7 cei mai buni furnizori de găzduire WHMCS (aprilie 2023)

7 cei mai buni furnizori de găzduire WHMCS (aprilie 2023)

7 cei mai buni furnizori de găzduire WHMCS (aprilie 2023)

Nu căutați mai departe pentru cea mai bună găzduire WHMCS, deoarece ne studiem în profunzime furnizorii care vă oferă cea mai bună experiență cu platforma de automatizare WHMCS. Automatizarea este un mod de viață în zilele noastre. Gândiți-vă la toate modurile în care întâlniți tehnologia de automatizare – mementouri de întâlnire, reumpleri lunare de abonament, spiralizatorul automat de dovlecei (zoodles, cineva?). Nu este de mirare că oamenii de la WHMCS au creat o platformă pentru a-i ajuta pe proprietarii de afaceri de găzduire web și registrator de domenii să-și simplifice și să-și automatizeze operațiunile.

WHMCS — un acronim pentru Web Host Manager’s Complete Solution — este un software creat pentru revânzătorii de găzduire pentru a-și gestiona eficient operațiunile de afaceri și a economisi timp în sarcini repetitive, cum ar fi facturare, asistență, comenzi, înregistrări de domenii și comunicații printr-o zonă convenabilă pentru clienți. Numit drept „cel mai simplu mod de a conduce o afacere de găzduire web”, WHMCS vine integrat cu panouri de control de top pentru un proces fără întreruperi.

Cei mai buni furnizori de găzduire WHMCS vor oferi funcții premium, inclusiv o instalare WHMCS cu un singur clic, o licență WHMCS suplimentară și un nume de domeniu gratuit cu înregistrare. Aruncați o privire la recomandările noastre de mai jos pentru a vă asigura că afacerea dvs. de găzduire reseller reușește.

Cea mai bună găzduire WHMCS pentru distribuitori

Găzduirea pentru revânzători funcționează conform unui model de afaceri în care revânzătorii cumpără spațiu pe serverul unei gazde web stabilite și apoi îl revinde unui client pentru profit. Acest model permite revânzătorilor să creeze o afacere de găzduire web fără a fi nevoie să gestioneze sau să întrețină infrastructura serverului – dar ei sunt mai mult decât intermediari.

Un revânzător de calitate va îndulci afacerea cu funcții și asistență suplimentare, de exemplu, o zonă dedicată clienților, servicii de consultanță, o poartă convenabilă de plată și, poate, design și dezvoltare web pentru o taxă suplimentară.

Conturile de reseller vă permit să faceți niște bani în plus prin vânzarea altor servicii de găzduire.

Afacerea dvs. de găzduire va prospera cu siguranță sub îngrijirea unui furnizor bun. Căutați o companie-mamă care oferă o gamă largă de pachete de găzduire, cum ar fi găzduire partajată, cloud VPS și server dedicat, pentru a numi câteva. Vrem să vă vedem reușiți, așa că am enumerat câțiva dintre furnizorii noștri preferați care oferă un pachet impresionant de găzduire pentru reseller.

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 15,99 USD

 • Gazduire reseller SSD cu cPanel/WHM GRATUIT
 • Organizați-vă afacerea de reseller cu WHMCS
 • IP-ul dedicat și backup-ul site-ului GRATUIT
 • O mulțime de funcții de e-mail cu suport IMAP și POP3
 • Gestionați-vă domeniile cu o licență Enom GRATUITĂ
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire pentru reseller cPanel, care este accesibilă, ușor de gestionat și include SSD-uri gratuite. Deveniți un reseller de domeniu pentru gTLD-uri și TLD-uri populare cu o licență Enom gratuită și WHMCS pentru a vă gestiona conturile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 80 GB – SSD de 260 GB GRATUIT (1 an) 5 minute

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 24,99 USD

 • Planuri de reseller la prețuri accesibile cu caracteristici de lux
 • Cont Enom GRATUIT pentru a gestiona domenii nelimitate
 • Configurația Turbo Server încarcă paginile de 20 de ori mai repede
 • SSD-uri gratuite, CDN și alegerea locației serverului
 • Garanție de funcționare de 99,9% și monitorizare 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting oferă unele dintre cele mai atractive oferte de găzduire pentru reseller de pe piață. Bucurați-vă de conturile gratuite Enom, cPanel și WHMCS pentru a vă începe afacerea, apoi profitați de viteza impresionantă a A2 Hosting pentru a vă impresiona clienții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 60 GB – SSD de 270 GB Nou sau Transfer 4 minute

Cea mai bună găzduire WHMCS pentru dezvoltatori

La Gazduirweb, apreciem spiritul antreprenorial – mai ales când vine vorba de începerea propriului serviciu de găzduire. Caracteristicile pe care le căutăm în cea mai bună găzduire WHMCS pentru dezvoltatori sunt în mare măsură similare cu standardele noastre generale, cu câteva excepții cheie. Dacă doriți să vă îndepărtați de jobul de zi cu zi ca programator și să vă scufundați în lumea găzduirii pentru reseller, prețul și performanța sunt două priorități pe care ar trebui să vă concentrați.

3. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Formatul de preț pe cont menține costurile scăzute
 • Deblocați reduceri pe măsură ce câștigați mai mulți clienți
 • Garanție de funcționare de 99,999% lider în industrie
 • Configurare instantanee cu asistență gestionată 24/7
 • Lățime de bandă, e-mail și spațiu pe disc nelimitat
 • Începeți acum pe Hostwinds.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Campioni ai performanței, timpului de funcționare și asistenței pentru clienți, Hostwinds adoptă o abordare ușor diferită a găzduirii sale de reseller. Întreprinzătorii adaugă, în esență, conturi de găzduire partajată pentru a-și vinde clienților, permițându-vă să adoptați o abordare practică a integrării. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile Nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

Cea mai bună găzduire WHMCS pentru întreprinderi

În calitate de revânzător de găzduire, știți că furnizorul dvs. de găzduire este o investiție în succesul companiei dvs. Indiferent dacă sunteți în căutarea găzduirii pentru servere cloud, VPS în cloud sau găzduire pentru servere dedicate, veți avea nevoie de un furnizor care este pregătit să vă optimizeze călătoria către reseller.

Întreprinderile de întreprindere necesită ceva mai multă putere și viteză decât site-ul dvs. mediu. Atunci când un plan de găzduire partajată nu se oprește, acești furnizori vor face un pas cu o găzduire WHMCS mai puternică pentru eforturile tale antreprenoriale.

4. InterServer.net

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Configurați conturi cPanel nelimitate pentru clienții dvs
 • Backup-uri zilnice proactive GRATUITE și fără taxă de configurare
 • Servere DNS private și adresă IP dedicată
 • Clienții se bucură de toate funcțiile standard de găzduire partajată
 • Gestionarea clienților prin panoul de control WHM
 • Începeți acum pe InterServer.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

InterServer vă conectează automat clienții la lista completă de avantaje de găzduire partajată a companiei, inclusiv SSD-uri de înaltă performanță, un generator de site-uri web, migrare gratuită și securitate Intershield. Bucurați-vă de configurarea instantanee a contului și gestionarea ușoară pe hardware premium. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 80 GB – SSD de 280 GB Nou sau Transfer 4 minute

5. AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 8,99 USD

 • Alegeți între planurile de reseller Windows sau Linux
 • VPS sau opțiuni de distribuitor partajat disponibile
 • Stocare SSD cu CloudLinux și LiteSpeed
 • Gestionare GRATUITĂ cu cPanel, WHM și WHMCS
 • Domenii nelimitate, e-mail, FTP și baze de date
 • Începeți acum pe AccuWebHosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Combinând performanța și accesibilitatea, AccuWebHosting oferă întreaga gamă de opțiuni de reseller. Antreprenorii pot alege Windows sau Linux, precum și configurații partajate sau VPS, în funcție de amploarea afacerii lor de reseller. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 150 GB SSD Nou sau Transfer 4 minute

Asigurați-vă că comparați cu atenție furnizorii de găzduire înainte de a selecta. În calitate de gazdă reseller, succesul companiei dumneavoastră mamă este succesul dumneavoastră.

Care sunt beneficiile WHMCS?

Imaginați-vă că intenționați să deveniți un furnizor de găzduire reseller care oferă găzduire web cu etichetă albă clienților dvs. Cumpărați spațiu pe serverul cloud al unei companii-mamă, semnați primul dvs. client… și apoi realizați că nu aveți nicio platformă pentru a vă gestiona noii utilizatori.

Fără o platformă, clienții tăi nu își pot plăti facturile, nu pot comunica cu echipa ta de asistență sau nu își pot gestiona resursele serverului. Aici intervine platforma WHMCS – cu misiunea de a oferi un ghișeu unic pentru revânzători pentru a gestiona toate aspectele serviciului lor de găzduire web terță parte.

Facturarea automată a WHMCS vă permite să vă concentrați asupra altor aspecte ale platformei dvs. de reseller.

Platforma de automatizare oferă proprietarilor de afaceri personalizări supreme. De la selectarea propriei teme WHMCS până la accesarea asistenței în baza enormă de cunoștințe, nu ar trebui să aveți probleme cu actualizările, furnizarea sau întreținerea modulului WHMCS (cum ar fi modulul gateway de plată). În plus, acest software se joacă frumos cu WordPress. Folosind pluginul WHMCS bridge, utilizatorii pot instala fără probleme software-ul de asistență și facturare și își pot personaliza aspectul cu o temă WHMCS.

WHMCS se integrează cu WordPress?

WordPress alimentează aproximativ 40% din toate site-urile web de pe internet, așa că nu este surprinzător că oamenii de la WHMCS joacă frumos cu acest CMS puternic. Companii precum Arka Host permit revânzătorilor să selecteze o temă WordPress WHMCS pentru personalizare maximă și găzduire receptivă.

Dar dacă aveți deja un plan de găzduire WordPress cu unul dintre furnizorii numiți anterior, puteți utiliza pluginul WHMCS bridge pentru a integra platforma în site-ul dvs. Încurajăm utilizatorii să aleagă un șablon WHMCS de găzduire receptiv pentru a profita la maximum de călătoria lor de reseller.

Cum obțin WHMCS gratuit?

Toată lumea iubește serviciile gratuite, dar găzduirea complet gratuită este adesea prea bună pentru a fi adevărat. Datorită multitudinii de opțiuni atunci când vine vorba de găzduire pentru reseller, multe gazde web oferă integrare gratuită WHMCS ca caracteristică cu pachetul lor de găzduire reseller.

Din punct de vedere tehnic, costul WHMCS este inclus în prețul lunar al planului dvs. de găzduire reseller, dar nu plătiți nicio taxă suplimentară pentru el. Nu orice companie de găzduire web va oferi această caracteristică gratuit. Cu toate acestea, următorii furnizori fac:

6. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 24,99 USD

 • Planuri de reseller la prețuri accesibile cu caracteristici de lux
 • Cont Enom GRATUIT pentru a gestiona domenii nelimitate
 • Configurația Turbo Server încarcă paginile de 20 de ori mai repede
 • SSD-uri gratuite, CDN și alegerea locației serverului
 • Garanție de funcționare de 99,9% și monitorizare 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting oferă unele dintre cele mai atractive oferte de găzduire pentru reseller de pe piață. Bucurați-vă de conturile gratuite Enom, cPanel și WHMCS pentru a vă începe afacerea, apoi profitați de viteza impresionantă a A2 Hosting pentru a vă impresiona clienții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 60 GB – SSD de 270 GB Nou sau Transfer 4 minute

7. HostGator.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Înființați o companie cu găzduire reseller cPanel
 • Domenii, e-mailuri și baze de date MySQL nelimitate
 • Garanție de funcționare de 99,9% și peste 400 de tutoriale
 • Toate planurile de reseller de găzduire web includ WHMCS
 • Cont GRATUIT ResellerClub pentru domenii
 • Începeți acum pe HostGator.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator oferă unele dintre cele mai bune planuri de găzduire reseller din industrie, cu WHMCS inclus în scopuri de gestionare, precum și cPanel pentru clienții tăi. Specificați pachetele clienților care găzduiesc reseller-ul dvs., spațiul pe disc și lățimea de bandă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 60 GB – 140 GB Nou sau Transfer 4 minute

Cum încep?

Acum că sunteți familiarizat cu beneficiile platformei WHMCS, sunteți gata să comparați furnizorii de găzduire pentru a deveni un furnizor de găzduire reseller. Ar trebui să selectați o companie de găzduire web și un plan de găzduire reseller care este capabil să ofere resursele și suportul de care aveți nevoie pentru ca propria companie de găzduire să prospere.

Odată ce găsiți un furnizor potrivit și alegeți un nume de domeniu (puteți folosi instrumentul gratuit de căutare de domenii GoDaddy), puteți începe cu instalarea WHMCS cu un singur clic și selectați un șablon WHMCS sau o temă de găzduire WordPress dacă utilizați WP.

Dacă rămâneți blocat și aveți nevoie de asistență, puteți completa formularul de contact de pe site-ul web WHMCS pentru ajutor sau puteți accesa unul dintre sutele de articole de auto-ajutor din baza de cunoștințe. Acum mergeți mai departe cu încredere în timp ce începeți afacerea dvs. de găzduire de reseller – WHMCS vă va ajuta cu siguranță să reușiți.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire reseller dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.9/5.0 vs. altele
 • InMotion: 15,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 15,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company