găzduire dedicate merită cu siguranță o privire și ele.

Furnizorul de găzduire web oferă doar planuri VPS gestionate cu CentOS 7, dar are acces opțional la rădăcină pentru cei care doresc să fie implicați într-un control mai precis al mediului lor de găzduire web.

Ne place mai ales că iPage include avantaje rare și ușor de utilizat, cum ar fi înregistrarea gratuită a unui domeniu și domenii și baze de date nelimitate cu pachetele sale de găzduire mai avansate.

Ce este Ubuntu Hosting?

Potrivit conducerii Ubuntu, sistemul de operare open-source „rulează de la desktop, la cloud, la toate lucrurile tale conectate la internet”. Mai precis, Ubuntu este o distribuție de Linux, cei mai populari furnizori de găzduire a sistemelor de operare pe care îl folosesc.

Găzduirea Ubuntu este pur și simplu un mediu de server web care utilizează Ubuntu ca sistem de operare. Cu această bază, utilizatorii pot construi, publica și scala site-uri web și aplicații asortate.

Ubuntu este ușor accesibil pentru toți gratuit și vine cu sprijinul unei comunități masive dedicate îmbunătățirii funcțiilor și experiențelor utilizatorului cu sistemul de operare.

Comunitatea globală este deosebit de relevantă, având în vedere filozofia din spatele cuvântului ubuntu – o calitate care include compasiunea ca element de bază al unui întreg mai mare.

Mai mulți furnizori de găzduire oferă populara distribuție Linux ca opțiune pentru server privat virtual și găzduire dedicată. Clienții vor folosi, de obicei, accesul root pentru a instala Ubuntu și a configura pachetele aferente și a edita fișierele după cum este necesar.

În cele din urmă, o gazdă excelentă Ubuntu sau Linux va oferi cel mai bun hardware, securitate și servicii pentru clienți – în același timp fiind, de asemenea, prietenos cu bugetul.

Care este diferența dintre Ubuntu și Linux?

Sistemul de operare Linux este un sistem de operare open-source de bază care există din 1991.

Puteți găsi acest sistem de operare în fiecare serviciu Amazon, toate dispozitivele Android și majoritatea platformelor de social media – chiar și Stația Spațială Internațională, care a trecut de la găzduirea Windows la găzduirea Linux în 2013.

După cum vă puteți imagina, Linux a trecut prin multe transformări în ultimii 30 de ani pentru a se adapta nevoilor de calcul în schimbare. De-a lungul anilor, dezvoltatorii au folosit codul de bază din spatele găzduirii Linux (cunoscut sub numele de nucleu) pentru a adăuga sau îmbunătăți anumite funcționalități necesare pentru a servi anumite cazuri de utilizare.

Ubuntu, încercuit în dreapta sus, este un produs de peste 13 ani de dezvoltare Linux.

Și mai bine, acel nou cod sau sistem de operare este de obicei adus înapoi la comunitatea mai mare open-source pentru utilizare și dezvoltare continuă.

Gândiți-vă la Linux în vârful unui arbore genealogic. CentOS, Fedora, Debian, Gentoo și openSUSE sunt unii dintre descendenții majori (sau bifurcații), cu sute de alte sisteme de operare ramificate de acolo. Ubuntu își are rădăcinile în Debian.

Ubuntu ar putea avea o bază de găzduire Linux, dar are propriul stil și caracteristici.

De ce ar trebui să folosesc Ubuntu Hosting?

În primul rând, ar trebui să luați în considerare găzduirea Ubuntu dacă un server Linux se potrivește nevoilor dvs. Dacă un server Windows ar fi mai potrivit pentru obiectivele tale generale, atunci evident că ai dori să reconsideri utilizarea Ubuntu.

Odată ce ați stabilit că aveți nevoie de un mediu de găzduire Linux, aruncați o privire la câteva dintre avantajele Ubuntu:

 1. Este gratis. Sigur, majoritatea distribuțiilor Linux sunt gratuite… dar nu toate. Red Hat Enterprise Linux, Oracle Linux și SUSE Linux sunt câteva dintre principalele opțiuni comerciale.
 2. Este ușor de utilizat. A nu putea folosi cPanel poate fi un pic descurajantă, dar Ubuntu este cunoscut pentru că este ușor de utilizat.
 3. Este open-source. Opțiunea de colaborare atrage mulți utilizatori care cred în partajarea altruistă a informațiilor (plus costuri mai mici și suport bazat pe comunitate).
 4. Este foarte personalizabil. Ajustați cu ușurință setările sau adăugați instrumente care vă fac mediul Ubuntu mai confortabil sau mai eficient.
 5. Este sigur. Firewall-ul încorporat și protecția împotriva virușilor Ubuntu fac o treabă excelentă în protejarea utilizatorilor și a datelor acestora.
 6. Este susținut de o comunitate activă. A avea un grup activ, global de dezvoltatori în standby este un punct de vânzare puternic. Ai unde să pui întrebări când te lovești de o problemă.

Una peste alta, Ubuntu este un sistem de operare bine întreținut și eficient pentru servere de găzduire web; este puternic și sigur, fără a fi deranjant.

Cum aleg cel mai bun serviciu de găzduire Ubuntu?

Sute de servicii de găzduire oferă Ubuntu. Selectarea celei mai bune companii de hosting pentru site-ul dvs. se rezumă la două lucruri: nevoile proiectului dvs. și calitatea serviciilor gazdei web.

Pentru a evalua nevoile proiectului dvs., veți dori să aveți în vedere bugetul dvs., traficul așteptat, stocarea necesară, nevoile de securitate și orice cerințe suplimentare de calcul.

 • Pasul 1: Aflați ce versiune Ubuntu doriți (sau trebuie) să utilizați. Puteți decide că versiunea nu contează, dar dacă descoperiți că aveți nevoie de funcționalitate din versiunea Groovy Gorilla (20.10), puteți exclude cu ușurință furnizorii care oferă doar Bionic Beaver (18.04).
 • Pasul 2: Stabiliți-vă bugetul. Asigurați-vă că aveți în vedere funcțiile suplimentare, cum ar fi domeniile și actualizările de securitate, atunci când calculați suma totală pe care o veți plăti pentru site-ul web. Eliminați orice furnizori cu planuri care sunt în afara bugetului dvs.
 • Pasul 3: Faceți o listă de priorități pentru site-ul dvs. Este mai important să nu riști niciodată să ai un client potențial care încearcă să ajungă la site-ul tău atunci când acesta nu este? Că nu pierzi un cititor pentru a încetini timpii de încărcare a paginii? Că datele dumneavoastră (și datele clienților) sunt în siguranță?
 • Pasul 4: Comparați lista cu planurile disponibile. Am încercat să vă ajutăm cu acest pas prin crearea acestui ghid, dar puteți oricând să evaluați fiecare gazdă separat sau să căutați recenzii ale clienților.

Când evaluați un furnizor de găzduire, veți dori să aflați despre calitatea hardware-ului și a rețelei sale, locațiile centrelor de date, protocoalele de monitorizare a serverelor și sistemele de securitate (atât fizice, cât și digitale). Alte informații relevante de luat în considerare în procesul de luare a deciziilor sunt anii de activitate ai furnizorului de găzduire, reputația generală și nivelul de dedicare față de serviciul clienți.

Aflați-vă Linux: De ce Ubuntu este distribuția noastră de bază

Ubuntu deține toate beneficiile găzduirii Linux, inclusiv securitate, întreținere ușoară, compatibilitate hardware largă, cost redus și asistență.

Utilizatorii de server Linux constată adesea că Ubuntu rafinează multe dintre aceste categorii pentru a se distinge de celelalte distribuții.

De exemplu, instrumente precum Aptitude facilitează găsirea, instalarea și gestionarea software-ului pentru Ubuntu. Abilitatea de a oferi Ubuntu un test drive acasă cu Ubuntu Desktop este, de asemenea, destul de atrăgătoare.

Nu subestimați niciodată importanța comunității Ubuntu atunci când decideți ce distribuție de server Linux să utilizați. Indiferent dacă doriți să participați, să învățați sau să vă conectați, comunitatea Ubuntu vă acoperă în zeci de moduri diferite.

Găsirea găzduirii pentru Ubuntu este relativ ușoară, deoarece unele dintre cele mai bune servicii de găzduire sunt, de asemenea, cele mai bune servicii de găzduire Ubuntu.

Deși este posibil să aveți dificultăți în a găsi o companie cu un server care găzduiește o distribuție Linux mai obscure, veți avea întotdeauna o mare varietate de opțiuni atunci când utilizați Ubuntu.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria Linux VPS Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4,8/5,0 față de alții
 • Cameră: 4,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 4,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company