Cele mai bune 7 garanții de rambursare a banilor pentru găzduire web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 7 garanții de rambursare a banilor pentru găzduire web (aprilie 2023)
Cele mai bune 7 garanții de rambursare a banilor pentru găzduire web (aprilie 2023)

Cele mai bune 7 garanții de rambursare a banilor pentru găzduire web (aprilie 2023)

Împreună cu politici puternice de rambursare și garanții de funcționare, cele mai bune garanții de rambursare a banilor pentru găzduire web oferă proprietarilor de site-uri un colac de salvare în cazul în care un plan nu este la îndemână.

Pe lângă construirea încrederii consumatorilor și eliminarea oricăror preocupări cu privire la angajamentul față de un plan pe termen lung, politicile sunt doar câțiva dintre diferențiatorii pe care mărcile de găzduire web le folosesc pentru a ieși din mulțime. Ele sunt la fel de importante pentru consumatorii online, precum este confortul de a ocoli centrele comerciale aglomerate, vestiarele aglomerate și casele de casă care se mișcă încet.

Am căutat pe internet cele mai bune garanții de rambursare a banilor, de la încercarea relativ standard de o lună până la perioada de grație de 90 de zile cu adevărat fără riscuri, care cu siguranță îi va mângâia chiar și pe cei mai timizi cumpărători de găzduire web. Aruncă o privire la constatările noastre de mai jos și stai liniștit știind că ai suficient timp pentru a te asigura că furnizorul tău de găzduire este potrivit.

Garanții de rambursare a banilor în 90 de zile

Chiar dacă sună oarecum înapoiat, o politică puternică de rambursare sau o garanție de rambursare a banilor poate crește efectiv vânzările – potențial cu până la 300%. Cheltuirea banilor este dureroasă, iar aceste promisiuni că clientul va fi mulțumit ajută la ca tranzacțiile să fie mai puțin intimidante.

În perioada de garanție a banilor înapoi, clienții pot primi o rambursare completă la achiziție, chiar dacă au folosit serviciul de câteva săptămâni. Acest lucru le oferă proprietarilor de site-uri șansa de a se asigura că performanța, securitatea și suportul unui furnizor de găzduire sunt la înălțime. După expirarea garanției, clienții pot primi doar o rambursare proporțională – sau deloc.

De aceea, cu cât o garanție de returnare a banilor este mai lungă, cu atât mai puternică este încrederea pe care un client ar trebui să aibă într-un produs. Într-o industrie în care companiile se rătăcesc rareori în afara normelor, garanțiile de rambursare a banilor acestor gazde sunt de trei ori mai mari decât cele pe care le veți găsi de obicei pentru găzduirea web partajată. Asigurați-vă că aruncați o privire profundă la recenziile lor bune:

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

2. WebHostingHub.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu instrumente de comerț electronic
 • Transferuri GRATUITE de site și onboarding personalizat
 • 150 USD în credite publicitare Facebook, Google și Bing
 • Peste 400 de aplicații de instalare Softaculous cu un singur clic
 • Începeți pe Web Hosting Hub.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hub de găzduire web: evaluarea experților noștri

Pentru cei cu un buget care caută o gazdă pentru prima dată și pentru cei care ar dori câteva suplimente pentru a merge împreună cu acesta, Web Hosting Hub are un plan pentru tine. Cu o mulțime de funcții, compania este o valoare excelentă – atâta timp cât sunteți dispus să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Vezi alte gazde de top »

Garanții de rambursare a banilor în 45 de zile

Companiile au o mulțime de opțiuni pentru a garanta satisfacția clienților (deși, pentru a fi corect, toate sunt destul de asemănătoare). Majoritatea furnizorilor de găzduire tind să respecte garanția de rambursare a banilor, care se limitează la un anumit număr de zile, spre deosebire de încercările gratuite sau promisiunile bazate pe prețuri scăzute sau satisfacție.

Totuși, nu ne înțelegeți greșit: furnizorii de găzduire sunt foarte dornici să se asigure că sunteți mulțumit de serviciile pe care le primiți. Echipele de asistență pentru clienți și de asistență tehnică sunt de obicei în așteptare non-stop pentru a răspunde la orice întrebări sau pentru a ajuta la atenuarea oricăror probleme pe care le puteți avea și, de obicei, le puteți contacta prin una dintre multele opțiuni convenabile, cum ar fi chat live, telefon, bilete de e-mail sau chiar și Twitter.

De aceea, o garanție de returnare a banilor care se extinde dincolo de cele 30 de zile obișnuite iese cu adevărat în evidență. HostGator, care se mândrește cu o garanție de 45 de zile, s-a bucurat de multă vreme de o reputație excelentă atunci când vine vorba de asocierea tehnologiilor de perspectivă cu un suport prietenos și prietenos. Află mai multe mai jos:

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde de top »

Garanții de rambursare a banilor în 30 de zile

Gândește-te la tot ce poți realiza într-o lună. În primele patru săptămâni ale unui nou plan de găzduire web, există timp suficient pentru a proiecta, construi și rula un site web – sau pentru a profita de migrarea gratuită a site-ului pe care noua dvs. gazdă o poate oferi. De asemenea, puteți muta manual site-ul dvs. pe noua gazdă. Puteți să vă configurați adresele de e-mail personalizate, să înregistrați domenii suplimentare, să instalați un alt sistem de gestionare a conținutului, să configurați analize pentru a urmări valorile site-ului… lista poate continua.

Dincolo de elementele de bază ale găzduirii unui site web, această perioadă introductivă vă permite, de asemenea, să vă familiarizați cu instrumentele de gestionare a contului, sistemul de facturare și panoul de control al găzduirii web ale companiei. Sunt aceste platforme ușor de navigat? Vă puteți vedea folosindu-le eficient timp de un an sau mai mult? Dacă continui să te pierzi în interfețele de back-end și să-ți dai ochii peste cap la pictogramele învechite, poate vrei să te gândești să verifici și alți furnizori de găzduire.

Aceste gazde oferă servicii de top și garanții simple de rambursare a banilor. Nu există trucuri aici sau mesaje de marketing false, cum ar fi presupusele garanții de rambursare a banilor „oricand” care acoperă într-adevăr aceleași 30 de zile ca și companiile enumerate mai jos – doar hardware modern, prețuri accesibile și caracteristici ușor de utilizat.

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea dvs. atunci când căutați următoarea dvs. gazdă web, nu mai căutați. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

7. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde de top »

Cum funcționează garanțiile de rambursare a banilor?

Chiar dacă lungimile pot varia, condițiile garanțiilor de rambursare a banilor pentru găzduire web rămân în mare parte aceleași. După achiziția inițială, veți avea o perioadă de timp stabilită pentru a solicita o rambursare și a vă anula contul. Fiecare gazdă funcționează puțin diferit, dar, de obicei, veți începe prin a notifica echipa de facturare sau de asistență pentru clienți a gazdei despre intenția dvs. de a anula serviciile.

Totuși, locul în care devine dificil este că rambursarea completă poate să nu fie pentru suma exactă pe care ați cheltuit-o . Garanțiile de rambursare a banilor se aplică în mod obișnuit numai serviciilor de găzduire web și nu funcțiilor suplimentare. Taxele unice de configurare asociate cu serviciile suplimentare, cum ar fi domeniile, certificatele de securitate actualizate, software-ul de creare a site-urilor și instrumentele SEO, de exemplu, probabil că nu sunt rambursabile. Unele gazde pot oferi puțin mai multă flexibilitate cu unele dintre aceste costuri suplimentare dacă anulați în primele zile ale planului.

Indiferent de situația dvs. specifică, fiți conștienți de avantajele și dezavantajele garanțiilor de rambursare a banilor. Am acoperit îndelung creșterea vânzărilor, a recunoașterii mărcii și a încrederii clienților, dar rămâneți vigilenți pentru furnizorii de găzduire care ar putea să aducă acea politică de rambursare pentru a vă atrage într-o capcană. Consultați recenziile experților și ale clienților pentru a vă asigura că potențialul dvs. partener de găzduire are o reputație puternică.

Din perspectiva gazdelor, garanțiile de rambursare a banilor pot atrage, de asemenea, clienți mai puțin dezirabili, care nu au intenția de a rămâne peste timpul inițial de înscriere. În schimb, unii proprietari de site-uri pot vedea garanția de rambursare a banilor ca pe o pseudo încercare gratuită în efortul de a realiza o anumită sarcină și de a anula imediat contul.

Cum anulez gazduirea web?

La fel ca decizia de a pune capăt unei căsătorii, nu vă grăbiți să vă închideți contul de găzduire web. Vedeți ce alte opțiuni pot ajuta parteneriatul să funcționeze. Îți este greu să începi cu WordPress? Poate că gazda vă poate configura cu un generator de site-uri web mai ușor. Nu sunteți fan al opțiunilor de webmail disponibile ale gazdei dvs.? Puteți întreba despre integrările cu G Suite sau Microsoft Office 365 sau puteți explora alte opțiuni.

Anularea contului dvs. de găzduire web este de obicei la fel de simplă ca și găsirea unui link în portalul dvs. de facturare.

Garanțiile îndelungate de rambursare a banilor vă oferă timp suficient pentru a încerca alte platforme sau produse care ar putea fi mai pe placul dumneavoastră. Nu ezitați să contactați un agent de asistență, să-i spuneți problemele dvs. și să vedeți cum vă pot ajuta.

Dacă sunteți absolut sigur că doriți să vă anulați serviciile și să continuați, mai întâi asigurați-vă că ați mutat fișierele site-ului și orice alte servicii către următorul furnizor. Odată ce anulați, totul va dispărea. Procesul de anulare al fiecărei gazde este puțin diferit, dar probabil cel mai bine este să vă contactați mai întâi gazda și să-i notificați că doriți să obțineți o rambursare. În caz contrar, majoritatea gazdelor vă vor direcționa către secțiunea de facturare a platformei dvs. de gestionare a contului, unde va exista un link sau un buton pentru a vă anula contul.

Pot să-mi anulez înregistrarea domeniului?

Vă amintiți că toate acele taxe pe care am spus că sunt incluse de obicei în garanția de rambursare a banilor? Înregistrările de nume de domeniu sunt de obicei una dintre ele. Multe gazde – inclusiv cel mai important registrator din lume, GoDaddy – vă oferă o mică perioadă de grație de aproximativ două până la cinci zile pentru a renunța la achiziția unui nume de domeniu. În afară de aceasta, însă, înregistrarea este de obicei nerambursabilă.

Registratorii de domenii trebuie să înregistreze dreptul de proprietate asupra numelor de domenii la ICANN, Corporația Internet pentru Nume și Numere Alocate. Organizația internațională nonprofit este responsabilă de supravegherea și întreținerea DNS, sau sistemul de nume de domeniu, care conectează, în esență, adresa URL pe care o introduceți într-un browser web cu adresa IP numerică a unui server.

Din cauza proceselor de certificare și înregistrare implicate în rezervarea numelui dvs. de domeniu, taxa pentru acele articole este de obicei dedusă din rambursare – chiar dacă gazda oferă o înregistrare gratuită . Practic, este posibil să vă pierdeți contul de găzduire, dar veți păstra dreptul de proprietate asupra domeniului dvs.

Cea mai obișnuită modalitate de a pune capăt dreptului de proprietate asupra unui domeniu este pur și simplu prin a nu reînnoi înregistrarea după perioada obișnuită de un an, dar unele gazde vă permit să vă eliminați domeniul în orice moment – doar fără o rambursare.

Cum anulez un cont WordPress?

Este posibil să fi anulat contul de găzduire și înregistrarea domeniului, dar cum rămâne cu celelalte instrumente și programe software pe care le-ați folosit? Chiar dacă probabil ați folosit instalarea cu un singur clic a furnizorului dvs. de găzduire pentru WordPress (sau Joomla sau Drupal), acele conturi există separat de spațiul dvs. de server.

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, alimentând mai mult de o treime din toate site-urile web.

Puteți șterge cu ușurință blogul dvs. WordPress navigând la panoul de control al găzduirii și deschizând managerul de fișiere. Găsiți directorul care conține blogul dvs. WordPress și ștergeți fișierele și folderul. Destul de simplu, nu?

Ștergerea numelui de utilizator devine surprinzător de interesantă, în funcție de versiunea WordPress pe care o utilizați. Utilizatorii pot închide conturile WordPress.com (deși probabil că nu au un cont separat de găzduire web), dar proprietarii de site-uri care găzduiesc WordPress pe cont propriu fac parte din WordPress.org – iar acele conturi nu pot fi șterse . Cel mai bun pariu este să cereți să aveți un cont blocat.

O politică puternică de rambursare vă permite să încercați gratuit serviciile de găzduire

Deși trebuie să investești niște bani în avans, o garanție bună de returnare a banilor este o modalitate fără riscuri de a încerca o nouă tehnologie. Puteți ieși nevătămat și cu contul bancar intact, solicitând o rambursare completă în perioada introductivă.

În mod ideal, totuși, ține-ți ochii cu ochii pentru încercări gratuite de găzduire web. Deși promovează în mare măsură același concept, încercările gratuite nu necesită nicio plată în avans sau, adesea, chiar un număr de card de credit. Încercările gratuite pot atrage o mulțime de consumatori noi către o marcă, dar rata de anulare este mult mai mare.

Testele gratuite sunt, fără îndoială, atrăgătoare, dar mult mai greu de găsit. Dacă acesta sună ca următorul traseu pe care doriți să îl explorați în călătoria dvs. de găzduire web, vă recomandăm cu căldură Wix, constructorul de site-uri web ultra-popular care permite utilizatorilor să aibă acces gratuit la instrumentele sale de proiectare înainte de a actualiza și de a lansa pe propriul domeniu.

Dacă vă înscrieți cu una dintre garanțiile de rambursare a banilor de găzduire web puternice și cu funcții complete oferite de companiile enumerate mai sus, suntem încrezători că veți dori să rămâneți. Cu ceva noroc, nu va trebui să știți prea multe despre cum să utilizați politica de rambursare!

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.6/5.0 vs. altele
 • InMotion: 2,29 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 2,29 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company