Cei mai buni 5: furnizori de găzduire KVM ieftini (aprilie 2023)

Cei mai buni 5: furnizori de găzduire KVM ieftini (aprilie 2023)

Cei mai buni 5: furnizori de găzduire KVM ieftini (aprilie 2023)

Cei mai buni furnizori de găzduire KVM ieftini vă pot poziționa site-ul pentru succes oferind soluții de găzduire la prețuri accesibile, sigure și performante. Deși găzduirea KVM nu este cel mai ieftin tip de găzduire, puteți găsi totuși un plan de calitate pentru mult mai puțini bani decât un server dedicat.

Un KVM, sau o mașină virtuală bazată pe kernel, este un tip specific de server privat virtual care permite proprietarilor de site-uri web să își personalizeze complet mediile cu sistemele de operare și aplicațiile dorite.

Alegerea celui mai bun furnizor de găzduire KVM ieftin pentru site-ul dvs. vă va permite să profitați de toate beneficiile acestui mediu virtual, păstrând în același timp bugetul dvs.

Planurile de găzduire de mai jos sunt cele mai bune dintre cele mai bune când vine vorba de KVM-uri. Dacă alegeți un serviciu de găzduire din lista noastră, site-ul dvs. va fi pe mâini bune, iar portofelul vă va mulțumi.

1. Gazduire A2

A2 Hosting oferă pachete de găzduire unice, performante și de înaltă calitate pentru utilizatorii care au nevoie de un server virtual pentru a-și alimenta site-urile. Gazda combină serviciile gestionate cu acces complet root, oferind mediul perfect de găzduire KVM.

Dacă aveți nevoie de varietate, A2 Hosting este gata să vă ofere o gamă largă de opțiuni. Utilizatorii pot alege dintre servicii gestionate sau neadministrate, sisteme de operare și chiar oferte VPS în cloud pentru a-și personaliza planurile.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate ale A2 Hosting includ:

 • Opțiuni de server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN gratuit plus instalări automate cu Softaculous

Dacă nu sunteți mulțumit de planul dvs. de găzduire de la A2, puteți solicita o rambursare completă în termen de 30 de zile de la achiziționarea planului. Ce ai de pierdut?

Consultați oferta noastră de mai jos pentru a vedea de ce această gazdă se laudă cu găzduire web de până la 20 de ori mai rapidă decât un plan standard de găzduire partajată.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni de server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu și actualizări zilnice ale nucleului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

2. InterServer

InterServer este cunoscut în spațiul de găzduire pentru planurile sale VPS alimentate cu SSD, susținute de o garanție de funcționare a rețelei de 99,9% și alegerea a șapte sisteme de operare, inclusiv pachete de găzduire VPS Windows și Linux.

Gazda web este ideală pentru utilizatorii cu puțină experiență tehnică, ceea ce este deosebit de util pentru cei care doresc să-și gestioneze propriul KVM.

Utilizatorii pot economisi bani cu un plan de găzduire VPS de la InterServer, care începe de la 6,00 USD pe lună. Puteți alege dintre unul dintre cele trei panouri de control pentru găzduire web, inclusiv Plesk, DirectAdmin și cPanel.

Pentru o taxă lunară suplimentară, această gazdă vă permite să adăugați un serviciu de backup la distanță pentru a vă proteja de pierderea datelor.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate InterServer includ:

 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live

Pe lângă utilizarea KVM, InterServer folosește și platformele de virtualizare Openvz, Virtuozzo și Hyper-v pentru a-și containeriza serverele. Consultați recenzia noastră completă despre această gazdă pentru a vedea dacă este potrivită pentru dvs.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

3. ScalaHosting

ScalaHosting face găzduirea cloud VPS scalabilă și accesibilă utilizatorilor din întreaga lume. Planurile VPS ale acestui furnizor sunt susținute de AWS și DigitalOcean, oferind utilizatorilor acces la cele mai bune performanțe și hardware pe care le are industria de găzduire.

Pentru o gestionare ușoară a site-ului, clienții pot alege dintre mai multe opțiuni de panou de control, inclusiv SPanel proprietar ScalaHosting. Proprietarii de site-uri care folosesc SPanel își pot ajusta resursele de calcul și pot configura copii de rezervă.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate ScalaHosting includ:

 • VPS complet gestionat cu performanță în cloud
 • Alegerea de centre de date Scala, AWS sau DigitalOcean
 • Stocare SSD 100% și lățime de bandă nemăsurată

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a te face să alegi ScalaHosting, ar trebui să știi, de asemenea, că gazda web include un nume de domeniu gratuit pentru primul tău an și o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

ScalaHosting.com

Preț lunar de pornire 29,95 USD

 • VPS complet gestionat cu performanță în cloud
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului executată de experți
 • Bucurați-vă de stocare SSD 100% și lățime de bandă nemăsurată
 • Portal personalizat de administrare SPanel cu servicii complete
 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 36% la primul termen
 • Începeți acum pe ScalaHosting.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

ScalaHosting: evaluarea expertului nostru

ScalaHosting se remarcă în special prin portofoliul său de soluții cloud VPS. Proprietarii de site-uri vor găsi în mod natural cele mai bune oferte cu furnizorii de găzduire care se adresează unui public de cumpărători de „gazduire ieftină”. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 50 GB – SSD de 2 TB 2 – 24 de nuclee 4 GB – 64 GB

4. Liquid Web

Liquid Web este o altă gazdă web premium care oferă performanțe de top și Heroic Support®. Deși acest furnizor nu este cel mai ieftin VPS de pe lista noastră, oferă utilizatorilor multă valoare pentru costul lunar.

Cu Liquid Web, clienții se pot bucura de o latență redusă prin disponibilitatea stocării SSD protejate prin RAID, care vine cu toate planurile VPS ale Liquid Web.

Utilizatorii aleg dintr-o serie de planuri de management, panouri de control și acces API pentru a crea mediul exact pe care îl caută.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate Liquid Web includ:

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Asistență prin telefon, e-mail și chat live

Deși această gazdă web nu oferă o garanție de rambursare a banilor, este puțin probabil să fiți nemulțumit de serviciul dvs. Liquid Web este cunoscut pentru asistența excelentă pentru clienți, susținută de echipa sa de experți Heroic Support®.

Explorați recenzia noastră pentru a vedea de ce ar trebui să luați în considerare Liquid Web pentru planul dvs. de găzduire KVM VPS:

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

5. Gazduire InMotion

Găzduirea InMotion poate fi mai scumpă decât unele dintre celelalte gazde VPS din această listă, dar oferă o valoare excelentă pentru ceea ce plătiți. Cu InMotion, clienții primesc cele mai bune pachete VPS gestionate de pe piață.

Performanța și securitatea sunt locul în care acest serviciu de găzduire strălucește cu adevărat. InMotion își dovedește dedicarea față de clienți, oferind cel mai recent hardware VPS, cu protecție împotriva atacurilor DDoS și lățime de bandă și spațiu pe disc ample.

Unele dintre funcțiile noastre preferate ale InMotion Hosting includ:

 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real

InMotion oferă o garanție uimitoare de rambursare a banilor de 90 de zile pentru majoritatea planurilor sale. Cu toate acestea, această rambursare nu se aplică KVM-urilor sale de la distanță, așa că țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați un server KVM VPS.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Ce este KVM Hosting?

O mașină virtuală bazată pe kernel, sau pe scurt KVM, este o tehnologie open-source care utilizează virtualizarea pentru a transforma un server bazat pe Linux într-un hypervisor. Acest lucru vă permite să rulați mai mult de o mașină virtuală pe serverul dvs.

Anatomia unui KVM.

În termeni profani, acest lucru înseamnă că puteți lua un server fizic destinat găzduirii unui site web și îl puteți transforma în mai multe servere virtuale pentru a găzdui mai multe site-uri web. Acest mediu oferă securitate și control mai mare asupra serverului dvs. decât găzduirea partajată, deoarece tehnologia de virtualizare acționează ca un scut pentru VPS-ul dvs.

Dacă un KVM vecin suferă un atac DDoS sau se confruntă cu o creștere a traficului, serverul dvs. va rămâne neafectat.

Un KVM este construit în mod explicit pentru serverele Linux, dar puteți rula mai multe alte sisteme de operare invitați pe el.

Care sunt avantajele unui VPS KVM?

Un VPS KVM are mai multe avantaje, dar acestea sunt cele mai notabile:

Performanță: un KVM oferă performanță și scalabilitate îmbunătățite pentru site-ul dvs. Este dificil pentru furnizorii de găzduire să vândă mai mult spațiu pe un server KVM din cauza modului în care acesta alocă resursele. Spre deosebire de găzduirea partajată, o creștere a traficului site-ului vecin nu va afecta viteza de încărcare a paginii.

Control: Cu un server KVM VPS, mediul dumneavoastră de găzduire acționează ca un mini server dedicat. Vi se garantează o cantitate stabilită de resurse, iar dacă optați pentru un plan autogestionat, puteți selecta propriul sistem de operare. Aceasta este o soluție perfectă pentru cei care doresc un control mai mare asupra mediului lor la un cost mai mic.

Securitate: Virtualizarea mediului dumneavoastră înseamnă că VPS-ul KVM este protejat de atacurile asupra serverelor virtuale învecinate. Partiția care este creată pe KVM-ul tău acționează ca un scut împotriva hackerilor – ceva ce nu obții cu un plan de găzduire partajată. Odată cu creșterea atacurilor DDoS, acesta este un apel major pentru proprietarii de site-uri care nu doresc să fie afectați de timpul de nefuncționare al vecinului lor.

Ce este un server privat virtual?

Un server privat virtual este un mediu de găzduire web care utilizează software de virtualizare pentru a transforma un server fizic în mai multe servere virtuale.

Software-ul de virtualizare, numit hypervisor, este instalat deasupra stratului de sistem de operare al serverului. Hipervizorul creează mai multe compartimente care acționează ca servere dedicate, permițând fiecărui proprietar de VPS să-și personalizeze și să controleze complet mediul.

Deși din punct de vedere tehnic partajați resursele serverului cu alții, aveți o sumă stabilită dedicată site-ului dvs.

Un plan de găzduire VPS oferă securitate și scalabilitate îmbunătățite în comparație cu găzduirea partajată.

Găzduirea VPS este adesea următorul pas după un simplu plan de găzduire partajată, deoarece oferă viteză, performanță și securitate crescute în comparație cu găzduirea partajată. Antreprenorii și proprietarii de afaceri mici folosesc adesea un furnizor de găzduire VPS, deoarece costă mai puțin decât serverul dvs. dedicat obișnuit.

În funcție de experiența dvs. cu găzduirea web, puteți alege fie un plan VPS gestionat, fie un plan VPS neadministrat.

VPS gestionat: majoritatea proprietarilor de site-uri web vor alege un plan VPS gestionat. Găzduirea VPS complet gestionată înseamnă că furnizorul dvs. de găzduire web se ocupă de configurarea, întreținerea și întreținerea serverului, permițându-vă să vă concentrați asupra aspectelor critice ale afacerii dvs. online.

Acest serviciu costă puțin mai mult decât un plan VPS negestionat, dar merită costul lunar suplimentar al suportului tehnic și al întreținerii.

Un plan gestionat începe de obicei de la 15 USD pe lună și include funcții precum stocare SSD VPS amplă, aproximativ 10 TB lățime de bandă, protecție DDoS și timp de funcționare a rețelei de cel puțin 99,9%.

Vedeți cele mai bune planuri VPS gestionate recomandate >>

VPS negestionat: un furnizor de VPS negestionat este o alegere inteligentă pentru utilizatorii cu experiență tehnică în gestionarea unui server web. Această opțiune VPS ieftină este o modalitate excelentă de a economisi bani la factura lunară de găzduire, beneficiind în același timp de toate avantajele unui mediu de server virtual.

Planurile negestionate sunt mai accesibile decât planurile gestionate, deoarece furnizorul dvs. de găzduire nu vă oferă la fel de mult suport. Un serviciu de găzduire negestionat bun vă va ajuta cu configurarea inițială și poate oferi chiar asistență tehnică limitată dacă întâmpinați probleme.

Cu toate acestea, nu se ocupă de asistență continuă pentru server, motiv pentru care încurajăm această alegere doar dacă vă simțiți confortabil să instalați și să gestionați propriul sistem de operare și software suplimentar.

Vedeți mai multe planuri de găzduire VPS >>

Care este diferența dintre găzduirea în cloud și găzduirea VPS?

Deși găzduirea în cloud și găzduirea VPS sunt similare, ele au diferențe în infrastructura și configurarea lor. Un plan de găzduire VPS există pe un server fizic și este practic partiționat folosind hipervizoare.

Pe de altă parte, găzduirea în cloud utilizează mai multe servere fizice, care sunt conectate la o rețea dispersată la nivel global. Această conectivitate oferă fiabilitate și redundanță superioare, deoarece dacă unul dintre serverele cloud din rețea se defectează, celelalte intervin fără probleme pentru a gestiona traficul site-ului dvs. web.

Cât costă găzduirea KVM?

Gazduirea KVM se încadrează în mijlocul spectrului de găzduire, începând de la aproximativ 4,99 USD. Prețul pe care îl plătiți pentru planul dvs. de găzduire KVM VPS depinde de nivelul de asistență și de caracteristicile pe care le alegeți.

Furnizorii de găzduire KVM VPS din această listă variază de la 4,99 USD la 19,99 USD.

Un plan mai puțin costisitor poate include mai puțină lățime de bandă, spațiu de stocare și viteză. În timp ce un plan de server KVM de vârf poate consta în avantaje cum ar fi lățime de bandă nelimitată, timp de funcționare a rețelei de 99,99%, protecție DDoS avansată și aproape 500 GB de stocare SSD.

Pot obține găzduire KVM gratuit?

Găzduirea gratuită este o soluție perfectă pentru studenții sau dezvoltatorii care lucrează la proiecte experimentale care necesită doar puțină lățime de bandă și spațiu de stocare. Un plan gratuit vă poate oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă funcționa site-ul fără a investi într-un furnizor de găzduire.

Dar dacă căutați găzduire KVM VPS pentru afacerea dvs. online sau pentru o organizație, vă recomandăm să alegeți un furnizor de găzduire ieftin în loc de unul gratuit.

Aveți o mulțime de planuri de găzduire KVM VPS ieftine pe această listă, care vă vor oferi site-ului dvs. resursele de care are nevoie, permițându-vă în același timp să vă mențineți bugetul.

Dacă încă sunteți interesat să explorați opțiuni gratuite, puteți profita de o probă gratuită de la unul dintre serviciile noastre de găzduire VPS preferate. O încercare gratuită nu oferă găzduire gratuită pentru totdeauna, dar este o modalitate excelentă de a vă scufunda degetele în lumea găzduirii VPS fără a vă angaja financiar.

Consultați testele noastre gratuite VPS preferate >>

Care este diferența dintre KVM și VMWare?

Deși KVM și VMWare sunt ambele software de virtualizare care creează hipervizoare utilizate pentru virtualizare, KVM este o soluție open-source, așa că nu există un cost suplimentar.

Pentru a utiliza VMWare, trebuie să achiziționați licențele necesare și să fiți de acord cu acordul de licență pentru întreprindere, care poate impune limite asupra a ceea ce puteți face cu mediul server și cât timp îl puteți utiliza.

Indiferent dacă alegeți KVM sau software comercial, rezultatul va fi afectat.

Alegerea furnizorului de găzduire KVM potrivit

Găsirea unei gazde KVM VPS ieftine poate fi o provocare. Este puțin probabil să găsiți un server KVM la același preț ca un plan de găzduire partajată. Caracteristicile și suportul necesare pentru a construi o experiență de găzduire KVM de calitate, deși sunt accesibile, necesită un cost lunar mic.

Dar dacă sunteți dispus să cheltuiți între 5 și 20 USD pe lună pentru a construi un pachet cu un furnizor VPS de calitate, veți vedea rentabilitatea investiției de zece ori în performanța site-ului.

Vedeți recenzia noastră completă despre A2 Hosting

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, A2 Hosting este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent A2 Hosting pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre A2 Hosting:

Cu accent pe performanță și cu atenție pentru detalii, A2 Hosting evită în mare măsură deficiențele tipice ale multor gazde web. Compania deținută independent echilibrează infrastructura de mare putere și instrumentele de dezvoltare cu echipe de asistență pentru clienți la fel de receptive, oferind clienților cu experiență o experiență de găzduire extrem de optimizată.

Înainte de a vă înscrie la A2 Hosting, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de A2 Hosting. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a A2 Hosting
 • Gazduire A2: 4.8/5.0 vs. altele
 • Gazduire A2: 4,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că A2 Hosting este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului A2 Hosting. Și la 4,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan de găzduire A2.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company