Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite
Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

Indiferent dacă doriți să stocați fotografii de vacanță în familie sau documente de afaceri esențiale, numai cele mai bune servicii de găzduire de fișiere vă oferă protecția și liniștea de care aveți nevoie atunci când aveți încredere în altă companie cu informațiile dvs.

Nevoia de stocare suplimentară și planificarea recuperării în caz de dezastru determină piața de stocare personală în cloud, care este de așteptat să atingă aproape 126 de miliarde de dolari până în 2023, în urma unei rate de creștere de 45%. Aceste servicii online elimină nevoia utilizatorilor de tehnologie de a achiziționa și configura dispozitive hardware suplimentare, permițându-le în schimb să transfere, să stocheze și să editeze cu ușurință datele online.

Aici, acoperim cele 12 servicii de găzduire de fișiere preferate și le clasificăm pentru compatibilitatea dispozitivelor, ușurința de utilizare, preț și capacitate, împreună cu funcțiile de productivitate și colaborare. Citiți mai departe pentru comparațiile și răspunsurile noastre la orice software de partajare a fișierelor și întrebări legate de găzduirea web pe care le puteți avea.

Cele mai bune servicii de găzduire de fișiere | Întrebări frecvente

1. SugarSync

Renăscut dintr-o companie care sa concentrat inițial pe sincronizarea imaginilor pe mai multe dispozitive, SugarSync este o soluție de backup online și de stocare în cloud incredibil de ușor de utilizat, care le permite utilizatorilor să salveze, să vizualizeze, să editeze, să sincronizeze, să partajeze și să acceseze în siguranță fișierele lor. Platforma vine în planuri personale sau de afaceri, acesta din urmă depășește o capacitate de stocare de 2 TB și are capacitatea de a controla lățimea de bandă și permisiunile. Și mai bine, clienții pot încerca fiecare plan gratuit timp de 30 de zile.

 • Caracteristici importante: sincronizare automată între dispozitive, ștergere de la distanță, partajare securizată de fișiere, capacitatea de a restabili foldere protejate, backup-uri automate continue, aplicații mobile pentru iOS și Android
 • Cost: încercare GRATUITĂ de 30 de zile sau planuri care pornesc de la 7,49 USD pe lună pentru 100 GB
 • Site: https://www.sugarsync.com

Ne place că SugarSync lucrează cu clienții de la lună la lună și nu necesită contracte anuale. Platforma este printre cele mai scumpe de pe lista noastră (veți plăti 55 USD pentru 1TB), dar gradul de utilizare, securitatea și aplicațiile mobile la îndemână fac din SugarSync o investiție demnă. Compania folosește criptarea TLS și AES-256, același protocol de securitate pe care multe companii și bănci tehnologice de top îl folosesc pentru a proteja datele clienților.

2. Sincronizare

Sync oferă o suită robustă, all-in-one, de stocare în cloud și de partajare a fișierelor, care ajută echipele să rămână sincronizate și pe drum. Cu peste 2 milioane de echipe care folosesc produsul său, Sync oferă într-un singur loc tot ceea ce au nevoie utilizatorii la un preț accesibil, inclusiv funcții de sincronizare a fișierelor, partajare, colaborare și backup. Platforma sa este compatibilă pe toate dispozitivele și permite echipelor să integreze Microsoft Office 365 pentru o productivitate crescută.

Deoarece Sync oferă o gamă largă de funcții, utilizatorii pot economisi bani prin consolidarea diferitelor instrumente de partajare a fișierelor, acces la distanță și backup pe care le-ar putea folosi. Costurile sale de utilizator pe loc sunt, de asemenea, mai puțin costisitoare decât concurenții săi. Când vine vorba de confidențialitatea utilizatorului, Sync lovește unghiul chiar pe cap. Criptarea sa end-to-end și autentificarea cu doi factori protejează împotriva accesului neautorizat la date. Sincronizarea minimizează, de asemenea, urmărirea, acordă prioritate conformității și nu accesează și nu partajează datele criptate ale clienților, ceea ce o face ideală pentru industriile care stochează date private și confidențiale.

 • Caracteristici importante: confidențialitatea utilizatorului, criptare AES-256, backup și sincronizare în timp real, stocare și partajare nelimitate, failover automat, colaborare securizată cu documente, fișiere la cerere și conformitate cu SOC
 • Cost: GRATUIT până la 5 GB sau planuri care pornesc de la 8 USD pe lună pentru 2TB
 • Site: https://www.sync.com/

Respectul Sync pentru confidențialitatea utilizatorilor merge mai presus și dincolo, dar și celelalte caracteristici ale sale sunt de văzut. Utilizatorii care aleg un plan de echipă, care începe de la 6 USD per utilizator în fiecare lună, se pot bucura de stocare și partajare nelimitată fără taxe suplimentare. De asemenea, echipele nu trebuie să-și facă griji cu privire la timpul de nefuncționare, deoarece Sync își gestionează propriile centre de date construite cu hardware și redundanță de date regională blocată și failover automatizat în mai multe locații.

3. Cutie

Numărând peste 70% din Fortune 500 ca clienți, Box este o opțiune de găzduire de fișiere extrem de scalabilă pentru cei cu cerințe exigente. Compania oferă un plan gratuit intrigant de 10 GB pentru persoane fizice, dar am găsit mult mai multă valoare în celelalte pachete ale companiei. Pentru doar 5 USD pe lună mai mult decât planul Personal oarecum restrictiv, clienții pot debloca spațiu de stocare nelimitat și instrumente suplimentare de securitate și raportare pentru a se bucura de o experiență mai transparentă și protejată.

 • Caracteristici importante: flux de lucru automat, colaborare și instrumente de învățare automată, plus 1.500 de integrări terțe, partajare ușoară și sigură a fișierelor și clasificare și clasificare inteligentă a fișierelor
 • Cost: GRATUIT până la 10 GB sau planuri care pornesc de la 10 USD pe lună pentru 100 GB
 • Site: https://www.box.com

Clienții de afaceri se pot bucura de scalabilitate masivă cu Box, care introduce mai multe funcții pentru colaborare și guvernare în pachetele sale de nivel enterprise. Compania se mândrește cu rezidența datelor în nouă țări, oferind o cale ușoară către conformitatea cu GDPR, PCI și HIPAA. Fondată în 2005 cu misiunea de a facilita accesul la informații de oriunde și de a colabora cu oricine, Box este un instrument complet atât pentru echipe, cât și pentru indivizi.

4. ElephantDrive

Una dintre primele și cele mai populare aplicații construite pe Amazon Web Services S3 (Serviciul de stocare simplu), ElephantDrive folosește tehnologii puternice și parteneriate cu producători de top de stocare atașată la rețea (NAS) pentru a oferi o soluție de virtualizare a stocării în cloud cu mai multe fațete și de backup online. Sigur, planul gratuit de 2 GB nu este chiar atât de interesant, dar planul său introductiv la preț rezonabil oferă utilizatorilor de 10 ori mai mult spațiu de stocare pentru doar un dolar sau doi în plus pe lună. În plus, fiecare plan premium ElephantDrive vine cu o probă gratuită de 30 de zile.

 • Caracteristici importante: integrare nativă cu multe dispozitive NAS, sincronizare automată între dispozitive, compatibilitate cu Windows, Mac, Linux, iOS și Android, precum și criptare AES pe 256 de biți și SSL pe 128 biți
 • Cost: GRATUIT până la 2 GB sau planuri care pornesc de la 10 USD pe lună pentru 1TB
 • Site: https://www.elephantdrive.com

ElephantDrive este una dintre puținele opțiuni de pe lista noastră pentru a suporta mașinile Linux, precum și pentru a oferi o opțiune pentru copiile de rezervă ale serverului Windows. În 2019, compania a lansat un acord de asociere de afaceri (BAA) conform HIPAA-HITECH, asigurând conformitatea cu HIPAA pentru clienții care se ocupă de informații de sănătate protejate sau PHI. ElephantDrive rămâne ușor în urma liderilor din industrie în ceea ce privește integrările aplicațiilor de productivitate, dar ne place că planul introductiv al companiei include suport pentru 10 dispozitive și trei subconturi – caracteristici rezervate de obicei pachetelor de nivel business.

5. IDrive

În jocul de backup și stocare a datelor din 1995, IDrive oferă un set robust de caracteristici care ajută utilizatorii să realizeze procese complicate în cadrul unor tablouri de bord online ușor de utilizat. Specialiștii în stocarea în cloud, backup online și acces de la distanță oferă instantanee incrementale și comprimate ale PC-urilor, Mac-urilor și dispozitivelor mobile nelimitate pentru a ușura consumul de lățime de bandă și a crește performanța. În plus, IDrive oferă utilizatorilor 5 GB de spațiu de stocare gratuit – nu la fel de mult ca concurenții, dar apreciem întotdeauna o opțiune fără costuri bine amenajată.

 • Caracteristici importante: Sincronizarea în timp real a fișierelor, recuperarea și restaurarea datelor prin trimiterea unei unități fizice prin poștă, gestionare de la distanță a computerului, criptare pe 256 de biți, scripturi de backup pentru server și servicii de recuperare în caz de dezastru.
 • Cost: GRATUIT până la 5 GB sau planuri începând de la 52,12 USD pe an pentru 2TB
 • Site: https://www.idrive.com

În spatele funcțiilor avansate, cum ar fi conformitatea cu HIPAA și instrumentele specializate de backup în cloud pentru servere și baze de date, IDrive rezonează în special cu companiile și dezvoltatorii care doresc să protejeze datele sensibile. Compania oferă beneficii bune de cost-pe-terabyte, iar noua aplicație pentru client subțire bazată pe web oferă o interfață mult mai bună, mai minimalistă pentru utilizatorii finali.

6. Microsoft OneDrive

Strâns împletit cu Office 365, Microsoft OneDrive îmbină în mod similar instrumentele de productivitate și colaborare superbe cu cantități mari de stocare în cloud și sincronizare a fișierelor. Platforma vine cu mult mai puțin spațiu de stocare gratuit decât Google Drive, iar următorul pas – o opțiune de stocare doar pentru 100 GB pentru 1,99 USD pe lună – nu este cu mult mai bun. Clienții nu vor începe cu adevărat să vadă avantajele OneDrive până nu ajung la planul Office 365 Personal cu 1 TB de spațiu de stocare pentru 69,99 USD pe an.

 • Caracteristici importante: acces offline, criptare SSL, compatibilitate cu mai multe dispozitive, posibilitatea de a seta o dată de expirare a link-urilor partajate, versiuni instalate local de Office, PowerPoint, Excel și Outlook, detectarea și recuperarea ransomware-ului
 • Cost: GRATUIT până la 5 GB sau planuri care pornesc de la 1,99 USD pe lună pentru 100 GB
 • Site: https://onedrive.live.com/

Pe partea de business a spectrului de găzduire a fișierelor și colaborare, OneDrive se extinde pentru a face față provocării cu găzduirea e-mail-ului Exchange și intranetul Sharepoint, împreună cu servicii avansate de protecție împotriva pierderii datelor și reținerile la locul lor care păstrează documentele șterse și editate. Utilizatorii pot accesa, edita și partaja fișiere de pe computer, Mac, browser web sau smartphone.

7. Google Drive

Combinând cea mai populară platformă de e-mail din America cu o cantitate incredibilă de stocare în cloud, Google Drive este o opțiune greu de învins.

Perfectă pentru persoane fizice și întreprinderi mici, platforma se mândrește cu unele dintre cele mai bune instrumente de productivitate din industrie și permite utilizatorilor să creeze, să editeze, să partajeze și să salveze pe mai multe dispozitive și programe. Interfața familiară este o extensie naturală pentru actualii utilizatori Gmail, iar actualizarea pentru a debloca mai multe resurse este extrem de accesibilă.

 • Caracteristici importante: compatibilitate cu mai multe fișiere și dispozitive, căutare intuitivă, reguli de prevenire a pierderii de date și peste 100 de aplicații de productivitate care acoperă totul, de la formulare la schițe
 • Cost: GRATUIT până la 15 GB sau planuri care pornesc de la 1,99 USD pe lună pentru 100 GB
 • Site: https://www.google.com/drive/

Totuși, locul în care Google Drive este insuficient este cu unele dintre funcțiile de securitate de nivel enterprise pe care le veți găsi la alți concurenți. Deși avem încredere în fiabilitatea Google, confidențialitatea poate fi o problemă. Utilizatorii nu pot proteja fișierele sau folderele cu parole, ceea ce înseamnă că va trebui să acordați o atenție deosebită modului în care sunt partajate datele sensibile. În cele din urmă, utilitarul desktop frustrant al platformei stochează informații local. În ciuda dragostei dure, totuși, dăm Google Drive două degete bune în sus.

8. MediaFire

În fiecare lună, peste 840 de milioane de oameni folosesc MediaFire pentru a trimite și a primi fișiere.

Cu 50 de milioane de utilizatori înregistrați, experții în găzduirea fișierelor și stocarea în cloud oferă una dintre cele mai bune oferte din jur. Pentru mai puțin de 5 USD pe lună, utilizatorii primesc 1 TB de spațiu pentru a-și stoca documentele și alt conținut. Planul gratuit bine amenajat al MediaFire vine cu 10 GB de stocare, dar utilizatorii vor vedea mai multe reclame afișate atunci când descarcă fișiere. Cu toate acestea, acești utilizatori gratuiti pot câștiga cu până la 40 GB mai mult spațiu de stocare ca recompensă pentru sarcini precum conectarea unui cont Facebook sau Twitter sau recomandarea de prieteni.

 • Caracteristici importante: fișiere protejate prin parolă, linkuri unice, jurnale de securitate detaliate, partajare pe rețelele sociale, lățime de bandă și descărcări nelimitate, plus descărcări în bloc
 • Cost: GRATUIT până la 50 GB sau planuri care pornesc de la 3,75 USD pe lună pentru 1TB
 • Site: https://www.mediafire.com/

MediaFire oferă clienți descărcabili pentru desktop și mobil, care sunt compatibile cu dispozitivele Windows și Mac, dar au grade diferite de funcționalitate și eficacitate. Utilizatorii puternici vor dori mai multe funcții pentru colaborare și gestionarea fluxului de lucru, dar recomandăm cu căldură MediaFire ca un serviciu de stocare simplu, cunoscut pentru accesibilitatea și capacitatea sa masivă.

9. Dropbox

Creat ca o soluție personală atunci când fondatorul a fost frustrat că își pierde mereu unitatea USB, Dropbox a devenit de atunci unul dintre cele mai recunoscute nume din industria de găzduire a fișierelor în cloud.

Compania sa concentrat inițial pe a ajunge la persoane fizice și întreprinderi mici, dar acum se extinde pe piața întreprinderilor. Dropbox rămâne una dintre opțiunile mai accesibile, mai ales având în vedere cantitatea imensă de spațiu disponibil. Pe lângă planul gratuit de 2 GB pentru persoane fizice, planurile de afaceri vin cu o probă GRATUITĂ de 30 de zile.

 • Caracteristici importante: ștergere de la distanță a dispozitivului, autentificare cu doi factori, criptare pe 256 de biți și TLS, integrare Microsoft Office 365, consolă administrativă și jurnalele de audit și un link de descărcare directă pentru fișiere individuale și capacitatea de a controla accesul la nivel de folder partajat
 • Cost: GRATUIT până la 2 GB sau planuri care pornesc de la 9,99 USD pe lună pentru 2TB
 • Site: https://www.dropbox.com/

Deoarece Dropbox este o țintă atât de mare, compania a avut ocazional probleme cu vulnerabilitățile de securitate. Acestea fiind spuse, apreciem criptarea de înaltă calitate, controalele granulare de partajare, autentificarea cu doi factori, ștergerea dispozitivelor de la distanță și alte funcții de securitate pe care Dropbox le-a implementat. Unele dintre instrumentele de colaborare pot fi puțin greoaie, dar nu avem nicio problemă să recomandăm Dropbox echipelor de toate dimensiunile pentru tablourile de bord administrative și supravegherea aprofundate.

10. pCloud

Atrăgând peste 8 milioane de utilizatori în mai puțin de un deceniu de existență, pCloud excelează în a oferi persoanelor și companiilor o soluție care echilibrează tehnologiile cloud de ultimă oră cu interfețe simple și ușor de utilizat, concepute pentru eficiență. Apreciem în special modul în care utilizatorii își pot personaliza și marca linkurile și paginile de descărcare, oferind un aspect consistent și profesional colegilor, colaboratorilor și clienților externi.

 • Caracteristici importante: linkuri de descărcare personalizabile, criptare opțională pe partea clientului, acces offline selectiv, playere video și audio încorporate, versiune de fișiere pe 30 de zile și fără limite de dimensiune a fișierului sau de foldere partajate
 • Cost: GRATUIT până la 20 GB sau planuri de la 3,99 USD pentru 500 GB
 • Site: https://www.pcloud.com

Similar cu MediaFire, pCloud oferă utilizatorilor 10 GB gratuit și posibilitatea de a câștiga mai mult prin partajarea fișierelor și folderelor, conectarea conturilor de rețele sociale și alte opțiuni. Utilizatorii din SUA pot refuza locațiile serverelor companiei cu sediul în Elveția, dar presiunea suplimentară de a respecta cerințele de securitate și confidențialitate GDPR este de bun augur pentru utilizatorii care doresc să protejeze informațiile sensibile.

11. Livedrive

Lansat în 2008 cu scopul de a face copiile de rezervă ale datelor și sincronizarea simplă și fără probleme pentru toți, Livedrive oferă securitate de nivel militar și stocare nelimitată în cloud persoanelor și întreprinderilor mici.

Fiind o companie soră cu SugarSync (perechea de mărci, printre altele, este deținută de J2 Global), Livedrive oferă o soluție mai concentrată și mai eficientă. Clienții pot alege dintre un produs numai pentru copii de rezervă, o platformă de sincronizare sau o combinație a celor două.

 • Caracteristici importante: stocare nelimitată în cloud, dosare de echipă cu permisiuni, conformitate PCI, centre de date din Marea Britanie protejate de securitate fizică 24/7 și suport pentru Windows, Mac și dispozitive mobile
 • Cost: 14 zile de încercare GRATUITĂ sau planuri de la 8 USD pe lună pentru spațiu de stocare nelimitat
 • Site: https://www.livedrive.com

Centrele de date ale companiei din Marea Britanie înseamnă probabil că clienții din SUA vor dori să caute în altă parte, iar prețurile mari sunt greu de justificat atunci când Livedrive nu are multe dintre caracteristicile de colaborare și productivitate pe care mărcile mai mari le pot oferi. Pentru cei care caută tone de spațiu de stocare în cloud și securitate, totuși, este greu să contraziceți atenția Livedrive pentru detalii și capacități nelimitate de găzduire a fișierelor.

12. Hightail

Proiectat pentru afaceri cu echipe mari și fișiere și mai mari de partajat, Hightail se consideră lider în sectorul managementului informațiilor pentru întreprinderi. Cu platforma de mare putere a companiei, organizațiile se pot mișca mai rapid, eficientiza procedurile de guvernare a informațiilor și pot reduce riscurile de securitate. Hightail se concentrează pe a ajuta utilizatorii să trimită și să partajeze în siguranță fișiere de până la 100 GB, cu notificări în timp real despre momentul în care datele sunt primite, descărcate și accesate.

 • Caracteristici importante: Urmărirea livrării și a descărcării fișierelor, branding personalizat, protecție prin parolă, comentarii și discuții în timp real, comparare versiuni alăturate, rutare de aprobare și gestionare a sarcinilor
 • Cost: GRATUIT până la 2 GB sau planuri de la 12 USD pe lună pentru stocare nelimitată
 • Site: https://www.hightail.com

Compania oferă un plan gratuit de 2 GB, dar fișierele încărcate expiră automat după șapte zile – bine pentru utilizatorii care doresc o experiență de partajare a fișierelor ușor îmbunătățită, dar cu siguranță nu este ideală pentru oricine care caută o soluție de stocare și arhivare pe termen lung. Clienții plătiți pot alege o dată de expirare pentru informațiile sensibile la timp sau pot preveni complet expirarea.

13. MEGA

Construit sub mantra că criptografia nu trebuie să interfereze cu utilizarea, MEGA împinge performanța bazată pe browser cu criptare end-to-end. În mod impresionant, compania oferă utilizatorilor controlul asupra cheilor lor de criptare, ceea ce înseamnă că MEGA este un serviciu de găzduire a fișierelor fără cunoștințe care nu are idee ce informații și date stochează utilizatorii pe serverele lor. Compania nu este chiar lider în ceea ce privește partajarea fișierelor și funcțiile de colaborare din cauza atenției acordate securității și confidențialității, dar metodele sale de partajare și comunicare sigure ajută la atenuarea acestei pierderi.

 • Caracteristici importante: criptare end-to-end, aplicații desktop și mobile, instrument de linie de comandă, plus mesaje securizate și apeluri audio sau video.
 • Cost: GRATUIT până la 50 GB sau planuri începând de la 5,45 USD pe lună pentru 200 GB
 • Site: https://mega.nz/

Compania oferă ceea ce pare a fi un plan gratuit impresionant de 50 GB, dar există mai mult decât câteva capturi agravante: 35 GB din acel spațiu vor expira după 30 de zile. Puteți câștiga mai mult spațiu de stocare instalând aplicația mobilă MEGA sau aplicația desktop, dar acele beneficii expiră după 180 de zile; spațiul de stocare de 10 GB pe care îl câștigi prin recomandarea unui prieten expiră după un an.

Ce este un serviciu de găzduire de fișiere?

Un serviciu de găzduire de fișiere, un serviciu de stocare în cloud, un furnizor de stocare de fișiere online sau un cyberlocker este un serviciu de găzduire web special conceput pentru a găzdui fișierele utilizatorilor online. Încărcați tipuri de fișiere, de la simple documente Word și prezentări PowerPoint la fotografii de înaltă rezoluție, videoclipuri și alte fișiere mari. Bucurați-vă de acces de la distanță la fișierele dvs. de oriunde cu o conexiune la internet și partajați fișiere cu prietenii, familia sau colegii pentru a vă alătura distracției de colaborare.

Majoritatea serviciilor de găzduire de fișiere sunt concepute pentru uz personal, permițând utilizatorilor să stocheze diferite tipuri de fișiere (inclusiv muzică, fotografii, videoclipuri și documente) online pentru acces ușor din orice locație cu o conexiune la internet. Luați în considerare casa virtuală pentru Google Docs, Google Slides și Google Sheets (Google Drive) sau chiar stocarea în cloud a contactelor, fotografiilor, videoclipurilor și a altor fișiere media din iPhone (unitatea iCloud).

Cu toate acestea, unele servicii de găzduire de fișiere sunt concepute pentru companii, oferind caracteristici suplimentare, cum ar fi instrumente de colaborare, măsuri de securitate și capacități mai mari de stocare a fișierelor. Amazon Drive, Citrix Sharefile și Microsoft OneDrive sunt exemple clasice, dar orice site web de găzduire a fișierelor personale care merită să aibă probabil o oportunitate de actualizare a planului de afaceri. Exemplu principal: Google a introdus Google Workspace, fost G-Suite, pentru a-și extinde popularitatea sălbatică în spațiul personal și pe piața de afaceri.

Am nevoie de un server dedicat pentru a găzdui fișierele?

Marea majoritate a cazurilor de utilizare pentru găzduirea fișierelor nu garantează un server dedicat. Cu serviciile de stocare și partajare a fișierelor online discutate în această postare, utilizatorii pot accesa fișierele de oriunde. Cu o mașină fizică dedicată, datele dvs. sunt mai puțin accesibile.

Cu toate acestea, securitatea și accesul restricționat al unui server dedicat sunt puncte de vânzare pentru utilizatorii selectați. Dacă reprezentați o companie care se ocupă cu cantități masive de fișiere – vorbim de mai mulți teraocteți – poate doriți o mașină dedicată. Mai ales dacă stocați informații de identificare personală (PII), găzduirea dedicată poate fi o problemă.

Liquid Web are sigiliul nostru de aprobare pentru serverele dedicate puternice și este unul dintre puținii furnizori de găzduire care se mândrește astăzi cu respectarea HIPAA.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

Liquid Web’s bread and butter is high-touch managed hosting for virtual, cloud, and dedicated servers. While the company is certainly not the cheapest, you’ll get what you pay for in performance and always-there Heroic Support®. If you want powerful innovations with premier experts in your corner, you ought to consider Liquid Web.

Before signing up for Liquid Web, it’s a good idea to read through Alexandra‘s full review to learn about all the features Liquid Web offers. You can also compare it to other web hosts to ensure you’re getting the best deal possible:

 • Liquid Web’s Full Review
 • Liquid Web: 4.8/5.0 vs. Others
 • Liquid Web: $99.00/Mo. vs. Others

If you decide Liquid Web is the right choice, keep in mind that it takes just minutes to deploy your Liquid Web server space. And at $99.00 per month, it’s a bargain considering the many great features that come in any Liquid Web plan.

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

Liquid Web’s bread and butter is high-touch managed hosting for virtual, cloud, and dedicated servers. While the company is certainly not the cheapest, you’ll get what you pay for in performance and always-there Heroic Support®. If you want powerful innovations with premier experts in your corner, you ought to consider Liquid Web.

Before signing up for Liquid Web, it’s a good idea to read through Alexandra‘s full review to learn about all the features Liquid Web offers. You can also compare it to other web hosts to ensure you’re getting the best deal possible:

 • Liquid Web’s Full Review
 • Liquid Web: 4.8/5.0 vs. Others
 • Liquid Web: $99.00/Mo. vs. Others

If you decide Liquid Web is the right choice, keep in mind that it takes just minutes to deploy your Liquid Web server space. And at $99.00 per month, it’s a bargain considering the many great features that come in any Liquid Web plan.

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

Liquid Web’s bread and butter is high-touch managed hosting for virtual, cloud, and dedicated servers. While the company is certainly not the cheapest, you’ll get what you pay for in performance and always-there Heroic Support®. If you want powerful innovations with premier experts in your corner, you ought to consider Liquid Web.

Before signing up for Liquid Web, it’s a good idea to read through Alexandra‘s full review to learn about all the features Liquid Web offers. You can also compare it to other web hosts to ensure you’re getting the best deal possible:

 • Liquid Web’s Full Review
 • Liquid Web: 4.8/5.0 vs. Others
 • Liquid Web: $99.00/Mo. vs. Others

If you decide Liquid Web is the right choice, keep in mind that it takes just minutes to deploy your Liquid Web server space. And at $99.00 per month, it’s a bargain considering the many great features that come in any Liquid Web plan.

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cele mai bune 13 servicii de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare și partajare gratuite

Liquid Web’s bread and butter is high-touch managed hosting for virtual, cloud, and dedicated servers. While the company is certainly not the cheapest, you’ll get what you pay for in performance and always-there Heroic Support®. If you want powerful innovations with premier experts in your corner, you ought to consider Liquid Web.

Before signing up for Liquid Web, it’s a good idea to read through Alexandra‘s full review to learn about all the features Liquid Web offers. You can also compare it to other web hosts to ensure you’re getting the best deal possible:

 • Liquid Web’s Full Review
 • Liquid Web: 4.8/5.0 vs. Others
 • Liquid Web: $99.00/Mo. vs. Others

If you decide Liquid Web is the right choice, keep in mind that it takes just minutes to deploy your Liquid Web server space. And at $99.00 per month, it’s a bargain considering the many great features that come in any Liquid Web plan.

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company