Cele mai bune 13 găzduiri Node.js (aprilie 2023): gazde ieftine, cloud și Windows

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 13 găzduiri Node.js (aprilie 2023): gazde ieftine, cloud și Windows
Cele mai bune 13 găzduiri Node.js (aprilie 2023): gazde ieftine, cloud și Windows

Cele mai bune 13 găzduiri Node.js (aprilie 2023): gazde ieftine, cloud și Windows

Căutați cele mai bune planuri de găzduire Node.js? Indiferent dacă aveți nevoie de resurse economice, super scalabile, bazate pe Windows sau supraalimentate, ghidul nostru vă va îndruma în direcția corectă.

Nu este neobișnuit să întrebi „Cum pot face două lucruri deodată? Dar cinci?” Aplicarea acestei idei la browsere web și servere l-a inspirat pe Ryan Dahl, care s-a numărat printre cei mulți care s-au minunat de o demonstrație timpurie a unei bare de progres pentru încărcarea fișierelor. Interactivitatea a fost nouă, dar implementarea a fost dificilă: browserul a trebuit să interogheze în mod repetat serverul pentru actualizări, consumând resurse I/O. Prin crearea Node.js, Ryan a mutat procesele din browser pe server.

Acum, mediul de rulare popular permite dezvoltatorilor să ruleze scripturi pe server pentru a produce conținut online dinamic înainte ca pagina să fie trimisă în browserul utilizatorului, punând accent pe concurența și viteza. Companiile majore, inclusiv GoDaddy, Netflix, Uber și PayPal (și noi), folosesc Node.js, așa că am explorat cele mai bune și mai strălucitoare găzduiri Node.js – citiți mai departe pentru recomandările noastre.

Cea mai bună găzduire web Node.js

Când Google a lansat browserul web Chrome în 2008, a construit interpretul JavaScript ca un proiect separat numit V8. Pentru a crea Node.js, Ryan a mutat motorul V8 din browser pe server. V8 traduce rapid JavaScript în cod de mașină nativ, făcându-l mai rapid pentru rularea serverelor. Funcția de buclă de evenimente transmite date atunci când acestea există, mai degrabă decât să aștepte nenumărate și constante interogări ale browserului.

Deoarece comunicarea în timp real prin bucla de evenimente nu necesită multă memorie, aplicațiile Node.js se pot scala la milioane de utilizatori. Dezvoltatorii pot petrece mai mult timp lucrând la funcționalitatea aplicației lor, în loc să se blocheze în interogări și trafic, făcând din Node.js un instrument popular. Accesul platformei rămâne în urmă față de serverele web mai consacrate, cum ar fi Apache, NGINX, Microsoft-IIS și LiteSpeed, dar este o alegere de top pentru site-urile și aplicațiile web cu trafic ridicat și înregistrează o creștere constantă.

Node.js cu sursă deschisă rulează pe sistemele de operare Linux, Microsoft și macOS cu o varietate de puteri de procesare. Această flexibilitate este esențială și unul dintre multele motive pentru care recomandăm A2 Hosting pentru găzduirea completă Node.js. Pe lângă faptul că este unul dintre puținii furnizori care le permit clienților de găzduire partajată să ruleze Node.js, A2 Hosting excelează prin performanță accesibilă a serverului și software prietenos pentru dezvoltatori. Aflați mai multe despre ele mai jos citind recenzia noastră:

1. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vezi alte gazde cu cele mai bune cote »

Cea mai bună găzduire „ieftină” Node.js

Având în vedere accesul la server necesar pentru a instala și configura Node.js și pachetele aferente acestuia, mediul de rulare este de obicei rezervat pentru planuri VPS și server dedicate mai puternice (a se citi: mai scumpe). Deși uneori vă puteți improviza drumul spre a rula Node.js pe un server partajat, riscați să fiți prins și forțat să faceți upgrade (dacă nu sunteți găsit în încălcarea condițiilor de găzduire și interzis).

De obicei, găzduirea ieftină se referă la planurile de găzduire partajată de pe piața de masă, unică pentru toate, care îi ajută pe începători să înceapă cu primul lor site web. Cu toate acestea, pentru această abordare mai nuanțată, examinăm pachete de servere virtuale prietenoase cu bugetul. Infrastructura modernizată nu trebuie să fie costisitoare, mai ales dacă aveți abilitățile și experiența pentru a opta pentru un mediu de server auto-gestionat.

Chiar dacă poate fi dificil să rulați pe un server partajat, Node.js nu este rezervat pentru planuri de găzduire scumpe.

Scalabilitatea serverelor virtuale și a Node.js în sine înseamnă că puteți obține o mulțime de performanțe dintr-un VPS de bază, la nivel de intrare. Am menționat deja planul unic de găzduire partajată de la A2 Hosting, prietenos cu Node.js, dar dezvoltatorii de aplicații trebuie doar să plătească încă un dolar pe lună pentru a face upgrade la planul de bază VPS al companiei.

Hostwinds și InterServer sunt alte două companii care oferă tarife introductive excelente pentru VPS celor interesați să implementeze Node.js. Desigur, ca și în cazul tuturor planurilor VPS, capacitatea de a scala fără probleme și de a adăuga mai multe resurse de calcul este un mare avantaj al pornirii aplicației Node.js într-un mediu virtualizat. Comparați cele mai recomandate și mai accesibile opțiuni de găzduire Node.js de mai jos:

2. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

3. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Cea mai bună găzduire „Cloud” Node.js

Mulți dintre furnizorii noștri de găzduire VPS preferați, inclusiv cei enumerați mai jos, se bazează pe infrastructura cloud pentru a-și alimenta mediile VPS. Diferența dintre cele două configurații de server se rezumă la câte servere fizice acceptă site-ul web sau aplicația. Un VPS este o mașină virtuală care rulează pe un singur server, în timp ce un număr infinit de servere pot contribui la o rețea cloud.

În funcție de furnizorul de cloud pe care îl alegeți, vă puteți bucura de un control mai fin asupra spațiului dvs. de găzduire – care poate fi bun sau rău. Atât planurile de găzduire în cloud, cât și VPS necesită de obicei o experiență mai mare de experiență tehnică în întreținerea serverului, dar furnizorii publici de cloud precum Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google Cloud Platform nu vor ajuta și nu vor sprijini clienții la fel de mult ca gazdele tradiționale pe care le avem. recomanda.

Serverele cloud și VPS oferă dezvoltatorilor și aplicațiilor lor Node.js oportunități masive de scalare.

În comparație cu un VPS, găzduirea în cloud este mult mai scalabilă – iar capacitatea și resursele suplimentare pot fi adăugate în timp real. Un VPS este limitat la limitele mașinii gazdă fizică și necesită adesea repornirea la scalarea resurselor. Planurile VPS, totuși, tind să fie mai ieftine și să prezinte costuri lunare previzibile; Unele opțiuni de găzduire în cloud facturează în funcție de oră sau de cantitatea de resurse de calcul consumate.

Aceste gazde de mai jos oferă tot ce este mai bun din ambele lumi: viteza, securitatea și fiabilitatea infrastructurii cloud cu suportul accesibil și receptiv și servicii gestionate ale unui VPS de la un furnizor de găzduire web consacrat. Consultați recenziile noastre de mai jos pentru a obține mai multe informații despre aceste opțiuni:

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

6. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

7. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Vezi alte gazde cloud VPS de top »

Cel mai bun „server dedicat” găzduire Node.js

Urcând în rândurile de găzduire, veți avea în cele din urmă un server dedicat. Reprezentând nivelul superior de putere și control, găzduirea dedicată oferă clienților un mediu extrem de personalizat pentru aplicația lor web Node.js. Fiind singurul ocupant al unui întreg server, aplicația dvs. web va prospera cu cele mai înalte funcții de performanță, securitate și asistență disponibile de la furnizorul dvs.

Veți putea alege exact sistemul de operare, procesorul, memoria RAM, spațiul pe disc și alte programe software în care să rulați Node.js, împreună cu o adresă IP unică – deosebit de utilă pentru orice clasamente de căutare și cerințe de conformitate. În plus, investind într-un plan robust de servicii gestionate, puteți fi liniștit știind că o echipă de experți este disponibilă non-stop pentru a vă ajuta să depanați orice probleme sau să vă îmbunătățiți infrastructura.

Serverele dedicate sunt cea mai scumpă opțiune de găzduire, dar companiile și proprietarii de aplicații care sunt gata să plătească banii în plus vor aprecia nenumăratele opțiuni disponibile de la cei trei furnizori de găzduire dedicati preferați. Gazdele, revizuite mai jos, includ toate caracteristicile și suportul necesare pentru a reuși cu o aplicație Node.js masiv scalabilă.

8. IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

9. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

10. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară largă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Vezi alte gazde de server dedicate de top »

Cea mai bună găzduire Node.js „Windows”.

Chiar dacă sistemul de operare Windows apare pe mai mult de 80% din computerele desktop și laptopuri din lume, această dominație pe piață nu se extinde la serverele de găzduire web. Distribuțiile Linux, în special CentOS, Debian și Ubuntu, acoperă mai mult de două treimi din industria de găzduire. Ca atare, dezvoltatorii ar putea avea nevoie să facă câteva săpături suplimentare pentru a găsi un plan potrivit care să ofere găzduire Windows.

Node.js este multiplatformă, așa că va funcționa la fel pe Windows ca și pe mașinile Linux. Din cauza costurilor suplimentare de licențiere pe care trebuie să le suporte furnizorii de găzduire oferind Windows, pachetele cu acel sistem de operare tind să fie puțin mai ieftine decât cele alimentate de software-ul open-source Linux.

Pentru a găsi cel mai bun furnizor de găzduire Windows pentru aplicația dvs. Node.js, căutați planuri care vă oferă o gamă de versiuni multiple ale sistemului de operare. Alături de panoul de control Plesk, gazdele de mai jos oferă hardware-ul modern pentru a rula medii Windows cu viteză, securitate și scalabilitate:

11. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 23,00 USD

 • VPS SSD alimentat în cloud cu vCPU Intel Xeon
 • Rulați orice ediție a sistemului de operare Linux sau Windows
 • Rată de funcționare superbă de 99,95% și asistență 24/7
 • Până la licențe Plesk nelimitate disponibile
 • Probă GRATUITĂ de 30 de zile, fără taxe ascunse
 • Începeți acum cu Kamatera.

WINDOWS VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Dispunând de o mulțime de scalabilitate și opțiuni de sisteme de operare, Kamatera reprezintă un furnizor de găzduire VPS accesibil pentru utilizatorii de Windows. Prezența globală a gazdei web și serviciile opționale gestionate asigură ca site-ul dvs. să funcționeze optim. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

12. IONOS.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • VPS Windows fără riscuri pentru 4,00 USD pentru primele 30 de zile (apoi 24 USD/lună)
 • VPS Linux low-cost pentru doar 2,00 USD pe lună
 • Stocare 100% SSD și garanție de funcționare de 99,99%.
 • Acces complet root și panou de control Plesk opțional
 • Lățime de bandă nelimitată și scalabilitate instantanee
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

WINDOWS VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Un inovator de lungă durată în industria internetului, 1&1 IONOS menține prețuri competitive și tehnologii interne solide. Serverele virtuale cloud ale gazdei găzduiesc trafic nelimitat pe site și vi se oferă puterea de a vă alege sistemul de operare, locația centrului de date, memoria RAM și configurațiile de stocare. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 2 – 6 miezuri 2 GB – 12 GB

13. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 12,74 USD

 • Servere virtuale gestionate sau neadministrate disponibile în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

WINDOWS VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete VPS decât Hostwinds. Compania nu oferă doar 10 configurații pentru partițiile de server Linux gestionate, dar oferă și 10 planuri suplimentare fiecare pentru VPS Windows gestionat – și varietăți neadministrate ale ambelor. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Vedeți alte gazde Windows cu cele mai bune cote »

De ce nu doriți găzduire gratuită pentru Node.js

Având în vedere resursele ample și accesul la serverul administrativ pentru a rula cu succes aplicațiile Node.js, ar trebui să vă așteptați să plătiți o taxă nominală pentru găzduire.

Serviciile gratuite sună grozav în teorie, dar Node.js este cu siguranță un caz în care veți dori suport suplimentar, securitate, caracteristici, fiabilitate și liniște generală de a alege servicii premium de la un furnizor de găzduire foarte apreciat.

Toate acestea fiind spuse, începând cu o încercare gratuită sau cu alte servicii temporare oferă dezvoltatorilor un mediu de presiune scăzută pentru a experimenta cu Node.js și pentru a determina dacă platforma este sustenabilă de utilizat pe termen lung.

Cu toate acestea, niciunul dintre furnizorii de găzduire gratuită pe care îi recomandăm de obicei nu acceptă dezvoltarea Node.js, așa că ieșim puțin în afara zonei noastre de confort pentru a vă îndruma către aceste servicii mai specializate.

Mărcile respectate Heroku și Red Hat OpenShift oferă planuri limitate, dar gratuite pentru totdeauna, care sprijină dezvoltarea Node.js, împreună cu tranziții simple la servicii actualizate.

Ambele soluții Platform-as-a-Service funcționează ca medii containerizate care permit dezvoltarea rapidă, implementarea și experimentarea cu o varietate de tehnologii.

Găzduirea excelentă vă ajută să dezvoltați și să scalați rapid aplicația Node.js

Astăzi, Fundația Node.js se mândrește cu peste 9 milioane de instanțe ale platformei de aplicații populare și recent a sărbătorit 1 miliard de descărcări.

Timpul de rulare asincron, bazat pe evenimente pentru JavaScript le permite dezvoltatorilor să urmeze mantra „o singură limbă care să îi conducă pe toți” și să folosească aceeași limbă atât pentru operațiunile de pe partea de server, cât și de pe partea de client – nu mai trebuie să comutați între JavaScript pe front-end și PHP, C++, Python, Ruby on Rails sau alte limbaje de programare.

Motorul V8 super-rapid de la Google permite aplicațiilor Node.js să zboare, să citească sau să scrie rapid în baze de date, conexiuni de rețea sau sistemul de fișiere.

Conexiunile paralele și debitul crescut oferă dezvoltatorilor și aplicațiilor lor un plafon mult mai mare pentru succes instantaneu, scalabil. Deoarece Node.js este o tehnologie open-source, vasta comunitate partajează un depozit de peste 50.000 de pachete și module care vă adaptează și mai mult experiența de dezvoltare.

Fă-ți timp cumpărând opțiunea de găzduire care corespunde cel mai bine nevoilor tale de dezvoltare. Probabil că veți avea nevoie de un mediu de server mai avansat și de acces la rădăcină, așa că fiți pregătiți pentru cheltuielile suplimentare și experiențele de învățare.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.6/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company