8 cei mai buni furnizori de găzduire PBN (aprilie 2023)

8 cei mai buni furnizori de găzduire PBN (aprilie 2023)

8 cei mai buni furnizori de găzduire PBN (aprilie 2023)

În lumea SEO, specialiștii în marketing digital știu cât de importante sunt backlink-urile. Atunci când un site web trimite la conținutul dvs., este un semn din cap către motoarele de căutare în care puteți avea încredere că distribuiți conținut de încredere și de calitate. Cu cât câștigi mai multă încredere, cu atât site-ul tău apare mai sus în clasamentul motoarelor de căutare.

Dar crearea de legături necesită timp și nu se întâmplă peste noapte. Specialiștii SEO au venit cu multe modalități de a genera backlink-uri către site-urile lor, inclusiv rețele private de bloguri.

Mai jos, vom evidenția unii dintre cei mai buni furnizori de găzduire PBN pentru a vă ajuta să reușiți să vă construiți propria rețea de bloguri private.

Cea mai bună găzduire negestionată pentru rețeaua dvs. privată de bloguri

Dacă sunteți bine versat în lumea rețelelor de bloguri private, puteți economisi bani pe găzduire cumpărând și gestionând singur rețeaua. Acești furnizori de găzduire partajată oferă adrese IP sigure și curate și planuri cu site-uri web nelimitate.

Un cuvânt de precauție pentru înțelepți: dacă nu ați reușit niciodată un PBN înainte, puteți opta pentru un pachet mai scump, dar mai prietenos pentru începători, de la un serviciu de găzduire PBN gestionat.

1. GreenGeeks.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Resurse de calcul nelimitate și scalabile cu stocare RAID-10
 • Monitorizare proactivă a serverului și securitate în timp real
 • Instalări cu un singur clic a peste 150 de aplicații
 • Domenii și conturi de e-mail nelimitate
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe GreenGeeks.

IEFTIN
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

GreenGeeks: evaluarea experților noștri

Perfect pentru proprietarii de afaceri mici, bloggeri sau dezvoltatori web, GreenGeeks oferă un amestec impresionant de funcții care atrag toate tipurile de proprietari de site-uri. Clienții mai experimentați vor aprecia numele de domenii nelimitate, stocarea SSD RAID-10 și transferurile de date necontorizate, împreună cu backup-urile nocturne și programele de cache încorporate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 50 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Deși un furnizor de găzduire negestionat nu este cel mai prietenos pentru începători pentru rețelele de bloguri private, este o opțiune de găzduire mai ieftină. Dacă te simți încrezător în abilitățile tale de management, un furnizor de găzduire partajată va funcționa bine.

Cea mai bine gestionată găzduire pentru rețeaua dvs. privată de bloguri

Un furnizor de găzduire PBN gestionat este un pariu sigur dacă sunteți nou în această metodă de creare a legăturilor. Un serviciu gestionat se va ocupa de întreținerea asociată cu serverul și planul dvs. de găzduire, eliberându-vă timp pentru a vă concentra pe alte eforturi SEO.

Un serviciu de găzduire PBN gestionat costă mai mult decât un plan negestionat, dar este o alegere bună pentru începători.

Acești furnizori sunt experți în spațiul PBN și știu cum să vă protejeze rețeaua de penalități și de deindexare de către Google.

Unele dintre caracteristicile remarcabile ale furnizorilor noștri preferați de găzduire gestionată includ:

 • Fără amprentă și integrări CDN
 • Platformă all-in-one pentru a vă gestiona blogurile și postările
 • O adresă IP unică pentru fiecare site
 • Certificate SSL gratuite, generator de site-uri și actualizări automate

Consultați câteva dintre alegerile noastre de mai jos pentru a vedea de ce fiecare furnizor este un expert în spațiul rețelei de bloguri private.

Rețele ușoare de bloguri

Easy Blog Networks este un favorit de mult timp în industria de găzduire PBN. Furnizorul bazat pe cloud nu se zgâriește cu performanța sau serviciul și creează un mediu fără amprentă. Gazda se laudă cu rate incredibil de scăzute de de-indexare, ceea ce înseamnă că site-urile dvs. sunt bine protejate de penalități.

Clienții se pot înscrie și configura servere de nume în câteva minute introducând numele de domeniu, rețeaua și titlul blogului dorit. Odată ce blogurile dvs. sunt adăugate pe platformă, EBN generează o temă aleatorie și vă activează site-ul. De acolo, gazda blogului PBN se ocupă de toate responsabilitățile de întreținere.

Ori de câte ori creați un nou blog PBN, compania de găzduire folosește o adresă IP și un furnizor de găzduire în cloud diferit pentru a se asigura că site-ul dvs. PBN nu este de urmărit și arată natural în ochii Google.

Utilizatorii noi se pot înscrie pentru o perioadă de încercare gratuită de 7 zile aici.

Cumpărați găzduire în bloc

Bulk Buy Hosting este o opțiune de găzduire rapidă, accesibilă și sigură pentru a vă gestiona PBN. Compania de găzduire se remarcă prin platforma prietenoasă pentru începători, care oferă clienților acces la cPanel pentru a-și gestiona site-urile web. Aceasta este o caracteristică unică printre gazdele PBN.

Furnizorul de găzduire PBN axat pe caracteristici oferă utilizatorilor acces la diverse instrumente, inclusiv o rețea de livrare a conținutului, spațiu amplu pe disc și lățime de bandă și un tablou de bord personalizat.

Compania de găzduire permite proprietarilor de PBN să creeze până la 300 de domenii individuale cu o adresă IP diferită pe servere de nume de calitate. Clienții pot alege dintre unul dintre cele patru planuri populare, cu opțiuni suplimentare de personalizare prezentate la finalizare.

Bulk Buy Hosting oferă utilizatorilor o reducere la prima lună.

Lansați CDN

LaunchCDN este o soluție de găzduire PBN potrivită pentru utilizatorii care doresc o amprentă zero printr-o rețea de livrare de conținut de înaltă calitate. Furnizorul vă găzduiește site-urile PBN pe servere de nume unice și adrese IP de la CDN-uri populare, inclusiv Cloudflare, CloudFront și StackPath.

Cu LaunchCDN, clienții primesc, de asemenea, certificate SSL gratuite, asistență tehnică pentru clienți 24/7 și o reducere la prima lună de serviciu.

Gazda oferă o gamă largă de soluții, de la găzduire PBN de bază până la pachete PBN cu servicii complete și versiuni de site-uri, care sunt orientate către organizații mai mari. Indiferent de pachetul pe care îl alegeți, puteți fi sigur că știți că LaunchCDN vă găzduiește site-urile fără amprentă și gestionare simplă.

Utilizatorii noi pot primi o reducere la prima lună de serviciu.

Ce este o PBN (Private Blog Network)?

Pentru agenții de marketing digital, clasarea în motoarele dvs. de căutare are un impact direct asupra traficului și veniturilor site-ului dvs. web. Cu cât site-ul dvs. apare mai sus în rezultatele căutării, cu atât veți obține mai mult trafic. Există multe modalități de a face site-ul tău să se claseze mai sus pe motoarele de căutare, inclusiv pe Google, dar una dintre cele mai populare metode este să câștigi backlink-uri de pe alte site-uri.

Un backlink este atunci când un alt site web trimite către site-ul dvs. de la al lor. Acest lucru se întâmplă organic atunci când site-ul dvs. conține conținut original, de calitate. De exemplu, HubSpot câștigă sute de mii de backlink-uri de pe alte site-uri datorită conținutului său de blog de calitate. Dar există modalități de a crea backlink-uri în scopuri SEO în mod artificial.

Rețelele private de bloguri sunt una dintre multele strategii de creare de legături utilizate pentru a îmbunătăți clasarea unui site în motoarele de căutare.

O rețea de bloguri private este o metodă de creare a link-urilor pe care o folosesc experții SEO pentru a genera backlink-uri către site-ul lor principal. Acest lucru se întâmplă prin crearea unei rețele de site-uri web al căror singur scop este să facă linkuri la site-ul dvs. principal generator de venituri.

Dar Google penalizează adesea aceste tipuri de backlink-uri non-organice, așa că dacă un PBN este metoda preferată de creare a link-urilor, veți avea nevoie de un furnizor de găzduire web care să vă ajute să reușiți în acest spațiu.

Ce este PBN Hosting?

PBN, sau găzduirea rețelei de bloguri private, este concepută pentru a vă ajuta să vă găzduiți rețeaua în mod sigur și anonim, fără a suporta penalități de la Google. Folosirea unui PBN pentru a genera backlink-uri nenaturale contravine Google Search Essentials (fostul Ghid pentru webmasteri de la Google), dar dacă oricum alegeți această metodă, veți avea nevoie de furnizorul potrivit.

O gazdă PBN de calitate le va oferi clienților găzduire sigură și anonimă, astfel încât nu există nicio urmă de backlink nenaturale către site-ul dvs. monetizat. Unele caracteristici pe care ar trebui să le căutați într-o gazdă PBN bună includ:

 • Adrese IP curate și fără amprenta serverului
 • Acces la o rețea de livrare de conținut pentru viteze mai mari
 • Un număr nelimitat de site-uri web

Deși este tentant să alegeți cel mai ieftin serviciu de găzduire PBN, vă încurajăm să cheltuiți puțin mai mult pe un plan de nivel mediu. Suma suplimentară pe care o plătiți merită rentabilitatea investiției, deoarece este posibil ca furnizorii ultra-ieftini să nu ofere cel mai bun anonimat sau site-uri web nelimitate de care aveți nevoie pentru o rețea de succes.

Vezi recenzia noastră completă despre GreenGeeks

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, GreenGeeks este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent GreenGeeks pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,0 în categoria Găzduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre GreenGeeks:

O gazdă cu servicii complete, cu o întorsătură ecologică, GreenGeeks oferă stocare SSD redundantă și de înaltă performanță, în timp ce o mulțime de funcții bonus îi ajută pe clienți să prospere. Prin înlocuirea de trei ori cantitatea de energie utilizată de servere și centre de date, GreenGeeks demonstrează că afirmațiile de găzduire ecologice sunt mai mult decât aer cald.

Înainte de a vă înscrie la GreenGeeks, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de GreenGeeks. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a GreenGeeks
 • GreenGeeks: 4.0/5.0 vs. Alții
 • GreenGeeks: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că GreenGeeks este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului GreenGeeks. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan GreenGeeks.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company