9 cei mai buni furnizori de găzduire de servere în cloud (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 9 cei mai buni furnizori de găzduire de servere în cloud (aprilie 2023)
9 cei mai buni furnizori de găzduire de servere în cloud (aprilie 2023)

9 cei mai buni furnizori de găzduire de servere în cloud (aprilie 2023)

Când vorbiți despre cel mai bun server de găzduire cloud, opțiunile de top oferă servicii de încredere la un preț accesibil, oferind în același timp un produs care funcționează perfect.

Deși pachetele de găzduire pentru servere partajate, VPS și dedicate se bazează pe un server fizic la un moment dat, găzduirea în cloud permite unui număr nelimitat de servere să acționeze ca un sistem unificat.

Cu atât de multe resurse la dispoziție, cea mai bună soluție de găzduire în cloud introduce un nivel mai mare de scalabilitate, disponibilitate și performanță.

Indiferent dacă prioritizați bugetul, sistemul de operare, performanța sau asistența, suntem încrezători că vă putem recomanda cel mai bun furnizor de găzduire cloud pentru următorul dvs. proiect.

1. Cloudways – Cea mai bună găzduire în cloud

Se așteaptă ca industria de găzduire în cloud, în expansiune rapidă, să crească cu aproape 20% în acest an, la aproape 250 de miliarde de dolari în venituri la nivel mondial, alimentată în mare parte de proliferarea datelor în dispozitivele Internet-of-Things, inteligența artificială și afacerea Software-as-a-Service. aplicatii.

Amazon Web Services și Google Cloud reprezintă jucătorii importanți din industria cloud computing – iar gazda noastră preferată, Cloudways, vă ajută să accesați tehnologia lor de vârf în industrie fără niciun fel de bătăi de cap.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Având în vedere cererea masivă de stocare în cloud și de calcul, furnizorii de găzduire cer să ofere cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri. Concurența este acerbă, ceea ce este de bun augur pentru cei care fac cumpărături pentru cea mai bună soluție.

Cloudways oferă clienților de găzduire web tot ce este mai bun din ambele lumi: hardware de ultimă oră de la Amazon Web Service (AWS), Google Cloud, Digital Ocean, Vultr și Linode, cu confortul experților în găzduire în cloud gestionată care optimizează performanța și securitatea site-ului dvs.

2. Kamatera – Cel mai bun server cloud auto-găzduit

Trecerea de la găzduirea partajată la o instanță de server cloud aduce mai multă flexibilitate atunci când selectați sistemul de operare sau alt software pe care doriți să îl utilizați pentru a vă rula site-ul sau aplicația.

În loc să folosească configurația universală a unui serviciu de găzduire, o soluție auto-găzduită de la Kamatera oferă dezvoltatorilor mai mult de o duzină de sisteme de operare din care să aleagă și nenumărate alte modalități de a configura stocarea HDD sau SSD, RAM și procesoare.

Dacă toate acestea sună descurajantă, nu vă temeți – puteți începe GRATUIT cu Kamatera timp de 30 de zile.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Cu Kamatera, proprietarii de site-uri își pot gestiona propriul server Linux sau Windows bazat pe cloud (sau să angajeze echipa de servicii gestionate a companiei). Instanțele sunt implementate în 60 de secunde sau mai puțin dintr-unul din cele 13 centre de date din întreaga lume.

Kamatera reprezintă cel mai accesibil furnizor de găzduire cloud de pe lista noastră datorită nivelului de control fin pe care clienții îl au atunci când își elaborează planul.

3. Hostwinds – Cel mai bun server de găzduire cloud pentru afaceri mici

Este nevoie de doar trei scrisori pentru a ne stârni interesul pentru un plan de găzduire web. SSD, care reprezintă unitatea solid-state, oferă serverelor un spor de performanță și fiabilitate care nu poate fi ignorat.

Hostwinds furnizează toată spațiul de stocare SSD cu o garanție uimitoare de funcționare de 99,9999%. Proprietarii de site-uri se pot bucura de standardele de găzduire web în cloud ale unei rețele redundante, scalabilitate instantanee, monitorizare 24/7 a serverului în cloud și backup-uri pe noapte.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Prin includerea SSD-urilor în serviciile sale cloud, un furnizor de găzduire în cloud demonstrează o dedicare pentru succesul clienților și serviciul care contează.

Hostwinds nu este diferit, prezentând un panou de control în cloud personalizat pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze mai multe servere cu ușurință.

Proprietarii de site-uri web își pot extinde capacitatea de cloud computing adăugând echilibratori de încărcare sau volume pentru stocarea obiectelor sau blocurilor cu facturare orară sau lunară la prețuri accesibile.

4. InMotion Hosting – Cea mai bună găzduire WordPress în cloud

Asigurând mai mult de o treime din internet, WordPress oferă interfața de backend pentru peste 60 de milioane de bloggeri, antreprenori, dezvoltatori și întreprinderi.

Având în vedere gama largă de aplicații a platformei, găzduirea în cloud se potrivește perfect pentru site-urile web și magazinele online cu trafic ridicat.

InMotion Hosting, opțiunea noastră preferată pentru toate lucrurile legate de WordPress, depășește în mod înțeles concurenții în ceea ce privește infrastructura optimizată, managementul superior și utilitatea finală.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

InMotion Hosting se mândrește cu o infrastructură superioară pentru găzduire partajată și servicii WordPress de bază, dar serviciul de găzduire în cloud al companiei crește drastic performanța și fiabilitatea site-ului.

Pe lângă stocarea SSD și o soluție privată de găzduire în cloud, clienții InMotion Hosting pot explora chiar și automatizarea Ansible sau găzduirea WordPress gestionată pe găzduirea cloud VPS sau pe un server dedicat.

Cel mai bun din rest: Furnizorii de servicii de găzduire în cloud

Găzduirea în cloud se confundă uneori cu un server privat virtual sau cu găzduirea VPS. Ambele configurații se bazează pe virtualizarea resurselor serverului fizic.

Deși un server cloud poate fi numit VPS, un VPS nu este un server cloud.

Unele dintre cele mai bune planuri de găzduire VPS își alimentează infrastructura cu rețele cloud pentru a profita de resursele serverului cu niveluri ridicate de redundanță și disponibilitate.

Arhitectura optimizată eficientizează operațiunile pentru furnizorul de cloud, care, la rândul său, poate alege să transfere economiile către clienți. Aruncă o privire la recomandarea noastră pentru VPS-ul alimentat în cloud la prețuri accesibile:

5. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 9,99 USD

 • Găzduire ușor de utilizat, oferită de Google Cloud
 • Resurse izolate și CloudFlare integrat
 • Construit pe CloudLinux cu containere LVE
 • Backup-uri automate, zilnice și stocare în cache integrată
 • Configurare instantanee cu panou de control personalizat intuitiv
 • Începeți acum pe Hostinger.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger oferă ceva pentru toată lumea. De la două planuri de găzduire în cloud care profită de prezența globală a centrului de date a companiei până la un serviciu premium oferit de Google Cloud Platform, cu siguranță veți găsi ceea ce aveți nevoie. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 2 – 6 miezuri 3 – 12 GB

Configurarea sistemelor dvs. pe un nou plan de găzduire în cloud nu este pentru începătorii slabi. Mulți aleg să evite complexitățile de virtualizare, optând pentru servicii de găzduire gestionată, care includ adesea asistență pentru instalări și actualizări de software, instrumente de securitate și optimizări de performanță.

Specialiștii în servicii cloud îndeplinesc atât sarcinile complicate, cât și cele banale necesare pentru a menține infrastructura sănătoasă și stivele de aplicații.

Hostinger se clasează drept una dintre cele mai accesibile și mai ușor de utilizat opțiuni din această listă. Furnizorul de cloud excelează în a combina scalabilitatea și performanța cloud-ului cu simplitatea găzduirii partajate.

6. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • Alegeți Linux sau Windows cloud hosting
 • Până la 16 nuclee și 16 TB de transfer de date
 • O mulțime de memorie RAM și stocare redundantă în cloud
 • Panou de control GRATUIT și mai multe opțiuni de sistem de operare
 • Plătiți 0,01 USD în prima lună cu codul de cupon HOSTINGADV
 • Începeți acum pe InterServer.

NOR
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere cloud oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer își raționalizează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Popularitatea Microsoft în spațiul sistemului de operare desktop nu a echivalat tocmai cu instalările de server, dar subsetul de utilizatori nu este mai puțin pasionat. Sistemul de operare Windows oferă proprietarilor de site-uri flexibilitatea de a găzdui site-uri web ASP.NET sau PHP, în plus față de implementarea bazelor de date fie MySQL, fie Microsoft SQL.

Deoarece licențele Windows sunt mai scumpe decât distribuțiile Linux cu sursă deschisă frecvent, găzduirea în cloud Windows poate fi mai scumpă. Cu toate acestea, gazde precum InterServer oferă servicii premium adaptate punctelor forte ale sistemului de operare – Windows sau Linux.

7. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Platformă SwiftServer ultra-rapidă cu SSD-uri GRATUITE
 • Quick Start Cloud configurează serverele în câteva minute
 • Acces rădăcină și controale la cerere pe server
 • Firewall opțional pentru aplicații web Cloudflare pentru viteză și securitate sporite
 • Actualizări Softaculous și cPanel disponibile
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Campioni ai performanței web extrem de rapide, A2 Hosting îmbină infrastructura sa de mare putere cu redundanța și scalabilitatea bazate pe cloud. Deși resursele de calcul sunt puțin mai puține decât concurenții, fiecare componentă este reglată fin și optimizată la al n-lea grad. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Un furnizor de găzduire de mare putere, cunoscut pentru configurațiile de stocare SSD extrem de rapide, A2 Hosting aduce inovație de performanță serviciilor de găzduire tradiționale.

Fiecare server virtual cloud poate fi configurat cu pachetul software proprietar Turbo al furnizorului de găzduire, care ajută paginile să se încarce de până la 20 de ori mai repede decât majoritatea concurenților.

8. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

O gazdă cloud premium în general, Liquid Web excelează în special prin servicii și asistență gestionate premium.

Platforma Liquid Web dispune de redundanță încorporată care este pregătită să se extindă automat pentru a gestiona vârfurile de trafic.

Adăugați gestionarea expertă a paravanelor de protecție, capacităților de stocare, bazelor de date și setărilor DNS de la Liquid Web și nu avem nicio reținere în a recomanda planurile superioare de găzduire gestionate ale companiei.

9. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Hardware de top alimentat de OpenStack și KVM
 • Aprovizionare instantanee și resurse garantate
 • Opțiuni pentru 2-4 nuclee CPU și până la 8 GB RAM
 • Gestionați și scalați rapid resursele
 • IP dedicat și confidențialitatea domeniului disponibile
 • Începeți acum Bluehost.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată, platforma Bluehost este o opțiune excelentă. Compania face tranziția de la propriile planuri comune fără probleme. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Un alt furnizor premium de găzduire WordPress, Bluehost excelează și cu cloud computing și servicii gestionate. Pachetele de găzduire cloud VPS ale companiei oferă, de asemenea, coloana vertebrală pentru multe site-uri web și afaceri populare.

Când vorbiți despre cel mai bun server de găzduire cloud, opțiunile de top oferă servicii de încredere la un preț accesibil, oferind în același timp un produs care funcționează perfect.

Indiferent de serviciul de găzduire web pe care îl alegeți, clienții Bluehost pot fi liniștiți știind că se pot baza pe asistența clienților non-stop de la una dintre cele mai de încredere mărci de găzduire partajată de pe planetă.

Ați găsit cel mai bun furnizor de găzduire în cloud?

Acum că ați văzut recenziile noastre despre cele mai bune configurații și servicii de găzduire în cloud, este timpul să găsiți acel croitor care înțelege și apreciază cum trebuie să vă potrivi hainele.

Una dintre diferențele cheie dintre cele mai bune planuri de găzduire în cloud și cele de găzduire partajată, în afară de configurațiile de infrastructură, este modelul de plată.

Automatizarea și rețeaua vastă asociate găzduirii în cloud le permit furnizorilor să ofere soluții mai ieftine, cu plata pe măsură ce se folosesc, care pot fi mărite sau reduse la un moment dat.

Căutați companii care oferă o gamă de servicii scalabile și echipe de asistență care vă vor spune cât de bine arăți. Pentru a rezuma, furnizorii noștri preferați de găzduire în cloud vă ajută site-urile să arate și să funcționeze cât mai bine.

Vedeți recenzia noastră completă despre Cloudways

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Cloudways este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Cloudways pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Cloudways:

Oferind tot ce este mai bun din ambele lumi, Cloudways îmbină infrastructura de mare putere cu liniștea serviciilor gestionate. Alegeți aplicația dvs., alegeți furnizorul de cloud și personalizați-vă după conținutul inimii dvs. Cu configurații flexibile, prețuri cu plata pe măsură și asistență gestionată, Cloudways este un câștig-câștig pentru clienții de găzduire în cloud.

Înainte de a vă înscrie la Cloudways, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Cloudways. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Cloudways
 • Cloudways: 4,6/5,0 față de altele
 • Nori: 7,50 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Cloudways este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Cloudways. Și la 7,50 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Cloudways.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company