Cele mai rapide 13 servicii de găzduire VPS (aprilie 2023): comparați vitezele serverului

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai rapide 13 servicii de găzduire VPS (aprilie 2023): comparați vitezele serverului
Cele mai rapide 13 servicii de găzduire VPS (aprilie 2023): comparați vitezele serverului

Cele mai rapide 13 servicii de găzduire VPS (aprilie 2023): comparați vitezele serverului

La fel ca cumpărarea unei mașini, cumpărăturile pentru cea mai rapidă găzduire VPS se referă la ceea ce se află sub capotă. Componentele, cum ar fi unitățile cu stare solidă, serviciile de stocare în cache, o rețea de livrare a conținutului (CDN) și suportul pentru limbaje și protocoale de programare moderne, toate alimentează o experiență de găzduire cu valoare octanică ridicată.

Obținerea acestui salt rapid de pe linia de pornire poate fi o mare problemă pentru afacerile online, deoarece chiar și creșterile minore ale timpului de încărcare a paginii pot afecta negativ conversiile, vizualizările de pagină, SEO și veniturile. Potrivit AB Tasty, o întârziere de două secunde poate dubla rata de respingere a unui site web și probabil că 75% dintre utilizatori vor renunța odată ce timpul de încărcare a paginii ajunge la trei secunde.

Deși o mare parte a presiunii pentru ca VPS-ul să ruleze la viteză maximă cade pe modul în care configurați lucrurile, gazdele web rapide sunt mecanismele care oferă echipamentul care vă sprijină visele demonului vitezei. Să clasificăm primele 13 gazde VPS cele mai rapide și să răspundem la orice întrebări pe care le aveți.

1. Găzduire InMotion — Găzduire SSD VPS

Pentru a clasa cele mai rapide companii de furnizori de găzduire VPS, am identificat 10 factori cheie ai performanței site-ului – iar InMotion Hosting a fost singura gazdă VPS care a bifat fiecare casetă .

Clasamentul nostru de viteză combină elementele relativ evidente (de exemplu, unități SSD gratuite și instrumente pentru stocarea în cache și rețelele de livrare de conținut) cu funcții mai obscure, cum ar fi suportul HTTP/2 și accesul la un expert calificat în găzduire care poate oferi sfaturi personalizate despre optimizarea performanța site-ului dvs. Odată ce runda inițială de testare ne-a oferit o listă de finaliști, am rulat fiecare serviciu prin Pingdom, Google PageSpeed și alte servicii pentru a măsura performanța.

 • Funcții de creștere a performanței: SSD-uri, controale proprietare de cache, CDN, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • De asemenea, cunoscut pentru: Max Speed Zones (alegerea locației serverului), Launch Assist (două ore de timp dedicat cu un SysAdmin) și optimizare Smart Routing

Infrastructura SSD a companiei a fost pe radarul nostru de mult timp. Conform benchmark-urilor InMotion, unitățile de stocare SAS 15K ale gazdei scot cu 95% mai multe date decât SSD-urile Samsung de 1 TB și procesează datele de până la 20 de ori mai rapid decât unitățile hard-disk tradiționale.

Aflați mai multe despre ofertele impresionante ale companiei – de la servere hiperperformante la asistență prin chat live super-responsive – făcând clic pe recenzia noastră de mai jos.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

2. Hostinger — Găzduire VPS ieftină cu viteză optimă

Hostinger excelează în a oferi un raport atractiv preț-performanță pentru proiecte de toate dimensiunile și dificultățile tehnice. Oferind pachete VPS extrem de configurabile, Hostinger pune flexibilitatea și experiența utilizatorului pe primul plan. Compania de găzduire cu creștere rapidă deservește deja peste 29 de milioane de clienți și experimentează 15.000 de noi înscrieri în fiecare zi.

 • Funcții de creștere a performanței: hardware integral SSD, cache preinstalată, NGINX și suport pentru PHP 7.1 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: suport IPv6 dedicat, găzduire partajată gratuită prin 000webhost

Hostinger nu este încă cunoscut pentru suportul gestionat, dar putem aprecia cu siguranță adrese IP dedicate și acces complet root. Clienții pot obține până la opt nuclee CPU cu 8 GB de memorie. Oferind un preț greu de învins, Hostinger este un furnizor de găzduire VPS negestionat inovator, care se strecoară sub radarul multor oameni. Luați-le în considerare pentru găzduire de calitate Ferrari cu un buget de mașină uzată:

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

3. SiteGround — Găzduirea Fast Cloud VPS îndeplinește asistența premium pentru clienți

După cum puteți vedea cu SiteGround, performanța vine uneori cu un preț. Cu toate acestea, prețul ridicat al companiei este o investiție demnă pentru o afacere online în creștere, care acordă prioritate inovației de mare viteză, fiabilității supreme și asistenței clienților imediate. În plus, platforma VPS SiteGround vine cu o stabilitate bazată pe cloud, care le permite clienților să se scaleze automat pentru a face față oricăror vârfuri de trafic.

 • Funcții de creștere a performanței: stocare SSD, trei niveluri de stocare în cache, CDN, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: resurse de calcul auto-scalabile, stocarea în cache a conținutului static și dinamic SuperCacher, suport VIP inovator prin chat live și sistem de ticketing

Am fost puțin surprinși să aflăm că SiteGround nu își face publicitate pentru viteza rețelei sau conexiunile de porturi garantate, dar avem încredere în liderul de multă vreme din industrie pentru a menține infrastructura conectată demnă de dezvoltările interne inovatoare ale echipei. Compania și-a conceput propriile sisteme de asistență și promite să răspundă instantaneu la mesajele de chat și apelurile telefonice în timp ce răspunde la biletele de e-mail în 10 minute sau mai puțin.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 100,00 USD

 • Găzduire cloud complet gestionată, cu performanță și scalabilitate ultra-rapide
 • CDN Cloudflare GRATUIT și backup zilnic
 • Instalări SuperCacher, Git și CMS cu 1 clic
 • cPanel, acces SSH și configurare DNS privată
 • Adresă IP dedicată și firewall iptables
 • Începeți acum pe SiteGround.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Când vine vorba de găzduire VPS, SiteGround face lucrurile puțin diferit. În loc să gestioneze o rețea tipică de servere private virtuale, compania și-a creat propria platformă cloud construită de la zero. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 40 GB SSD – 160 GB SSD 4 – 16 nuclee 8 – 20 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

4. ScalaHosting — Serviciu de găzduire VPS complet gestionat cu SSD-uri

Dispunând de timpi de răspuns competitivi, ScalaHosting este unul dintre cei mai rapidi furnizori de găzduire partajată din lume – iar planurile sale VPS semi-dedicate nu dezamăgește.

 • Funcții de creștere a performanței: SSD-uri, supliment de licență LiteSpeed Enterprise, suport HTTP/3 și migrare gratuită a site-ului web
 • Cunoscut și pentru: panou de control proprietar (SPanel) și funcții de securitate (SShield)

În timp ce gazda VPS medie vă va oferi opțiunea de a adăuga o rețea de livrare de conținut (CDN), planurile semi-dedicate ale ScalaHosting vin cu Cloudflare Railgun preinstalat. Această tehnologie folosește tehnici avansate de stocare în cache pentru a comprima datele de peste 150 de ori mai rapid decât metodele convenționale, ceea ce poate reduce timpii de încărcare a paginii cu milisecunde prețioase.

Pentru un serviciu de găzduire de server cloud cu SLA-uri de vârf în industrie, ScalaHosting este greu de depășit.

ScalaHosting.com

Preț lunar de pornire 29,95 USD

 • VPS complet gestionat cu performanță în cloud
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului executată de experți
 • Bucurați-vă de stocare SSD 100% și lățime de bandă nemăsurată
 • Portal personalizat de administrare SPanel cu servicii complete
 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 36% la primul termen
 • Începeți acum pe ScalaHosting.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

ScalaHosting: evaluarea expertului nostru

ScalaHosting se remarcă în special prin portofoliul său de soluții cloud VPS. Proprietarii de site-uri vor găsi în mod natural cele mai bune oferte cu furnizorii de găzduire care se adresează unui public de cumpărători de „gazduire ieftină”. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 50 GB – SSD de 2 TB 2 – 24 de nuclee 4 GB – 64 GB

5. DreamHost — Găzduire VPS neadministrată cu SSD-uri

Deosebit de binecunoscut printre cercurile de găzduire WordPress, DreamHost este un alt furnizor de VPS bazat pe SSD, care îmbină experiențe optimizate ale utilizatorilor cu hardware-ul modern, de perspectivă. Fiind una dintre cele trei gazde recomandate de echipa WordPress, ne place că DreamHost este prietenos cu comunitățile open-source și dezvoltatorii care doresc să depășească limitele vitezei și inovației site-ului web.

 • Funcții de creștere a performanței: SSD-uri gratuite, stocare în cache încorporată, CDN alimentat de Jetpack, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: Actualizări de stocare și memorie RAM în mai puțin de 10 secunde, împreună cu opțiuni VPS MySQL optimizate și izolate

Pe lângă lățimea de bandă și traficul nelimitat, DreamHost oferă clienților VPS soluții de memorie și stocare ușor de extins, care se pot adapta rapid publicului dvs. în creștere. Totuși, locul în care compania își pune amprenta cu adevărat sunt serverele MySQL gestionate care vă pun bazele de date în mediul VPS propriu, izolat. Aflați mai multe făcând clic pe recenzia noastră, mai jos:

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Panou de control personalizat bazat pe web
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • RAM ușor scalabilă
 • Unități SSD de înaltă performanță
 • 5 ani de actualizări de securitate cu asistență pe termen lung Ubuntu
 • Începeți acum pe DreamHost.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Cu RAM scalabilă și stocare SSD, planurile VPS DreamHost oferă clienților un mediu puternic, rapid și stabil, pregătit pentru creștere. RAM variază de la 1 GB la 8 GB, în timp ce stocarea variază între 30 GB și 240 GB. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

6. A2 Hosting — Cel mai rapid plan de găzduire VPS WordPress

Sinonim cu serviciile web rapide, A2 Hosting se referă la performanță. Compania începe cu platforma proprie SwiftServer, integral SSD, care oferă suport HTTP/2, CloudLinux și rețeaua gratuită de livrare de conținut Cloudflare. De acolo, clienții VPS pot opta pentru upgrade la servere Turbo, care oferă performanță de până la 20 de ori mai rapidă.

 • Funcții de creștere a performanței: hardware integral SSD, cache încorporată, CDN alimentat de Jetpack, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: Actualizări de stocare și RAM în mai puțin de 10 secunde, împreună cu opțiuni VPS MySQL optimizate și izolate

A2 Hosting primește un sprijin suplimentar de la noi pentru că toți clienții au început cu 4 GB de memorie, care este mai mult decât dublu față de ceea ce am văzut printre majoritatea concurenților. InMotion și SiteGround sunt singurele alte gazde care oferă clienților o astfel de putere de calcul de la bun început. Dacă viteza este ceea ce cauți, A2 Hosting este întotdeauna un loc minunat pentru a începe.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

7. Liquid Web — Servere Cloud dedicate de resurse cu performanță maximă

Promovând planuri VPS bazate pe cloud care sunt cele mai rapide de pe planetă, Liquid Web depășește liderii din industrie precum Amazon Web Services, Rackspace și Digital Ocean. Compania a angajat firma independentă de analiză cloud Cloud Spectator pentru a evalua performanța și a constatat că Liquid Web depășește concurenții în fiecare element al stivei LAMP.

 • Funcții de creștere a performanței: stocare SSD amplă, CDN gratuit Cloudflare, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • De asemenea, cunoscut pentru: 100% garanții de funcționare a rețelei și a energiei și Heroic Support™ de top

Am dori să vedem mai multe opțiuni de stocare în cache încorporate de la Liquid Web, dar echipele de asistență tehnică și de asistență pentru clienți ale companiei, lider în industrie, vă vor ajuta cu ușurință să selectați și să implementați sistemele adecvate. Compania se află în vârful morții când vine vorba de infrastructură premium și asistență personalizată, asigurându-vă că nu va trebui să angajați un Administrator de sistem pentru a vă optimiza și mai mult mediul. Când căutați cea mai bună ofertă în găzduirea VPS de mare viteză, nu căutați mai departe decât Liquid Web.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

8. Hostwinds — Server Windows virtual ultrarapid

Fiind un relativ nou venit în industria de hosting, Hostwinds a intrat în scenă în 2010 cu o abordare de ultimă oră a găzduirii web atât din perspectiva tehnologiei, cât și a serviciilor pentru clienți. Compania îmbină infrastructura SSD cu o garanție impresionantă de funcționare de 99,99999% pentru planurile sale VPS – ceea ce înseamnă că site-ul tău va experimenta doar 3,2 secunde de nefuncționare pe an.

 • Funcții de creștere a performanței: SSD-uri gratuite, integrare CDN, NGINX disponibil și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: analiza și optimizarea performanței site-ului web WindSpeed, precum și pentru o garanție de funcționare de 99,99999%

Apreciem modul în care Hostwinds oferă opțiuni de planuri de găzduire VPS gestionate și negestionate, împreună cu suport pentru sistemul de operare ales (adică, Windows VPS sau Linux VPS). Prin programul său proprietar WindSpeed, gazda flexibilă oferă clienților șansa de a analiza oportunitățile de optimizare CSS, JavaScript și imagini, împreună cu optimizarea specifică aplicației pentru Apache și MySQL. Verifică-le mai jos:

6. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

9. InterServer — Furnizor ieftin de găzduire VPS cu potențial de scalare

Oferind clienților posibilitatea de a experimenta o lună de găzduire VPS bazată pe cloud pentru un ban (da, ați citit bine), InterServer este visul unui dezvoltator. Compania deține și operează propriile centre de date, co-fondatorii răspunzând în mod regulat la biletele de asistență și întreținând resursele tehnice. Platforma flexibilă a gazdei web vine în variante de server Linux sau Windows, împreună cu hardware optimizat special pentru rularea WordPress VPS.

 • Caracteristici de creștere a performanței: infrastructură complet SSD, platformă unică de stocare în cache, configurații CDN, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: viteză de rețea de 10 Gbps, planuri de găzduire lunară și soluții proprietare pentru securitate și stocare în cache

Serviciile VPS gestionate de la InterServer se lansează numai dacă clienții comandă cel puțin patru felii pentru VPS-ul lor, ceea ce echivalează cu patru nuclee CPU, 120 GB de stocare SSD și 8 GB de memorie – deși obțineți o mulțime, unii proprietari de site-uri ar putea avea nevoie să înceapă mai mic. Acestea fiind spuse, suntem deosebit de impresionați de Inter-Proxy, soluția de stocare în cache automată a companiei care abordează stocarea în cache la cinci straturi diferite ale stivei dvs. Aruncă o privire la ofertele de plan VPS cloud ale InterServer de mai jos:

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

10. Bluehost — Furnizor de găzduire VPS de încredere cu performanțe solide

Pentru că am fost o gazdă atât de apreciată atât de mult timp, am fost puțin surprinși să aflăm că Bluehost nu include SSD-uri cu fiecare plan de găzduire. Cu toate acestea, compania face cu adevărat un pas pentru a oferi planuri VPS superbe cu hardware îmbunătățit și un panou de control îmbunătățit. Aprovizionarea instantanee înseamnă că veți funcționa cu planul VPS în câteva secunde; adăugați mai multe procesoare și memorie doar atunci când aveți nevoie de ele.

 • Funcții de creștere a performanței: stocare SSD și stocare în cache opțională, CDN, NGINX și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: Viteză alimentată de OpenStack și KVM, împreună cu resurse garantate și dinamice

De la lansare în 2003, Bluehost a crescut pentru a alimenta peste 2 milioane de site-uri web și a devenit unul dintre cele mai respectate mărci din industrie. Bluehost se alătură SiteGround și DreamHost ca cele trei gazde aprobate de echipa WordPress Core și, dintr-un motiv întemeiat, Bluehost a gestionat planurile WordPress deblochează CDN-ul avansat, memorarea în cache și alte optimizări. Consultați mai jos ofertele de bază VPS ale companiei pentru a vedea dacă se vor potrivi nevoilor dvs.:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Migrare fără probleme de la orice plan de găzduire partajată Bluehost
 • Acces rădăcină și gestionare simplă pe mai multe servere
 • Spațiu de stocare RAID-1 amplu și tone de lățime de bandă
 • Fiecare plan primește cel puțin 3 adrese IP dedicate
 • cPanel și WHM cu acces root
 • Începeți acum Bluehost.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Ne place să recomandăm Bluehost pentru potențialul său de creștere a clienților pe tot parcursul vieții, ceea ce înseamnă că puteți începe cu găzduirea partajată și puteți scala fără probleme la planurile de găzduire VPS și nu numai. Prețul față de performanță este destul de imbatabil în spațiul de găzduire virtuală, iar echipa de ingineri a Bluehost va demara relația cu clienții, furnizând instantaneu serverul dvs. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

11. HostPapa — Cel mai bun plan de găzduire VPS cu servere de densitate scăzută

Calul nostru întunecat în cursa pentru cea mai rapidă găzduire VPS este HostPapa; compania oferă un număr surprinzător de funcții orientate spre performanță, dar rareori primește titlurile sau atenția pe care o merită. Pe lângă serverele SSD de joasă densitate care vin cu o integrare gratuită cu Cloudflare, HostPapa oferă acces root și cele mai recente procesoare Intel Xeon.

 • Funcții de creștere a performanței: SSD-uri, instrumente personalizate de stocare în cache, Cloudflare CDN și suport pentru PHP 7
 • Cunoscut și pentru: servere premium Rocket Fast, plus transferuri gratuite de domenii și VPS

Ne place că HostPapa oferă o combinație de funcții pentru cei cu pricepere tehnică, făcând în același timp platforma suficient de simplă pentru începători. Când vă înscrieți pentru serverele HostPapa, fiți atenți la configurațiile Rocket Fast care triplează performanța serverului dublând memoria RAM și spațiul de stocare. Și mai bine, clienții VPS își pot folosi mediile pentru a găzdui domenii și site-uri web nelimitate.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cont de reseller de domeniu GRATUIT
 • Domenii, site-uri web și găzduire de e-mail nelimitat
 • Stocare SSD îmbunătățită și procesoare Intel Xeon
 • Licență gratuită cPanel/WHMCS și instalări Softaculous
 • Furnizați instantaneu până la 32 GB de RAM
 • Începeți acum pe HostPapa.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată și sunteți gata să acceptați noi provocări și clienți, luați în considerare extinderea cu găzduirea VPS de înaltă performanță HostPapa. Planurile Linux ale companiei oferă simultan utilizatorilor niveluri ridicate de control și flexibilitate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 60 GB – SSD de 1 TB 4 – 12 miezuri 2 GB – 32 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

12. HostGator — Furnizor de găzduire VPS cu care puteți crește

Am fost puțin surprinși să vedem un astfel de pilon de încredere în industrie intră pe lista noastră la o poziție atât de scăzută. Cu toate acestea, bănuim că performanța VPS de la HostGator este mai bună decât a arătat cercetările noastre. Dar aici poate fi unul dintre acele cazuri în care cei cu experiență tehnică bogată pot excela cu adevărat prin reglarea fină a unei configurații deja impresionante pentru a obține milisecunde prețioase din timpii de încărcare a site-ului.

 • Caracteristici de creștere a performanței: Opțiuni pentru stocarea în cache, CDN, instalări de software personalizate și suport pentru PHP 7
 • Cunoscut și pentru: resurse de calcul ușor scalabile, echipamente Intel și AMD de ultimă generație

HostGator deține distincția dubioasă (sau impresionantă, în funcție de cine întrebi) de a face această listă cu cele mai rapide gazde VPS fără a te baza pe SSD-uri. Chiar dacă HostGator este mai scump decât unele dintre celelalte de pe lista noastră, veți primi mult mai multe resurse de stocare și de calcul. Clienții VPS entry-level primesc 2 GB de RAM, două nuclee CPU, 120 GB de stocare, două adrese IP dedicate și mai mult de 1 TB de lățime de bandă. Aveți de asemenea alegerea de asistență VPS semi- sau complet gestionată.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Acces root complet cu opțiuni complet sau semi-administrate
 • Rețea redundantă cu mai multe straturi de securitate
 • Site GRATUIT, domeniu, MySQL și transfer de scripturi
 • Stocare RAID-10 pentru protecția datelor
 • Obțineți până la 75% reducere atunci când vă înscrieți
 • Începeți acum pe HostGator.

VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator și-a construit o reputație excelentă în industrie pentru opțiunile de găzduire web partajată. Soluția de găzduire VPS a companiei, cu suport opțional cPanel, oferă o introducere plăcută și ușoară celor care sunt începători în găzduirea VPS și știu că nevoile lor necesită mai mult decât un plan comun obișnuit. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

13. GreenGeeks — Gazdă VPS eficientă din punct de vedere energetic

Avem tendința de a sprijini GreenGeeks mai mult pentru găzduirea partajată alimentată de SSD a companiei, dar site-urile de succes vor trebui să se extindă – de ce să nu rămâneți cu gazda web care v-a adus acolo? Clienții noi sau cei aflați în continuare pot beneficia de un serviciu gratuit de migrare și de beneficiul de a ști că echipamentele din spatele site-ului dvs. sunt compensate de credite de energie regenerabilă de 300%.

 • Funcții de creștere a performanței: stocare SSD redundantă și opțiuni pentru stocarea în cache, CDN și suport pentru PHP 7 și HTTP/2
 • Cunoscut și pentru: optimizări PHP și MySQL încorporate, plus lățime de bandă de nivel 1 pe o rețea cu mai multe Gigabit și o platformă de management proprietară

Clienții pot avea încredere în GreenGeeks pentru a obține cât mai multe creșteri de performanță posibil prin implementarea SSD-urilor de mare putere într-o matrice RAID-10 pentru a spori redundanța și accesul la date. Planurile sunt puțin mai scumpe decât ne-am dori să vedem, dar vom avea încredere în experții GreenGeeks pentru a cunoaște configurațiile potrivite pentru rețeaua companiei. Aflați mai multe despre gazda VPS făcând clic pe recenzia noastră, mai jos:

GreenGeeks.com

Preț lunar de pornire 39,95 USD

 • GRATUIT cPanel/WHM plus cont de reseller de domeniu eNom
 • Acces complet root sau portal de management personalizat
 • Aprovizionare în mai puțin de 60 de secunde
 • Până la 3 TB de lățime de bandă Tier-1
 • Firewall și securitate încorporate
 • Începeți acum pe GreenGeeks.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GreenGeeks: evaluarea experților noștri

Proiectate pentru companii cu creștere rapidă și companii la nivel de întreprindere, planurile VPS GreenGeeks oferă resursele de calcul și scalabilitatea necesare pentru a susține și a se adapta la traficul dvs. în creștere. Serverele virtuale sunt implementate în mai puțin de 60 de secunde și apreciem licențele incluse cPanel și WHM, accesul la rădăcină și migrarea site-ului. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 50 GB – 150 GB SSD 4 – 6 miezuri 2 GB – 8 GB

Cele mai bune opțiuni de găzduire VPS din 2023 »

Ce este VPS Hosting?

Găzduirea VPS deține calea de mijloc în spectrul de găzduire, între găzduirea pe server partajat și dedicat. Un VPS, care înseamnă un server privat virtual, este în esență o parte mai mare a unui server care este împărțit cu poate câteva zeci de clienți, spre deosebire de sute sau mii de clienți pe același server de găzduire partajată.

Serverele fizice pot fi virtualizate într-o mână de medii mai mici pentru a oferi resurse dedicate utilizatorilor de servere private virtuale.

Mediile VPS sunt posibile prin virtualizare, care permite administratorilor să ruleze mai multe sisteme de operare pe un server simultan. Fiecare mediu virtualizat sau mașină virtuală acționează ca propriul sistem independent, complet cu resurse de calcul și aplicații software dedicate.

Izolarea resurselor ca parte a găzduirii VPS oferă proprietarilor de site-uri un control mult mai mare asupra configurațiilor și aplicațiilor care le alimentează site-ul. Accesul rădăcină oferă acces administrativ complet prin interfața de linie de comandă, în timp ce suportul pentru găzduire gestionată transferă această responsabilitate către experți cu furnizorul dvs. de găzduire.

Care găzduire VPS este cea mai bună?

Datorită nivelurilor ridicate de personalizare disponibile cu majoritatea furnizorilor de găzduire VPS, cele mai bune pachete sunt adesea în ochiul privitorului. Dezvoltatorii și proprietarii de site-uri cu multă experiență în tehnologie vor dori resurse ample, acces root și o mare varietate de sisteme de operare, echilibrare de încărcare, sisteme de securitate și alte instrumente.

Cei noi în rândurile de găzduire VPS, totuși, ar putea prefera serviciile de găzduire VPS gestionate pentru a vă ajuta să se ocupe de sarcinile de întreținere banale, de zi cu zi, asociate cu corecțiile de securitate și actualizările sistemului de operare. Planurile de găzduire VPS gestionate le permit proprietarilor de site-uri să se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor și să lucreze la conținutul lor online, în loc de detaliile tehnice despre modul în care funcționează infrastructura de bază.

Când cumpărăm o gazdă VPS, căutăm de obicei cantitatea – și calitatea – resurselor de calcul alocate fiecărui plan. Asta înseamnă SSD-uri pentru stocare, sperăm configurate într-o matrice RAID pentru redundanță suplimentară. Veți dori să alegeți o gazdă care oferă o garanție puternică de funcționare, poate cu backup-uri incluse și protecții de securitate, împreună cu o companie care oferă instrumente ușor de utilizat pentru gestionarea contului. Bineînțeles, veți dori cât mai multe avantaje puteți obține, fiind sigur că veți fi cu ochii pe eticheta de preț. V-am ușurat lucrurile, listând mai jos cei mai buni trei furnizori de găzduire VPS:

13. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

14. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

15. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni de server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Este VPS mai bun decât găzduirea partajată?

Întrebare diferită, același răspuns ca înainte. Dacă găzduirea VPS este mai bună decât găzduirea partajată, depinde de o varietate de factori, cum ar fi traficul dvs. actual, obiectivele de afaceri, expertiza în tehnologie și suma de bani pe care sunteți dispus să o cheltuiți. Dintr-o perspectivă pură a performanței, găzduirea VPS este cu un pas înaintea găzduirii partajate. Resursele dedicate bine configurate vor avea un impact imediat asupra timpilor de încărcare a paginii dvs.

De acolo, multe cântăresc asupra stării proiectului tău online. Inițiativele noi sau mici sunt probabil cele mai potrivite pentru a testa apele într-un mediu de găzduire partajată, inclusiv bloguri personale, portofolii și companii concrete care fac primii pași în lumea comerțului electronic. Diferențele dintre găzduirea partajată și VPS pot fi rezumate mai jos:

PRO

 • Mai multe resurse de server
 • Scalabilitate flexibilă
 • Foarte personalizabil

CONTRA

 • Mai scump
 • Necesită mai multe abilități tehnice și timp
 • Poate fi complicat de supravegheat

În general, găzduirea VPS este în general mai bună decât un mediu de găzduire partajată. Aveți mai multe resurse la dispoziție și mai mult control asupra modului în care le împrăștiați – dar aveți și mai multă frânghie cu care să vă spânzurați. Dacă aveți rezerve cu privire la modul de configurare, securizare sau întreținere a unui VPS, asigurați-vă că vă înscrieți pentru un plan de găzduire VPS complet gestionat, care are grijă de detaliile esențiale pentru dvs. Găsirea unei gazde cu resurse de asistență pentru clienți 24/7/365 prin chat live sau telefon este, de asemenea, o cale solidă de urmat.

Cât costă găzduirea VPS?

În general vorbind, găzduirea VPS este mai scumpă decât serviciile de găzduire partajată – dar este totuși o afacere totală în comparație chiar și cu cele mai bune opțiuni de găzduire de server dedicat. Interesant, totuși, credem că găzduirea VPS are cea mai mare fluctuație a prețurilor. Puteți obține un pachet de găzduire VPS de înaltă calitate pentru aproximativ același preț ca un plan de găzduire partajată de înaltă calitate. Sau, puteți cheltui mai mult de 40 USD.

Deși multe dintre planurile noastre VPS preferate încep în jur de 20 USD, puteți găsi oferte excelente – sau cheltuieli majore – în VPS Land.

Avem tendința de a stabili prețurile de găzduire VPS la aproximativ 20 USD pe lună. După cum veți vedea, multe dintre serviciile noastre de găzduire VPS preferate sunt la sau sub această rată și, din motive întemeiate, VPS se referă la scalabilitate și a ajuta proprietarii de site-uri să facă saltul de la găzduirea partajată la servere dedicate. Cele mai bune gazde oferă acea introducere simplă în virtualizare și vă permit încet să adăugați mai multe resurse până când vine momentul să preluați un întreg server.

Acestea fiind spuse, probabil că veți vedea mult mai multe variații în prețuri la nivel de VPS decât găzduirea partajată sau dedicată. Doar pe Gazduirweb, puteți găsi planuri VPS pentru mai puțin de 4 USD lunar sau mai mult de 80 USD pe lună – și ne plac foarte mult ambele planuri.

De ce cele mai bune gazde VPS sunt adesea cele mai rapide – și de ce contează asta

Dincolo de faptele tehnice de transmitere a datelor de site-uri web în întreaga lume într-o clipă, găzduirea web de înaltă performanță poate avea un impact extraordinar asupra afacerii dvs. online sau a succesului site-ului. Sigur, doriți să găsiți un plan de server VPS cu o mulțime de spațiu de stocare și lățime de bandă, dar sistemele de îmbunătățire a performanței, cum ar fi SSD-uri ample, memorie, rețele optimizate pentru rute, CDN-uri și opțiuni de stocare în cache vă vor îmbunătăți și mai bine planul.

Dacă compania dvs. de găzduire este dispusă să facă investiții în infrastructura sa pentru a oferi o experiență de găzduire accelerată, sunt șanse ca serviciul dvs. să fie extrem de fiabil, sigur și bine susținut. De asemenea, serviciile gestionate ale companiei se vor extinde dincolo de simplele actualizări ale sistemului de operare pentru a viza în mod special oportunitățile de creștere online.

Când vine vorba de importanța unei soluții de găzduire rapidă, marja de eroare este extrem de mică. Potrivit Pingdom, cele mai bune 100 de site-uri de vânzare cu amănuntul din lume se încarcă în medie în 2,51 secunde – și, crezi sau nu, asta lasă mult loc de îmbunătățire.

Găsirea celui mai bun furnizor de găzduire VPS pentru demersul tău online nu este o sarcină mică, motiv pentru care am prezentat o duzină dintre cele mai respectate, de încredere și performante gazde de servere virtuale din industrie. Surprindeți puterea tehnologiei durabile și scalabile cu planuri de server VPS create pentru viteză.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.6/5.0 vs. altele
 • InMotion: 19,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 19,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company