15 cei mai buni registratori de domenii (aprilie 2023) – prețuri, recenzii, planuri de e-mail

 • Home
 • Uncategorized
 • 15 cei mai buni registratori de domenii (aprilie 2023) – prețuri, recenzii, planuri de e-mail
15 cei mai buni registratori de domenii (aprilie 2023) – prețuri, recenzii, planuri de e-mail

15 cei mai buni registratori de domenii (aprilie 2023) – prețuri, recenzii, planuri de e-mail

Având în vedere nopțile târzii, stresul, entuziasmul și bucuria o nouă afacere online îți va aduce, înregistrarea unui nume de domeniu la unul dintre cei mai buni registratori de domenii din jur poate fi remarcabil de asemănător cu numele primului tău copil. Vrei ca pseudonimul să fie unic și interesant, totuși ambițios, intuitiv și reprezentativ pentru ceea ce bebelușul tău – uh, site-ul web – se va strădui să susțină pentru tot restul vieții sale.

Spre deosebire de numirea fiului sau fiicei dvs., totuși, alegerea unui nume de domeniu pentru a vă găzdui marca online are un cost. Va trebui să bugetați pentru taxele de înregistrare, reînnoiri anuale și upgrade-uri opționale pentru confidențialitate și securitate sporite. Registratorii de nume de domenii percep tarife diferite pentru aceste servicii, dar adesea grupează domeniile cu planuri de găzduire web și e-mail. Ne-am afundat în grupul profund de furnizori și am clasat ofertele noastre preferate de la cele mai demne companii de încredere.

Cine este cel mai bun registrator de nume de domeniu?

Pentru cei care doresc doar să treacă la goană, aceasta este o întrebare destul de ușor de răspuns. Cu peste 18 milioane de clienți și 77 de milioane de domenii gestionate, GoDaddy este liderul mondial clar când vine vorba de nume de domenii.

Pe lângă prețuri imbatabile, GoDaddy oferă un portofoliu complet de instrumente de domeniu: căutare de domenii în vrac, servicii de brokeraj, transferuri, confidențialitate, evaluări de valoare, licitații și mai multe programe orientate către investitori. GoDaddy le permite clienților să aleagă dintre aproape 400 de domenii de nivel superior și să consolideze identitatea de brand bazată pe domenii cu servicii de găzduire și e-mail robuste. Consultați recenzia noastră GoDaddy pentru mai multe informații:

1. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 17 milioane de domenii gestionate
 • Domeniu GRATUIT inclus cu planurile anuale
 • Gestionați-vă domeniile prin cPanel sau Plesk
 • Găzduire GRATUITĂ de e-mail pe domeniul dvs
 • 99,9% timp de funcționare a site-ului web garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Am fi neglijent să nu includem GoDaddy în această listă a furnizorilor de top de găzduire de nume de domeniu. Poate cel mai cunoscut nume din spațiul domeniului, GoDaddy este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai bună companie de servicii de înregistrare din lume, iar găzduirea low-cost este greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de domenii de top »

Cele mai bune înregistrări gratuite de domenii cu găzduire web

Sigur, o nouă etichetă cu numele strălucitoare este un prim pas grozav pentru marca dvs. online. Dar, șansele sunt, dacă aveți nevoie de un nou nume de domeniu, probabil că veți avea nevoie și de serviciile de găzduire care vă permit să creați și să încărcați un site web pe care vizitatorii să-l vadă. Imaginați-vă numele de domeniu ca pe un lot gol recent achiziționat – sigur, există o adresă la care să trimiteți oamenii, dar ce vor vedea când vor ajunge acolo? Găzduirea web reprezintă antreprenorii, peisagiştii, echipele de construcţii şi companiile de utilităţi care vă ajută să construiţi un site web cald şi primitor acasă.

Din fericire, marea majoritate a furnizorilor de găzduire web le vor oferi clienților noi primul an de înregistrare a unui domeniu gratuit, cu angajamentul anual de a vă găzdui site-ul pe serverele lor. Avantajul este atât de comun în întreaga industrie, încât proprietarii experimentați de site-uri uită în mod regulat că primesc ceva gratuit. Cu toate acestea, rețineți că, dacă alegeți să vă anulați planul de găzduire înainte de încheierea primului an, taxa de înregistrare a domeniului va veni din rambursare, deoarece veți putea păstra numele domeniului.

Aruncă o privire la combinațiile noastre preferate și mai accesibile de găzduire web și domeniu de mai jos, inclusiv o mențiune specială pentru DreamHost, care îndulcește oferta prin includerea serviciilor de confidențialitate a domeniului gratuit.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Cei mai buni registratori de nume de domeniu cu servicii de e-mail

Știați că numele de domenii nu sunt doar pentru site-uri web? În timp ce toată lumea se simte foarte confortabil cu adresele de e-mail omniprezente Gmail, Hotmail sau Yahoo, mărcile care doresc să-și pună amprenta își pot spori profesionalismul adoptând o adresă de e-mail personalizată care valorifică recunoașterea noului tău nume de domeniu ( [email protected] ).

Majoritatea furnizorilor de găzduire web includ o formă de bază de servicii de e-mail în planurile lor, dar pot avea tendința de a fi oarecum diminuate în ceea ce privește funcționalitatea, caracteristicile și securitatea. De obicei, preferăm integrarea cu G Suite sau Microsoft Office 365, ceea ce presupune investiții ceva mai mari, dar gazdele enumerate mai jos fac o treabă excelentă în furnizarea de servicii de e-mail care răspund nevoilor provocatoare ale mărcilor în creștere.

Când faceți cumpărături pentru un nume de domeniu, găzduire web și servicii de e-mail, luați în considerare planurile care oferă căsuțe de intrare și stocare nelimitate, filtre de spam, răspunsuri automate, redirecționare și opțiuni de webmail. Am analizat primele trei gazde de e-mail aici:

6. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

7. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

8. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de e-mail de top »

Cei mai buni registratori de nume de domeniu după preț

Cu aproape 2 miliarde de site-uri web online pe internet, nu lipsesc înregistrările de nume de domenii de supravegheat. Este posibil să fiți deja configurat cu un furnizor de găzduire web pe care îl iubiți, dar poate că una dintre aceste companii vă poate atrage să plecați. În loc să faci un transfer masiv de site, ce zici de înregistrarea unui nume de domeniu à la carte?

Construirea unui stabil solid de nume de domenii este utilă în special pentru companiile care ar trebui să-și protejeze reputația prin colectarea de nume de domenii similare, cum ar fi domeniile de nivel superior .NET sau .ORG, sau chiar acoperirea bazelor dvs. atunci când un vizitator scrie greșit numele dvs. de domeniu. Apoi, puteți redirecționa domeniile secundare către site-ul dvs. principal pentru a capta tot traficul și globii oculari posibil.

Când cumpărați nume de domenii suplimentare, testați asistența pentru clienți, caracteristicile de confidențialitate și interfețele de utilizator ale acestor registratori înainte de a vă angaja la un plan pe termen lung. Am clasat registratorii noștri preferați după costul pentru primul an al unui domeniu .COM obișnuit și am inclus costurile pentru reînnoiri și protecția confidențialității.

9. InterServer – 1,99 USD

Campioni ai accesibilității pentru găzduirea web, InterServer le cere clienților noi doar un ban pentru a începe. Compania, fondată de prieteni de liceu în urmă cu mai bine de 20 de ani, operează pe contracte de la lună la lună care nu blochează clienții în experiențe de găzduire îndelungate sau nefericite. Deoarece compania deține și operează propriul centru de date, InterServer se mândrește cu o mulțime de experiență tehnologică la fața locului pentru a vă ajuta să depanați orice probleme care pot apărea.

Cu prețuri flexibile și accesibile pentru găzduirea de înaltă tehnologie, InterServer este o opțiune excelentă pentru proprietarii de site-uri atenți la costuri.

InterServer este lider în multe dintre recenziile noastre de găzduire, având în vedere modul în care compania atinge echilibrul perfect între prețuri mici și valoare ridicată. Ofertele se extind dincolo de serviciul de găzduire de bază și de înregistrarea domeniilor, de asemenea — prețurile companiei pentru reînnoiri și servicii de confidențialitate a domeniilor sunt printre cele mai mici de pe lista noastră.

Reînnoiri: 11,00 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: 5,00 USD pe an

InterServer.net

Preț lunar de pornire 2,50 USD

 • 0,01 USD prima lună (cod de cupon HOSTINGADV)
 • 2,50 USD/lună după. Fără contracte sau majorări
 • Spațiu de stocare nelimitat, transferuri de date și e-mail
 • Înregistrați sau transferați domenii pentru mai puțin de 10 USD
 • 99,9% de funcționare și garanție de blocare a prețului
 • Începeți acum pe InterServer.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Este greu de argumentat cu un plan de găzduire partajată care include stocare nelimitată, lățime de bandă, site-uri web și e-mail – dar găzduirea partajată este o industrie aglomerată care activează recunoașterea numelui, reputația și prețurile de chilipir. InterServer depășește unele dintre gazdele noastre cu cote mai bune, dar înțelegem că mulți proprietari de site-uri pentru prima dată sunt concentrați cu laser pe găsirea celor mai mici costuri. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

10. GoDaddy – 2,99 USD

Acest grafic arată cât de dominant este marca GoDaddy când vine vorba de înregistrările de nume de domenii. Compania a fost unul dintre primii registratori care a intrat pe piață la sfârșitul anilor 1990, când Network Solutions și-a slăbit stăpânirea, iar GoDaddy nu s-a uitat în urmă – creând o mulțime de urmăritori în spatele reclamelor de la Super Bowl și a susținărilor celebrităților.

Adesea prima gazdă a tuturor, GoDaddy este lider mondial în ceea ce privește înregistrările de domenii cu un proces ușor de integrare.

Gazda cu servicii complete are o mulțime de servicii de găzduire web disponibile pentru a se asocia cu domeniul dvs., de la un constructor de site-uri web prietenos pentru începători la găzduire WordPress gestionată de nivel profesional, creat pentru dezvoltatori și agenții. Pe lângă soluțiile de securitate web, marketing și productivitate, portofoliul larg de servicii de domeniu al GoDaddy atrage în mod similar atât cei care se înregistrează pentru prima dată, cât și cei cu experiență. Pentru mai multe informații, faceți clic pe recenzia noastră despre companie de mai jos:

Înregistrați un domeniu cu GoDaddy »

Reînnoiri: 14,99 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: 9,99 USD pe an

11. Namecheap – 8,88 USD

Primind în mod regulat note de top de la clienți, Namecheap adoptă o abordare personalizată pentru a simplifica înregistrarea, găzduirea și gestionarea numelor de domenii. Compania, care a început în 2000, gestionează peste 10 milioane de nume de domenii și oferă clienților protecție WhoisGuard gratuită, care ține informațiile personale departe de bazele de date de înregistrare a domeniilor ICANN. Confidențialitatea este adăugată în coșul unui client pentru achizițiile de domenii eligibile, activată în mod implicit și reînnoită automat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ridicați un deget pentru a vă bucura de protecție suplimentară.

Namecheap și-a creat o mulțime de urmăritori pasionați printre clienți, punând accent pe suport prietenos și servicii simple.

Pe lângă mai multe niveluri de servicii DNS și o piață pentru domenii premium, Namecheap oferă certificate Comodo PositiveSSL pentru 1,99 USD pentru primul an. Datorită accentului pus de Namecheap pe uzabilitate și accesibilitate, compania continuă să câștige impuls și satisfacția clienților într-o industrie foarte competitivă.

Reînnoiri: 12,98 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: Inclus GRATUIT

12. Name.com — 8,99 USD

Un registrator de domenii extrem de distractiv și personal, Name.com este simplu și simplu atunci când vine vorba de înregistrări de domenii, transferuri și adăugarea de servicii suplimentare, cum ar fi găzduire web, e-mail sau G Suite. Registratorul acreditat din Denver informează în mod regulat vizitatorii cu privire la codurile promoționale și reducerile active, asigurându-se că clienții noi obțin cea mai bună ofertă disponibilă.

Name.com are peste 15 ani în industria domeniilor și a colaborat cu alți registratori majori.

Cu fiecare achiziție de domeniu, Name.com include adresa URL și redirecționare gratuite, precum și verificare în doi pași și gestionare DNS. Un parteneriat frumos cu BL.INK le permite proprietarilor de site-uri să creeze adrese URL de marcă, condensate, similare cu cele create de Bitly. Folosind cuvinte în loc de colecții de litere și numere aleatorii, linkurile dvs. sunt mult mai accesibile și mai atractive pentru publicul dvs.

Reînnoiri: 12,99 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: 4,99 USD pe an

13. Domain.com — 9,99 USD

Susținut de puterea uneia dintre cele mai influente mărci de găzduire web din lume, Domain.com face parte din familia Endurance International Group. În timp ce companiile surori precum Bluehost și HostGator se concentrează pe servicii de găzduire web, Domain.com îi ajută pe clienți să-și rezerve numele de domeniu de aproape două decenii.

Serviciile gratuite ale Domain.com includ redirecționarea adreselor URL și a e-mailurilor, blocarea transferurilor și gestionarea DNS.

Clienții Domain.com pot alege dintre toate TLD-urile populare, precum și peste două duzini de TLD-uri cu coduri de țară. Fiecare înregistrare vine cu un certificat SSL gratuit de la Let’s Encrypt, redirecționare automată a e-mailurilor, management DNS și protecție împotriva transferurilor neautorizate. Compania oferă, de asemenea, acces ușor la design web profesional, găzduire partajată și VPS și software de productivitate de la Office 365 și G Suite.

Reînnoiri: 9,99 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: 8,99 USD pe an

14. Google — 12,00 USD

Google este cel mai nou registrator de pe lista noastră – dar și cel mai recunoscut. Magnatul motoarelor de căutare a început să ofere servicii de înregistrare a domeniilor în ianuarie 2015 și, cumva, rămâne încă în stadiul de testare beta. După cum v-ați aștepta, Google aduce aceeași simplitate și familiaritate domeniilor ca și portofoliului său complet de interactivitate și productivitate online. Noile înregistrări vin cu confidențialitate gratuită, care devine rapid opțiunea noastră preferată.

În timp ce majoritatea registratorilor noștri preferați există de zeci de ani, Google a început să ofere domenii în 2015.

Google permite noilor proprietari de domenii să își îmbine rapid noul nume cu creatori de site-uri web precum Blogger, Shopify, Squarespace, Weebly și Wix, precum și cu combo-ul mereu popular WordPress și Bluehost. Asistența este disponibilă prin chat, telefon și e-mail, dar numai între orele 6:00 și 21:00 PST în zilele lucrătoare. Cu toate acestea, integrarea perfectă a domeniului dvs. Google cu servicii G Suite adăugate și e-mail personalizat merită mai mult decât inconvenientul.

Reînnoiri: 12,00 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: Inclus GRATUIT

15. Enom – 13,95 USD

O legendă în industria resellerilor de domenii, eNom există din 1997 și este în mare măsură considerat al doilea cel mai mare registrator de nume de domenii din lume – în special după ce a fost achiziționat de registratorul Candian Tucows. Enom gestionează peste 15 milioane de nume de domenii pentru aproximativ 40.000 de revânzători. Compania oferă caracteristicile tradiționale de înregistrare și securitate la care te-ai așteptat pentru nume de domenii personale sau de afaceri mici, dar portofoliul Enom crește pentru a acoperi nevoile companiilor și investitorilor de domenii.

Enom oferă clienților cea mai largă gamă de instrumente pentru nume de domenii, deservind atât întreprinderile mici, cât și organizațiile întreprinderilor.

Divizia de reselleri a Enom le permite oamenilor antreprenori să facă bani prin vânzarea de domenii și instrumente pentru e-mail, securitate și confidențialitate. Revânzătorii își pot stabili propriile marje și pot începe cu o vitrină online plug-and-play, un portal cu etichetă albă, un panou de control, un program de afiliere sau folosind API-ul companiei.

Reînnoiri: 13,95 USD pe an

Confidențialitatea domeniului: 8,00 USD pe an

Ce este un registrator de domeniu și ce ar trebui să cauți?

Acum, pentru mai mult context pentru cei dintre voi care sunteți noi pe scenă și au nevoie de puțin mai multe informații. Începând cu elementele de bază, numele de domenii sunt modalități ușor de utilizat prin care oamenii pot spune computerelor unde să găsească un anumit site web. Registrarii sunt companii care vă permit să achiziționați și să dețineți proprietatea asupra anumitor nume de domenii.

Marea majoritate a registratorilor de nume de domenii (și singurii cu care ar trebui să faci afaceri cu adevărat) sunt acreditați de ICANN, Corporația Internet pentru Nume și Numere Alocate. Organizația nonprofit supraveghează bazele de date cu nume de domenii și adrese IP pentru a se asigura că internetul rămâne stabil și sigur. Registratorii acreditați vă vor înregistra proprietatea numelui de domeniu în aceste baze de date în numele dvs.

Adevărat, nu există o mulțime de diferențe majore între miile de registratori – dar detaliile pot face toată diferența. De exemplu, nu toți registratorii au voie să vândă toate extensiile de domenii, altfel cunoscute ca domenii de nivel superior (gândiți-vă la .COM, .ORG și chiar la .NINJA). Prețurile pot varia oarecum, la fel ca politicile de expirare, reînnoirile și serviciile suplimentare. Asigurați-vă că faceți cercetări atunci când cumpărați un nume de domeniu pentru a ști exact ce obțineți.

Luați în considerare înregistrarea mai multor nume de domeniu pentru a proteja reputația mărcii site-ului dvs. Puteți direcționa vizitatorii numai către site-ul dvs. .COM, dar puteți achiziționa cu ușurință domeniile .ORG, .BIZ sau .INFO (și așa mai departe) către tot traficul direct către site-ul dvs. principal. În acest fel, concurenții sau alți actori rău intenționați nu vă pot sabota marca.

Cum să alegi cel mai bun serviciu de înregistrare a domeniilor

Cumpărături pentru cel mai de încredere și mai accesibil registrator de domenii seamănă cu găsirea unui nou furnizor de găzduire web – există o mulțime de cercetări de făcut, litere mici de citit și jargon de învățat. Și deși poți fi cât mai educat posibil cu privire la opțiunile tale, să faci pasul poate fi totuși puțin înfricoșător. Odată ce v-ați dat seama de un nume, iată câțiva dintre factorii care fac un bun registrator excelent:

 • Politici de înregistrare și expirare : Ne place să putem rezerva un nume de domeniu pentru mai mulți ani la un moment dat, dar poate că gazda dvs. vă permite să mergeți doar un an la un moment dat. Este perfect, asigurați-vă că puteți configura o reînnoire automată, astfel încât să nu lăsați în mod accidental înregistrarea să expire. Unii registratori oferă o perioadă de grație dacă un domeniu expiră, ceea ce vă permite să vă recuperați domeniul înainte de a ajunge pe piața generală.
 • Servicii de transfer de domenii: site-ul și numele dvs. de domeniu pot fi găzduite la două companii diferite (de fapt, mulți recomandă să faceți exact asta). Dar dacă sunteți frustrat de registratorul actual și doriți să vă mutați numele de domeniu, mulți furnizori vor face procesul de transfer fără probleme. Odată ce perioada introductivă de 60 de zile s-a încheiat, verificați politica de transfer a unui registrator pentru orice taxe sau complicații suplimentare.
 • Caracteristici suplimentare: Aceasta poate fi o sabie cu două tăișuri. Suntem cu siguranță fani ai instrumentelor de confidențialitate și securitate, precum și a integrărilor ușoare cu Office 365 sau G Suite. De asemenea, puteți aprecia că aveți opțiuni precum parcare de domeniu, blocări de transfer, DNS actualizat și protecție împotriva expirării. În timp ce aceste instrumente pot lua sau distruge decizia dvs. de înregistrare a domeniului, suntem sceptici cu privire la registratorii care introduc upgrade-urile și vânzările suplimentare în procesul de finalizare, în loc să fie mai transparenți.

În mod evident, costul este un factor major pe care ar trebui să îl luați în considerare, precum și să vă asigurați că lucrați cu un registrator acreditat de ICANN. De asemenea, veți dori să măsurați unde își pune accent compania; unii registratori de domenii excelează într-adevăr la gestionarea domeniului, dar se slăbesc în ceea ce privește găzduirea, în timp ce alte gazde pot oferi un timp de funcționare și performanță grozave, în timp ce alunecă puțin la instrumentele pentru numele de domeniu. Câteva companii selectate au rezultate bune cu ambele, așa că totul depinde de nivelul tău de confort și de ceea ce ai nevoie cu adevărat.

Vedeți recenzia noastră completă despre GoDaddy

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, GoDaddy este o alegere solidă, indiferent de amploare. Revizorul nostru Ryan Frankel a luat recent GoDaddy pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,5 în categoria Găzduire de domenii dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre GoDaddy:

GoDaddy a fost de multă vreme o gazdă de încredere – renumit în lume ca registratorul de domenii numărul 1. Cu unele dintre cele mai bune longevitate din industrie, compania de găzduire este un furnizor de încredere pe care îl recomandăm cu încredere începătorilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor. Citiți recenziile noastre GoDaddy de mai jos pentru a vedea care pachet de găzduire se potrivește cel mai bine.

Înainte de a vă înscrie la GoDaddy, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de GoDaddy. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui GoDaddy
 • GoDaddy: 4,5/5,0 față de alții
 • GoDaddy: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că GoDaddy este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe serverul GoDaddy. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan GoDaddy.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company