Cele mai bune 16 coșuri de cumpărături găzduite pentru comerțul electronic (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 16 coșuri de cumpărături găzduite pentru comerțul electronic (aprilie 2023)
Cele mai bune 16 coșuri de cumpărături găzduite pentru comerțul electronic (aprilie 2023)

Cele mai bune 16 coșuri de cumpărături găzduite pentru comerțul electronic (aprilie 2023)

Cu mult înainte ca clienții să poată cumpăra ceva din magazinul dvs. online, trebuie să vă plimbați pe culoar și să căutați cele mai bune opțiuni de coș de cumpărături găzduite. Software-ul de comerț electronic pe care îl alegeți nu va afecta doar experiența vizitatorului și procesul de check-out, ci și răbdarea și sănătatea dumneavoastră atunci când vine vorba de proiectare, implementare și gestionare.

În 2017, clienții au abandonat aproape 80% din coșurile de cumpărături și au părăsit un site fără a finaliza o tranzacție. În timp ce doar aproximativ 10% dintre aceste cărucioare au fost abandonate din cauza unui proces de plată lung sau confuz, comercianții au o oportunitate uriașă de a crește veniturile și de a implica clienții.

Fie că sunteți în căutarea unui coș de cumpărături găzduit sau auto-găzduit sau chiar a unui plan de găzduire web de comerț electronic cuprinzător, am analizat cele mai bune alegeri ale industriei și am răspuns la unele dintre cele mai confuze întrebări ale spațiului. Citiți mai departe pentru a afla mai multe sau faceți clic pe un link de mai jos pentru a trece mai departe.

Cea mai bună găzduire web pentru comerț electronic cu un coș de cumpărături

Soluțiile găzduite complet fac tot posibilul pentru a oferi toate instrumentele ușor de utilizat pe care un nou proprietar de afaceri poate avea nevoie pentru a începe, a dezvolta și a-și promova marca online. Cu toate acestea, ești sigur că poți avea încredere în specialiștii de comerț electronic pentru a oferi cele mai bune programe pentru blogging? Marketing prin e-mail? SEO? Dar detaliile tehnice esențiale asociate cu optimizarea performanței, fiabilitatea, securitatea și conectarea în rețea?

Pentru noi, succesul online începe cu mașinile care stochează și servesc site-ul dvs. Credem că ar trebui să puteți alege și să alegeți ce software să utilizați și să vă puteți baza pe echipe de asistență tehnologică de încredere, care sunt disponibile în orice moment al zilei. Viteza de încărcare a paginii este incredibil de importantă pentru comerțul electronic, motiv pentru care calea noastră recomandată este să vă înscrieți la un furnizor de găzduire de top care vă poate ajuta să faceți totul.

Și mai bine, această abordare DIY pentru crearea magazinului dvs. online este adesea cea mai ieftină – și știm că costul construirii unui site web poate fi foarte important pentru o afacere nou-nouță care operează cu un buget restrâns. Găzduirea comerțului electronic este surprinzător de accesibilă, iar multe dintre opțiunile software open-source (despre care puteți afla mai târziu în acest articol) sunt disponibile gratuit ca o instalare ușoară cu un singur clic. Aruncă o privire la cele patru opțiuni preferate de găzduire de comerț electronic de mai jos:

1. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 15,95 USD

 • Coșuri de cumpărături sau WooCommerce gestionat
 • Recenzii de produse, coduri de reducere și comenzi manuale
 • Marketing prin e-mail WordPress prin Creative Mail
 • Aplicații GRATUITE pentru forumuri, liste de corespondență și sondaje
 • Spațiu de stocare nelimitat cu credite de marketing GRATUITE
 • Începeți acum Bluehost.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

În care milioane de oameni au încredere, Bluehost este o alegere excelentă pentru a găzdui site-ul dvs. de comerț electronic – mai ales dacă sunteți fan WordPress și WooCommerce. Compania de găzduire oferă un domeniu gratuit în primul an, cu o mulțime de instalări ușoare pentru coșuri de cumpărături, aplicații web și alte funcții avansate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de comerț electronic de top »

Cel mai bun software „găzduit” pentru coșul de cumpărături

Dacă toată această configurație de găzduire pare puțin prea descurajantă, un coș de cumpărături găzduit sau un software de comerț electronic poate fi calea de urmat. Aceste tipuri de sisteme combină totul într-o singură soluție, de la șabloane de design și urmărirea inventarului până la procesarea plăților și marketing online. Beneficiile platformelor de comerț electronic pot aduce liniște sufletească antreprenorilor defavorizați de tehnologie, care doresc pur și simplu să maximizeze timpul petrecut în afacerea lor și să minimizeze eventualele bătăi de cap în găzduire.

Serviciile complete de la companii precum BigCommerce rezonează cu unele dintre cele mai mari mărci din lume – dar pot fi mult prea complicate pentru cineva care abia la început. Pentru a-i ajuta pe începători să se înfunde în grupul de comerț electronic, am identificat primele cinci coșuri de cumpărături complet găzduite pentru întreprinderile mici sau mijlocii și le-am clasat mai jos.

5. Wix

Cunoscut ca un constructor de site-uri web de top, s-ar putea să fii surprins să știi că maeștrii designului drag-and-drop sunt de fapt destul de adepți în a ajuta la transformarea site-ului tău într-un magazin web. Wix excelează în furnizarea de tone de șabloane vizuale impresionante și pregătite pentru mobil, fiecare extrem de personalizabil și adaptat unei game de industrii specifice.

Instrumentele de afaceri Wix acoperă rezervările de întâlniri, vânzările de muzică și imagini, vânzarea de bilete și gestionarea evenimentelor. Pentru magazinele online mai tradiționale, compania vă ajută să urmăriți comenzile și să gestionați inventarul în timp ce vă expuneți frumos produsele fizice sau digitale. Apreciem că Wix le permite proprietarilor de afaceri să accepte o gamă largă de metode de plată, să stabilească reguli de taxe și de expediere personalizate și să creeze cupoane sau reduceri.

5. Wix.com

Preț lunar de pornire 27,00 USD

 • Generatorul drag-and-drop înseamnă personalizări ușoare
 • Vinde bilete, abonamente și rezervări
 • Tabloul de bord cuprinzător pentru gestionarea tranzacțiilor
 • Produse nelimitate și vânzare pe rețelele sociale
 • Instrumente GRATUITE pentru recuperarea cărucioarelor abandonate
 • Începeți acum cu Wix.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de lider în designul de site-uri web drag-and-drop, Wix se află în mod surprinzător în topul listei noastre atunci când vine vorba de lansarea cu ușurință a magazinelor online vibrante. Interfața Wix ușor de utilizat include servicii avansate de comerț electronic pentru dropshipping, programe de loialitate și vânzare pe piețe. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

6. Shopify

Când fondatorii Shopify și-au propus să creeze un magazin online pentru a-și vinde echipamentul de snowboarding, au găsit pârtiile puțin provocatoare. Au vrut să-și construiască propriul brand și să aibă relații cu clienții în loc să listeze pur și simplu produse pe o piață majoră, dar acel instrument nu exista. Desigur, ei și-au propus să-și construiască propria platformă și, în cele din urmă, au împărtășit-o lumii.

Acum, Shopify alimentează peste 800.000 de magazine și are în spatele vânzărilor de peste 100 de miliarde de dolari. Platforma îi ajută pe proprietarii de afaceri prin fiecare aspect al întreprinderii lor, de la branding și crearea unei prezențe online până la gestionarea mai multor canale de vânzare. Veți plăti o ușoară primă pentru Shopify, dar ne place cum compania include cât mai multe funcții posibil chiar și în pachetul său entry-level.

6. Shopify.com

Preț lunar de pornire 29,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

7. Vouzie

Cu două decenii de experiență în comerțul electronic, Volusion este o forță ușor de luat în considerare. Platforma simplificată este concepută pentru creștere, oferind servicii de găzduire susținute de cloud care se extind pe măsură ce portofoliul de produse și comenzile cresc. Volusion a început ca o firmă de design și dezvoltare web, ceea ce înseamnă că serviciul său este înrădăcinat pe principii solide ale tehnologiei.

Poate cel mai demn de remarcat, Volusion este una dintre puținele soluții de coș de cumpărături găzduite pentru a oferi sprijin de la o persoană reală, în viață. De prea multe ori, creatorii de site-uri web și sistemele de comerț electronic relegă asistența tehnică la forumurile comunității organizației sau la baza de cunoștințe online, în loc să angajeze personal și să antreneze o echipă care să răspundă personal la întrebările dvs. Experții de comerț electronic Volusion din Austin sunt în așteptare 24/7 pentru a vă ajuta cu asistență, design web, marketing și alte aspecte ale magazinului dvs.

7. Volusion.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Tot ce ai nevoie pentru a dezvolta un magazin online
 • Creator de magazine glisați și plasați și teme GRATUITE
 • Procesarea plăților, livrarea și inventarul GRATUIT
 • Marketing cu reduceri, buletine informative și multe altele
 • Lățime de bandă nelimitată și instrumente pentru SEO
 • Încercați Volusion GRATUIT timp de 14 zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Volusion: evaluarea expertului nostru

Volusion împachetează tot ce aveți nevoie pentru a construi o prezență puternică în magazin online în pachete competitive. Începeți cu un editor drag-and-drop și creați categorii pentru produse nelimitate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

8. Weebly & Square

Suntem îngrozitor de intrigăți de integrarea Weebly și Square, care a cumpărat generatorul de site-uri web drag-and-drop la jumătatea anului 2018. Weebly, care este inclus gratuit cu o mână de planuri de găzduire web (ahem, Bluehost), este cunoscut de multă vreme pentru că oferă una dintre cele mai ușoare experiențe de editare vizuală și design din jur. Compania este una dintre opțiunile cu cele mai atractive prețuri pentru un coș de cumpărături găzduit, ceea ce face din Weebly o opțiune atrăgătoare pentru magazinele pop-up și pentru antreprenori care își fac singuri drumul.

Square, deja maeștri în procesarea plăților, a intrat în luptă pentru a combina șabloanele puternice Weebly cu tehnologia sa rapidă și profesională. Antreprenorii nu vor fi blocați doar folosind Square și pot accepta și plăți prin Stripe și PayPal. Singura noastră reproșare, totuși, vine cu taxele de tranzacție asociate cu fiecare achiziție; majoritatea celorlalte platforme le țin la distanță.

8. Weebly.com

Preț lunar de pornire 12,00 USD

 • Creați rapid magazine prin intermediul editorului drag-and-drop
 • Sunt disponibile sute de teme gata făcute
 • Coș de cumpărături complet integrat și comandă securizată
 • Urmărirea inventarului pentru dvs., căutare filtrată pentru clienți
 • Obțineți și un magazin mobil complet!
 • Începeți acum cu Weebly.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este unul dintre cei mai de încredere creatori de site-uri web de pe internet, inclus gratuit în multe dintre cele mai bune planuri de găzduire de comerț electronic. Începeți cu platforma robustă de creare a magazinelor de comerț electronic și afișați, vindeți și gestionați cu ușurință bunurile și serviciile digitale sau fizice… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

9. 3dcart

Vigilând cu actualizările frecvente și menținând tendințele comerțului electronic, 3dcart completează această sesiune oferind un sistem cuprinzător de coșuri de cumpărături axat pe succesul SEO. Peste 200 de funcții sunt încorporate în 3dcart, inclusiv un generator de site personalizat, o platformă de blogging și un sistem de punct de vânzare. Utilizatorii pot începe prin a studia peste 60 de teme gratuite pregătite pentru mobil sau pot răsfoi sute de opțiuni de design premium înainte de a se integra cu peste 100 de procesoare de plăți sau alte aplicații terțe.

Apreciem în special modul în care portalul de management al magazinului online al 3dcart le permite proprietarilor de afaceri să listeze un număr nelimitat de produse de la început, în loc să limiteze inventarul pentru planurile introductive. Toate serviciile 3dcart vin cu chat online 24/7 și asistență pentru bilete prin e-mail, în timp ce clienții cu pachete actualizate pot contacta echipa prin telefon.

9. 3dcart.com

Preț lunar de pornire 19,00 USD

 • Platforma all-in-one include site-ul web, magazin și instrumente de marketing
 • Sisteme de blogging, CRM și POS încorporate
 • Peste 100 de teme optimizate pentru mobil și conversie
 • Conformitate PCI de nivel 1 și criptare SSL pe 256 de biți
 • Asistența din SUA este disponibilă 24/7
 • Începeți acum cu 3dcart.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

3dcart: evaluarea experților noștri

Această platformă de comerț electronic all-in-one rezonează atât cu întreprinderile mari, cât și cu cele mici care doresc să valorifice funcțiile avansate. Deosebit de puternic în SEO, 3dcart vă va optimiza cu siguranță magazinul online și vă va asigura că este observat de motoarele de căutare… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 15 zile Nelimitat GRATUIT (1 an)

Cel mai bun software pentru coșul de cumpărături „auto-găzduit”.

Nu ați găsit șablonul de design sau funcționalitatea exactă pe care ați avut-o în minte? În timp ce cărucioarele de cumpărături găzduite și creatorii de site-uri de comerț electronic ajută întreprinderile mici să minimizeze durerile de cap și să se online rapid, abordarea universală nu funcționează pentru toată lumea. Antreprenorii care optează pentru găzduire de comerț electronic vor trebui să își împerecheze mediul cu una dintre aplicațiile enumerate mai jos. Este posibil să fie puțin mai mult timp implicat în procesul de configurare, dar aceste programe open-source (a se citi: GRATUIT!) sunt de obicei disponibile ca instalări cu un singur clic, care vă oferă flexibilitatea maximă pentru a face exact ceea ce doriți cu magazinul dvs.

Experții în comerțul electronic ar putea observa că câteva mărci lipsesc din lista noastră viitoare. Zen Cart și osCommerce sunt veterani renumiți, foarte respectați, care, în opinia noastră, au început să-și arate vârsta. Cărucioarele cu sursă deschisă au încă urmăriri masive și comunități active de asistență, dar suntem gata să trecem la aplicații mai moderne, cu funcții din ce în ce mai agile și cod ușor și sigur. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre programele noastre preferate de software pentru coșul de cumpărături auto-găzduite.

10. WooCommerce

Urăm să începem această listă cu un produs specializat care trebuie să ruleze într-un anumit mediu, dar omniprezența WordPress și impresionantul absolut al WooCommerce fac din pluginul gratuit o opțiune de preferat pentru proprietarii de afaceri. WooCommerce adaugă fără probleme funcționalități de comerț electronic site-urilor WordPress, folosind aceeași interfață de bord ușor de utilizat pentru a vă gestiona magazinul așa cum ați învățat să vă gestionați site-ul.

WooCommerce reprezintă cea mai bună platformă de coș de cumpărături auto-găzduită pentru utilizatorii WordPress.

Găzduirea magazinului dvs. cu WooCommerce gestionează elementele de bază pentru începători, iar antreprenorii mai îndrăzneți pot avansa cu extensii pentru marketing, transport și alte îmbunătățiri. Scalarea magazinului și adăugarea de funcționalități avansate pot deveni puțin complicate pentru comercianții neștii, dar un plan de găzduire WordPress puternic vine de obicei cu suport și resurse pentru a face WooCommerce ușor de gestionat.

11. PrestaShop

A început inițial ca un proiect studențesc în 2005, PrestaShop a crescut rapid pentru a deservi peste 270.000 de comercianți. Sistemul de comerț electronic cu sursă deschisă nu este legat de o anumită platformă de gestionare a conținutului sau de un constructor de site-uri web și vine cu tot ce aveți nevoie pentru a reuși și a vă dezvolta afacerea. Sunt disponibile diverse plugin-uri, extensii și teme, dar nu credem că veți avea nevoie de ele – PrestaShop vine chiar cu instrumente de analiză și servicii pentru clienți, pe lângă caracteristicile tipice de gestionare a produselor, marketing și livrare la care vă așteptați.

PrestaShop oferă o abordare simplificată a magazinelor online, care rezonează cu începătorii.

Proprietarii de magazine pentru prima dată se vor bucura în special de PrestaShop, care este ușor de instalat, configurat, lansat și dezvoltat. Considerăm că portalul său de management este frumos și ușor de utilizat și ne place că aceeași atenție acordată designului se extinde și asupra pieței sale tematice – utilizatorii pot alege dintre peste 4.500 de șabloane uimitoare.

12. Magento

Un alt nume important în lumea comerțului electronic, Magento este un pic o experiență de dragoste-ura. Platforma are, fără îndoială, cele mai multe funcții încorporate și oportunități de scalabilitate pe care să le ofere antreprenorilor, dar începătorii pot fi copleșiți sau blocați în noroi în cel mai scurt timp. Compania a făcut o explozie majoră când s-a lansat public în 2008, dar uneori s-a împiedicat puțin. Acum deținut de Adobe, Magento pare mai concentrat pe organizațiile mari.

Deși Magento oferă o mulțime de produse de nivel enterprise, ediția sa open-source oferă o mulțime de funcționalități.

Cu toate acestea, Magento continuă să mențină și să susțină ediția sa open-source, care este perfectă pentru startup-uri și vânzători motivați cu vise mari. Generatorul de pagini al platformei vă va ajuta să creați o vitrină și pagini de produse cu aspect profesional, iar instrumentele solide de afaceri inteligente și de gestionare a comenzilor vă vor oferi supravegherea pentru a vă ghida strategiile de afaceri.

13. X-Cart

Fondată în 2000 de o companie de dezvoltare care mai târziu va lucra pe platforma de comerț electronic Ecwid, X-Cart a fost primul software de coș de cumpărături bazat pe PHP din lume. Spre deosebire de osCommerce și ZenCart, totuși, programul a îmbătrânit surprinzător de bine, datorită actualizărilor frecvente și atenției acordate performanței.

X-Cart pune accent pe viteză și flexibilitate atunci când vine vorba de magazinele de comerț electronic auto-găzduite.

Deoarece este scris în PHP, X-Cart este remarcabil de similar cu WooCommerce și chiar se integrează cu WordPress. Codul open-source oferă liderilor de afaceri orientați spre dezvoltare un potențial nelimitat de personalizare, dar înțelegem că acest lucru ar putea să nu atragă mulți. Acestea fiind spuse, apreciem abordarea cuprinzătoare a X-Cart în ceea ce privește designul, viteza de încărcare a paginii, conversiile și caracteristicile orientate spre detalii.

14. Drupal Commerce

Comparat în mod regulat cu UberCart în ceea ce privește adăugarea funcționalității coșului de cumpărături la sistemul de management al conținutului Drupal, Drupal Commerce este o platformă ceva mai modernă, care este de fapt scrisă de autorul cărții UberCart. În timp ce primul poate pretinde avantajele de a fi originalul, avem tendința de a înclina spre caracteristicile mai robuste ale celui din urmă. UberCart este, în general, considerat mai ușor de utilizat pentru începători, dar ne gândim că dacă sunteți suficient de priceput pentru a utiliza Drupal, probabil că doriți să puteți explora detaliile esențiale ale magazinului dvs. online.

Drupal Commerce oferă magazinelor complexe și mai mari un avantaj cu personalizări aprofundate.

Dezvoltatorii se vor simți ca acasă cu Drupal Commerce, care dispune de sisteme de securitate și de stocare în cache încorporate. Cu toate acestea, fiți conștienți de o curbă abruptă de învățare și de capacitatea de a vă personaliza accidental pentru a deține un porc de resurse al unui magazin. Pentru a combate acest lucru, Drupal Commerce are nevoie de o gazdă de top, eventual chiar și cu un server VPS sau cloud.

15. CubeCart

Intrând pe piață în 2003, în încercarea de a simplifica lumea soluțiilor de comerț electronic auto-găzduite, CubeCart oferă o platformă răcoritoare de simplă, cu un număr surprinzător de caracteristici. Interfața se poate simți puțin depășită în comparație cu unele dintre celelalte cărucioare de cumpărături din această listă (magazinele folosesc skin-uri, nu șabloane), dar începătorii pot răsufla ușurați. Codul CubeCart este auditat în mod regulat pentru vulnerabilități de securitate și le permite antreprenorilor să găzduiască un număr nelimitat de produse, comenzi, categorii și administratori de magazine.

CubeCart permite proprietarilor de magazine pentru prima dată să stea pe loc și să se relaxeze atunci când își configurează site-ul de comerț electronic.

Nu există un adevărat factor wow cu CubeCart, dar uneori cele mai bune instrumente sunt cele care pur și simplu își fac treaba. Proprietarii de afaceri mici se vor bucura de echilibrul coșului de cumpărături din Marea Britanie între funcționalitate și ușurință în utilizare. CubeCart acceptă pluginuri pentru cei care doresc să-și extindă site-ul, dar am găsit că platforma este suficient de puternică pentru a rezista pe cont propriu și pentru a ajuta companiile să-și găsească nișa.

16. OpenCart

OpenCart adoptă o abordare revigorantă a gestionării coșului de cumpărături, oferind o bază de cod ușoară și agilă și un tablou de bord extrem de ușor de utilizat. Lista de funcții disponibile nu se adună lângă Magento, dar sistemul vine cu mai multe funcționalități și mai puțină dependență de pluginuri decât WooCommerce. Proprietarii de magazine își pot extinde în continuare site-ul cu module, dar dezvoltatorii mai experimentați ar putea prefera mai multe opțiuni de personalizare.

OpenCart are un panou de management incredibil de util și intuitiv pentru a ajuta antreprenorii să-și supravegheze vitrina.

Curba de învățare rapidă a OpenCart ar trebui să atragă startup-urile, având în vedere timpul scurt al platformei până la lansare. În plus, interfața intuitivă și elegantă oferă utilizatorilor o perspectivă puternică asupra operațiunilor și oportunităților de afaceri. Tindem să preferăm PrestaShop pentru începători, dar OpenCart este o alternativă foarte rentabilă.

Ce este un coș de cumpărături găzduit?

V-am aruncat o mulțime de sisteme de coșuri de cumpărături, așa că este în regulă dacă opțiunile par puțin copleșitoare. Să facem un pas înapoi și să vedem cum sunt organizate programele. Primul pas este să înveți unde vor locui magazinul tău online și sistemele asociate. Doriți o soluție găzduită sau auto-găzduită?

Coșurile de cumpărături găzduite sunt gestionate și întreținute de compania care le creează. Veți avea în continuare posibilitatea de a alege și personaliza șabloane și diverse funcții, dar opțiunile dvs. ar putea fi oarecum limitate în comparație cu instrumentele auto-găzduite. Platformele de comerț electronic găzduite îndepărtează multe dintre problemele tehnologice, dar pot fi mai scumpe.

Coșurile de cumpărături auto-găzduite sunt programe pe care trebuie să le găzduiești și să le întreții pe propriile servere. Obțineți acces total la setările și configurațiile magazinului dvs., de obicei împreună cu codul sursă real. Aceste programe open-source sunt de obicei gratuite și disponibile prin instalări cu un singur clic prin Softaculous, Mojo Marketplace și alte biblioteci de scripturi. Controlul absolut poate avea un preț, totuși: asistența experților nu este o garanție, iar magazinele pot fi mai complicat de configurat.

Oricare tip de platformă este suficient de puternică și flexibilă pentru a răspunde nevoilor majorității antreprenorilor, așa că alegerea trebuie făcută de la caz la caz. Cât de confortabil sunteți să operați și să supravegheați un cont de găzduire web? Care este bugetul tău? Cât timp doriți să petreceți construirea site-ului dvs.? Cât de mult control vrei asupra detaliilor fine?

Care este cea mai ieftină platformă de comerț electronic?

Ai crede că aceasta ar fi o întrebare ușor de răspuns. Dacă sunteți în căutarea celei mai ieftine cale pentru lansarea unui magazin online, veți dori să găsiți cele mai bune servicii de găzduire web ieftine și să instalați o soluție de comerț electronic auto-găzduită. Valorificarea software-ului gratuit, open-source poate fi un lucru frumos pentru bugetul dvs. Pentru cea mai accesibilă găzduire de comerț electronic, vă putem recomanda o mulțime de gazde:

InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei platforme de comerț electronic găzduit, obiectivele dvs. de interes și portofelul vor trebui setate mult mai sus. Chiar și atunci, va trebui să vă gândiți cât de flexibilă este definiția dvs. a platformei de comerț electronic. Platformele de comerț electronic găzduite adevărate, cum ar fi Shopify și Volusion, pot costa în jur de 30 USD pe lună , în timp ce soluțiile de afaceri online integrate în creatorii de site-uri populare sunt uneori mult mai accesibile:

Wix.com

Preț lunar de pornire 27,00 USD

 • Generatorul drag-and-drop înseamnă personalizări ușoare
 • Vinde bilete, abonamente și rezervări
 • Tabloul de bord cuprinzător pentru gestionarea tranzacțiilor
 • Produse nelimitate și vânzare pe rețelele sociale
 • Instrumente GRATUITE pentru recuperarea cărucioarelor abandonate
 • Începeți acum cu Wix.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de lider în designul de site-uri web drag-and-drop, Wix se află în mod surprinzător în topul listei noastre atunci când vine vorba de lansarea cu ușurință a magazinelor online vibrante. Interfața Wix ușor de utilizat include servicii avansate de comerț electronic pentru dropshipping, programe de loialitate și vânzare pe piețe. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Weebly.com

Preț lunar de pornire 12,00 USD

 • Creați rapid magazine prin intermediul editorului drag-and-drop
 • Sunt disponibile sute de teme gata făcute
 • Coș de cumpărături complet integrat și comandă securizată
 • Urmărirea inventarului pentru dvs., căutare filtrată pentru clienți
 • Obțineți și un magazin mobil complet!
 • Începeți acum cu Weebly.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este unul dintre cei mai de încredere creatori de site-uri web de pe internet, inclus gratuit în multe dintre cele mai bune planuri de găzduire de comerț electronic. Începeți cu platforma robustă de creare a magazinelor de comerț electronic și afișați, vindeți și gestionați cu ușurință bunurile și serviciile digitale sau fizice… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Acordați atenție recenziilor coșului de cumpărături atunci când evaluați serviciile

Pe lângă caracteristicile de bază la care te-ai aștepta de la un program de coș de cumpărături, cum ar fi afișarea de produse utile, procesarea securizată a plăților și gestionarea comenzilor, decizia ta se poate reduce la funcționalități mai puțin cunoscute care fie îmbunătățesc experiența de deținere a magazinului, fie upgrade procesul de plată a clientului. Iată câteva dintre aceste concepte de care trebuie să fii atent:

 • Upselling sau cross-selling: recomandarea de produse complementare sau sugerarea de produse upgrade (a se citi: mai scumpe) poate aduce cu 10% și 30% mai mult venit vânzărilor existente.
 • Cărucioare cu economii pentru mai târziu: cumpărătorii ar putea să nu fie pregătiți să cumpere și să dorească să lase produse deoparte în timp ce cercetează opiniile clienților, prețurile și alte opțiuni. Oferă-le șansa să compare și să evalueze, apoi să revină când vânzarea este o certitudine.
 • Rezumate dintr-o privire: nu faceți clienții să aștepte până la finalizarea comenzii înainte de a putea vedea sau edita ceea ce au pus în coș. Ar trebui să poată vedea informații de bază despre fiecare articol, astfel încât să își poată urmări comanda în așteptare în timp ce fac cumpărături.
 • Recenzii despre produse: opiniile străinilor contează cu adevărat în cumpărăturile online. Aproape 90% dintre consumatori spun că au încredere în recenziile online la fel de mult ca și în recomandările personale, așa că oferiți-le vizitatorilor transparența pe care o caută.
 • Cupoane și reduceri: Ce modalitate mai bună de a atrage clienți noi decât oferindu-le o ofertă specială? Reducerile vă pot ajuta să prezentați un anumit produs și să concurați mai favorabil cu concurenții.
 • Mementouri privind coșul abandonat: reamintește-le automat cumpărătorilor despre produsele pe care le-au plăcut, dar care nu au ajuns niciodată să le cumpere. Puteți recupera mai multe vânzări și puteți interacționa cu consumatorii fără a investi mult timp.

Așa cum activarea recenziilor produselor poate avea un impact extraordinar asupra site-ului dvs., recenziile proprii ale platformelor de comerț electronic vă pot ajuta să alegeți cel mai bun software pentru magazinul dvs. online. Având în vedere procesul de configurare care necesită timp și răbdare, asociat cu construirea și lansarea mărcii dvs., coșul de cumpărături este o selecție pe care doriți să o faceți o singură dată.

Când te gândești la asta, experiențele pozitive de cumpărături pe care le vrei pentru clienții tăi ar trebui să se reflecte în software-ul tău de gestionare a comerțului electronic. Asigurați-vă că selectați un coș de cumpărături de care vă puteți bucura alături de consumatori.

Vezi recenzia noastră completă despre 1&1 IONOS

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, 1&1 IONOS este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent 1&1 IONOS pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria ECommerce Gazduire dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre 1&1 IONOS:

1&1 IONOS, o gazdă web de top, oferă soluții pentru a satisface nevoile tuturor clienților. În urma unui rebrand din 2018, compania și-a concentrat prioritățile pe asistența clienților și pe prețuri transparente. Datorită consultanților personali dedicați, numeroaselor opțiuni de creare de site-uri și unei varietăți de oferte cloud, clienții pot avea încredere în 1&1 IONOS pe termen lung.

Înainte de a vă înscrie la 1&1 IONOS, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de 1&1 IONOS. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a 1&1 IONOS
 • 1&1 IONOS: 4.9/5.0 vs Alții
 • 1&1 IONOS: 1,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că 1&1 IONOS este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului 1&1 IONOS. Și la 1,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan 1&1 IONOS.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company