Cele mai bune 13 gazde web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023): Îmbunătățiți-vă marca online

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 13 gazde web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023): Îmbunătățiți-vă marca online
Cele mai bune 13 gazde web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023): Îmbunătățiți-vă marca online

Cele mai bune 13 gazde web pentru întreprinderi mici (aprilie 2023): Îmbunătățiți-vă marca online

Indiferent dacă conduceți cel mai bun stand de limonadă din cartier sau dețineți cheile celui mai la modă butic din orașul dvs., cele mai bune gazde web pentru afaceri mici vă pot dinamiza vânzările și pot aduce mai mulți cumpărători. Înainte să știi, ai putea conduce un imperiu global.

Combinarea unei idei, a unui produs sau a unei abilități grozave cu o tehnologie de ultimă oră este un avantaj de care profită, surprinzător, puțini antreprenori. De fapt, doar jumătate dintre întreprinderile mici au un site web. Și această prezență online le poate oferi un avantaj competitiv uriaș, mai ales când se ia în considerare că 81% dintre consumatori caută o afacere online înainte de a o vizita personal sau de a face o achiziție.

Cei mai buni furnizori de găzduire echilibrează accesibilitatea, performanța, securitatea și instrumentele prietenoase pentru afaceri pentru e-mail, comerț electronic, design web și gestionarea numelor de domeniu. Indiferent dacă afacerea dvs. depășește planul actual de găzduire sau sunteți gata să-i creați primul site web, avem cele mai bune recenzii și recomandări pentru a vă ghida drumul.

Cea mai bună găzduire web generală pentru afaceri mici

Sigur, crearea unui site web poate fi un proces minuțios – fie pentru prima dată, fie optimizarea unei prezențe online existente – dar alegerea furnizorului de găzduire potrivit poate fi cu adevărat profitabilă. Și nici măcar nu trebuie să începeți de la zero: simpla reproiectare a prezenței dvs. online existente poate crește veniturile cu peste 30%.

Un site web bine conceput poate afecta o afacere mică într-o mare varietate de moduri, de la construirea credibilității și a încrederii clienților până la atragerea sau sprijinirea clienților și generarea interesului pentru marca sau produsul dvs. Dar oricât de frumos ar fi site-ul dvs., trebuie să vă bazați pe tehnologia care îl face disponibil pentru potențialii cumpărători din întreaga lume.

Cea mai bună găzduire pentru afaceri mici este combinația potrivită de accesibilitate, scalabilitate, securitate și viteză, împreună cu instrumentele de comerț electronic și de marketing care funcționează armonios pentru a genera trafic, vânzări și venituri. Pentru acea listă de verificare lungă, A2 Hosting se ridică în fruntea listei. Aruncă o privire la recenzia noastră aprofundată pentru a afla de ce gazda web orientată spre performanță folosește tehnologii de ultimă oră pentru a crește performanța generală a site-ului clienților.

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • SSD-uri și TurboServer pentru încărcări de pagini de 20 ori mai rapide
 • Găzduiește site-uri web nelimitate și transfer GRATUIT de site
 • Pluginuri optimizate și instalări cu 1 clic pentru WP
 • Cache OPcache și Memcached preinstalate
 • HackScan GRATUIT cu opțiuni de restaurare
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Dacă viteza și performanța, în parteneriat cu asistența și securitatea, sunt prioritare în cumpărăturile dvs. de gazdă web, A2 Hosting ar trebui să fie un concurent principal. Când A2 Hosting a fost lansat pentru prima dată în 2003, compania s-a concentrat pe deservirea dezvoltatorilor; A2 Hosting a fost printre primii furnizori care au oferit PHP 5 și au suportat Ruby on Rails pe servere partajate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Vezi alte gazde web de top »

Cele mai bune gazde web pentru afaceri mici cu generator de site-uri web gratuit

Hei, nu suntem toți vrăjitori HTML sau PHP; Sistemele de management de conținut precum WordPress nu sunt întotdeauna pentru începători. Pentru cei care sunt complet alergici la încercări și erori ale tehnologiei și care învață cum să folosească un nou sistem, nu ezitați să faceți un pas înapoi la un constructor de site-uri web drag-and-drop.

Aceste programe elimină orice configurație de găzduire web sau instalare de software în favoarea software-ului îmbunătățit și a șabloanelor proiectate profesional, care le permit neofiților în design web să aranjeze vizual un site web fără a cunoaște cel mai mic cod de cod. Liderii din industrie, precum Wix și Weebly, percep un pic mai mult pentru serviciul cuprinzător, dar mulți furnizori de găzduire foarte apreciați vor include un constructor de site-uri web ca parte a unui plan de găzduire partajată.

Aruncă o privire la funcțiile și serviciile adăugate pentru a vedea care rută a generatorului de site-uri web este cea mai bună pentru afacerea ta. Deși opțiunile găzduite vor include instrumente de comerț electronic și marketing prin e-mail, ele se pot scumpi rapid. Iată o listă cu opțiunile noastre preferate, echilibrând accesibilitatea și potențialul general de comerț electronic:

2. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri Bluehost GRATUIT (produs de WordPress)
 • Teme personalizate și integrare ușoară cu instrumente de comerț electronic
 • Asistență expertă disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Cea mai lungă recomandare de găzduire WordPress.org
 • Servicii profesionale opționale pentru a vă ajuta să vă proiectați, să construiți și să vă comercializați site-ul
 • Începeți acum Bluehost.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Cu Bluehost, noii proprietari de site-uri au la îndemână simplitatea de tip drag-and-drop a constructorului de site-uri WordPress. Acest lucru face ca lansarea unui nou brand online, magazin sau site personal de la zero să fie relativ nedureroasă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

Cele mai bune gazde web pentru întreprinderi mici cu instrumente de comerț electronic

Unele site-uri web de afaceri au nevoie doar de o pagină de pornire informativă. Alții au nevoie de o întreagă vitrină cu liste de produse, coșuri de cumpărături și capacitatea de a procesa în siguranță plățile cu cardul de credit. Această responsabilitate suplimentară poate genera mai mult stres atunci când alegeți un furnizor de găzduire, deoarece va trebui să țineți cont de practicile stricte de securitate și funcționalitatea suplimentară.

Acestea fiind spuse, totuși, cumpărăturile online în SUA au crescut cu 15% din 2017 până în 2018, comerțul electronic reprezentând mai mult de jumătate din creșterea totală a vânzărilor cu amănuntul. Premiul pare să merite, dar trebuie să găsești partenerul potrivit care te poate ajuta să ajungi acolo.

Indiferent dacă afacerea dvs. are nevoie doar de un simplu coș de cumpărături sau de o platformă de comerț electronic de calitate comercială, acestea sunt gazdele care se pot ocupa de povara suplimentară. Asigurați-vă că aveți grijă de spațiul de stocare pe unitatea SSD și de opțiunile software promovate pentru a afla care gazdă de mai jos poate fi cea mai potrivită:

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

7. Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

8. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

9. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 15,95 USD

 • Coșuri de cumpărături sau WooCommerce gestionat
 • Recenzii de produse, coduri de reducere și comenzi manuale
 • Marketing prin e-mail WordPress prin Creative Mail
 • Aplicații GRATUITE pentru forumuri, liste de corespondență și sondaje
 • Spațiu de stocare nelimitat cu credite de marketing GRATUITE
 • Începeți acum Bluehost.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

În care milioane de oameni au încredere, Bluehost este o alegere excelentă pentru a vă găzdui site-ul web axat pe comerțul electronic – mai ales dacă sunteți fan WordPress și WooCommerce. Compania de găzduire oferă un domeniu gratuit în primul an, cu o mulțime de instalări ușoare pentru coșuri de cumpărături, aplicații web și alte funcții avansate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de comerț electronic de top »

Cele mai bune gazde web pentru afaceri mici pentru e-mail

Capacitatea de a comunica cu clienții este probabil o funcționalitate primordială pentru primul grup de organizații care probabil nu trebuie să proceseze tranzacții online, dincolo de simpla completare a unui formular de contact. Indiferent dacă trimiteți mesaje în scopuri de marketing, comunicare cu clienții sau operațiuni interne de afaceri, probabil că nu vă puteți permite ca serviciul să continue.

Tehnologia veche de zeci de ani rămâne una dintre cele mai populare metode de comunicare – mai ales în lumea afacerilor. Găzduirea gratuită a e-mailurilor sună întotdeauna atrăgătoare, iar marketingul prin e-mail reprezintă una dintre cele mai de succes investiții pe care le poți face în afacerea ta. Pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, întreprinderile mici pot obține un profit de până la 38 USD.

Configurarea unui cont de e-mail de afaceri ar trebui să fie pasul imediat după securizarea numelui dvs. de domeniu. Și da, asta înseamnă chiar înainte de site-ul tău. Consultați serviciile de găzduire de e-mail de top care îmbină soluții ușor de utilizat cu opțiuni de marketing și creare de site-uri de mare putere.

10. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

11. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

12. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta atunci când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

13. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului sau transfer fără întreruperi
 • E-mail nelimitat SPAM Safe™ cu IMAP
 • Instalator de aplicații cu 1 clic și instrumente de marketing GRATUITE
 • Hardware de clasă business și gata pentru comerțul electronic
 • Stocare SSD plus backup GRATUIT și securitate SSL
 • Începeți acum cu InMotion.

E-MAIL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduire de e-mail de clasă business, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting. Acestea oferă un nume de domeniu gratuit, o unitate SSD și e-mail IMAP securizat, plus integrarea aplicației Google cu un expert în trei pași. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Cât costă găzduirea web pentru întreprinderi mici?

Cumpărături pentru găzduire web este ca și cumpărături pentru o casă – aveți nevoie de ceva care se potrivește bugetului dvs., este suficient de mare pentru a vă satisface nevoile și este sigur și stabil din punct de vedere structural. După cum vă puteți imagina, aceste criterii pot arăta foarte diferite de la o persoană la alta și de la o companie la alta.

Dacă doriți să creați mai mult un site web de afaceri informativ sau alegeți să vă concentrați mai mult pe campaniile de e-mail, planul dvs. de găzduire web poate fi mult mai accesibil. Planurile de găzduire web ieftine bine amenajate costă de obicei mai puțin de 5 USD pe lună, cu o mână de opțiuni care oferă fie probe gratuite, fie reduceri masive pentru prima lună.

Afacerile mai mari vor trebui să caute mai multe resurse, ceea ce, în mod înțeles, poate crește prețul. Pachetele scalabile de VPS sau de găzduire în cloud pot costa oriunde de la 5 USD la 20 USD pe lună, în funcție de caracteristicile specifice, spațiul de stocare și configurația de gestionare a serverului de care aveți nevoie. Asigurați-vă că consultați recenziile noastre de găzduire VPS pentru a vă face o idee bună de unde să începeți.

Dacă site-ul web al companiei dvs. include un magazin online, cerințele suplimentare de securitate asociate cu colectarea și procesarea informațiilor personale și financiare ale clienților adaugă adesea o taxă suplimentară. Verificați și vedeți dacă gazda dvs. are un pachet de găzduire pentru comerț electronic care vă simplifică selecția, echilibrând costul cu câte opțiuni de procesare a plăților, lista de produse și orice taxe de tranzacție pot exista.

De ce tip de găzduire web are nevoie mica mea afacere?

Pentru a alege planul de găzduire web potrivit pentru afacerea dvs. mică, trebuie să înțelegeți bine ceea ce aveți nevoie pentru a reuși. Sigur, acea pereche de pantaloni poate fi la jumătate mai scumpă decât ceilalți, dar dacă ar fi trei mărimi prea mici, nu i-ai cumpăra și nici nu ai cumpăra o pereche murdară de blugi rupti atunci când ai nevoie de îmbrăcăminte formală.

Indiferent dacă site-ul dvs. este destinat comerțului electronic sau pur și simplu transmiteți cuvântul, planul de găzduire potrivit vă poate afecta succesul.

Începeți prin a stabili ce software doriți să utilizați. Mai mult de o treime din toate site-urile web folosesc WordPress, așa că acesta este de obicei un bun punct de plecare. Sistemul de management al conținutului ultra-popular se împerechează perfect cu WooCommerce, un alt program software gratuit și open-source. Alte companii pot prefera o opțiune găzduită, cum ar fi Shopify, Volusion sau Wix. Este posibil să cheltuiți mai mult și să pierdeți controlul și capacitatea de a vă ajusta magazinul, dar acele companii vor simplifica partea tehnologică a lucrurilor și vor oferi o cale rapidă către un site web proiectat profesional, gata de utilizare.

De acolo, estimați cât de mult trafic se poate aștepta să vadă site-ul dvs. de afaceri într-o lună pentru a determina ce tip de spațiu pe server veți avea nevoie. Restricțiile variază în funcție de compania de găzduire, dar site-urile web care văd doar câteva mii de vizitatori pe lună vor fi de obicei servite cel mai bine cu găzduire partajată. Cea mai accesibilă configurație, găzduirea partajată implică sute sau mii de clienți care partajează un server. Companiile cu trafic mai mare se vor descurca mai bine cu găzduirea cloud sau VPS, care vă oferă mai multe resurse de calcul.

Care sunt cele mai importante caracteristici de găzduire pentru întreprinderi mici?

În lumea profesională, timpul înseamnă bani – de aceea găsirea unui partener de găzduire web de încredere, de top este esențială. Timpul petrecut pentru configurarea, depanarea sau remedierea oricăror probleme este timpul petrecut departe de dezvoltarea produsului, marketing sau asistență pentru clienți.

În plus, orice timp nefuncțional vă va reduce veniturile. Mai simplu spus, dacă clienții nu vă pot găsi site-ul sau site-ul se blochează, nimeni nu vă poate cumpăra produsele. În timp ce majoritatea gazdelor noastre preferate oferă o garanție de funcționare perfectă de 99,9%, este întotdeauna o idee bună să confirmăm că există un acord privind nivelul de servicii. Sau caută ceva și mai bun. Iată câteva alte caracteristici la care întreprinderile mici ar trebui să aibă în vedere:

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Asistență clienți 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Instalări software cu un singur clic
 • Certificat SSL gratuit și copii de rezervă
 • Mai multe locații ale centrelor de date și opțiuni de upgrade

Pe lângă fiabilitatea și securitatea serverului, viteza de performanță este o altă măsură a unei companii de găzduire demnă. Unul din 4 vizitatori ai site-ului web va abandona un site dacă durează mai mult de patru secunde pentru a se încărca, așa că găsirea unei gazde care utilizează tehnologia modernă, cum ar fi unități SSD și o rețea de livrare de conținut, este o necesitate.

Cum poate afecta gazda potrivită rezultatele afacerii dvs

De la marketing prin e-mail la viteza de încărcare a paginii, am acoperit deja câteva moduri în care tehnologia greșită poate afecta negativ succesul afacerii dvs. Abia ne-am atins de principiile de design web axate pe conversie. Un constructor de site-uri web găzduit sau un sistem solid de gestionare a conținutului vă poate ajuta să vă ghidați către poarta de pornire, dar ar trebui să căutați întotdeauna un avantaj.

Acordați o atenție deosebită designului și funcționalității fiecărui element al site-ului dvs. Învățarea principiilor de design UX și cum să folosiți analiza poate dezvălui o mulțime de îmbunătățiri potențiale ale site-ului web al companiei dvs., care vor spori implicarea și eficiența utilizatorilor.

Un alt mod principal de a-ți stimula afacerea online include învățarea magiei (sau alchimiei) sau optimizarea motoarelor de căutare sau SEO. Cu cât prezența online a companiei dvs. este mai ridicată în rândul Google, Bing și Yahoo, cu atât mai mulți oameni vor veni pe site-ul dvs. De acolo, veți avea mai mulți vizitatori de convertit în clienți, mai mulți oameni care să se înscrie în listele dvs. de corespondență și mai mulți oameni care să spună altora despre afacerea dvs.

Una peste alta, un furnizor de găzduire web de top poate avea un impact asupra site-ului dvs. de afaceri în mai multe moduri. Considerați tehnologia un angajat din culise care poate aduce cu sute sau mii mai mult decât salariul său. Având în vedere impactul pe care cele mai bune gazde de afaceri mici îl au asupra veniturilor și profiturilor dvs., ați fi nebun să nu faceți cea mai bună angajare posibilă.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria eCommerce Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.8/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 11,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 11,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company