13 cei mai buni furnizori de găzduire în cloud (aprilie 2023)

13 cei mai buni furnizori de găzduire în cloud (aprilie 2023)

13 cei mai buni furnizori de găzduire în cloud (aprilie 2023)

Cei mai buni furnizori de găzduire în cloud oferă combinații de platforme hardware și software care sunt ieftine, rapide și scalabile. Furnizorii publici de cloud, cum ar fi Amazon, vizează în principal companiile mai mari, în timp ce multe gazde web se bazează pe clienții întreprinderilor mici.

Companiile de găzduire web au operat în mod tradițional centre de date independent de furnizorii publici de servicii cloud. Acum, unele gazde web folosesc Google, AWS și Azure pentru propriile cerințe.

Cei mai buni furnizori de găzduire în cloud inovează în industria centrelor de date, oferind dezvoltatorilor noi instrumente pe care să le folosească în programare, WordPress gestionat fiind unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere. Companiile enumerate aici s-au clasat drept cele mai bune soluții de găzduire în cloud de pe piață.

Cei mai buni furnizori de găzduire în cloud

Furnizorii de găzduire în cloud pe care îi recomandăm oferă o alternativă mai ieftină la opțiunile de cloud public mai scumpe. Alegerile noastre se aliniază cu cerințele unice ale dezvoltării comerțului electronic al întreprinderilor mici.

Echipele de programare agile care construiesc software personalizat pentru startup-uri independente, magazine online, companii de design de site-uri web și editori de aplicații mobile vor beneficia de utilizarea serviciilor de la furnizorii de găzduire în cloud enumerați mai jos.

1. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Cloudways are o platformă cloud gestionată inovatoare care funcționează în parteneriat cu furnizorii de servicii cloud publici importanți. Dezvoltatorii de aplicații web și mobile au posibilitatea de a alege între planurile de servicii gestionate ale Google Cloud Platform (GCP), Digital Ocean, AWS, Vultr și Linode.

Planurile cloud gestionate de Cloudways au un preț mediu între planurile de găzduire partajată și planurile VPS, cu scalabilitate elastică completă pentru toate conturile.

Obțineți cele mai bune oferte de găzduire în cloud la Cloudways:

 • Plan recomandat: Servicii AWS gestionate
 • Configurație: 2 vCPU, 2 GB RAM, 20 GB stocare SSD, + 2 TB lățime de bandă
 • Cost: 7,50 USD pe lună (facturare lunară)

Opțiunea de găzduire introductivă pentru hardware-ul AWS la Cloudways are un preț de 7,50 USD pe lună. Alternativ, puteți rula planul de pornire pe hardware Digital Ocean, dar opțiunile de configurare sunt limitate. Planurile gestionate Google Cloud Platform ar fi recomandarea noastră pentru implementarea arhitecturii multicloud.

2. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Hostwinds are o platformă de server cloud care este scalabilă în timp real, astfel încât să puteți construi medii de rulare personalizate pentru servere web, care cresc odată cu nivelurile necesare de trafic web.

Cele 2 procesoare, 4 GB RAM, 75 GB SSD și 2 TB lățime de bandă lunară costă 0,026375 USD pe oră. Nu trebuie să vă angajați în contracte pe termen lung la o gazdă cloud. Căutați cele mai mici prețuri cu abordarea Hostwinds de facturare cu plata în funcție de utilizare pentru găzduirea web în cloud.

Serviciile de cloud gestionate de la Hostwinds facilitează implementarea serverelor cloud cu opțiunile sistemului de operare Debian, Fedora, CentOS, Ubuntu și Windows.

Obțineți cele mai bune oferte de găzduire în cloud la Hostwinds:

 • Plan recomandat: Cloud Server
 • Configurație: 2 procesoare, 4 GB RAM, 75 GB stocare SSD, + 2 TB lățime de bandă
 • Cost: 0,026375 USD pe oră (facturare pe oră)

Hostwinds are un panou de control proprietar pentru managementul VPS care utilizează instantanee pentru a înregistra instalarea software-ului complet ca fișier de rezervă. Acest serviciu este excelent pentru echipele de dezvoltare care folosesc containere Docker și controlul versiunilor.

Puteți, de asemenea, să configurați medii de organizare pe mai multe servere și să utilizați instrumente lint pentru asistență pentru pipeline software mai ieftin, cu facturarea pe oră oferită de Hostwinds. Hostwinds este excelent și pentru soluțiile de dezvoltare Bitnami pe servere cloud ieftine.

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 9,99 USD

 • Găzduire ușor de utilizat, oferită de Google Cloud
 • Resurse izolate și CloudFlare integrat
 • Construit pe CloudLinux cu containere LVE
 • Backup-uri automate, zilnice și stocare în cache integrată
 • Configurare instantanee cu panou de control personalizat intuitiv
 • Începeți acum pe Hostinger.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger oferă ceva pentru toată lumea. De la două planuri de găzduire în cloud care profită de prezența globală a centrului de date a companiei până la un serviciu premium oferit de Google Cloud Platform, cu siguranță veți găsi ceea ce aveți nevoie. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 2 – 6 miezuri 3 – 12 GB

Hostinger este o altă companie cu inovație solidă în spațiul de management al centrelor de date, oferind o platformă bazată pe CloudLinux cu containere LVE.

Compania a construit un panou de control proprietar pentru administrarea contului și oferă alocații hardware scalabile pe trei niveluri de preț pentru un serviciu complet gestionat.

Planul Cloud Startup costă 9,99 USD pe un contract pe 24 de ani, ceea ce îl face cea mai bună ofertă pentru dezvoltatorii independenți de site-uri web și aplicații mobile.

Obțineți cele mai bune oferte de găzduire în cloud la Hostinger:

 • Plan recomandat: Cloud Startup
 • Configurație: 2 procesoare, 3 GB RAM, 200 GB stocare SSD și lățime de bandă nelimitată
 • Cost: 9,99 USD pe lună (facturare pe 24 de luni)

Prețul din planul Hostinger este ieftin pentru configurația furnizată. Ambele planuri de găzduire în cloud Hostinger acceptă până la 300 de site-uri web cu un certificat SSL gratuit pentru fiecare domeniu.

De asemenea, primești o înregistrare gratuită a numelui de domeniu și o integrare lunară gratuită a CDN-ului pe platformă. Alte oferte bonus se compară cu cele ale planurilor de găzduire partajată populare, inclusiv Google Ad Credits.

Platforma cloud complet gestionată de la Hostinger include mai multe centre de date, accelerare WordPress, o adresă IP dedicată și migrare gratuită. Profitați de virtualizarea containerelor pentru suportul Docker și găzduirea WordPress gestionată.

4. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Kamatera oferă servere de infrastructură cloud, facturate la oră pentru un preț fix, iar furnizorul oferă servicii complet gestionate ca upgrade opțional. Toate serverele Kamatera rulează Ubuntu și sunt potrivite pentru dezvoltare cu virtualizarea containerelor și controlul versiunilor pentru echipele Agile.

Obțineți cele mai bune oferte de găzduire în cloud la Kamatera:

 • Plan recomandat: Servere cloud (Type-T Burstable)
 • Configurație: 2 vCPU-uri, 4 GB RAM, 60 GB stocare SSD, + 500 GB lățime de bandă
 • Cost: 0,029 USD pe oră (facturare pe oră)

Cu Kamatera, serverele de uz general garantează disponibilitatea hardware prin alocarea de resurse dedicate. Type-T Burstable se va scala elastic pentru a suporta utilizarea suplimentară a procesorului pentru traficul web la o taxă suplimentară de 10%.

Planurile burstable de la Kamatera vor fi facturate la aceleași tarife ca și planurile de Disponibilitate de tip A, cu excepția cazului în care resursele suplimentare sunt utilizate în producție.

Acest lucru ajută la garantarea unui site web cel mai bun timp de funcționare a găzduirii web, chiar dacă linkurile devin virale pe rețelele sociale. Serviciile complet gestionate de la Kamatera sunt un alt supliment recomandat pentru soluții cloud ieftine.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Hardware de top alimentat de OpenStack și KVM
 • Aprovizionare instantanee și resurse garantate
 • Opțiuni pentru 2-4 nuclee CPU și până la 8 GB RAM
 • Gestionați și scalați rapid resursele
 • IP dedicat și confidențialitatea domeniului disponibile
 • Începeți acum Bluehost.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Dacă ați depășit găzduirea partajată, platforma Bluehost este o opțiune excelentă. Compania face tranziția de la propriile planuri comune fără probleme. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Bluehost și-a construit platforma de găzduire în cloud pe baza unei experiențe vaste ca principală gazdă web pentru WordPress. Dacă sunteți în căutarea unui server VPS cloud complet gestionat la cele mai mici prețuri, planul îmbunătățit de la Bluehost oferă 2 nuclee CPU, 4 GB RAM, 60 GB stocare SSD și lățime de bandă nelimitată.

Obțineți cele mai bune oferte de găzduire în cloud la Bluehost

 • Plan recomandat: Standard
 • Configurație: 2 procesoare, 2 GB RAM, 30 GB stocare SSD și lățime de bandă nelimitată
 • Cost: 19,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni)

Platforma VPS gestionată Bluehost este o alegere ușoară pentru companiile de găzduire partajată care au nevoie de un upgrade pentru o performanță mai bună. Profitați de experiența Bluehost cu WordPress și rulați pe o platformă optimizată fără cerințele de configurare îndelungate ale planurilor VPS negestionate.

Dacă sunteți familiarizat cu cPanel pe găzduire partajată, puteți utiliza același software cu o licență pe planul dvs. Bluehost VPS, ceea ce este o afacere mare (echivalent cu 15 USD pe lună).

Alte pachete de găzduire în cloud

Companiile de mai jos oferă servicii cloud pentru programare și dezvoltare care sunt profesionale în sprijinul majorității cerințelor proiectului.

Cele mai bune companii de furnizori de găzduire în cloud folosesc virtualizarea pentru a pune la dispoziția dezvoltatorilor mai multe resurse hardware la prețuri mai mici decât serviciile cloud AWS.

6. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • Alegeți Linux sau Windows cloud hosting
 • Până la 16 nuclee și 16 TB de transfer de date
 • O mulțime de memorie RAM și stocare redundantă în cloud
 • Panou de control GRATUIT și mai multe opțiuni de sistem de operare
 • Plătiți 0,01 USD în prima lună cu codul de cupon HOSTINGADV
 • Începeți acum pe InterServer.

NOR
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere cloud oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer își raționalizează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

InterServer este în fruntea listei din cauza prețurilor scăzute ale planurilor sale Linux VPS. Platforma cloud VPS a InterServer oferă programatorilor independenți și echipelor de dezvoltare o opțiune scalabilă pentru hardware web care poate fi configurată pentru cerințele de script și baze de date.

7. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Liquid Web a fost una dintre primele gazde web care a lansat servicii de găzduire pentru servere cloud, scalabile elastic, prin achiziția de Site-uri cloud de la Rackspace. Liquid Web este cel mai bun furnizor de găzduire în cloud pentru specificațiile hardware de elită.

Dacă aveți nevoie de un mediu de înaltă performanță cu scalabilitate elastică pentru a suporta orice vârfuri de trafic, platforma Cloud Sites de la Liquid Web este foarte recomandată și comparabilă cu AWS EC2 pentru infrastructura cloud.

8. AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 4,79 USD

 • Redundanță ridicată înseamnă 100% garanție de funcționare
 • Alimentat de servere Intel Dual Xeon E5 și E7
 • Scalare automată gestionează cu ușurință creșterile bruște ale traficului
 • Asistență 24/7/365 disponibilă prin e-mail și chat live
 • Transfer GRATUIT de cont, e-mailuri și copii de rezervă zilnice
 • Începeți acum pe AccuWebHosting.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

AccuWebHosting combină perfect performanța și stabilitatea găzduirii în cloud cu accesibilitatea serverelor partajate. Proprietarii de site-uri își pot duce prezența online la nivelul următor prin scalarea automată… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
7 zile 40 GB – 125 GB Nou sau Transfer 6 minute

AccuWebHosting este una dintre cele mai bune soluții pentru echipele independente de dezvoltare ASP.NET. Obțineți planuri Windows VPS cu alocări de performanțe mai mari pentru aplicațiile cloud.

AccuWebHosting și-a făcut reputația mărcii prin serviciile Windows VPS la buget și este una dintre puținele companii din industrie care oferă o ofertă de probă gratuită de o lună pe planuri.

9. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

InMotion Hosting a construit o platformă cloud VPS care este complet gestionată și construită pentru cerințele oricărui nivel de afaceri. Vă recomandăm planul cVPS-4 ca upgrade.

Dacă migrați de la găzduirea partajată din cauza cerințelor site-urilor dvs. care necesită performanțe mai bune, platforma Cloud VPS a InMotion Hosting oferă prețuri scăzute și fiabilitate. Ei au, de asemenea, opțiuni WordPress gestionate.

10. HostGator.com

Preț lunar de pornire 4,95 USD

 • de 2 ori mai rapid și de 4 ori mai mult decât resursele de calcul
 • Tone de stocare cu scalabilitatea cloud-ului
 • Servere cu densitate redusă și mai multe straturi de cache
 • Domenii nelimitate și baze de date MySQL
 • Actualizări disponibile pentru securitate, backup, productivitate și confidențialitate a domeniului
 • Începeți acum pe HostGator.

NOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Pentru cei gata să se extindă dincolo de găzduirea partajată, HostGator oferă un pas complet în cloud. Cu resurse scalabile, de mare putere, clienții pot monitoriza cu ușurință resursele și stocarea în cache dintr-un tablou de bord intuitiv. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

HostGator și-a prezentat noua platformă cloud în 2018, cu un nivel de servicii de găzduire partajată. HostGator cloud oferă un nivel mai ridicat de resurse hardware dedicate și scalabilitate garantată pentru site-uri web.

Planul HostGator Business Cloud este recomandat dezvoltatorilor care preferă să folosească în continuare mediul cPanel pentru gestionarea domeniilor pe serverele VPS cu configurații mai bune.

11. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 100,00 USD

 • Scalabil, rapid și complet gestionat
 • CDN Cloudflare GRATUIT și 3 centre de date la alegere
 • Parteneri Google Cloud pentru performanțe de top
 • cPanel/WHM, acces SSH și DNS privat
 • Asistență VIP 24/7 și un IP dedicat
 • Începeți acum pe SiteGround.

NOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

SiteGround aduce performanță și securitate de vârf în spațiul de găzduire în cloud. Compania oferă scalabilitate supremă și un sistem de asistență complet gestionat, inclusiv un personal expert de asistență tehnică și trei locații de centre de date pentru clientul de întreprindere care solicită cea mai mare fiabilitate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 40 GB SSD – 160 GB SSD 4 – 16 nuclee 8 – 20 GB

SiteGround oferă un mediu bazat pe KVM pentru serverele cloud, care se bazează pe experiența companiei în ingineria centrelor de date pentru scripturi CMS precum WordPress, Drupal și Joomla.

Planul Jump Start este recomandat pentru migrarea către SiteGround de pe alte platforme de găzduire partajată. Obțineți o suită completă de instrumente pentru dezvoltatori și certificate SSL gratuite pentru fiecare domeniu.

12. DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Opțiuni pentru cloud computing și stocarea obiectelor
 • Lansați servere cloud în 30 de secunde sau mai puțin
 • Servere proiectate în jurul OpenStack și Ceph
 • Stocare de obiecte compatibilă cu S3 și redundantă
 • Suport pentru MongoDB, Redis, Ruby și Node.js
 • Începeți acum pe DreamHost.

NOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Pentru nevoile de stocare în cloud, DreamObjects oferă o soluție complet scalabilă pentru dezvoltatorii de aplicații și pentru oricine are date mari. DreamObjects este compatibil cu API-urile Amazon S3 și OpenStack Swift și se integrează cu WordPress pentru a automatiza mai multe funcții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

DreamHost a fost una dintre primele companii care a adoptat paradigma cloud computing cu platformele DreamCompute și DreamObjects. Acesta din urmă este construit pe Ceph și funcționează ca Amazon S3 pentru cea mai bună găzduire web.

Platforma DreamCompute este construită pe OpenStack (dezvoltat inițial de Rackspace și NASA) pentru o performanță mai bună prin ingineria centrului de date și facturarea orară inițială.

13. ScalaHosting.com

Preț lunar de pornire 29,95 USD

 • VPS complet gestionat cu performanță în cloud
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului executată de experți
 • Bucurați-vă de stocare SSD 100% și lățime de bandă nemăsurată
 • Portal personalizat de administrare SPanel cu servicii complete
 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 36% la primul termen
 • Începeți acum pe ScalaHosting.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

ScalaHosting: evaluarea expertului nostru

ScalaHosting se remarcă în special prin portofoliul său de soluții cloud VPS. Proprietarii de site-uri vor găsi în mod natural cele mai bune oferte cu furnizorii de găzduire care se adresează unui public de cumpărători de „gazduire ieftină”. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 50 GB – SSD de 2 TB 2 – 24 de nuclee 4 GB – 64 GB

Dacă bugetul și performanța infrastructurii sunt priorități concurente pentru proiectul dvs., luați în considerare ScalaHosting. Găzduiți site-ul dvs. pe hardware AWS printr-un furnizor de servicii cloud gestionat la un preț competitiv. Planul de 29,95 USD prezintă o barieră mai mică pentru intrarea în domeniul găzduirii în cloud.

ScalaHosting oferă clienților de retail posibilitatea de a gestiona setările de domeniu și server prin intermediul panoului său de control proprietar: SPanel. Unul dintre experții noștri a luat recent acest anumit furnizor pentru o învârtire și puteți consulta recenzia detaliată aici. Cu funcția de configurare instantanee, puteți fi activ și funcțional pe infrastructura cloud alimentată de AWS în doar câteva minute.

Ce este Cloud Hosting?

Găzduirea în cloud se referă în primul rând la serviciile hardware și software furnizate de un operator de centru de date la scară ridicată precum AWS, Google Cloud Platform (GCP) și Microsoft Azure. IBM și Oracle concurează cu aceste companii pentru cota de piață cu corporațiile întreprinderi.

Companii precum Ali Baba, Cloudflare și DigitalOcean sunt, de asemenea, mari companii independente de cloud. Gazdele web furnizează servicii cloud încă de înainte de inventarea virtualizării.

Elementele principale care definesc un plan de găzduire în cloud:

 • Utilizează virtualizarea pentru a oferi un nivel mai ridicat de performanță la configurațiile hardware.
 • Bazat pe hardware de server web de elită cu procesoare multi-core și unități de stocare SSD.
 • Include optimizarea centrului de date, cum ar fi echilibrarea sarcinii cu proxy invers și oglindirea datelor.
 • Locații multiple ale centrelor de date la nivel global cu scalabilitate elastică pentru performanță de vârf.

Un alt mod de a privi găzduirea în cloud în afara definiției centrului de date hiper-scale este să luați în considerare soluțiile Platform-as-a-Service (PaaS) și Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

„Folosirea hardware-ului virtual cu instrumente de control al versiunilor precum Git este un aspect major al cloud computing-ului astăzi.”

Companiile publice de cloud concurează cu costurile cloud private și cu soluțiile de cloud hibrid. Majoritatea corporațiilor și întreprinderilor mici au adoptat deja abordări multi-cloud pentru furnizarea de servicii.

Acesta este modul în care cloud computing și hosting împărtășesc elementele fundamentale ale externalizării de la distanță a produselor și serviciilor centrelor de date, în primul rând către programatori și dezvoltatori.

Cât costă găzduirea în cloud?

În scopul sondajului nostru, am clasificat companiile de găzduire în cloud de mai sus în patru niveluri, în funcție de nivelul de preț al planurilor lor. Cel mai ieftin nivel este produsele de găzduire în cloud comercializate în intervalul de 6,95 USD până la 14,95 USD pe lună, care includ planuri optimizate Platform-as-a-Service (PaaS) și Cloud VPS.

Planurile din această gamă oferă configurații hardware de elită, hardware cu densitate scăzută, suport pentru configurații personalizate de server și truse de instrumente DevOps.

La ce să vă așteptați în fiecare gamă de prețuri a unui plan de găzduire în cloud:

 • 6,95 USD – 14,95 USD: Planuri introductive de găzduire în cloud cu scalabilitate și optimizare
 • 15,99 USD – 29,99 USD: Planuri VPS cloud ieftine cu configurații de înaltă performanță
 • 35,99 USD – 69,99 USD: Mai multe nuclee RAM și CPU pentru cloud VPS, plus suport pentru rularea VM
 • 99,99 USD – 149,99 USD: planuri Cloud VPS cu alocări mari SSD

Cele mai ieftine planuri Cloud VPS încep în intervalul de la 15,99 USD până la 29,99 USD. Aceste soluții oferă o îmbunătățire semnificativă a performanței pentru site-urile web ale magazinelor de comerț electronic sau CMS cu trafic activ. Scalați la niveluri mai înalte de RAM, stocare SSD și alocări de bază pentru CPU pe planurile Cloud VPS în intervalul de la 35,99 USD până la 69,99 USD.

În partea de sus, prețul majorității planurilor a fost de 99,99 USD până la 149,99 USD pe lună, care oferea configurații cloud VPS echivalente cu mai mult de 10 milioane de vizualizări de pagini pe lună.

Cum aleg cel mai bun plan de găzduire în cloud?

Pentru a alege cel mai bun plan de găzduire în cloud, va trebui mai întâi să efectuați un audit IT asupra tuturor resurselor pe care hardware-ul centrului de date le va suporta.

Platformele Infrastructure-as-a-Service (IaaS) furnizează servere bare metal la scară pentru prețuri scăzute pentru hardware-ul de bază în centrele de date hiperscale.

„Dacă determinați că cerințele totale pentru site-urile dvs. web în găzduire în cloud vor depăși nivelul de suport oferit de un singur server web, alegeți un plan elastic de găzduire în cloud.”

Produsele Platform-as-a-Service (PaaS) oferă dezvoltatorilor instrumente precum cadre de baze de date, suport de programare sau medii de rulare.

Factori de luat în considerare atunci când achiziționați un plan de găzduire în cloud:

 • Dimensiunea traficului web: numărul total de vizualizări de pagină pentru toate domeniile
 • Diferența dintre ratele maxime și medii de utilizare: determină scalabilitatea
 • Cerințele Scripturilor: limbaj de programare și bază de date
 • DevOps: controlul versiunilor, backup-uri, testare sandbox și cerințe CI/CD

Dacă achiziționați hardware pentru centre de date, luați în considerare dacă aveți nevoie de un mediu cu un singur locatar cu servere bare metal pe o platformă neadministrată sau soluții VM cu mai mulți locatari care vor funcționa cu virtualizarea containerelor și Docker.

Alegeți planul care acceptă cel mai bine codul și cerințele bazei de date ale afacerii dvs.

Cum funcționează un server cloud?

Fiecare server cloud funcționează ca parte a unei rețele de servicii mai ample într-un centru de date hiperscale sau deținut independent. Mesh-ul de servicii le permite administratorilor de sisteme de găzduire web să-și gestioneze toate resursele în cadrul structurilor publice, private, hibride sau multicloud.

Fiecare gazdă web folosește soluții diferite pentru gestionarea centrului de date, care pot include oglindirea datelor în mai multe facilități, stocarea în cache a cererilor sau echilibrarea sarcinii proxy invers pentru o performanță mai bună.

Componente majore ale stivei de server cloud din centrele de date:

 • Sistem de operare: Windows, Linux sau BSD (Bare Metal sau Virtual Server)
 • Cadru Web Server: Apache, NGINX, Windows Server, Caddy, Tomcat etc.
 • Limbaj de programare și bază de date: PHP, Python, ASP.NET, JavaScript etc.
 • Service Mesh: OpenStack, VMware, Kubernetes, Mirantis și alte soluții.

Odată cu virtualizarea, platformele VPS necesită un hypervisor pentru a partaja sisteme de operare pe hardware-ul partiționat în medii cu mai mulți locatari. Parallels, OpenVZ, Virtuozzo, Xen și SolusVM sunt soluții populare pentru orchestrarea profesională a platformelor VPS.

Cele mai populare hipervizoare VPS sunt KVM și Hyper-V, ambele acceptând rularea Windows și Linux pe același hardware cu un nucleu partajat. Virtualizarea containerelor este acum utilizată pentru VM.

De ce ar trebui să aleg Cloud Hosting?

Principalele beneficii ale găzduirii în cloud sunt accesul la o facilitate de centru de date hiperscale cu hardware elastic care poate gestiona orice nivel de trafic web și servicii de platformă pentru dezvoltatori.

Conceptul de scalabilitate elastică a fost dezvoltat mai întâi ca platformă comercială de găzduire pe planurile Amazon Web Service. AWS EC2 a oferit companiilor posibilitatea de a externaliza majoritatea facilităților centrului de date la fața locului către hardware-ul public cloud cu opțiuni de stocare de securitate S3.

Caracteristici cheie de căutat într-un plan de găzduire în cloud:

 • Scalabilitate elastică: un aspect cheie al soluțiilor AWS EC2 și Kubernetes
 • Hardware de înaltă performanță: disponibil pe cloud VPS și planuri de găzduire partajată
 • Optimizarea centrului de date: variază între companiile de găzduire web și centru de date
 • Amprenta virtualizării: 1-3% din resursele hardware (hypervisor vs. containere)

Kubernetes a fost dezvoltat și folosit pentru a gestiona intern cerințele centrelor de date Google înainte de a fi lansat ca proiect open-source pentru a concura cu AWS EC2.

AWS EC2 și Kubernetes sunt soluțiile de top pentru companiile cu cel mai înalt nivel de procesare, baze de date și cerințe de trafic web.

Pentru utilizatorii de afaceri mici, magazinele de comerț electronic și editorii web, un plan Cloud VPS poate fi configurat pentru a accepta până la 10 milioane de vizualizări de pagini pe lună cu WordPress. Acceptați codul personalizat sau alte CMS și scripturi de comerț electronic la preț accesibil.

Găzduire web partajată, VPS, server dedicat, găzduire în cloud: care este diferența?

Termenul de cloud computing a devenit omniprezent pe măsură ce vânzările și marketingul produselor de găzduire web au crescut.

Găzduirea în cloud este definită de scalabilitatea elastică în centrele de date hiperscale în care companii precum DigitalOcean, Alibaba și Cloudflare provoacă AWS, GCP, Microsoft Azure și alte companii IT consacrate precum Oracle și IBM pentru cota de piață.

Compararea planurilor de server partajat, VPS, cloud și dedicat:

 • Gazduire partajată: cea mai bună valoare în cloud cu prețuri de până la 1,99 USD per domeniu
 • Găzduire VPS: cel mai bun raport preț-performanță dintre toate produsele de găzduire web
 • Servere dedicate: important atunci când ocuparea unui singur chiriaș este o cerință de securitate
 • Găzduire în cloud: cadre elastice într-un centru de date hiperscale sau soluții PaaS/IaaS

Serverele dedicate obișnuiau să ajungă la maximum 10.000 de utilizatori simultan, dar acum sunt mult mai puternice cu procesarea multi-core. Puteți folosi în continuare cifra pentru a determina dacă aplicațiile și domeniile dvs. vor necesita scalabilitate elastică sau un server dedicat.

„Planurile Cloud VPS concurează cu produsele de servicii cloud publice în ceea ce privește valoarea.”

Avantajul găzduirii partajate este că este construită pentru cerințele de dezvoltare web a întreprinderilor mici. Performanța scripturilor personalizate, a magazinelor online, a site-urilor WordPress și a altor aplicații este îmbunătățită prin implementarea unui plan VPS în cloud cu virtualizare hypervisor și hardware de elită.

Găzduirea în cloud este ușoară cu aceste oferte bugetare

Planurile de găzduire în cloud analizate mai sus au fost selectate ca fiind cele mai bune opțiuni pentru echipele de programare Agile care lucrează la cod personalizat pentru site-uri web și aplicații mobile care necesită un mediu de rulare avansat.

Planurile Cloud VPS sunt concepute pentru a scala în timp real prin alocarea de resurse suplimentare (RAM, nuclee CPU, stocare SSD) fără a fi nevoie să reinstalați stiva de software. Planurile Cloud VPS sunt recomandate pentru găzduirea WordPress.

Aproximativ 40% din toate site-urile la nivel global sunt publicate cu WordPress, ceea ce duce la o specializare majoră a industriei în construirea de timpi de rulare optimizați în cloud pentru script.

Aceleași optimizări ale platformei utilizate de WordPress vor beneficia, în general, de alți editori CMS sau scripturi de comerț electronic. Cele mai eficiente optimizări pentru WordPress sunt PHP 8, Memcached, Redis, NGINX și Varnish.

Este important să luați în considerare cu atenție caracteristicile oferite de furnizorii de cloud.

Vă puteți construi propriul mediu personalizat cu planuri Cloud VPS pentru a accepta codul.

Avantajele planurilor VPS gestionate față de cele ale planurilor VPS negestionate diferă în funcție de afacerea sau proiectul care va utiliza hardware-ul. Accesați AWS, GCP și Microsoft Azure atunci când aveți nevoie în mod specific de baza de date sau de instrumente de programare pentru a sprijini proiecte pentru clienții întreprinderi.

Alegeți planuri Cloud VPS pentru cea mai bună performanță a WordPress și a altor scripturi CMS sau pentru cele mai rapide viteze de încărcare a paginilor în comerțul electronic.

Începeți cu ceea ce aveți nevoie pentru configurarea hardware și scalați nucleele CPU, RAM și stocare în conformitate cu valorile. Prin utilizarea acestei metode, întreprinderile mici pot folosi cloud-ul cel mai accesibil pentru performanță ridicată.

Vedeți recenzia noastră completă despre Cloudways

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Cloudways este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Cloudways pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cloud Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Cloudways:

Oferind tot ce este mai bun din ambele lumi, Cloudways îmbină infrastructura de mare putere cu liniștea serviciilor gestionate. Alegeți aplicația dvs., alegeți furnizorul de cloud și personalizați-vă după conținutul inimii dvs. Cu configurații flexibile, prețuri cu plata pe măsură și asistență gestionată, Cloudways este un câștig-câștig pentru clienții de găzduire în cloud.

Înainte de a vă înscrie la Cloudways, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Cloudways. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Cloudways
 • Cloudways: 4,6/5,0 față de altele
 • Nori: 7,50 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Cloudways este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Cloudways. Și la 7,50 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Cloudways.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company