20 cei mai mari registratori de domenii din lume (aprilie 2023)

20 cei mai mari registratori de domenii din lume (aprilie 2023)

20 cei mai mari registratori de domenii din lume (aprilie 2023)

Selectarea unui nume de domeniu de impact este doar primul pas în lansarea unui site web de succes. Alegerea unui registrator de domenii – o companie care gestionează rezervarea numelor de domenii internet – este la fel de importantă.

Cei mai mari registratori de domenii au de obicei cea mai bună reputație pentru serviciul clienți, prețuri accesibile și instrumente pentru a vă conecta la domeniul exact pe care îl căutați.

La scurt timp? Vom începe prin a evidenția cei mai mari cinci registratori de domenii pe baza domeniilor înregistrate, așa cum este determinat de Domain Name Stat. Faceți clic pe fiecare pentru a afla mai multe:

 1. GoDaddy: 76,6 milioane de domenii
 2. Namecheap: 16,5 milioane de domenii
 3. Tucows: 11,1 milioane de domenii
 4. Google : 7,9 milioane de domenii
 5. Soluții de rețea: 6,4 milioane de domenii

Sau, dacă sunteți în ea pe termen lung, citiți mai departe pentru a explora cei mai mari 20 de registratori, plus servicii de găzduire web care includ nume de domenii înregistrate ca parte a unui pachet mai mare. Căutarea unui furnizor pe o piață aglomerată poate fi copleșitoare, dar suntem aici pentru a vă ajuta.

1. GoDaddy: 76,6 milioane de domenii

GoDaddy este unul dintre cele mai recunoscute nume din industrie – și din motive întemeiate.

Este cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 20 de milioane de clienți, 76,6 milioane de domenii și 7.000 de angajați pe tot globul. Este, de asemenea, una dintre cele mai vechi gazde, fondată în 1994 sub numele de Jomax Technologies.

Serviciile de domenii ale GoDaddy sunt cuprinzătoare, inclusiv transferuri automate și accesibile de domenii, înregistrare și protecție privată și evaluarea valorii domeniului.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 17 milioane de domenii gestionate
 • Domeniu GRATUIT inclus cu planurile anuale
 • Gestionați-vă domeniile prin cPanel sau Plesk
 • Găzduire GRATUITĂ de e-mail pe domeniul dvs
 • 99,9% timp de funcționare a site-ului web garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Am fi neglijent să nu includem GoDaddy în această listă a furnizorilor de top de găzduire de nume de domeniu. Poate cel mai cunoscut nume din spațiul domeniului, GoDaddy este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai bună companie de servicii de înregistrare din lume, iar găzduirea low-cost este greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Compania oferă chiar și un generator de nume de afaceri bazat pe inteligență artificială care formulează idei pe baza numelui, locației și categoriei de afaceri, printre alte cuvinte cheie.

Amintiți-vă: scopul este de a veni cu ceva pe care vizitatorii să-l poată aminti cu ușurință și să tastați în browsere. Din acest motiv, evitarea abrevierilor, cratimele și convențiile de ortografie neobișnuite este o necesitate.

Registratorul acreditat ICANN oferă, de asemenea, funcții de domeniu personale care fac posibilă construirea unei prezențe online fără măcar a configura un site web.

Procesul este simplu: GoDaddy va direcționa domeniul dvs. către o pagină existentă, cum ar fi profilul dvs. LinkedIn, canalul YouTube sau orice alt canal sau site de socializare care este deja online.

Această caracteristică face ca oamenii să găsească mai ușor afacerea dvs. online atunci când nu aveți timp să vă creați propriul site web. (Dar nu renunțați: creatorii de site-uri web de astăzi fac procesul mai rapid și mai ușor decât oricând).

Pe lângă cele mai populare TLD-uri, GoDaddy include 436 de opțiuni în total, inclusiv .app, .club, .site, .space, .shop, .store, .online și multe altele.

În timp ce GoDaddy este cunoscut în mare parte pentru serviciile sale de domeniu, este și o companie de găzduire.

Oferta principală a companiei este o gamă de servicii de găzduire partajată, dar oferă și opțiuni pentru servere virtuale și dedicate. Multe planuri oferă nume de domenii și configurații gratuite, așa că căutați o ofertă de pachet dacă doriți să economisiți niște bani.

În cele din urmă, GoDaddy oferă asistență printr-un personal de experți prietenoși în domeniu. Dacă întâmpinați blocaje rutiere, veți avea întotdeauna pe cine să sunați.

2. Namecheap: 16,5 milioane de domenii

Pe locul al doilea pe lista noastră se află Namecheap, un registrator de domenii ICANN prietenos cu bugetul, cu sediul în Phoenix, Arizona. Compania, care oferă 419 TLD-uri la prețuri accesibile, se mândrește cu peste 11 milioane de domenii gestionate și a înregistrat 16,5 milioane de nume de domenii.

După .com, cel de-al doilea TLD cel mai des folosit de Namecheap este .xyz, cu 599.817 de domenii înregistrate. Dacă sunteți în căutarea unui TLD generic, altul decât .com, .xyz este o opțiune bună, oferind o alternativă îndrăzneață, dar memorabilă la status quo-ul.

Namecheap se concentrează pe furnizarea de servicii de înregistrare și găzduire a domeniilor prietenoase cu portofel.

La fel ca GoDaddy, Namecheap este cunoscut în primul rând pentru numele de domenii ieftine și servește ca furnizor de găzduire web care oferă reduceri la nume de domenii.

Pachetul de găzduire partajată de la Namecheap, de exemplu, oferă reduceri de până la 100% la domeniile Namecheap pentru primul an (numele de domenii premium nu sunt eligibile). După aceea, numele se va reînnoi la o rată standard, așa că asigurați-vă că citiți termenii și condițiile privind reînnoirea domeniului.

Un alt avantaj oferit de Namecheap este accesul la serviciul său avansat de găzduire DNS, FreeDNS. Utilizatorii care achiziționează un domeniu dintr-un alt registru care nu oferă DNS pot folosi serviciul fără costuri.

Mulți proprietari de site-uri aleg să folosească serviciul gratuit de nume de domeniu de la Namecheap ca opțiune de rezervă pentru propriul lor server DNS. Astfel de considerații sunt importante atunci când se formulează o strategie de management DNS.

3. Domenii Tucows: 11,1 milioane de domenii

Spre deosebire de mulți dintre ceilalți registratori de pe lista noastră, Tucows Domains este un furnizor angro. De ani de zile, cumpărătorii au obținut mai multe nume de domenii, creând o piață secundară costisitoare. Tucows a înregistrat 11,9 milioane de nume de domenii în această calitate.

Deși Tucows nu vinde direct clienților, persoanele fizice pot achiziționa domenii prin intermediul unuia dintre furnizorii de domenii afiliați ai companiei sau al furnizorului său intern, Hover.

Tucow este un angro de nume de domenii care vinde domenii clienților prin intermediul furnizorului său intern, Hover.

Platforma Hover de gestionare a domeniilor este suficient de intuitivă pentru cei care își instalează primul domeniu, dar suficient de puternică pentru experții în domeniu cu cerințe avansate.

Dacă sunteți în căutarea unei oferte, consultați-vă în mod regulat cu Hover. În fiecare lună, compania oferă trei sau patru extensii de domenii cu preț redus.

Există și alte oportunități de economisire. De exemplu, agențiile și antreprenorii care doresc să securizeze mai multe domenii și extensii asociate în scopul protecției mărcii pot profita de structura de prețuri în bloc a Hover.

4. Domenii Google: 7,9 milioane de domenii

În ciuda dominației globale a companiei în traficul de căutare, găzduirea în cloud și nenumărate alte industrii, Google este un nou venit relativ în industria numelor de domenii – dar a crescut dramatic lista noastră în doar câțiva ani.

Compania a devenit registrator în 2005, dar nu a fost disponibilă publicului până la un test beta în 2015. Compania a părăsit oficial testarea beta în martie 2022 și are în administrare peste 7,9 milioane de nume de domenii.

Google Domains acceptă peste 300 de extensii de domeniu și se integrează cu aplicațiile Google Workspace.

Este logic că Google a ajuns în primele cinci dintre cele mai mari 20 de companii din domeniul afacerii. Din iunie 2019, Alphabet, compania-mamă a Google, a fost clasată pe locul al patrulea ca mărime de afaceri pe internet la nivel global (pe baza valorii de piață).

Google Domains oferă instrumente solide de securitate și confidențialitate a datelor. Caracteristica sa de protecție a confidențialității, de exemplu, protejează clienții de spam și abuzul de identitate, în timp ce Extensiile de securitate a sistemului de nume de domeniu (DNSSEC) cu un singur clic protejează utilizatorii de falsificarea DNS.

De asemenea, compania oferă utilizatorilor o suită de instrumente care îi ajută să creeze site-uri web profesionale. Clienții își pot actualiza e-mailul pentru a se potrivi cu noul lor domeniu și pot primi servicii de e-mail pentru până la 200 de adrese alias prin redirecționare e-mail.

De asemenea, pot folosi instrumentele oferite de Google, cum ar fi Google Sites și Google Cloud, pentru a-și proiecta și găzdui site-urile.

5. Soluții de rețea: 6,4 milioane de domenii

Network Solutions, fondată în Virginia în 1979, este cel mai vechi registrator de domenii din lume și, de asemenea, unul dintre cele mai mari, cu 6,4 milioane de domenii și 430 TLD-uri.

De-a lungul anilor de activitate, Network Solutions a adăugat o gamă largă de caracteristici și servicii la catalogul său.

Registratorul de domenii oferă un tablou de bord online simplificat, care facilitează crearea de subdomenii, modificarea adreselor IP și accesarea instrumentelor de gestionare DNS, indiferent dacă aveți un nume de domeniu sau 100.

NetworkSolutions.com

Preț lunar de pornire 3,79 USD

 • Bibliotecă open-source uriașă și suport lingvistic
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului de la un registrator de lungă durată
 • Garanție de funcționare peste medie de 99,99%.
 • Asistență tehnică 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Plătiți doar 3,79 USD pentru planurile de la lună la lună
 • Începeți cu soluțiile de rețea.

DOMENIU
EVALUAREA 3.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Soluții de rețea: evaluarea experților noștri

Network Solutions este un registrator mare, popular, cu pachete de găzduire solide, dacă nu interesante. Cel mai ieftin plan de găzduire partajată al companiei are prețuri mai mari decât furnizorii de găzduire la subsol și mai mult în conformitate cu gazdele de top la prețuri accesibile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 15 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Network Solutions lucrează pentru a se asigura că domeniile clienților sunt securizate, cu servicii de blocare a transferului de domenii pentru a preveni acțiunile neautorizate, o funcție de reînnoire automată și confidențialitate WHOIS.

Registratorul de domenii testat în timp, acum puțin peste 40 de ani, este cunoscut și pentru numele de domenii premium și piața vastă. Acesta din urmă poate ajuta clienții să securizeze nume de domenii pe care alții le-au luat deja.

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai mari registratori de domenii, compania oferă găzduire web bazată pe cloud. Cu toate acestea, domeniile gratuite sunt limitate la pachete cloud cu termeni anuali, așa că nu vă așteptați la o înțelegere decât dacă sunteți de acord cu un angajament pe termen lung.

6. IONOS: 5,7 milioane de domenii

IONOS, cunoscută anterior ca 1&1, este o companie de găzduire web fondată în Germania în 1988. A fost cunoscută ca doar 1&1 până când a fuzionat cu specialistul în infrastructură cloud ProfitBricks în 2018.

Astăzi, IONOS deservește persoane fizice și companii din 13 țări, inclusiv Marea Britanie, SUA, Germania, Polonia și Spania. A înregistrat 5,7 milioane de domenii.

Pe lângă paginile de server partajate, virtuale și dedicate, oferă instrumente de creare de site-uri web, servicii de e-mail și, desigur, înregistrarea domeniului.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Înregistrați TLD-uri populare pentru 1 USD (sau GRATUIT cu găzduire)
 • Confidențialitate GRATUITĂ a domeniului pentru a vă proteja informațiile
 • Configurare ușoară cu blocarea domeniului și căsuța de e-mail de 2 GB
 • 99,9% timp de funcționare, plus backup-uri zilnice și recuperare
 • Certificat SSL GRATUIT pentru transferuri de date mai sigure
 • ]Începe acum pe 1&1 IONOS.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

În timp ce multe gazde populare rezervă înregistrări gratuite de domenii pentru planurile sale de nivel superior, 1&1 IONOS oferă fiecărui client avantajul – împreună cu confidențialitatea domeniului, căsuța de e-mail și certificatul SSL. Încredeți-vă site-ul unei companii care găzduiește peste 12 milioane de domenii pe platforma sa. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

IONOS se remarcă din pachet prin faptul că toate noile contracte de domeniu vin la pachet cu e-mail, înregistrare privată și un certificat SSL Wildcard. (Aceste certificate permit utilizatorilor să securizeze mai multe nume de subdomenii).

Utilizatorii primesc o adresă de e-mail profesională, cum ar fi [email protected] , cu 2 GB de spațiu pentru cutia poștală pentru fiecare domeniu și oportunități convenabile de actualizare. De asemenea, compania este unică prin faptul că oferă fiecărui client acces la un consultant personal gratuit în timpul orelor de lucru standard.

Clienții își pot contacta consultantul printr-un număr de telefon direct, chat sau e-mail. Consultanții vor oferi explicații pe o serie de subiecte legate de construirea unei prezențe online, de la dezvoltarea conținutului potrivit pentru e-mailuri de marketing eficiente până la a deveni mai vizibil pe Google Maps.

7. PDR: 5,6 milioane de domenii

PublicDomainRegistry (PDR) este al optulea cel mai mare registrator de domenii, cu 5,6 milioane de domenii și aproape fiecare TLD și ccTLD.

PDR este un angrosist de domenii.

O subsidiară a Newfold Digital, cunoscută anterior ca Endurance International Group și celebra companie-mamă a Bluehost, HostGator, iPage și a multor alte mărci de găzduire, PDR oferă soluții de înregistrare a domeniilor printr-o rețea globală de parteneri.

Relațiile PDR cu registrele de domenii din întreaga lume permit companiei să ofere partenerilor și clienților un singur punct de management.

La fel ca Tucows, PDR nu vinde servicii direct clienților. În schimb, oferă servicii de înregistrare cu etichetă albă printr-un API robust care îi ajută pe dezvoltatori să integreze serviciile de înregistrare a domeniilor în site-urile lor web.

Utilizatorii au o gamă de limbaje de programare, cu kituri de integrare descărcabile în ASP.NET, Perl, PHP și Java.

Scopul său este să servească drept ghișeu unic, dând putere celor din afaceri de vânzare de domenii să gestioneze portofolii mari. Persoanele fizice, antreprenorii și proprietarii de afaceri care doresc să asigure un nume de domeniu și servicii conexe ar trebui să caute în altă parte.

8. Onamae (Internet GMO): 5,3 milioane de domenii

Onamae.com este principalul registrator de domenii japonez și este deținut de GMO Internet. Compania-mamă este un furnizor de servicii de internet format din 102 mărci, inclusiv 10 companii cotate la bursă listate la Bursa de Valori din Tokyo. Compania supraveghează în prezent 5,3 milioane de înregistrări de domenii.

GMO Internet Group deține mai mulți registratori japonezi, inclusiv Onamae.com și Z.com.

Prin aceste companii, GMO oferă totul sub soare în ceea ce privește IT, inclusiv infrastructura internetului, publicitate online și servicii media.

De asemenea, oferă resurse de finanțare pe internet, servicii bancare online și instrumente pentru extragerea și tranzacționarea criptomonedei.

Opt dintre companiile grupului GMO – TenTen.vn, Z.com Thailanda, Z.com Filipine, Z.com Mayanmar, Z.com Singapore și Z.com Vietnam, Value-Domain.com și GMO Registry – oferă domenii. În mod colectiv, aceste grupuri gestionează 5,3 milioane de domenii.

Z.com Filipine oferă domenii la prețuri accesibile, inclusiv redirecționarea domeniilor, protecție a confidențialității WHOIS și taxe ICANN. Printre alte TLD-uri, compania furnizează .ph, ccTLD-ul Filipinelor.

Registrul OMG din Japonia, pe de altă parte, este cunoscut pentru furnizarea de TLD-uri care identifică site-uri web locale din Tokyo, Nagoya și Yokohama (.Tokyo, .Nagoya și .Yokohama). Compania oferă, de asemenea, .shop, un nou TLD potrivit pentru site-urile de comerț electronic și magazinele fizice care câștigă rapid popularitate.

Companiile care căutau să achiziționeze extensia de domeniu .shop au trimis un număr masiv de cereri în perioada de înregistrare prioritară exclusiv pentru deținătorii de mărci comerciale, potrivit Registrului GMO.

9. NameSilo, LLC: 5,3 milioane de domenii

NameSilo este un registrator de domenii de internet și un furnizor de găzduire din Phoenix, cunoscut pentru prețurile accesibile de înregistrare și reînnoire a domeniilor. A înregistrat 5,3 milioane de domenii.

Compania este capabilă să ofere unele dintre cele mai mici prețuri de zi cu zi pentru domenii de pe web, deoarece se concentrează în primul rând pe domenii. Aceasta include o promisiune de a nu umfla niciodată prețurile pentru a acoperi elementele neesențiale, cum ar fi purtătorii de cuvânt a celebrităților sau reclamele la Super Bowl.

În plus, în timp ce mulți concurenți se bazează pe platformele de backend terțe ale altor registratori, NameSilo adoptă o abordare diferită.

NameSilo oferă modele de prețuri transparente și vânzări flash frecvente.

Dar nu credeți numele lui NameSilo pentru asta. Compania oferă tabele de comparație transparente care subliniază diferențele de preț și caracteristici între NameSilo și concurenții săi, inclusiv NameCheap, GoDaddy și Network Solutions.

Pe lângă prețurile scăzute constante, NameSilo oferă o pagină întreagă de promoții care se schimbă odată cu anotimpurile, cum ar fi oferte flash de Black Friday și Cyber Monday.

În ceea ce privește caracteristicile, NameSilo oferă mai multe opțiuni avansate de securitate pentru a ajuta la protejarea activelor numelor de domeniu. Domain Defender al companiei, de exemplu, ajută la protejarea conturilor și domeniilor clienților împotriva accesului neautorizat și a atacurilor rău intenționate.

Ea rămâne chiar eficientă în cazul în care un hacker își compromite numele de utilizator și parola.

NameSilo oferă, de asemenea, înregistrare rapidă și ușoară, transferuri și reînnoiri, concentrându-se pe utilizare prin instrumente puternice de gestionare a domeniului.

10. OVH Cloud: 5,0 milioane de domenii

Fondată în 1999, OVH Cloud este un furnizor francez de cloud computing, cunoscut pentru infrastructura sa globală extinsă, care cuprinde 28 de centre de date în șapte țări.

Printre acestea se numără unele dintre cele mai mari centre de date din lume după suprafață. În ceea ce privește serverele fizice, OVHcloud este și cel mai mare furnizor de găzduire din Europa și al treilea ca mărime de pe glob.

OVHcloud este cunoscut pentru infrastructura sa globală.

Compania este un registrator popular, cu 5 milioane de nume de domenii înregistrate și peste 100 de extensii disponibile. Ajută companiile să comunice profesional prin adrese de e-mail personalizate legate de nume de domenii.

OVHcloud oferă, de asemenea, oportunități de optimizare a securității prin serviciul său DNSSEC și protecția împotriva furtului de domenii.

OVHcloud oferă și un serviciu de confidențialitate WHOIS care include o adresă de e-mail pentru a înlocui adresa personală a cuiva în baza de date WHOIS. Compania poate apoi redirecționa contul de e-mail către utilizator fără a dezvălui detalii personale.

OVHcloud ușurează viața resellerilor cu instrumente de management DNS și acces la software-ul de management API. În plus, Programul de parteneriat OVH Cloud ajută resellerii de domenii să se extindă pe noi piețe, cum ar fi găzduirea, accesând infrastructura stabilită a OVHcloud.

11. Enom: 4,9 milioane de domenii

Oricare ar fi nevoile dvs. în spațiul domeniului, Enom, un afiliat al Tucows, are probabil o soluție. Compania, care a înregistrat 4,9 milioane de domenii, ajută întreprinderile mici, întreprinderile, investitorii de domenii și revânzătorii de domenii să-și atingă obiectivele de afaceri respective.

Enom, cunoscută pentru setul său de peste 430 de TLD-uri disponibile, se mândrește cu servicii care variază de la simplu la complex. Registratorul poate ajuta proprietarii de afaceri mici să cumpere un nume de domeniu, să configureze adrese de e-mail și să-și protejeze marca de infractorii cibernetici.

Enom este un afiliat al Tucows specializat în soluții de domeniu pentru IMM-uri, întreprinderi, investitori și revânzători.

Platforma sa de încredere poate ajuta utilizatorii să înregistreze, să gestioneze și să vândă un portofoliu de nume de domenii rapid și ușor. Poate chiar ajuta clienții să construiască un domeniu și o afacere de servicii de internet printr-un API sau o vitrină personalizată.

De asemenea, Enom se concentrează pe securizarea activelor digitale ale clienților prin confidențialitatea domeniului WHOIS. Cu ID Protect, clienții pot înlocui informațiile personale din înregistrarea lor WHOIS cu informații de contact generice pentru Enom însuși.

Potrivit companiei, aceste informații sunt o mină de aur pentru spammeri. Indiferent de furnizorul pe care îl alegeți, este o idee bună să luați în considerare confidențialitatea domeniului în serios.

12. Alibaba Cloud Computing Beijing: 4,9 milioane de domenii

Divizia de la Beijing a Alibaba Cloud Computing oferă servicii în toată China și este cea mai mare companie de acest gen din țară. Compania operează centre de date în întreaga lume, cu trei locații în China: China de Nord, China de Sud și China de Est.

Fondată în 2009, Alibaba Beijing este cunoscută pentru ofertele sale de cloud computing și inteligență artificială. Furnizorul de infrastructură de internet deservește 22 de regiuni globale, formate din 67 de zone situate strategic.

În ceea ce privește serviciile de domeniu, Alibaba Beijing se mândrește cu furnizarea de nume de domenii la prețuri competitive, consultații gratuite de prevânzare, servicii de confidențialitate a domeniilor și asistență tehnică 24/7.

Alibaba Cloud oferă o gamă largă de soluții de cloud computing și AI, pe lângă nume de domenii accesibile.

Alibaba Beijing menține 4,9 milioane de înregistrări impresionante. Dar, în comparație cu unii dintre ceilalți furnizori de pe această listă, concentrarea Alibaba Beijing depășește cu mult înregistrarea domeniului.

Compania oferă cloud computing fiabil și securizat, găzduire web, capabilități de procesare a datelor, soluții de securitate, servicii de aplicații pentru întreprinderi și management al Internetului obiectelor (IoT).

Deci, dacă sunteți în căutarea unui furnizor care se concentrează în primul rând pe spațiul de extensie a domeniului, un alt registrator poate fi mai potrivit.

13. NameBright (TurnCommerce): 4,2 milioane de domenii

NameBright, registratorul de domenii emblematic al TurnCommerce, ajută la conectarea proprietarilor de site-uri web cu numele de domeniu perfect, cu ajutorul unui proces simplu de plată, tarife accesibile și instrumente avansate de management.

TurnCommerce există din 2003, operează HugeDomains.com și DropCatch, care achiziționează domenii care expiră pe măsură ce devin disponibile.

BrandTrace oferă monitorizare gratuită companiilor care doresc să-și protejeze autoritatea de cuvinte cheie prin descoperirea cine folosește anumite cuvinte cheie în domeniile înregistrate.

Liderii din spatele NameBright și TurnCommerce au început să achiziționeze domenii în 2003 și acum dețin cel mai mare portofoliu privat din lume.

14. Dynadot: 3,7 milioane de domenii

Dynadot este un registrator de nume de domenii acreditat ICANN și gazdă web, fondat în 2002. Sediul companiei este situat în San Mateo, California, cu birouri suplimentare în Canada și China.

Dynadot are o politică unică de returnare a numelor de domenii.

Compania a înregistrat 3,7 milioane de domenii. Cu funcția Dynadot Grace Deletions, de exemplu, utilizatorii pot înregistra mai multe domenii și le pot returna pe cele care nu le plac pentru o taxă mică într-un anumit număr de ore.

Dynadot a fost, de asemenea, unul dintre primii registratori care au oferit nume de domeniu internaționalizate (IDN). Începând cu 2020, engleza era limbile de top după populație (370 de milioane de vorbitori), urmată de chineza mandarină (921 de milioane de vorbitori) și hindi (342 de milioane de vorbitori).

Pe măsură ce utilizarea internetului crește pe tot globul, cererea de domenii internaționale va crește probabil în consecință.

Domeniile Standard Code for Information Interchange (ASCII) se bazează pe alfabetul englez și sunt limitate la liniuțe, caracterele AZ și numerele 0-9. Numele de domenii non-ASCII sau IDN-urile pot conține caractere non-ASCII, cum ar fi chineză, arabă sau rusă.

15. REG.RU: 3,5 Milioane Domenii

REG.RU, înființată în 2006, este cel mai mare registrator acreditat din Rusia și unul dintre cei mai importanți furnizori de găzduire din țară.

REG.RU oferă nume de domenii angro.

Are 30 de birouri în Rusia și în Comunitatea Statelor Independente (CSI) și a înregistrat 3,5 milioane de domenii.

Registratorul oferă înregistrarea numelor de domeniu în peste 220 de zone de domenii naționale și internaționale. REG.RU se află, de asemenea, pe primul loc în ceea ce privește numărul de domenii înregistrate și site-uri găzduite folosind extensiile .RU și .РФ.

Dacă doriți să achiziționați un domeniu pe care altcineva l-a smuls deja, serviciul de broker de domeniu al REG.RU vă poate ajuta. Odată ce un utilizator plătește pentru serviciu, reprezentanții REG.RU vor contacta proprietarul domeniului, vor negocia un preț și vor efectua o tranzacție.

Dacă reușește, compania se va ocupa de toate documentele asociate și va reînregistra domeniul. Dacă nu, REG.RU va selecta gratuit un domeniu similar sau va începe negocierile pentru altul.

16. HiChina (Alibaba Cloud Computing): 3,2 milioane de domenii

Promitem că nu este o greșeală să includem Alibaba de două ori pe lista noastră. De fapt, ICANN listează patru entități Alibaba drept registratori aprobați. Compania operează divizii Beijing și Singapore, împreună cu o afacere axată pe piața din SUA.

Alibaba Cloud Computing Beijing, care a fost pe locul 10 pe această listă cu 4,9 milioane de domenii, își desfășoară majoritatea afacerilor cu extensia .com.

Segmentul HiChina al Alibaba are 3,2 milioane de domenii gestionate, dar are o selecție mai largă de TLD-uri.

Cele mai populare trei sunt .icu, .top și .wang (o traducere în chineză a cuvântului site web). Cea mai populară extensie de domeniu pentru Alibaba Cloud Computing Beijing este .com, urmată de .net și .info.

17. Domenii Wild West: 3,2 milioane de domenii

Wild West Domains operează ca braț de reseller al GoDaddy, oferindu-și serviciile revânzătorilor și nu direct clienților (similar cu Tucows și PDR).

Registratorul, înființat în 2002, este acreditat de ICANN și este cunoscut pentru serviciul pentru clienți cu cunoștințe, personalul talentat pentru dezvoltarea de produse și coloana vertebrală puternică a companiei.

Compania oferă asistență pentru clienți prin telefon 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și 365 de zile pe an.

Potrivit site-ului web Wild West Domains, majoritatea problemelor sunt rezolvate în 72 de ore când este necesară o escaladare. Dacă vă aflați pe piața de reseller, această companie este una de care trebuie să luați în considerare.

18. Sisteme-cheie: 2,9 milioane de domenii

Key-Systems adoptă o abordare cuprinzătoare a serviciilor de nume de domeniu. Spre deosebire de altele din această listă, această companie cu sediul în Germania oferă produse pentru utilizatorii finali, revânzători, deținători de domenii corporative și chiar și pentru cei care doresc să ruleze un registru.

În calitate de registrator, Key-Systems este acreditat pentru aproximativ 1.000 de domenii de nivel superior, inclusiv toate extensiile generice și de cod de țară.

În loc de un proces automat de înregistrare, compania menține controlul deplin și poate chiar transmite informații către registre prin contacte personale directe.

Dincolo de numele de domenii, Key-Systems furnizează și suita completă de colocare, găzduire în cloud și servere gestionate.

Key-Systems își are rădăcinile în mediul academic la momentul lansării sale în 1998 și de atunci a crescut pentru a supraveghea aproape 3 milioane de domenii în întreaga lume.

19. Wix: 2,6 milioane de domenii

Cunoscut pentru constructorul său de site-uri web ultra-popular, Wix oferă proprietarilor de site-uri mai mult decât o interfață de design drag-and-drop.

Pe lângă nenumăratele extensii care adaugă funcționalitate prezenței online a unei companii, inclusiv rezervări de întâlniri, bilete pentru evenimente, magazine de comerț electronic și descărcări digitale, Wix apare și pe lista noastră ca un registrator de domenii reputat și popular.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ cu e-mail sau Facebook
 • Proiectarea prin glisare și plasare este foarte ușoară
 • 1 an de domeniu gratuit cu majoritatea planurilor
 • Credite publicitare în valoare de până la 300 USD
 • Acces la 1.000 de șabloane și instrumente suplimentare în App Market
 • Începeți acum cu Wix.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de constructor web, Wix este lider în industrie în ceea ce privește ușurința în utilizare, timpul de configurare și funcțiile disponibile. Serviciul de creare de site-uri WYSIWYG (What You See Is What You Get) bazat pe browser este, fără îndoială, una dintre cele mai importante mărci din această nișă a industriei și asta nu este fără o justă cauză. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Compania le permite proprietarilor de site-uri să înceapă gratuit și să lanseze un site web folosind un subdomeniu Wix. Cu toate acestea, va trebui să înregistrați un domeniu dacă doriți să utilizați numai brandingul dvs.

Doar o fracțiune din cei 200 de milioane de utilizatori Wix înregistrează un domeniu prin intermediul constructorului de site-uri, dar cei care o fac se pot bucura de un ghișeu unic pentru toate serviciile lor online.

20. FastDomain: 2,5 milioane de domenii

FastDomain este o companie soră a BlueHost și HostMonster și o filială a Newfold Digital, care era cunoscută ca Endurance International Group.

Newfold Digital este o companie internațională de găzduire și servicii IT care a fost fondată în 1997 și are sediul în Burlington, Massachusetts. Pe lângă FastDomain, Newfold Digital deține mai multe companii importante de găzduire, inclusiv HostGator și A Small Orange.

Înființată în 2005 și cu sediul în Temple, Arizona, FastDomain este cunoscut pentru faptul că alimentează site-urile web de afaceri și personale la prețuri accesibile. Compania și-a propus de mult timp să ofere servicii superioare pentru clienți de la o echipă de găzduire veterană, echipamente de calitate, rate ridicate de funcționare, instrumente de administrare funcționale și backup-uri securizate.

Pe partea de domeniu, FastDomain oferă mai multe avantaje, inclusiv un nume de domeniu gratuit timp de un an cu fiecare contract de găzduire și suport pentru nume de domenii internaționale. Compania, care a înregistrat 2,7 milioane de domenii, oferă, de asemenea, suport nelimitat și sigur pe e-mail POP3 și IMAP.

Potrivit Domain Name Stat, FastDomain oferă în prezent 11 TLD-uri. Cele mai populare TLD-uri ale companiei sunt .com (2,3 milioane de înregistrări), .org (205.727 de înregistrări) și .net (166.534 de înregistrări).

O rută alternativă: achiziționați servicii de gestionare a domeniilor de la o gazdă web

Dacă ai ajuns până aici în ghidul nostru, meriți o palmă pe spate. De asemenea, știți că mulți registratori de domenii vor oferi utilizatorilor și un serviciu de găzduire web. În acest ghid, aproape fiecare registrator de domenii este, de asemenea, o gazdă web – cu excepția Tucows, PDR și Wild West Domains, care nu se vând direct consumatorilor.

De aceea, are sens ca, pe lângă explorarea opțiunilor dvs. în ceea ce privește furnizorii de domenii, este o idee bună să verificați și furnizorii dvs. de găzduire. Mulți furnizori de găzduire web vor oferi servicii gratuite de înregistrare a domeniului, transfer de domenii sau certificate SSL într-un plan de găzduire mai mare pentru a atrage clienți. Dar tot trebuie să vă asigurați că planul de găzduire care vine cu acel domeniu gratuit este potrivit pentru dvs.

Cei mai buni furnizori de găzduire web întâmpină provocări enorme la nivel global, oferind găzduire partajată, virtuală și dedicată cu garanții ridicate de funcționare, asistență 24/7 prin chat și telefon și puncte de preț accesibile.

În cele din urmă, cel mai bun pachet de găzduire pentru fiecare client depinde în mare măsură de nevoile individuale. Garanțiile de rambursare a banilor, pachetele optimizate pentru WordPress și WooCommerce și serviciile de găzduire gestionate sunt cireasa de pe tort.

Complexitatea alegerii de a construi gazda web perfectă poate fi o altă poveste – dar fiți siguri că este una despre care am scris-o deja. În plus, membrii echipei Gazduirweb au compilat experiențele noastre de primă mână în comparații de costuri și recenzii aprofundate menite să facă navigarea pe piață puțin mai ușoară.

Pentru a adăuga o altă întorsătură, există, de asemenea, situații în care nu aveți nevoie de propriul domeniu pentru a găzdui un site web, dar este posibil să fiți nevoit să faceți față unui branding invadator și riscurilor ca serviciile de găzduire web gratuite să se închidă, luând site-ul cu el.

Indiferent de calea pe care o alegeți pentru a construi o prezență pe web, amintiți-vă: citirea literei mici este esențială. Cumpărături fericite pe domeniu!

Vedeți recenzia noastră completă despre GoDaddy

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, GoDaddy este o alegere solidă, indiferent de amploare. Revizorul nostru Ryan Frankel a luat recent GoDaddy pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,5 în categoria Găzduire de domenii dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre GoDaddy:

GoDaddy a fost de multă vreme o gazdă de încredere – renumit în lume ca registratorul de domenii numărul 1. Cu unele dintre cele mai bune longevitate din industrie, compania de găzduire este un furnizor de încredere pe care îl recomandăm cu încredere începătorilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor. Citiți recenziile noastre GoDaddy de mai jos pentru a vedea care pachet de găzduire se potrivește cel mai bine.

Înainte de a vă înscrie la GoDaddy, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de GoDaddy. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui GoDaddy
 • GoDaddy: 4,5/5,0 față de alții
 • GoDaddy: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că GoDaddy este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe serverul GoDaddy. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan GoDaddy.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company