Cele mai bune 16 găzduiri cloud ieftine (aprilie 2023) – 0,00 USD până la 19,99 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 16 găzduiri cloud ieftine (aprilie 2023) – 0,00 USD până la 19,99 USD
Cele mai bune 16 găzduiri cloud ieftine (aprilie 2023) – 0,00 USD până la 19,99 USD

Cele mai bune 16 găzduiri cloud ieftine (aprilie 2023) – 0,00 USD până la 19,99 USD

Nu confundați prețurile mici cu calitatea scăzută. Cele mai bune planuri de găzduire cloud ieftine oferă încă o scalabilitate supremă și o gamă completă de caracteristici la un preț care nu dobândește.

Deși puteți găsi cupoane și alte modalități de a economisi la articole precum haine și alimente, economisirea tehnologiei tinde să fie adesea o altă poveste. Cheltuielile pentru serviciile de găzduire în cloud au crescut cu aproape cinci ori mai mult decât alte cheltuieli IT din 2009, dar nu trebuie să vă depășească bugetul.

Aici, am prezentat cei mai buni furnizori de găzduire cloud ieftini, de la ultra-chilipiruri la experiențe superioare preț-performanță.

Cea mai bună găzduire web în cloud ieftină

Pentru mai puțin de 10 USD, proprietarii de site-uri pot face un pas considerabil față de găzduirea partajată fără a introduce dureri de cap masive în ceea ce privește configurarea și gestionarea serverului cloud.

Cele mai ieftine pachete de găzduire în cloud enumerate mai jos variază de la găzduire partajată super-încărcată la stocare de obiecte negestionate sau blocuri.

1. Kamatera – 0,00 USD/lună

Fără echivoc, cel mai bun furnizor de găzduire cloud pe care îl cunoaștem când vine vorba de accesibilitate, planurile Kamatera încep de la mai puțin de 5 USD.

Renunță la asta: poți începe cu Kamatera GRATUIT cu perioada de încercare gratuită de 30 de zile a companiei. Veți primi un credit de 100 USD când creați un cont nou pe care să îl cheltuiți pe orice configurație de server aveți nevoie.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Dar ratele scăzute cu siguranță nu înseamnă că dezvoltatorii și companiile în creștere nu vor găsi ceea ce caută.

Kamatera oferă utilizatorilor peste 100 de configurații ale sistemului de operare din care să aleagă, împreună cu vCPU-uri, RAM și opțiuni de stocare extrem de scalabile.

2. Hostwinds – 4,99 USD/lună

Oferind o opțiune de facturare pe oră care le permite clienților să plătească doar pentru resursele de calcul pe care le folosesc, Hostwinds introduce un nivel suplimentar de sofisticare cloud asemănător cu ceea ce ați putea vedea cu Amazon Web Services, Microsoft Azure sau Google Cloud Platform.

Opțiunile extrem de scalabile și personalizabile garantează că infrastructura dvs. cloud va crește pentru a se potrivi cu orice nevoi de trafic apar.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Clienții pot configura aparent orice combinație de resurse de stocare, lățime de bandă și memorie sau pot opta pentru unul dintre șabloanele optimizate, ușor de utilizat, deja create de Hostwinds.

Scalarea are loc instantaneu și fără timpi de nefuncționare, iar fiecărui server cloud i se asigură o viteză a portului de 1 Gbps prin optimizarea automată a rutei companiei.

Dacă tot acel jargon v-a strălucit ochii, nu vă temeți niciodată – Hostwinds oferă, de asemenea, servicii complet gestionate și numeroase metode pentru backup și stocare.

3. A2 Hosting – 5,00 USD/lună

Revenind la versiunea simplificată a unei soluții de găzduire în cloud, închidem această secțiune a listei noastre cu A2 Hosting, care prioritizează viteze extraordinare în platforma sa cloud VPS.

Cantitatea de stocare disponibilă este puțin mai mică decât cea a multor concurenți, dar compania o compensează mai mult cu SSD-uri de mare putere care încarcă paginile cu până la 300% mai rapid decât unitățile tradiționale.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Platformă SwiftServer ultra-rapidă cu SSD-uri GRATUITE
 • Quick Start Cloud configurează serverele în câteva minute
 • Acces rădăcină și controale la cerere pe server
 • Firewall opțional pentru aplicații web Cloudflare pentru viteză și securitate sporite
 • Actualizări Softaculous și cPanel disponibile
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Campioni ai performanței web extrem de rapide, A2 Hosting îmbină infrastructura sa de mare putere cu redundanța și scalabilitatea bazate pe cloud. Deși resursele de calcul sunt puțin mai puține decât concurenții, fiecare componentă este reglată fin și optimizată la al n-lea grad. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

În plus, alegând serverele Turbo actualizate de la A2 Hosting, vizitatorii dvs. pot vedea încărcări ale paginilor de până la 20 de ori mai rapide.

Dar A2 Hosting nu este doar flash și viteză; compania Ann Arbor, Michigan, oferă acces complet root și control pe server, împreună cu garanția obișnuită de funcționare de 99,9%.

Clienții pot fie să înceapă cu medii cloud preconfigurate, fie să aleagă dintre șase sisteme de operare Linux diferite și să treacă de acolo.

4. InterServer – 6,00 USD/lună

InterServer promovează scalarea și personalizarea masivă în mediile sale cloud extrem de configurabile.

Poate cel mai important pentru cei care caută găzduire pentru servere cloud ieftine, clienții noi plătesc doar 0,01 USD pentru prima lună dacă utilizați codul nostru de cupon exclusiv la finalizare: HOSTINGADV.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • Alegeți Linux sau Windows cloud hosting
 • Până la 16 nuclee și 16 TB de transfer de date
 • O mulțime de memorie RAM și stocare redundantă în cloud
 • Panou de control GRATUIT și mai multe opțiuni de sistem de operare
 • Plătiți 0,01 USD în prima lună cu codul de cupon HOSTINGADV
 • Începeți acum pe InterServer.

NOR
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere cloud oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer își raționalizează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Găzduirea dvs. în cloud se va reînnoi la prețul complet, dar totuși accesibil, după această perioadă, dar ne place că InterServer funcționează strict lună de lună, ceea ce înseamnă că nu veți fi blocat în niciun plan pe termen lung.

Fiecare bloc de resurse de calcul, în esență un nucleu CPU, 2048MB de memorie, 30GB de stocare SSD și 1TB de transfer de date, se numește slice; odată ce site-ul sau aplicația dvs. se extind pentru a necesita patru sau mai multe secțiuni, compania va oferi suport gestionat pentru corecțiile de securitate, diagnosticare și ajutor cu panourile de control.

5. Hostinger – 9,99 USD/lună

Am ajuns să cunoaștem și am iubit Hostinger pentru că împachetăm tone de funcții în pachete cu prețuri de pornire mici.

Ideale pentru site-uri personale, serviciile de găzduire în cloud de la Hostinger oferă resurse de server dedicate nelimitate, toate fiind gestionate de proprietarul contului. Consultați recenzia completă a expertului nostru pentru mai multe detalii.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 9,99 USD

 • Găzduire ușor de utilizat, oferită de Google Cloud
 • Resurse izolate și CloudFlare integrat
 • Construit pe CloudLinux cu containere LVE
 • Backup-uri automate, zilnice și stocare în cache integrată
 • Configurare instantanee cu panou de control personalizat intuitiv
 • Începeți acum pe Hostinger.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger oferă ceva pentru toată lumea. De la două planuri de găzduire în cloud care profită de prezența globală a centrului de date a companiei până la un serviciu premium oferit de Google Cloud Platform, cu siguranță veți găsi ceea ce aveți nevoie. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 2 – 6 miezuri 3 – 12 GB

Bucurați-vă de flexibilitatea Google Cloud la un preț accesibil.

Găzduiește până la 300 de site-uri web folosind platforma de găzduire cloud Hostinger. Integrarea este simplă, iar gazda web întâmpină clienți noi cu o mulțime de gratuități distractive, inclusiv migrarea gratuită a site-ului (dacă se dorește), înregistrarea numelui de domeniu, certificat SSL și CDN.

Cea mai bună valoare în găzduire web în cloud

După cum probabil vă puteți da seama, cumpărăturile pentru găzduire în cloud sunt destul de diferite de cumpărarea unui alt tip de serviciu de găzduire web.

În timp ce serverele partajate, virtuale și dedicate locuiesc toate aproximativ în același cartier când vine vorba de caracteristici și prețuri, opțiunile de găzduire în cloud se încadrează într-o mână de tabere diferite.

În primul rând, există nivelul super-ieftin al serviciilor cloud care îmbină un hardware mai puternic cu simplitatea găzduirii partajate; apoi vine nivelul mediu de servicii (care va apărea în curând) care introduc sisteme și capabilități mai complexe. Gândiți-vă la specialiștii de încredere de la InMotion Hosting și Scala Hosting, de exemplu.

De acolo, există nori de nivel enterprise care costă mai mult de 50 USD pe lună și includ servicii gestionate de lux, plus soluțiile „cine dracu’ știe cât vor costa” de la Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform și altele care facturează la minut de utilizare pentru fiecare serviciu de bloc.

Aici, ne concentrăm pe acel al doilea nivel de găzduire care uneori se numește găzduire cloud VPS.

Veți obține creșterea performanței resurselor dedicate, dar stabilitatea și scalabilitatea mașinilor virtualizate, redundante – totul pentru practic 20 USD sau mai puțin.

6. Cloudways – 7,50 USD/lună

Pentru puțin mai mult decât cele mai ieftine gazde, Cloudways deblochează servicii cloud gestionate premium de la cei mai buni furnizori din lume.

Folosiți echipa de experți de ingineri și echipaj de asistență a companiei pentru a opera servere cloud fără probleme de la Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Digital Ocean și altele.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Cloudways configurează fiecare mediu cu firewall-uri dedicate, monitorizare automată a securității și backup-uri și restaurări cu un singur clic, plus suport non-stop.

Cu Cloudways, vă puteți bucura de infrastructura celor mai bune rețele cloud din lume cu asistență personalizată îmbunătățită — la prețuri de aproximativ jumătate față de ceilalți furnizori de găzduire gestionați de top.

7. HostGator – 4,95 USD/lună

Deja printre campionii găzduirii web nelimitate, HostGator sa dublat în 2016, când a dezvăluit o platformă de găzduire în cloud care se mândrește cu o putere de calcul obscenă.

Clienții vor începe cu cel puțin două nuclee CPU și 2 GB de RAM pentru a merge împreună cu stocare, lățime de bandă, e-mail și subdomenii nelimitate.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 4,95 USD

 • de 2 ori mai rapid și de 4 ori mai mult decât resursele de calcul
 • Tone de stocare cu scalabilitatea cloud-ului
 • Servere cu densitate redusă și mai multe straturi de cache
 • Domenii nelimitate și baze de date MySQL
 • Actualizări disponibile pentru securitate, backup, productivitate și confidențialitate a domeniului
 • Începeți acum pe HostGator.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Pentru cei gata să se extindă dincolo de găzduirea partajată, HostGator oferă un pas complet în cloud. Cu resurse scalabile, de mare putere, clienții pot monitoriza cu ușurință resursele și stocarea în cache dintr-un tablou de bord intuitiv. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

Singurul lucru pe care oamenilor le-ar putea lipsi cu HostGator sunt unitățile cu stare solidă – o altă caracteristică la modă în găzduirea web – dar serverele cu densitate scăzută și memoria cache locală prin Varnish oferă o putere de foc mare pentru a vă încărca site-ul într-o clipă.

Pe lângă monitorizarea non-stop, HostGator distribuie trei copii în oglindă ale datelor clienților din cloud pe diferite dispozitive pentru a se asigura că site-ul lor este întotdeauna disponibil.

8. Liquid Web – 15,00 USD/lună

Când vine vorba de cea mai bună ofertă generală pentru găzduirea în cloud, Liquid Web ia în mod clar tortul.

Am asigurat prețuri speciale pentru cititorii noștri fideli care se înscriu pentru servicii după ce au dat clic pe recenzia de mai jos.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Compania de găzduire de lux omite complet nivelul serviciului de găzduire partajată pentru a se concentra pe mediile de mare putere de cloud privat, VPS gestionat și servere dedicate.

De la început, clienții de găzduire în cloud se pot bucura de un număr ridicol de procesoare virtualizate și de cantități de stocare, lățime de bandă și memorie.

În plus, echipele de asistență pentru clienți de la Liquid Web sunt cunoscute în întreaga industrie pentru că sunt disponibile imediat; compania garantează că veți putea vorbi cu un administrator de sisteme certificat în 59 de secunde.

9. Bluehost – 19,99 USD/lună

Cunoscut în special pentru soluțiile inovatoare de găzduire WordPress, Bluehost îmbină o putere de calcul remarcabilă cu o furnizare convenabilă, instantanee și o reputație excelentă pentru servicii.

Cantitatea de stocare disponibilă este puțin mai mică decât cea a altor concurenți din această categorie, dar unitățile SSD asigură că fișierele, site-urile web și aplicațiile se încarcă rapid și eficient.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Hardware de top alimentat de OpenStack și KVM
 • Aprovizionare instantanee și resurse garantate
 • Opțiuni pentru 2-4 nuclee CPU și până la 8 GB RAM
 • Gestionați și scalați rapid resursele
 • IP dedicat și confidențialitatea domeniului disponibile
 • Începeți acum Bluehost.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată, platforma Bluehost este o opțiune excelentă. Compania face tranziția de la propriile planuri comune fără probleme. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Am considerat că ofertele de RAM și lățime de bandă ale Bluehost sunt suficiente, iar implementarea tehnologiilor open-source precum OpenStack și KVM asigură că mediul dumneavoastră virtual este întotdeauna disponibil și funcționează la viteză optimă.

Compania nu își promovează infrastructura cloud, dar fiți siguri că VPS-ul dvs. va avea aceeași fiabilitate, scalabilitate și performanță la care v-ați așteptat.

10. iPage – /lună

În calitate de companie soră a Bluehost, iPage reiterează același accent pe accesibilitate și servicii pentru clienți cu ofertele sale de VPS ieftine bazate pe cloud.

Dezvoltatorii experimentați și administratorii de site-uri pot pierde unele elemente de control și personalizare, dar scripturile preinstalate ale iPage, numele de domeniu gratuit și suportul gestionat înseamnă că începătorii pot începe cu ușurință.

iPage.com

Preț lunar de pornire

 • Configurații personalizate și implementare instantanee
 • Domenii, baze de date și conturi FTP nelimitate
 • Stocare SAN de mare viteză și memorie garantată
 • Până la 4 TB lățime de bandă și 8 GB RAM
 • Opțiuni de migrare fără întreruperi prin cPanel
 • Începeți acum pe iPage.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu furnizarea instantanee de resurse semi-private, iPage oferă o soluție VPS excelentă bazată pe cloud pentru cei care caută un pas înainte de găzduirea partajată. Compania include servicii și asistență complet gestionate, plus opțiuni de configurare personalizabile… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare

Accesul la rădăcină este opțional pentru cei care doresc să-și ajusteze mediile, dar cei care fac primii pași în găzduirea cloud VPS vor aprecia în special scalabilitatea simplă care este deblocată cu opțiunile de aprovizionare instantanee și de migrare fără întreruperi ale companiei.

„Cel mai bun din rest:” Opțiuni de găzduire în cloud în funcție de preț

V-am arătat preferatele noastre clare pentru cea mai bună găzduire cloud ieftină din industrie – totuși, opțiunile aparent nesfârșite abundă atunci când vine vorba de acest serviciu popular. Dacă alegerile noastre de mai sus nu v-au convins, aruncați o privire la următoarele câteva opțiuni.

Doar pentru că companiile enumerate mai jos tind să ofere servicii care atrag publicul specializat nu înseamnă că nu vor funcționa pentru tine. Fie că sunteți în căutarea unei automatizări prietenoase pentru dezvoltatori, a optimizărilor specifice aplicației, a găzduirii în cloud bazate pe Windows sau a ajutorului pentru a începe cu giganții AWS, Azure sau Google Cloud, următoarele companii vă vor îndruma cu siguranță în direcția corectă. direcţie.

11. Vultr – 2,50 USD/lună

În doar patru ani, Vultr a implementat peste 20 de milioane de instanțe de server cloud. Misiunea companiei de a împuternici dezvoltatorii și companiile prin simplificarea infrastructurii cloud rezonează în mod clar cu baza de clienți, care a crescut la peste 100.000 de clienți din întreaga lume. Vultr permite utilizatorilor să creeze cloud public, stocare și servere bare metal cu un singur locatar în 16 centre de date.

Cloud computing puternic și accesibil de la Vultr vine cu procesoare Intel și stocare SSD.

Vultr permite facturarea lunară sau orară în loc de contracte pe termen lung, iar configurațiile de server extrem de personalizabile le permit dezvoltatorilor să lanseze, să testeze și să scaleze rapid medii dimensionate perfect pentru fiecare aplicație sau site web particular. Nucleele Intel ale companiei, opțiunile nelimitate ale sistemelor de operare și panoul de control bogat în funcții vor rezona cu siguranță cu administratorii care caută un serviciu cloud rapid, accesibil și eficient.

12. AccuWebHosting – 4,79 USD/lună

O introducere mult mai simplificată în cloud, AccuWebHosting a mutat unele dintre serviciile sale de găzduire partajată în infrastructura bazată pe cloud pentru a atenua problemele comune de stabilitate și securitate întâlnite la serverele partajate aglomerate. Și mai bine, compania se bazează pe redundanța rețelei sale de cloud pentru a promite 100% timp de funcționare clienților săi de găzduire în cloud – mult mai bine decât ceea ce întâlniți de obicei cu găzduirea partajată tradițională.

Înregistrați-vă cu AccuWebHosting » Clienții AccuWebHosting pot alege între o configurație Windows sau Linux pentru găzduirea lor bazată pe cloud.

Cel mai important, AccuWebHosting oferă o aromă de server Windows de găzduire în cloud pentru cei care preferă să lucreze în ASP.NET, VisualBasic sau C++. Apreciem în mod deosebit portofoliul complet de servicii al companiei, permițând clienților să înceapă cu găzduire partajată bazată pe cloud și să migreze fără probleme către planuri de cloud VPS Windows sau Linux la fel de accesibile.

13. DigitalOcean – 5,00 USD/lună

O alegere deosebit de preferată în rândul dezvoltatorilor, DigitalOcean este un furnizor de găzduire în cloud de încredere și de renume, care există din 2011. Compania subliniază impresionant simplitatea, fără să se lase cu nicio caracteristică tehnică pentru cloud computing, stocare în blocuri sau obiecte, clustere Kubernetes gestionate sau echilibrare de încărcare. .

În industrie din 2011, DigitalOcean și-a creat o reputație excelentă în rândul dezvoltatorilor care caută fiabilitate și amploare.

Companiile inovatoare, inclusiv Docker, GitLab, Slack și WeWork, au încredere în Digital Ocean pentru a găzdui și a securiza aplicațiile lor. Instanțele standard de cloud ale DigitalOcean, sau picăturile, încep cu o stocare modestă de 25 GB SSD, 1 TB de transfer de date și 1 GB de memorie, dar configurațiile optimizate pentru procesor pentru codificarea video, învățarea automată, difuzarea anunțurilor și alte operațiuni care necesită resurse intense oferă clienților patru de ori mai multă lățime de bandă și RAM.

14. Linode – 5,00 USD/lună

Ajutând la definirea industriei de găzduire în cloud în 2003, Linode s-a lansat ca un furnizor de servicii timpuriu și continuă să deschidă drumul în mediile virtualizate și inovații. SSD-urile de înaltă performanță ale companiei, procesoarele Intel E5 și o rețea de 40 Gbps înseamnă că site-ul sau aplicația dvs. vor zbura pur și simplu.

Linode oferă o platformă cloud avansată de tehnologie, care pune accent pe viteza și managementul simplu.

Interfața de gestionare ultra simplă permite utilizatorilor să implementeze, să pornească, să redimensioneze și să cloneze cu ușurință medii cloud în doar câteva clicuri, dar va trebui să adăugați upgrade pentru copii de rezervă, echilibrare a încărcăturii, valori de sistem și servicii gestionate. Cele nouă centre de date ale Linode de pe trei continente sunt ușor în urma concurenților din această secțiune, dar vor oferi prezență globală mai mult decât suficientă pentru majoritatea clienților de cloud.

15. Cloudways – 10,00 USD/lună

Oferind un alt tip de serviciu de găzduire în cloud, Cloudways permite clienților să aleagă exact rețeaua, infrastructura și furnizorul de cloud la alegere – toate cu supravegherea și suportul expert pentru a eficientiza toate aspectele tehnice și a gestiona costurile. Platforma companiei elimină complexitatea derulării serverelor pe AWS, Google Cloud Platform și mai mulți concurenți din această secțiune: Digital Ocean, Linode și Vultr.

Căutați o intrare ușoară în găzduirea în cloud sau aveți nevoie de servicii gestionate? Cloudways vă poate asocia cu unul dintre cei cinci furnizori.

Cloudways se evidențiază prin combinarea infrastructurii de înaltă performanță a furnizorilor de Infrastructure-as-a-Service cu suportul și serviciile mai comune experiențelor de găzduire mai tradiționale: acces la o rețea de livrare de conținut și zone de staging, PHP 7, firewall-uri, management DNS, gratuit Certificate SSL, backup gestionate și monitorizare.

16. CloudSigma – 14,00 USD/lună

La completarea listei noastre cu cei mai buni furnizori de găzduire cloud ieftini din 2023 este CloudSigma, o companie elvețiană care și-a cultivat o prezență globală după mai bine de un deceniu în afaceri. Compania acordă prioritate unui sistem de facturare transparent care le permite clienților să construiască și să scaleze medii folosind resursele specifice pe care le doresc în loc de pachete preconfigurate.

CloudSigma oferă opțiuni de calcul complet negrupate, sau utilizatorii pot folosi configurații optimizate predefinite. La CloudSigma, fiecare client care cheltuiește cel puțin 10 USD pe lună primește 1 GB de RAM, 50 GB de stocare SSD și 5 TB de transfer de date la ieșire – gratuit. Pentru cei care ar putea avea nevoie de puțin mai multă atracție, puteți încerca platforma CloudSigma fără niciun cost datorită unei perioade de încercare gratuită de șapte zile.

Furnizorii de găzduire în cloud sporesc timpul de funcționare fără a vă rupe bugetul

Vorbim în mod regulat despre diferența dintre ieftin și valoare. În primul rând în lumea găzduirii partajate, cele mai ieftine servicii înseamnă adesea infrastructură defectuoasă, suport inexistent, escrocherii privind confidențialitatea și experiențe teribile ale utilizatorilor. Furnizorii de găzduire care aduc valoare ambalează o mulțime de caracteristici într-un pachet surprinzător de accesibil.

Cu o platformă de găzduire actualizată, cum ar fi găzduirea în cloud, puteți găsi servicii de înaltă calitate printre cele mai ieftine planuri de găzduire în cloud.

Primele luni sau ani ale unei noi afaceri mici sunt cele mai slabe. Bugetul limitat al unei companii este adesea alocat pentru a construi inventar și marketing, împreună cu pur și simplu înființarea magazinului și supraviețuirea. S-ar putea să credeți că un serviciu precum găzduirea în cloud este un lux, dar merită din plin investiția – mai ales într-unul dintre furnizorii de mare valoare enumerați mai sus.

Un furnizor de găzduire cloud ieftin deblochează o mulțime de funcții profesionale care vor rezona cu siguranță clienților online pentru nu mult mai mult decât găzduire web partajată la buget. Redundanța serverelor cloud înseamnă că site-ul sau aplicația dvs. vor fi mereu pornite și vor funcționa la maximum.

Performanța și fiabilitatea adăugate vor avea un impact extraordinar de pozitiv asupra afacerii dvs.: pentru doar o întârziere de 1% a timpilor de încărcare a paginii, companiile se pot aștepta să piardă până la 7% din conversiile vânzărilor. Mai mult de jumătate dintre cumpărătorii online spun că viteza site-ului este importantă și aproape două treimi vor merge în altă parte pentru a cumpăra dacă au o experiență online negativă.

Startup-urile, antreprenorii și dezvoltatorii pot valorifica cu ușurință beneficiile găzduirii în cloud fără a se bloca în costurile, gestionarea și durerile de cap ale soluțiilor complicate cu plata pe măsură. Prin reducerea costurilor, creșterea productivității și optimizarea eficienței infrastructurii, serviciile de găzduire în cloud pot oferi o cale mai scurtă către profitabilitate.

Pe măsură ce serviciile cloud continuă să crească în popularitate, provocările au dispărut din ce în ce mai mult. Platforma devine din ce în ce mai prietenoasă pentru persoanele fizice și întreprinderile mici fără prea multă experiență tehnologică, ceea ce o face ideală pentru orice afacere care aspiră să se dezvolte. Economisiți timp, bani și resurse trecând la cloud.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company