Cele mai bune 10: Asistență pentru clienți pentru găzduire web (recenzii din aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10: Asistență pentru clienți pentru găzduire web (recenzii din aprilie 2023)
Cele mai bune 10: Asistență pentru clienți pentru găzduire web (recenzii din aprilie 2023)

Cele mai bune 10: Asistență pentru clienți pentru găzduire web (recenzii din aprilie 2023)

Se pare că fiecare furnizor pretinde că are cele mai bune echipe de asistență pentru găzduire web. Se presupune că sunt disponibile 24/7/365 și pot rezolva rapid orice problemă pe care o aruncați asupra lor – dacă da, atunci de ce în mod invariabil ajungem să așteptăm o mulțime de ani pentru a vorbi cu cineva?

În sfârșit, să ajungi la reprezentantul evaziv al serviciului pentru clienți la capătul unui arbore de telefon aparent impenetrabil sau o așteptare nesfârșită într-o coadă de chat trebuie să-i pară familiară misiunea din 1956 a celebrului naturalist David Attenborough de a captura dragonul Komodo evaziv pe film pentru prima dată. Trekking prin sălbăticiile Indoneziei pentru a arunca o privire asupra creaturii rar văzute atunci a fost o sarcină anevoioasă, dar în cele din urmă a biruit.

Cu toții am fost acolo la un moment dat, stând pe fir sau trimițând bilete de ajutor în eterul unui portal de asistență online. Cu toate acestea, unele gazde schimbă jocul când vine vorba de asistență. Aici, vom arunca o privire asupra primilor 10 furnizori de găzduire care sunt lideri în asistența clienților.

1. Cel mai bun suport general pentru găzduire web

Proeminentul mogul american de afaceri Warren Buffett a spus odată: „Este nevoie de 20 de ani pentru a-ți construi o reputație și cinci minute pentru a o ruina”. Și, în lumea conectată digital de astăzi, acest lucru a devenit mai evident ca niciodată. Este mult mai probabil ca știrile despre servicii slabe să fie transmise prin gură în gură, iar aproape 60% dintre consumatori vor schimba cu ușurință mărcile pentru o experiență mai bună pentru clienți. Gazda noastră de servicii pentru clienți cu cea mai mare facturare, SiteGround, știe acest lucru și se arată în modelul său de asistență.

Am acordat SiteGround un rating de fiabilitate de 5,0 pentru dedicarea sa de a oferi asistență super-rapidă, care nu vă face să așteptați. Reprezentanții gazdei sunt disponibili non-stop prin chat sau telefon cu promisiunea de a vă răspunde instantaneu la întrebări. SiteGround garantează, de asemenea, un răspuns la biletele de asistență în 10 minute. Citiți recenzia noastră cuprinzătoare de mai jos pentru a afla tot ce oferă SiteGround pentru a-și menține clienții fericiți.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Transfer GRATUIT al site-ului sau configurarea unui nou site
 • Backup-uri zilnice GRATUITE, CDN, e-mail și SSL
 • Asistență expertă 24/7, fără așteptare la telefon sau chat
 • Recomandat de WordPress ca o gazdă de top
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Începeți acum pe SiteGround.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Cu o gamă impresionantă de servicii de găzduire generale oferite, SiteGround este un inovator de top în spațiul de găzduire – de la soluții software personalizate până la asistență pentru clienți de prim rang. Compania oferă întreaga gamă de funcții de găzduire web, inclusiv un Cloudflare CDN gratuit, cPanel cu acces SSH și baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă – ca să nu mai vorbim de asistență pentru clienți demnă de premii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Pentru a se asigura că agenții sunt întotdeauna disponibili, SiteGround depășește toate turele. În acest fel, cineva este întotdeauna disponibil să ajute. Acesta, împreună cu soluțiile de găzduire de vârf din industrie, este motivul pentru care SiteGround se află în fruntea listei noastre.

2. Cel mai bun suport pentru găzduire partajată

Multe companii moderne constată că oferirea unei abordări omnicanal pentru asistență aduce beneficii atât clienților, cât și afacerilor acestora. Este eficient pentru că permite clienților să aleagă unde și cum primesc ajutor și eliberează echipele de asistență, astfel încât să poată aborda problemele mai complexe care nu pot fi rezolvate printr-un portal de autoajutorare.

Recomandarea noastră de găzduire partajată de top recunoaște acest lucru și a dezvoltat o platformă de asistență multicanal unde clienții pot selecta modul în care doresc să comunice cu compania. Proprietarii site-ului pot contacta gazda printr-un sistem de bilete online prin chat sau prin telefon pentru a primi răspunsuri la întrebări. Gazda oferă, de asemenea, o bază de cunoștințe imensă care încurajează autoservirea. Aruncă o privire la recenzia noastră completă de mai jos. Dacă sunteți în căutarea unui plan eficient de găzduire partajată și a unui serviciu extraordinar pentru clienți, aceasta poate fi gazda pentru dvs.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde web partajate la prețuri accesibile »

3. Cel mai bun suport pentru găzduire VPS

O altă componentă pe care o adaugă unele companii la strategiile lor de asistență omnicanal este comunitățile de servicii pentru clienți online. De fapt, mai mult de 60% dintre companiile care au folosit abordarea comunității clienților notează că conținutul generat de utilizatori oferă mai multă credibilitate mărcii decât conținutul creat de angajați.

Încrederea este incredibil de importantă în spațiul de găzduire, deoarece mulți proprietari de site-uri își lasă mijloacele de existență în mâinile gazdelor lor. Pentru companiile care au renunțat la mediul de găzduire partajată, gazda VPS de mai jos oferă puterea și performanța de care are nevoie un site mare și o platformă de asistență multicanal care include o componentă comunitară. Faceți clic pe recenzia completă de mai jos pentru a afla cum această gazdă vă poate ajuta să rezolvați întrebările dificile care apar uneori cu găzduirea VPS.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS, care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți mai multe gazde VPS »

4. Cel mai bun suport pentru găzduire dedicată

Să presupunem că ați creat cu succes o prezență web de anvergură și că atrageți în mulțime vizitatori pe site-ul dvs. Felicitări! Acesta era scopul. Dar, atunci când site-urile se extind, există mereu dureri și încetiniri crescânde care vin odată cu creșterea traficului și a conținutului – iar acestea uneori pot funcționa pentru a submina toată munca ta grea.

Aproape 80% dintre consumatori spun că nu se vor întoarce niciodată la un site care are performanțe slabe, iar jumătate dintre utilizatorii web abandonează site-urile care nu se încarcă în două secunde. Trecerea la un server dedicat este în mod normal răspunsul pentru site-urile care au depășit mediile de găzduire partajată și nu sunt potrivite pentru un VPS. Și, dacă sunteți dedicat, veți avea nevoie de o rețea de asistență solidă și de încredere pentru a vă asigura că site-ul și afacerea dvs. îndeplinesc cerințele tot mai mari ale clienților dvs. Următorul este serverul dedicat cel mai bine cotat, cu planuri care sunt complete cu asistență și monitorizare 24/7. Citiți recenzia de mai jos – clienții și rezultatul final vă vor mulțumi.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vedeți mai multe gazde de server dedicate »

5. Suport pentru găzduire cel mai bine gestionat

Serviciul pentru clienți eficient și eficient este crucial pentru proprietarii de site-uri care folosesc orice tip de serviciu de găzduire. Dar nicăieri acest lucru nu este mai important decât în spațiul de găzduire gestionat. Când ajungeți la piulițe și șuruburi, găzduirea gestionată este într-adevăr totul despre suport. Serverul dvs. are nevoie de monitorizare 24/7 pentru a vă asigura că site-urile și aplicațiile esențiale rulează în mod constant.

Drept urmare, mulți recomandă testarea timpului de răspuns al unui furnizor înainte de a încheia un contract pe termen lung pentru găzduire gestionată. Gazda de mai jos conduce lista noastră cu cele mai bine gestionate servicii de găzduire. Compania face mai mult decât să vă gestioneze serverele. Este dedicat să-și facă echipa disponibilă pentru întrebările de teren imediat, în orice moment al zilei și monitorizează constant site-urile pentru a garanta că funcționează la performanță maximă. Aruncă o privire la recenzia noastră completă de mai jos și vezi cum te poate ajuta această gazdă.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Alegerea auto, semi-sau complet gestionată
 • Hardware Intel la nivel de întreprindere
 • Sistem de operare Linux sau Windows
 • Stocare RAID SSD pentru viteză suplimentară
 • 100% funcționare a rețelei
 • Începeți acum pe Liquid Web.

A REUȘIT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Vedeți mai multe gazde web gestionate »

6. Cel mai bun suport pentru găzduire „Website Builder”.

Importanța unui design bun al site-ului web și a gradului de utilizare nu poate fi exagerată. Peste 35% dintre vizitatori vor înceta să interacționeze cu un site dacă designul este necorespunzătoare, iar consumatorii vor renunța după 60 de secunde dacă nu pot finaliza o tranzacție. De aceea, este important ca proprietarii de site-uri fără prea multe cunoștințe de codificare sau experiență în design web să apeleze la o gazdă care cuplează un constructor de site intuitiv cu suport de top.

Gazda de mai jos oferă ambele. Cu o gamă largă de șabloane și un editor drag-and-drop ușor de utilizat, proprietarii de site-uri pot pune rapid în funcțiune site-uri de calitate profesională. Dacă întâmpinați probleme cu procesul de proiectare-build, aveți la dispoziție și un depozit online extins de articole KB. Asigurați-vă că consultați recenzia noastră cuprinzătoare de mai jos, care analizează serviciile și sprijinul oferit de acest furnizor.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai mulți creatori de site-uri »

7. Cel mai bun suport pentru găzduire WordPress

Nu trebuie să-ți citesc palma sau să-mi consult globul de cristal pentru a știu că folosești WordPress. O să merg mai departe și să prezic că sunteți, deoarece CMS-ul alimentează aproape 30% din web – adică peste 74 de milioane de site-uri web! Utilizarea WordPress și a celor peste 51.000 de plugin-uri poate deveni uneori puțin dificilă.

Dar nu te îngrijora. Gazda de mai jos a devenit lider în spațiul de găzduire WordPress datorită software-ului său web builder care face utilizarea CMS-ului mai intuitivă și a centrului său de asistență cuprinzător. Cu această gazdă, proprietarii de site-uri pot obține rapid răspunsurile pe care le caută prin mai multe canale, inclusiv prin chat, telefon, e-mail și comunicare bazată pe comunitate. Mai jos este recenzia noastră completă. Asigurați-vă că îl citiți cu atenție pentru a vedea de ce atât de mulți utilizatori WordPress fac parteneriate cu acest furnizor.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire WordPress »

8. Cel mai bun suport pentru găzduire Joomla

Plasând pe locul al doilea după WordPress ca popularitate, CMS-ul Joomla cu sursă deschisă este folosit de corporații, editori, organizații guvernamentale și companii din întreaga lume pentru a-și alimenta proprietățile online. Deși Joomla a fost dezvoltat pentru a fi ușor de configurat, este întotdeauna un pariu bun să faci echipă cu o gazdă care oferă instalări cu un singur clic și suport pentru CMS.

Gazda de mai jos nu numai că oferă actualizări automate pentru Joomla Core, ci oferă și unii dintre cei mai rapidi timpi de răspuns de asistență din industrie. Tutorialele și seminariile web din baza de cunoștințe a furnizorului au devenit una dintre cele mai utile resurse de găzduire de auto-ajutorare de pe web. Și echipa sa de asistență se mândrește cu concentrarea acordată îngrijirii clienților. Recenzia de mai jos este o lectură grozavă. Oferă-i o dată și află cum parteneriatul cu această gazdă poate aduce beneficii afacerii tale.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instalare și configurare Joomla simplificată
 • Asistență 24/7 din SUA cu experiență Joomla
 • Sunt disponibile până la 200 USD în credite publicitare pentru motoarele de căutare
 • Platforma partajată este de încredere de milioane de proprietari de site-uri
 • Certificat SSL GRATUIT și înregistrarea domeniului
 • Începeți acum Bluehost.

JOOMLA
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă tot ce aveți nevoie pentru a obține rapid un magazin online construit de Joomla. Începând cu un domeniu gratuit și cu instalarea Joomla cu 1 clic, puteți personaliza cu ușurință o piață online cu aspect profesional și puteți fi remarcat în rezultatele căutării. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire Joomla »

9. Cel mai bun suport pentru găzduire Drupal

Cifrele sunt în continuare și ne spun că software-ul open-source este aici pentru a rămâne. Un uluitor de 78% dintre companii își conduc acum companiile pe soluții open-source. Și un alt lider în spațiul CMS open-source, Drupal, câștigă rapid acțiune pe piață.

Această popularitate în creștere se datorează în mare parte principiilor sale fundamentale de colaborare și inovare – și faptului că va fi întotdeauna oferită gratuit. Deși platforma a fost construită pentru a face crearea de conținut simplă, de obicei apar situații care necesită ajutorul unui expert. Gazda de mai jos angajează o echipă de autorități Drupal care vă poate ajuta cu cele mai complexe întrebări tehnice despre CMS. Citiți interpretarea noastră de mai jos pentru a vedea toate avantajele care vin cu pachetele Drupal ale acestei gazde.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT, generator de site și Drupal cu 1 clic
 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și e-mail
 • Include cPanel și certificat SSL GRATUIT
 • Obțineți până la 200 USD în credite de marketing GRATUITE
 • Asistență pentru clienți din SUA disponibilă 24/7
 • Începeți acum Bluehost.

DRUPAL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Începeți cu Drupal cu Bluehost cu un singur clic. Bluehost oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe cu acest sistem de gestionare a conținutului din ce în ce mai popular – inclusiv un domeniu gratuit, e-mail nelimitat, spațiu de stocare și lățime de bandă și asistență pentru clienți din SUA pentru a ajuta la fiecare pas. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire Drupal »

10. Cel mai bun suport pentru găzduire Magento

Peste 50% dintre consumatori preferă să facă cumpărături online, iar 96% dintre oameni au cumpărat bunuri prin internet la un moment dat. Drept urmare, companiile din întreaga lume se aliniază pentru a asigura o parte din plăcinta de comerț electronic. Și peste 250.000 dintre ei fac acest lucru cu ajutorul Magento.

Platforma scalabilă de comerț electronic este eficientă; cu toate acestea, există o curbă abruptă de învățare care necesită timp pentru a înțelege toate trucurile Magento. Furnizorul de mai jos oferă planuri de găzduire special adaptate pentru Magento și o echipă de specialiști pricepuți în complexitatea platformei. Dacă doriți să aflați cum să vă extindeți afacerea online și să obțineți cele mai bune rezultate din software-ul Magento, citiți recenzia noastră de mai jos. Veți găsi că asistența și serviciile acestei gazde sunt de vârf.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Servere cloud optimizate pentru magazinele Magento
 • Construiește-ți magazinul cu ajutorul unui expert dedicat
 • Centre de date globale cu conformitate cu PCI și GDPR
 • Prețuri transparente orare sau lunare
 • Copii de rezervă sigure și securitate SiteLock
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

MAGENTO
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dispunând de trei configurații Magento, 1&1 IONOS deservește toate tipurile de afaceri online. Am descoperit că serverele cloud ale companiei sunt combinația perfectă de preț și performanță, combinând scalabilitate imensă cu accesibilitatea și suportul necesar la construirea unui magazin online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe planuri de găzduire Magento »

Am avut parte de o asistență excelentă pentru clienți din partea gazdelor de top personal

Deși niciunul dintre noi nu a avut ocazia de a găsi dragoni de Komodo în Indonezia, toți membrii echipei Gazduirweb au avut experiență în navigarea în arborele de telefon ale diferitelor gazde pentru a găsi reprezentantul uneori evaziv al serviciului pentru clienți. Facem din aceasta o parte cheie a recenziilor noastre practice, mai ales având în vedere cât de importante sunt echipele de asistență pentru experiențele proprietarilor de site-uri și pentru satisfacția generală. Gazdele prezentate aici reprezintă cel mai bun lucru pe care industria are de oferit în ceea ce privește suportul.

Când vine vorba de alegerea unei gazde pentru site-ul afacerii tale, este esențial să cercetezi eficacitatea rețelei sale de suport.

Pentru a evita să vă blocați în mlaștina de bilete de asistență ignorate și apeluri telefonice fără răspuns, înscrieți-vă astăzi pentru unul dintre planurile noastre de găzduire de top. Aceste gazde primesc cea mai mare recomandare a noastră și vă promit că veți fi pe mâini bune.

Consultați recenzia noastră completă despre SiteGround

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, SiteGround este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent SiteGround pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 5,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală, dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre SiteGround:

Cu o reputație de asistență pentru clienți de încredere și inovații tehnologice de vârf, SiteGround trebuie să fie în fruntea listei dvs. de potențiali furnizori de găzduire. Gazda premium le permite proprietarilor de site-uri și utilizatorilor WordPress să opereze cu performanță și fiabilitate în medii cloud-powered scalabile fluid.

Înainte de a vă înscrie la SiteGround, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de SiteGround. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a SiteGround
 • SiteGround: 5.0/5.0 vs. altele
 • SiteGround: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că SiteGround este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului SiteGround. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan SiteGround.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company