Cele mai rapide 13 servicii de găzduire în cloud (aprilie 2023)

Cele mai rapide 13 servicii de găzduire în cloud (aprilie 2023)

Cele mai rapide 13 servicii de găzduire în cloud (aprilie 2023)

Importanța găsirii celei mai rapide găzduiri în cloud este similară cu determinarea locației locale de pizza care poate livra alimente la ușa dumneavoastră cel mai rapid. Vrei rezultate și ai nevoie de ele acum!

Performanța a fost mult timp un factor important în găzduire. Prin natura lor, găzduirea în cloud oferă o mulțime de scalabilitate și fiabilitate, dar care serviciu poate livra site-ul dvs. vizitatorilor cel mai rapid?

O diferență de mai puțin de 250 de milisecunde poate trimite vizitatorii dvs. la un concurent. Am testat cei mai buni furnizori de găzduire în cloud din lume analizând timpii de răspuns ale serverului compilați din Bitcatcha, Pingdom, Google PageSpeed, Dotcom-Monitor și WebPageTest. Aruncă o privire la primii 12 furnizori de găzduire cloud de mai jos.

1. InterServer Cloud Hosting — 434 ms

Obținând cele mai înguste victorii, InterServer a depășit cu greu o altă dintre companiile noastre preferate de găzduire în cloud în bateria noastră de teste. Rețeaua cloud a companiei din New Jersey este susținută de hard disk-uri de mare viteză, care produc viteze de încărcare a paginilor de până la 20 de ori mai rapide decât hard disk-urile tradiționale. Fișierele proprietarilor de site-uri sunt aranjate într-o configurație RAID-10, în care gruparea datelor înseamnă că vizitatorii pot accesa date din mai multe locații – sporind performanța fără a pierde siguranța redundanței.

InterServer alocă tone de memorie și lățime de bandă către fiecare bloc de construcție, sau porțiune, de resurse de cloud computing. Deoarece echipa adoptă o abordare puternic nuanțată în construirea și întreținerea propriului centru de date, InterServer optează pentru a-și alimenta rețeaua cu o rețea de conexiuni ethernet de 10 Gbps și mai mulți furnizori de backbone IP Tier 1.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • Alegeți Linux sau Windows cloud hosting
 • Până la 16 nuclee și 16 TB de transfer de date
 • O mulțime de memorie RAM și stocare redundantă în cloud
 • Panou de control GRATUIT și mai multe opțiuni de sistem de operare
 • Plătiți 0,01 USD în prima lună cu codul de cupon HOSTINGADV
 • Începeți acum pe InterServer.

NOR
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere cloud oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer își raționalizează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

2. Hostwinds Cloud Hosting — 435 ms

Testele noastre s-au rezumat la o finisare foto, dar doar o milisecundă a separat Hostwinds și InterServer. Nu ezităm să recomandăm cloud-ul Hostwinds, deoarece furnizorul pune viteza în fruntea fiecărui pachet de găzduire. De la servere web LiteSpeed și echilibrare de încărcare NGINX până la o rețea de livrare de conținut de top și protocoale de optimizare a rutelor, Hostwinds promite servicii moderne, de nivel enterprise și timpi de încărcare minimi.

Oglindind performanța serverului său cloud, Hostwinds eficientizează, de asemenea, experiența de integrare a clienților, promițând că îi va pune în funcțiune în 30 de secunde sau mai puțin. Apreciem în special faptul că proprietarii de site-uri pot alege dintr-o varietate de șabloane de server preconfigurate, asigurându-se că resursele lor de calcul sunt reglate pentru aplicații specifice.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

3. Cloudways Cloud Hosting — 469 ms

În calitate de cuțit elvețian al furnizorilor de găzduire în cloud, pasionații de viteză vor găsi cu siguranță soluția perfectă cu Cloudways. Gazda all-star face serviciile cloud mai accesibile proprietarilor de afaceri și celor care nu doresc să petreacă o cantitate semnificativă de timp gestionând servere.

Cloudways compilează configurațiile de infrastructură de top de la titani de găzduire în cloud, inclusiv Linode, Digital Ocean, Vultr, AWS și Google Cloud (mai multe despre ele mai târziu) și oferă serviciile gestionate, suportul tehnic și instrumentele de securitate pentru a se asigura că totul funcționează fără probleme. Toate planurile vin cu mai multe straturi de cache, CDN-ul Cloudways și o stivă optimizată pentru PHP, Apache și NGINX. Și mai bine, Cloudways oferă utilizatorilor o perioadă de încercare gratuită de trei zile pentru a începe.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

4. DigitalOcean Cloud Hosting — 474 ms

Extindendu-se dincolo de găzduirea virtualizată pentru a oferi o experiență de găzduire în cloud scalabilă și performantă, DigitalOcean este o opțiune ideală, completă cu capacități suplimentare de stocare, securitate, monitorizare și echilibrare a încărcăturii pentru a optimiza site-ul sau aplicația dvs. cloud. Revenatul furnizor de găzduire în cloud deservește peste 1 milion de dezvoltatori din 12 centre de date globale, asigurându-se că datele clienților sunt cât mai aproape de vizitatorii site-ului web.

În jocul de găzduire din 2011, DigitalOcean și-a făcut o reputație excelentă în rândul dezvoltatorilor.

Chiar dacă DigitalOcean promite un timp de funcționare peste medie de 99,99%, conexiuni Ethernet de 40 Gb și hipervizoare KVM de nivel enterprise pentru a optimiza performanța și fiabilitatea, gamă largă de opțiuni poate face ca platforma companiei să fie puțin descurajantă pentru clienții începători de găzduire în cloud. Deoarece orice creștere a vitezei obținute prin DigitalOcean poate fi compensată de lipsa dvs. de experiență, clienții începători ar putea dori să caute o soluție mai simplă.

5. Găzduire în cloud DreamHost — 502 ms

În spatele unei abordări prietenoase cu sursă deschisă a găzduirii în cloud, DreamHost își proiectează platforma cloud în jurul OpenStack și Ceph pentru a elimina orice amenințări de blocare a furnizorilor. DreamHost oferă cloud computing și stocare de obiecte compatibile cu Amazon S3 la o rată atractivă și servicii optimizate pentru performanță. Dispunând de facturare pe oră, DreamHost taxează clienții doar pentru maximum 600 de ore sau 25 de zile pentru fiecare lună.

Serverele în cloud All-SSD de la DreamHost sunt gata pentru acces securizat shell (SSH) în mai puțin de 30 de secunde și vin cu lățime de bandă nemăsurată. Clienții pot actualiza instantaneu RAM și alte resurse de calcul din tabloul de bord proprietar al companiei, iar garanția de funcționare 100% a DreamHost și reputația pentru asistența clienților combină puterea de neegalat cu instrumentele necesare pentru a reuși.

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Opțiuni pentru cloud computing și stocarea obiectelor
 • Lansați servere cloud în 30 de secunde sau mai puțin
 • Servere proiectate în jurul OpenStack și Ceph
 • Stocare de obiecte compatibilă cu S3 și redundantă
 • Suport pentru MongoDB, Redis, Ruby și Node.js
 • Începeți acum pe DreamHost.

NOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Pentru nevoile de stocare în cloud, DreamObjects oferă o soluție complet scalabilă pentru dezvoltatorii de aplicații și pentru oricine are date mari. DreamObjects este compatibil cu API-urile Amazon S3 și OpenStack Swift și se integrează cu WordPress pentru a automatiza mai multe funcții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

6. Vultr Cloud Hosting — 512 ms

O altă platformă cloud prietenoasă pentru dezvoltatori, construită pe o infrastructură modernă și de înaltă performanță, Vultr este relativ nou venit în industrie. Fondată în 2014, compania a stabilit deja puncte de prezență în 16 orașe din întreaga lume și a creat peste 21 de milioane de servere cloud. Ca și în cazul multor dintre cei mai rapizi furnizori de găzduire în cloud, Vultr se bazează pe stocare SSD 100% împreună cu o rețea redundantă, cu latență redusă.

Cloud computing puternic și accesibil de la Vultr vine cu procesoare Intel și stocare SSD.

Pe lângă faptul că oferă clienților acces complet root și opțiunea de a alege orice sistem de operare, Vultr reinvestește continuu în arhitectura sa. De exemplu, implementarea procesoarelor Intel Skylake de ultimă generație a făcut ca rețeaua sa de cloud să funcționeze cu cel puțin 48% mai rapid. La fel ca DigitalOcean, Vultr excelează în ceea ce privește găzduirea cloud rentabilă – dar începătorii ar trebui să procedeze cu prudență atunci când iau în considerare platforma mai complexă.

7. A2 Hosting Cloud VPS — 586 ms

Nicio discuție despre performanța găzduirii web nu este completă fără A2 Hosting. Furnizorul din Ann Arbor, Michigan intră pe lista noastră la mijlocul pachetului, dar A2 Hosting și-a construit o reputație pe arhitecturile SSD supraalimentate. Platforma proprietară SwiftServer a A2 Hosting oferă o încărcare a paginilor cu până la 300% mai rapidă decât configurațiile standard, iar clienții pot pune pedala la metal, optând pentru serverele Turbo actualizate care măresc performanța de 20 de ori.

Având la bază CloudLinux, CloudFlare și un sistem de optimizare și stocare în cache a site-ului pe trei direcții, A2 Hosting face extraordinar de ușor să identifici și să implementezi configurațiile specifice care vor face ca mediul tău cloud să se ridice. Actualizarea în continuare a pachetului de găzduire vă va dubla automat nucleele procesorului și va adăuga 1 GB de RAM.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Platformă SwiftServer ultra-rapidă cu SSD-uri GRATUITE
 • Quick Start Cloud configurează serverele în câteva minute
 • Acces rădăcină și controale la cerere pe server
 • Firewall opțional pentru aplicații web Cloudflare pentru viteză și securitate sporite
 • Actualizări Softaculous și cPanel disponibile
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Campioni ai performanței web extrem de rapide, A2 Hosting îmbină infrastructura sa de mare putere cu redundanța și scalabilitatea bazate pe cloud. Deși resursele de calcul sunt puțin mai puține decât concurenții, fiecare componentă este reglată fin și optimizată la al n-lea grad. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

8. InMotion Hosting Cloud VPS — 593 ms

Dând putere proprietarilor de site-uri să construiască și să implementeze site-uri web și aplicații în cloud cu viteză și eficiență, InMotion Hosting este un alt furnizor binecunoscut de găzduire în cloud SSD de mare viteză. Compania pune accent pe disponibilitatea și securitatea ridicată, precum și pe procesoarele Intel de nivel enterprise, o rețea cu latență scăzută și un portal de management simplificat.

Actualizarea arhitecturii sale la SSD-uri moderne înseamnă că hardware-ul InMotion Hosting poate scoate cu 95% mai multe date decât unitățile sale SAS 15K, deja rapide. În plus, apreciem că toate planurile de găzduire în cloud primesc alocații ample de stocare – adesea mai mult de două ori mai mult decât capacitățile concurenților. Combinată cu servicii gestionate opționale, InMotion Hosting oferă proprietarilor de site-uri un mediu cloud simplificat, dar rapid.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

9. HostGator Cloud Hosting — 654 ms

Fiind primul furnizor de găzduire de pe lista noastră care nu se bazează pe SSD-uri pentru o creștere a vitezei, HostGator oferă o platformă de găzduire în cloud reînnoită, care pune accent pe servere cu densitate scăzută, mai multe straturi de cache și tone de nuclee suplimentare de procesor. HostGator pornește clienții de găzduire în cloud cu cel puțin două nuclee și crește rapid în sus. Platforma cloud a companiei este de două ori mai rapidă decât oferta sa obișnuită de găzduire partajată, plus de patru ori mai scalabilă.

Proprietarii de site-uri pot adăuga rapid resurse de calcul fără a fi nevoiți să se confrunte cu problemele migrărilor de date, timpilor de nefuncționare sau repornirilor. HostGator oferă clienților un tablou de bord intuitiv de gestionare a resurselor care oferă informații despre tendințele de utilizare, viteza de descărcare, timpul de funcționare și alte valori. Începătorii care caută simplitatea găzduirii partajate în cloud vor aprecia în mod deosebit serviciile HostGator.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 4,95 USD

 • de 2 ori mai rapid și de 4 ori mai mult decât resursele de calcul
 • Tone de stocare cu scalabilitatea cloud-ului
 • Servere cu densitate redusă și mai multe straturi de cache
 • Domenii nelimitate și baze de date MySQL
 • Actualizări disponibile pentru securitate, backup, productivitate și confidențialitate a domeniului
 • Începeți acum pe HostGator.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Pentru cei gata să se extindă dincolo de găzduirea partajată, HostGator oferă un pas complet în cloud. Cu resurse scalabile, de mare putere, clienții pot monitoriza cu ușurință resursele și stocarea în cache dintr-un tablou de bord intuitiv. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

10. AccuWebHosting Cloud — 659 ms

Maeștri ai flexibilității, AccuWebHosting oferă poate cea mai completă suită de produse de găzduire în cloud pe care am văzut-o vreodată. Clienții încep prin a alege între pachete de găzduire partajată bazate pe cloud sau pachete de server virtual, în funcție de resursele necesare și de managementul necesar. Poate că cel mai revelator este găzduirea în cloud Windows a companiei, care garantează un timp de funcționare 100% și acceptă mai multe versiuni de ASP și ASP.NET.

Optimizările de performanță ale AccuWebHosting derivă în mare parte din virtualizarea CloudLinux și KVM reglată, iar caracteristica utilă de scalare automată a companiei gestionează cu ușurință orice creștere bruscă a traficului. Indiferent de configurație, serverele cloud ale companiei dispun de procesoare Intel Dual Xeon E5 și stocare SAN distribuită de mare viteză într-o matrice RAID-10. AccuWebHosting oferă trei opțiuni de panou de control, fiecare dintre acestea fiind extraordinar de ușor de utilizat.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 4,79 USD

 • Redundanță ridicată înseamnă 100% garanție de funcționare
 • Alimentat de servere Intel Dual Xeon E5 și E7
 • Scalare automată gestionează cu ușurință creșterile bruște ale traficului
 • Asistență 24/7/365 disponibilă prin e-mail și chat live
 • Transfer GRATUIT de cont, e-mailuri și copii de rezervă zilnice
 • Începeți acum pe AccuWebHosting.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

AccuWebHosting combină perfect performanța și stabilitatea găzduirii în cloud cu accesibilitatea serverelor partajate. Proprietarii de site-uri își pot duce prezența online la nivelul următor prin scalarea automată… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
7 zile 40 GB – 125 GB Nou sau Transfer 6 minute

11. Bluehost Cloud Hosting — 682 ms

Chiar dacă Bluehost este unul dintre cele mai recunoscute și respectate mărci din industria de găzduire web, ofertele de găzduire virtualizate ale companiei nu țin pasul cu cele ale concurenților săi. Apreciem introducerea de către companie a stocării SSD, împreună cu asistența pentru clienți dedicată, non-stop.

Bluehost este cunoscut pentru fiabilitate și am găsit alocațiile ample de memorie și lățime de bandă pentru a servi rapid site-urile web fără nicio problemă. Folosind hardware de ultimă generație, care este construit și întreținut intern, împreună cu versiuni optimizate ale OpenStack și KVM, Bluehost oferă furnizare instantanee și resurse dinamice clienților care fac primii pași în găzduirea virtualizată. Compania nu își evidențiază foarte mult infrastructura cloud, dar promitem că planurile Bluehost VPS au aceeași scalabilitate și performanță de mare putere.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Hardware de top alimentat de OpenStack și KVM
 • Aprovizionare instantanee și resurse garantate
 • Opțiuni pentru 2-4 nuclee CPU și până la 8 GB RAM
 • Gestionați și scalați rapid resursele
 • IP dedicat și confidențialitatea domeniului disponibile
 • Începeți acum Bluehost.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată, platforma Bluehost este o opțiune excelentă. Compania face tranziția de la propriile planuri comune fără probleme. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

12. Gazduire lichid Web Cloud — 749 ms

Purtătorul standardului pentru infrastructură de înaltă calitate și asistență pentru clienți, Liquid Web apare surprinzător de jos pe lista noastră a celor mai rapizi 12 furnizori de găzduire în cloud. Deși le enumerăm aici, compania se grăbește să sublinieze că firma de analiză de performanță Cloud Spectator a considerat serverele Liquid Web mai rapide decât Amazon Web Services, Rackspace și Digital Ocean.

Gazda premium nu economisește cheltuieli atunci când își dotează arhitectura cu tehnologii și configurații moderne care maximizează performanța. Liquid Web începe clienții cloud VPS cu două vCPU incredibile, 3 TB de lățime de bandă și 30 GB de stocare SSD. Pe lângă backup-urile încorporate, firewall-urile integrate și protecția strictă DDoS, Liquid Web oferă transferuri de date Gigabit și rețeaua de livrare de conținut CloudFlare. Actualizările disponibile pentru echilibrarea încărcăturii și stocarea de blocuri sau obiecte completează și mai mult portofoliul de produse al companiei.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

13. SiteGround Cloud Hosting — 788 ms

Închidem lista cu o altă intrare surpriză. SiteGround se potrivește cu Liquid Web în ceea ce privește soluțiile moderne de găzduire și o reputație excelentă pentru performanță și asistență pentru clienți. Pachetele de găzduire cloud de calitate profesională ale companiei oferă scalabilitate la cerere, resurse dedicate și o mare varietate de software și opțiuni de configurare.

Pe lângă stocarea integrală SSD și adăugările cu un singur clic de putere CPU și RAM, SiteGround oferă, de asemenea, o opțiune intrigantă de scalare automată care adaugă mai multe resurse atunci când se confruntă cu vârfuri neașteptate de trafic – menținând site-ul în funcțiune, indiferent de situație. Platforma cloud a companiei este gestionată în totalitate de specialiștii înalt calificați DevOps și vine cu un CDN gratuit, DNS privat și o adresă IP dedicată.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 100,00 USD

 • Scalabil, rapid și complet gestionat
 • CDN Cloudflare GRATUIT și 3 centre de date la alegere
 • Parteneri Google Cloud pentru performanțe de top
 • cPanel/WHM, acces SSH și DNS privat
 • Asistență VIP 24/7 și un IP dedicat
 • Începeți acum pe SiteGround.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround aduce performanță și securitate de vârf în spațiul de găzduire în cloud. Compania oferă scalabilitate supremă și un sistem de asistență complet gestionat, inclusiv un personal expert de asistență tehnică și trei locații de centre de date pentru clientul de întreprindere care solicită cea mai mare fiabilitate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 40 GB SSD – 160 GB SSD 4 – 16 nuclee 8 – 20 GB

De ce ar trebui să găsiți cele mai rapide servicii de găzduire și stocare în cloud

Și iată-l. Cunoașteți cele mai rapide servicii de găzduire în cloud de pe piață astăzi – dar înțelegeți cu adevărat de ce este atât de important? În găzduirea web, în special în domeniul comerțului electronic, performanța site-ului are un impact semnificativ asupra percepțiilor vizitatorilor și a capacității mărcii de a converti vizitatorii în clienți plătitori. Pentru a-l cita pe marele Ricky Bobby din faima Nopților Talladega, „Dacă nu ești primul, ești ultimul”.

Pe măsură ce tehnologia (și în special așteptările oamenilor) devine din ce în ce mai rapidă, marja de întârziere devine din ce în ce mai scurtă. În 2012, gigantul de retail Amazon a calculat că o încetinire de o secundă ar putea costa compania 1,6 miliarde de dolari în vânzări în fiecare an. În mod similar, Google a stabilit că încetinirea rezultatelor căutării cu doar patru zecimi de secundă ar însemna că motorul de căutare va vedea cu 8 milioane de interogări mai puține pe zi.

Dincolo de conversiile vânzărilor și loialitatea clienților, performanța este un indicator cheie pentru locul în care apare site-ul dvs. în rezultatele căutării. Google a spus că viteza de încărcare a paginii a fost un factor de clasare din 2010, dar acum compania se uită la timpii de încărcare pe dispozitivele mobile. Doar 300 de milisecunde separă timpul mediu de încărcare a paginii unui site pe prima pagină a rezultatelor căutării în comparație cu site-urile de pe a zecea pagină.

Deci, ce am învățat astăzi? Viteza se vinde, performanța este esențială, iar milisecundele contează. Cu hardware redundant și tone de putere de calcul scalabilă, găzduirea în cloud reprezintă o șansă promițătoare de a vă accelera prezența online. Cei zece furnizori de găzduire în cloud pe care i-am testat și i-am clasat mai sus sunt cu ușurință la înălțimea sarcinii de a vă oferi site-ul către mase.

Consultați recenzia noastră completă despre InterServer

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InterServer este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent InterServer pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,3 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre InterServer:

Construit de specialiști de găzduire web pentru cei care găzduiesc web, InterServer este excelent pentru clienții de găzduire puțin mai experimentați, cărora nu le deranjează să plătească puțin mai mult pentru servicii și asistență premium. Compania deținută independent conduce propriul centru de date, oferă o mulțime de funcții nelimitate și adoptă o abordare practică a asistenței 24/7.

Înainte de a vă înscrie la InterServer, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de InterServer. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InterServer
 • InterServer: 4.3/5.0 vs. altele
 • InterServer: 6,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InterServer este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InterServer. Și la 6,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InterServer.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company