11 cele mai bune servicii de design și găzduire de site-uri web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 11 cele mai bune servicii de design și găzduire de site-uri web (aprilie 2023)
11 cele mai bune servicii de design și găzduire de site-uri web (aprilie 2023)

11 cele mai bune servicii de design și găzduire de site-uri web (aprilie 2023)

Cele mai bune servicii de design și găzduire site-uri web sunt ca două jumătăți de creier: combinând partea dreaptă creativă și artistică a creierului cu tehnologia și știința din partea stângă. Cu ambele lucrând în tandem, creați un organism vibrant și înfloritor – mediul perfect în care site-ul dvs. de afaceri sau magazinul online se poate maturiza.

Cu toate acestea, fără ambele componente, conectarea online poate deveni copleșitoare. Și fără un site web, afacerea ta riscă să se scufunde în obscuritate.

Majoritatea furnizorilor de top ai industriei de găzduire oferă instrumente ușor de utilizat care fac crearea site-ului web intuitivă. Aici, vom arunca o privire la gazdele care oferă cele mai bune instrumente din industrie pentru construirea unui site web profesional.

1. Cel mai bun design și găzduire pentru începători

Designul joacă un rol important în succesul unei afaceri mici online. Scopul difuzării mărcii dvs. pe web este de a determina audiența să întreprindă anumite acțiuni, fie că ar fi cumpărarea unui produs, abonamentul la un serviciu sau pur și simplu citirea unui articol.

Platformele pentru crearea de site-uri web facilitează acest pas, oferind instrumente simple de creare a site-urilor web pentru a vă pregăti pentru succes. Pentru început, utilizatorii pot selecta un șablon de site web creat de un designer grafic și pot adăuga personalizări pentru a-l alcătui.

Wix, gazda noastră web de top, îi ajută pe începători să creeze rapid site-uri uimitoare, cu o funcționalitate largă. Revizuirea de mai jos oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a modului în care constructorul web intuitiv al gazdei și șabloanele concepute profesional îi pot transforma chiar și pe cei mai puțin pricepuți din punct de vedere tehnic dintre noi într-un designer web competent. Asigurați-vă că o citiți.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Începând de la doar 0,00 USD pe lună, planurile de găzduire Wix vin cu sute de teme perfecte pentru aproape orice scop de afaceri. Proprietarii de site-uri cu zero cunoștințe de codificare pot folosi instrumentul de proiectare a site-ului de tip drag-and-drop al gazdei pentru a-și personaliza paginile în funcție de nevoile mărcii lor.

Toate pachetele de găzduire Wix includ posibilitatea de a conecta un nume de domeniu personalizat, acces la Google Analytics și între 500 MB și 20 GB spațiu de stocare, în funcție de nivelul de preț ales. Și, dacă întâmpinați vreo problemă pe parcurs, centrul de asistență pentru clienți al Wix găzduiește o vastă bancă de cunoștințe autoservire la care webmasterii începători pot apela pentru ajutor.

2. Cel mai bun design și găzduire site-uri ieftine

Întreprinderile mici operează de obicei cu constrângeri bugetare stricte, unde fiecare ban contează. Cheltuielile generale ale planurilor de găzduire costisitoare sunt uneori ultimul lucru în mintea proprietarilor de afaceri mici. Dar, având în vedere că mai mult de 50% dintre americani preferă acum să cumpere bunuri prin internet, este imperativ ca întreprinderile mici și mijlocii să intre online.

Nu lăsa prețul să te păcălească. Planurile de găzduire low-cost vin cu o gamă de valori adăugate care vă vor face să verificați din nou extrasul de facturare. Planul la preț rezonabil oferă utilizatorilor spațiu pe disc, lățime de bandă și e-mailuri nelimitate. Și generatorul web gratuit al gazdei inclus în plan face crearea site-ului la fel de ușoară. Aruncați o privire la recenzia noastră completă de mai jos pentru a afla cum gazda noastră favorită, care se gândește la buget, economisește bani companiilor cu generatorul său de site-uri bogat în funcții.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. Cea mai bună găzduire în cloud pentru design de site-uri web

Fiind una dintre cele mai populare tehnologii din industria de găzduire, găzduirea în cloud reprezintă o oportunitate extraordinară pentru proprietarii de afaceri mici și antreprenorii care caută un pic mai mult în puterea lor de calcul.

Utilizând o rețea largă de servere, furnizorii de servicii cloud pot crește sau reduce rapid resursele disponibile. Acest lucru asigură că site-ul dvs. va rămâne disponibil în timpul creșterilor de trafic, în timp ce se va micșora la configurații mai accesibile în perioadele mai lente.

Găzduirea în cloud poate fi puțin mai greoaie de configurat și întreținut, dar Cloudways face o treabă extraordinară în a-și susține clienții cu servicii gestionate de înaltă atingere și asistență 24/7.

Alegeți un pachet de găzduire de la cei mai importanți furnizori de cloud din lume: Amazon Web Services, Google Cloud, Digital Ocean, Vultr sau Linode. De acolo, vă veți bucura de migrarea gratuită a site-ului și certificate SSL, împreună cu soluții de stocare în cache, rețele de livrare a conținutului, copii de siguranță și alte instrumente automate.

Aruncă o privire la recenzia noastră completă pentru a afla mai multe despre ce are de oferit Cloudways:

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

4. Cel mai bun design și găzduire de comerț electronic

Nu sunt multe locuri în care primele impresii contează mai mult decât în spațiul eCommerce. Aproape 95% dintre navigatorii web notează că designul dictează modul în care văd un brand. Și, dacă acești clienți potențiali au o părere negativă asupra vitrinei dvs. online de la început, nu este probabil să se transforme în vânzare.

Cele mai bune gazde de comerț electronic oferă compatibilitate cu unele dintre cele mai eficiente platforme de comerț electronic de pe web, inclusiv Magento, Prestashop și OpenCart. Deci, este important să alegeți un furnizor care oferă una dintre aceste opțiuni. Gazda noastră cel mai bine cotată pentru design de comerț electronic de mai jos oferă antreprenorilor o modalitate ușoară de a crea pagini de destinație convingătoare, care vor garanta cele mai optime experiențe pentru utilizatori.

Dacă abia sunteți la început în spațiul retailerului online, asigurați-vă că vă uitați la funcționalitatea comerțului electronic, inclusiv coșuri de cumpărături securizate, servicii de înregistrare a domeniilor și asistență pentru clienți, înainte de a vă decide asupra unei gazde.

Faceți clic pe recenzia completă de mai jos pentru a citi despre toate pluginurile și aplicațiile compatibile cu platforma noastră de top de comerț electronic, iar clienții dvs. și rezultatul final vă oferă un mare cinci.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. Cel mai bun design și găzduire pentru un blog WordPress

A spune că WordPress este popular ar fi un eufemism. Sistemul de management al conținutului alimentează acum mai mult de 30% din internet – adică sute de milioane de site-uri web! Dacă faci parte din acest vast ecosistem de proprietari de site-uri WP, am o veste bună: există o modalitate de a face WordPress și mai ușor de utilizat.

InMotion Hosting a creat o platformă care funcționează peste WordPress, permițând utilizatorilor să creeze rapid bloguri fără a fi nevoie să codifice. Software-ul BoldGrid introduce un mediu simplu de tip drag-and-drop în cadrul platformei WordPress, care permite proprietarilor de site-uri să mute elementele site-ului la locul lor.

Nu trebuie să angajezi un designer grafic pentru a construi pagini frumoase care pot fi personalizate pentru a se potrivi brandului și mesajului tău. Și, deoarece BoldGrid a fost creat cu WordPress în mod special, site-urile bazate pe BoldGrid sunt compatibile cu toate cele mai recente pluginuri WordPress, permițând proprietarilor de site-uri să creeze orice, de la formulare de contact și galerii de imagini până la integrări PayPal și eCommerce.

De la lansarea inițială a BoldGrid în 2016, software-ul a fost încorporat în ofertele mai multor gazde. InMotion, Web Hosting Hub și A2 Hosting acceptă acum găzduirea BoldGrid WordPress și, cu siguranță, mai mulți furnizori le vor urma exemplul. Dacă te intrigă ideea de design web WordPress drag-and-drop, vezi mai jos alegerea noastră de top pentru construirea site-ului WordPress:

BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri WordPress cu drag-and-drop GRATUIT
 • WordPress preinstalat de InMotion Hosting
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme WordPress GRATUITE cu editare pe mobil/tabletă
 • Integrare PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

InMotion Hosting conduce în găzduirea partajată, VPS, dedicată și WordPress, așa că se potrivește ca echipa să creeze una dintre primele interfețe de creare de site-uri drag-and-drop de pe web care să stea pe WordPress. BoldGrid este o platformă revoluționară care îi întâmpină pe începători și îi impresionează pe dezvoltatorii profesioniști. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

6. Cel mai bun design de site web drag-and-drop

Legendarul designer grafic american și creatorul celebrului logo „I Heart NY”, Milton Glaser a spus odată: „Există trei răspunsuri la o piesă de design – da, nu și WOW! Wow este cel pe care trebuie să-l urmărești.”

Milton pune bara de design ridicată, la fel și tu atunci când vine vorba de site-ul tău. Dacă sunteți nou în jocul de creare a site-urilor și nu sunteți sigur de unde să începeți, nu este nevoie să vă îngrijorați. Creatorul de site-uri web „glis-and-drop” reînnoit de la HostGator vă va ajuta să construiți un site uimitor care vă va uimi cu siguranță vizitatorii.

În planurile HostGator sunt incluse șabloane șlefuite create de unii dintre cei mai buni designeri ai industriei. Odată ce un șablon de site este ales, proprietarii de site-uri pot folosi instrumentul de design al companiei pentru a-și personaliza complet site-urile. Șabloanele oferă o serie de funcționalități dinamice, inclusiv efecte de animație avansate, cum ar fi paralaxa și revelație. Un editor de imagini, fundaluri video și fonturi personalizate, printre multe alte caracteristici, sunt de asemenea incluse în ofertă.

Consultați recenzia noastră completă de mai jos a tuturor soluțiilor pe care HostGator le oferă proprietarilor de site-uri, în plus față de constructorul său de top.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

7. Cele mai bune site-uri web personale

Vorbind despre primele impresii, a avea un site web personal pentru a vă găzdui CV-ul sau CV-ul poate ajuta în mare măsură să impresioneze potențialii angajatori. Doar 15% dintre mileniali și doar 7% din populația generală au site-uri personale, așa că crearea unuia poate fi impulsul de care aveți nevoie pentru a ajunge în fruntea listei unui angajator.

Dacă nu aveți prea multă experiență în dezvoltare web, nu vă faceți griji. Gazda de mai jos conduce lista noastră de furnizori care fac ca designul site-urilor web personal să fie intuitiv. Cu o mulțime de șabloane din care să aleagă, cei care caută un loc de muncă pot obține rapid un site personal online, care arată profesional și își afișează seturile de abilități.

Odată ce un șablon este ales, proprietarii de site-uri pot folosi editorul vizual ceea ce vezi este ceea ce obții (WYSIWYG) pentru a personaliza și a construi site-urile lor. Și, deoarece majoritatea modelelor de șablon sunt receptive, intervievatorii dvs. vă pot accesa CV-ul direct de pe dispozitivele lor mobile și pot vedea cât de calificat sunteți. Consultați recenzia noastră completă de mai jos pentru a afla cum să vă construiți viitorul online.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

8. Cea mai bună găzduire profesională de site-uri web

Dacă ești un antreprenor în devenire care dorește să înființeze un magazin online, este imperativ ca marca ta să fie prezentată profesional. Dacă nu aveți prea multă experiență în dezvoltarea web, veți descoperi că angajarea de designeri grafici se poate scumpi foarte repede. Și, dacă nu sunteți gata să cheltuiți taxa medie de școlarizare de 40.000 USD pentru o diplomă de patru ani în design web, va trebui să găsiți o soluție mai rentabilă.

Din fericire, SiteGround oferă un răspuns. Furnizorul oferă găzduire pentru cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului de pe web, inclusiv WordPress, Joomla și Drupal, și a dezvoltat zeci de șabloane profesionale pentru ambele platforme. SiteGround folosește, de asemenea, unități cu stare solidă (SSD) în toate pachetele sale partajate și cloud, care funcționează pentru a optimiza viteza site-ului și experiența utilizatorului.

Pe măsură ce site-ul dvs. începe să atragă mai mult trafic, SiteGround oferă companiilor capacitatea de a se extinde printr-o migrare ușoară la niveluri de servicii actualizate. Pentru a afla cum această gazdă vă poate ajuta afacerea să reușească online, citiți recenzia noastră cuprinzătoare de mai jos.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri Weebly sau configurare WordPress GRATUIT
 • Migrații automate ale site-ului web fără griji
 • Interfață cPanel ușor de utilizat și zonă de pregătire
 • Sisteme personalizate de bilete și chat pentru asistență 24/7
 • SuperCacher cu stocare în cache statică și dinamică
 • Începeți acum pe SiteGround.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Știi că trebuie să construiești un site web, dar nu știi de unde să începi. Ei bine, SiteGround vă va oferi nu una, ci două opțiuni extrem de populare și ușor de utilizat pentru a crea prezența online a visului dvs. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

9. Cel mai bun design și găzduire pentru portofolii de fotografie

În calitate de Fotograful anului National Geographic 2016, John Rollins cunoaște fotografia. De asemenea, știe cât de important este pentru fotografi profesioniști să aibă o prezență eficientă pe web.

„Un site web vă oferă legitimitate”, a spus el într-un interviu. „Ați angaja un avocat, un instalator sau un agent imobiliar care nu avea un site web, ci doar o pagină de Facebook? Probabil ca nu. De ce ar fi diferit pentru fotografie?”

Numeroase gazde oferă teme specifice fotografiei, dar nu mulți se apropie de șabloanele de mai jos ale gazdei. Acest furnizor poate ajuta creatorii să-și prezinte munca cu ajutorul unor teme special adaptate nevoilor fotografilor profesioniști. Site-urile artistice convingătoare care rezultă vor facilita promovarea și vânzarea fotografiilor dvs. Faceți clic pe linkul de mai jos și vedeți cum pachetele de găzduire la prețuri accesibile vă pot face fotografii în fața unei noi baze de clienți.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

10. Cel mai bun design și găzduire de site mobil

Aproximativ 2 miliarde – acesta este numărul de persoane care efectuează tranzacții mobile în fiecare an. Este, de asemenea, numărul în care comercianții fac coadă pentru a-și câștiga partea de piață a comerțului electronic. Pentru a asigura experiențe pozitive ale utilizatorilor pe toate dispozitivele, proprietarii de site-uri sunt esențial să folosească aspecte receptive. Și Bluehost oferă unul dintre cei mai buni creatori de site-uri mobile din industrie. Faceți clic pe recenzia de mai jos pentru a descoperi tot ce poate face Bluehost pentru a vă ajuta să vă dezvoltați vitrina mobilă.

Bluehost oferă un generator de site-uri care permite utilizatorilor să personalizeze site-uri într-un mediu drag-and-drop. Gazda oferă, de asemenea, instalări WordPress cu un singur clic, cu acces la numeroasele teme receptive ale CMS. Și, dacă doriți să faceți vânzări pe dispozitive mobile, serverele Bluehost sunt ultrarapide, cu garanții ridicate de funcționare, astfel încât clienții vor putea întotdeauna să vă acceseze vitrina.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri Bluehost GRATUIT (produs de WordPress)
 • Teme personalizate și integrare ușoară cu instrumente de comerț electronic
 • Asistență expertă disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Cea mai lungă recomandare de găzduire WordPress.org
 • Servicii profesionale opționale pentru a vă ajuta să vă proiectați, să construiți și să vă comercializați site-ul
 • Începeți acum Bluehost.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Cu Bluehost, noii proprietari de site-uri au la îndemână simplitatea de tip drag-and-drop a constructorului de site-uri WordPress. Acest lucru face ca lansarea unui nou brand online, magazin sau site personal de la zero să fie relativ nedureroasă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

11. Cel mai bun generator de site-uri web gratuit

Prețurile afectează percepția oamenilor asupra produselor pe care le cumpără. În unele cazuri, produsele oferite la prețuri reduse sunt adesea considerate inferioare sau mai puțin eficiente decât omologii lor mai scumpi. Dar, în lumea găzduirii, Wix schimbă acest aspect de bază al psihologiei umane.

Planul gratuit Wix include toate funcțiile necesare pentru a crea site-uri convingătoare, personalizabile pentru aproape orice scop. Editorul de tip drag-and-drop al gazdei și șabloanele dezvoltate profesional oferă punctul de plecare perfect pentru a începe procesul de proiectare-construcție. Și, cu 500 MB de spațiu de stocare, un subdomeniu Wix.com și un mediu de găzduire securizat, este ușor să pornești.

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe funcționalități de pe site-ul dvs., planurile premium ale Wix încep de la doar 0,00 USD pe lună și includ o serie de funcții suplimentare. Toate aceste planuri permit proprietarilor de site-uri să atașeze nume de domenii personalizate site-urilor lor. Pe măsură ce treceți la nivelurile de preț, spațiul de stocare crește și instrumentele pentru comerțul electronic și marketing devin disponibile. Consultați recenzia noastră completă de mai jos pentru a vedea tot ce poate face Wix pentru proprietatea dvs. online.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Serviciul Web Builder potrivit va simplifica designul și va gestiona găzduirea

Odată cu creșterea exponențială a numărului de consumatori care apelează la web pentru a găsi produsele și serviciile pe care le caută, este mai important ca niciodată pentru companii să își construiască o prezență online solidă.

Accesarea online expune marca dvs. la mai mulți clienți potențiali și oferă imediat companiei dvs. mai multă credibilitate și încredere. În plus, puteți crește clasamentul organic al mărcii dvs. prin practicarea unor tehnici bune de optimizare a motoarelor de căutare.

Furnizorii noștri de găzduire de top fac ca designul web să fie intuitiv, astfel încât să vă puteți concentra asupra misiunii dvs. de afaceri de bază.

Găsindu-te online, vizitatorii pot lua decizii mai informate cu privire la produsele pe care să le cumpere sau la ce servicii să se întrebe.

Nu mai există scuze valabile pentru a nu fi pe web. Gazdele prezentate aici oferă constructori web și șabloane pentru a ușura procesul de proiectare a site-ului și accesibilitatea pentru a proteja profiturile.

Cele mai bune platforme și gazde pentru crearea de site-uri web pot oferi chiar avantaje suplimentare, cum ar fi asistență prin chat live 24/7, un nume de domeniu gratuit, instrumente de marketing și marketing prin e-mail pentru a atrage clienții potențiali la planurile lor de găzduire.

Acum este cel mai bun moment pentru a face un salt de la o pagină de socializare la o prezență web cu drepturi depline, cu una dintre cele mai bune platforme de design și găzduire de site-uri de pe piață.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company