Cei mai buni 5 furnizori de găzduire offshore (aprilie 2023)

Cei mai buni 5 furnizori de găzduire offshore (aprilie 2023)

Cei mai buni 5 furnizori de găzduire offshore (aprilie 2023)

De ce ați dori să utilizați un furnizor de găzduire offshore? Deși vacanțele tropicale și cumpărăturile pline de farmec vă pot atrage spre țărmuri departe de casă, există motive mai practice pentru a lua în considerare un serviciu de găzduire web offshore. Unele dintre cele mai comune motive pentru care utilizatorii caută o gazdă web offshore includ găzduirea web anonimă, confidențialitatea, capacitatea de a utiliza metode de plată alternative (inclusiv Bitcoin), avantajele legale și economiile de costuri.

O considerație critică atunci când filtrați serviciile de găzduire și selectați o locație de server este locația publicului țintă. Vindeți pește koi în Japonia? Serviciile de găzduire offshore din Asia vor oferi viteze mai bune și o experiență generală mai bună pentru clienții dvs.

Bine, dar îmi este greu să găsesc un magazin de pantofi în cartierul meu. Cum ar trebui să restrâng toate opțiunile de găzduire web offshore de pe tot globul pentru a găsi gazda offshore potrivită? Nu vă faceți griji, avem lista cu cele mai bune alegeri ale noastre chiar aici!

Alegerea noastră de experți: Hostinger

Membrii echipei noastre au mulți (mulți!) ani de experiență în găzduirea web offshore. Deci, când vă spunem că am selectat Hostinger ca cel mai bun furnizor de găzduire offshore, înseamnă foarte mult.

Cu locații de server în Franța, Țările de Jos, Lituania, Regatul Unit, Singapore, India, Statele Unite și Brazilia, acest furnizor de găzduire web offshore oferă o mare varietate de opțiuni care vă vor acoperi cu siguranță nevoile. De asemenea, puteți activa Cloudflare și puteți stoca copii ale site-ului dvs. pe servere din întreaga lume.

Sediul central al Hostinger se află în Lituania și Cipru. Aceste locații oferă o flexibilitate suplimentară utilizatorilor săi care doresc să evite reglementările privind datele și cenzura în vigoare în propriile țări.

Deoarece conținutul cenzurat și sensibil poate fi uneori controversat, utilizatorii care caută găzduire offshore pentru site-urile lor ar putea dori anonimatul. Pe acest front, Hostinger este pachetul complet. Oferă metode de plată variabile (inclusiv card de credit, criptomonede, Google Play și PayPal) și necesită informații minime de înregistrare pentru o experiență de găzduire cu adevărat anonimă.

1. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Hostinger este, de asemenea, ușor de utilizat pentru toată lumea, de la dezvoltatorii experimentați până la începători și oferă lățime de bandă nelimitată fără a sacrifica niciuna dintre măsurile sale de securitate. Dacă sunteți în căutarea unor prețuri bune și nu doriți să faceți niciun sacrificiu, acest furnizor de servicii este calea de urmat.

Cel mai bun pentru creștere: HostGator

Aligatorii trăiesc în multe zone, iar HostGator trăiește și el. Unele dintre ele chiar se suprapun, cum ar fi centrul de date din Atlanta, Georgia. Serverele principale ale HostGator sunt în prezent localizate pe plan intern, dar acceptă Cloudflare, care oferă un serviciu de găzduire offshore care oferă acces la 23 de centre de date din întreaga lume.

Cu planurile scalabile pe care le oferă HostGator, puteți crește cu ușurință de la un pui mic la un copil în plină dezvoltare și până la un plan de afaceri monstruos. HostGator oferă, de asemenea, planuri care includ un server privat virtual sau un server dedicat pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult decât un plan de găzduire partajată.

2. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator este rapid și ușor de configurat. Planul pentru copii vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe, inclusiv 10 GB de spațiu pe disc, lățime de bandă nelimitată, integrare simplă cu găzduirea WordPress, e-mailuri și un nume de domeniu gratuit pentru primul an pentru doar 2,75 USD/lună.

Cel mai bun pentru asistență clienți: SiteGround

Locațiile serverelor SiteGround din șapte țări (SUA, Marea Britanie, Spania, Țările de Jos, Germania, Australia și Singapore) nu împiedică abordarea sa unificată a serviciilor. Un serviciu bun pentru clienți este punctul culminant al afacerilor bune. Furnizorii de găzduire offshore, cum ar fi SiteGround, recunosc importanța asistenței pentru clienți și au depus efortul de a perfecționa meșteșugul. Furnizorul de servicii poate fi contactat prin chat live, telefon și bilete.

Această gazdă web offshore oferă o mare varietate de planuri accesibile, care includ toate e-mailul, trafic necontorizat, backup-uri zilnice stocate în centre de date separate pentru protecție suplimentară, un certificat SSL gratuit, protecție DDOS, găzduire WordPress și multe altele.

3. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

SiteGround este o alegere perfectă atunci când proprietarul unui site web are nevoie de îndrumare sau se așteaptă să aibă câteva întrebări pe linie.

Cel mai bun pentru afaceri mici: HostPapa

Caracteristicile HostPapa prietenoase cu offshore includ măsuri de siguranță ample, o mare varietate de planuri (inclusiv mai multe niveluri de planuri de afaceri) și prețuri accesibile.

Mică, dar puternică companie de găzduire offshore are locații de server în SUA, Canada și Europa. Dacă selectați serverul din Țările de Jos, vi se vor oferi toate protecțiile oferite de reglementările solide de confidențialitate ale țării.

Vă puteți odihni bine știind că afacerea dvs. mică este protejată de firewall-ul HostPapa la nivel de server și de monitorizarea continuă a serverului, precum și de certificatul SSL, ModSecurity, protecție DDoS și detectarea forței brute.

4. HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Găzduirea partajată nu este suficientă pentru afacerea dvs.? Consultați opțiunile de găzduire VPS offshore. Un VPS va oferi site-ului dvs. mai multă scalabilitate și lățime de bandă decât un plan de găzduire partajată.

VPS offshore accesibil: Ultahost

Dacă sunteți în căutarea unor furnizori de găzduire offshore la prețuri accesibile cu o amploare ceva mai mare decât planul tipic de găzduire partajată, Ultahost are o opțiune excelentă de găzduire VPS pentru tine. Cu planurile de găzduire VPS care încep de la 5,50 USD pe lună, veți fi sigur că veți găsi ceva care se potrivește bugetului dvs.

Ultahost are în prezent 12 locații de centre de date care se întind în opt țări de pe patru continente, cu noi locații care se deschid regulat. Acest furnizor de găzduire offshore este extrem de mândru de calitatea serverelor lor, iar dovezile sunt latența, chiar și cel mai îndepărtat server offshore răspunzând în mai puțin de o secundă.

Dar ce este hardware-ul bun dacă nu poate fi utilizat în mod corespunzător? Echipa de servicii de găzduire web a Ultahost este instruită să rezolve probleme tehnice și să ajute cu toate aspectele legate de conectarea online. De asemenea, oferă pachete suplimentare de asistență pentru server pentru cei care doresc funcții suplimentare cu găzduirea lor VPS.

Vezi ce are de oferit Ultahost >>

Ce este găzduirea offshore?

Mai simplu spus, un serviciu de găzduire web poate fi etichetat ca onshore sau offshore. Găzduirea offshore se referă la practica de utilizare a serverelor internaționale (spre deosebire de serverele interne) pentru a găzdui un site web.

Gazduirea offshore oferă consumatorilor o gamă largă de opțiuni de securitate, cenzură și confidențialitate.

Găzduirea offshore este de obicei o practică deliberată în care utilizatorii selectează servere la distanță în țări cu reglementări și structuri de preț care le satisfac nevoilor. Țările variază foarte mult în ceea ce privește modul în care abordează securitatea, confidențialitatea, taxele, cenzura, criminalizarea și libertatea de exprimare, printre alte considerente de găzduire web. Utilizarea locațiilor de găzduire offshore poate valorifica atitudinile unice ale locurilor din întreaga lume.

Care țară este cea mai bună pentru găzduire offshore?

Aceasta este o întrebare importantă, deoarece site-ul dvs. găzduit este guvernat de regulile și reglementările din țara în care se află serverul său. Ce țară este cea mai bună pentru găzduire offshore va depinde de nevoile dvs. specifice.

Cei mai buni 5 furnizori de găzduire offshore (aprilie 2023)

Before signing up for Hostinger, it’s a good idea to read through Laura‘s full review to learn about all the features Hostinger offers. You can also compare it to other web hosts to ensure you’re getting the best deal possible:

 • Hostinger’s Full Review
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. Others
 • Hostinger: $1.99/Mo. vs. Others

If you decide Hostinger is the right choice, keep in mind that it takes just minutes to deploy your Hostinger server space. And at $1.99 per month, it’s a bargain considering the many great features that come in any Hostinger plan.

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Cei mai buni 5 furnizori de găzduire offshore (aprilie 2023)

Before signing up for Hostinger, it’s a good idea to read through Laura‘s full review to learn about all the features Hostinger offers. You can also compare it to other web hosts to ensure you’re getting the best deal possible:

 • Hostinger’s Full Review
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. Others
 • Hostinger: $1.99/Mo. vs. Others

If you decide Hostinger is the right choice, keep in mind that it takes just minutes to deploy your Hostinger server space. And at $1.99 per month, it’s a bargain considering the many great features that come in any Hostinger plan.

Advertiser Disclosure

Gazduirweb is a free online resource that offers valuable content and comparison services to users. To keep this resource 100% free, we receive compensation from many of the offers listed on the site. Along with key review factors, this compensation may impact how and where products appear across the site (including, for example, the order in which they appear). Gazduirweb does not include the entire universe of available offers. Editorial opinions expressed on the site are strictly our own and are not provided, endorsed, or approved by advertisers.

Our Editorial Review Policy

Our site is committed to publishing independent, accurate content guided by strict editorial guidelines. Before articles and reviews are published on our site, they undergo a thorough review process performed by a team of independent editors and subject-matter experts to ensure the content’s accuracy, timeliness, and impartiality. Our editorial team is separate and independent of our site’s advertisers, and the opinions they express on our site are their own. To read more about our team members and their editorial backgrounds, please visit our site’s About page.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company