24 de cei mai buni creatori de site-uri web pentru fotografi (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 24 de cei mai buni creatori de site-uri web pentru fotografi (aprilie 2023)
24 de cei mai buni creatori de site-uri web pentru fotografi (aprilie 2023)

24 de cei mai buni creatori de site-uri web pentru fotografi (aprilie 2023)

Pentru cei care doresc să creeze un portofoliu online impresionant într-o clipă, cel mai bun constructor de site-uri web pentru fotografi este pregătit să vă prezinte munca și să vă construiască următorii. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un hobbyist, creatorii de site-uri sunt o modalitate excelentă pentru artiști, designeri, muzicieni și alți creativi de a crea o prezență online.

Opțiunile abundă pentru proprietarii de site-uri de a-și obține imaginile online, dar nu toate abordează provocările specifice cu care se confruntă fotografii – capacitatea de a gestiona fișiere de dimensiuni mari și de a afișa galerii interactive, pentru a numi câteva. De la portrete de familie și imagini sportive cu miză mare până la capacitatea de a rezerva întâlniri și de a vinde printuri, creatorii de site-uri oferă șabloanele de design, funcționalitatea, performanța și securitatea necesare pentru a partaja efectiv fotografiile dvs. cu masa.

Aici, prezentăm și analizăm gama largă de instrumente disponibile care vă vor ajuta să aducă în atenție cele mai bune pariuri ale constructorului de site-uri web.

Cei mai buni creatori de site-uri web pentru fotografi

Deși industria a suferit schimbări masive de la apariția camerelor digitale și proliferarea smartphone-urilor, fotografia este încă un mijloc de existență pentru aproximativ 55.000 de profesioniști – iar această cifră nu ține cont de zeci de fotografi independenți.

Cu mai multe camere existente decât oricând și cele mai multe dintre ele încorporate în smartphone-uri și alte dispozitive mobile, aproape toată lumea are capacitatea de a surprinde toate culorile, momentele și imaginile care se întâmplă în lumea din jurul lor.

Totuși, ceea ce faci cu acele fotografii poate fi încă o luptă atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori. Lansarea și gestionarea unui site web poate fi un proces descurajant pentru cei neinițiați, plin de jargon și confuzie. Nevoile fotografilor de a afișa imagini mari și de a le partaja prietenilor, familiei și clienților adaugă un alt strat de complexitate unei operațiuni deja tehnice.

Din fericire, constructorii de site-uri web distilează galerii online și proiecte de portofoliu într-un proces vizual simplu, perfect pentru gânditorii vizuali. Cele mai bune platforme pentru fotografi, cum ar fi cele trei enumerate mai jos, oferă o interfață de tip drag-and-drop care le permite utilizatorilor să selecteze un șablon și să facă ajustări fine ale fonturilor, machetelor, schemelor de culori și altor elemente pentru a reflecta cel mai bine personalul lor. sau marca de afaceri. În culise, creatorii de site-uri web se ocupă de configurarea găzduirii web și oferă instrumente pentru optimizarea, marketingul și vânzările simplificate și eficiente pentru motoarele de căutare.

Aruncă o privire la cei trei creatori de site-uri web preferați de mai jos. Deși fiecare platformă are punctele sale forte, acestea reprezintă cele mai bune soluții complete pentru majoritatea fotografilor.

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

Cei mai buni creatori de site-uri „gratuiți” pentru fotografi

În zilele noastre, oricine are un smartphone se poate imagina fotografi. Nu trebuie să trageți un trepied și un braț de lentile pentru a avea nevoie de o soluție online potrivită unui fotograf.

Explozia dispozitivelor mobile (și a camerelor lor încorporate) înseamnă că oamenii din întreaga lume au făcut cu 100 de miliarde de fotografii mai multe în 2017 decât au făcut-o în 2016 – da, asta înseamnă un miliard. Deoarece aproximativ 90% din toate fotografiile digitale sunt realizate pe telefoane și tablete, asta înseamnă că industria camerelor digitale se micșorează; vânzările au scăzut de la 121,5 milioane în 2010 la aproximativ 35 milioane în prima jumătate a anului 2015.

Pentru profesioniști, înțelegem – camerele și obiectivele sunt ridicol de scumpe. Este ușor să-ți arunci bugetul pe echipamente fotografice și să te lipsești de fonduri pentru publicarea, partajarea și vânzarea online a lucrărilor tale. Deși vă recomandăm cu tărie să faceți o investiție mică în dvs. și să găsiți un plan de găzduire web accesibil sau un pachet de constructor de site-uri web, putem vedea cum configurarea portofoliului dvs. pe o platformă fără costuri poate economisi câțiva dolari înainte de a fi momentul lansării.

Creatorii gratuiti de site-uri web vă vor permite să alegeți și să personalizați un șablon, precum și să vă simțiți bine asupra comenzilor drag-and-drop și a interfeței generale. Acei fotografi serioși să rezerve sesiuni de portrete sau să vândă printuri, totuși, vor dori să treacă la planuri plătite pentru a se bucura de mai multe funcții, cum ar fi un nume de domeniu personalizat, funcționalitate de comerț electronic și acces la instrumente pentru marketing și publicitate. Vedeți mai jos opțiunile noastre gratuite de top:

4. WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Certificat SSL preinstalat GRATUIT
 • Performanță optimizată, protecție împotriva spamului și analiză prin Jetpack
 • Zeci de teme gratuite și pluginuri pentru galerie
 • Integrați-vă cu WooCommerce pentru a vă vinde amprentele
 • Începeți acum pe WordPress.com.

IEFTIN
EVALUAREA

4.9 ★★★★★

6. Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

Cei mai buni creatori de site-uri și găzduire „ieftine” pentru fotografi

În ciuda eficienței lor, există puține dezavantaje potențiale în utilizarea unui generator de site-uri web. Pentru început, industria are reputația de a nu avea cel mai bun suport pentru clienți. De obicei, clienții gratuiti au acces doar la forumurile comunității și la o bază de cunoștințe online; va trebui să plătiți mai mult pentru abilitatea de a trimite bilete prin e-mail și chiar mai mult pentru a putea contacta echipele de asistență prin telefon sau prin chat live – dacă există oricare dintre funcționalități.

Creatorii de site-uri web sunt grozavi pentru a avea grijă de detaliile tehnice și esențiale ale găzduirii unui site web complet în culise. Dar această lipsă de transparență poate însemna că site-ul dvs. poate trăi pe un server sau o infrastructură învechită care nu funcționează la performanță maximă. Deoarece constructorii de site-uri se referă la ușurința în utilizare, accesibilitatea și aspectul, sunt șansele ca lucrurile tehnologice plictisitoare să treacă pe planul din spate.

Pentru noi, unul dintre cele mai mari dezavantaje ale utilizării unui generator de site-uri este teama de a fi prinși într-un sistem proprietar cu puține opțiuni pentru a vă transfera site-ul. Deși platforme precum Wix și Squarespace sunt site-uri de top pe care le recomandăm cu încredere cititorilor noștri, site-ul și datele dvs. pot exista doar în cadrul acelor companii; va trebui să începeți de la zero dacă doriți să vă găzduiți fotografiile în altă parte.

Weebly oferă puțin mai multă flexibilitate prin faptul că puteți alege să asociați software-ul lor cu infrastructura lor internă sau pe hardware-ul și rețelele unei varietăți de parteneri de găzduire web. Acest lucru oferă clienților interesați mai multe informații și control asupra tehnologiei din spatele site-ului lor de fotografie, precum și posibilitatea de a se muta la alt furnizor de găzduire sau la un alt nivel de servicii dacă afacerea dvs. crește dincolo de nivelurile inferioare ale capacităților de găzduire.

Am împărtășit recenzia noastră despre Weebly în secțiunea anterioară, așa că vom continua și vom distribui gratuit furnizorii noștri de găzduire de top care includ platforma sau alți creatori de site-uri. Asigurați-vă că faceți clic pe fiecare recenzie pentru mai multe informații:

7. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

8. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

9. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea dvs. atunci când căutați următoarea dvs. gazdă web, nu mai căutați. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alți producători de site-uri de top la prețuri accesibile »

Cei mai buni creatori de site-uri web „WordPress” și găzduire pentru fotografi

Dacă v-am speriat puțin în ultima secțiune cu discuția despre blocarea vânzătorului, nu vă temeți – WordPress este aici! Deși din punct de vedere tehnic este un sistem de gestionare a conținutului în loc de un constructor de site-uri web, WordPress este un instrument extraordinar de popular pentru crearea și personalizarea site-urilor web. De fapt, WordPress alimentează aproape o treime din toate site-urile web, sau aproximativ 60% din industria CMS și a creatorilor de site-uri.

WordPress este în întregime un software open-source, ceea ce înseamnă că este gratuit de utilizat, descărcat, instalat și personalizat. Fotografii cu minte tehnologică se pot scufunda chiar în cod, dacă aleg acest lucru, sau pot angaja un dezvoltator pentru a face și mai multe personalizări ale site-ului lor sau ale sistemului de backend. Comunitatea mai mare WordPress se mândrește cu mii de teme gratuite și premium, împreună cu o gamă largă de plugin-uri sau componente software suplimentare care introduc noi funcționalități în instalarea dvs. WordPress.

Pentru cei cărora le-ar putea fi frică să părăsească experiența drag-and-drop a creatorilor de site-uri web, nu renunțați încă. În plus față de câteva pluginuri pentru generarea de pagini care vă permit să adăugați, să mutați și să ajustați conținutul într-un aspect asemănător grilei de rânduri și coloane, una dintre cele mai recente actualizări ale WordPress a lansat o nouă experiență de editare vizuală numită Gutenberg, care include conținut mobil. blocuri. Ia-o pentru o rotire rapidă aici pentru a vedea dacă aceasta ar putea fi o soluție posibilă pentru tine.

Un mic cuvânt de precauție: există o curbă de învățare pentru a începe să utilizați WordPress, așa că mergeți pe această cale cu o bună doză de răbdare. Cu toate acestea, recompensele depășesc cu mult durerile de cap timpurii. Aruncă o privire la cei trei furnizori de găzduire ai noștri preferați pentru utilizatorii WordPress:

10. BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri WordPress cu drag-and-drop GRATUIT
 • WordPress preinstalat de InMotion Hosting
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme WordPress GRATUITE cu editare pe mobil/tabletă
 • Integrare PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

InMotion Hosting conduce în găzduirea partajată, VPS, dedicată și WordPress, așa că se potrivește ca echipa să creeze una dintre primele interfețe de creare de site-uri drag-and-drop de pe web care să stea pe WordPress. BoldGrid este o platformă revoluționară care îi întâmpină pe începători și îi impresionează pe dezvoltatorii profesioniști. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

11. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web Weebly sau instalare WordPress cu 1 clic
 • Serviciu aprobat de echipa WordPress Core
 • Generatorul de site-uri mobile goMobi disponibil
 • 200 USD în credite publicitare pentru a vă lansa marketingul
 • Vizitatorii noștri beneficiază de o reducere de 63% la găzduirea WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Opțiunile pentru construirea unui site web frumos și profesional de la zero abundă cu Bluehost. Indiferent dacă sunteți interesat de popularul constructor de site-uri WordPress, de drag-and-drop Weebly sau de goMobi specific pentru dispozitive mobile, planurile Bluehost vă au acoperit… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

12. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Începeți cu WordPress cu un singur clic
 • Memorarea în cache optimizată pentru A2 și pluginuri WordPress
 • Putere și performanță maxime cu serverele Turbo
 • Rețea de livrare de conținut Cloudflare GRATUITĂ
 • Securitate avansată, inclusiv un HackScan GRATUIT
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Unul dintre puținii furnizori independenți de găzduire rămase în joc, A2 Hosting oferă servere pregătite pentru performanță. Echipa a construit interne numeroase tehnologii optimizate pentru A2, inclusiv pluginuri specifice WordPress și instrumente de stocare în cache. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD NVMe de 50 GB – SSD NVMe nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alți creatori de site-uri web de comerț electronic de top »

Cei mai buni creatori de site-uri „eCommerce” și găzduire pentru fotografi

În funcție de cine întrebi, ideea unui artist înfometat este fie o inspirație care hrănește pasiunea… fie un clișeu frustrant care generează lenea. Poate fi extrem de greu să-ți câștigi existența într-un domeniu atât de specializat și creativ, dar nu vei ajunge acolo dacă nu încerci. Fotografii pot reuși absolut în afaceri fără a-și sacrifica creativitatea.

Dacă fotografia este în prezent mai degrabă un hobby care te menține sănătos și fericit după munca de zi cu zi, poate vrei să te gândești să-ți folosești munca și ochiul artistic pentru a crea un flux suplimentar de venituri. În timp ce crearea unei prezențe puternice în rețelele sociale pentru marca dvs. este gratuită, portofoliul și site-ul dvs. online vor fi esențiale pentru succesul dvs. general. Creatorii de site-uri web oferă o rampă de acces lină la rândurile profesionale, reducând la minimum costurile de pornire și permițându-vă să începeți să vindeți rapid.

Pentru profesioniști, creatorii de site-uri pot duce fotografi de la supraviețuire la prosperitate. Minimizând timpul petrecut în spatele monitorului și al tastaturii, puteți petrece mai mult timp în spatele vizorului. Centralizați-vă operațiunile de afaceri prin aducerea totul într-un singur program. Credeți sau nu, creatorii de site-uri sunt mai mult decât simple șabloane frumoase – ei pot ajuta cu descrierile produselor, coșurile de cumpărături, procesarea plăților, expedierea, inventarul și, ocazional, chiar și cu contabilitate. În plus, nu uitați de marketingul prin e-mail și optimizarea pentru motoarele de căutare.

Indiferent dacă doriți să rezervați sesiuni de portrete, să vindeți fișiere digitale sau să realizați și să trimiteți printuri către clienți și alți clienți, creatorii de site-uri vin adesea cu instrumente de comerț electronic care vă vor ajuta să începeți să vă conectați cu clienții plătitori. Asigurați-vă că acordați atenție caracteristicilor disponibile atunci când faceți cumpărături pentru generatorul de site-uri. Am prezentat mai jos cei trei constructori preferați pentru companii:

13. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

14. Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru retail, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

15. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alți creatori de site-uri web de comerț electronic de top »

Alți producători de site-uri de top pentru fotografii după preț

Atâția factori sunt implicați în găsirea constructorului de site-uri web potrivit pentru afacerea dvs. de fotografie. Pe lângă calitatea și performanța șablonului pe care îl selectați, veți dori să vă asigurați că interfața de glisare și plasare este confortabilă și ușor de utilizat. Costul este întotdeauna important, precum și asistența pentru clienți și numărul și tipul de caracteristici.

Alegerea unei platforme depinde în mare măsură de obiectivele tale, fie că este vorba de vânzări sau pur și simplu de a-ți prezenta munca. Asigurați-vă că generatorul dvs. de site va crește odată cu succesul dvs. – atât în ceea ce privește spațiul de stocare pentru fișierele dvs. de imagine, cât și lățimea de bandă pentru a vă oferi rapid site-ul unui public tot mai mare de fani, vizitatori, clienți și patroni. În mod ideal, va trebui să luați această decizie o singură dată, așa că asigurați-vă că vă faceți timp pentru a face cercetări și a da cu piciorul diferitelor programe software.

Pentru fotografi, creatorii de site-uri se încadrează în mare parte în trei tabere: platforme universale precum Wix și Weebly, creatorii proprietari de la companiile de găzduire web și produsele specializate create special pentru fotografi, artiști și designeri. Am întocmit o listă cu cei mai buni reprezentanți din fiecare zonă pentru a vă ajuta să găsiți exact opțiunea potrivită.

16. GoDaddy – 5,99 USD/lună (o lună gratuită, nu este necesar un card de credit)

Regele incontestabil al înregistrărilor de nume de domenii, GoDaddy este opțiunea ideală pentru toate site-urile web. Construită în special pentru începători, compania oferă, de asemenea, infrastructura, securitatea, performanța și suportul pentru afaceri în creștere. Cu GoCentral Website Builder, GoDaddy promite că va ajuta clienții să construiască site-uri web mai bune în mai puțin de o oră.

Maeștri în înregistrarea domeniilor și găzduire web partajată, GoDaddy oferă, de asemenea, un site web și un constructor de magazine online.

Deosebit de util, utilizatorii pot încerca GoCentral gratuit – chiar și pentru crearea unui magazin online. Creatorul de site-uri GoDaddy vine cu instrumente SEO, un certificat SSL gratuit și teme create pentru fotografi. În plus, clienții își pot edita site-ul pe orice laptop, telefon sau tabletă.

Începeți cu generatorul de site-uri web GoDaddy »

17. DreamHost – 4,95 USD/lună (o lună gratuită, nu este necesar un card de credit)

Pentru acei fotografi care oscilează între utilizarea unui constructor de site-uri web sau WordPress, ați fi greu să găsiți un partener mai bun pentru oricare dintre opțiuni decât DreamHost. Furnizorul de găzduire foarte apreciat este una dintre cele trei companii care sunt recomandate direct din echipa de bază WordPress. Creatorul de site-uri de la DreamHost, Remixer, este unul dintre singurii editori drag-and-drop care le permite utilizatorilor să-și exporte site-ul pe WordPress.

DreamHost oferă clienților creatorilor de site-uri o cale ușoară către WordPress prin intermediul platformei drag-and-drop Remixer.

Planurile Remixer oferă site-uri web nelimitate și fără limite de pagini, precum și un nume de domeniu personalizat și acces la imagini de stoc gratuite. Fotografii vor aprecia în special editorul de imagini încorporat al platformei, care permite utilizatorilor să aplice filtre, să rotească, să scaleze și să decupeze imagini.

Începeți cu generatorul de site-uri DreamHost »

18. 1&1 IONOS — 1,00 USD/lună

Unul dintre cei mai mari furnizori de găzduire din lume, 1&1 IONOS este o companie cu servicii complete care își propune să deservească gama de proprietari de site-uri web. De la adevărați începători la dezvoltatori experimentați, de la întreprinderi mici la organizații la scară largă, 1&1 IONOS oferă servicii incredibil de accesibile, care se extind pe lângă nevoile dvs.

Cu sediul central în Europa, 1&1 IONOS menține o prezență globală pentru începătorii care doresc să înceapă online.

Creatorul MyWebsite al companiei vine cu o serie de șabloane receptive și adaptate pentru dispozitive mobile, precum și sugestii de text și imagini precompletate pentru a ușura o parte din încărcătura de pe umeri. Alte caracteristici includ marketing prin e-mail, rețelele sociale și integrările blogurilor și abilitatea de a vă adapta site-ul pentru anumite audiențe țintă.

Începeți cu generatorul de site-uri web 1&1 IONOS »

19. Format — 6,00 USD/lună

Dispunând de aproape două duzini de teme axate pe imagine, Format se autoproclamă ca generator de site-uri web pentru creatori. Pe lângă platforma de portofoliu cu minte vizuală, Format le permite fotografilor să gestioneze galeriile online prin intermediul unei aplicații iOS. Compania cu sediul în Toronto permite clienților potențiali să înceapă gratuit și pune accent pe sarcinile de lucru eficiente.

Formatul permite fotografilor să lucreze eficient și din mers cu o aplicație mobilă și integrarea cu Adobe Lightroom.

Fiecare site Format include instrumente de blogging, SEO și social media, precum și un magazin online și galerii de verificare protejate prin parolă pentru a livra munca în siguranță. Fotografii pot publica imagini direct din Adobe Lightroom, asigurându-se că profesioniștii nu au mișcări irosite atunci când editează imagini într-un termen limită.

20. Portfoliobox — 6,90 USD/lună

De la înființarea sa în 2012, Portfoliobox a atras peste 1 milion de reclame pe platforma sa de tip drag-and-drop. Editorul în timp real este extrem de ușor de utilizat, iar utilizatorii nu sunt blocați într-un anumit șablon – clienții pot combina șabloane și machete pentru a crea exact experiența online și reprezentarea mărcii pe care și-o doresc.

Portfoliobox-ul ultra-popular este un succes printre fotografi pentru gama sa de opțiuni și șabloane flexibile de personalizare.

Unul dintre puținii creatori de site-uri specializati care include o opțiune gratuită permanent, Portfoliobox nu taxează clienții care publică 50 sau mai puține imagini. Platforma pune accent pe galerii uimitoare, flexibile și receptive, împreună cu o soluție de comerț electronic care se integrează perfect cu experiența de construire a site-ului.

21. Dunked — 8,00 USD/lună

Creat special pentru profesioniștii creativi, Dunked este un instrument deosebit de eficient pentru crearea și lansarea rapidă a portofoliilor online. Utilizatorii încep cu o perioadă de încercare gratuită de 10 zile care nu restricționează nicio funcție. Când vine timpul să facă upgrade, fotografii pot alege între două planuri premium, dar accesibile.

Dunked deschide calea în simplitate cu o experiență de utilizator care se concentrează pe atragerea rapidă a fotografilor online.

Șabloanele dunked sunt frumoase și construite pentru a prezenta arta vizuală, dar nu sunt atât de numeroase decât cele pe care le puteți găsi la alți constructori de site-uri. Deși Dunked oferă găzduire de top printr-un lider din industrie foarte apreciat în Rackspace, clienții vor trebui să înregistreze un nume de domeniu separat printr-un alt registrator.

22. AllYou — 8,00 USD/lună

Creat la Zurich în 2011, AllYou a fost construit de la început pentru a servi fotografi, designeri și artiști. Editorul ultra-intuitiv de tip drag-and-drop permite utilizatorilor să lanseze un site web în doar câteva clicuri sau să petreacă timp personalizând scheme de culori, fonturi și alte stiluri.

AllYou oferă utilizatorilor o gamă completă de opțiuni de personalizare, de la fonturi și culori până la elemente de conținut.

Pe lângă un parteneriat cu Adobe Typekit pentru a oferi peste 1.000 de fonturi disponibile din care să alegeți, AllYou va detecta automat ecranele de înaltă rezoluție și va asigura că munca dvs. arată cel mai bine. Deși asistența este inclusă în forumurile utilizatorilor, apreciem modul în care AllYou se integrează cu servicii terțe precum Vimeo, YouTube, Soundcloud și Issuu.

23. PhotoShelter — 10,00 USD/lună

Născut dintr-o conversație între prieteni la cină despre viitorul fotografiei, PhotoShelter există de mai bine de o duzină de ani și este o platformă încercată și adevărată pentru profesioniștii consacrați. Fotografii pot stoca, vinde, livra și organiza imagini cu un set larg de funcții scalabile, cum ar fi stocarea în cloud, protecția împotriva furtului de imagini și galerii private pentru clienți.

PhotoShelter oferă o gamă completă de instrumente pentru fotografi profesioniști pentru a menține arhivele online și galeriile clienților.

PhotoShelter vine cu un preț destul de mare, dar puteți încerca programul fără costuri timp de 14 zile. Echipa de asistență din New York este formată din utilizatori experți și mulți fotografi profesioniști, asigurându-vă că primiți sfaturi excelente despre afacerea dvs. de fotografie și prezența online.

24. Squarespace — 12,00 USD/lună

În completarea listei noastre se află Squarespace, un constructor premium de site-uri universal, cunoscut pentru șabloane uimitoare, bogate în imagini. Compania cu servicii complete oferă simplitate prin glisare și plasare susținută de găzduire și securitate nelimitată puternice. Fotografii pot combina cu ușurință generatorul de site-uri Squarespace cu magazinele online integrate ale platformei, domeniile personalizate și instrumentele de marketing.

Șabloanele premiate din Squarespace fac din generatorul de site o opțiune excelentă pentru fotografi.

În plus, Squarespace oferă fotografilor un instrument personalizat pentru proiectarea logo-urilor, împreună cu găzduirea profesională a e-mailurilor cu G Suite. Prețul este mai mare decât multe alte platforme, dar fotografii vor aprecia șabloanele receptive, soluțiile puternice de comerț electronic și suportul personalizat.

Creați un portofoliu profesional de fotografie pentru a obține expunere

Indiferent dacă abia începi cu fotografia sau ești un veteran experimentat, crearea și creșterea unei prezențe online este de o importanță vitală pentru succesul tău. Publicarea fotografiilor dvs. online vă răspândește munca în masă. În loc să fii intimidat de expunere, îmbrățișează oportunitățile de dezvoltare profesională. Tratează-ți site-ul web sau portofoliul de fotografii ca pe o expoziție de galerie, întâmpinând spectatorii la imaginea ta asupra lumii.

La fel ca într-o galerie, totuși, fiți pregătit pentru multe configurații și reglaje fine ale afișajelor dvs. În loc să se blocheze în codificarea unui site de la zero sau să se ocupe de necazurile găzduirii web, creatorii de site-uri vă oferă șansa de a economisi timp, bani și chiar sănătate.

Site-urile web de fotografie ajută profesioniștii să simplifice comunicarea, indiferent dacă partajați imagini cu prietenii și membrii familiei sau potențialii clienți. În loc să trimiteți aceleași informații, cum ar fi poveștile din vacanță sau costul unei sesiuni, folosiți site-ul dvs. web pentru a vă educa în mod proactiv vizitatorii.

Având un portofoliu online profesional sau un site web, fotografiile pot să-și construiască brandul, care depășește cu mult imaginile pe care le produceți. Dincolo de talentul tău, site-ul tău ar trebui să reprezinte personalitatea și stilul tău general. Clienții potențiali sau angajatorii vor lua în considerare imaginea completă atunci când caută să angajeze un fotograf sau să cumpere o imprimare.

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar creatorii de site-uri web vă oferă platforma și megafonul pentru a începe în doar câteva clicuri. Așa că respiră adânc și începe să construiești!

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company