Cele mai bune 13 găzduiri de servere dedicate (aprilie 2023)

Cele mai bune 13 găzduiri de servere dedicate (aprilie 2023)

Cele mai bune 13 găzduiri de servere dedicate (aprilie 2023)

A avea nevoie de cel mai bun plan de găzduire pentru server dedicat este o problemă bună – înseamnă probabil că site-ul web sau afacerea dvs. online a crescut la astfel de înălțimi și succes, încât necesită resurse complete de server pentru a gestiona fluxul de vizitatori.

Găzduirea dedicată reprezintă vârful puterii de calcul cu procesoare izolate, securitate îmbunătățită și control total asupra optimizărilor de performanță.

Pentru a vă ajuta să identificați cel mai bun plan de găzduire dedicat, am testat toate opțiunile de top și le-am comparat în ceea ce privește prețul, performanța, gradul de utilizare și fiabilitatea. Aruncă o privire la rezultatele noastre:

1. Liquid Web – Cel mai bun server dedicat de găzduire în general

Când vine vorba de hardware premium și asistență de lux, nu există un furnizor de găzduire dedicat mai bun decât Liquid Web. Compania omite găzduirea partajată pentru a se concentra doar pe soluții moderne de găzduire VPS, cloud și server dedicat.

Serverele Liquid Web sunt construite la comandă în varietăți Windows sau Linux, plus o selecție de panouri de control și alte instrumente utile pentru a începe.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB
 • Nuclee CPU: 4 – 16
 • Memorie: 32 – 256 GB
 • Stocare: Până la șase unități: 480 GB SSD – 36 TB SATA
 • Lățime de bandă: 5 TB – Necontorizat
 • Timp de funcționare: 100%
 • Locații server: Michigan, Arizona și Amsterdam

De la început, clienții pot alege dintre sistemele de operare CentOS, CloudLinux, Ubuntu sau Windows, precum și versiunile pro ale portalurilor administrative InterWorx, Plesk și cPanel.

Caracteristicile suplimentare includ scanări de conformitate PCI, protecție DDoS, echilibrarea încărcăturii și evaluarea vulnerabilităților.

Liquid Web ne-a impresionat prin volumul uriaș de spațiu pe disc disponibil cu fiecare server dedicat. La nivel de bază, clienții încep cu 480 GB de stocare SSD ca disc principal, plus un disc SATA suplimentar de 1 TB și 250 GB pentru backup.

Planul de găzduire de cel mai înalt nivel se extinde până la 2 TB de stocare SSD primară, 2 TB de copii de rezervă SATA și Acronis și 2 TB de stocare suplimentară de fișiere.

Lăsând deoparte capacitatea, niciun serviciu de găzduire pe server dedicat nu vine cu un suport și servicii gestionate mai bune decât Liquid Web.

Sute de tehnicieni de găzduire Tier 3, care dețin peste 250 de certificări Red Hat Linux, Windows și alte certificări, lucrează la fața locului în centre de date axate pe monitorizarea serverelor și securitatea rețelei.

Echipa de asistență a companiei de găzduire dedicată, numită Cei mai folositori oameni în găzduire, promite o garanție de funcționare de 100% și răspunsuri la întrebările telefonice și prin chat în mai puțin de un minut.

2. InterServer – Cea mai bună găzduire dedicată ieftină

Întotdeauna alegerea noastră pentru a găzdui accesibilitatea și flexibilitatea, InterServer este, de asemenea, cunoscut pentru infrastructurile moderne impresionante și suportul extrem de bine informat și practic.

Fiecare server dedicat este complet personalizabil și furnizat în mai puțin de patru ore fără nicio taxă de configurare. Pur și simplu alegeți ce procesor Intel Xeon sau AMD doriți, apoi selectați până la patru hard disk-uri pentru stocare și unități de rezervă.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 44,00 USD

 • Monitorizare 24/7 timp de funcționare și centru de date privat
 • Până la 24 de nuclee și lățime de bandă de 100 TB
 • 12 sisteme de operare și 3 panouri de control
 • Configurații personalizate construite și întreținute intern
 • Garanție de blocare a prețului fără contracte
 • Începeți acum pe InterServer.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Știi că o companie de găzduire înseamnă afaceri atunci când deține și operează propriile sale centre de date. Deoarece angajații InterServer construiesc și gestionează servere în aceeași clădire cu sediul companiei, clienții de găzduire dedicată beneficiază de cea mai mare flexibilitate, asistență și monitorizare non-stop. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 250 GB – HDD de 80 TB 4 – 52 de nuclee 32 GB – 128 GB
 • Nuclee CPU: 4 – 24
 • Memorie: 8 GB – 1 TB
 • Stocare: Până la opt unități: 250 GB – 32 TB SSD sau 2-10 TB SATA
 • Lățime de bandă: 10 TB – Necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Locații server: două centre de date în New Jersey sau Los Angeles

Opțiunile de configurare a serverului includ mai multe configurații de adrese IP și chiar rate de lățime de bandă reglabile. InterServer oferă porturi de 1 GB și 10 GB și chiar este dispus să nu mai urmărească consumul de lățime de bandă dacă sunteți dispus să plătiți pentru asta.

Clienții au 18 sisteme de operare uimitoare din care să aleagă, inclusiv FreeBSD, Fedora, CentOS și mai multe versiuni de Ubuntu și Windows.

Odată ce sunteți în funcțiune cu un plan de găzduire InterServer, serviciile gestionate ale companiei vor acoperi toate problemele hardware și reinstalările sistemului.

Dacă utilizați un panou de control (gazdă oferă cPanel, Plesk sau DirectAdmin), veți vedea mai multe depanare, actualizări și supraveghere de bază a securității.

Îmbunătățirea asistenței înseamnă că experții gazdei serverului dedicat vă pot ajuta apoi cu clustering și echilibrarea încărcăturii, VPN-uri, firewall-uri gestionate și optimizări ale performanței.

Arătând că un server dedicat ieftin poate veni în continuare cu toate clopotele și fluierele importante, InterServer include chiar și 20 GB/s de protecție DDoS gratuită – care poate fi actualizată la 100 GB/s.

Clienții pot beneficia, de asemenea, de asistența gratuită pentru migrarea datelor și transferul de domenii, realizată de obicei în 24 până la 48 de ore.

3. A2 Hosting – Cea mai rapidă găzduire dedicată

A2 Hosting se laudă cu viteze de încărcare de până la 20 de ori mai rapide decât mulți concurenți și oferă mai multe niveluri de îmbunătățire a performanței.

Toate serverele A2 Hosting sunt echipate cu unități SSD de mare viteză și creșteri suplimentare de viteză de la APC/OPcache, Memcached, HTTP/2, serverul web LiteSpeed și rețeaua de livrare de conținut CloudFlare.

Actualizarea Turbo Server de la A2 Hosting oferă un înlocuitor Apache care consumă mai puțin CPU și mai puține resurse de memorie – permițând conexiuni mai rapide și mai eficiente, precum și o stabilitate îmbunătățită.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 105,99 USD

 • Acces rădăcină și 3 niveluri de gestionare a serverului
 • Servere gestionate de experți implementate instantaneu
 • Alegeți dintre 4 centre de date de pe 3 continente
 • Stocare SSD redundantă GRATUITĂ în matrice RAID-1
 • Alegere dintre 13 sisteme de operare Linux
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

DEDICAT
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Fie că sunteți în căutarea unei găzduiri gestionate sau autogestionate, A2 Hosting vă oferă trei planuri de server dedicate extrem de fiabile pentru a vă satisface nevoile, în funcție de nivelul de confort și experiență. Cu planul A2 Hosting Unmanaged Flex Dedicated Server, utilizatorii obțin control la nivel de administrator cu acces root și alegerea lor de sistem de operare Linux. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB (oglindă) 4 – 10 miezuri, 4-20 fire 16 GB – 128 GB
 • Nuclee CPU: 2 – 8
 • Memorie: 8 – 512 GB
 • Stocare: Până la cinci unități: 250 GB – 3 TB SSD sau 1 – 12 TB SATA
 • Lățime de bandă: 8 GB – 20 TB
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Locații server: Michigan, Arizona, Amsterdam și Singapore

Viteza de încărcare a paginii poate avea implicații majore în succesul site-ului dvs. web, scăzând adesea ratele de conversie, satisfacția vizitatorilor și chiar clasamentele SEO.

Accentul pus pe performanța extraordinar de rapidă este exact locul în care A2 Hosting strălucește.

Potrivit Google, mai mult de jumătate dintre utilizatorii de dispozitive mobile vor părăsi un site dacă durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca. Deși înscrierea la un server dedicat îți crește automat performanța, A2 Hosting te ajută să obții toate avantajele imaginabile.

Acestea fiind spuse, un server dedicat de la A2 Hosting nu este la fel de configurabil ca cel de la unele dintre celelalte gazde de pe lista noastră.

Configurațiile hardware au fost puțin confuze de gestionat și nu a existat o modalitate evidentă de a adăuga mai multă lățime de bandă sau de a schimba sistemele de operare la finalizare.

Cu toate acestea, după cum puteți vedea din statisticile noastre de mai sus, A2 Hosting oferă o mare cantitate de scalabilitate.

Compania de găzduire numai pentru Linux se concentrează în principal pe sisteme de operare open-source precum CentOS, Debian, Ubuntu și Gentoo, dar oferă și o licență CloudLinux.

Când vine vorba de asistență, A2 Hosting le permite clienților să aleagă între un server neadministrat sau mașini gestionate cu sau fără acces root.

Echipa de asistență 24/7 a companiei de găzduire dedicată supraveghează actualizările și upgrade-urile zilnice ale software-ului de bază, asigurând o experiență de găzduire fără griji.

4. Bluehost – Cel mai bun server dedicat Linux

Când vine vorba de găzduire web dedicată cu Bluehost, experiența se referă la calitate și nu la cantitate. În loc de o capacitate masivă a serverului, gazda se concentrează pe a face câteva lucruri excepțional de bine.

Serverele Bluehost sunt furnizate într-o clipă, oferind CentOS și o interfață specializată cPanel care permite accesul root, upgrade-uri de stocare și alte configurații de bază.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 79,99 USD

 • Aprovizionare instantanee pentru toate planurile de server Bluehost
 • Minim 3 adrese IP dedicate
 • Feronerie modernă, construită și întreținută în casă
 • Asistență rapidă 24/7 din partea unei echipe dedicate
 • Înscrieți-vă pentru a economisi 37% la primul mandat
 • Începeți acum Bluehost.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Construit pe tehnologie modernă, cu minim patru nuclee CPU per server dedicat, Bluehost oferă opțiuni de găzduire dedicată fiabile și flexibile la un preț extrem de rezonabil. Lăudăm continuu opțiunile de găzduire partajată ale companiei pentru că au hardware fantastic și o consolă de management excelentă, iar ofertele de servere dedicate ale mărcii nu sunt diferite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 500 GB – 1 TB (RAID-1) 4 miezuri, 4 – 8 fire 4 GB – 16 GB
 • Nuclee CPU: 4
 • Memorie: 4 – 16 GB
 • Stocare: 500 GB – 1 TB
 • Lățime de bandă: 5 – 15 TB
 • Timp de funcționare: N/A
 • Locații server: necunoscut

Deoarece BlueHost este o parte majoră a familiei de mărci Endurance International Group, detaliile cheie și asigurările privind acordul său privind nivelul de servicii și locațiile centrelor de date sunt greu de găsit.

Pentru a fi corect, nu am întâmpinat niciodată probleme cu Bluehost și timpi de neașteptate neaștepți, dar nu vă așteptați să primim rambursări proporționale.

Furnizorul de găzduire a serverelor dedicate este notoriu strâns cu privire la locațiile centrelor de date, dar ne așteptăm ca Bluehost să plaseze automat serverul dvs. dedicat în cea mai bună locație geografică pentru ca site-ul dvs. să aibă succes.

Furnizorul de găzduire are cel mai probabil cel puțin un centru de date lângă sediul companiei inițiale din Utah, precum și lângă sediul EIG din Massachusetts și care corespunde cu birourile globale ale Bluehost din China, India și Marea Britanie.

Soluția de server dedicat Bluehost este relativ negestionată – dar numai pentru că sistemele de gestionare a contului companiei sunt atât de ușor de utilizat.

Clienții vor aprecia garanțiile de stocare în oglindă sau RAID-1, precum și un manager personalizat de baze de date și instrumente de gestionare pentru mai multe servere.

Personalul de asistență dedicat Bluehost, care este disponibil la orice oră prin telefon, chat și bilet de e-mail, lucrează îndeaproape cu inginerii și administratorii de sisteme care lucrează cu serverul tău fizic.

5. Hostwinds – Cel mai bun server dedicat Windows

Oferind o valoare impresionantă pentru investiție, planurile de găzduire dedicate Hostwinds vor plăti dividende proprietarilor de site-uri care apreciază fiabilitatea, viteza și suportul prietenos.

Deși compania oferă lista obișnuită de sisteme de operare Linux, planurile Windows ale Hostwinds sunt cele care ne-au atras cel mai mult atenția. Clienții pot alege dintre șase versiuni diferite ale sistemului de operare, inclusiv versiunile Windows Server sau Datacenter din 2008 până în 2016.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 122,00 USD

 • Servere extrem de configurabile, cu posibilitatea de a alege între Windows sau Linux
 • Asistență complet gestionată și backup-uri pe noapte
 • Centre de date SAS de tip II și Tier 4
 • Garanție de funcționare de 99,999% și protecție DDoS
 • Înlocuire hardware de 1 oră
 • Începeți acum pe Hostwinds.

DEDICAT
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

La cel mai înalt nivel al spectrului de găzduire, poate fi uneori dificil să discerneți care servere domnesc suprem. Furnizorii pun în mod natural cel mai bun hardware și cele mai luxoase caracteristici pe primul plan atunci când vine vorba de atragerea clienților pentru găzduire dedicată la prețuri mari. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 120 GB – HDD de 12 TB 4 – 16 miezuri, 8 – 20 fire 8 GB – 32 GB
 • Nuclee CPU: 4 – 16
 • Memorie: 8 – 72 GB
 • Stocare: Până la patru unități: 120 GB – 4 TB SSD sau 1 – 12 TB HDD
 • Lățime de bandă: 10 TB – Necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9999%
 • Locații server: Washington, Texas și Amsterdam

Identificarea hardware-ului serverului potrivit poate fi puțin dificilă, dar ne place cum Hostwinds permite vizitatorilor să-și configureze mașinile înainte chiar de a pune una într-un coș de cumpărături.

Sunt disponibile diferite niveluri de stocare, RAM și lățime de bandă pentru fiecare dintre cele șase servere de bază ale companiei de găzduire, așa că asigurați-vă că vă explorați opțiunile.

Pe măsură ce adăugați unități de stocare, puteți specifica și ce tip de matrice RAID ați dori să instalați pentru a crește performanța sau fiabilitatea datelor dvs.

Fiecare server dedicat este construit personalizat atunci când este comandat, dar poate fi necesar să obțineți un panou de control; serverele vin cu acces IPMI complet la VNC KVM și comenzile de alimentare, precum și montare ISO.

Și mai bine, Hostwinds oferă utilizatorilor opt adrese IP dedicate în mod implicit – mult mai multe decât majoritatea concurenților – și le permite să se extindă până la 128 de IP-uri.

Această atenție la detalii și satisfacerea nevoilor clienților este din nou afișată cu serviciile și asistența gestionate de Hostwinds, ca să nu mai vorbim despre superbul SLA de 99,9999%.

Agenții sunt disponibili 24/7 pe mai multe canale pentru a ajuta la depanarea, iar gazda web promite că va înlocui hardware-ul defect în mai puțin de o oră.

Întreținerea serverului, actualizările și scanările de viruși sunt toate acoperite, la fel ca problemele de încărcare, configurarea DNS și configurarea și depanarea firewall-ului.

6. HostGator – Cel mai bun server de găzduire dedicat pentru începători

Combinând simplitatea ușor de utilizat cu gama completă de funcții de care au nevoie clienții, HostGator este întotdeauna o alegere solidă la orice nivel de găzduire web.

Serviciul de găzduire dedicat al companiei vine în trei pachete ușor de înțeles, cu foarte puține opțiuni de personalizare pentru a ajuta începătorii să înceapă rapid.

Capacitatea de stocare și tipul de unitate sunt predeterminate; un plan este HDD, unul este SSD, iar celălalt oferă o alegere între cele două.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 89,98 USD

 • Servere Linux sau Windows disponibile
 • Stocare HDD sau SSD plus lățime de bandă nemăsurată
 • Rețea și centru de date complet redundante
 • Acces SSH și suport pentru mai multe limbi
 • Soluții gestionate sau semiadministrate
 • Începeți acum pe HostGator.

DEDICAT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Fondată în 2002, HostGator este una dintre cele mai mari gazde web cu o lungă generație de găzduire de servere dedicate. Cu hardware actualizat, inclusiv procesoare Intel Xeon Quad-core și o mulțime de memorie RAM, HostGator echilibrează performanța, serviciul de găzduire web de calitate și prețurile competitive. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 512 GB – HDD de 2 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 8 GB – 30 GB
 • Nuclee CPU: 4 – 8
 • Memorie: 8 – 30 GB
 • Stocare: 512 GB – 1 TB SSD sau 1 – 2 TB HDD
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: N/A
 • Locații server: Utah, Texas și altele

Desigur, organizațiile mai mari și dezvoltatorii mai experimentați vor dori mult mai multe configurații disponibile cu găzduirea lor dedicată, dar HostGator nu percepe taxe suplimentare pentru lățimea de bandă nemăsurată, un panou de control sau sistemul de operare Windows.

Spre deosebire de compania soră Bluehost, HostGator este puțin mai transparent cu privire la centrele sale de date. Cele mai multe dintre serverele gazdei sunt situate în Utah și Texas, dar unele sunt în altă parte în lanțul EIG.

Clienții nu pot alege care centru de date găzduiește serverul lor dedicat, iar HostGator poate chiar să migreze contul dvs. de găzduire pe o altă mașină dintr-un alt centru de date pentru a efectua întreținere și upgrade.

Acestea fiind spuse, multor începători nu le pasă îngrozitor de unde este serverul lor dedicat, atâta timp cât funcționează. Și va fi în mare măsură, chiar dacă nu există un acord privind nivelul de servicii.

HostGator oferă clienților monitorizare și asistență non-stop, plus protecție DDoS și un firewall bazat pe IP. În plus, baza de cunoștințe online a companiei de găzduire vine cu peste 500 de tutoriale video și 700 de articole pentru a vă ajuta să aflați cum să rulați și să vă optimizați site-ul.

7. Găzduire InMotion – Găzduire de server dedicat cel mai bine gestionat

InMotion Hosting este o soluție de găzduire mai avansată, care vine cu o abundență de caracteristici ușor de utilizat și oferă acea combinație perfectă de performanță uluitor de rapidă și asistență personală pentru clienți.

Administratorii de sistem și dezvoltatorii pot opta pentru servere dedicate neadministrate bare-metal pentru putere de procesare brută sau un plan de găzduire gestionat bazat pe cPanel, care funcționează excelent și pentru companii, agenții și revânzători.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară mare. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4
 • Nuclee CPU: 4 – 16
 • Memorie: 8 – 512 GB
 • Stocare: Până la șase unități: 500 GB – 8 TB SSD sau 1 – 8 TB HDD
 • Lățime de bandă: 6 – 15 TB
 • Timp de funcționare: 99,999%
 • Locații server: California și Virginia

Indiferent de ruta de server dedicat pe care o alegeți, fiți siguri că veți avea unul dintre cele mai rapide hardware de găzduire posibil. InMotion Hosting folosește doar spațiu optimizat pe disc SSD și oferă viteze de încărcare a paginilor de 20 de ori mai mari.

În plus, fiecare plan dedicat vine cu două până la patru ore cu unul dintre administratorii de sistem ai companiei de găzduire pentru a lucra la transferuri de site, configurații personalizate, optimizări de performanță, recomandări de securitate și alte consultări, după cum doriți.

Serviciile gestionate ale gazdei web presupun monitorizare în timp real, întreținere proactivă, actualizări regulate, asistență 24/7 și o politică de înlocuire a hardware-ului de două ore în cazul rar în care o parte a infrastructurii dumneavoastră se defectează.

Niciun membru al echipei nu poate răspunde la întrebările de asistență decât dacă are cel puțin 160 de ore de instruire internă privind stiva LAMP a companiei de găzduire, clienții de e-mail, CentOS și administrarea serverului dedicat, asigurându-vă că veți obține un asociat cu experiență de fiecare dată când contactați.

Pe lângă fiabilitatea peste medie, InMotion Hosting oferă clienților până la 15 adrese IP dedicate gratuite.

Singura noastră nemulțumire față de InMotion Hosting este abordarea à la carte a companiei, tacticile de vânzări suplimentare la finalizare. Când vă înscrieți pentru un plan de server dedicat, vi se cere mai întâi să alegeți pentru ce licență cPanel doriți să plătiți.

Administrarea serverului este un cost suplimentar, la fel ca un firewall hardware, KVM la distanță și instalarea aplicației Softaculous. Tarifele dvs. nu vor fi dramatic mai mari, dar ne-am simțit puțin slăbit.

8. iPage

Poate mai cunoscut pentru planul său de găzduire partajată accesibil, iPage este, de asemenea, bine pregătit să rămână cu clienții pe măsură ce site-ul lor crește, iar nevoile lor de găzduire necesită un VPS sau un server dedicat.

Cei care caută o tranziție ușoară la primul lor server de bază vor găsi o opțiune solidă la preț redus, cu multe caracteristici familiare.

Ne pare rău, această ofertă nu mai este disponibilă.

 • Nuclee CPU: 2 – 4
 • Memorie: 4 – 16 GB
 • Stocare: 500 GB – 1 TB
 • Lățime de bandă: 5 – 15 TB
 • Timp de funcționare: N/A
 • Locații server: Massachusetts și altele

Ne place că furnizorul de server dedicat încă oferă clienților o înregistrare gratuită a domeniului, un constructor de site-uri web și un certificat SSL. Cu toate acestea, mai demn de remarcat este modul în care iPage își extinde garanția de rambursare a banilor de 30 de zile la toate nivelurile de servicii de găzduire.

Cu iPage, ceea ce vedeți este ceea ce obțineți – nu există personalizări hardware în afara specificațiilor enumerate cu fiecare plan, care includ CentOS, cPanel și cel puțin trei adrese IP dedicate.

În schimb, clienților li se permite să adauge confidențialitatea domeniului, securitate SiteLock și backup-uri automate zilnice, plus optimizarea WordPress sau G Suite.

Compania de găzduire dedicată folosește tehnologia cloud pentru a oferi furnizare instantanee și migrări fără întreruperi, în plus față de viteza, securitatea și fiabilitatea optime pe care le așteptați de la stocarea în oglindă.

Dar, deoarece iPage face parte din familia Endurance International Group, clienții vor trebui să facă față lipsei unei garanții la nivel de serviciu și misterului din jurul centrelor de date.

Din câte putem spune, gazda serverului dedicat operează două locații în Boston, cu monitorizare non-stop și backup-uri regulate.

9. FatCow

Fiind o companie parte a iPage, FatCow combină perfect multe dintre aceleași caracteristici și linii de asistență care vin cu un server dedicat și partajat.

Cele două companii împărtășesc specificații de server și puncte de preț similare, dar FatCow oferă reduceri suplimentare într-o configurație de termen specializată.

În loc de planuri de găzduire lunare, anuale sau pe doi ani, clienții pot primi o reducere de 62% pentru prima lună dacă sunt dispuși să plătească o rată mai mare în continuare (sau să treacă la unul dintre celelalte planuri după 30 de zile).

FatCow.com

Preț lunar de pornire 119,99 USD

 • Servere complet gestionate
 • Stocare în oglindă RAID 1 pentru protecția datelor
 • Flexibilitate și scalabilitate bazate pe cloud
 • Costuri lunare previzibile, fără taxe suplimentare
 • 3 adrese IP dedicate per plan
 • Începeți acum pe FatCow.

DEDICAT
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

FatCow: recenzia expertului nostru

Dacă doriți performanță și securitate maximă pentru site-ul dvs. și o gazdă cu o companie prietenoasă cu clienții și cu mediul, FatCow ar trebui să fie în fruntea listei dvs. de gazde web potențiale. Când vine vorba de funcții de găzduire dedicate, FatCow are ceea ce ar trebui să cauți: două până la patru nuclee CPU, 4 GB până la 16 GB RAM, tone de lățime de bandă și tone de stocare în oglindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 GB – 1 TB GRATUIT (1 an) 6 minute
 • Nuclee CPU: 2 – 4
 • Memorie: 4 – 16 GB
 • Stocare: 500 GB – 1 TB
 • Lățime de bandă: 5 – 15 TB
 • Timp de funcționare: N/A
 • Locații server: Masachusetts, Utah și altele

Serverele FatCow vin cu CentOS, cPanel și acces opțional la rădăcină, oferind utilizatorilor suficiente resurse de calcul fără a deveni copleșitoare.

Afacerile online prospere cu mult trafic se vor bucura de control complet asupra mediului lor, împreună cu protecții extinse de securitate. Serverele sunt implementate instantaneu, iar platforma bazată pe cloud a gazdei oferă chiar mai mult spațiu pentru creștere.

Spre deosebire de mulți dintre frații EIG ai companiei de găzduire de servere dedicate, FatCow este puțin mai transparent cu privire la centrele sale de date – ajungând chiar și la a posta 24 de fotografii gratuite ale rafturilor sale de server.

Gazda dedicată operează două centre de date lângă Boston, cu o suprafață totală de peste 2.400 de metri pătrați (bănuim că aceleași pe care le folosește și iPage).

Cu toate acestea, acestea pot fi utilizate în principal pentru clienții de găzduire partajată; un articol din baza de cunoștințe FatCow a menționat că VPS și serviciile dedicate sunt „cel mai probabil” situate în apropiere de Salt Lake City.

10. GoDaddy

Sigur, majoritatea clienților de găzduire cunosc GoDaddy pentru reclamele sale pline de viață Super Bowl, găzduirea partajată la prețuri accesibile sau dominația atunci când vine vorba de căutarea de domenii.

Dar, ca furnizor de găzduire de server dedicat, GoDaddy oferă o putere de calcul remarcabilă organizațiilor mari care au nevoie de servicii rapide, sigure și de încredere.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 139,99 USD

 • Resurse dedicate furnizate în minute
 • Performanță maximă și protecție a datelor cu oglindirea discurilor RAID-1
 • Control administrativ prin acces root, cPanel sau Plesk
 • Alegeți dintre servicii semi-administrate sau integral
 • Obțineți o reducere de 22% din primul mandat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DEDICAT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Planurile de găzduire pentru servere dedicate GoDaddy oferă opțiuni de asistență gestionate, resurse la cerere și controlul intuitiv al utilizatorului asupra cPanel și Plesk. Compania oferă planuri pentru utilizatorii Linux și Windows, cu o varietate de opțiuni pentru sisteme de operare, RAM, putere de procesare, spațiu pe disc și opțiuni hardware. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 500 GB – HDD de 16 TB (RAID-1) 4 – 16 miezuri, 8 – 32 fire 32 – 256 GB
 • Nuclee CPU: 4
 • Memorie: 4 – 32 GB
 • Stocare: 1 – 2 TB
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Locații server: Arizona, California, Illinois, Virginia, Amsterdam și Singapore

Cel mai mare furnizor de găzduire din lume deservește peste 19 milioane de clienți și protejează peste 78 de milioane de nume de domenii – oferind în același timp o gamă completă de servicii de găzduire, productivitate și design.

Când vine vorba de găzduire de server dedicat, planurile GoDaddy se încadrează în mijlocul drumului – tone de stocare și lățime de bandă, dar nu prea mult în ceea ce privește personalizările disponibile.

Spațiul de stocare pe hard disk vine într-o matrice RAID-1 (oglindă) cu lățime de bandă nerestricționată (atâta timp cât respectați politica de utilizare acceptabilă a GoDaddy), precum și trei adrese IP dedicate și posibilitatea de a alege între Linux și Windows.

Administrarea serverului este disponibilă în trei niveluri, de la planuri autogestionate la planuri complet gestionate, iar serverul dvs. va fi gata de funcționare în mai puțin de 48 de ore.

Oferta publică inițială a GoDaddy din 2014 a dezvăluit că compania își găzduiește cele 37.000 de servere în nouă locații de centre de date din SUA, Europa și Asia.

Mai recent, totuși, titanul global de găzduire a anunțat un plan pe mai mulți ani pentru a muta marea majoritate a infrastructurii sale la Amazon Web Services.

Indiferent, dimensiunea mare a prezenței GoDaddy înseamnă că serverele dedicate clienților vor fi amplasate cât mai aproape de publicul lor, sporind SEO și performanța.

11. Templul Media

În culmea inovației, calității și serviciilor, Media Temple arată că găzduirea de mare valoare nu vine întotdeauna cu cel mai mic preț.

Desigur, costul de a rula site-ul dvs. cu gazda de lux va speria probabil mulți clienți de server dedicat pentru prima dată și proprietari de afaceri mici, dar cei dispuși să facă investiția vor fi acoperiți de serviciile de ultimă oră, de nivel următor și putere de calcul.

MediaTemple.net

Preț lunar de pornire 110,00 USD

 • Alegerea dvs. de serviciu complet, semi-sau autogestionat
 • Procesoare cu mai multe nuclee, 128 GB RAM și SSD-uri de 1 TB
 • Creșteți instantaneu de la găzduirea VPS
 • 99,99% garanție de funcționare a rețelei, a hardware-ului și a infrastructurii
 • Alegerea sistemului de operare Linux cu cPanel sau Plesk opțional
 • Începeți acum pe Media Temple.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Templul media: recenzia expertului nostru

Sunt resurse nelimitate de server și un cartier curat de neprețuit pentru afacerea dvs. Dacă ați răspuns „da”, nu căutați mai departe decât găzduirea dedicată Media Temple. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 1 TB Nou sau Transfer 8 minute
 • Nuclee CPU: 16
 • Memorie: 128 GB
 • Stocare: 1 TB SSD
 • Lățime de bandă: 10 TB
 • Timp de funcționare: 99,99%
 • Locații server: Virginia

Media Temple realizează un echilibru interesant între găzduire de înaltă tehnologie și soluții ușor de utilizat, care nu vă fac să transpirați lucrurile mici.

Toți clienții vor începe cu același procesor Intel Xeon și cu o cantitate generoasă de stocare SSD, memorie și lățime de bandă.

De acolo, ai doar câteva întrebări simple la care să răspunzi: vrei un panou de control? Dacă da, preferați Plesk sau cPanel? Dar CentOS 7 sau 6? Asta este!

Pentru cei care caută puțin mai multă flexibilitate, consultați popularul serviciu de găzduire VPS al companiei de găzduire. Hardware-ul de bază este configurat exact la fel, dar veți partaja resurse cu alți câțiva clienți.

Aceste planuri se reduc până la 2 GB de RAM, 30 GB de stocare și 2 TB de lățime de bandă pentru puțin peste 50 USD pe lună.

Deși Media Temple menține centre de date pe ambele coaste ale SUA, toate serverele dedicate sunt găzduite exclusiv la unitatea de ultimă generație din Ashburn, Virginia.

Cu servicii de găzduire orientate către designeri web, dezvoltatori și agenții creative, Media Temple reprezintă o alegere excelentă pentru cei serioși cu privire la afacerea lor online.

12. Servere FDC

Oferind cantități masive de putere de calcul și o rețea globală de centre de date, serverele FDC reprezintă o opțiune rentabilă pentru administratorii de sistem experimentați cu nevoi mari.

Veți cheltui în continuare câteva sute de dolari pe serverele bugetare ale furnizorului de găzduire, dar acestea vor fi mult mai echipate decât altele la tarife similare.

 • Nuclee CPU: 2 – 16
 • Memorie: 16 – 256 GB
 • Stocare: Până la 24 de unități: 240 GB – 96 TB SSD sau 3 – 336 TB HDD
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: N/A
 • Locații server: 20 de centre de date în America de Nord, Europa și Asia

Cu un suport minim, totuși, serverele FDC NU sunt pentru începători . Furnizorul de hosting dedicat este mai mult sau mai puțin disponibil 24/7, minus unele sărbători și alte zile în care birourile sunt închise.

Angajații nu vor asista cu probleme specifice aplicației, ci vor confirma doar că serverul clientului este online și accesibil de la distanță.

Dacă puteți gestiona un server dedicat negestionat, veți aprecia lățimea de bandă nerestricționată oferită de serverele FDC prin porturi de 1 Gbps, 10 Gbps sau 100 Gbps.

Unele dintre planurile inferioare vor fi reduse înapoi în timpul zilei, așa că poate fi necesar să faceți upgrade la un plan mai scump dacă aveți nevoie de acel debit dedicat.

Suntem puțin surprinși că clienții nu au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de selectarea unui procesor sau a memoriei RAM, dar serverele FDC oferă oamenilor un control amplu asupra unităților de stocare, backup-urilor și locațiilor serverelor.

Opțiunile sistemelor de operare includ Ubuntu, CentOS, Debian sau FreeBSD, în arhitecturi pe 32 și 64 de biți.

Serviciul de găzduire dedicat menține 20 de centre de date răspândite în 12 țări, valorificând această amprentă geografică într-un serviciu opțional de rețea de livrare de conținut.

Începeți acum cu serverele FDC »

13. Arvixe

Revenind la soluții de găzduire dedicate mai prietenoase pentru începători, Arvixe reprezintă un alt furnizor de găzduire veteran care simplifică configurarea și asistența serverului.

Respectata gazdă web a dispărut aproape cu câțiva ani în urmă sub proprietatea EIG, dar brandul a cunoscut o renaștere demnă de a se strecura pe lista noastră de clasamente.

 • Nuclee CPU: 4 – 12
 • Memorie: 4 – 32 GB
 • Stocare: 256 – 512 GB SSD sau 1 TB HDD
 • Lățime de bandă: necontorizat
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Locații server: Texas, Amsterdam și Hong Kong

Clienții pot alege dintre opt servere dedicate cu un singur procesor sau multiprocesor, cu personalizări limitate. Am dori să vedem capacități de stocare mai mari, dar contactarea asistenței poate debloca upgrade-uri mai bune.

Lățimea de bandă nerestricționată este întotdeauna apreciată, precum și actualizările de securitate nocturne și selecția sistemelor de operare disponibile: Ubuntu, CentOS (cu sau fără cPanel) sau Windows 2012.

Arvixe oferă informații la fel de vagi în ceea ce privește locațiile centrelor de date, dar furnizorul de găzduire promite monitorizare redundantă a serverului și a rețelei din fiecare locație, precum și operațiuni centralizate cu personal cu tehnicieni de asistență certificați de Cisco care stau de serviciu 24/7.

Pentru cei care caută mai multă flexibilitate, Arvixe oferă un serviciu de găzduire în cloud cu puterea unui server dedicat. Cele două planuri au prețuri similare, dar au un control puțin mai mare asupra creșterii sau scăderii resurselor de calcul ale mediului.

Una peste alta, Arvixe este o opțiune solidă, dacă nu spectaculoasă, pentru clienții de server dedicat pentru prima dată care caută funcționalitate și asistență de bază.

Începeți acum cu Arvixe »

Ce este găzduirea serverului dedicat?

Găzduirea serverului dedicat înseamnă că aveți un server întreg pentru dvs. Clienții închiriază în esență echipamentul de la o gazdă web dedicată, care menține serverul într-un centru de date.

Numele poate părea evident și, din fericire, termenul este unul dintre cele mai ușor de înțeles concepte de găzduire web.

Găzduirea dedicată este considerată un mediu cu un singur chiriaș, spre deosebire de VPS și serviciile de găzduire partajată în care o mașină este partiționată sau împărțită între mai mulți proprietari de site.

Clienții de găzduire dedicată primesc acces și control asupra resurselor complete de calcul ale unui server fizic, cum ar fi procesoare, stocare și memorie.

Beneficiul utilizării resurselor complete de server înseamnă viteză și capacitate crescută de a gestiona fluxuri mai mari de trafic.

Cu o asemenea putere, totuși, vine și responsabilitatea suplimentară a administrării serverului sau întreținerea regulată necesară pentru a menține serverul dedicat să funcționeze fără probleme și în siguranță.

Majoritatea gazdelor ușurează această sarcină consumatoare de timp, oferind servicii de găzduire gestionată, care includ de obicei actualizări automate și corecții de securitate, monitorizare, backup-uri și scanări periodice de viruși.

De ce am nevoie de găzduire dedicată?

A decide când să urce în rândurile de găzduire poate fi o sarcină descurajantă. Să explorăm câteva dintre motivele pentru care ați putea dori să faceți saltul către găzduirea dedicată:

 • Securitate: Sigur, un server dedicat nu te protejează automat împotriva atacurilor, dar cu siguranță nu vei partaja spațiul cu alți clienți de găzduire. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care colectează date sensibile sau procesează plăți online.
 • Trafic: dacă vedeți 1.000 sau mai mulți vizitatori unici zilnic, probabil că este timpul să treceți în sus. Potrivit companiei de marketing WebFX, infrastructura dvs. ar trebui să poată rezista unor vârfuri de trafic de până la 30 de ori mai mari decât fluxul zilnic de vizitatori pentru a vă menține site-ul să funcționeze normal.
 • Viteză: atunci când există mai multe site-uri care cer atenție, memoria RAM și procesorul unui server pot fi copleșite, ceea ce duce la timpi de încărcare dureros de lenți. Performanța site-ului are implicații majore asupra clasamentului dvs. SEO, ratei de respingere, vizualizărilor de pagină și conversiilor.

Există doar atât de multe resurse pentru a merge în jur; de ce să nu păstrezi toată puterea pentru tine? Prin stăpânirea nevoilor dvs. de securitate, trafic și performanță, site-ul dvs. va fi mai stabil și disponibil pentru clienți la orice oră.

Nu există o listă de verificare unică pentru a determina ce tip de găzduire este cel mai potrivit pentru dvs. Deși diferențele dintre un server partajat vs. dedicat și clienți sunt destul de evidente, diferențele dintre cloud, VPS și găzduire dedicată sunt puțin mai greu de separat.

Cum aleg cea mai bună gazdă dedicată?

La fel ca un copil care își depășește hainele la fiecare pas, proiectele online de succes se vor extinde dincolo de mediile partajate și de găzduire VPS. Găzduirea web dedicată reprezintă următorul pas logic în călătoria dvs. online.

Piața de găzduire pentru servere dedicate – și, de altfel, toate formele de găzduire – continuă să crească în fiecare an, mai mult decât dublându-se în ultimul deceniu.

Asta înseamnă că zeci de furnizori de găzduire dedicați cer afacerea dvs. Și descifrarea companiei care răspunde cel mai bine nevoilor dvs. poate fi puțin descurajantă.

Deși nevoile dvs. specifice pot diferi ușor, iată ce căutăm de obicei atunci când comparăm opțiunile de găzduire web dedicate:

 • Resurse: Evaluarea unei opțiuni de găzduire dedicată pe baza spațiului de stocare, a memoriei și a lățimii de bandă este destul de simplă. Dar cum rămâne cu numărul de nuclee CPU sau tipul de RAM? HDD-uri sau SSD-uri? Există o matrice RAID sau există prevederi pentru copii de rezervă sau stocare în volum?
 • Personalizare și suplimente: a avea un server fizic este obiectivul final, desigur, dar va trebui să-l faci al tău pentru a fi cel mai eficient. Verificați sistemul dvs. de operare și opțiunile din panoul de control, împreună cu certificatele SSL, protecție DDoS și alte avantaje.
 • Rețea și timp de funcționare: cu mai mulți vizitatori (și probabil dolari) în joc, veți avea nevoie de o rețea de încredere și rapidă. Vitezele portului nu vor face o diferență enormă pentru toată lumea, dar transferul de date premium poate fi un factor de diferențiere.
 • Locațiile serverului: găzduirea datelor cât mai aproape de publicul dvs. poate obține încă câteva milisecunde de performanță a site-ului. Sau, acoperiți-vă pariurile căutând un serviciu de găzduire dedicat care vă poate conecta cu un CDN pentru a vă distribui datele către centrele de date din întreaga lume.
 • Servicii gestionate și asistență: Sigur, orice gazdă îți va lua cu plăcere banii. Dar un server dedicat gestionat reprezintă un lux de top, iar gazda dvs. web ar trebui să vă trateze ca atare. Căutați consultări de integrare, optimizări și dorința de a vă menține serverul la zi.

Desigur, primul pas în cumpărarea oricărei investiții majore în tehnologie este să înțelegeți exact ce are nevoie organizația dvs. (1) acum și (2) probabil că va avea nevoie în viitorul apropiat.

De exemplu, veți dori să permiteți spațiului să crească – fără a vă pierde bugetul cu resurse inutile. Faceți un audit al sistemelor IT și de găzduire ale organizației dvs. pentru a identifica punctele forte și punctele slabe.

Această listă de verificare a auditului IT subliniază obiectivele principale și problemele comune care pot apărea. Asigurați-vă că datele dvs. sunt protejate, că hardware-ul este adecvat și că suportul tehnic este eficient.

Veți economisi bani pe termen lung prin identificarea sistemelor învechite și expunând probabil punctele dure pentru experiențele vizitatorilor și angajaților.

Cât costă găzduirea dedicată?

Găzduirea dedicată poate costa cu ușurință între 80 USD și 200 USD pe lună pentru un server dedicat solid – dar cheltuielile pot crește cu ușurință mult mai mari pentru organizațiile mari cu cerințe de calcul mari.

După cum vă puteți aștepta, toate acele resurse de găzduire dedicate nu vin gratuit. Cu toate acestea, a merge all-in cu un furnizor de găzduire de încredere, cum ar fi Bluehost sau A2 Hosting, nu trebuie să spargă banii.

Totuși, în loc să evaluați pur și simplu un plan de găzduire pe etichetele sale de preț, căutați valoarea pe termen lung pe care un serviciu o aduce site-ului dvs. web.

Chiar dacă cheltuiți câteva mii de dolari pentru planul dvs. de găzduire, liniștea dumneavoastră cu un server dedicat de mare viteză, fiabil și gestionat complet va fi neprețuită.

Faceți plăcere sau economisiți? Cum să-ți evaluezi costurile

Evident, hardware-ul care alimentează planul dvs. de găzduire dedicat va influența cât cheltuiți. De exemplu, SSD-urile tind să fie mai scumpe decât HDD-urile, ca să nu mai vorbim despre dimensiunea procesorului, alocarea memoriei și lățimea de bandă disponibilă.

Serverele Windows, cu taxele lor suplimentare de licență, sunt de obicei mai scumpe decât mașinile bazate pe Linux. Același lucru este valabil și pentru portalul administrativ comercial cPanel, față de alternativele Plesk sau panouri web open-source.

Fii cu ochii pe suplimente și funcții suplimentare

Când comparați cele mai bune opțiuni de găzduire pentru servere dedicate, fiți atenți la backup-urile automate, protecția împotriva atacurilor DDoS, asistența gestionată și alte caracteristici similare care vă pot crește costurile.

A2 Hosting va include unele servicii ca parte a unui plan de găzduire, de exemplu, în timp ce altele precum Bluehost și HostGator nu.

Pentru a înțelege cum se combină cu alte servicii de găzduire, am detaliat cât ar trebui să plătiți pentru găzduire web, indiferent dacă căutați găzduire partajată la preț redus, un server dedicat premium și tot ce este între ele.

Ce zici de găzduirea serverului dedicat SiteGround?

Obișnuiam să clasam SiteGround poate cea mai bună companie de găzduire când vine vorba de asistență pentru clienți, printre primele 10 opțiuni de găzduire pentru servere dedicate.

Cu toate acestea, experții în găzduire gestionată și-au întrerupt planurile de server dedicat la începutul anului 2020 .

În schimb, SiteGround direcționează clienții către mediile sale premium VPS cloud. În timp ce soluțiile cloud ale unor furnizori seamănă mai mult cu serverele partajate, SiteGround oferă utilizatorilor mult mai mult spațiu pentru a reuși.

Iată cum se compară planurile cu serverele dedicate de mai sus:

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 100,00 USD

 • Scalabil, rapid și complet gestionat
 • CDN Cloudflare GRATUIT și 3 centre de date la alegere
 • Parteneri Google Cloud pentru performanțe de top
 • cPanel/WHM, acces SSH și DNS privat
 • Asistență VIP 24/7 și un IP dedicat
 • Începeți acum pe SiteGround.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround aduce performanță și securitate de vârf în spațiul de găzduire în cloud. Compania oferă scalabilitate supremă și un sistem de asistență complet gestionat, inclusiv un personal expert de asistență tehnică și trei locații de centre de date pentru clientul de întreprindere care solicită cea mai mare fiabilitate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 40 GB SSD – 160 GB SSD 4 – 16 nuclee 8 – 20 GB
 • Nuclee CPU: 2 – 32
 • Memorie: 4 – 128 GB
 • Stocare: 40 GB – 1 TB SSD
 • Lățime de bandă: 5 TB
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Locații server: șase centre de date în SUA, Europa, Asia și Australia

Planurile de găzduire în cloud preconfigurate ale SiteGround depășesc la opt nuclee CPU, 10 GB de RAM și 120 GB de stocare SSD, dar clienții pot construi medii personalizate care se extind până la 32 de nuclee și 1 TB de spațiu pe disc.

Ne-ar plăcea să vedem o capacitate de lățime de bandă mai mare, dar SiteGround oferă proprietarilor de site-uri tone de flexibilitate pe care serverele dedicate pur și simplu nu o pot oferi.

Popularitatea găzduirii serverului dedicat și sfaturi pentru alegerea unui plan

Având în vedere trecerea SiteGround către cloud și tot hypeul din jurul bătăliei AWS vs Azure vs. Google Cloud a titanilor, s-ar putea să vă întrebați care este mai bine: server dedicat sau găzduire în cloud?

Deși un server cloud (care atrage resurse de la multe mașini fizice diferite) oferă în mod inerent mai multă scalabilitate și fiabilitate, plus un model de preț cu plata pe măsură, nu există o opțiune mai rapidă sau mai sigură decât un server dedicat.

De fapt, compania LeaseWeb, populară la nivel global, de cloud computing și servicii web a observat o creștere a comenzilor pentru servere dedicate, observând că companiile mai specializate, cum ar fi cele din industriile Software-as-a-Service, FinTech și jocurile de noroc doresc mai mult control asupra infrastructurii, costurilor. , și performanță.

Asigurați-vă că țineți cont de măsurile de securitate atunci când alegeți cel mai bun server de găzduire dedicat.

Furtul online este infracțiunea cu cea mai rapidă creștere în SUA, atacurile devenind chiar mai profitabile decât comerțul ilegal cu droguri. Cercetătorii de la Cybersecurity Ventures au declarat recent criminalitatea online drept una dintre cele mai mari amenințări cu care se confruntă companiile globale.

Consultați-vă cu furnizorul dvs. potențial de găzduire despre măsurile de securitate pentru afacerea dvs. specifică. Pentru cei cu magazine online, de exemplu, asigurați-vă că verificați care gazde oferă conformitate cu PCI. Bluehost și HostGator fac, în timp ce A2 Hosting nu.

Firewall-urile, prevenirea forței brute și măsurile de protecție împotriva atacurilor DDoS pot contribui în mare măsură la protejarea site-ului și a datelor, mai ales dacă apelați la upgrade de găzduire gestionată, care asigură că totul este actualizat și configurat corect!

Vedeți recenzia noastră completă despre Liquid Web

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Liquid Web este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Liquid Web pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria Gazduire dedicată, dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Liquid Web:

Painea și untul de la Liquid Web este găzduire gestionată de mare atingere pentru servere virtuale, cloud și dedicate. Deși compania nu este cu siguranță cea mai ieftină, veți obține ceea ce plătiți în performanță și întotdeauna acolo Heroic Support®. Dacă doriți inovații puternice cu experți de prim rang în colțul dvs., ar trebui să luați în considerare Liquid Web.

Înainte de a vă înscrie la Liquid Web, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Liquid Web. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Liquid Web
 • Liquid Web: 4,8/5,0 față de altele
 • Liquid Web: 99,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Liquid Web este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Liquid Web. Și la 99,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Liquid Web.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company