Cele mai bune 5 găzduiri cloud gestionate (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 găzduiri cloud gestionate (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 găzduiri cloud gestionate (aprilie 2023)

Dacă vă gândiți să vă scufundați în găzduirea în cloud, nu vă temeți, deoarece am selectat cea mai bună găzduire cloud gestionată pentru site-ul dvs. Găsirea furnizorului de găzduire potrivit este similară cu căutarea unei comori îngropate, dar avem harta care vă va ghida către „x” care marchează locul.

„Norul” din găzduirea în cloud nu este alb și pufos. Se referă la o rețea masivă de servere virtuale care lucrează împreună pentru a vă găzdui site-ul web. Găzduirea web în cloud oferă fiabilitate și scalabilitate superioare în comparație cu ceea ce oferă un server fizic tradițional. Când un server de cloud se defectează, celelalte servere de cloud din rețea își iau jocul. Infrastructura de bază a cloud-ului previne oprirea vizitatorilor site-ului dvs. și menține viteza în timpul creșterii traficului pe site.

Acum că știți ce este găzduirea în cloud, să vorbim despre serviciile cloud gestionate. Majoritatea proprietarilor de site-uri web nu au timpul sau cunoștințele necesare pentru a-și gestiona serverele. Managementul serverului include sarcini tehnice, cum ar fi migrarea datelor, monitorizarea securității și întreținerea continuă pentru a vă asigura că site-ul dvs. funcționează eficient. Furnizorul dvs. de găzduire poate oferi servicii cloud gestionate care vă scutesc de durerea de cap de a vă pune site-ul pe World Wide Web.

Beneficiile infrastructurii cloud sunt clare, dar selectarea celei mai bune platforme de găzduire cloud gestionată nu este o sarcină ușoară. Înainte de a merge pe scândură, acordați-vă timp pentru a căuta recomandările noastre pentru cele mai bune servicii de găzduire în cloud, astfel încât să vă puteți migra cu ușurință în cloud.

Cele mai bune gazde cloud

Cuvintele „ieftin” și „bun” nu merg adesea împreună, dar când vine vorba de acești furnizori, vă puteți atenua preocupările legate de găzduirea web de calitate la un preț scăzut. Un serviciu cloud gestionat de calitate va oferi caracteristici premium care vă optimizează experiența de găzduire. Caracteristicile cheie pe care le căutăm într-un plan de găzduire gestionat de calitate sunt

 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de rezervă gratuite
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Stocare mare în cloud
 • Asistență expertă 24/7/365 pentru planul dvs. de găzduire

Puteți alege dintr-o gamă de servicii de găzduire pentru a se potrivi nevoilor site-ului dvs. Un furnizor de servicii cloud gestionat bun și accesibil ar trebui să echilibreze costurile și caracteristicile pentru a aduce cea mai mare valoare posibilă. Pe măsură ce examinați fiecare platformă de găzduire, luați în considerare cât de mult spațiu de stocare, lățime de bandă și caracteristici suplimentare aveți nevoie pentru a vă optimiza site-ul și a face cea mai bună alegere.

1. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

2. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

3. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Cel mai bine gestionat găzduire WordPress în cloud

WordPress alimentează aproximativ 40% din toate site-urile web. WP a devenit cel mai popular sistem de management al conținutului (CMS) din lume datorită designului său elegant, pluginurilor impresionante și comunității robuste de asistență pentru utilizatori. Popularitatea sa a impus o cerere pentru serviciile de găzduire în cloud pentru a oferi găzduire WordPress competitivă pentru utilizatorii WP.

WordPress este un sistem popular de gestionare a conținutului (CMS) care vă permite să creați un site web fără cunoștințe de codare.

Găzduirea WordPress este acțiunea de a găzdui un site WordPress pe o platformă de găzduire care optimizează experiența de găzduire CMS. Când selectați o gazdă WordPress gestionată, furnizorul dvs. se va ocupa de configurarea, întreținerea și sarcinile tehnice asociate cu serverul dvs. cloud. Un plan de găzduire în cloud optimizat pentru WordPress va include funcții precum

 • Instalări WordPress cu 1 clic
 • Backup-uri automate și restaurări cu 1 clic
 • Asistență expertă 24/7/365
 • 100% garanții de funcționare
 • Nume de domeniu gratuit timp de un an

Sigur, puteți găzdui site-ul dvs. WordPress cu orice gazdă cloud. Dar unele servicii de găzduire în cloud stau deasupra altora pentru calitate și valoare. Am examinat zeci de gazde WordPress gestionate și am descoperit că preferatele noastre strălucesc cu adevărat pentru serviciul clienți, viteză, securitate și scalabilitate. Înainte de a vă selecta platforma de găzduire, uitați-vă la alegerile noastre de top.

4. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Migrați site-uri WP nelimitate folosind pluginul Cloudways
 • Zone de pregătire CDN și WordPress GRATUIT
 • Pluginul de cache, Breeze, vine preinstalat
 • Stocare SSD pentru găzduire WordPress de trei ori mai rapidă
 • 25% REDUCERE cu codul Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea expertului nostru

Cloudways simplifică lansarea unui site sau a unei aplicații WordPress găzduite într-un mediu cloud. În timpul configurării inițiale, ni s-a oferit posibilitatea de a alege o instalare pe un singur site sau pe mai multe site-uri a celei mai recente versiuni WordPress – completă cu optimizări Cloudways – sau o instalare WP fără bifoane. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

5. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Care este diferența dintre cloud și VPS?

Diferența dintre găzduirea în cloud și găzduirea VPS este subtilă. Un server privat virtual (VPS) este un server fizic care este practic partiționat pentru a oferi resurse similare unui server dedicat la un cost mai mic. VPS-urile folosesc software de virtualizare pentru a crea aceste partiții în cadrul serverului. Aceste partiții împiedică alte site-uri web găzduite pe același VPS să încalce spațiul de stocare și lățimea de bandă.

Chiar dacă din punct de vedere tehnic partajați un VPS, obțineți o porțiune mult mai mare din plăcintă decât ceea ce obțineți cu găzduirea partajată tradițională. Software-ul de virtualizare folosit în VPS-uri creează, de asemenea, mai multă securitate. Utilizatorii pot profita de personalizarea nelimitată și scalabilitatea decentă datorită naturii configurației serverului.

După cum am discutat, găzduirea în cloud utilizează mai multe servere virtuale într-o rețea enormă pentru a vă găzdui site-ul web. Infrastructura cloud crește în popularitate datorită beneficiilor pe care le are pentru organizațiile în creștere. Un server cloud este cea mai bună metodă de găzduire web pentru scalabilitate optimă și stocare în cloud datorită rețelei masive de servere.

În ceea ce privește securitatea și costul, atât găzduirea în cloud, cât și găzduirea VPS se încadrează între găzduirea partajată și găzduirea dedicată. Veți plăti ceva mai mult pentru cloud și VPS decât ați plăti cu un plan de găzduire partajată. Cu toate acestea, primiți în schimb securitate și spațiu de stocare mai mare.

Ce este Cloud Computing?

Cloud computing este un termen umbrelă care se referă la furnizarea de servicii cloud, cum ar fi servere, stocare și software, printr-o rețea virtuală. Cloud computing oferă mai multe beneficii față de software-ul tradițional on-premise

 • Serviciile cloud oferă prețuri cu plata pe măsură
 • Fiabilitate superioară datorită redundanței serverului
 • Medii cloud publice și private pentru a personaliza securitatea
 • Viteză, performanță și scară globală

Adoptarea cloud este în continuă creștere, în special în rândul organizațiilor care doresc să se transfere de la servere dedicate la cloud pentru economii de costuri. Organizațiile transferă servicii către furnizori de găzduire în cloud, cum ar fi Google Cloud și Amazon Web Services. Acești furnizori oferă găzduire în cloud pe Google Cloud Platform și, respectiv, Amazon Cloud.

Fostul CEO al Google, Eric Schmidt, a inventat termenul „cloud computing” la o conferință din industrie în 2006.

Similar cu serviciile tradiționale on-premise, furnizorii pot oferi găzduire cloud gestionată în care furnizorul de găzduire configurează, întreține și actualizează serverul. Serviciile cloud gestionate sunt oferite în cloud-urile publice și private. Beneficiile unui serviciu de găzduire gestionat permit utilizatorilor să petreacă mai puțin timp implementării tehnice a găzduirii și mai mult timp să-și conducă afacerile.

Cloud este mai ieftin decât găzduirea serverului dedicat?

Costul găzduirii în cloud începe de la aproximativ 5 USD pe lună, semnificativ mai puțin decât prețul de intrare de aproximativ 100 USD pe lună pentru găzduirea dedicată.

Unul dintre numeroasele avantaje ale utilizării serviciilor de găzduire în cloud este economiile de costuri pe care le obțineți în comparație cu cele ale găzduirii pe server dedicat. Furnizorul dvs. de găzduire în cloud vă poate oferi resurse, spațiu și securitate similare în comparație cu un server dedicat, dar la un cost mult mai mic. Când achiziționați găzduire de server dedicat, plătiți pentru tot spațiul de pe acel server, indiferent dacă îl utilizați sau nu.

Când utilizați o soluție de găzduire în cloud, plătiți doar pentru ceea ce utilizați. Acest lucru duce la economii imense de costuri pentru multe organizații. Infrastructura cloud vă permite să creșteți și să reduceți resursele fără probleme. Desigur, dacă vă scalați prea mult site-ul, găzduirea în cloud poate deveni mai scumpă decât găzduirea pe server dedicat. Dar acest lucru se întâmplă numai atunci când aveți cerințe constant ridicate de găzduire.

Pot obține găzduire web cloud gratuit?

Răspunsul scurt este da. Mulți furnizori de găzduire în cloud oferă o probă gratuită pentru a testa serviciile. Cele mai cunoscute încercări gratuite de găzduire în cloud includ nivelul gratuit AWS, care oferă planuri gratuite pe termen scurt și pe termen lung. De asemenea, puteți profita de planul AWS întotdeauna gratuit.

Google Cloud oferă o mulțime de opțiuni gratuite, inclusiv încercări gratuite și planuri gratuite cu limite de utilizare. Simțiți-vă liber să testați furnizorii cu oferte gratuite, dar fiți pregătit să plătiți pentru găzduirea în cloud pe termen lung. Plata pentru găzduire de calitate este întotdeauna o investiție de afaceri utilă.

Cum aleg un serviciu de găzduire în cloud?

Pentru a alege un serviciu de găzduire în cloud potrivit pentru site-ul dvs., luați în considerare cantitatea de trafic, spațiul de stocare și lățimea de bandă de care are nevoie site-ul dvs. Un plan low-cost poate fi cea mai bună opțiune cloud pentru site-urile web mai mici care nu se așteaptă la mult trafic.

Dacă rulați un site web mai mare, cu mult trafic, vă recomandăm să vă înscrieți pentru un plan mai scump, cu funcții suplimentare. În funcție de numărul de resurse pe care site-ul dvs. necesită, gândiți-vă la costurile pe termen lung ale fiecărui furnizor de găzduire în cloud.

Pe măsură ce mergeți mai departe în călătoria dvs. de găzduire în cloud, țineți cont de sfaturile noastre și sunteți sigur că veți găsi cel mai bun furnizor de găzduire în cloud.

Vedeți recenzia noastră completă despre Cloudways

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Cloudways este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Cloudways pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Cloudways:

Oferind tot ce este mai bun din ambele lumi, Cloudways îmbină infrastructura de mare putere cu liniștea serviciilor gestionate. Alegeți aplicația dvs., alegeți furnizorul de cloud și personalizați-vă după conținutul inimii dvs. Cu configurații flexibile, prețuri cu plata pe măsură și asistență gestionată, Cloudways este un câștig-câștig pentru clienții de găzduire în cloud.

Înainte de a vă înscrie la Cloudways, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Cloudways. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Cloudways
 • Cloudways: 4,6/5,0 față de altele
 • Nori: 7,50 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Cloudways este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Cloudways. Și la 7,50 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Cloudways.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company