Cele mai bune 5 alternative Squarespace (aprilie 2023) – de la 0 USD la 29 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 5 alternative Squarespace (aprilie 2023) – de la 0 USD la 29 USD
Cele mai bune 5 alternative Squarespace (aprilie 2023) – de la 0 USD la 29 USD

Cele mai bune 5 alternative Squarespace (aprilie 2023) – de la 0 USD la 29 USD

Creatorii de site-uri web au ajutat să facă proiectarea unei prezențe web mai accesibilă ca niciodată. Utilizatorii nu mai trebuie să se bazeze pe agențiile web sau să învețe cum să codifice pentru a crea site-uri web personalizate și personalizate. Și utilizatorii pot avea un site web frumos proiectat în câteva minute fără a cheltui mulți bani, care este unul dintre numeroasele beneficii oferite de constructorii web.

Printre cei mai buni constructori web disponibili online, Squarespace a devenit unul dintre pionieri pentru șabloanele sale elegante, editorul ușor de utilizat, sortimentul de funcții și asistența excelentă pentru clienți. Utilizatorii pot construi site-uri rapid și ușor cu editorul său drag-and-drop și pot folosi planuri de găzduire care se potrivesc diferitelor nevoi. Nu este de mirare că Squarespace este unul dintre cele mai bune de pe piață, deoarece oferă o suită cuprinzătoare de funcții, inclusiv înregistrarea domeniului, comerțul electronic și instrumente de analiză.

Dar Squarespace nu este cel mai bun instrument de creare de site-uri web pentru toată lumea. Acolo unde excelează în crearea simplă de web bricolaj, îi lipsește personalizarea caracteristicilor și funcționalităților. Nu va fi ușor să adăugați propria atingere, deoarece Squarespace oferă câteva extensii pentru îmbunătățirea funcționalității și experiențe web personalizate, cum ar fi adăugarea de butoane sau module de comutare personalizate.

Din fericire, există o mulțime de alternative Squarespace de explorat care oferă propriile calități unice și medii personalizate. Mai jos, parcurgem cele mai bune alternative Squarespace pentru a construi o prezență web personalizată cu funcționalitate și personalizare a caracteristicilor.

1. Wix: Cel mai bun în general

Când te gândești la instrumentele de top pentru crearea web, Wix este de obicei unul dintre primii pe listă. Cunoscut pentru flexibilitatea și accesibilitatea sa, Wix oferă o varietate de instrumente versatile și componente de design în toate pachetele sale, de la planuri gratuite până la planuri premium. Wix arată de ce este un gigant al designului cu editorul său de tip drag-and-drop și diverse șabloane receptive și colecții de teme. Wix face crearea web simplă și oferă o poartă rapidă pentru a începe călătoria frumoasă pe site.

Fiind un lider al industriei în crearea web, Wix oferă șabloane și planuri care se potrivesc aproape oricărei industrii sau nișă. Configurarea este gratuită și rapidă, permițând utilizatorilor să se scufunde direct în dezvoltarea prezenței lor pe web fără prea mult efort. Platforma sa cuprinzătoare și funcțiile încorporate oferă utilizatorilor toate instrumentele și elementele de design de care au nevoie, inclusiv instrumente SEO și de marketing, funcționalități de comerț electronic și peste 800 de șabloane create de designer la alegerea dvs. Wix oferă un mediu specializat pentru mai multe cazuri de utilizare, fie că prezintă un blog personal, un portofoliu profesional sau un catalog de vânzare cu amănuntul.

Este posibil ca Wix să nu ofere asistență pentru clienți de top al companiilor tradiționale de găzduire web, dar oferă elementele esențiale de găzduire. Utilizatorii se pot aștepta la securitate SSL, înregistrarea domeniului, stocare în cloud, monitorizarea site-ului web 24/7 și găzduire web securizată din planurile Wix. Cu Wix, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji să construiască ceva de la zero. Oferă chiar și Wix ADI, o soluție AI pentru crearea de site-uri web, pentru a eficientiza în continuare procesul. Interfața sa ușor de navigat, fără cod, vă permite să dezvoltați, să proiectați și să comercializați totul într-un singur loc.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. GoDaddy: Cel mai bun pentru domenii

GoDaddy este o gazdă web de top care oferă personalizare și caracteristici holistice la fiecare pas. Peste 21 de milioane de utilizatori folosesc platforma sa pentru a-și construi și găzdui site-urile web. GoDaddy nu este doar o resursă excelentă pentru crearea de site-uri web, ci și un campion pe piața serviciilor de domeniu. Renumit în întreaga lume ca registratorul de domenii numărul 1, GoDaddy se angajează să ofere cele mai bune servicii de domeniu din industrie și are un spațiu dedicat și o echipă de asistență pentru ofertele sale de domenii.

Platforma GoDaddy ușor de utilizat le permite utilizatorilor să creeze site-uri web fără efort, indiferent de mediul lor. Iar performanța sa de găzduire de încredere asigură o prezență web stabilă pe tot parcursul anului. Creatorul de site-uri web GoDaddy oferă utilizatorilor toate capabilitățile de care au nevoie pentru a-și gestiona nevoile de marketing și site-uri. Utilizatorii își pot gestiona comenzile, domeniile, rețelele sociale și conținutul dintr-un singur tablou de bord, oferindu-le un punct de vedere complet pentru a scala eficient. Planul său gratuit include marketing prin e-mail și social media, un certificat SSL, asistență pentru clienți 24/7 și creare de conținut de marcă cu GoDaddy Studio.

Utilizatorii își pot începe călătoria pe site-ul web prin înregistrarea unui domeniu prin înregistrarea personalizată a domeniului GoDaddy, care include o colecție vastă de TLD-uri și extensii de domeniu în registrul său. Nu este de mirare că GoDaddy este un furnizor de top de servicii de domeniu, deoarece oferă totul, de la transferuri de nume de domeniu la confidențialitate WHOIS și evaluări ale valorii domeniului. În general, generatorul de site-uri web GoDaddy reprezintă un punct introductiv excelent pentru începătorii în lumea găzduirii și echipează utilizatorii cu unul dintre cele mai bune servicii de înregistrare a domeniilor de pe planetă.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți GRATUIT, fără card de credit necesar
 • Interfață ușor de utilizat, cu o mulțime de personalizări
 • GoDaddy InSight™ oferă planuri de acțiune personalizate
 • 99,9% timp de funcționare cu o echipă de asistență premiată
 • Instrumente și expertiză de marketing încorporate
 • Începeți acum pe GoDaddy.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

GoDaddy folosește un generator de site-uri personalizat și acces ușor la zeci de sisteme de gestionare a conținutului pentru a oferi clienților o soluție de creare a site-ului ușor de utilizat. Majoritatea planurilor de găzduire GoDaddy includ aceste opțiuni fără costuri suplimentare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

3. Shopify: Cel mai bun pentru comerțul electronic

Shopify este o alternativă fantastică pentru Squarespace, care oferă toate aspectele legate de comerțul electronic. Proprietarii de afaceri mici pot aprecia platforma sa de comerț all-in-one plină cu instrumente, analize și funcții de comerț electronic pentru a-i ajuta să construiască o vitrină online de succes. Deoarece experiența Shopify este dedicată comerțului electronic, utilizatorii vor primi un mediu personalizat, potrivit nevoilor lor de afaceri. Shopify are, de asemenea, experți în standby pentru a-i ajuta pe utilizatori să treacă peste obstacole 24/7.

Shopify și-a creat platforma având în vedere proprietarii de întreprinderi mici și și-a adaptat pachetele de găzduire pentru a răspunde nevoilor acestora. Cu Shopify, utilizatorii pot lansa o prezență online fără prea mult efort și își pot urmări operațiunile cu sistemul său de punct de vânzare și serviciul gateway de plată. Proprietarii de afaceri pot, de asemenea, să construiască cu ușurință un magazin online cu generatorul său de site și pot adăuga personalizare suplimentară cu Shopify API. Shopify permite utilizatorilor să finalizeze multe sarcini pe tabloul de bord, inclusiv procesarea plăților cu cardul de credit, vânzarea pe mai multe canale de vânzare, gestionarea inventarului și executarea campaniilor de marketing.

Ceea ce face Shopify să iasă în evidență este dedicarea și angajamentul său de a oferi o platformă cuprinzătoare pentru utilizatorii site-ului de comerț electronic. Face gestionarea unei piețe online simplă și oferă o mulțime de funcții avansate pentru a configura utilizatorii pentru succes. Antreprenorii care doresc să crească sau să înceapă un magazin online pot avea încredere în capacitățile Shopify pentru a-i ajuta să facă exact asta.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 29,00 USD

 • Planurile includ un constructor de site-uri web cu tone de teme Shopify
 • Obțineți ajutor cu numele, logo-ul și prezența online
 • Vinde articole nelimitate prin rețelele sociale, un buton sau POS
 • Dezvoltatorii pot construi cu ușurință pe platformă prin intermediul API-ului
 • Experții Shopify sunt disponibili 24/7 pentru a vă ajuta
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Shopify este o platformă web complet găzduită, care servește în mod special nișa comerțului electronic. Toate planurile includ un instrument gratuit de creare a site-urilor și puteți răsfoi magazinul tematic Shopify pentru un design care se potrivește cel mai bine cu marca dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

4. WordPress: Cel mai bun pentru blogging

WordPress este cea mai populară platformă de blogging pentru utilizatorii din întreaga lume. Sistemul său de management al conținutului permite utilizatorilor să personalizeze în timp ce construiesc web și să creeze bloguri cu Google Analytics și SEO încorporate. Multe nume mari, inclusiv The New York Times, își folosesc software-ul CMS pentru a dezvolta spații de conținut adaptate mărcilor lor. Dar este ușor să confundați cele două site-uri care poartă numele WordPress pentru construirea site-ului. Deși utilizatorii le pot folosi pe ambele pentru obiectivele site-ului lor, WordPress.com și WordPress.org oferă soluții diferite.

WordPress.com este un site web complet găzduit care permite utilizatorilor să-și dezvolte și să proiecteze site-ul web gratuit, în timp ce WordPress.org găzduiește software-ul WordPress CMS. WordPress.org este locul în care utilizatorii descarcă software-ul WordPress pentru a se asocia cu planul unui furnizor de găzduire. Acum că înțelegeți diferența dintre cele două site-uri, să ne aprofundăm mai mult în ofertele și cazurile de utilizare ale acestora.

WordPress.com

WordPress.com este o opțiune excelentă pentru proprietarii de site-uri web începători datorită ușurinței sale de utilizare și a planurilor gratuite. Utilizatorii pot începe să proiecteze de îndată ce se înscriu și nu vor avea dificultăți în navigarea în tabloul de bord și editor. Cu planul său gratuit, utilizatorii vor primi un site web complet găzduit cu un subdomeniu și 3 GB de stocare. Cu toate acestea, câteva dezavantaje vin odată cu utilizarea WordPress.com, ceea ce îl face să nu fie ideal pentru utilizatorii care doresc să-și extindă prezența pe web.

Deși oferă funcționalități de bază, WordPress.com nu are multe caracteristici, inclusiv diverse modele de teme, asistență pentru clienți și o cantitate mare de specificații de găzduire. WordPress.com oferă suport limitat pentru tema și personalizare. Planurile sale gratuite nu au mult spațiu de stocare sau resurse suplimentare de găzduire. WordPress.com afișează, de asemenea, reclame pe toate site-urile web care aparțin utilizatorilor planului gratuit.

În cele din urmă, WordPress.com este cel mai bun pentru începătorii care încearcă gestionarea site-ului web și nu doresc să se angajeze încă. Deși utilizatorii pot face upgrade la planurile sale premium, compromisul nu este cel mai bun, deoarece puteți găsi o valoare și resurse mai bune la un preț mai mic la un furnizor de găzduire terță parte.

WordPress.org

Utilizatorii pot folosi WordPress.org împreună cu o gazdă web pentru a crea și lansa un site web. Un pachet de găzduire cu WordPress preinstalat poate aduce mult mai multe beneficii decât alegerea unui plan WordPress.com. Utilizatorii se pot bucura de planuri care includ stocare nelimitată, performanță de calitate, un nume de domeniu gratuit și asistență pentru clienți 24/7, cheltuind puțin mai mult pe găzduirea WordPress terță parte.

Utilizarea software-ului WordPress.org face crearea site-ului web mai reușită și mai personalizată. Planurile de găzduire WordPress au o mulțime de plugin-uri, care pot îmbunătăți și extinde semnificativ funcționalitatea site-ului dvs. Pachetele sale au, de asemenea, mai multe funcții de comerț electronic și modele de șabloane pentru crearea unui site web creativ de marcă. Dacă doriți personalizare suplimentară, WordPress auto-găzduit vă permite să editați HTML și CSS ale site-ului dvs.

Majoritatea companiilor de găzduire web oferă planuri adaptate utilizatorilor WordPress, așa că găsirea unei gazde web cu software preinstalat nu va fi o provocare. De exemplu, InMotion Hosting oferă pachete de găzduire WordPress accesibile și de înaltă performanță, cu asistență excelentă pentru clienți și securitate încorporată. Utilizatorii se pot baza pe vitezele sale garantate de 12 ori mai mari pentru a-și alimenta site-urile web, pe un editor gratuit de pagini WP cu drag-and-drop pentru o călătorie simplă de design și pe teme premium și abonamente la pluginuri.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Webflow: Cel mai bun pentru personalizări

Webflow duce personalizarea la următorul nivel, cu generatorul de web și mediul de găzduire ușor de utilizat. De obicei, pentru a profita la maximum de un site, trebuie să știți cum să codificați și să editați HTML și CSS. Webflow simplifică acest proces eliminând nevoia de timp de dezvoltare și expertiză în codificare. Platforma Webflow permite utilizatorilor să folosească puterea HTML, CSS și JavaScript fără codare.

Webflow Designer oferă o abordare vizuală a elementelor web fundamentale, ajutând utilizatorii să înțeleagă blocurile de bază ale dezvoltării. Pânza sa vizuală oferă utilizatorilor control complet asupra proiectelor lor online și facilitează navigarea în călătoria construirii web, fie că lansează un magazin de comerț electronic sau un afișaj de restaurant. Utilizatorii pot dezvolta design-uri bazate pe conținut și pot crea experiențe captivante pentru utilizatori cu platforma Webflow.

Peste 850.000 de utilizatori profită de flexibilitatea și personalizarea pe care le oferă Webflow pentru a construi site-uri web care includ orice le place pe front-end. Utilizatorii nu se mai limitează la funcționalitățile de bază ale constructorilor web tradiționali DIY, ci pot crea site-uri web personalizate care depășesc limitele șabloanelor și temelor preambalate. Webflow elimină, de asemenea, durerea găzduirii web și oferă utilizatorilor tot ce au nevoie imediat, fie că este vorba de servicii CDN, lățime de bandă sau domenii personalizate. În acest fel, utilizatorii își pot scala site-urile web fără a-și face griji cu privire la provocările de găzduire sau limitările de proiectare.

Ce este un Site Builder?

Creatorii de site-uri web au ajutat la democratizarea webului în mai multe moduri. Înainte de aceasta, utilizatorii aveau nevoie de un fundal de codificare și cunoștințe extinse de design web pentru a crea un site web simplu, ceea ce a făcut mai dificil pentru utilizatori să obțină o prezență pe web. Acum, cu constructorii web, utilizatorii pot crea un site web bine conceput în cel mai scurt timp fără să editeze codul sau să se bazeze pe o agenție de web design. Și asta este un constructor web. Este un instrument care permite utilizatorilor să dezvolte și să creeze site-uri web fără a fi necesară codificarea.

Creatorii de site-uri web permit utilizatorilor să creeze și să proiecteze mărci online fără a fi nevoie de lucrul de codare.

Software-ul pentru crearea de site-uri web simplifică designul web. Majoritatea creatorilor de web au un editor drag-and-drop cu o mulțime de șabloane și teme personalizabile pentru ca utilizatorii să-și adauge atingerea personalizată și viziunea de brand fără prea mult efort. Deși unele site-uri sunt specializate în crearea web, multe companii de găzduire web oferă, de asemenea, instrumente de creare web în planurile lor de găzduire gratuit.

Un creator de site-uri web poate ajuta proprietarii de site-uri web să construiască o varietate de site-uri, inclusiv portofolii, meniuri de restaurante și cataloage de vânzare cu amănuntul. Este o modalitate excelentă de a lansa o prezență online plină de funcționalități și capacități de design care creează o experiență de utilizator fluidă. În general, constructorii de site-uri web au făcut ca deținerea unui site web să fie accesibilă pentru mai mulți oameni, oferind o soluție rentabilă care simplifică totul în designul web.

Ce ar trebui să caut într-un constructor de site-uri web?

Când căutați generatorul de site-uri web potrivit, ar trebui să luați în considerare un set de caracteristici care vă va ajuta prezența pe web să reușească. Deși există elemente esențiale pe care fiecare constructor web ar trebui să le aibă, căutarea unuia care să fie adaptat nevoilor dvs. va fi ideală. Mai sus, am analizat cea mai bună alternativă Squarespace pentru fiecare caz de utilizare. Prin prioritizarea cazului de utilizare al proiectului dvs. online, vă va fi mai ușor să restrângeți și să decideți asupra constructorului web potrivit.

Mai jos, împărtășim trăsăturile esențiale pe care fiecare constructor de web ar trebui să le aibă:

 • Ușurință în utilizare: cei mai buni constructori web au o interfață ușor de utilizat. La urma urmei, un constructor de site este valoros, deoarece elimină obstacolele și punctele dure ale codării tradiționale. Încercați să găsiți unul cu funcționalitate drag-and-drop, care simplifică și accelerează procesul de proiectare și editare.
 • Accesibilitate: nu este dificil să găsești online un constructor web accesibil. Dar există unele cu etichete de preț mari, în funcție de nivelul de capabilități de design și de șabloanele pe care le oferă combinate cu serviciile lor de găzduire.
 • O abundență de șabloane: Fiecare constructor web bun ar trebui să vină cu o mare varietate de șabloane bine concepute și personalizabile. Cu cât găsiți mai multe șabloane, cu atât mai multe șanse să obțineți un șablon care se potrivește viziunii și designului dvs. de brand.
 • Instrumente SEO: SEO a devenit o parte integrantă a site-urilor web, deoarece influențează și măsoară traficul unui site web. De aceea, fiecare constructor web ar trebui să aibă instrumente SEO de bază pentru a ajuta utilizatorii să includă cele mai bune practici SEO în prezența lor pe web. Puteți urmări și îmbunătăți performanța site-ului dvs. pe motoarele de căutare cu funcțiile SEO potrivite.
 • Teme receptive: dispozitivele mobile sunt principalul mod în care utilizatorii navighează și navighează pe web. Așadar, site-urile web cu design prietenos cu dispozitivele mobile sunt imperative pentru orice succes online. Din fericire, mai mulți constructori web oferă teme receptive, care se rearanjează automat pentru a se potrivi cu ecranul dispozitivului unei persoane.
 • Asistență atentă pentru clienți: Asistența pentru clienți este un punct important al lumii găzduirii web. Multe gazde web oferă asistență 24/7. Prin urmare, probabil că veți găsi cel mai bun suport pentru un constructor web într-unul dintre planurile lor. Nu știi niciodată când te vei confrunta cu o problemă, așa că a ști că ai un personal de asistență receptiv va fi întotdeauna un plus pentru oricine.

Înainte de a publica o prezență web de succes, trebuie să adăugați și să optimizați mai multe funcții, astfel încât utilizatorii dvs. finali să găsească tot ce au nevoie atunci când navighează pe site-ul dvs. Creați un site web care să reflecte atât viziunea dvs. de brand, cât și nevoile utilizatorilor finali. Unele instrumente și funcții sunt mai specifice unor cazuri de utilizare decât altele, cum ar fi instrumentele de comerț electronic și de marketing, funcțiile de distribuire socială și alte opțiuni de personalizare. De exemplu, un magazin online poate avea nevoie de o funcție de gestionare a inventarului și un serviciu de gateway de plată, în timp ce un utilizator cu un blog culinar poate acorda prioritate funcțiilor SEO avansate și marketing prin e-mail. Creatorii de web cu pluginuri pot fi, de asemenea, la îndemână pentru mulți utilizatori, deoarece pot extinde funcționalitatea unui site web cu o marjă largă, fără niciun efort de codare.

Pot construi un site web gratuit?

Răspunsul scurt este da. Există o mulțime de creatori de site-uri gratuiti pe piață, unii inclusiv inclusiv servicii de găzduire. De exemplu, IM Creator este un furnizor intuitiv de creare de site-uri web care oferă planuri gratuite cu diverse teme, funcții de comerț electronic și găzduire studenților, artiștilor și organizațiilor nonprofit.

Cu toate acestea, creatorii de site-uri gratuite nu vin fără compromisuri. Mulți au resurse limitate, necesită afișarea reclamelor și este posibil să nu aibă întotdeauna cea mai bună experiență de utilizator sau opțiuni de personalizare. Acestea fiind spuse, constructorii gratuiti sunt de obicei o opțiune mai bună pentru începători și utilizatori care nu doresc să se angajeze prea mult.

Majoritatea proprietarilor de afaceri optează pentru servicii plătite pentru a obține mai multe funcții și personalizare pentru succesul web.

Dacă sunteți în căutarea unei multitudini de funcții cu o performanță de găzduire pe măsură, ar fi mai bine să alegeți un plan plătit sau premium. Cazurile de utilizare care necesită funcționalități mai mari, cum ar fi afacerile online, vor avea nevoie de un plan pentru a satisface nevoile web și pentru a îmbunătăți afișarea mărcii și rezultatele operaționale.

Iată câțiva furnizori care oferă un plan gratuit cu crearea web inclusă:

 • Weebly
 • Vouzie
 • Creator IM

Alegerea Web Builder-ului potrivit pentru tine

Software-ul pentru crearea de site-uri web a ajutat la remodelarea peisajului web și a oferit tone de beneficii utilizatorilor care altfel nu existau acum un deceniu. Cu ele, utilizatorii pot economisi timp și bani la crearea site-ului web, ameliorând în același timp punctele dureroase ale designului și dezvoltării web. Pentru că rămân la curent, proprietarii de site-uri web vor găsi întotdeauna instrumentele și funcțiile de care au nevoie pentru a-și menține prezența pe web. Dar, având atât de mulți constructori de site-uri pe piață, poate fi dificilă alegerea celui potrivit.

Atunci când alegeți un constructor web, alegeți unul care să răspundă nevoilor dvs. de bază și să răspundă cazului dvs. de utilizare, fie că este un site de comerț electronic sau o platformă de blogging. Înclinați-vă întotdeauna spre un instrument de creare web cu o interfață și un editor ușor de utilizat, cu toate elementele esențiale, inclusiv șabloane personalizabile și instrumente SEO. Dacă vă faceți temele, cu siguranță veți găsi un furnizor cu un serviciu de renume care să vă satisfacă nevoile și să vă ajute să vă atingeți obiectivele de creare de web.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company