Cel mai simplu generator de site-uri web pentru afaceri, bloguri, comerț electronic (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cel mai simplu generator de site-uri web pentru afaceri, bloguri, comerț electronic (aprilie 2023)
Cel mai simplu generator de site-uri web pentru afaceri, bloguri, comerț electronic (aprilie 2023)

Cel mai simplu generator de site-uri web pentru afaceri, bloguri, comerț electronic (aprilie 2023)

Fanii eficienței și cei speriați de codare, se bucură: cei mai simpli creatori de site-uri web fac ca lansarea unui site web să fie o clipă. La urma urmei, de ce să faci lucrurile pe calea grea – reinventează roata, călătorește în jurul cotului pentru a ajunge la ureche, cum vrei să-i spui – când există o cale mai ușoară?

Nu știam termenul formal înainte de a ne așeza să scriem acest articol, dar am fost întotdeauna un susținător al Principiului Efortului minim. Nu, asta nu înseamnă că suntem veșnic leneși (avem momentele noastre, dar cine nu?), ci mai degrabă că suntem fani a depune efort minim pentru a obține recompensa maximă. Nu suntem cronic apatici, ne place pur și simplu eficiența.

În cazul designului și dezvoltării web, creatorii de site-uri web sunt cea mai simplă cale. Sunt favoriți cunoscuți pentru proprietarii de site-uri care nu sunt cunoscători de tehnologie, în special, dar rămâi la curent cu cei mai simpli constructori de pe web pentru fiecare nișă de creare de site-uri – de la portofolii online la întreprinderi cu creștere rapidă.

Cel mai simplu generator de site-uri web în general

Când evaluăm cele mai bune platforme de creare de site-uri web, există mulți factori de luat în considerare: costul, gradul de utilizare, timpul estimat pentru proiectarea și lansarea unui site (ca novice în design web), asistență și multe altele. Cel mai bun constructor de site-uri web planuri echilibrează costurile cu personalizarea și ușurința în utilizare. Este un act delicat de realizat, dar gazda noastră cel mai recomandat pentru constructor de site-uri se va ridica la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai mulți creatori de site-uri »

Cel mai simplu generator de site-uri web pentru afaceri mici

Proprietarii de afaceri, în special cei aflați în stadii incipiente de creștere, au în minte o mulțime de lucruri care nu sunt legate de site-uri web în orice moment. Profesioniștii din comerț sunt buni la meseria lor – fie că este vorba de imprimarea tricourilor personalizate, de a pregăti burgerul perfect la comandă sau de consultanță. Ceea ce nu sunt în mod inerent grozavi este designul web și nici nu le pasă să fie, de obicei.

Proprietarii de IMM-uri frecventează WordPress atunci când decid să lanseze un site web, ceea ce este o alegere excelentă, dar platforma a fost acuzată de o curbă abruptă de învățare. Introduceți BoldGrid – constructorul de site-uri DIY care se află pe WordPress pentru a oferi celui mai popular software de blogging de pe web o senzație primitoare pentru persoana de afaceri care nu are coduri. Continuați să vă stăpâniți comerțul, iar BoldGrid vă va ajuta să vă expuneți marca.

BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Baze de date de imagini Fotolia și Flickr
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme receptive cu editare pe tabletă și mobil
 • Generează HTML curat, eficient și compatibil
 • Pluginuri SEO, galerie și formulare
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

După ce am luat suita de pluginuri BoldGrid pentru un test drive, am experimentat cum compania face WordPress mai accesibil pentru începători și mult mai eficient pentru dezvoltatorii profesioniști. Deoarece BoldGrid necesită un cont separat de găzduire și instalarea WordPress, este puțin mai dificil să înceapă pentru începătorii cu ochii mari decât pentru alți creatori de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 90 GB – SD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi mai multe servicii WordPress »

Cel mai simplu generator de site-uri web pentru întreprinderi

La fel ca proprietarii de IMM-uri, piața întreprinderilor nu dorește neapărat să își concentreze toate resursele, timpul sau energia pe construirea unei prezențe online. Ei pot avea mai mult capital cu care să lucreze, poate chiar un departament IT, dar au și nevoi mai elaborate ale site-ului lor.

Companiile cu creștere rapidă, care vizează scară, vor căuta, mai mult ca sigur, opțiuni de găzduire VPS sau server dedicat. Furnizorul nostru de găzduire VPS de vârf vă va stabili cu alegerea dvs. de generator de site-uri web sau de software de gestionare a conținutului (WordPress, Joomla, Drupal, Magento etc.), iar dvs. vă puteți dezvolta afacerea online în câteva minute.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi mai multe servicii VPS »

Cel mai simplu generator de site-uri web pentru comerțul electronic

Dacă aveți nevoie de un site web creat special pentru comerțul electronic, vă sfătuiesc să vă concentrați pe caracteristicile care permit tranzacții fără întreruperi, procesarea plăților și afișarea produselor, precum și instrumentele de marketing pentru a vă prezenta inventarul. Cele mai bune platforme pentru construirea de magazine online sunt fără îndoială Magento și PrestaShop, iar cele mai bune planuri de găzduire web vă permit să descărcați și să instalați acele soluții cu un singur clic. Urmează cel mai bun plan de creare de site-uri de comerț electronic din 2023!

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai mulți constructori de site-uri de comerț electronic »

Cel mai simplu generator de site-uri web pentru blogging

Hei, bloggeri! Dar nevoile tale? Dacă ar trebui să ghicesc, aș spune că costul este un factor important de decizie, la fel ca și designul (doriți ca blogul dvs. să reprezinte adevăratul dvs.). Ușurința de utilizare este, probabil, și un mare lucru – nu vrei să dureze o veșnicie pentru a distribui prima ta postare! Nu este un secret WordPress este principala platformă web pentru blogging și am analizat cele mai bune gazde cu planuri WordPress pentru a determina care serviciu se potrivește cel mai bine nevoilor bloggerilor. Urmează planul WordPress de top și nu uitați: generatorul de site-uri web BoldGrid de la InMotion face WordPress mai ușor ca niciodată.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe servicii de găzduire a blogurilor »

Cel mai simplu generator de site-uri web pentru CV-uri și portofolii

Mulți oameni își construiesc primul site pur și simplu pentru a-și stabili un brand profesional, personal – nu este necesară o afacere sau o pasiune pentru blogging. Pentru câțiva dolari pe lună, puteți să alegeți o temă, să o personalizați după bunul plac și să aruncați un site de una până la trei pagini pe internet în mai puțin de o zi.

Indiferent dacă sunteți un fotograf care dorește să vă împărtășiți portofoliul cu potențiali clienți sau un contractant independent cu un CV de publicat, există o modalitate ușoară de a obține câteva pagini pe web. Iată cel mai bun plan pentru crearea de site-uri pentru un CV online, un curriculum vitae sau un portofoliu:

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde pentru crearea de site-uri web »

Top planuri de găzduire cu servicii gratuite și ușoare de creare de site-uri web

TL; DR: Cele mai bune opțiuni pentru crearea de site-uri web provin de la cele mai bune gazde web. Serviciile pe care le-am discutat, tot creatorii de site-uri drag-and-drop, mii de teme gratuite și premium, personalizare ușoară și asistență excelentă de marketing la prețuri extrem de rezonabile. Pentru a rezuma totul, iată cele mai bune gazde cu creatori de site-uri ușor de utilizat, incluși în planurile lor (gratuit!):

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde pentru crearea de site-uri web »

Trageți și plasați drumul către site-ul web de vis

Planurile de găzduire ale constructorului de site-uri web simbolizează principiul celui mai mic efort. Cu un efort minim, proprietarii de site-uri pot trage și plasa imagini la locul lor și pot adăuga text în câmpurile dorite cu un clic de mouse – și apoi să culeagă răsplata maximă a designului profesional rezultat.

Indiferent dacă construiți pentru afaceri, bloguri sau plăcere personală, distrați-vă cu el! Da, crearea unui site web de la zero poate fi dificilă, dar cu cei mai buni creatori de web suportând greul poverii tehnice, nu va fi dificil pentru tine.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire pentru constructor de site-uri dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company