Cele mai bune 4 găzduiri SSD VPS (aprilie 2023) – 6 USD până la 19,99 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 4 găzduiri SSD VPS (aprilie 2023) – 6 USD până la 19,99 USD
Cele mai bune 4 găzduiri SSD VPS (aprilie 2023) – 6 USD până la 19,99 USD

Cele mai bune 4 găzduiri SSD VPS (aprilie 2023) – 6 USD până la 19,99 USD

Găzduirea VPS este pentru cei care au nevoie de o mulțime de putere de calcul, stocare și lățime de bandă la un preț lunar rezonabil. Dacă căutați în mod special găzduire SSD VPS, recunoașteți valoarea unităților cu stare solidă (SSD) pentru performanță maximă. Am testat servicii cu cele mai bune gazde VPS – pentru Windows, Linux, găzduire în cloud și multe altele – și am restrâns lista la cele mai bune găzduiri web de performanță. Veți găsi mai jos cei mai buni furnizori de găzduire SSD VPS din 2023.

1. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 USD/lună. fără contracte sau modificări de preț
 • Cele mai recente PHP, MySQL, Perl, Python, Ruby și multe altele
 • 14 sisteme de operare pentru Windows și Linux
 • Hardware-ul cu auto-vindecare crește timpul de funcționare al site-ului dvs
 • Începeți acum pe InterServer.

SSD VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

2. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • SSD-uri GRATUITE pentru găzduire VPS de 20 ori mai rapidă
 • CentOS de nivel enterprise și corecții de securitate
 • Acces root și SSH și opțiune de reseller cu WHM
 • Infrastructură cloud cu redundanță în timp real
 • Conturi FTP nelimitate și baze de date MySQL
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

SSD VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Găzduirea InMotion include o mulțime de performanțe în planurile VPS, oferind unități SSD (Solid-State) securizate pentru găzduire de până la 20 de ori mai rapidă. Infrastructura cloud la nivel de întreprindere alimentează serverele dvs. virtuale, iar echipa InMotion este disponibilă 24 de ore pe zi, vă monitorizează rețeaua și administrează corecțiile pentru server și sistemul de operare… Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Performanță maximă la un preț ultra-accesibil
 • Stocare SSD redundantă cu 2-8 GB RAM
 • Migrare fără probleme de la găzduirea partajată Bluehost
 • Asistență premium și rate de funcționare standard din industrie
 • Cumpărătorii Gazduire web beneficiază de o reducere de 33% în prima lună
 • Începeți acum Bluehost.

SSD VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Odată ce ați depășit găzduirea partajată, Bluehost este gata să vă ajute să vă dezvoltați site-ul web la VPS și nu numai. Fiecare VPS Bluehost este echipat cu SSD-uri performante, tone de memorie RAM și două până la patru nuclee la alegere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

4. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Asigurați-vă instantaneu VPS-ul cu spațiu de stocare SSD
 • Dovedit mai rapid decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Monitorizare în timp real a serverului și backup-uri încorporate
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Opțiuni Windows sau Linux cu cPanel sau Plesk
 • Începeți acum pe Liquid Web.

SSD VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web este specializat în găzduirea serverelor virtuale cu viteză SSD, furnizare instantanee și lățime de bandă largă oferită în fiecare plan VPS. Susținută de echipa Heroic Support™ mereu activă, găzduirea SSD VPS cu Liquid Web este ultra fiabilă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Defalcare de revizuire

Ești gata să vezi din ce sunt făcute aceste servere SSD? După ce am analizat în detaliu cei mai buni furnizori de găzduire VPS și cloud, am condensat constatările noastre într-un tabel rezumat pentru găzduirea SSD VPS. Înainte de a lua o decizie, luați în considerare timpul de funcționare, stocarea, lățimea de bandă și opțiunile sistemului de operare, precum și evaluările noastre de experți.

Iată cele mai bune servicii de găzduire SSD VPS:

Rang Gazdă web Ora de configurare Spatiu pe disc Evaluare de expert
1 InterServer 6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB ★★★★★ 4.7
2 In miscare 6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD ★★★★★ 4.6
3 Bluehost 6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD ★★★★★ 4.5
4 Liquid Web 7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD ★★★★★ 4.5

Cauți altceva în afară de ssd vps hosting?

Gazduire web ieftina

Dacă prețul este cel mai important factor de decizie atunci când alegeți o gazdă web, consultați recomandările noastre pentru planuri de găzduire web ieftine. Recenziile noastre acoperă cele mai ieftine gazde cu cele mai bune funcții pentru buget. Vezi toate recenziile »

Gazduire Server Dedicat

Căutați un server dedicat pentru a vă găzdui site-ul? Alegerea gazdei potrivite poate face toată diferența. Vedeți ce a descoperit echipa noastră când a comparat diferitele opțiuni de găzduire dedicată. Vezi toate recenziile »

Gazduire VPS

Deși nu sunt o soluție bună pentru începători, serverele private virtuale oferă resurse de calcul ideale și scalabilitate pentru cei care se simt confortabil să gestioneze setările avansate. Consultați recenziile noastre despre cele mai bune opțiuni VPS. Vezi toate recenziile »

Găzduire WordPress

Dacă WordPress este platforma preferată, veți dori să citiți despre experiențele noastre de instalare și întreținere WP cu diverse gazde înainte de a decide asupra unui plan de găzduire. Vezi care dintre ele are cea mai mare recomandare a noastră. Vezi toate recenziile »

Creator de site-uri web

Îți dorești propriul site, dar nu știi de unde să începi? Aceste servicii vă permit să vă construiți propriul site, fără a fi necesare cunoștințe de codare sau programare. Fii pe web în cel mai scurt timp – și la un preț foarte mic! Vezi toate recenziile »

Ghidul nostru pentru cel mai bun SSD VPS și găzduire în cloud (Windows, cPanel și ieftin)

Dacă găzduiești aluatul suplimentar pentru găzduirea VPS, asigură-te că primești ceea ce plătești. Te-ai gândi, pe măsură ce urcăzi în clasamentul de găzduire, că ar urma calitatea arhitecturii – dar s-ar putea să fii surprins de câte oferte VPS nu au inclus hard disk-uri cu stare solidă de performanță mai ridicată.

La fel ca în cazul oricărei găzduiri, de la planuri partajate generice la WordPress luxos, complet gestionat, un furnizor de calitate poate face o lume de diferență. Din fericire, unele dintre gazdele noastre preferate de multă vreme înțeleg valoarea de a dedică resurse suplimentare pentru a se asigura că clienții, site-urile și aplicațiile lor de nivel superior funcționează la eficiență maximă.

Ce este VPS SSD Hosting? — Doar un VPS cu stocare SSD

Arată ca o supă de alfabet, dar găzduirea VPS SSD doar îmbină două acronime care sunt destul de comune în domeniul găzduirii. VPS înseamnă server privat virtual, ceea ce presupune împărțirea unui server fizic în diferite partiții sau felii. Fiecare felie poate fi configurată să ruleze diferite sisteme de operare sau programe software pentru a personaliza mediul la nevoile specifice ale clientului.

Într-un fel, un plan VPS este o combinație de găzduire partajată și dedicată – partajați un server cu o mână de alți clienți, în timp ce vă bucurați de un plus de resurse dedicate.

SSD-urile sau unitățile cu stare solidă sunt o versiune mai rapidă și mai modernă a hard disk-ului tradițional. În loc de un platou rotativ cu un braț de citire/scriere, SSD-urile stochează informații pe cipuri de memorie flash. Mai puține piese în mișcare înseamnă performanță și fiabilitate mult mai mari.

SSD-urile au câștigat acțiune la sfârșitul anilor 2000, făcându-le mai scumpe și nu la fel de mari, din punct de vedere al capacității, ca hard disk-urile tradiționale. Cu toate acestea, timpul fulgerător pentru a transfera fișiere și a rula aplicații face ca SSD-urile să fie deosebit de relevante în lumea găzduirii web, unde milisecundele contează.

Cel mai bun general: SSD Cloud/VPS cu găzduire InMotion

Cloud VPS adaugă o altă zbârcire colecției noastre de vocabular de găzduire. În loc să se bazeze pe un server fizic pentru a găzdui un anumit număr de medii virtualizate, găzduirea în cloud conectează rețele masive de hardware pentru a adăuga resurse aparent nelimitate pentru disponibilitate și scalabilitate.

În plus față de defalcarea SSD-urilor, furnizorii de top, cum ar fi InMotion Hosting, oferă clienților o rețea cloud extrem de redundantă, practic fără timpi de nefuncționare. Cu managementul serverului inclus în mod gratuit, echipa de experți a InMotion Hosting va actualiza și va corecta lucrurile de la licențele cPanel la straturile de securitate ale sistemului de operare. De asemenea, ne place că InMotion Hosting oferă noilor clienți două ore de timp dedicat cu un administrator de sistem Tier III pentru ajutor cu migrarea site-urilor web, setările de securitate, instalările de aplicații și configurațiile de automatizare.

Cel mai bun VPS ieftin: găzduire SSD cu InterServer

În timp ce mai multe gazde cu buget redus se strecoară planuri de găzduire și infrastructură reduse pe lângă legiunile de proprietari de site-uri web netehnici, prietenii noștri de la InterServer oferă planuri bine rotunjite, pline de caracteristici și opțiuni la un preț greu de credibil de 6,00 USD pe lună.

Cunoscut de mult pentru serverele sale de mare viteză, InterServer se mândrește cu o platformă extrem de configurabilă, care oferă dezvoltatorilor libertatea de a explora și testa noi instrumente. Pe măsură ce mediul dvs. VPS crește, crește și nivelul de asistență gestionat oferit de companie, eliberându-vă de întreținerea obositoare și permițându-vă să vă concentrați asupra inițiativelor dvs. online.

Cel mai bine gestionat VPS: Găzduire SSD cu Liquid Web

Pentru cei care caută un tratament de cinci stele, nu căutați mai departe decât Liquid Web. Serviciile gestionate pot însemna lucruri extrem de diferite pentru diverse companii de găzduire. În loc să facă minimum pentru a menține luminile aprinse, experții Liquid Web acoperă o gamă largă de platforme și reglementări complicate cu serviciile lor gestionate, inclusiv planurile de conformitate cu WordPress, HIPAA și PCI, cloud și hibride.

Datorită expertizei Liquid Web, infrastructura gestionată și serverele SSD ale companiei depășesc AWS, Rackspace și Digital Ocean. Prin gestionarea actualizărilor de software, a corecțiilor de securitate și a altor probleme din mediul dvs. de găzduire, Liquid Web le permite clienților să se concentreze asupra site-ului și afacerii lor în loc de problemele IT.

Pentru un SSD VPS specific pentru sistemul de operare: utilizatori Windows vs. Linux

Utilizatorii vor selecta un anumit sistem de operare pe baza experienței lor anterioare, împreună cu cerințele și limbile aplicației lor. Majoritatea gazdelor și clienților optează pentru sisteme de operare bazate pe Linux, inclusiv CentOS, Fedora sau Ubuntu, dar cei care rulează programe ASP.NET sau Visual Basic vor dori cu siguranță să rămână cu un plan de server virtual Windows.

De ce Liquid Web pentru Windows

Pe lângă sistemele standard CentOS, Debian și Fedora, Liquid Web poate furniza un VPS care rulează Windows Server 2012 sau 2016 în doar o oră sau două. Compania de găzduire depășește aplicarea unui sistem de operare pe o partiție, oferind monitorizare non-stop și o garanție de funcționare de 100%.

Iubitorii de Windows vor aprecia numeroasele integrări ale Liquid Web, inclusiv pachetele scalabile Microsoft SQL Database-as-a-Service și instalările gestionate de Active Directory. De asemenea, apreciem că gazda de lux adaugă Cloudflare CDN, securitate îmbunătățită, protecție DDoS și backup-uri încorporate.

De ce InMotion Hosting pentru Linux

InMotion Hosting își maximizează infrastructura SSD VPS oferind CentOS 6 într-o stivă LAMP, mediul ales pentru mulți dezvoltatori de site-uri web și aplicații. Aceasta înseamnă că mediul dvs. de găzduire va fi pregătit pentru versiuni testate și adevărate de Apache, MySQL și PHP. Dacă doriți să testați ofertele Linux ale InMotion Hosting cu alți furnizori, am comparat cele mai bune gazde Linux VPS.

Utilizatorii își pot accesa infrastructura de la distanță prin shell securizat sau SSH sau pot folosi interfața grafică inclusă a cPanel. Pe lângă faptul că oferă clienților posibilitatea de a alege între centrele de date de pe coasta de est sau de vest, InMotion primește în mod constant note mari pentru satisfacția clienților în spatele unui timp de funcționare de 99,99% și a garanțiilor de rambursare a banilor de 90 de zile și a asistenței informate 24/7/365.

Pentru un SSD VPS specific pentru panoul de control: cPanel vs. Utilizatori Plesk

Ca și în cazul sistemelor de operare, clienții de găzduire pot fi destul de pretențioși cu privire la panoul de control pe care îl folosesc pentru a-și gestiona contul și infrastructura de găzduire. Plesk și cPanel sunt lideri în industrie și destul de asemănătoare. Diferențele minore în interfața cu utilizatorul deoparte, prețul, sistemele de operare acceptate și opțiunile panourilor administrative pot face sau distruge experiența de găzduire a unui utilizator. Pentru a compara alte gazde care sunt specializate în cPanel, am compilat o listă cu furnizorii noștri preferați la toate nivelurile de găzduire.

De ce Bluehost pentru cPanel

Cunoscut pentru asistența excelentă pentru clienți și planurile de găzduire partajată și WordPress ultra-accesibile, Bluehost oferă SSD-uri ca parte a platformei sale de găzduire VPS, oferind clienților spațiu de creștere. Utilizatorii ar putea fi oarecum limitati în ceea ce privește numărul de nuclee sau cantitatea de stocare pe care o pot folosi, dar migrările fără întreruperi și furnizarea instantanee sunt avantaje importante.

Bluehost a creat o interfață de gestionare personalizată pe partea superioară a cPanelului, oferind clienților toate instrumentele familiare ale interfeței administrative, în plus față de programe suplimentare pentru a simplifica și mai mult gestionarea site-ului web, serverului, e-mailului și facturării într-un singur tablou de bord ușor de utilizat.

De ce Liquid Web pentru Plesk

Eticheta de preț îi sperie pe mulți proprietari de site-uri neexperimentați, dar Liquid Web este un purtător standard când vine vorba de infrastructura SSD de mare octanism și de servicii luxoase, gestionate cu mănușă albă. Compania oferă o garanție rară de funcționare de 100% și promite cel mai util suport în găzduire.

Liquid Web valorifică flexibilitatea platformei Plesk oferind panoul de control pe planuri Linux sau Windows VPS. Plesk Onyx vine cu suport GitHub, Docker și Node.JS, precum și un browser de jurnal îmbunătățit și instrumente pentru monitorizarea utilizării resurselor și actualizarea sistemului de operare.

Valorificați puterea SSD-ului – Găzduire VPS la performanță maximă

Acum că ați primit o scurtă prezentare a avantajelor găzduirii VPS pe SSD-uri, este timpul să treceți pe calea rapidă. Majoritatea configurațiilor de server ale furnizorilor de găzduire obțin performanță de 20 de ori mai rapidă cu hard disk-urile specializate, făcând planurile enumerate mai sus o investiție valoroasă. Adăugați serviciile gestionate, sistemul de operare sau panoul de control pe care îl alegeți, iar site-ul sau aplicația dvs. sunt gata să surprindă oamenii.

Încă nu ești sigur despre SSD-uri? Aruncați o privire la clasamentul celor mai bune gazde VPS în general – veți observa că multe dintre gazdele noastre preferate menționate aici se clasează și în partea de sus a listei respective.

Top alternative la „SSD VPS Hosting”

Dacă căutarea dvs. de găzduire ssd vps a fost goală, poate doriți să luați în considerare alte opțiuni populare pentru găzduire web. La urma urmei, planurile de găzduire ssd vps, chiar și de la furnizori precum InterServer, alegerea noastră de top, pot fi costuri prohibitive și s-ar putea să nu aibă toate caracteristicile de care aveți nevoie.

Pentru a găsi prețuri sau caracteristici similare cu InterServer care se potrivesc mai bine nevoilor dvs. de găzduire ssd vps, încercați aceste ghiduri utile de la personalul nostru:

 • Alte gazde vs. InterServer
 • Oferte de la concurenții InterServer
 • Revizuirea completă a InterServer

Rețineți că planurile de găzduire ssd vps ale InterServer încep de la doar 6,00 USD pe lună, ceea ce este un factor major în evaluarea noastră de 4,7 din 5 în categoria ssd vps hosting. Deci, dacă încă nu sunteți sigur, dar doriți să încercați cel mai bun furnizor de găzduire ssd vps, InterServer la 6,00 USD este o opțiune cu risc scăzut.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company