Cele mai bune 5 găzduiri cPanel (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 10 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 5 găzduiri cPanel (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 10 USD
Cele mai bune 5 găzduiri cPanel (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 10 USD

Cele mai bune 5 găzduiri cPanel (aprilie 2023) – 1,99 USD până la 10 USD

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun serviciu de găzduire cPanel, probabil că știți deja că panoul de control elegant formează soluția perfectă pentru administrarea contului de găzduire. Nu este nevoie să aflați despre accesul root sau linia de comandă – echipa noastră de experți a examinat fiecare furnizor de găzduire cPanel de top și i-a evaluat pentru caracteristici, asistență, prețuri și multe altele.

1. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Găzduire intuitivă cPanel pentru site-uri personale
 • Protectie GRATUITA SSL si Cloudflare DDoS
 • Instalare cu 1 clic pentru aplicații populare precum WordPress
 • Backup-uri automate, zilnice și stocare în cache integrată
 • Lansați un site în câteva minute, susținut de asistență 24/7
 • Începeți acum pe Hostinger.

CPANEL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger ne-a impresionat întotdeauna prin intuitivitatea panoului de control și prin experiența ușoară a utilizatorului. Dacă sunteți pe piața pentru găzduirea clasică cPanel, Hostinger o oferă la un preț greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire ieftină, sigură și puternică cu cPanel
 • Instalări cu 1 clic pentru zeci de aplicații populare
 • Găzduiește până la un site web nelimitat pe un singur cont
 • Caracteristici avansate de securitate și HackScan GRATUIT
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență expertă 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CPANEL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

3. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Autentificare securizată pentru cPanel și WebMail
 • Instalarea WordPress și credite publicitare cu 1 clic
 • Domeniu GRATUIT și instrumente GRATUITE de creare de site-uri
 • Suport expert disponibil 24/7
 • Acces ușor la instrumentele de e-mail și statisticile site-ului
 • Începeți acum Bluehost.

CPANEL
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Având peste două milioane de site-uri web, Bluehost are experți de încredere și funcții ușor de utilizat pentru a ajuta site-ul dvs. să funcționeze și să prospere. De la un nume de domeniu gratuit la instalarea WordPress cu 1 clic, compania oferă tot ce doriți de la o gazdă cPanel… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gestionați-vă site-ul prin cPanel
 • Domeniu GRATUIT și program de instalare cu un singur clic cu peste 300 de aplicații
 • Hardware de clasă business și filtrarea spam-ului prin e-mail
 • Obțineți expunere cu până la 250 USD de credite publicitare GRATUITE
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date și asistență 24/7 din SUA
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

CPANEL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dacă aveți nevoie de o gazdă cPanel pentru afaceri, încercați InMotion. Dispun de filtrare în timp real a e-mail-urilor spam și SSD-uri gratuite pentru viteze ultra-rapide. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Include panoul de control cPanel și instalări cu 1 clic
 • 4.500 de șabloane GRATUITE pentru a construi un site fără cod
 • 100 USD pentru marketing Google, plus reclame plătite GRATUITE
 • E-mailuri nelimitate cu prevenirea spamului și asistență
 • Găzduire premiată cu asistență pentru clienți 24/7/365
 • Începeți acum pe HostGator.

CPANEL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Cu suport premium, instalări automate și cea mai recentă versiune a panoului de control cPanel, HostGator este cu ușurință unul dintre cei mai ușori de utilizat și mai ieftini furnizori de găzduire cPanel. Acestea includ un domeniu gratuit, precum și e-mailuri adaptate pentru dispozitive mobile cu protecție împotriva spamului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Defalcarea recenziilor: gazde cPanel

Vrei să știi cum să găsești cel mai bun serviciu de găzduire cPanel? Recenziile noastre arată că furnizorul de găzduire de top ar trebui să includă o licență cPanel gratuită, asistență pentru clienți 24/7 și opțiuni de găzduire pentru începători pentru proiectarea și construirea site-ului dvs. Adăugați avantaje precum un domeniu gratuit, certificat SSL și o garanție puternică de funcționare și gata! Iată un rezumat al constatărilor noastre:

Iată cele mai bune planuri de găzduire cPanel:

Rang Gazdă web Preț Domeniu Evaluare de expert
1 Hostinger 2,59 USD GRATUIT (1 an) ★★★★★ 4.7
2 Gazduire A2 2,99 USD Nou sau Transfer ★★★★★ 4.5
3 Bluehost 2,95 USD GRATUIT (1 an) ★★★★★ 4.4
4 In miscare 2,29 USD GRATUIT (1 an) ★★★★★ 4.3
5 HostGator 2,64 USD GRATUIT (1 an) ★★★★★ 4.1

Căutați altceva decât găzduirea cpanel?

Gazduire web ieftina

Dacă prețul este cel mai important factor de decizie atunci când alegeți o gazdă web, consultați recomandările noastre pentru planuri de găzduire web ieftine. Recenziile noastre acoperă cele mai ieftine gazde cu cele mai bune funcții pentru buget. Vezi toate recenziile »

Gazduire Server Dedicat

Căutați un server dedicat pentru a vă găzdui site-ul? Alegerea gazdei potrivite poate face toată diferența. Vedeți ce a descoperit echipa noastră când a comparat diferitele opțiuni de găzduire dedicată. Vezi toate recenziile »

Gazduire VPS

Deși nu sunt o soluție bună pentru începători, serverele private virtuale oferă resurse de calcul ideale și scalabilitate pentru cei care se simt confortabil să gestioneze setările avansate. Consultați recenziile noastre despre cele mai bune opțiuni VPS. Vezi toate recenziile »

Găzduire WordPress

Dacă WordPress este platforma preferată, veți dori să citiți despre experiențele noastre de instalare și întreținere WP cu diverse gazde înainte de a decide asupra unui plan de găzduire. Vezi care dintre ele are cea mai mare recomandare a noastră. Vezi toate recenziile »

Creator de site-uri web

Îți dorești propriul site, dar nu știi de unde să începi? Aceste servicii vă permit să vă construiți propriul site, fără a fi necesare cunoștințe de codare sau programare. Fii pe web în cel mai scurt timp – și la un preț foarte mic! Vezi toate recenziile »

11 întrebări frecvente despre găzduirea cPanel

Găzduirea partajată poate fi suficient de complicată pentru ca noii proprietari de site-uri să înțeleagă. Cu toate acestea, asocierea infrastructurii cu tabloul de bord cPanel ușor de utilizat, introduce instantaneu gestionarea intuitivă a serverului de tip point-and-click.

Cele mai bune planuri de găzduire cPanel oferă suport pentru nume de domenii nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă lunară pe găzduire web partajată. În plus, utilizatorii pot implementa rapid peste 400 de programe software open-source cu Softaculous.

Portalul cPanel le permite proprietarilor de site-uri web să-și supravegheze pachetul de găzduire și să configureze setările pentru orice nume de domeniu cu o interfață grafică ușor de înțeles.

De fapt, găzduirea cPanel este cea mai populară soluție pentru găzduirea pentru întreprinderi mici, magazinele de comerț electronic și editorii web independenți cu planuri de buget.

Cu cPanel, proprietarii de site-uri web pot configura căsuțe de e-mail, conturi FTP, certificate SSL gratuite și setări PHP personalizate pentru fiecare domeniu. Conectați-vă pur și simplu la contul dvs. prin intermediul furnizorului dvs. de găzduire web, iar cPanel ar trebui să fie la doar un clic sau două distanță.

cPanel va rula numai pe un plan de găzduire care utilizează un sistem de operare bazat pe Linux, cu prețul licențelor pentru găzduire partajată, VPS și servere dedicate variind în funcție de planul specific și gazda web.

Majoritatea furnizorilor de găzduire web cu costuri reduse includ cPanel gratuit cu găzduire partajată; planuri precum găzduirea VPS sau un server dedicat oferă utilizatorilor mai mult control pentru a licenția și a instala panoul de control specific cu care preferă să lucreze.

Să trecem în revistă câteva dintre cele mai importante detalii despre funcțiile cPanel și cum se compară cu alte panouri de control.

1. Ce este cPanel Hosting?

Proiectată inițial de un adolescent în 1996 ca un panou de control al serverului web pentru Speed Hosting, acum dispărut, platforma cPanel a evoluat într-unul dintre cele mai populare panouri web din industria de găzduire.

cPanel oferă proprietarilor de site-uri web o interfață grafică bazată pe browser și instrumente de automatizare care simplifică multe sarcini de rulare a unui site web.

După cum vă puteți imagina, găzduirea cPanel include platforma cPanel. Furnizorii de găzduire și proprietarii de site-uri pot transfera cu ușurință site-uri web între planurile bazate pe cPanel, având în vedere tehnologiile similare.

Multe dintre companiile de găzduire la buget folosesc cPanel și WHM ca mod standard de a crea platforme de server Linux partajate care sunt populare la milioane de clienți.

Principalele caracteristici ale cPanel și WHM:

 • Administrarea numelor de domeniu: creați subdomenii, domenii multiple și aliasuri
 • Publicare site: rulați un server Apache cu MySQL, PHP și Softaculous
 • Configurați e-mail și FTP: utilizați instrumentele Webmail alese sau Managerul de fișiere
 • Backup-uri și analize: programați copii de siguranță automate ale fișierelor și bazelor de date pentru site-uri

Utilizarea cPanel implică de obicei gestionarea unui singur cont de găzduire partajată, dar asocierea software-ului cu WHM permite administrarea unui server privat virtual sau a unui plan de găzduire dedicat.

În timp ce WHM permite ca serverele mari să fie partiționate și vândute în unități mai mici cu constrângeri de utilizare, o gazdă cPanel permite clienților să-și configureze serverele web și numele de domenii.

O gazdă web poate economisi costuri (și promova planuri de găzduire mai ieftine) prin dezvoltarea propriului panou de control sau folosind o opțiune cu costuri mai mici care oferă aceeași funcționalitate.

cPanel și WHM funcționează numai cu sisteme de operare bazate pe Linux, inclusiv CentOS, Red Hat Enterprise Linux, CloudLinux și Ubuntu. Utilizatorii de găzduire Windows vor trebui să exploreze Plesk sau alte alternative.

2. De ce ar trebui să folosesc cPanel?

Motivul principal pentru a utiliza cPanel este de a simplifica și eficientiza dezvoltarea web și gestionarea contului de găzduire.

În caz contrar, proprietarii de site-uri web ar trebui să instaleze software și să gestioneze spațiul pe disc folosind interfața de linie de comandă.

Cele mai bune companii de găzduire cPanel oferă soluții complete, inclusiv sistemul de operare, baza de date, serverul web și extensiile de rulare instalate în avans.

Interfața ușor de utilizat le permite proprietarilor de site-uri să configureze conturi de e-mail nelimitate, să gestioneze domeniile parcate și să vadă analize. Utilizatorii pot economisi timp și pot lansa scripturi de instalare în câteva minute folosind Fantastico sau Softaculous.

Principalele beneficii ale cPanel:

 1. Găzduiește nume de domenii nelimitate: implementează toate resursele tale web pe o singură platformă
 2. Gestionați bazele de date MySQL: utilizați expertul pentru baze de date MySQL și phpMyAdmin
 3. Adăugați conturi de e-mail și FTP: opțiuni de webmail și manager de fișiere încorporat
 4. Configurați setările PHP: alegeți versiunea PHP pentru a vă rula scripturile
 5. Instalați software-ul în câteva secunde: accesați peste 400 de programe open-source
 6. Creșteți securitatea: Protejați-vă fișierele cu parole sau respingeți anumite adrese IP
 7. Monitorizați performanța și erorile: vedeți statisticile legate de performanță și trafic

Dezvoltatorii web, vânzătorii de comerț electronic și proprietarii de afaceri mici pot economisi cel mai mult pe costurile de găzduire de afaceri utilizând resurse cPanel cu lățime de bandă nelimitată.

Cea mai bună soluție de găzduire cPanel oferă clienților asistență pentru conturi de e-mail nelimitate, nume de domenii și spațiu pe disc – toate în timp ce oferă asistență clienților non-stop.

Aceste oferte includ adesea și certificate SSL gratuite pentru fiecare domeniu suplimentar înregistrat în cPanel folosind AutoSSL sau Let’s Encrypt.

cPanel face găzduirea web cu scripturi PHP și baze de date MySQL ușor de utilizat pentru construirea de site-uri de rețele sociale, magazine de comerț electronic, wiki-uri, forumuri și utilizarea sistemelor de gestionare a conținutului precum WordPress și Joomla.

Pasionații de găzduire pentru reselleri folosesc, de asemenea, pe scară largă cPanel, WHM și WHMCS pentru a supraveghea conturile client și a gestiona resursele utilizatorilor pe mai multe servere.

3. Cât ar trebui să coste un plan de găzduire web cPanel?

Cele mai ieftine planuri de găzduire cPanel costă aproximativ 2 USD pe lună (sau uneori chiar mai puțin!) pentru un singur nume de domeniu, sau aproximativ 4 USD sau 5 USD lunar pentru domenii nelimitate.

Prețul pentru aceste conturi poate varia semnificativ în funcție de durata contractului și de termenii de facturare.

De exemplu, o companie de găzduire web poate oferi același cont de găzduire la 9,99 USD sub facturare lunară. Costul scade la 2,95 USD pe lună atunci când vă înscrieți pentru un plan de trei ani.

Pe majoritatea platformelor gazdă cPanel, veți obține cel mai mic cost cu cele mai lungi contracte.

Unii furnizori de găzduire web oferă un panou de control proprietar pentru gestionarea contului ca o modalitate de a economisi licențele cPanel.

Alte gazde web folosesc o soluție de panou de control cu funcționalități similare, cum ar fi Plesk, Webmin, Webuzo sau DirectAdmin ca alternativă la cPanel.

O singură licență cPanel de utilizat pe un VPS sau un server dedicat poate costa 15 USD pe lună.

Companiile de găzduire web oferă prețuri în bloc pentru licențele cPanel cu platforme de găzduire partajată care reduc costurile la mai puțin de 1 USD per utilizator.

Căutați o gazdă cPanel cu site-uri web nelimitate și asistență pentru clienți.

4. Cum aleg cel mai bun furnizor de găzduire cPanel?

Deoarece software-ul cPanel este același, pentru fiecare opțiune de găzduire, veți dori să evaluați pachetul complet de hardware, software și oferte bonus ale unei gazde pentru a găsi cel mai bun furnizor de găzduire cPanel pe termen lung.

De exemplu, unele companii oferă o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu cu planuri, egală cu o valoare de aproximativ 10 până la 15 USD în fiecare an. Nu toate companiile oferă lățime de bandă nelimitată sau stocare SSD cu planurile lor.

Companiile care permit domenii nelimitate pot avea politici care limitează alocarea CPU pentru scripturile și bazele de date instalate. Acest lucru se numește „accelerare” și de obicei se întâmplă numai dacă există o creștere bruscă a traficului utilizatorilor, ca în efectul de slashdotting atunci când un link devine brusc viral pe rețelele sociale.

Ce să cauți în cele mai bune planuri de găzduire cPanel:

 • Resurse nelimitate: suport pentru mai multe domenii, baze de date MySQL, conturi de e-mail, spațiu pe disc și lățime de bandă.
 • Hardware de înaltă calitate: dacă alegeți un plan partajat, asigurați-vă că includeți spațiu de stocare SSD (nu HDD) dacă performanța este importantă.
 • Nume de domenii gratuite: alegeți o opțiune de găzduire cu înregistrare gratuită, împreună cu confidențialitatea domeniului și perioade lungi de reînnoire.
 • Fiabilitate și asistență: O garanție de funcționare de cel puțin 99,9% este standardul industriei, împreună cu asistență 24/7 prin mai multe canale de comunicare.
 • Instalări de aplicații cu un singur clic: începeți rapid cu WordPress, instrumente de comerț electronic, platforme de bloguri sau alte programe pentru a vă construi site-ul.
 • O mulțime de caracteristici bonus: gazdele includ uneori credite gratuite de publicitate pentru motoarele de căutare, rețea de livrare a conținutului și alte avantaje.

Planurile de top includ și un certificat SSL gratuit pentru fiecare domeniu înregistrat. Asigurați-vă că compania oferă Softaculous sau Fantastico ca supliment pentru cPanel pentru a profita de funcțiile de instalare a scripturilor.

Cel mai bun serviciu de găzduire cPanel ar trebui să includă asistență gratuită (și ușor disponibilă) pentru clienți prin chat live, împreună cu un generator de site-uri web ușor de utilizat sau asistență WordPress gestionată cuprinzătoare. Planurile de găzduire WordPress gestionate vă oferă tot sprijinul practic de care aveți nevoie.

Apoi, aveți pachetul complet de instrumente pentru dezvoltarea web.

În găzduirea web Linux partajată, unele companii pot oferi servicii de găzduire similare cu planurile cPanel, dar folosesc un panou de control diferit pentru gestionarea setărilor contului. Acest lucru economisește gazda web în costurile de licențiere în vrac pentru cPanel, dar planurile pot oferi mai puține funcționalități.

5. Ce furnizori de găzduire web oferă cPanel?

Cele mai bune alegeri pentru cea mai bună găzduire cPanel sunt Bluehost, A2 Hosting, InMotion Hosting și HostGator.

Aceste companii stabilesc standardele în industrie și sunt populare printre milioane de utilizatori din întreaga lume.

Bluehost este unul dintre cele mai bune planuri de găzduire cPanel pentru utilizatorii WordPress – chiar și a câștigat recomandarea echipei de conducere WordPress de la Automattic de mai bine de 12 ani.

Gazde web recomandate pentru cele mai bune planuri de găzduire cPanel:

 • Bluehost: una dintre cele mai bune companii de găzduire web din industrie pentru servere cPanel
 • A2 Hosting: oferă cPanel pe planuri de server partajat, VPS și dedicat cu sistem de operare Linux
 • InMotion Hosting: rulați platforme partajate și VPS optimizate pentru aplicații de înaltă performanță
 • HostGator: un mediu de găzduire cPanel solid, cu planuri de dezvoltare web ieftine
 • GoDaddy: cel mai mare registrator din lume vă permite să gestionați domenii cu instrumente familiare
 • Hostinger: cea mai rentabilă opțiune de găzduire cPanel pentru o gamă largă de proprietari de site-uri

A2 Hosting are o reputație excelentă pentru a-și menține serverele actualizate cu cele mai recente versiuni de PHP, MySQL și alte extensii cPanel.

Pe lângă infrastructura ultra-rapidă, o specializare majoră a A2 Hosting include suport puternic pentru cerințele de dezvoltare web și mobilă.

Întreprinderile mici și editorii de site-uri de comerț electronic nu pot face mai bine decât InMotion Hosting cu configurațiile sale hardware de elită și platforma de înaltă performanță.

HostGator oferă cea mai bună găzduire web cPanel cu un plan care este potrivit pentru cerințele aproape fiecărui site web.

Companii precum Google Cloud, AWS și Azure nu oferă găzduire cPanel decât ca instalări personalizate. Soluțiile de găzduire în cloud au de obicei alte instrumente de administrare a serverului.

6. Am nevoie de un plan partajat sau de găzduire VPS?

Cele mai multe planuri de găzduire cPanel partajate de calitate sunt comparabile cu planurile de găzduire VPS de nivel de intrare cu 1 vCPU și 1 GB RAM. Dar, uneori, alocarea RAM pentru planurile de găzduire partajată este de numai 500MB până la 750MB.

Majoritatea întreprinderilor mici și a editorilor independenți pot începe cu un plan de găzduire partajată pentru a-și dezvolta prezența pe web, apoi se pot transfera la un plan VPS dacă traficul web crește.

Planurile de găzduire cPanel partajate sunt concepute pentru a rula scripturi MySQL și PHP sau Perl. Pentru soluțiile Windows, Java, Node.js și ASP.NET, va trebui să căutați alte planuri sau să vă configurați propriul VPS.

Planurile VPS la 1 vCPU și 1 GB RAM sunt disponibile la un preț de 5 USD sau mai puțin pe lună de la multe dintre cele mai bune companii de găzduire web cPanel.

Alte opțiuni includ un panou de administrare Plesk, DirectAdmin sau Webuzo ca alternativă la cPanel. Multe planuri VPS folosesc un panou de control diferit pentru gestionarea setărilor serverului și a configurațiilor domeniului.

Dacă un panou de control nu este furnizat împreună cu VPS, puteți cumpăra o licență cPanel personală la un cost suplimentar de 15 USD pe lună.

Căutați planuri VPS gestionate cu o licență cPanel inclusă pentru a economisi bani sau utilizați Webuzo, Plesk, DirectAdmin, Webmin sau o altă opțiune ca alternativă cPanel mai ieftină sau gratuită.

7. Am nevoie de cPanel pentru hosting WordPress?

WordPress necesită PHP și o bază de date compatibilă cu MySQL, cum ar fi MariaDB, dar proprietarii de site-uri web nu trebuie să folosească un cont cPanel pentru a gestiona un plan de găzduire WordPress.

Deși ne place panoul de control cPanel pentru faimoasa sa instalare cu un singur clic a celui mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, puteți instala manual programul pe cont propriu.

WordPress poate rula pe un server Linux sau Windows cu Apache, NGINX, Caddy și alte cadre.

cPanel simplifică gestionarea ieftină a unui server web într-un mediu partajat cu securitate și oferă o interfață ușor de utilizat pentru a opera sarcinile de rutină de administrare a sistemelor. În caz contrar, veți avea nevoie de acces SSH și familiaritate cu linia de comandă.

Cum se instalează WordPress fără cPanel:

 1. Descărcați și dezarhivați pachetul software de pe WordPress.org.
 2. Creați o bază de date MySQL și un cont de utilizator.
 3. (opțional) Găsiți și redenumiți wp-config-sample.php în wp-config.php, apoi editați fișierul pentru a adăuga informațiile bazei de date.
 4. Încărcați fișierele WordPress pe serverul dvs. web prin contul FTP.
 5. Rulați scriptul de instalare WordPress navigând în browserul dvs. web la directorul în care ați încărcat fișierele.

Avantajul unui plan de găzduire cPanel este că puteți rula WordPress și alegerea dvs. de peste 400 de scripturi open-source la o rată de mai puțin de 5 USD pe lună.

Căutați cele mai bune planuri de găzduire web cPanel cu suport pentru nume de domenii nelimitate, lățime de bandă nemăsurată și stocare SSD pentru valoare.

Platformele WordPress gestionate fără o interfață cPanel pot oferi un cache mai bun, utilizarea serverelor NGINX și alte upgrade-uri precum WP-CLI pentru dezvoltatorii profesioniști.

Alegeți planul de găzduire cPanel care include un constructor de site-uri web ca alternativă la WordPress dacă sunteți începător sau aveți nevoie de o alternativă mai simplă.

8. Cum adaug cPanel la un VPS sau un serviciu de găzduire dedicat?

Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poate face un proprietar de site web este să se înscrie pentru un VPS sau un plan de server dedicat cu o platformă cPanel gestionată.

Compania de găzduire web va supraveghea automat actualizările și upgrade-urile serverului dvs., plus vă va oferi instrumentele familiare pentru a vă gestiona singur prezența online.

În caz contrar, poate fi necesar să achiziționați o licență cPanel și să instalați panoul de control pe un VPS sau un server dedicat. Va trebui să utilizați linia de comandă pentru a descărca și instala WHM pentru a începe cu pachetul de găzduire.

În primul rând, asigurați-vă că hardware-ul dvs. îndeplinește cerințele recomandate pentru diferite sisteme de operare: cel puțin un procesor de 1,1 GHz, 2 până la 4 GB memorie și 20 GB spațiu pe disc.

Cum se instalează cPanel pe un VPS sau un server dedicat:

 1. Conectați-vă la server prin SSH și asigurați-vă că aveți instalate Perl, cURL și utilitarul Linux Screen.
 2. Odată ce totul este verificat, rulați următoarea comandă: cd /home && curl -o latest -L https://securedownloads.cpanel.net/latest && sh latest
 3. Când scriptul de instalare este terminat, navigați în browserul dvs. web la https://yourdomainname.com:2087 pentru a accesa WHM. Conectați-vă și finalizați asistentul de configurare inițială.
 4. Creați un cont cPanel accesând Acasă > Funcțiile contului > Creați un cont nou în WHM. Introduceți domeniul, numele de utilizator, parola și adresa de e-mail.
 5. Navigați la https://yourdomainname.com:2083 pentru a accesa interfața cPanel.

Unul dintre principalele avantaje ale găzduirii web cPanel este capacitatea de a partaja o licență de utilizare în bloc printr-o companie de găzduire cu milioane de domenii pe platforma sa.

Costul pentru un singur utilizator pentru cPanel va adăuga un plus de 15 USD pe lună la costul hardware-ului dvs.

Datorită costurilor mari, companiile de găzduire web oferă de obicei clienților o gamă de mai multe panouri de control și sisteme de operare atunci când furnizează un VPS.

Proprietarii de site-uri pot cântări rularea cPanel pe CentOS, Ubuntu sau CloudLinux față de utilizarea unui panou de control diferit (Plesk, DirectAdmin sau Webuzo) în alte configurații.

9. Cum pot obține un certificat SSL gratuit?

Principalele companii IT, browsere web și agenții de standardizare care reglementează internetul s-au combinat pentru a face securitatea și criptarea de bază comune pe toate site-urile web.

Majoritatea companiilor de găzduire web cPanel au adoptat Let’s Encrypt și AutoSSL pentru a genera un certificat SSL gratuit pentru fiecare program de completare sau domeniu parcat.

AutoSSL face parte din WHM pe care o gazdă o poate activa pentru clienții din cPanel, în timp ce proiectul Let’s Encrypt aparține Internet Security Research Group. Ambele oferă servicii și protecții similare proprietarului unui site web.

Asigurați-vă că planul dvs. de găzduire partajată include un certificat SSL gratuit pentru fiecare nume de domeniu listat în cPanel. Aceasta este în mare parte o caracteristică standard pe care o puteți găsi la majoritatea gazdelor de încredere.

Cum se instalează un certificat SSL cu cPanel:

 1. Conectați-vă la contul dvs. cPanel și derulați la secțiunea Securitate. Faceți clic pe pictograma de stare SSL/TLS (sau Let’s Encrypt SSL dacă este activat în loc de AutoSSL).
 2. În AutoSSL, verificați domeniile pe care doriți să le protejați și faceți clic pe butonul Run AutoSSL. Utilizatorii Let’s Encrypt ar trebui să deruleze la secțiunea Emite un nou certificat și să facă clic pe butonul +Problemă pentru fiecare domeniu care urmează să fie securizat.
 3. Așteptați câteva minute pentru ca programele să-și facă magia. Când este finalizată, pagina ar trebui să se actualizeze cu o notificare de succes.

Site-urile web de comerț electronic sau de afaceri ar putea dori să facă upgrade la certificate SSL/TLS mai avansate, care pot crește încrederea în organizația dvs. și pot adăuga verificări suplimentare browserelor vizitatorilor.

Proprietarii de site-uri se pot aștepta să plătească cel puțin 30 USD pe an pentru certificate TLS avansate cu verificarea identității afacerii, dar prețurile pot crește cu ușurință la mii, în funcție de nivelul de autentificare pe care îl doriți.

10. Ce gazdă web oferă un nume de domeniu gratuit?

Gazdele enumerate ca alegerile noastre de top pentru găzduirea cPanel oferă toate un nume de domeniu gratuit cu înregistrarea unui nou cont.

Creditul de domeniu gratuit va acoperi primul an al unei noi înregistrări; va trebui să plătiți pentru orice reînnoiri ulterioare. Dacă alegeți să vă anulați planul de găzduire înainte de încheierea primului an, gazda va deduce, de obicei, taxa de înregistrare din rambursare.

Planuri de găzduire cPanel cu un nume de domeniu gratuit:

Gazde web Costul de găzduire comun
Bluehost 2,95 USD pe lună
Gazduire InMotion 2,29 USD pe lună
Gazduire A2 2,99 USD pe lună
Hostinger 2,59 USD pe lună
HostGator 2,64 USD pe lună
Hai tăticu 2,99 USD pe lună

Unele gazde web de încredere, cum ar fi iPage și SiteGround, oferă avantaje similare și o administrare ușoară a site-ului, dar nu folosesc cPanel.

În schimb, unii furnizori aleg să construiască panouri de gestionare proprietare pentru utilizatorii cu funcționalități similare și oferă asistență clienților.

11. Cum ar trebui să încep cu un serviciu de găzduire web cPanel?

Alegerea unui cont de găzduire cPanel este un prim pas major în călătoria dvs. de găzduire partajată. Considerăm că mediul standardizat este una dintre cele mai sigure și mai ușor de utilizat platforme din industrie.

Comparați opțiunile dvs. citind recenzii și comparații dintre gazdă și gazdă pentru a găsi furnizorul cu cele mai bune caracteristici, cel mai mic preț și cel mai util suport.

Pe măsură ce achiziționați planul, vă veți configura acreditările contului; gazda dvs. vă va trimite probabil prin e-mail instrucțiuni despre cum să vă conectați la cPanel.

Odată ce vă conectați la un nou plan de găzduire cPanel, serverul web, sistemul de operare, baza de date și extensiile limbajului de programare sunt toate gata de utilizare.

Inginerii centrelor de date întrețin aceste elemente și aplică în mod regulat actualizări de securitate și corecții la pachetele software instalate. Unele companii includ, de asemenea, un constructor de site-uri web separat.

Domeniul rădăcină pe care l-ați specificat la înregistrare va fi folosit pentru a gestiona celelalte domenii suplimentare sau parcate din cont.

De acolo, utilizați GUI pentru a vă configura contul de e-mail și FTP, pentru a emite certificate SSL și pentru a efectua câteva alte sarcini.

Utilizați Managerul de fișiere ca alternativă la FTP pentru încărcarea și descărcarea fișierelor. În caz contrar, bazați-vă pe Softaculous și pe Expertul pentru baze de date MySQL pentru a instala și a crea mai multe site-uri web.

Companiile pe care le-am evidențiat pe această pagină oferă cele mai bune servicii de găzduire cPanel din industrie pentru afaceri mici, magazine de comerț electronic, bloggeri și agenții profesionale de dezvoltare web

Top alternative la „cPanel Hosting”

Dacă căutarea dvs. de găzduire cpanel a fost goală, poate doriți să luați în considerare alte opțiuni populare pentru găzduire web. La urma urmei, planurile de găzduire cpanel, chiar și de la furnizori precum cea mai bună alegere Hostinger, pot fi costuri prohibitive și s-ar putea să nu aibă toate caracteristicile de care aveți nevoie.

Pentru a găsi prețuri sau caracteristici similare cu Hostinger care se potrivesc mai bine nevoilor dvs. de găzduire cpanel, încercați aceste ghiduri utile de la personalul nostru:

 • Alte gazde vs. Hostinger
 • Oferte de la concurenții Hostinger
 • Recenzia completă a lui Hostinger

Rețineți că planurile de găzduire cpanel de la Hostinger încep de la doar 2,59 USD pe lună, ceea ce este un factor major în evaluarea noastră de 4,7 din 5 în categoria de găzduire cpanel. Deci, dacă încă nu sunteți sigur, dar doriți să încercați cel mai bun furnizor de găzduire cpanel, Hostinger la 2,59 USD este o opțiune cu risc scăzut.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company