Cele mai bune 8 servicii de găzduire Laravel (aprilie 2023)

Cele mai bune 8 servicii de găzduire Laravel (aprilie 2023)

Cele mai bune 8 servicii de găzduire Laravel (aprilie 2023)

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune servicii de găzduire Laravel, atunci știți deja că acest cadru va necesita planul de găzduire potrivit pentru a prospera. Cunoscut în mod obișnuit ca framework PHP pentru artizanii web, Laravel este un cadru PHP open-source bazat pe paradigma model-view-controller. Acest cadru permite dezvoltatorilor Laravel să codifice și să implementeze cu ușurință PHP pentru diverse aplicații web.

Veți avea nevoie de cel mai bun furnizor de găzduire Laravel pentru a vă optimiza experiența utilizatorului, indiferent dacă construiți o aplicație sau un site web Laravel. Cei mai buni furnizori de găzduire vă vor oferi funcții precum

 • Certificat SSL gratuit
 • Acces SSH
 • Spațiu amplu pe server
 • Servere Turbo

La găzduirea web Laravel este mai mult decât serviciul tău tradițional de găzduire. Ceea ce face un bun furnizor de găzduire Laravel sunt caracteristicile specifice care îmbunătățesc eficiența operațională și performanța pentru dezvoltatorii Laravel și proiectele lor. Suntem cu ochii pe caracteristici precum actualizări și instalări cu un singur clic, cea mai recentă versiune de PHP și acces SSH la server pentru a implementa codul din depozitul dvs. de la distanță.

Fie că sunteți în căutarea pentru uz personal sau pentru afacerea dvs., acordați-vă timp pentru a revizui recomandările noastre pentru cea mai bună gazdă pentru următorul dvs. proiect Laravel.

Cea mai bună găzduire generală pentru Laravel

DigitalOcean stabilește standardul pentru găzduirea cloud de calitate. Această gazdă web a parcurs un drum lung în industria de găzduire în cloud de la înființarea sa în 2011. DigitalOcean acordă prioritate infrastructurii critice pentru afaceri și serviciilor complet gestionate pentru a se potrivi organizațiilor de nivel mediu până la nivel de întreprindere.

De la achiziționarea Cloudways de către DigitalOcean, această gazdă web oferă acum și mai multe opțiuni pentru proprietarii de site-uri de comerț electronic, site-uri WordPress, bloguri și site-uri web de afaceri. Puteți accesa serverele cloud ale DigitalOcean prin intermediul platformei Cloudways cu un model convenabil de prețuri cu plata pe măsură. Dacă preferați o altă platformă cloud, Cloudways oferă și Linode, Vultr, AWS și Google Cloud.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate includ spațiu amplu de stocare, timpul rapid de configurare a contului de găzduire și garanția de rambursare a banilor enumerată mai jos.

1. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Alegeți furnizorul dvs. de cloud, aplicația și locația serverului
 • Scalați cu ușurință dimensiunea serverului, lățimea de bandă și stocarea
 • Lansați WordPress sau Magento cu un singur clic
 • CDN GRATUIT, copii de rezervă gestionate și zone de pregătire
 • Obțineți 25% REDUCERE în primele 3 luni cu codul promoțional Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Apreciem furnizorii care servesc pachete personalizabile, competitive din punct de vedere al costurilor, pentru a simplifica natura cu prea multe opțiuni a găzduirii în cloud. Cloudways pune puterea de a alege în mâinile clientului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Gazduire A2: Cel mai bun pentru WordPress

A2 Hosting este furnizorul pe care îl căutați dacă intenționați să integrați Laravel cu WordPress în backend. Această gazdă web oferă planuri partajate sau gestionate pentru cel mai popular CMS. Serviciile sale vin cu cPanel, unde utilizatorii pot accesa instalarea automată Softaculous pentru o instalare Laravel fără întreruperi – evitând durerea de cap a instalării manuale.

Site-ul dvs. va funcționa de 20 de ori mai rapid cu vitezele turbo serverului A2 Hosting și site-ul Accelerator proprietar. De asemenea, veți beneficia de scanarea antivirus, firewall-urile și protecția împotriva atacurilor brute. A2 Hosting este o alegere de top pentru găzduirea WordPress pentru a vă alimenta site-ul Laravel cu viteză și securitate maximă.

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Instalări GRATUITE Cloudflare CDN și WP cu 1 clic
 • Turbo Server, viteza SSD și stocarea în cache optimizată
 • Pluginuri optimizate pentru A2 pentru performanță și securitate
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență 24/7
 • HackScan și KernelCare GRATUITE
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În calitate de experți în optimizarea performanței, A2 Hosting este o alegere de top pentru alimentarea site-urilor WordPress cu resurse grele. Compania oferă planuri partajate sau gestionate pentru sistemul de management al conținutului ultra-popular, beneficiile extinzându-se la Joomla, Drupal și alte platforme. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD NVMe de 50 GB – SSD NVMe nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Kamatera: Cel mai bun pentru VPS

Kamatera își susține planurile VPS cu tehnologie cloud de ultimă oră, adăugând scalabilitate nelimitată. Acest furnizor de găzduire își echipează serverele cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Devotamentul Kamatera de a oferi cele mai bune planuri VPS dă roade cu un timp de funcționare de aproape 100%.

Proprietarii de site-uri își pot personaliza serverul VPS selectând de cât spațiu pe disc, memorie și lățime de bandă au nevoie după ce selectează una dintre cele aproximativ 60 de versiuni ale sistemului de operare. Flexibilitatea, scalabilitatea și suportul Kamatera fac din această gazdă web una dintre alegerile noastre de top pentru găzduirea VPS.

3. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Alte gazde de top

InMotion se clasează foarte bine pentru serviciile sale de găzduire web VPS. Ne place această gazdă web pentru serverele sale private virtuale flexibile și ușor de configurat, susținute de suport la fel de disponibil. InMotion oferă chiar și Softaculous Auto Installer gratuit cu anumite planuri pentru a instala Laravel în câteva minute.

Dacă aveți nevoie de mai multe convingătoare, consultați mai jos specificațiile InMotion pentru găzduirea VPS.

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Liquid Web strălucește cu adevărat pentru găzduirea Linux sau Windows de înaltă performanță. Această gazdă web este o opțiune mai scumpă, dar utilizatorii beneficiază de servere cu un singur și dublu procesor cu planuri complet gestionate, gestionate de bază sau autogestionate. Fiecare server are o capacitate de stocare SSD amplă și o unitate SATA de 1 TB pentru backup.

Această gazdă web duce serviciul pentru clienți la următorul nivel cu echipa sa de asistență 24/7, dedicată menținerii site-ului dvs. web activ și liniștirii dumneavoastră.

5. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

Cel mai bun din rest: găzduire partajată PHP pentru Laravel

Găzduirea partajată pentru site-ul dvs. Laravel vă va cere să respectați limita dintre cost și valoare. În general, ne place găzduirea partajată pentru accesibilitatea și accesibilitatea. Acest serviciu de găzduire web este perfect pentru începători sau site-uri web care primesc mai puțin de 30.000 de vizitatori pe lună – pentru prețuri de doar câțiva dolari lunar.

Dar dacă sunteți în căutarea celor mai bune servicii de găzduire Laravel, vom presupune că sunteți dispus să investiți puțin mai mult într-un plan de găzduire care să răspundă nevoilor site-ului dvs. Am întocmit o listă cu cei mai buni furnizori de găzduire pentru a vă sprijini site-ul Laravel de dimensiuni mici și mijlocii.

Consultați opțiunile noastre cloud sau VPS dacă vă așteptați la mai mult de 30.000 de vizitatori lunar.

6. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Suport pentru Laravel, Symfony și CodeIgniter
 • Controlul ușor al versiunii PHP face actualizarea simplă
 • Managerul de acces vă permite să lucrați cu alți dezvoltatori
 • Implementați aplicații direct din depozitul Git
 • Servere de înaltă performanță cu timp de funcționare de 99,9%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

PHP
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu subestimați Hostinger din cauza prețului nebun de scăzut. Gazda web are o listă surprinzător (și revigorantă) de caracteristici și tehnologii moderne, extinzându-se până la o experiență robustă de găzduire PHP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

7. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Alegeți versiunea dvs. PHP, de la 4.4 la 8.1+
 • Comutator de versiuni PHP ușor de utilizat în cPanel
 • Suport pentru MySQL, MariaDB și phpMyAdmin
 • Caracteristici avansate de securitate și HackScan GRATUIT
 • Securitate SSL GRATUITĂ și acces SSH
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

PHP
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Întotdeauna în prima linie atunci când vine vorba de integrarea versiunilor actualizate ale limbajelor și tehnologiilor de programare populare, A2 Hosting este întotdeauna o alegere puternică pentru dezvoltatori. Serverele SSD ultra-rapide ale companiei de găzduire excelează la fiecare nivel. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

8. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Mai multe versiuni de PHP 5 și PHP 7 disponibile
 • Cod în PHP, cu suport pentru MySQL și Ruby
 • Personalizați-vă versiunea PHP cu handlere PHP
 • Configurați cu ușurință mediul PHP cu php.ini
 • Generați răspunsuri mai rapide cu FastCGI pentru PHP
 • Începeți acum Bluehost.

PHP
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui mediu de găzduire prietenos cu PHP. Puteți alege versiunea PHP, care poate fi, de asemenea, personalizată și configurată pentru a satisface nevoile dvs. de construire a site-ului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Ce este Laravel?

Laravel este un cadru de codare PHP care accelerează procesul de dezvoltare web prin furnizarea de cadre pentru funcționalități standard, inclusiv autentificare, rutare, sesiuni și stocare în cache. Ai putea compara un cadru Laravel cu un plan al casei tale. În loc să construiți o casă, construiți un site web sau o aplicație Laravel.

Laravel a lansat nouă revizuiri de cod de la lansarea sa inițială în 2011, crescând continuu funcționalitatea și valoarea. Deoarece acest cadru de cod este open-source, este gratuit de utilizat pentru oricine. Îmbunătățirile regulate ale Laravel și simplitatea utilizării contribuie la popularitatea sa generală. În acest moment, peste 700.000 de site-uri web folosesc cadrul Laravel.

Cadrul Laravel accelerează producția și implementarea codului pentru organizații și dezvoltatori.

În plus, organizațiile prind valoarea de afaceri a utilizării cadrului Laravel. Echipele de dezvoltare care folosesc PHP pot învăța rapid să folosească cadrul pentru a reduce timpul de dezvoltare și pentru a atinge obiectivele mai repede. Laravel este, de asemenea, potrivit pentru logica de afaceri și dependențe datorită containerului său robust de servicii și injecției de dependențe.

Ce tip de server este folosit pentru găzduirea web Laravel?

Nu există un server Laravel. Cu toate acestea, experții de la Gazduirweb au identificat câteva tipuri de servere care oferă cea mai bună experiență de găzduire web pentru aplicația dvs. web Laravel. Serverele web au multe forme și dimensiuni, inclusiv cloud, VPS, dedicate sau partajate. Alegerea unui furnizor poate deveni copleșitoare atunci când luați în considerare diferitele tipuri de planuri de găzduire, cum ar fi VPS gestionat sau găzduire dedicată neadministrată.

Nu te teme; am compilat sfaturile noastre preferate de găzduire web Laravel pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită. Caracteristicile noastre preferate ale planului de găzduire includ acces SSH, un certificat SSL gratuit și acces la servere turbo. Selectarea tipului de server potrivit vă va asigura că profitați la maximum de aplicația dvs. Laravel.

Găzduire în cloud

Găzduirea web în cloud se referă la utilizarea mai multor servere virtuale, uneori în regiuni geografice diferite, pentru a oferi acces online la site-ul dvs. web. Dacă unul dintre serverele dvs. cloud se defectează, celelalte servere din rețeaua dvs. își retrag slăbiciunea pentru a evita întreruperile serviciului.

Serverele cloud oferă o mare redundanță pentru site-ul tău Laravel.

Găzduirea în cloud se laudă cu fiabilitate și timp de funcționare extreme, două motive pentru care vă recomandăm să folosiți un server cloud pentru aplicația dvs. Laravel. Un alt beneficiu specific al găzduirii în cloud a site-ului dvs. Laravel este scalabilitatea pe care o oferă serverele cloud. Datorită naturii infrastructurii cloud, este ușor să atrageți resurse tot mai mari din rețeaua cloud pentru a vă alimenta site-ul în creștere.

Găzduirea cloud gestionată este ideală pentru organizațiile care se așteaptă la creștere, deoarece nu este limitată de constrângerile de capacitate ale unui server fizic. Găzduirea în cloud merită să luați în considerare dacă sunteți în căutarea unei gazde Laravel pentru afacerea dvs.

Gazduire partajata

Cu găzduirea web partajată, aveți opțiunea de a cumpăra spațiu pe un server fizic pe care îl partajați cu alții. Acest serviciu de găzduire web prietenos cu bugetul este pentru începători sau site-uri web cu mai puțin de 30.000 de vizitatori lunar.

Fiți atenți când selectați un plan de găzduire partajată pentru următorul dvs. proiect Laravel. Un plan de găzduire partajat prost selectat poate duce la probleme cu implementarea aplicației și la încărcare lentă a paginii. În plus, dacă vă așteptați ca site-ul dvs. să crească semnificativ, este posibil să întâmpinați probleme la scalarea site-ului dvs. cu servicii partajate.

Deși puteți opta cu siguranță pentru o gazdă partajată pentru site-ul dvs., veți dori să vă asigurați că are caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă optimiza performanța. Fii atent la

 • Instalare simplă Laravel cu un singur clic cu Softaculous
 • Suport pentru PHP 7.0
 • Acces SSH
 • Serviciu rapid și sigur
 • Planuri prietenoase cu bugetul

Găzduirea partajată pentru aplicațiile Laravel este cea mai potrivită pentru organizații mai mici sau site-uri web personale cu vizitatori lunari limitati. Alte tipuri de servere se vor potrivi mai bine nevoilor dvs. dacă căutați găzduire pentru o organizație mare.

Gazduire VPS

Un server privat virtual (VPS) este un server mai rentabil care utilizează sisteme virtuale pentru a vă găzdui site-ul web în loc de un server fizic. Acest tip de server web împarte spațiul pentru site-ul dvs. web, acționând ca un server dedicat fără costuri mai mari, oferind în același timp scalabilitate și creștere optimă.

Furnizorii noștri de găzduire VPS preferați oferă funcții precum

 • Instalarea Laravel cu 1 clic cu Softaculous
 • Hardware și software configurat pentru viteză
 • Redundanță și fiabilitate supremă
 • Planuri prietenoase cu bugetul

Dezavantajul găzduirii VPS este că încă partajați un server din punct de vedere tehnic, astfel încât confidențialitatea și securitatea nu pot fi garantate 100%. Serverele private virtuale nu oferă, de asemenea, la fel de multă scalabilitate ca și serverele cloud din cauza constrângerilor fizice ale spațiului serverului. Cu toate acestea, VPS poate fi viabil dacă petreceți timp evaluând nevoile site-ului dvs. și selectați un plan care poate funcționa bine pentru site-ul dvs. Laravel.

Gazduire dedicata

După cum sugerează și numele, găzduirea dedicată este atunci când obțineți toate resursele serverului pentru dvs. Serverele dedicate oferă un impact puternic, oferind viteză și stocare de neegalat. Deși vă puteți aștepta să plătiți mai mult pentru resursele serverului dedicat, acest tip de server este potrivit pentru organizațiile mari care au nevoie de un serviciu de găzduire scalabil.

Cea mai bună găzduire cu servere dedicate va avea caracteristici care includ

 • Protecție DDoS
 • Server Secure Advanced Security
 • Firewall-uri integrate
 • Backup-uri zilnice
 • Suport profesional

Furnizorul dvs. de găzduire ar trebui să vă ofere opțiunea de găzduire Laravel neadministrată sau gestionată cu serverul dvs. dedicat. Vă recomandăm să selectați un plan de găzduire Laravel gestionat, cu excepția cazului în care aveți experiență tehnică în gestionarea configurației, hardware-ului, securității și întreținerii unui server. Alegerea unui plan gestionat va permite platformei de găzduire să se ocupe de întreținerea detaliată a serverului, astfel încât să vă puteți concentra pe site-ul dvs.

Pot folosi găzduirea partajată pentru Laravel?

Gazduirea partajata are multe avantaje, inclusiv costuri mai mici si comoditate. Dar, după cum sugerează și numele, riscați o încărcare mai lentă a paginii atunci când partajați un server cu alte site-uri web. Găzduirea partajată este o alegere excelentă pentru site-urile web mai mici care nu se așteaptă la mult trafic. Puteți considera un server mai puternic dacă site-ul dvs. primește mai mult de 10.000 de vizitatori lunar.

Găzduirea partajată este o alegere rentabilă pentru site-ul tău Laravel.

Va trebui să vă asigurați că planul dvs. de găzduire partajată oferă suficient spațiu de stocare, lățime de bandă și viteză pentru performanța optimă a site-ului. De asemenea, ar trebui să căutați furnizori care oferă caracteristici precum instalări Laravel cu un singur clic cu Softaculous și suport pentru cea mai recentă versiune de PHP.

Cum instalez Laravel?

Puteți instala Laravel într-unul din două moduri. Dacă furnizorul dvs. de găzduire oferă Softaculous Auto Installer, conectați-vă la cPanel, deschideți programul de instalare Softaculous și căutați „Laravel”. Faceți clic pe butonul Instalare și urmați instrucțiunile pentru a finaliza instalarea.

Dacă furnizorul dvs. de găzduire nu oferă Softaculous Auto Installer, va trebui să începeți instalarea manuală. Acest proces poate fi plictisitor, așa că vă recomandăm să lăsați acest lucru în seama experților.

Pot implementa Laravel gratuit?

O mulțime de furnizori de găzduire oferă teste gratuite, care este o modalitate excelentă de a testa o gazdă web într-un cadru fără riscuri. Dar, aveți grijă de găzduirea web complet gratuită. Este posibil ca acești furnizori să nu ofere suficientă lățime de bandă, spațiu de stocare sau viteză pentru a rula site-ul cu succes. Este posibil să depășiți rapid limitările unei gazde web gratuite și să vă găsiți în căutarea unui nou furnizor.

Țineți cont de recomandările noastre în timp ce căutați cel mai bun furnizor de găzduire Laravel. Și nu uitați, investiția într-un serviciu de găzduire web de calitate merită pe termen lung.

Vedeți recenzia noastră completă despre Cloudways

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Cloudways este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Cloudways pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Cloudways:

Oferind tot ce este mai bun din ambele lumi, Cloudways îmbină infrastructura de mare putere cu liniștea serviciilor gestionate. Alegeți aplicația dvs., alegeți furnizorul de cloud și personalizați-vă după conținutul inimii dvs. Cu configurații flexibile, prețuri cu plata pe măsură și asistență gestionată, Cloudways este un câștig-câștig pentru clienții de găzduire în cloud.

Înainte de a vă înscrie la Cloudways, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Cloudways. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Cloudways
 • Cloudways: 4,8/5,0 față de altele
 • Nori: 7,50 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Cloudways este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Cloudways. Și la 7,50 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Cloudways.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company